ISIS uhkana ja mahdollisuutena?

Verkkouutisten mukaan ISIS-jihadistijärjestön salakuljettaja paljastaa, kuinka taistelijoita tuodaan Lähi-idästä Eurooppaan. Voiko tämä olla mahdollista? Mielenkiintoista on tässä yhteydessä havaita, että ISIS on myös Israelin luomus. Tätä jihadistiliikettä on myös tukenut voimakkaasti Amerikan Yhdysvallat. Mihinkä ne pyrkivät ISIS-järjestön avulla?

 

Taistelijoiden salakuljettaminen

Mikäli Verkkouutisia on uskominen, Eurooppaan todellakin kohdistuu uhkia, jotka pahimmassa tapauksessa merkitsevät verenvuodatusta ja hysteriaa.

Irakissa ja Syyriassa mittavia alueita ja useita kaupunkeja valloittaneelle ISIS-järjestölle työskentelevä salakuljettaja paljastaa jihadistien ujuttautuvan Eurooppaan pakolaiskuljetuksissa.

BuzzFeed haastatteli Turkissa toimivaa salakuljettajaa ja ISIS-terroristia, jolta hän saa määräyksensä.

Onko ISIS-jihadisteja virrannut todella Eurooppaan?
Onko ISIS-jihadisteja virrannut todella Eurooppaan?

Kolmekymppinen ISIS-terroristi sanoi tulleensa Turkkiin Syyriasta viime vuoden lopulla. Hänen tehtävänään oli järjestää taistelijoita Eurooppaan. Se on onnistunut. ”Odottakaa vain”, mies toteaa.

Taistelijan mukaan ISIS ujuttaa jihadisteja Syyriasta virtaaviin pakolaiskuljetuksiin.

Eurooppaan olisi uutisen mukaan livahtanut 4000 taistelijaa väärillä passeilla. Ilmeisesti kysymyksessä voi olla uutisankka, sillä julkaisusta on jo kulunut noin 8 kuukautta, eikä mitään mullistavaa Euroopassa ole sattunut ISIS-terroristien toimesta. Jos uutinen oli jekku, niin luultavasti tarkoituksena oli huomion kiinnittäminen Lähi-idän tilanteesta sekä Ukrainan sodasta hiukan toisaalle.

 

ISIS Israelin ja USA:n luomuksena

ISIS-järjestön hallitsemaa aluetta kutsutaan Kalifaatiksi. Nimi johtuu 100 vuotta sitten hajonneesta Osmanien valtakunnasta. Yleisesti ilmoitetaan ISIS-järjestön muodostuneen sunnikapinallisista ja pyrkivän luomaan sharia-lailla hallittavan islamilaisen valtion eli mainitun Kalifaatin, joka käsittäisi sen valtaamat alueet Irakissa, Syyriassa ja kenties eteläisen Turkin alueilla. Kalifaattiin kuuluisi myös alueita Libanonsta, Kyproksesta ja Jordaniasta.

Verkossa levinneiden videoiden mukaan ääri-islamistinen ISIS-ryhmittymä julisti johtajansa Abu Omar al-Bagdadin kalifiksi ja kaikkien muslimien johtajaksi.

Lisään vielä, että Islamilainen oppineisto on lähes yksimielisesti torjunut ISIS-järjestön julistautumisen kalifaatiksi ja kieltänyt sen islamilaisen lain vastaisena. Sitä paitsi kalifin tulisi oikeaoppisesti valita muslimikansakuntaa edustava neuvosto. Näin ilmeisesti ei tapahtunut Abu Omar al-Bagdadin tapauksessa.

Suuri osa islamistisista valtioista on rauhaa rakastavia ja oikeudenmukaisia. Tämä sama pätee myös muslimeihin yksilöinä. Mutta aina löytyy kaikista ryhmistä ja kansoista aineksia, jotka ovat ahneita ja vallanhaluisia. Juuri näitä negatiivisia ominaisuuksia omaavia joukkoja käyttää maailman ahnein ja raa’in kansainvälinen sionistinen verkosto hyväkseen.

ISIS-terroristit ovat sionistisen lännen luomus. ISIS toimii WTC 11/9-tapauksen tavoin oikeutuksena lännen ”terrorismin vastaiselle sodalle”, jonka oikeutusta valtamedia vahvistaa uutisoinneillaan.

ISIS-järjestö on muuttanut nimeään useita kertoja kirjavan toimintansa aikana. Tähän historiaan ei ole kuitenkaan nyt syytä takertua, vaan keskitymme olennaiseen.

ISIS todellakin näyttää olevan Israelin ja Yhdysvaltojen luomus:

Iranin prikaatinkenraali Mohammed Reza Naqdi pitää Yhdysvaltoja vikapäänä ISIS-järjestön luomiseen yhdessä Israelin ja Iso-Britannian kanssa. Naqdi syyttää Ranskaa ISIS-liikkeen aseistamisesta sekä Yhdysvaltain arabiliittolaisia sen rahoittamisessa. Lisäksi Naqdi tuomitsee USA:n kongressin salliman apubudjetin ISIS-järjestöä varten [1].

Iranin prikaatinkenraali Mohammed Reza Naqdi syyttää Yhdysvaltoja ISIS-järjestön luomisesta yhdessä Israelin ja Iso-Britannian kanssa.
Iranin prikaatinkenraali Mohammed Reza Naqdi syyttää Yhdysvaltoja ISIS-järjestön luomisesta yhdessä Israelin ja Iso-Britannian kanssa.

Global Research-julkaisun mukaan Israel, Yhdysvallat ja Saudi-Arabia sponsoroi ISIS-terroristeja. Vapaan Syyrian armeija oli pidättänyt viime vuonna islamistisen Al-Nusran rintaman ”taistelijan”, joka oli paljastanut tehneensä yhteistyötä Israelin kanssa. Yhteistyö oli korvausta Israelin antamasta lääkinnällisestä ja sotilaallisesta tuesta ISIS-järjestölle [2].

Lisäksi juutalainen Telegraphic Agency uutisoi kuinka Alankomaiden oikeusministeriön vanhemman virkailijan mukaan ISIS-jihadistiryhmä luotiin sionistien pyrkimyksille saattaa islamistit huonoon maineeseen [3].

Mikä on miehijään Abu Bak al-Baghdadi?
Mikä on miehiään Abu Bak al-Baghdadi?

Kantaa ottamatta mainittakoon, että Veterans Todays mukaan Abu Bak al-Baghdadi, joka siis tituleeraa itseään “kalifiksi” ja kaikien muslimien johtajaksi onkin Edward Snowden mukaan oikealta nimeltään Elliot Shimon, joka on juutalainen Mossadin agentti [4].

Lisäksi Yhdysvallat ja Turkki ovat sopineet  yhteistyöstä Isis-järjestön ajamiseksi Pohjois-Syyriasta, kertovat yhdysvaltalaiset virkamieslähteet.

 

Mihin sionistit pyrkivät ISIS-terroristien avulla?

ISIS-jihadistit eivät ilmeisesti ole muuta kuin Israelin ja sionistisen USA:n false flag eli lavastettu operaatio ”ääri-islamistien” Kalifaatin perustamiseksi. Tämä homma on kokonaisuudessaan yhtä suurta ja pirullista teatteria, joidenka näytelmien numeroissa kuollaan oikeasti.

Israelin sekä sionistien hapatuksella kyllästettyjen länsimaiden kuten USA:n tarkoituksena on täydellisen kaaoksen synnyttäminen Lähi-itään. Tämä tapahtuisi juuri ISIS-joukkojen välityksellä. ISIS-järjestöllä haetaan oikeutusta valtionterrorismille.

ISIS-militanttien operointia eivät rajat rajoita. He hirmuilevat niin Syyrian, eteläpuolisen Turkin kuin Irakin alueilla. USA on aloittanut näennäisen toimintansa ISIS-joukkoja vastaan pommittamalla heitä esimerkiksi Irakin [5] ja Syyrian alueilla.

Vuonna 2014 Yhdysvallat liittolaisineen aloitti ilmapommitukset islamistisia äärijärjestöjä vastaan Syyriassa. Yhdysvaltain mukaan ensimmäisiin ilmaiskuihin osallistuivat Yhdysvaltain ohella Saudi-Arabia, Jordania, Bahrain ja Arabiemiraatit [6]. Tällä tavoin USA liittolaisineen pääsi iskemään suoraan Syyriaan ISIS-terroristien varjolla. Juutalaisen eliitin hallinnassa oleva Helsingin Sanomat tietysti antoi iskuista sellaisen kuvan, kuin Yhdysvallat liittolaisineen olisi ollut Syyrian vapauttajana. Näin avautuu ISIS-terroristien vanavedessä mahdollisuus läntiselle sionistirintamalle iskeä mihin tahansa kohteeseen, jotka vastustavat Israelin hirmuhallintoa.

Toisaalta Israel käyttää ISIS:tä hyväkseen synnyttäen sen avulla sekasortoa ja aluevaltauksia poliittisessa Lähi-idässä. Professori Michel Chossudovsky esittää Global Researchin artikkelissaan Lähi-idän tilanteen ja kansainvälisen politiikan kannalta hyvin uhkaavia skenaarioita. Kysymyksessä olisi ”Suur-Kurdistanin” luominen, suunnittelemalla uudelleen Lähi-idän rajojen rajaviivat. Yhdysvaltoihin juurtuneen Syyrian Kurdistan National Assemblyn (KNA) johtaja Sherkoh Abbas oli pyytänyt Israelia auttamaan tulevassa Syyrian hajottamisessa etnisiin ryhmiin perustuvien valtioiden liittovaltioksi. Hajottamisessa sirpaloitaisiin Syyria osiin perustaen erilliset ja ”riippumattomat” Sunni-, Shia-, Kurdi- ja Druusivaltiot [7]. Luonnollisesti KNA:lla on motiiveja Syyrian hajottamisen kautta muodostaa ”Suur-Kurdistan”, mutta se miellyttää erikoisesti Israelia.

Ajatus ”Suur-Kurdistanista” palvelee hyvin ISIS-huligaanien toimintaa Lähi-idässä.
Ajatus ”Suur-Kurdistanista” palvelee hyvin ISIS-huligaanien toimintaa Lähi-idässä.

Tätä ”Suur-Kurdistanin” ideaa palvelee hyvin ISIS-huligaanien toiminta Lähi-idässä ja mikäli se realisoituu, siitä hyötyvät silloin geopoliittisesti ja kenties taloudellisesti niin Yhdysvallat liittolaisineen kuin myös Israel. Tässä ei mitenkään voi sulkea pois imperialistisia ja sotilaallisia intressejä.

ISIS toimii myös harhautus menetelmänä, joka ohjaa huomion kansainvälisesti polttavista kysymyksistä toisaalle, esimerkiksi siten, että missä ISIS iskee seuraavaksi, Eurooppaan virtaa jihadisteja jne..

Yhtäältä Israel ja Yhdysvallat pitävät yllä manipulaatiota ”ääri-islamilaisesta” terrorismipelotteesta maailmalla. Tapahtuneet ”ääri-islamistien” terrori-iskut ovat usein olleet Mossadin ja CIA:n käsialaa. False flag jyllää maailmalla.

Tilanne voi vaarantua entisestään, mikäli USA saa toteuttaa ISIS:n myötä valtioterrorismia ilman rajoja. Tässä tilanteessa olisi sionisteilla käytössään todella vaarallinen ja häilyvä sotilaallinen väline. USA:n pommikoneet voisivat ”erehtyä” moukaroimaan milloin mitäkin Lähi-idän aluetta ja invaasion eskalaation riskit olisivat huolestuttavan mittavat.

Lisäksi sotaa tarvitaan aseteollisuuden tuotannon kysynnän takaamiseksi ja tuotekehittelyn tueksi. Rahaakin kaivataan aseteollisuuden investointeihin.

 

Markku Juutinen

 

Lähteet

Lind, Michael (2003). Made in Texas George W. Bush and the southern takeover of American politics. A new America Book, Published by basic Books, A Member of Perseus Books Group.

Verkkouutiset (2.2.2015). ”Odottakaa vain”, ISIS kertoo salakuljettaneensa tuhansia taistelijoita Eurooppaan.

Yle (27.7.2015). Turkki ja Yhdysvallat sopivat Isis-vapaasta vyöhykkeestä.

[1]. Fars News agency (9.10.2014). Basij Commander: US, Israel Main Patrons of ISIL.

[2]. Global Research (16.8.2014). The ISIS Islamic Terrorists are Supported by the US, Israel and Saudi Arabia.

[3]. Telegraaf (13.8.2014). PvdA-ambtenaar: ISIS is complot van zionisten.

[4]. Veterans Today (4.8.2014). Simon Elliot, aka Al-Baghdadi, son of Jewish parents, Mossad agent.

[5]. BBC News (21.8.2014). New US strikes in Iraq after IS Foley video.

[6]. HS (23.9.2014).Yhdysvallat on nyt Syyrian sisällissodan osapuoli – ilmaiskuissa kuollut yli sata islamistitaistelijaa.

[7]. GR (11.1.2013). Hidden US-Israeli Military Agenda: “Break Syria into Pieces”.

2 kommenttia

 1. ”Buthaina Neveln soittaa tiukan soiton n. 59:00 tai tunnin kohdalta alkaen.
  http://www.blogtalkradio.com/deanna2/2015/03/12/spingola-and-friends
  ISIS on todellakin Lännen luomus ja johtaja Mossadin agentti. Järjestö oli luotava, kun irakilaiset alkoivat nousta viimein kapinaan murhahallintoa vastaan. Maliki tappoi surutta mielenosoittajia. ISIS sotii tosiasiassa irakilaisia vallankumouksellisia vastaan ja toisaalta pyrkii ottamaan alueita omaan hallintaansa. ISISiä vastustavat nukkehallinnot naapureissa ja Länsi pommittavat tosiasiassa irakilaisia vapaustaistelijoita. ”

  ”Saddamin valtio oli loistava autarkia, jossa kaikki tehtiin itse ja oli koulutusta ja hyvinvointia. Sadattuhannet pätevät tiedemiehet ja lukuisammat opettajat. Suomalaisetkin olivat rakentamassa loistavaa Irakia. Nyt kaikki on tuhottu ja miljoonia ja taas miljoonia murhattu ja murhataan edelleen. Sekä hallituksen joukot ja Mossadin ISIS murhaa ja raiskaa naisia ja lapsia ympäri maata. Siellä siiis EU-laki on jo voimassa eli miekarit niitetään ketoon ampumalla. Pian täälläkin, jos syntyy oikea oppositio. Persupelleille lännessä kauhistellaan ISiS-järjestöä, jonka päänkatkaisuvideot ovat erään juutalaisnaisen johdolla tehtyjä. Hänen isänsä oli Israelin vakoojana teloitettu mies.”

  ”Iran oli Britannian siirtomaa. Sosialistipressa kaadettiin 50-luvulla ja shaahi nostettiin valtaan. Hän tuli sivistyneestä perheestä ja oli saanut vaikutteita eurooppalaisuudesta. Hän pyrki ajamaan kansan etua mahdolisimman paljon, mutta britit ja jenkit (juutalaiseliitti) kielsi. Viimein hän alkoi rakentamaan rauhaa ja toimimaan omin päin. Lakkautti huumelaboratoriot ym. (Ilmeisesti shaahin syöpäkin tuli Lännestä?) Länsi kaatoi shaahin ja nosti valtaan Kohomeinin, joka oli brittiagentti. Koko uusi Iran on ollut yli 30 vuotta huijaus, kuten Khomeinin islamilainen vallankumous. Sitä ohjailaan tai siis ainakin Iran on huijaus ja kontrollissa. (Tähän viittaisi uudelleen virinnyt holovalehtelu ja löytymässä olevaydinsopu). Nokittelu oli siis huijausta. Alun alkaen Khomeini alkoi vihollisuudet Irakia vastaan. Sodan 80-luvulla tarkoitus oli tapattaa mahdolisiman monta iranilaista ja irakilaista. Khomeini puhdisti SAVAKin tuella (Iranin salainen palvelu, aina Mossadin koukuttama ja kontrolloima) armeijaa itsekin ja maata.”

  ”ISIS tuhoaa vanhaa kultuuriperintöä Lännen tuella eli kyseessä on Mossadin hyökkäys vanhaa kulttuuriperintöä ja traditiota vastaan.

  Muutakin nainen puhuu (siis Buthaina Neveln). Toivottavasti saame pian kokonaisen ohjelman.”

  lähteitä:

  Ohessa joitakin löytämiäni podcasteja Saddamin Irakista, jossa Buthainan haastatteluja :

  Spingolan ja irakilaisnaisen (Buthaina Neveln) keskustelussa valotetaan Persianlahden sotien 1991 ja 2003 sekä amerikkalaismiehityksen salattuja taustoja ja totuuksia sekä esitetään salattua tietoa myös Saddamin hallinnon todellisuudesta ja maailmanpolitiikasta ennen 1991 sotaa.:

  Lisää Buthainan haastatteluja :

  http://grizzom.blogspot.fi/search?q=+Buthaina+Neveln

  http://grizzom.blogspot.fi/2013/04/spingola-speaks-20130409.html

  http://spingolaspeaks.wordpress.com/2013/12/30/monday-buthaina-neveln/#more-243

  http://grizzom.blogspot.fi/2013/12/spingola-speaks-20131230.html

  Kauhistuttava tietopaketti Irakista:
  http://spingolaspeaks.wordpress.com/2014/09/14/evelyn-hutcheson-frederick-shaw-buthaina-hawas-neveln/

  Täällä eräs netistä pelastettu teksti lisää :

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/irak-asiaa/

  (toivottavasti kaikki yo. linkit toimivat vielä)

  Plusääni(12)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat