Inkivääri tappaa syöpäsoluja vaarallisia syöpälääkkeitä tehokkaammin

Inkivääri on maustekurkuman sukulainen, joka tunnetaan myös tehokkaana syöpää hillitsevänä lääkkeenä. Mikä hämmästyttävintä, se tuntuu päihittävän jopa useita yleisesti käytettyjä syöpälääkkeitä, joista osa ei kasvaimiin tehoa, vaan jopa heikentää potilaan tilaa ja jouduttaa kuolemaa. Inkiväärin käyttö lääkkeenä ja lisäravinteena juontaa juurensa Aasiaan tuhansien vuosien taa. Nykyäänkin sen terveysvaikutukset ovat tunnettuja ympäri maailman ja sen lääkitsevät ominaisuudet ylittävät monen teollisen lääkkeen kyvyt.

Yhdysvalloissa Georgian yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan inkiväärinjuuren uute tehosi hiiren eturauhassyöpään pienentäen sitä huimat 56 %. Inkiväärin syöpää parantavien ominaisuuksien lisäksi havaittiin sen vähentävän tulehduksia ja sisältävän paljon terveellisiä antioksidantteja. Kymmenet muut tutkimukset ovat päätyneet samankaltaisiin tuloksiin ja vertaisarvioidut tutkimukset vahvistivat inkiväärin toimivan yli sataan sairauteen ja vaivaan, ilman sivuvaikutuksia tietysti.

Entä syöpälääkkeet? Voisiko tämä yksinkertaisen ruohokasvin maavarsi päihittää edistyneet kaupalliset syöpälääkkeet, joita niin usein kutsutaan ’ainoaksi pelastukseksi’ syövän hoidossa? Näitä lääkkeitä määräävät syövän hoitoon erikoistuneet lääkärit, vaikkei niiden tehosta olla yksimielisiä. Joistakin syöpälääkkeistä on saatu näyttöä jopa syöpää edistävistä vaikutuksista. Tällaiset ovat syöpää sairastavalle kuin kuolemantuomio, kuten asian ilmaisi Beth Israel Bostonin Deaconess Medical Centeristä.

Tohtori Raghu Kalluri totesi: ”Syöpien käsittely voi vaikuttaa myös haitallisesti ja saada ne lisääntymään ja kasvamaan etäpesäkkeitä, mikä lopulta johtaa potilaan kuolemaan”. Eräät syöpälääkkeet ovat näin jouduttaneet potilaan kuolemaa, kun syöpä on muuttunut aggressiivisemmaksi ja levinnyt nopeasti metastaaseina, jolloin sen poistaminen leikkauksella on monin kerroin vaikeampaa.

Miksi siis alan ammattilaiset ja johtavat lääkärit määräävät näitä vaarallisia lääkkeitä ja sädehoitoa, kun luonnon omasta apteekista löytyy niin hienoja ja tehokkaita syöpälääkkeitä kuin inkivääri ja maustekurkuma?

Alkuperäinen artikkeli: http://naturalsociety.com/ginger-destroys-cancer-more-effectively-than-cancer-drugs/

46 kommenttia

 1. Lääkärit määräävät vaarallisia sytostaatteja, kun heidän koulutuksensa ei muuta opeta. Koulutus on taas lääketehtaiden koukussa. Lääketehtaat ovat olleet taas Rockefellerin säätiön avustusten talutusnuorassa. Luonnollisille syöpälääkkeille ei voi saada patenttia ja siksi lääketeollisuus ei ole niistä kiinnostunut. Raha ratkaisee.

  Plusääni(70)Miinusääni(10)
   1. Jussi, kuinka ollakkaan, taas juutalainen. Lääketeollisuudessa ei sitten muita etnisiä olekkaan kuin juutalaisia. Kansallissosialisteilla ja vasemmistolla on parantumaton paranoija sekä sammumaton, järjetön viha juutalaiseen kansaan.

    Plusääni(6)Miinusääni(11)
 2. Tämä koko sivusto on niin tarpeetonta, mukavallankumouksellista ja puhdasta valhetta että käy sääliksi ihmisiä jotka tällaiseen uskoo. En tarkoita sääliä pahalla, vaan oikeasti, on surullista että uskotte tähän.

  Plusääni(47)Miinusääni(76)
 3. Äitini sairasti keuhkosyöpää ja söi päivittäin inkivääriä. Kuoli. Se siitä tehosta

  Plusääni(33)Miinusääni(17)
 4. Eri mieltä saa ihmiset olla, sehän on parhautta, mutta pikku perustelut omalle mielipiteelleen ja vastapuolen kunnioittaminen olisi ihan suositeltavaa. Muuten menee vaan ”pikkuskidien räkyttämiseksi”, ja sitä saa sitten halutessaan lukee Suomi24:lta.

  Vierailija: ”Tämä koko sivusto on niin tarpeetonta, mukavallankumouksellista ja puhdasta valhetta että käy sääliksi ihmisiä jotka tällaiseen uskoo. En tarkoita sääliä pahalla, vaan oikeasti, on surullista että uskotte tähän.”
  Minusta on surullisempaa kun jengi uskoo kaiken Hesari yms. kirjoittaa (lue: suuryritykset /Kokoomus tiedottaa).

  Plusääni(31)Miinusääni(6)
  1. Ei kokoomus ym. vaan mitä juutalainen media tiedottaa. Juutalaisen median tavoitteena on tuhota kaikkien politikkojen arvovalta kansalaisten silmissä. Sen he tekevät vapaamuurariensa avulla joka on soluttautunut kaikkialle yhteiskuntaamme. Pitää muistaa että juutalaisten hallussa on hesari, STT, MTV3 ym. Kaikki oppikirjamme kustantaa juutalaiset kustantajat, joita olemme lukeneet koulussa josta aivopesu alkaa.

   Plusääni(34)Miinusääni(21)
 5. Inkivääri on harmiton aine, mutta syövän hoidossa tehoton. Eli syökää inkivääriä vapaasti, kunhan syötte myös niitä lääkkeitä. Jos inkivääri ja muut luontaistuotteet olisivat niin tehokkaita kuin tässä väitetään, kaipa ahne lääketeollisuus niitä tuottaisi eikä ”tehottomia” pillereitä? Niin ainakin minä tekisin, jos omistaisin lääkefirman.

  Plusääni(24)Miinusääni(28)
  1. ”Jos inkivääri ja muut luontaistuotteet olisivat niin tehokkaita kuin tässä väitetään, kaipa ahne lääketeollisuus niitä tuottaisi eikä ”tehottomia” pillereitä? Niin ainakin minä tekisin, jos omistaisin lääkefirman.” = Eihän tuossa ole mitään logiikkaa mitä kirjoitit. Nimenomaan ihmisten pitäminen sairaana, että he tarvitsevat jatkuvasti kalliita hoitoja ja lääkkeitä on hyvää bisnestä. Luontaisia aineita ei voi panna lääkepurkkiin, koska ylihinnoiteltuna niitä ei kukaan ostaisi, kun niitä saa halvallakin mistä tahansa, vaikkapa omalta kasvimaalta näin ollen lääkeyhtiöt, vaikka maksavat siitä ettei kukaan vain keksisi halpoja keinoja tautien ja sairauksien hoitoon.

   ”Siis hiirillä, ei ihmisillä.” = Niin se hiiri taisi vain olla yksi parhaita verrokkeja ihmiseen kun puhutaan syöpäkasvaimista ja varsinkin naisten rintasyövästä täysin vertauskelpoinen, tämäkin asia on vain todettu joitain miljoonia kertoja.

   Eikös ne ranskalaistutkijat saaneet aikoinaan hiirestä syöpäkasvaimen pienenemään valtavasta möykystä lähes näkymättömäksi ja nimenomaan tutkittiin ja käytetiin näitä valkosipulia, inkivääriä, kurkumaa yms. vaihtoehtoisia tuotteita ja tuo laitos ei ollut mikään ituhippi Oy tai luontaishuijaus KY, vaan ihan arvostettu, mutta puolueeton lääketieteentutkimuslaitos. Hassua on myös se, että EU:n elintarviketurvallisuus laitoksen tutkijat ovat aikoinaan olleet myös suuryhtiöiden, kuten Coca Cola:n palkkalistoilla ja vielä on selvinnyt, että suuryhtiöiden näille maksamat palkkiot ovat olleet moninkertaiset näiden normi vuosipalkkaan verrattuna. Ei ihme, että aspartaami on muka turvallista, vaikka laboratorio rotat siitä saivatkin syövän lähes poikkeuksetta. Adi-arvotkin on vedetty hatusta 2 – 3 ihmisen johdosto kahvipöytäkeskusteluiden aikana, eikä niille ole mitään tieteellisillä kokeilla todistettua pohjaa, eikä vieläkään tiedetä miten eri aineet yhdessä vaikuttavat, jolloin ADI=ainoastaan diibadaabaa ilmiselvästi!

   Plusääni(36)Miinusääni(7)
  2. Laitan haasteen: Tee oma lääkefirma ja tutki ja koitappa saada markkinoille asioita joilla ei voida tehdä rahaa. Huomaat melko pian rahan todellisen mahdin! Rahalla saa kaiken myös sinut voisin multimiljönäärinä ostaa…

   Plusääni(24)Miinusääni(5)
 6. Inkivääri on maukas, harmiton ja mahdollisesti terveellinen aine, mutta syövän hoidossa tehoton. Eli syökää inkivääriä vapaasti, kunhan syötte myös niitä lääkkeitä. Jos inkivääri ja muut luontaistuotteet olisivat niin tehokkaita kuin tässä väitetään, kaipa ahne lääketeollisuus niitä tuottaisi eikä ”tehottomia” pillereitä? Niin ainakin minä tekisin, jos omistaisin lääkefirman.

  Plusääni(8)Miinusääni(16)
 7. Jaakko, lääketeollisuus kehittää vain lääkkeitä, joille voi saada patentin. Parantavaa luonnollista lääkettä ei kannata kehittää, koska silloin asiakkaat loppuisivat. Markkinoilla olevista lääkkeistä valtaosa vain lievittää oireita, mutta ei paranna sairautta. Parantavista lääkeistä voisi mainita vain matolääkkeet sekä antibiootit, joilla on todettu kuitenkin olevan monia sivuvaikutuksia kuten hyödyllisen bakteerikannan tuhoutuminen, maksavauriot sekä antibiooteille vastustuskykyisen bakteerikannan kehittyminen. Parasta on siis turvautua luonnonlääkkeisiin.

  Plusääni(33)Miinusääni(4)
   1. Eikös antibioottien liiallinen ja vastuuton käyttö ole tehnyt esim. tuberkuloosi-bakteereista jo täysin vastustuskykyisiä (+ aika monesta muustakin pöpöstä) lähes kaikille antibiooteille monissa maissa ympäri maailman. Eli meinaatko luottaa pitkäänkiin antibioottien toimintaan, kun lääkärit itse alkavat olla jo hieman paniikissa?

    Eräs tuttuni ei voi nykyään syödä oikein mitään (vain hyvin harvat ruoka-aineet soveltuvat), koska hänen ruuansulatus ei toimi jatkuvien antibioottikuurien nauttimisen jälkeen, ilmeisesti hyötybakteerikanta katosi samalla kuin haittapöpötkin. Lisäksi hän tuntuu sairastelevankin nykyään useammin, mites se menikään…ai niin, että suuri osa vastustuskyvystämme tulee näistä sisällämme asuvista hyötybakteereista. Lue esim. http://m.hs.fi/inf/infomo?site=hs&view=news_ulkomaat_child&feed:a=hs.fi&feed:c=news&feed:i=1305558561856

    Joten syö sinä vain antibiootteja syövän hoitoon kuin karkkia (kun kerran hyppäsit asiasta aivan toiseen), mutta älä odota kiitosta kun olet huvin vuoksi napostelullasi luonut uusia kuolemattomia tappajabakteereita.

    Plusääni(17)Miinusääni(4)
    1. Ensiksikin – asiasta toiseen (eli syövän hoitamisesta antibiootteihin) hyppäsi tuo ’Pekka’, jonka ’luonnonlääkesuositukseen’ vastasin, enkä minä.

     Mitä taas antibioottiresistentteihin bakteerikantoihin tulee, tärkeimmät syyt niiden syntymiseen turhan antibioottien syömisen lisäksi lienevät keskenjääneet kuurit ja epäkurantit , alitehoiset antibiootit. Itänaapurin antibioottiresistenttien tuberkuloosikantojen yhdeksi syyksi on epäilty neukkuaikaisten lääketehtaiden tapaa täyttää pillerinpyörityksessä ainakin määrälliset normit, pitoisuudesta tinkien, milloin ei home kasvanut niinkuin piti ..

     Antibiootteihin luotan niin kauan kuin ne tehoavat bakteeritulehduksiin vaihtoehtoisia menetelmiä paremmin.

     Enkä tapaa ottaa antibioottikuuria kuin oikeaan tarpeeseen, ja jos sellainen ilmaantuu, syön kuurin loppuun. Eli olettaen, että Suomessa myytävät antibiootit ovat sitä mitä etiketissä sanotaan, riski uusien resistenttien kantojen syntymiseen on aika pieni, kun mutatoituneet bakteerit kuolee antibioottiin, ennenkuin ehtivät vaihdella mutatoituneita geenejään niin pitkään, että ehtii syntyä sekä resistentti että muuten kohtuullisen elinkelpoinen kombinaatio.

     Mitä taas ystäväsi ongelmiin tulee – onko hän mahdollisesti kokeillut mitään maitohappobakteerivalmistetta ? Minä otan sellaisen antibioottikuurin rinnalla, ja maha on pysynyt kunnossa.

     Plusääni(2)Miinusääni(1)
 8. Ei voida sanoa, että: ”Inkivääri tappaa syöpäsoluja vaarallisia syöpälääkkeitä tehokkaammin”, jos näitä kahta – inkivääriä ja syöpälääkettä – ei ole tutkimuksessa vertailtu keskenään. Hiiritutkimuksessa kyllä inkivääriuute pienensi eturauhassyövässä kasvaimen kokoa. Siis hiirillä, ei ihmisillä. Eikä tutkimuksessa ollut mukana yhtään syöpälääkettä verrokkina.
  Tällaisen tutkimuksen tulos olisikin mielenkiintoista tietää. Ehkä sellainen vielä joskus tehdään, mutta siihen asti voi sanoa, ettei inkiväärin tehosta ihmisten syöpään ole tietoa.

  Plusääni(23)Miinusääni(1)
 9. Lueskelin tätä artikkelia ja täytyy sanoa, että niin magneettimedia kuin Natural society, jota magneettimedia lainaa, vetävät hyvin laajoja perusteettomia johtopäätöksiä artikkelista.
  Kuten:
  – inkivääri tehoaa kaikkiin syöpiin – ei pidä paikkaansa. Artikkelissa ei mainita moista asiaa.
  – sädehoidot, leikkaukset ja kemoterapia tuomitaan täysin, vaikka itse artikkelissa ei mainita kuin ohimennen tarpeesta löytää lisää uusia syöpään tehoavia keinoja.

  Hauskana yksityiskohtana tutkimuksessa on tämä ”luonnollinen inkivääri”, josta valmistettu ekstrakti itseasiassa tehdään näin:

  – Inkivääri ostettiin paikallisesta ruokakaupasta
  – Inkivääri raastettiin ja sen annettiin seisoa metanolissa* 4 päivää
  – Supernatanttia otettiin välillä talteen
  – Supernatantista valmistettiin tyhjiökylmäkuivauksella jauhoa
  – Jauho liuotettiin dimetyylisulfoksidiin* käsittelyn helpottamiseksi
  – Ryhmä valmisti erilaisia konsentraatiota

  Tätä sitten käytettiin testeissä. Luonnollisen kuuloista? Ei minusta. Artikkelin sävy on muutenkin enemmän: ”Syö enemmän kasviksia, jotta riskisi sairastua syöpään olisi pienempi”.

  Entäs sitten ne erittäin vaaralliset syöpälääkkeet? No esimerkiksi Vinblastiini on Catharanthus roseus -kasvin tuottama sukkularihmaston muodostumista estävä myrkky. Täysin luonnollinen tuote.

  * Sekä metanoli, että dimetyylisulfoksidi ovat vaarallisia liuottimia ja teollisuuskemikaaleja

  Plusääni(13)Miinusääni(2)
 10. FAKTA: THC tappaa syöpäsoluja.

  Rick Simpson – Pakoon parannusta:
  http://www.youtube.com/watch?v=I0JcBo9iINs

  Tommy Chong Fighting Prostate Cancer With Rick Simpson’s Hemp Oil
  http://www.youtube.com/watch?v=LA6LLkD5KZA
  Chong on tätä nykyään syövästä parantunut..

  ”thc kills cancer”
  http://www.google.com/search?q=thc+kills+cancer&aq=0&oq=thc+kills+cancer&sugexp=chrome,mod=5&sourceid=chrome&ie=UTF-8

  Miksi syöpää ei saa parantaa?
  http://bambuser.com/channel/H2O+Tampere/broadcast/1548437

  Mutta eihän tätäkään suurinosa ihmisistä voi millään uskoa, koska ensinnäkin kannapis on huuuume ja koska ”kyllä lääketeollisuus haluaa ihmiset parantaa”. (jotta ilmeisesti heidän tuottamiaan lääkkeitä ei enään ostettaisiin ja lääketeollisuus haluaa tehdä itsemurhan…)
  Vaikka se hirveältä kuulostaakin niin syöpä on erittäin hyvä bisnes lääketeollisuudelle!

  Ennen kuin sanotte mielipidettänne asiaan, niin suosittelen perehtymään aiheeseen.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 11. Lähdekritiikki kunniaan? Ainakin kaikilla tämän lehden propagandaan uskovalla pitäisi olla pullat hyvin uunissa, kun on inkivääri, voikukka ja graviola säännöllisessä käytössä. Eipä tarvi syövästä, verenpainetaudista tai bakteeri-infektioistakaan kärsiä koskaan… Lisäksi lyhyt maininta inkiväärin käytön vaarattomuudesta,normaalikäytössä vaaraton elintarvike, mutta liiallinen käyttö nostaa maksa-arvoja…

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
 12. Näiden kommenttien lukeminen aiheuttaa syöpää. Varma keino ehkäistä on jättää kommentit huomioimatta (ja tutkia itse!)

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 13. Kaikkihan on niin yksilöllistä. Ei lääkkeetkään toimi kaikille niinku oletetaan. Mun elimistö on tosi nirso vähän kaiken kanssa.Sitten se vaan parantaa hetken kuluttua itse vaivan ilman pillereitä tai muita juttuja. Lukemistooni ei ole koskaan kuulunut lääkärikirjat huh pois moiset.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 14. Eräällä sukulaisellani oli myös syöpä. Söi läärin ohjeitten mukaan lääkkeitä, sai hoitoja(sytostaatti yms) -> kuoli
  Että se siitä tehosta..

  Plusääni(20)Miinusääni(2)
 15. Ja isäni sai perinteistä koululääketieteen hoitoa ja kuoli. Samoin isoäitini sai ihan tavallista lääkärihoitoa ja kuoli syöpään. Myös anoppiani hoidettiin perinteisin menetelmin sairaalassa ja niin vain Tuoni korjasi. Myös sisareni kuoli täydellisestä sairaalahoidosta ja luuydinsiirroista huolimatta syöpään.
  Tuossa vain muutama otos lähipiiristäni ihan vain esimerkiksi siitä, että ei se koululääketiedekään aina nappiin osu. Ehkä tämä inkivääriä nauttinut henkilö aloitti sen syömisen liian myöhään, tai elimistössä saattoi jo alunalkaen olla ”valuvika”. Luulen, että pääpointti on se, että kannattaisi elää mahdollisimman luonnonmukaisesti. Ei tupakoida, ei läträtä liika alkoholin kanssa, huolehtia monipuolisesta, puhtaasta perusravinnosta ja huolehtia kehon rakennusaineiden eli hivenaineiden, aminohappojen ja vitamiinien saannista mahdollisimman luonnollisella tavalla. Suoraan ruuasta saatuna ei ole yliannostuksenkaan vaaraa. Jossain vaiheessa jokaisen on täältä kuitenkin lähdettävä, mutta ennenaikaista lähtöä voi usein siirtää hyvillä elämäntavoilla. Tämä kuullostaa klisheeltä, mutta lienee totta.

  Plusääni(22)Miinusääni(2)
 16. Kaikki ei ole kaupan edes multimiljonäärille, jolla on tyypillinen käsitys siitä, kuinka
  hän voi rahalla hoitaa asioita.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 17. Äitinikin (joka ei sairastanut syöpää ) kuoli. Eräs tuttavani joka myöskin kuoli ei sairastanut syöpää. Eli joka tapauksessa ihminen kuolee. Kyse on vain siitä, mihin.

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 18. ”Kymmenet muut tutkimukset ovat tulleet samaan tulokseen.” Jos artikkelissa viitataan muihin artikkeleihin, olisi kohteliasta myös kertoa mihin.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 19. Sieg heil!

  Tämä tullaan todennäköisesti estämään tuon aikaisemman lausahduksen perusteella.
  Mutta asiaan: juutalaiset ja kommunistit ovat lääketeollisuuden takana vaikuttava taho. En epäile hetkeäkään, etteikö luonnon omasta apteekista löydy kaikkia sairauksia parantavat rohdokset ja yrtit.
  Kuitenkin, Juutalaisten ja kommunistien, sekä hiekkamaista tulleiden matujen takia, me emme saa tehdä niin kuin haluamme. Tämä on suuri vääryys, johon voimme vaikuttaa vain heittämällä nämä em. satiaiset pois elinpiiristämme.

  Plusääni(10)Miinusääni(5)
  1. Olaf von Swatzen, ja taasko ne juutalaiset, sinulla tuo paranoija juutalaisiin ei koskaan parane. Kansallissosialisteilla, vasemmistolla sekä muslimeilla on sama agenda, kaikki juutalaiset kaasukamarin puolelle ja sieltä krematorioon sekä Israel tuhottava.

   Osaisitko sanoa, mistä itse asiassa johtuu absurdi, perusteeton ja katkera juutalaisviha?

   Plusääni(3)Miinusääni(3)
  2. Olaf von Swatzen, niin, mikä rohto parantaisi sinut vainoharhoistasi? Ehkä sinun pitäisi hankkiutua tohtorin juttusille ne varmaan saa sinun lääkityksen jotenkin kohilleen. Mutta jos et hankkiudu hoitoon, tulet olemaan uhka itsellesi, ympäristöllesi ja valtiolle.

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
 20. Onko väliä käyttääkö tuoretta inkivääriä vai jauhetta?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 21. Toimii parhaiten niin että työnnetään tuorettainkivääriä kunnon jööti kumpaankin sieraimeen.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 22. Pitäisi tätä kokeilla lisäksi muun luontais hoidon.
  Tällä hetkellä käytän budwik dieettiä ja b17 vitamiinia eturauhasen syöpään.
  Lisäksi vitamiinit ja ruokavalio ilman eläinvalkuaista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat