”ISIL on sionistien työkalu”

Iranin puolustusvoimien kenraalimajuri Hassan Firouzabadin mukaan Syyriassa ja Irakissa aktiivisesti toimiva terroristijärjestö ISIL on sionistien työkalu.

Firouzabadi totesi haastattelussa, että sionistit käyttävät ISIL-järjestöä hyväkseen yrittäessään puhdistaa Israelin rajat vallankumouksellisista sionisminvastaisista ryhmistä. Kenraalimajurin mukaan Israel ja sen käsikassara Yhdysvallat eivät ole tyytyväisiä irakilaisten äänestyskäyttäytymiseen. Yhdysvallat toi ”demokratian” Irakiin pommeilla; nyt, kun irakilaiset käyttävät demokraattista järjestelmää ”väärin”, rangaistaan kansaa joukkomurhalla ISIL:n nimissä. Firouzabadi syyttää Yhdysvaltoja ISIL:n perustamisesta.

Huhtikuun lopussa Irakissa järjestettiin ensimmäiset vaalit sitten yhdysvaltalaisjoukkojen poistumisen. Vaalit onnistuttiin järjestämään ISIL:n kaltaisten ääri-islamistien uhkauksista huolimatta. Äänestysprosentti oli noin 60, ja suurin voittaja oli pääministeri Nouri al-Malikin puolue.

ISIL:n terroristit ovat valloittaneet Irakissa jälleen uusia alueita ja he uhkaavat iskeä myös pääkaupunki Bagdadiin. Ryhmä tunnetaan etenkin siviilien summittaisesta murhaamisesta.

Amerikkalainen toimittaja Kevin Barrett on samaa mieltä Firouzabadin kanssa ISIL:n kansainvälisistä yhteyksistä. Hänen mukaansa ISIL:n tukeminen on jatkoa Irakin sodalle. Väkivaltaisuuksilla ylläpidetään epäjärjestystä Israelin kannalta geopoliittisesti äärimmäisen vaarallisella alueella.

Myös Hizbollahin johtaja Sayyed Hassan Nasrallah otti kantaa ISIL:n leviämiseen sunnuntaina libanonilaisille partiolaisille pitämässään puheessa. Hänen mukaansa terroristijärjestö voisi vaivatta miehittää Libanonin pääkaupunki Beirutin, mikäli Hizbollah ei suojelisi sitä.

Press TV

8 kommenttia

 1. Jo viimeistään nyt magneettimedia paljasti keiden asiaa se ajaa. Isil ei missääntapauksessa ole siionistien työkalu, vaan Iranilaismyönteiset shiiamuslimit ovat juutalais-islamisteja. Juutalaiset ovat samoja arjalaisia kuin iranilaiset, siksi Amerikka tukeekin shiiamuslimeja. Jopa juutalaisten uskonnollinen risti on sama kuin arjalaisten iranilaisten alkuperäisen zarathustralaisuus uskonnon risti, eli hakaristi. Jopa juutalaisten uskontokin on zarathustralaisuuden eräs haara.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Näköjään ISIS on uusi Al-Qaida. Sionistit tarvitsevat uuden pelottavan ”boogeymanin”.
  Toivottavasti Iran ei astu ansaan. Asiat eivät ole menneet näköjään niinkuin he ovat halunneet. Mursi-vangittu. PLO ja Hamas yhdistyvät. Assad yhä vallassa. Putin vahvempi kuin koskaan.
  Jos Iran malttaa pysytellä myrskyn ulkopuolella, voivat he myöhemmin tulla ulos voimakkaampana, jolloin tämä hulluus Lähi-idässä toivottavasti loppuu.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Vaikka Toyota ei ole varsinaisesta Amerikkalainen automerkki. Satametriset Isil-kolonnat ajelee hyvin todennäköisesti jotenkin länsirahoitteisesti tai sionistikontrolloitujen tai liittoilaisten(tahojen rahoittamilla autoilla ja aseilla. Varmasti satoja tai tuhansia Syyriasta pakoon lähteneistä on liittyneet tähän uutteen terroristijärjestöön jota hyvin todennäköisesti ohjaillaan jostain joka lupaa heille valtaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kyllä me Neuvostoliittossakin käytimme sotataktiikkaa jossa oli Toyota jos et muuta saa, vaikka väkisin. Partisaanit lähetimme Lappiin…naisia ja lapsia murhaamaan ja raiskaamaan, samalla, kun nautimme USAn vankkaa tukea ja luottoa. Juu.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Buthaina Nevelnin haastattelu kannattaa ehdottomasti kuunnella. Se on toisella tunnilla. Khomeini oli BP:n omistajasuvun jäsenen poika ja hänellä oli tiedusteluyhteyksiä juuri britteihin ja KGB:n suuntaan. Shaahin kukistuminen ja islamilainen vallankumous olivat tosiasiassa Mossadin työtä ja CIA:n. Khomeini oi syypää veriseen sotaan, jossa suuret muslimimaat heikensivät toisiaan. Shaahin vahva armeija oli rämä kumouksesta jo muutenkin, joten Iran osti kalliisti aseita (Iran-contra skandaali) pimeästi.

   Khomeini oli tavallaan 80-luvun Osama eli suuri saatana ja viholinen, vaikka olikin itse asiassa pelinappula. Shaahista pelättiin muodostuvan uusi Nasser. Hän oli alkanut omapäiseksi ja halusi rauhaa Saddamin kanssa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat