Isorokko ja rokotukset: faktaa ja fiktiota

Isorokkorokotus pakotettiin Iso-Britannian lapsille vuonna 1867 aiheuttaen 42.000 kuolemaa Englannissa ja Walesissa pelkästään vuosina 1871-72. Rokotukset viivyttivät isorokon katoamista Englannista vähintään 50 vuodella. Rokotuskampanjasta selvinneiden potilaiden fyysisten ja henkisten kroonisten ongelmien suunnaton määrä muodosti pohjan sitä seuranneille kansallisten sairauksien räjähdysmäiselle leviämiselle.

Lopulta yhteiskunnalliset ja ravintotieteelliset tekijät sekä isorokon aiheuttama immuniteetti ja sairaudelta eristäytyminen päättivät sairauden leviämisen 1920-luvulla.

Isorokkorokotusten fiaskon olisi pitänyt toimia pysyvänä varoituksena kaikille rokotuksille. Se oli täydellinen katastrofi kaikkialla maailmassa. Vuonna 1903 Yhdysvallat valtasi Filippiinit ja väkipakolla rokotti kaikki asukkaat tappavalla rokotteella. Siihen asti filippiiniläiset olivat eläneet tervettä elämää ja nauttineet tervettä ruokaa, puhdasta ilmaa ja vettä. Isorokko oli liki tuntematon.

Epidemia alkoi vuonna 1905. Vuoteen 1918 mennessä 15 vuoden tehokkaan rokotusohjelman jälkeen vuosittainen isorokkokuolleisuus oli 16.000 ja lisäksi oli 21.000 sairastapausta. Isorokko ei ollut rokotuskampanjan ainoa tulos: vuosina 1918 – 20 kuoli 93.000 malariaan, 80.000 influenssaan, 80.000 tuberkuloosiin ja yhteensä 70.000 kuoli punatautiin, pilkkukuumeeseen ja koleraan.

Isorokkorokotus sai alkunsa taikauskosta karjakkojen parissa Gloucestershiressa, minkä mukaan lehmänrokon sairastanut ei voisi enää sairastua isorokkoon. Edward Jenner ruiskutti erään James Phippsin ihoon nestettä karjakon kädessä olleesta lehmärokon ruvesta.

”Tämän yhden ainoan kokeen perusteella Jenner käynnisti keksintönsä levittämisen maailmalle, yrittäen antaa väitteelle tieteellistä merkitystä nimeämällä lehmänrokon Variolae Vaccinaeksi, lehmän isorokoksi. Vaikuttaa uskomattomalta, että koko lääkäreiden ja kirurgien tiedekunta nieli kokemattoman maalaisapteekkarin teorian.” –Truth editorial tammikuu 1923.

Jennerin ensimmäiset koekaniinit, Phipps ja Jennerin oma poika, kuolivat 20:n ja 21 vuoden iässä tuberkuloosiin.

isorokko_kuva1

 

 

Koko maailmanlaajuinen, multimiljardin dollarin rokotehuijaus perustuu tekaistuun väitteeseen, että isorokkorokote oli turvallinen ja tehokas. Se tosiasia, että isorokkorokotus oli täydellinen, maailmanlaajuinen katastrofi, vaatii jatkuvaa muistutusta ja työtä sen mielikuvan kumoamiseksi, jota rokoteteollisuus, virkamiehet, poliitikot ja media yrittävät meille työntää.

Isorokko vastaa hyvin luonnollisiin hoitoihin, tuhannet kuolemat johtuivat rokotuksesta yhdistettynä lääketieteen virheellisiin ja vastustuskykyä heikentäviin hoitoihin.

Erityisesti Nova Scotian saarella kasvava Indian Cup (Sarracenia purpurea), kannukasvi tehoaa juuri isorokon hoitamiseen ja jopa ehkäisemiseen. ”Se parantaa isorokon eri ilmentymiä jo 12 tunnissa uutteen juomisesta. Vaikka isorokon ruvet olisivatkin huomattavia, yksi kasvin erikoisista ominaisuuksista on se, ettei se jätä juuri jälkeäkään hoidon jälkeen. Huuhdeltaessa rupia uutteella tauti menettää kyvyn aiheuttaa tartuntoja.” –tri Frederick W. Morris.

 

Alkuperäinen artikkeli: http://www.london77truth.com/BAVA/Smallpox.htm

15 kommenttia

 1. Historia osoittaa kiistattomasti: rokotukset ovat aiheuttaneet sairauksia ja kuolemaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Historia osoittaa kiistattomasti: rokotukset ovat eräs modernin lääketieteen ihme, miljoonien pelastus ja niiden vastustajat voisivat juoda vaikka lasolia jos joku tohtorin nimellä esiintyvä kertoisi että se on luonnollista lääkeainetta.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Unohdetaan lasoli vaan miten olisi rokotteiden sisältämien lisäaineiden juominen? Jo vuosia sitten eräs henkilö Yhdysvalloissa nimittäin tarjosi kenelle tahansa lääkärille tai lääketehtaan edustajalle 75 000 dollaria, jos hän suostuu juomaan 6-vuotiaalle lapselle annettavassa rokotteessa olevat lisäaineet ilman viruksia tai bakteereita.
   Sekoitus valmistetaan juojan painon mukaan siten, että se vastaa 6-vuotiaan verenkiertoon suositusten mukaan pistettävän rokotteen lisäaineita.
   Kukaan lääketieteen edustaja ei tiettävästi ole vastannut haasteeseen. Miksiköhän?

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 3. Eikö se ole niin että normaalisti elohopea on vaarallinen myrkky joka aiheuttaa pahoinvointia hengitettynä (verenkiertoon keuhkojen kautta), mutta kun sen laittaa suoraan verenkiertoon rokotteen avulla neulan kautta muuttuu sen käyttäytyminen radikaalisti.

  Loogisesti voimme päätellä että elohopea on älyllinen aine joka pystyy aistimaan ympäristöään sensoreiden avulla ja tunnistamaan ruiskun sisäpinnan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Tässä on syy miksi elohopean poistaminen rokotteista kestää niin kauan. Tässä on syy miksi elohopea laitettiin rokotteisiin. Normaalit ihmiset eivät pysty erottamaan tekstiä ja informaatiota. Tekstin täytyy synnyttää mielihyvää että normaali ihminen päättäisi muokata käyttäytymistään sen pohjalta; informaatio on rekka joka on tulossa kohti. Vain osa ihmisistä pystyy ymmärtämään että rekka on osa fyysistä maailmaa. Ja tämä suhde on tiedossa hyvin, ns. normaalit ihmiset ja ne jotka katsovat kuolemaa silmiin. Suhde näkyy äänestyksessä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Kuinka tarpeellisia rokotteet ovatkaan?
  https://www.wellbeingjournal.com/just-how-necessary-are-vaccines-anyway/

  Rotavirusrokotteen saanut vauva tartutti rokotteesta peräisin olevalla rotaviruksella vanhemman sisarensa:
  Pediatrics. 2010 Feb;125(2):e438-41. doi: 10.1542/peds.2009-1901. Epub 2010 Jan 25.
  Sibling transmission of vaccine-derived rotavirus (RotaTeq) associated with rotavirus gastroenteritis.
  Payne DC, Edwards KM, Bowen MD, Keckley E, Peters J, Esona MD, Teel EN, Kent D, Parashar UD, Gentsch JR.
  Source: MSPH, Centers for Disease Control and Prevention, 1600 Clifton Rd, NE, MS-A47, Atlanta, GA 30333, USA.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20100758

  Rokotteesta johdettu poliovirus, joka aiheuttaa halvauksia:
  J Virol. 2002 Jul;76(13):6791-9.
  Long-term circulation of vaccine-derived poliovirus that causes paralytic disease.
  Cherkasova EA, Korotkova EA, Yakovenko ML, Ivanova OE, Eremeeva TP, Chumakov KM, Agol VI.
  Source: A. N. Belozersky Institute of Physical-Chemical Biology, Moscow State University, Moscow 119899.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12050392

  Rokotteesta lähtöisin olevaa poliovirusta jätevedessä Israelissa:
  J Clin Microbiol. 2000 Oct;38(10):3729-34.
  Molecular and antigenic characterization of a highly evolved derivative of the type 2 oral poliovaccine strain isolated from sewage in Israel.
  Shulman LM, Manor Y, Handsher R, Delpeyroux F, McDonough MJ, Halmut T, Silberstein I, Alfandari J, Quay J, Fisher T, Robinov J, Kew OM, Crainic R, Mendelson E.
  Source: Central Virology Laboratory, Public Health Laboratories, Chaim Sheba Medical Center, Tel-Hashomer 52621, Israel.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11015392

  Rokotteesta lähtöisin olevaa poliovirusta jätevedessä:
  PLoS One. 2006 Dec 20;1:e69.
  Neurovirulent vaccine-derived polioviruses in sewage from highly immune populations.
  Shulman LM, Manor Y, Sofer D, Handsher R, Swartz T, Delpeyroux F, Mendelson E.
  Source: Central Virology Laboratory, Public Health Services, Ministry of Health, Chaim Sheba Medical Center, Tel Hashomer, Israel.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17183700

  Sikotautirokotteen saaneet voivat levittää sikotautia läheisissä kontakteissa:
  Vaccine. 2011 Nov 28;29(51):9551-6. doi: 10.1016/j.vaccine.2011.09.100. Epub 2011 Oct 5.
  Transmission of mumps virus from mumps-vaccinated individuals to close contacts.
  Fanoy EB, Cremer J, Ferreira JA, Dittrich S, van Lier A, Hahné SJ, Boot HJ, van Binnendijk RS.
  Source: Municipal Health Service ”Midden-Nederland”, Zeist, The Netherlands.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21983359

  Sikotautiepidemia rokotettujen yliopisto-opiskelijoiden keskuudessa:
  Vaccine. 2012 Jun 29;30(31):4676-80. doi: 10.1016/j.vaccine.2012.04.083. Epub 2012 May 8.
  Mumps outbreak among vaccinated university students associated with a large party, the Netherlands, 2010.
  Greenland K, Whelan J, Fanoy E, Borgert M, Hulshof K, Yap KB, Swaan C, Donker T, van Binnendijk R, de Melker H, Hahné S.
  Source: National Institute for Public Health and the Environment, RIVM, Bilthoven, The Netherlands.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22579874

  Apnea, bradykardia ja veren vähäinen happipitoisuus DTP-IPV-Hib-rokotteen jälkeen keskosilla:
  BMC Pediatr. 2006 Jun 19;6:20.
  Frequency of apnea, bradycardia, and desaturations following first diphtheria-tetanus-pertussis-inactivated polio-Haemophilus influenzae type B immunization in hospitalized preterm infants.
  Lee J, Robinson JL, Spady DW.
  Source: Stollery Children’s Hospital and Department of Pediatrics, University of Alberta, Edmonton, Alberta, Canada.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16784533

  Samanaikainen kätkytkuolema kaksosilla rokotteiden jälkeen:
  J Forensic Leg Med. 2007 Feb;14(2):87-91.
  Simultaneous sudden infant death syndrome.
  Balci Y, Tok M, Kocaturk BK, Yenilmez C, Yirulmaz C.
  Source: Department of Forensic Medicine, Medical Faculty, Osmangazi University, Eskişehir, Turkey.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17654772

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. Surullista.

  Ymmärrän että osa lääkäreistä on mukana liiketoiminnasta ja he ovat vannoneet valansa lääketeollisuudelle. Sen sijaan muut, mitä te ajattelette? Vai ajatteletteko mitään.

  Tuttavani kertoi lääkärin sanoneen, että on vaarallista antaa lapsille voita. Margariinia se kuulemme olla pitää. Kulkevatko nuo silmät ummessa, vain kieltääkö laki heitä sanomasta muuta kuin mitä THL on määrännyt ja lääketeollisuuden maksamat tutkijat kertoneet? Jokainen tappakoon itsensä ruualla ja lääkkeellä vapaaehtoisesti, mutta kun noiden ohjeiden mukaan lapsia ruokitaan läiväkodeissa ja kouluissa. Ja pidetään yllä jätkuvaa pientä tulehdusta. Ja sitten rokotetaan päälle. Suoraan normaalin, valmiiksi heikennetyn immuniteettipuolustuksen taakse.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. Taas löytyi erittäin hyvä artikkeli luettavaksi. Kyseenalaistan vielä sen, että miten on mahtaako näillä rokotepiikeillä saada levitettyä niitä rokotteiden aiheuttamia tauteja esim verensiirtojen yhteydessä niinkuin, esim. Aids, Hepatiitti ym. veriteitse leviävät taudit. Eihän ne myrkyt verenkierrosta mihinkään häviä vaan jatkavat tuhotyötään niinkauan kunnes kohde on täysin tuhoutunut.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Todella mielenkiintoinen kirjoitus. Haluaisin että mahdollisimman moni lukisi tämän jokke: n kirjoituksen. Tässä on niinpaljon asiaa ettei varmaan mistään muualta saa tällaista pakettia siitä mitä kaikkea tapahtuu tavallisilta ihmisiltä salattuna, suuressa maailmassa. Suorastaan järkyttävää luettavaa paikoin. LUKEKAA ajatuksen kanssa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Linkkisi sisältämiä ”viisauksia”:

  ”Myös Adolf
  Hitlerin bunkkerissa on sama kolmion sisällä oleva silmä. Hitler ei
  varmaankaan palvellut Jumalaa.”

  ”Sen seurauksena syntyi asiakirja ”The
  Protocols of the learned elders of Zion” (Siionin oppivanhempien
  pöytäkirjat). Mainittakoon, että Adolf Hitler oli tämän asiakirjan
  innokas tutkija ja kannattaja.”

  …sanoo
  kirjassaan, että on olemassa valtava määrä selvää todistusaineistoa
  siitä, että Prescott Bush oli suurin taustatekijä, joka rahoitti
  Hitlerin ja natsismin nousun Saksassa. Tämä tapahtui ”Brown Brothers
  Harriman” -nimisen firman välityksellä, jossa Prescott Bush oli
  osakkaana. Tri Antony Sutton esittää näistä asioista täyden
  todistusaineiston kirjoissaan ”How the Order Creates Revolution” ja
  ”America’s Secret Establishment.”
  (Olen lukenut kirjat eikä siellä mitään todisteita tuollaisesta ole. Prescott Bush teki kauppaa 1941-42 Saksan kanssa eli hieman liian kauan verrattuna muihin. Ei kuitenkaan mitään massiivista. Sai syytteen.)

  ”Sain valaistumisen vapaamuurareilta… On yksi vaarallinen peruspiirre,
  jonka olen kopioinut vapaamuurareilta. He muodostavat jonkinlaisen
  papillisen aateliston. he ovat kehittäneet salaisen opin… joka on
  annettu heille vihkimisen eri asteissa tapahtuvien symbolien ja
  salamyhkäisten menojen välityksellä… toimien mielikuvituksessa
  noituuden ja palvonnan vertauskuvien avulla – kaikki nämä ovat
  vaarallisia asioita, asioita joihin olen ryhtynyt. Ettekö huomaa, että
  puolueellamme täytyy olla tällainen luonne?… Järjestys, maallisen
  papiston hierarkkinen järjestys.”
  (Adolf Hitler – Hermann Rauschning: The Voice of Destruction)”

  (Rauschningin kirja on maailman typerimpiä ja röyhkeimpiä sotapropagandavalheiden kokoelmia. Itse Churchill oli ideoimassa R:n kanssa sitä ja sitä luettiin ääneen ranskalaisille sotilaille 1940)

  En nyt löytänyt, mutta minusta se oli juuri tuo kirja, jossa väitettiin NWO:n ajavan holocaust-denialia. Vai oliko se siinä ”Olkaa viisaita kuin käärmeet” -kirjassa? No saman tason tuubaa tuossa oli paljon. Tuossahan lopussa hihhuloidaan Israelin asialla. Ikävästi sotkettu huuhaata joukkoon roimasti, vaikka tuossa on ihan hyviäkin juttuja.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Harva kirja on kokonaan alusta loppuun täyttä asiaa, mutta niin kuin sanoit on tuossa ihan hyviäkin juttuja ja siksi sen linkitinkin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Tai sitten linkitit sen siksi, että siinä ylistetään Israelia Jumalan ilmoituksen täyttymykseksi ja syytetään sen sijaan Vatikaania ja jesuiittoja kaikesta pahasta ja konspiraatiosta.

   Lisäksi kaikki hyvät huomiot on tarkoitus paitsi edellä mainitulla tapaa tehdä tyhjäksi ja pahan tarkoitusperien edistämiseksi, myös sillä tavalla, että siis seassa on mielettömästi naurettavaa sontaa.

   Kulkurikin paljasti tuossa ylempänä olevansa joku seko komukka tai agentti.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Nyt olet Päpy täysin väärässä sen suhteen miksi linkitin kirjan. Tiedän kyllä että juutalaiseliitti johtaa ihmisiä harhaan heidän mediallaan ja kaikella muulla mahdollisella ja Israelin valtio on perustettu petoksilla ja valheilla ja että juutalaiset potkivat alkuperäisväestöä kotimaastaan siis palestiinalaisia ja tuntuvat olevan erittäin rasistista porukkaa muutenkin. Ei kannata vetää liian nopeita johtopäätöksi mistään. Mitä tohon linkittämääni kirjaan tulee niin sen kirjoittaja ei välttämättä ole tiennyt näitä faktoja.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Suosittelen lukemaan myös kirjat juutalainen ylivalta ja maailman harvainvalta

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat