Islantilainen vallankumous syrjäytti pankkien vallan

Islannissa tapahtuu kummia, eikä siitä ole juurikaan uutisoitu. Aihe on kuitenkin erittäin ajankohtainen, globaalia kiinnostusta herättävä ja niin poikkeuksellinen, että sen luulisi ylittävän uutiskynnyksen toistuvasti kaikkialla maailmassa. Miksi siis tästä Islannin rauhanomaisesta pankkimaailman vallankumouksesta ei ole uutisia tihkunut?

Valtamedia toimii käsi kädessä taloudellista maailmanvaltaa havittelevan pankkimaailman kanssa ja Islannin esimerkki tekisi tyhjäksi KAIKKI heidän suunnitelmansa ihmisten ja valtioiden orjuuttamiseksi ikuiseen velkavankeuteen. Nämä uutiset on siis konkreettisesti sensuroitu, mutta onneksi niitä on kierrätetty vapailla radiokanavilla, sitoutumattomissa lehdissä ja internetin sosiaalisessa mediassa, nykyajan puskaradiossa.

Moni muistaa varmasti Islannin pankkikriisin vuonna 2008, kun Islanti oli käytännössä katsoen konkurssissa. Edeltävinä viitenä vuonna Islannin pankeilla oli mennyt lujaa, sillä vuodesta 2003 rikkaan Islannin pankkeja oli yksityistetty ja ne tarjosivat ulkomaisille sijoittajille houkuttelevia ”IceSave” –tilejä ja –sijoituksia, jotka nostivat Islannin velka-asteen neljässä vuodessa kaksinkertaisesta yhdeksänkertaiseen BKT:een verrattuna. Vuoden 2008 globaali pankkikriisi vetäisi maton alta monessa maassa ja erityisen rajusti se vaikutti rikkaaseen, mutta syrjäiseen Islantiin. Kolme suurinta pankkia, Landbanki, Kapthing ja Glitnir olivat suurissa vaikeuksissa ja ne kansallistettiin, Islannin kruunu menetti arvostaan 85 % ja Islanti julisti olevansa vararikossa.

Pääministeri Geir Haarde neuvotteli IMF:ltä 1,6 miljardin euron lainan, jonka lisäksi pohjoismaat lupasi vajaan parin miljardin lainan, mutta ulkomainen talousyhteisö painosti Islantia rankalle säästökuurille. IMF ja EU halusivat ottaa lainat hoitoonsa väittäen sen olevan ainoa mahdollisuus maksaa lainat takaisin Englannille ja Hollannille. Protestit ja mielenosoitukset jatkuivat ja hallitus pakotettiin eroamaan. Vaaleja aikaistettiin vuoden 2009 keväälle ja valtaan astunut vasemmistohallitus tuomitsi aiemman neoliberaalin talousjärjestelmän, mutta antoi saman tien periksi vaatimuksille, joiden mukaan Islannin tulisi maksaa koko kolmen ja puolen miljardin euron laina. Tämä tarkoittaisi jokaisen 350 000 islantilaisen maksavan 100 euroa kuukaudessa 15 vuoden ajan 5,5 % korolla. Tätä eivät islantilaiset enää sulattaneet, sillä velan olivat keränneet suuret yksityiset pankit omilla sijoitustouhuillaan ulkomaisten yksityisten pankkien kanssa.

Kansalaiset kieltäytyivät kantamasta vastuuta suurten yksityispankkien tekemistä virheistä ja heidän puolelleen asettui myös pitkäaikainen presidentti Ólafur Ragnar Grimssón, joka kieltäytyi ratifioimasta kansalaiset vastuuseen asettavaa lakia ja hyväksyi sen sijaan vaatimukset kansanäänestyksestä. Tämä lisäsi tietysti heti kansainvälistä painetta ja pakotteita, joiden mukaan Islannin ”pitäisi maksaa tai muuten…” Kansainväliset pankit uhkasivat estää IMF.n avun ja Iso-Britannian hallitus uhkasi jäädyttää islantilaisten säästö- ja käyttötilit.

Maaliskuun 2010 kansanäänestyksessä 93 % äänesti velan maksua vastaan. IMF hyllytti lainansa. Vallankumousta ei voinut kuitenkaan enää estää. Vihaisten kansalaisten tukemana hallitus aloitti oikeudelliset toimet talouskriisin syyllisten löytämiseksi. Kaupthingin entisestä toimitusjohtajasta Sigurdur Einarssonista annettiin pidätysmääräys muiden epäiltyjen pankkiirien paetessa maasta.

Se ei kuitenkaan riittänyt islantilaisille. He halusivat vapautua kansainvälisten suurpankkien ja virtuaalirahan vallasta päättämällä kirjoittaa perustuslain uusiksi. Edellinen perustuslaki on vuodelta 1904, johon korvattiin ”kuningas” sanalla ”presidentti” Islannin itsenäistyessä 1918 Tanskan alaisuudesta. Uutta perustuslakia laatimaan valittiin poikkeuksellisesti 25 tavallista kansalaista ilman poliittista taustaa tai puoluejäsenyyttä 522 ehdokkaan joukosta. Ainoa vaatimus oli täysi-ikäisyyden lisäksi 30 kansalaisen tuki. Uutta perustuslakia on laadittu näiden 25 lainsäätäjän toimesta helmikuusta 2011 ja kokoukset näytetään suorana verkossa, jolloin kiinnostuneet voivat seurata keskusteluita ja lähettää omia ehdotuksiaan ja kommenttejaan. Ehdotus uudeksi perustuslaiksi valmistui 4 kuukaudessa ja se on vahvistettu tänä keväänä nykyisen eduskunnan toimesta ja odottaa lopullista hyväksyntää seuraavan valitun eduskunnan toimesta (perustuslain muutos vaatii kahden perättäisen eduskunnan hyväksynnän).

Mitä siis Islannin vallankumouksessa tapahtui?

–          maan hallitus erosi

–          suurimmat pankit kansallistettiin

–          kansanäänestys mahdollisti kansan päättävän maansa talousjärjestelmästä

–          syyllisten syyttäminen ja vangitseminen

–          uuden perustuslain kirjoittaminen kansan toimesta

 

Tämä on täyttä rautaa!

Onko tätä siis nähty suurilla televisiokanavilla? Onko asiaa puitu poliittisissa radio- tai tv-ohjelmissa? Eipä tietenkään, sillä Islanti näytti juuri, miten kokonainen kansa voi nousta vastustamaan kansainvälisiä pankkilaitoksia sekä rahan ja vallan haalijoita ja vapauttaa itsensä kahleista. Samanlaisissa pakotetuissa velkajärjestelyissä painivan Kreikan kannattaisi ottaa mallia Islannista.

 

Alkuperäiset artikkelit ja lähteet:

Iceland’s Amazing Peaceful Revolution – Still Not in the News

http://www.dailykos.com/story/2011/08/01/1001662/-Iceland-s-On-going-Revolution

http://www.spiegel.de/international/europe/iceland-s-toxic-legacy-mountains-of-debt-temper-hopes-despite-recovery-a-802285.html

42 kommenttia

 1. Subjektiivinen lukijan tunteisiin vetoava teksti, jossa mukana myös pahoja asiavirheitä. Mielenkiintoinen myös tämä kansainvälistä mediaa koskeva salaliittoteoria.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Vasemmistohallitus teki juuri saman minkä neoliberaalit: eli olisivat ottaneet kansalta rahat ja maksaneet pankkiireille pankkiirien sotkut. Ainoastaan kansanäänestys pelasti tilanteen ja kunnon presidentti. Suomessa sellaista ei ole enää ollut pitkään aikaan. Ja jartsa69 pitää tätä vasemmistolaisena propagandana…. hoh hoijaa. Taidat olla valtamedian aivopesun uhri.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
  2. Missä puhutaan valtamedian salaliitosta ? Sehän ei ole mikään salaliitto kun juutalaiset mediat toitottaa propagandaa juutalaisten pankkien puolesta. Tunteisiin vetoaa siinä mielessä että Kataisen kommunistihallitus pitäisi kaataa ja nopeasti. Sillä tämä meno on parhaillaan pahimman laatuista totaalitääristä sosialismia. Tosin tässä sosialismissa kerätään veroja ultra rikkaille juutalaisille pankkiireille kiihtyvään tahtiin.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. a) ”Valtamedia toimii käsi kädessä taloudellista maailmanvaltaa havittelevan pankkimaailman kanssa ja Islannin esimerkki tekisi tyhjäksi KAIKKI heidän suunnitelmansa ihmisten ja valtioiden orjuuttamiseksi ikuiseen velkavankeuteen. Nämä uutiset on siis konkreettisesti sensuroitu…”

    b) En tiedä miten nyt juutalaiset liittyy tähän millään tavalla, mutta tota pankkien mainontaa mistä kerroit kutsutaan asiantuntijapiireissä markkinoinniksi.

    c) …

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Heips. Tuota… jos tutustut suurimpien pankkien omistuspohjaan kunnolla, löydät kaikkein varakkaimmat omistajat. Ne sattumoisin ovat juutalaisia. Jos tutustut maailman suurimpien mediatalojen ja yksityisten televisiokanavien pääomistajiin, kas – ne ovat samoja juutalaisia. Sama porukka omistaa maailman suurimmat lääketehtaat. Eikö luulisi olevan kiusaus käyttää pelivälineitä omien etujensa ajamiseen. Sytytellä sotia ja varustaa molemmat puolet aseilla. Tosimarkkinointi on luokkaa ”Globaali sikainfluenssa”. Jos mietit, miksi juutalaisista jaksetaan jauhaa, tutustu heidän oppikirjaansa Talmud, jonka suomennos valaisee miksi juutalaisiin suhtaudutaan niinkuin suhtaudutaan.
     http://vilaurio.blogspot.fi/2008/01/juutalaisuuden-opinkappaleet.html

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Missä olet nähnyt pankkien mainontaa jota kutsutaan markkinoinniksi ? Jos tarkoitat markkinoinnilla sitä että meitä pelotellaan ( uutisten muodossa joiden lähteet ovat STT , Reuters ym. ) juutalaismedioissa totaalisella romahduksella, mikäli emme tue Kreikkaa ( tosiasiassa rahat eivät mene Kreikalle, vaan juutalaisille pankkiireille ), niin siinä kyllä olet oikeassa. Täytyy tunnustaa, ettet ole niin pihalla kuin kuvittelin : )

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. ”Pelotellaan juutalaismedioissa” …. ihan samat uutiset ne on kaikissa medioissa ja se johtuu siitä että ne on tehty haastattelemalla maailman parhaita ekonomisteja. Ovatko he sitten oikeassa vai ei, sitä ei kukaan tiedä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Osuit naulankantaan, täysin samaa kaikissa medioissa. Siksi, että kaikki suurimmat uutistoimistot ovat juutalaisten omistuksessa, joten paikalliset lehdet jotka eivät ole ( vielä ) Alman , Bonnierien tai Erkkojen omistuksessa toistavat samaa propagandaa koska niiden lähteenä on uutistoimistot. Muistanet varmasti sikaflunssapropagandan ?
   Maailman parhaat ekonomistit ( jotka saavat suurimman osan palstatilasta ) ovat aina väärässä ( siksi koska ovat pankkiirien juoksuupoikia ) ja taas oikeassa olevia ei näy medioissa muuta kuin sivulauseessa. Ota taas esimerkkinä vaikka sikaflunssa propaganda tai kevät -08 jolloin talouskriisistä ei ollut tietoakaan valtamedioissa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. En jaksa enää väitellä, löysin tarvitsemani vastaukset tämän koko magneettimedia lehden toiminnasta wikipediasta. (http://fi.wikipedia.org/wiki/J._K%C3%A4rkk%C3%A4inen#Magneettimedia)

  ”J. Kärkkäinen kustantaa ilmaisjakelulehteä Magneettimedia. Vuonna 2011 Skepsis myönsi yritykselle huuhaa-palkinnon lehden julkaisemisesta”

  ”Ensimmäistä kertaa Suomessa on ilmaisjakelussa oleva mainoslehti valjastettu näin vahvasti uskomuslääkinnän, salaliittojen sekä virheellisen ja näennäistieteellisen tiedon levittämiseen…”

  En voi sanoa että olisi tullut yllätyksenä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Pankeilla on salaliitto, ekonomisteilla on salaliitto, valtamedia levittää yhteisesti väärää tietoa pankeista ja ekonomisteista, juutalaisilla on salainen suunnitelma vallata maapallo JA JOPA ilmastonlämpötilanmittaajilla on salaliitto ja he ilmottelevat vääriä lämpötiloja..

     HERÄTKÄÄ NYT JO

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Ainiin, unohdin vielä rokote ja lääkealan salaliiton, olinpas typerä.
     listaan voidaan varmaan myös lisätä että WTC oli inside job ja neil armstrong ei oikeasti ole käynyt kuussa
     ja mitä näitä nyt viel onkaan. Ei helevetti, uskomatonta.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. ei pidä jussin jutut paikkaansa. skeptikot ei kylläkään pitäny sikainfluenssarokotetta vaarattomana vaan antoi huuhaa-palkinnon myös rokotusinfo järjestölle joka on myös täysin pseudotieteellinen yhdistys joka antaa ymmärtää että heillä olisi jostain syystä parempaa tietoa rokotteista kuin lääketieteen asiantuntijoilla

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. siis jos joku ei tiennyt niin rokotusinfo on järjestö joka vastustaa kaikkea rokottamista

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. siis jos joku ei tiennyt niin rokotusinfo on järjestö joka vastustaa kaikkien rokotuksien antamista, joka on tietenkin täysin järjenvastaista

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Voe pyhä jyssäys! Kaikki Juutalaisetko ne on syypäitä kaikkeen?
  *Juutalaiset kielsi kyllä Jeesuksen. (fariseukset,saddekeukset,ns.rabbiiniset Juutalaiset).
  *Kristinusko on kyllä oikeasti Juutalais Kristillinen (Jeesus oli Juutalainen) Alku seurakunta lähes oli täysin Juutalaisista koostuva *Opetus lapset, kaikki 12 olivat Juutalaisia.
  *Älä hyvä Jussi tuomitse kaikkia Juutalaisia, sillä vain pieni osa heistä on mukana nykyisessä pankki eliitissä jne.
  *Katsos Lestatkaan ei ole likikään oikeassa monessa asiassa, vaikka sanovat olevan AINOA porukka joka pääsee taivaaseen! Se liike on vain yhden lapin jätkän kehittämä näkemys oikeasta uskosta.
  Ollut siis noin sata vuotta olemassa. Kuitenkin Uskovia on ollut kohta 6000 vuotta!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Niinpä, mutta kuinkas juutalaisille kävikään: Matt. 22 alusta:

   1 Ja Jesus vastaten puhui taas heille vertauksilla, sanoen:
   2 Taivaan valtakunta on kuninkaan vertainen, joka teki häitä pojallensa,
   3 Ja lähetti palveliansa kutsumaan kutsutuita häihin, ja ei he tahtoneet tulla.
   4 Taas hän lähetti toiset palveliat, sanoen: sanokaat kutsutuille: katso, minä valmistin atriani, härkäni ja syöttilääni ovat tapetut, ja kaikki ovat valmistetut: tulkaat häihin!
   5 Mutta he katsoivat ylön, ja menivät pois, yksi pellollensa, toinen kaupallensa.
   6 Mutta muut ottivat kiinni hänen palveliansa, ja pilkkasivat heitä, ja tappoivat.
   7 Mutta kuin kuningas sen kuuli, vihastui hän, ja lähetti sotaväkensä, ja hukutti ne murhamiehet, ja heidän kaupunkinsa poltti.
   8 Silloin hän sanoi palvelioillensa: häät tosin ovat valmistetut, mutta kutsutut ei olleet mahdolliset.
   9 Menkäät siis teiden haaroihin, ja kaikki, jotka te löydätte, kutsukaat häihin.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Kannattaa hommata tietonsa vähän luotettavimmista lähteistä kuin magneettimedia.com joka on jonkun toisinajattelevan viherhipin ylläpitämä ilmaislehti jonka yleisesti on todettu jakavan täysin perättömiä uutisia ja muutenkin kummallisia juttuja. Tervetuloa takaisin samalle maapallolle muiden ihmisten kanssa missä juutalaiset ei ookkaan syyllisiä kaikkeen, ei ole olemassa mitään valtamedian yhteistä salaliittoa joka sensuroi kaikki uutiset ympäri maailmaa kuten pohjois-koreassa ja jossa rokotukset parantavat ihmisiä kuten lääketiede on jo satoja vuosia kiistattomasti osoittanut!!!!!!!!!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Taas naulan kantaan: ” yleisesti on todettu jakavan täysin perättömiä uutisia ja muutenkin kummallisia juttuja ” Eli kun joku skepojärjestö myöntää palkintonsa ja sitten valtamedia muistaa sitä suurena uutisena niin siitä tulee yleinen totuus. Ota nimimerkistäsi tuo Jew pois, sillä juutalaiset ovat viisaita, ei tyhmiä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Mitenkähän nuo koululääketieteen ja luontaislääketieteen näkökannat saisi Suomessa lähentymään toisiaan, kuten Saksassa ja Sveitsissä jo on. Ei siellä huudeta peräsuoli kyynärän verran ulkona toisen huonoutta ja oman putkinäön näkökannan paremmuutta. Johtuneeko se suomalaisesta perustyhmyydestä ja asennevammaisuudesta. Molemmissa on hyvät puolensa. Ja molempiin pesii huijareita ja paskanpuhujia valelääkäreistä puoskareihin ja poppamiehiin. Sen sijaan, että niin saatanan mustavalkoisesti haukkuu, voisi ottaa selvää ihan itse, ennakkoluulottomasti. Täytyy ymmärtää myös kemistiä, jonka maailmankuvaan ei mahdu mitenkään homeopatia. Ei homeopatian teho kuitenkaan katoa sillä, että kemisti todistaa miljoonalla tieteellisellä kaavalla, miten homeopatia ei voi tehota. Jos kerran lääketieteen kaikista yrityksistä huolimatta homeopatia on ainoa, jolla potilas on tullut täysin terveeksi.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. ”Ei siellä huudeta peräsuoli kyynärän verran ulkona toisen huonoutta ja oman putkinäön näkökannan paremmuutta.”

    Niinpä. Mutta täällä kun esittää yhden tai muutaman yksittäistapauksen sijasta minkäänlaista tilastoa, niin joku kiljaisee, että se on ’talmudistien’ tai joidenkin muiden mörköjen väärennös.

    ”Ei homeopatian teho kuitenkaan katoa sillä, että kemisti todistaa miljoonalla tieteellisellä kaavalla, miten homeopatia ei voi tehota.”

    Tahtoo vaan kadota satunnaisuuteen ja placebo-efektiin, kun kootaan vähän isompi näytejoukko.

    Ihmiset (ja monisoluiset eliöt yleensä) on niin monimutkaisia olioita, että aina silloin tällöin tapahtuu hyvinkin epätodennäköisiä asioita: joku paranee ’parantumattomasta’ taudista ilman mitään hoitoa, ja se on selittämätön ihme, ja toinen paranee saatuaan homeopaattista hoitoa, ja se on joko homeopatian ansiota, tai toinen selittämätön ihme. Yksittäistapauksista noita on aika paha erottaa, mutta riittävän isolla näytejoukolla se alkaa onnistua.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. @kala-Eemeli ”Tahtoo vaan kadota satunnaisuuteen ja placebo-efektiin, kun kootaan vähän isompi näytejoukko”. Mitenkään placebo-efektiä vähättelemättä kerron vierestä seuranneena kaksi tapausta.
      Tapaus 1. Sairaalassa sairaanhoitaja otti kiinni itseään suuremman painavan pyörtyvän potilaan ja loukkasi samalla oman selkänsä. Hänelle tuli seuraavat oireet: puutuva käsi, jäykistynyt niska ja pistävää selkäsärkyä. Suuren keskussairaalan kaikki tietämys, fysikaalinen hoito, lääkintä ja edes siellä työn puolesta annettu akupunktio tuonut helpotusta. Ei myöskään kahden vuoden aikana yhteensä 8 kk sairauslomat. Luontaishoito auttoi kuitenkin ekalla ja ainoalla kerralla – kesti tunnin ja potilas parani – täysin. Tapaus 2. Potilaalla usean tunnin kerrallaan kestäneet Migreenikohtaukset oksenteluineen 1-3 kertaa viikossa 3 vuoden ajan. Neurologiset tutkimukset, eikä yhä voimakkaammat Buranat tuoneet potilaalle mitään apua. Viimein käännyttiin arvostetun homeopaatin puoleen täysin avoimin mielin ja ilman odotuksia paremmasta. Sanotaanko sitten ilkeämielisesti blaseboksi, jos halutaan, mutta potilas hikoili n. 2 litraa ja oireet lakksivat – pysyvästi.
      En ole vaatimassa isoja otantaryhmiä todistaakseni kenellekään mitään. Järkeä kannattaa käyttää ja kokeilla voi ja vasta sitten vaahdota suulla suuremmalla jos vielä siltä tuntuu. Ja tietenki oman tulehtuneen umpisuoleni operoivat osaavat lääkärit ja hoitajat, eivätkä homeopaatit.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Jartsa: ”Pankeilla on salaliitto, ekonomisteilla on salaliitto, valtamedia levittää yhteisesti väärää tietoa pankeista ja ekonomisteista, juutalaisilla on salainen suunnitelma vallata maapallo JA JOPA ilmastonlämpötilanmittaajilla on salaliitto ja he ilmottelevat vääriä lämpötiloja.. WTC oli inside job”

  Voi ihminen! WTC-iskujen virallinen totuus on jo alkujaan todistettu valheelliseksi ja todella huonosti peitellyksi saduksi. Virallinen totuus ei ole vastannut mihinkään kriittisten tutkijoiden nostattamiin kysymyksiin, ja koko asia jätettiin tarkoituksella hautautumaan pois. Media toisti jälleen yksipuolisesti hallituksen ”virallisen kannan” jonka pienellä tutkimisella pystyy helposti saattamaan naurunalaiseksi, ilman salaliittoteorioita.

  Ilmaston lämpötila nousee, se on fakta. Kuten se on noussut tuhansia kertoja ennenkin. Ilman että ihmisen osuutta asiaan voidaa mitenkään todentaa. Jääkaudet, lämpeneminen, kaikki menee sykleittäin, ja nyt on lämpimän syklin vuoro, joka kestää sen aikaa kun kestää.
  Ei kukaan järkevä ihminen kiistä LÄMPENEMISTÄ, vaan sen, että nämä ilmastonmuutoksesta elantonsa saavat, ja sillä hysterialla rikastuvat tahot suoltavat vääristeltyjä tutkimuksia ja suoranaista propagandaa ihmisen osuuden puolesta.

  Opetelkaa ihmiset lukemaan uutisia ja tutkimuksia terveen kriittisesti, ja tutustukaa myös näiden ”salaliittoteoreetikoiden” ajatuksiin ja tutkimuksiin, joita he jakavat, pistämättä heti silmiä kiinni ja huutamatta ”FOLIOHATTU!”

  Kaikki asiat kannattaa tutkia puolueettomasti molemmilta kanteilta, jolloin voi muodostaa objektiivisen käsityksen maailman tilasta. Ei ole järkeä uskoa yhden tahon tuottamaan uutisointiin ja tutkimuksiin, varsinkin kun näillä tahoilla on rahoituksen puolesta lähes aina oma lehmä ojassa.

  Itse muuten kuulun Skepsis-järjestöön. Kyseenalaistan myös Skepsiksen uutiset ja tutkimukset.
  Koska Skepsiksellä on vahva agenda, lähes fanaattinen suhtautuminen tieteen puolesta ja kaikkea vaihtoehtoista vastaan. Skepsis ei ole puolueeton tutkija tai uutisoija.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Muuten hyvä kirjoitus , mutta viimeaikoina ilmasto on jäähtymään päin: http://ilmastorealismia.blogspot.se/2012/04/mita-karakorumin-jaatikon-kasvun.html ja 9/11 ei ollut valtion masinoima inside job vaan siionisti juutalaisten suorittama terroriteko jonka ” oikeutuksella ” valloitetaan lähi-itää parhaillaan: https://truthernews.wordpress.com/2012/02/19/10-reasons-why-alex-jones-should-be-tried-for-treason/ ja http://www.bollyn.com/home/#article_13513

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 10. Saattaa olla ihan sattumaa, että 1900-luvun alku puoliskolla eräs tunnettu pankkiiri rothchild onnistui saamaan rahansa sisälle terveyteen liittyviin virastoihin ja tahoihin. Se on kyllä väärin sekoittaa kaikki juutalaiset näihin vallanhimoisiin tapauksiin, koska alkujaan esi-isä pappa rothchil ei ollut rothchild vaan oliko se bauer sukunimeltään(korjaa kuka muistaa paremmin). Ei siis ollut mikään aito juutalainen. alkuperäiset juutalaiset osoittaa mieltä kotonaan näitä vallanhimoisia sionisti-”juutalaisia” vastaan aina silloin tällöin ja vetoavat, ettei heitä sekoiteta keskenään. Itsekin pidin näitä kaikkia foliohattu juttuja älyttöminä, mutta nyt kun on aikaa seurannut ja tietoa ja uutisia lukenut niin alkaa näyttämään kokonaiselta palapeliltä. Johan se tavallinen järkikin asoinisi, ettei EVM:ään tai mihinkään muuhun ole järkevää osallistua saatika ilman kansanäänestystä. Mutta niin vaan mentiin mukaan ihan hiljaisuudessa ja paljonko on valtamediassa kerrottu päätösestä saati mikä se EVM oikeasti on…hysss. Jokaisella on oma mielipide ja ihmisiä pitää kunnioittaa. Jälkiviisaudet on sit sitä parhainta keskustelua kun myöhemmin tiedetään jo miten asia on… Ja ilmasto lämpiää.. ainakin kun ottaa nyky tilastoksi ”vahingossa” 1930 luvulta mitatut asteet 😉

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Kyllä Rothschildit olivat juutalaisia alusta asti, bauer oli vain joku muu keksitty nimi. He ovat aina olleet tiukan linjan juutalaisia, etenkin se Bauer.

  Lue Talmudia ja tutustu Israelin valtaaa pitävään porukkaan. He johtavat juutalaisjärjestöjä eikä muunlaisia järjestöjä ole. Muutama rauhanliikkeen tapainen Israelissa. Onhan nuita muutama, joka uskaltaa arvostellakin. Juutalaisuuden ilmiöistä kuitenkin on kyse ja siis suuresta vaarasta.

  Mutta tämähän on mielipide, jota ei hyväksy etenkään edellä kirjoittaneen kaltainen juutalaisten asianajaja. Jostain syystä koko vaihtoehtoliike tuntuu juutalaisten puolustajien jutulta eli eliitin perustamalta.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 12. Juuri on ZionCrimeFactory ja Prothink vaimenneet. Samoin Missing linka ja moni muu sivusto. Uutta srveriä etsitään, mutta ilmeisesti sekin tullaan vaientamaan vihaisten ja vaikutusvaltaisten tahojen toimesta. Siitä se lähtee. Jostain syystä sekä eliitti että foliot tuntuvat vainoavan talmudisteista puhuvia. Jo yritettiin panna noita serverien pitäjiä vastuuseen Suomessakin ja EU:ssa, mutta ei vielä nnistunut. Siispä alettiin painostamaan heitä. Kryptolta vaikuttava Illman ehdotti Suomessa jopa tällaista ylläpitovastuuta ja tietoverkkojen ym. Tosin poliitiohan häntä käskyttävät ja heitä taas maailman juutalaiseliitti.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat