Israel haluaa sotaa Irania vastaan peitelläkseen 9/11-tapahtumia

Lähes jokainen poliittisesti valveutunut ihminen maailmassa on hämmentynyt Israelin pääministeri Netanyahun omituisesta pakkomielteestä Iraniin. Netanyahu on myös pistänyt likoon poliittisen uransa, maineensa ja Israelin tulevaisuuden puuttumalla Yhdysvaltojen presidentinvaaleihin.

Hän käyttää kaiken sionismin mahtavan voiman – mukaan lukien järjestäytynyt rikollisuus ja ”Las Vegasin kummisetä” Sheldon Adelson – pakottaakseen Obaman hyökkäämään Iraniin, tai jos epäonnistuu siinä, varmistaakseen Obaman tappion vaaleissa sionistien sätkynukke Romneylle. Huhutaan jopa Israelin tukemista salamurhayrityksistä Obamaa vastaan.

Jopa erittäin sionistinen juutalaislehti Jewish Daily Forward on hämmästellyt pääkirjoituksessaan:

On vaikea muistaa, milloin viimeksi Israelin pääministeri olisi sitoutunut presidentin vaalikampanjaan Benjamin Netanyahun tavoin. Vielä vaikeampaa on muistaa aikaa, jolloin luotettu liittolainen avoimesti yllyttää Yhdysvaltojen presidenttiä ryhtymään kyseenalaiseen, epäsuosittuun ja hyvin riskialttiiseen sotaan. Toivotaan todella, että Netanyahu tietää mitä on tekemässä, sillä panokset hänen – ja kahden kansakunnan, joista hän väittää välittävänsä eniten – suhteen eivät voisi olla enää kovemmat.

Juutalaislehti kyseenalaistaa Israelin pääministerin toiminnan syystä, sillä lehden mielipidetiedustelu osoittaa amerikkalaisten vastustavan jyrkästi sotaa Irania vastaan, vaikka Israelin ja Iranin välille syttyisi sota ja USA:n väliintulo olisi ainoa keino pelastaa Israel! Nämä mielipidemittaukset todistavat, etteivät amerikkalaiset äänestäjät enää välitä, kaatuuko Israel miekkaansa, kun on päättänyt aikoinaan miekkaan tarttua. Dave Lindorff kuvailee Netanyahun hullua pakkomiellettä pakottaa USA jälleen ei-toivottuun sotaan Israelin puolesta ”kuopan kaivamiseksi USA:n ja Israelin pitkään jatkuneelle ’erityiselle suhteelle’

Netanyahu jatkaa kaikesta huolimatta itsetuhoisella tiellään. Hänen käskystään Mossad ja sen amerikkalaiset voimavarat – operaatio Gladion veteraani Terry Jones etunenässä – julkaisivat räikeän islaminvastaisen elokuvan käyttäen miljoonien dollarien tietokonepalvelimia ja elektronisen tiedustelun osaamistaan. ”Muslimien viattomuus” –elokuva rävähti kaikkien maailman muslimien silmille selkeänä yrityksenä heittää bensaa ’islamin pelon’ liekkeihin ja tasoittaa tietä Yhdysvaltojen ja Iranin väliseen sotaan Israelin puolesta. Presidentti Obaman lausumana on saatu nauhalle hänen inhoavan Netanyahua, joka on valehtelija ja kukaties tuottanut elokuvan saadakseen Romneyn presidentiksi. Hän kieltäytyi tapaamasta Netanyahua New Yorkissa ja meni sen sijaan David Lettermanin ohjelmaan. Julkeampaa loukkausta ei juuri voi kuvitella.

Mitä siis Netanyahu oikein suunnittelee? Ei kai hän oikeasti usko Iranilla olevan ydinaseohjelmaa, varsinkin kun CIA on todennut, ettei sillä sellaista ole? Ei hän tietenkään oikeasti tuommoisia hullutuksia usko. Jopa Israelin kovan linjan strategistit myöntävät Iranin vain hankkivan ydinvoimatuntemusta, eikä kehittävän todellisia ydinaseita. Sitä paitsi Iran ei ole hyökännyt toista valtiota vastaan vuosisatoihin.

Koska ”ydinase-kriisi” on pelkkää huijausta (kuten väitetyt Irakin joukkotuhoaseet vuonna 2003), mikä on todellinen syy Netanyahun Iranin pakkomielteen takana? Onko syynä Iranin hallituksen tuki sionisminvastaisille ryhmille, kuten Hamas ja Hizbollah, ja sen vaatimukset sionismin lopettamiseen vapaiden ja puolueettomien vaalien kautta? Kenties. Iranin avoin sitoutuminen antisionismiin edustaa lähes koko Lähi-Idän kantaa, sillä he eivät koskaan ole hyväksyneet kansanmurhaaja-sionistien läänitystä viralliseksi valtioksi. Israel on pystynyt höykyttämään alueen muut valtiot häpeälliseen hiljaisuuteen. Uhkaukset pommittaa Iran maan tasalle toimivat viestinä tuleville Lähi-Idän hallituksille: ”Pitäkää kansan sionismin vastaiset mielipiteet hiljaisina tai muuten…”

Sodan aloittaminen Irania vastaan saattaisi rankaista Irania sen antisionismista, mutta silti se olisi suuri riski Israelille. Jos mahdoton tapahtuisi ja kaikki sujuisi taistelukentillä Israelille suotuisasti, Iranin kansan kokemat kärsimykset kääntäisivät luultavasti maailman sionismia vastaan vielä kärkevämmin kuin apartheidia vastaan 1980-luvulla. Takuita Israelin menestyksestä taistelukentillä ei kuitenkaan ole. Iranilla on valmius sekoittaa Israelin puolustusta ohjuksilla tai jopa tuhota Israelin Dimonan ydinvoimala ja koko Israelin ympäristön alueet asumakelvottomiksi. Israelilla taas ei ole valmiuksia vakavasti vahingoittaa Iranin ydinvoimalaohjelmaa ilman Yhdysvaltojen apua. Jos USA liittyy sotaan Irania vastaan, voi Iran sulkea Hormuzin salmen ja upottaa salmen läpi kulkevat laivat Sunburn-ohjuksilla, mikä lamauttaisi maailmantalouden kaksinkertaistamalla öljyn markkinahinnan. Lisäksi Iranilla on kyky hyökätä lukuisten Lähi-Idän alueella olevien amerikkalaisten tukikohtien kimppuun tappaen tuhansia amerikkalaissotilaita. Yhdysvaltojen presidentti, joka inhoaa Netanyahua ja asettaa amerikkalaisten edun Israelin edelle, ei varmasti helpolla auta Netanyahua hyökkäämään Iraniin.

Olettaen että sota Irania vastaan on joka tapauksessa Israelille tuhoisa, miksi Netanyahu jatkaa fanaattisesti sotaan kiihottamista, jopa niin räikeästi, että hänen amerikkalainen sionistitukiryhmänsä on tästä käytöksestä hämmennyksen ja häpeän vallassa? Jotkut kyseenalaistavat pääministerin älykkyyden sanoen, että hän on vain huonekalumyyjä, joka on edennyt huomattavasti pätevyyttään pidemmälle. Siinä saattaa olla hippunen totuutta, mutta tuskin hän on niin tyhmä. On todennäköistä, että Netanyahulla on omat hyvät syynsä hakea rauhan sijaan sotaa Iranin kanssa. Luultavasti hän tietää, mitä on tekemässä.

Netanyahu tarvitsee WTC-iskuista alkaneen satavuotisen islaminvastaisen sodan jatkuvan siitä tärkeästä syystä, että sen päättyessä loppuu myös Yhdysvaltojen julistama poikkeustila ja amerikkalaiset pääsevät penkomaan totuuden esiin kansallisen turvallisuuden vaatimusten sitä enää estämättä. Sen seuraukset uhkaavat Israelin – ja Netanyahun – olemassa oloa.

Yhdysvaltain sotakorkeakoulun entinen johtaja Alan Saborsky kertoi PressTV:lle valistuneen näkemyksensä: ”Viimeaikaisten asiantuntijoiden kanssa käymieni pitkien keskustelujen jälkeen voin sanoa, että syyskuun 2001 WTC-iskut olivat 100 % varmuudella Mossadin operaatio. Piste. Jos amerikkalaiset ikinä saavat tietää Israelin olleen iskun takana, he tulevat pyyhkäisemään israelilaiset maailmankartalta.” Vaikka tämä maailmankartalta pyyhkäiseminen tapahtuisi rauhanomaisesti, tulee Netanyahu varmasti kärsimään osallisuudestaan 9/11-iskuihin.

Sionismin ja Netanyahun epäonneksi Saborsky ei ole ainoa Yhdysvaltojen turvallisuusvirastojen sisäpiiriläinen, joka on vuotanut 9/11-totuuksia. Suuri joukko muita armeijan ja tiedustelupuolen väkeä on tullut julkisuuteen. Kaksi viimeaikojen suurinta paljastusta ovat CIA:n Susan Lindauer, jonka mukaan CIA:lla oli yksityiskohtaista tietoa iskuista etukäteen ja se piti kolmen pilvenpiirtäjän räjäytystä ”kirottujen israelilaisten” tekosina ja Gwyneth Todd, joka työskenteli Richard Clarken kanssa Kansallisessa turvallisuusneuvostossa. Richard Clarke oli saanut aiemmin potkut hallituksen virasta tietojen luovuttamisesta Israelille ja oli nyt yksi pääepäiltyjä iskun järjestäjänä Yhdysvaltojen päässä. Clarken kirja ”Hallituksenne on pettänyt teidät” on selvästi vähättelyä.

Muutamat muut korkean tason lähteet, jotka osoittavat Richard Clarken olleen johtamassa 9/11-tutkimuksia väärille raiteille, kertovat myös presidentti Obaman, puolustushaarakomentajien neuvoston puhemiehen kenraali Dempseyn ja muiden mahtihenkilöiden harkitsevan totuuden kertomista WTC-iskuista Obaman toisella kaudella. Toisin sanoen Obaman jatkaminen toiselle kaudelle pistäisi Israelille lapun luukulle ja Netanyahun narun jatkoksi.

Ei siis ihme, että Netanyahu jaksaa kiihkoilla sodasta ja bluffata, minkä kerkiää päästäkseen eroon Obamasta. Siksi hän yrittää epätoivoisesti lietsoa sodan liekkejä ”kulttuurien yhteentörmäyksessä”, joka toisi sotaan Iranin ja Yhdysvallat. Suuri Keski-Idän sota, tuhoista välittämättä, pitäisi Yhdysvaltojen poikkeustilan yllä, mikä on ainoa mahdollisuus pitää salassa yksi Yhdysvaltojen historian synkimmistä salaisuuksista: Yhdysvaltojen maanpetturit, kuten Dick Cheney, Donald Rumsfeld, George W. Bush, Richard Myers ja moni muu, auttoivat Israelia räjäyttämään WTC:n pilvenpiirtäjät, pommittamaan Pentagonia ja tappamaan 3000 amerikkalaista syyskuun 11. 2001.

 

Kevin Barrett, PressTV 22.09.2012

Alkuperäinen artikkeli: http://www.presstv.ir/detail/2012/09/20/262683/israel-seeks-iran-war-to-keep-lid-on-911/

71 kommenttia

 1. Kirjoitus on täysin ”sairas”, en voi ymmärtää, miksi sellainen on tässä lehdessä.
  Tämä on täysin kuin viime sodan aikaisten fasistien kynästä. Todellista tietoa saa kyllä Israel News Taivas TV7:ltä tai Israelin lehdistöstä.
  On helppo asua muualla ja arvostella Israelia sen taistellessa koko ajan olemassaolon
  puolesta. Iranin oppositio on jo myös herännyt ja ja on tuominnut johtajansa täysin
  kyvyttömäsi hoitamaan maan asioita. Rahan arvo on romahtanut ja talous pian kuralla.
  Ei siihen tarvitse kenenkään hyökkäystä. Onneksi tiedämme, että Jumala on kansansa
  takana. Jo 67-sodassa HÄN taisteli heidän rinnallaan. Ihmiset häkivät ja se on filmilläkin
  Taivaan joukkojen olevan taisteluissa mukana.
  Tällaisten perättömien todella loukkaavien kirjoitusten julkaiseminen Suomessa ei tuo
  kylläkään siunausta kenellekkään. Lopettakaa ihmeessä tuollaiset lainatut herjat ja julkaiskaa positiivista ja
  neuraalia tietoa.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Yhdysvaltain sotakorkeakoulun ex johtaja Saborsky on juutalainen joka ymmärtää miten siionistit pyörittävät tätä rulettia. Siis juutalainen joka on hulluja siionisteja vastaan jotka tällä menolla tuhoavat Israelin. Ymmärrätkö ?? Siis Saborsky ei ole siionistirikollinen.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. http://sakasti.evl.fi/sakasti.nsf/0/387C7ECC0EDC889FC225781400543B07/$FILE/KristillinenSionismiStewart.pdf

    IHMISOIKEUSPÄIVÄN-SEMINAARI-VIHAPUHEESTA Perjantai-10.12.2010
    Kristillinen)sionismi

    VTM,-tutkija-Timo-R.-Stewart,-Helsingin-yliopisto

    Kristillinen-sionismi-on-aate,-jossa-Israelin-valtion-tukemista-perustellaan-kristillisellä-uskolla.-
    Kristilliset- sionistit- uskovat,- että- nykyisen- Israelin- valtion- syntyminen- on- Raamatussaennustettu- ja- että- tällä- valtiolla- on- erityinen- merkitys- Jumalan- suunnitelmissa.- He- uskovatRaamatun- velvoittavan- kristittyjä- siunaamaan- ja- tukemaan- ”Jumalan- omaisuuskansaa” –
    juutalaisia-–-ja-heidän-valtiotaan.
    Suomessa- kristillinen- ”Israel-harrastus”- on- ollut- vireätä- 1960–luvulta- lähtien.- Kristillistä-
    sionismia- on- esiintynyt- varsinkin luterilaisen- ns.- viidennen- herätysliikkeen- sekä-
    helluntailaisten- piirissä.- Erityisten- kristillisten- Israel-järjestöjen- lisäksi- Israel-tilaisuuksiajärjestetään-monissa-luterilaisissa-seurakunnissa.
    Kristillisistä- Israel-tilaisuuksista- tekee- ongelmallisia- niiden-kärkevän-poliittinen-luonne.-Senlisäksi,- että- kristilliset- sionistit- tukevat- tiettyä- Lähi-idän- valtiota- –- Israelia- –- he- ulottavat
    uskonnolliset-perustelunsa-myös-Lähi-idän-konfliktiin.-Kristillisen-sionismin-ytimessä-on-uskoIsraelin- jumalalliseen- oikeuteen- hallita- ”Israelin- maata”,- johon- yleensä- tulkitaan- kuuluvanJerusalemin- vanhakaupunki- sekä- Länsiranta.- Kyseiset- kiistellyt- alueet- ovat- parhaillaanIsraelin-miehittämiä,-mitä-kansainvälinen-yhteisö,-Suomi-mukaan-luettuna,-ei-ole-hyväksynyt.-
    Vetoaminen- Jumalan- lupauksiin- kiistassa- Itä-Jerusalemin- ja- Länsirannan- kohtalosta- on omiaan-polkemaan-jalkoihinsa-kaikki-inhimilliset,-lailliset-ja-moraaliset-argumentit.
    Opettamalla- Jumalan- antavan- siunauksensa-tai- kirouksensa- sen- perusteella-miten- Israelia- –
    ”Jumalan-silmäterää”-–-kohdellaan,-kristilliset-sionistit-jakavat-Lähi-idän-konfliktin-osapuoletjoko-Jumalan-puolelle-tai-Häntä-vastaan.-Poliittisista-ja-kansallisista-erimielisyyksistä-tehdäänsuorastaan- kosmisia.- Palestiinalaiset- ja- kansainvälinen- yhteisö- nähdään- helposti- pimeydenvoimien-edustajina-jos-ne-uskaltavat- vastustaa- tai-kritisoida- Israelia.-Tämä-asetelma-ruokkiierittäin- negatiivisia- stereotypioita- arabeista- ja- islamista,- mikä- on- helposti- kuultavissakristillisten-sionistien-tilaisuuksissa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Luther:

   Sillä, kuten sanottu, he eivät voi sietää, kuulla eikä nähdä, että me kirotut gojimit saisimme ylistää Messiasta ”hemdathiksemme” ja että me olisimme samanarvoisia kuin he tai miltä he tahtovat näyttää. Sen vuoksi tiedä, rakas kristitty, äläkä epäile, että sinulla perkeleen jälkeen ei ole yhtään katkerampaa, myrkyllisempää, kiivaampaa vihollista kuin sellainen juutalainen, joka todella tahtoo olla juutalainen. Ehkäpä teidän joukossanne on sellaisia, jotka uskovat mitä lehmä tai hanhi uskoo. Kuitenkin pysykööt he vain kaikki sukuperässään ja ympärileikkauksessaan. Siitä syystä heitä usein kertomuksissa syytetään kaivojen myrkyttämisestä, lapsien varastamisesta ja neuloilla pistelemisestä, kuten Trentissä, Weissenseessä ja muualla heidän kerrotaan tehneen. He tietenkin sen kieltävät. Mutta olipahan niin taikka näin, minä hyvinkin tiedän, ettei heiltä suinkaan puutu suurta halua ja tahtoa ryhtyä tämänkaltaisiin tekoihin, missä vain voivat, salaisesti tai julkisesti. Pidä tämä tarkasti mielessäsi ja menettele sen mukaan!

   Mutta jos he tekevät jotakin hyvää, niin tiedä, ettei se tapahdu rakkaudesta eikä koidu sinun hyväksesi, vaan koska heidän täytyy saada tilaa asuakseen keskuudessamme, heidän on välttämättömyyden pakosta tehtävä jotakin. Mutta heidän sydämensä on ja pysyy sellaisena kuin olen sanonut. Jos sinä et tahdo minua uskoa, niin lue mitä Lyra, Burgensilainen ja useat muut, rehelliset ja vilpittömät miehet sanovat. Ja elleivät nämäkään olisi kirjoittaneet, niin onhan Raamatussa sanottu, että nämä kaksi siementä, käärmeen ja vaimon, ovat toistensa vihollisia ja etteivät Jumala ja perkele sovi yhteen. Tästä on myös tarpeeksi paljon sanottu Raamatussanne ja rukouskirjoissanne.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Onko tämä
  vastaisku Estelle-laivan tunkeutumisyrityksen puolesta. Se on tuomittu epäonnistumaan. Tällä ei palestiina-
  laisten asiaa hoideta. Se onnistuu vain, jos toisiaan vastaan taistelevat terroristit palestiinalaisalueilla saadaan laskemaan aseet ja sitoutumaan rauhaan. Rauhaa ei koskaan saada aseilla, vaan kuten aikaisemmin DDR:ssä puhuttiin rauhasta, mutta paradoitiin ja valmistauduttiin sotaan. Näytettiin kaikille,
  että meiltä pesee. Tämäkö on rauhaa. Eikä Israelille voi antaa elintilaa ja meidän tehtävämme on siunata
  sitä Jumalan omaisuuskansaa kansana. Amen!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. No ei – kyllä Repe, Jussi ja muut Magneettimedian höyrypäät on kohkanneet ’zionatseista’ ja ’talmudisteista’ vaikka kuinka pitkään. Ja sitä ennen vedellä käyvästä autosta ja kiinalaiseen jääkaappiin rakennetusta fuusioreaktorista ..

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Oli niin tai näin, kaikki hypoteesit on kyseisessä(kin) terroriteossa syytä käydä systemaattisesti läpi: tilaisuus, motiivi jne. ja analysoida myös lopputulos kuten oikeassa rikostutkinnassa. Dr. Judy Woods on teki tämän rakennusten rakenteiden osalta, mutta hänen selvityksilleen ja yksinkertaisillekin kysymyksille on virallisella taholla viitattu kintaalla.

  Itse tekoa suurempi asia on, että se kiistatta osoitti reaaliaikaisena videolähetyksenä koko ihmiskunnalle, että meillä (tai ainakin tietyllä eliitillä) on jo käytössä Free Energy. Se vain täytyy saada koko ihmiskunnan rauhanomaiseen käyttöön. Se on paljon tärkeämpi asia kuin syyllisten etsiminen ja rankaiseminen. Öljyn polttaminen voidaan lopettaa ja säästää se tuleville sukupolville erilaisten materiaalien raaka-aineeksi. Sitä tarvitaan vielä eikä sitä ole tulossa lisää maapallolle lähiaikoina!

  Jos Israelin hallinnolla ei ole mitään pelättävää, niin miksi he pelkäisivät asian tutkimista ja totuuden julkituloa? Tutkiminen ja tosiasioiden myöntäminen on nopein tapa päästä aiheesta eroon, minkä tahansa asian kanssa. Totuus tulee lopulta julki. En usko että USA tulisi tuhoamaan Israelia vaikka Israelin johto ja tiedustelupalvelu paljastuisikin terroriteon taustalla. Jutussa on joka tapauksessa oltava mukana paljon korkeita virkamiehiä ja teollisuusMIEHIÄ USA:ssakin, joten tuskin yksin Israelin hallintoa voi syyttää. Ryhmittymän puolustukseksi voi lukea että he eivät sen jälkeen uhkakuvista huolimatta ryhtyneet enää toteuttamaan ydinaseterrorismia, eli jonkinlaista pehmenemistä on ilmeisesti tapahtunut – vai järkiintymistä?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Mutta ne teollisuusmiehet USA:ssa ja muut napamiehet ovat joko myös israelilaisia tai heidän koiriaan. Kansainvälinen juutalaisuushan hallitsee aika täydellisesti koko maailmaa ja etenkin USAa. Israel on tavallaan vain hallintokortteli koko maailmalle, symboli, näyteikkuna ja uskonollinen juttu. Ja myös kaikkien maailman juutalaiskriminaalien ja terroristien turvasatama.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Pakko varmaan vielä vastata. Näitä asioita voi käsitellä monella tasolla. Jos juutalaiset pakotettiin
  ikään kuin muuttamaan viime sodan aikana eri puolille maailmaa, niin totta kai he toimivat siinä
  maassa työelämässä maan lakien mukaan. Mutta he ovat osa tiimiä. Poliittisesti voi olla monta
  mieltä, mutta he ovat mielipiteitä, joiden todenmukaisuus voi olla nolla-luokkaa. Meidän täytyy
  käsitellä asioita myös muilla tasolla. Suomi jätettiin YK.ssä kyllä melko nollille. Vaikuttiko siihen
  tällaiset Estellat tai muut asiat, vaikea tietää. Se osa politiikkaa, yhteiskuntapolitiikkaa. Henkisellä
  tasolla meidän on ajateltava, mitä juutalaiset ovat antaneet maailmalle kultuurrin ym. kannalta.
  PALJON, paljon pelätty ydinpommi on heidän keksintö, joka lopetti vaikean maailmansodan,
  jossa Eurooppa raunioitui.
  Kolmas taso on hengellinen taso, sitä on turha kiistää. Kannattaa lukea Raamatusta, mitä Jumala
  sanoo asiasta. Vaikka Hän rankaisi heitäkin, Hän sanoi pitävänsä liitostaan heidän kanssaan ja
  tietenkin jokaisen Jeesukseen uskovan kanssa kiinni loppuun asti. Israel on Jumalan silmäterä
  Raamatun mukaan. Ei kannata leikkiä tämän asian kanssa. Ne herjaukset kostuvat omaan nilkkaan.
  Jumala rakastaa kyllä syntistä ja haluaa armahtaa, mutta ei salli itseään pilkattavan. Siunatkaamme
  Israelia!!!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Rooman valtakunta tuhosi niiden murhaniesten valtion vuonna – 70. Siis v. 70 jkr. Sen jälkeen palestiinaa on asuttu lähes 2000 vuotta arabien , juutalaisten ym. kesken. Mutta nyt siionistit uhkaavat Israelin rauhaa oikein toden teolla.

   Matt. 22: 7 Mutta kuin kuningas sen kuuli, vihastui hän, ja lähetti sotaväkensä, ja hukutti ne murhamiehet, ja heidän kaupunkinsa poltti.
   8 Silloin hän sanoi palvelioillensa: häät tosin ovat valmistetut, mutta kutsutut ei olleet mahdolliset.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Häät ovat vertauskuva tietoisuuden kasvulle. Puhtaat häävaatteet tarkoittavat karman jälkien: ahdistuksen, loukkausten, ikävien muistojen ja tunnevammojen pesemistä itsestään pois, mikä on edellytys, että pystyy vastaanottamaan tarjotun tietoisuuden kasvun.

    Sen jälkeen näytelmä muuttuu ja näyttelijät paljastuvat, eikä ole enää väliä kuka esitti syyllistä ja teki mitä.

    Kaikki ovat kutsutut. Muita ei pyyhitä pois, mutta he jotka eivät tarjousta hyväksy, joutuvat jatkamaan elämistä sillä tietoisuuden tasolla, jolla ovat, muiden samalla tasolla olevien kanssa. Eikö siinä ole rangaistusta tarpeeksi? Kuinka moni on tällä hetkellä tilaansa tyytyväinen? Ulkoiseen tai sisäiseen.

    Sinänsä ei ole oikeaa tai väärää ratkaisua. On vain valinta. Seuraavat häät tulevat joskus, tulevassa elämässä, mutta tämä hetki on nyt. Soitto on alkanut.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Juutalaiste ylenkatsoivat Vanhantestamentin profeetat ja tappoivat Uudentestamentin apostolit. kun kuningas sen kuuli, vihastui hän ja hävitti niiden murhamiesten kaupungin. Jeesuksen sanoin: Matt.23

     12 Mutta joka itsensä ylentää, se alennetaan, ja joka itsensä alentaa, se ylennetään.
     13 Mutta voi teitä, kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka suljette taivaan valtakunnan ihmisten edestä; sillä ette itse sinne mene, ettekä salli meneväisiä sinne mennä.
     14 Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka syötte leskein huoneet, ja muodoksi pidätte pitkät rukoukset: sentähden te saatte sitä kovemman kadotuksen.
     15 Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka merta ja mannerta ympäri vaellatte, tehdäksenne yhtä uutta Juudalaista; ja kuin se tehty on, niin te hänestä teette kaksikertaa enemmän helvetin lapsen kuin te itse olette.
     16 Voi teitä, te sokiat taluttajat! jotka sanotte: joka vannoo templin kautta, ei se mitään ole, mutta joka vannoo templin kullan kautta, se on velvollinen.
     17 Te hullut ja sokiat! sillä kumpi on suurempi: kulta, eli templi, joka kullan pyhittää?
     18 Ja joka vannoo alttarin kautta, ei se mitään ole; mutta joka vannoo lahjan kautta, joka sen päällä on, se on velvollinen.
     19 Te hullut ja sokiat! sillä kumpi on suurempi: lahja, eli alttari, joka lahjan pyhittää?
     20 Joka siis vannoo alttarin kautta, hän vannoo sen kautta ja kaikkein, mikä sen päällä on.
     21 Ja joka vannoo templin kautta, se vannoo hänen kauttansa ja sen kautta, joka siinä asuu.
     22 Ja joka vannoo taivaan kautta, se vannoo Jumalan istuimen kautta ja hänen kauttansa, joka sen päällä istuu.
     23 Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka kymmenykset teette mintuista, tilleistä ja kuminoista, ja jätätte pois ne raskaammat laista, tuomion, laupiuden ja uskon: näitä piti tehtämän, ja toisia ei jätettämän.
     24 Te sokiat taluttajat! te kuurnitsette hyttysen ja kamelin nielette.
     25 Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka puhdistatte juoma-astian ja ruoka-astian ulkoiselta puolelta, mutta sisältä ovat ne täynnä raatelemista ja tyytymättömyyttä.
     26 Sinä sokia Pharisealainen! puhdista ensin juoma-astia ja ruoka-astia sisältä, että myös ulkonainenkin puoli puhtaaksi tulis.
     27 Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut; sillä te olette valkiaksi sivuttuin hautain kaltaiset, jotka ulkoa kauniit ovat, mutta sisältä ovat he täynnä kuolleiden luita ja kaikkea riettautta.
     28 Niin myös te olette ulkoa tosin nähdä ihmisten edessä hurskaat, mutta sisältä te olette täynnä ulkokullaisuutta ja vääryyttä.
     29 Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka rakennatte prophetain hautoja ja kaunistatte vanhurskasten hautoja,
     30 Ja sanotte: jos me olisimme olleet meidän isäimme aikoina, emme olisi olleet osalliset heidän kanssansa prophetain veressä.
     31 Niin te siis itseänne tunnustatte, että olette niiden lapset, jotka tappoivat prophetat.
     32 Niin tekin täyttäkäät teidän isäinne määrä.
     33 Te kärmeet, te kyykärmetten sikiät! kuinka te vältätte helvetin kadotuksen?
     34 Sentähden, katso, minä lähetän teille prophetat, ja viisaat, ja kirjanoppineet; ja niistä te muutamat tapatte ja ristiinnaulitsette, ja muutamat te pieksätte teidän synagogissanne, ja vainootte kaupungista kaupunkiin.
     35 Että teidän päällenne pitää tuleman kaikki vanhurskas veri, joka vuodatettu on maan päälle hamasta vanhurskaan Abelin verestä niin Sakariaan, Barakiaan pojan vereen asti, jonka te tapoitte templin ja alttarin vaiheella.
     36 Totisesti sanon minä teille: kaikki nämät pitää tuleman tämän suvun päälle.
     37 Jerusalem, Jerusalem, sinä joka tapat prophetat ja kivillä surmaat ne, jotka sinun tykös lähetetyt ovat! kuinka usein minä tahdoin koota sinun lapses, niinkuin kana kokoo poikansa siipeinsä alle? ja ette tahtoneet.
     38 Katso, teidän huoneenne pitää teille jäämän kylmille.
     39 Sillä minä sanon teille: ette suinkaan minua tästedes näe, siihenasti kuin te sanotte: kiitetty olkoon se, joka tulee Herran nimeen!

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. ”25 Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka puhdistatte juoma-astian ja ruoka-astian ulkoiselta puolelta, mutta sisältä ovat ne täynnä raatelemista ja tyytymättömyyttä.”

      Tässähän se on sanottu uudelleen. Sisäinen puhdistaminen. Ei suoraan liity artikkeliin, mutta kuitenkin. Kutsussa ei ole eritelty mihin kansaan kukin kuuluu. Päätös, taakoista luopuminen, on aina henkilökohtainen. Kulttuuri kyllä vaikuttaa moniin, mutta toisaalta monet lapset jo kyseenalaistavat (Israelissakin) vanhempiensa asenteet ja vihanpidon.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Niin on sanottu, ulkokullaita johon israelin ystävät lankeavat. Mutta ovat sisältä raatelevaisia petoja. Luinko oikein että israelissa jo monet lapset kyseenalaistavat vanhempiensa vihanpidon ? En ihmettele yhtään, tosin he aivopestään alaluokilta asti vihanpitoon muita vastaan. Talmud on heidän ylin kirjansa.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Kannattaa kiinnittää erityistä huomiota jakeeseen 13: ” Mutta voi teitä, kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka suljette taivaan valtakunnan ihmisten edestä; sillä ette itse sinne mene, ettekä salli meneväisiä sinne mennä. ”
     Saastaisilla medioillaan he viettelevät kaikki ihmiset palvomaan epäjumaliaan. Nämäkin Israelin ystävät täällä sokeasti pitävät juutalaista ylimmäisenä pappinaan.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    3. Toinen mielenkiintoinen kohta tähän aiheeseen liittyen. Rahalla lahjominen on siis juutalaisten tapa tähän päivään saakka. Varmaan nämä rappari kätyrit muutaman leiviskän saa heidän rahanväärennös systeemistään. Skepoja unohtamatta, ovat varmasti jotain rapparien juoksupoikia alimmallatasolla. Siten säälittäviä nilviäisiä.

     10 Silloin sanoi Jesus heille: älkäät peljätkö! menkäät, ilmoittakaat minun veljilleni, että he menisivät Galileaan: siellä he saavat minun nähdä.
     11 Mutta kuin he menivät pois, katso, niin tulivat muutamat vartioista kaupunkiin ja ilmoittivat ylimmäisille papeille kaikki, mitä tapahtunut oli.
     12 Niin he kokoontuivat vanhimpain kanssa, ja neuvoa pitivät, ja antoivat sotamiehille paljon rahaa,
     13 Sanoen: sanokaat, että hänen opetuslapsensa tulivat yöllä ja varastivat hänen meidän maatessamme.
     14 Ja jos se tulee maaherran korville, niin me tahdomme hänen lepyttää ja saattaa teidät suruttomaksi.
     15 Ja he ottivat rahan, ja tekivät niinkuin he olivat opetetut. Ja tämä puhe on ääneksi otettu Juudalaisten seassa hamaan tähän päivään asti.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Palaan vielä, minun mielepidettäni on sotkettu yllä olevassa osiossa. Se on jakautunim kahteen osaan,
  jossa on jonkun kommentti välissä. Toistan vielä Taivas TV 7 ja muut monet mediat antavat todella
  oikeaa tietoa Israelista, Patmos mukaan lukien. Sieltä voi lukea suomeksi päivän uutiset. Siksi tuollaiset
  herjaavat kirjoitukset osuvat kyllä omaan nilkkaan. Ne ovat tuomioksi, jos ihminen ei tee parannusta.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 6. Tähän asti olen kunnioittanut Magneetin lehtijuttuja, suurin piirtein ja pitänyt niitä tärkeinä.
  Mutta tämä Israelin parjausjuttu oli niin räikeää antisemitismiä että oksat pois! Hämmästyttää tämä viimeinen Magneetin suuntaus.
  Yrittäkää nyt pitää jonkinlaista tasoa. Jos 9/11 jutussa onkin totuutta, niin kaikki todistusaineista hukkui tavallaan siihen vihantäyteiseen aiheen käsittelyyn. Siitä huokui 100 % juutalaisvastaisuus – siis viha, viha viha…. Eikö journalismin periaatteisiin kuulukin asiallisuus?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. David Duken kirjasta juutalaisen sanomana: https://magneettimedia.com/?p=9285

   Vain muutama rohkea juutalainen on taistellut Chabad Lubavitchin juutalaisten ylivalta-ajattelua ja ei-juutalaisten vastaista rotuvihaa vastaan. Yksi on tri Michael Samuel, entinen juutalaisen uskonnon tutkimuksen professori. Tässä ote kirjeestä, jonka hän lähetti hallituksen Chabad-keskuksen rahoittamisesta Kanadan Montrealissa:

   Minun nimeni on Michael Samuel. Olen entinen Montrealin Concordian yliopiston juutalaisen uskonnon tutkimuslaitoksen professori ja minulla on teille kysymys:

   Mitä te tekisitte, jos rasistinen kultti yrittäisi rakentaa päämajansa naapurustoonne? Mitä jos tuo kultti ottaisi tähtäimeensä erityisesti nuoret opettaen heille, että kaikki kristityt ja muslimit ovat:

   1. pahoja, saatanallisia olentoja syntymästään lähtien (tehden kaikista ei-juutalaisista vauvoista ”pikkudemoneja”)

   2. eivät yhtään matoja parempia

   3. eivät oikeastaan eläviä olentoja ollenkaan, vaan jo ”kuolleita”

   4. jotka kaikki täytyy ”messiaan” joko pakolla käännyttää tai alistaa

   5. ja että heidän pyhä velvollisuutensa on jouduttaa tämän ”messiaan” tuloa saavuttaakseen ei-juutalaisten pakkokäännytyksen tai alistamisen niin pian kuin mahdollista.

   Nämä ovat vain joitakin fanaattisen messiaanisen kultin nimeltä ”Chabad Lubavitch” rasistisista opetuksista. Tälle kultille, joka esiintyy ”autenttisena juutalaisuutena”, on luvattu lähes miljoona dollaria rahoitusta Quebecin pääministeri Lucien Bouchardin hallitukselta, jotta se voi rakentaa uuden uskonnollisen keskuksensa Montrealin Cote St. Luciin.

   Miksi sinun tulisi välittää asiasta? Koska Chabad Lubavitch ei ole ainoastaan meidän ongelmamme, vaan se voi olla myös teidän. Se on äärimmäisen vaikutusvaltainen, maailmanlaajuinen järjestö. Sen voima on tähän asti pelotellut mediaa, joka ei uskalla paljastaa todisteita tässä esitetystä rasismista yleisölle, ettei heitä vain syytettäisi antisemitismistä. Me tarvitsemme epätoivoisesti apuanne tämän mediapimennon murtamiseksi. …4

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Kannattaisi esteetikkojen ja muiden ammattiloukkaantujien perehtyä paremmin asioihin eikä esittää loukkaantunutta.

  9/11 tornit rjäytettiin piste.ja sitten kannattaa miettiä ketkä siitä hyötyivät.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 8. Magneetissa todella epäasiallinen kirjoitus Israelista. Lietsoo vain vihaa. Missä julkaisijan arvostelukyky ja Raamatun tuntemus????Raamattuhan ennustaa, että ennen kuin tämä aikakausi maailmanhistoriassa päättyy, niin juutalaiset palaavat maahansa (Israeliin), jonka Jumala heille antoi ja myös sen, että koko maailma kääntyy vielä Israelia vastaan ennen kuin Jeesus Messias palaa. Sielunvihollinen on läpi historian yrittänyt tuhota juutalaiset, koska tuntee Raamatun kirjoitukset paremmin kuin moni ihminen ja tietää, että Jumalan suunnitelmat liittyvät Israeliin. Sielunvihollinen tietää myös, että hänen hetkensä ovat luetut, kun nämä ennustukset täyttyvät, joten kiirettä pitää, että saa eksytettyä mahdollisimman monta ennen sitä

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kannattaa lukaista David Duken kirja tai ainakin esipuhe: https://magneettimedia.com/?p=9285

   Jotkut mustamaalaavat varmasti tätä kirjaa kutsumalla sitä antisemitistiseksi. Kuitenkaan intiaanien historiassa saaman huonon kohtelun tutkimista ei pidetä antiamerikkalaisena. Kukaan ei kutsu inkvisition ylilyönneistä puhumista antikristilliseksi. Pidetäänkö ketään valkoisten vastaisena Jim Crow’n ajan etelävaltioiden historian dokumentoimisesta? Massamedia on täynnä tarinoita ääri-islamilaisuuden vaaroista. Kukaan ei sano, että on islaminvastaista tutkia islamilaisen fundamentalismin parissa vaikuttavia ääriaineksia. Tämä kirja uskaltaa tutkia kiellettyä aihetta: juutalaisia ääriaineksia.

   Tämä kirja ei ole antisemitistinen. Se yksinkertaisesti tutkii ja dokumentoi voimakkaita etnistä ylivaltaa ajavia ääriaineksia, joita juutalaisyhteisössä on ollut muinaisuudesta nykyaikaan. Tämä kirja todistaa, ja se tekee niin käyttämällä enimmäkseen juutalaisia lähteitä, juutalaista ylivaltaa ajavien ainesten olemassaolon monilla hallinnon, median ja taloudellisen vallan korkeimmilla tasoilla.

   Koska ketä tahansa, joka käsittelee tätä aihetta, panetellaan ”antisemiitiksi”, on ensiarvoisen tärkeää, että sanon jälleen kerran, ennen tämän keskustelun aloittamista, ettei tällä kirjalla ole mitään juutalaista kansaa vastaan kokonaisuutena. Kunnioitan monia yksittäisiä juutalaisia; tämä kirja on itse asiassa omistettu juutalaiselle: edesmenneelle Israel Shahakille.

   Ensisilmäyksenä juutalaiseen ylivalta-ajatteluun voin osoittaa Yhdysvaltain Valkoisen talon läheisen suhteen hyvin voimakkaaseen, äärimieliseen juutalaisjärjestöön nimeltä Chabad Lubavitch.

   Mikä on Chabad Lubavitch? Se on maailmanlaajuinen, ultraortodoksinen ja äärimielinen järjestö, jonka jäseniä on jokaisessa maailman johtavista maista. Jos järjestö ei ole sinulle tuttu, sen usko rodulliseen ylivaltaan järkyttää sinua.

   Chabad Lubavitch opettaa, että ei-juutalaiset ovat epäpuhtaita, alempia olentoja, joiden ainoa tarkoitus maan päällä on palvella juutalaisia. Monet Chabad-rabbit ovat sitä mieltä, että juutalaiset ovat kirjaimellisesti Jumalan dna:ta, kun taas ei-juutalaiset ovat ”luomisen ylimaallista jätettä1”. Usein he opettavat, että ei ole syntiä vaan itse asiassa jopa oikeamielistä tappaa ei-juutalainen tai huijata häntä. Jotkut lukijat eivät ehkä halua uskoa tätä, mutta mikä tahansa nopea haku internetissä virallisille Chabad-sivuille ja lukuisien Chabad-rabbien kirjoituksiin todistaa jokaisen sanomani sanan. Huomaat, että kaikki Juutalaisessa ylivallassa on läpikotaisin dokumentoitua ja lähdeviitteillä tuettua.

   Chabad-rabbit ja muut äärimieliset ortodoksirabbit kirjoittavat usein kolumneja Yhdysvaltain suurimpaan juutalaislehteen Jewish Week. Tästä sanomalehdestä löydät ylivalta-ajattelua, jota kuka tahansa kunnon ihminen kutsuisi hirvittäväksi. Tutkitaanpa seuraavaa sitaattia:

   Mitä gojimeihin tulee … Zalmanin asenne oli: ”Ei-juutalaisten sielut ovat täysin erilaista ja alempaa tyyppiä. He ovat täysin pahoja, ilman sitten minkäänlaisia sovittavia ominaisuuksia.” … Jos jokainen yksinkertainen solukin juutalaisessa kehossa on jumalallista perintöä, on osa Jumalaa, silloin jokainen dna:n säie on osa Jumalaa. Näin ollen juutalaisessa dna:ssa on jotain erityistä. …

   Jos juutalainen tarvitsee maksan, voitko ottaa maksan syyttömältä ohi kulkevalta ei-juutalaiselta hänen pelastamisekseen? Toora luultavasti sallisi sen. Juutalaisella elämällä on ääretön arvo”, hän selitti. ”Juutalaisessa elämässä on jotain äärettömän paljon pyhempää ja ainutlaatuisempaa kuin ei-juutalaisessa elämässä.” – Chabad Lubavitch -rabbi Yitzhak Ginsburgh Jewish Week -lehdessä, Yhdysvaltain suurimmassa juutalaisessa julkaisussa (26.4.1996).

   Monet kristityt epäilisivät sitaatin autenttisuutta yksinkertaisesti siksi, että he eivät voisi uskoa kenenkään uskonnollisen johtajan itse asiassa sanovan, että olisi moraalista juutalaiselle tappaa ei-juutalainen tämän maksan ottamiseksi. Monilla luennoillani teen yleisön ei-juutalaisille selväksi sen kauheuden, että rabbi Ginsburgh väitti, että juutalaisilla on moraalinen oikeus murhata äitisi tai isäsi, poikasi tai tyttäresi, aviomiehesi tai vaimosi, jotta juutalaiselle saadaan maksa. Sellaisen lausunnon pahuus yksinkertaisesti menee yli ymmärryksen useimmilla meistä, mutta toisaalta, tämä lausunto esitettiin suurimmassa ja suosituimmassa juutalaisessa julkaisussa Yhdysvalloissa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Hyvä Magneettimedia! Ainoa paperilehti, joka uskaltaa sanoa vaietut totuudet Israelista. Länsimedia on juutalaiseliitin äänitorvi, ei siitä mihinkään pääse. Jos jaksatte hieman ottaa asioista selvää, niin ei kaikesta tarvitse niin loukkaantunutta esittää. Hyvä kysymys on aina kun katastrofi ja lavastettu terroristihyökkäys tapahtuu: kuka hyötyy kun vastatoimet aloitetaan.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Juutalaiset hallitsevat mediaa?Miksi sitten Israelia käsitellään Suomen mediassa varsin kriittisesti?
     Esim. YLE:n ajankohtaisohjelmat kyllä ovat tuoneet esille esim. Israelin toimet miehitysalueilla sangen kriittisessä valossa.
     Jos tuota ei myönnä, ei katso televisiota eikä kuuntele radiosta ylen ohjelmia.

     Juutalaiset ovat merkittävä voima Yhdysvalloissa ja suuri osa kristityistä fundamentalisteista suhtautuu
     Israeliin Jumalan Valittuna Kansana jota pitää kaikin tavoin tukea(kuten muutamat kommentit tässäkin ketjussa osoittavat).

     Ehkä Israelin perustaminen oli virhe, mutta se on nyt siellä ja olkoon valtiona valtioiden joukossa, tämän useimmat maltillisetkin muslimimaat(kaiketi?) ovat valmiita hyväksymään.

     Jos Israel kaavailee sotatoimia Irania vastaan, se johtuu Iranin ydinohjelmasta, ei minkään salaliiton peittelystä.

     Tässä yritetään maalailla kuvaa Israelista nousevana ilmestyskirjan petona.
     Olen Raamattuni lukenut.
     Satuja ja tarinoita, älkää sekoittako sitä politiikkaan.

     Plusääni(0)Miinusääni(1)
     1. Jos suomalaisilla on oikeus omaan valtioon, on sama oikeus myös juutalaisilla. Verrattomasti pidempi on heidän historiansa. Israelista tuli valtio ensi kertaa jo 1312 eKr ja yli 3000 vuotta ovat asuttaneet tuota aluetta jatkuvasti, ja useaan otteeseen vastanneet alueen hallinnosta.
      Iran etunenässä julistaa presidenttinsä suulla että Israel tullaan tuhoamaan, ja kuorossa laulaa kaikki naapurit samaa virttä. Katsovat kaiketi että alue kuuluu heille kun pitivät aluetta hallussaan 22 vuoden ajan vuosina 635 – 657 jKr.
      Suurin piirtein Oulun läänin kokoinen on tuo pieni maa ja siitäkin luovutettu arabeille itsehallintoalueeksi Juudean ja Samarian alue (nyk. Länsiranta) sekä Gazan kaista, joten annetaan Israelin pitää se vähä mikä heille kuuluu.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Voisitko laittaa todisteen siitä, että Iranin presidentti uhoaa hävittävänsä Israelin ! Yle toitottaa sitä joka välissä samoin kuin koko valtamedia joten sen nyt pitäisi olla sitten tosi asia ? You tubesta kuulemma löytyy ? vai löytyykö ?

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     3. Niinpä, luet Ylen otsikon ja väität perättömiä. Jopa tämän pätkityn artikkelin perusteella saa sen kuvan että Ahmadinejad vaan varoittaa israelia hyökkäämästä:
      ”Emme ota sionistien uhkauksia vakavasti. Meillä on kaikki tarvittava, jotta voimme puolustaa itseämme, Ahmadinejad sanoi viitaten Israelin pääministerin Benjamin Netanjahun vihjauksiin, että Irael saattaisi iskeä sotilaallisesti Iraniin.”

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     4. Vastauksessasi osut asian ytimeen, valtamedia toistaa tuhat kertaa perättömän väitteen jolloin siitä tulee virallinen uskomus. Halusin sen alkuperäisen Ahmadinejadin puheen jossa hän uhoaa tuhoavansa Israelin. Löytyykö ? Vai onkohan sen natsit sensuroineet Youtubesta : ) ?

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     5. Lännessä vakiintunut väärä käsite on, että Iranin presidentti olisi vaatinut ’Israelin pyyhkimistä kartalta’. Tätä valhetta on levitetty ja levitetään edelleen, vaikka kaikki asiaan perehtyneet tietävät sen olevan silkkaa valhetta ja perustuvan käänösvirheeseen – myös Israelin ministeri.

      Lähde: NY Times
      Toimittaja: Janus Putkonen
      19.4.2012, Verkkomedia.org

      Israelin ministeri myöntää ettei Iranin presidentti koskaan sanonut – ’Israel tulisi pyyhkiä kartalta’

      Israelin ministeri Dan Meridor, joka on maan energia- ja tiedusteluministeri, myönsi Al Jazeeran haastattelussa, (alla) että laajasti lehdistössä siteerattu Iranin presidentin puhe, jossa hän olisi vaatinut Israelin pyyhkimistä kartalta, on selkeä käännösvirhe eikä Ahmadinnejad ole koskaan sellaista vaatinut.

      Al Jazeeran toimittaja painotti asian merkitystä, koska suurimmalla osalla Israelin ja Yhdysvaltojen (sekä Suomen) kansalaisilla on täysin väärä käsitys siitä, että Iranin presidentti olisi julkisesti vaatinut Israelin valtion tuhoamista.

      Viimeksi mm. Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu käytti tätä valheellista propagandaa vieraillessaan Valkoisessa Talossa maaliskuun alussa, jossa hän sanoi ”Iranin tahtovan pyyhkiä Israelin kartalta”.

      Asiasta on uutisoitu aiemmin Verkkomediassa:

      Iranista ilman propagandaa
      ”Mitä Ahmadinejad todellisuudessa sanoi, on sitaatti ajatollah Ruhollah Khomeinin puheesta, ja se voidaan kääntää näin:

      “Imaami sanoo, että tämä Jerusalemia miehittävä hallinto tulee pyyhkiytymään historian lehdiltä. Tämä lausunto on hyvin viisas.”

      (Toim. Jukka J. Rintala)

      http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=4&id=3374

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     6. Käsittämätöntä on että korppikin saadaan näyttämään valkoiselta ja jotkut sen vielä uskovat…

      Mielenkiintoinen on myös tuo kommentti Jerusalemia miehittävästä hallinnosta..
      Olet varmaan tietoinen että Jerusalem on juutalaisten perustama ja he ovat asuneet siellä viimeiset 3300 vuotta.
      Jerusalem ei ole koskaan ollut minkään arabivallan pääkaupunkina, ja arabien hallinnassa se on ollut pari vuosikymmentä 600-luvulla.
      Vstauksena myös aiempaan viittaukseen että Israel kahmii maita väkivallalla, voidaan sitäkin tarkastella lähihistoriasta. Nykyinen Israel sijaitsee entisellä Brittien hallitsemalla Palestiinan mandaattialueella, josta alueesta Kansainyhteisö teki päätöksen vuonna 1922 jossa tunnustettiin juutalaisten historialliset oikeudet alueella ja heille annettiin oikeus muodostaa kansallinen koti Palestiinan alueelle.

      Kun Israel julistautui itsenäiseksi , viisi arabivaltiota hyökkäsi heti seur. päivänä aikomuksenaan tuhota juutalaisvaltio. Jordaniaa vastaan käydyissä taisteluissa Länsiranta ja Itä-Jerusalem jäivät Israelin kannalta aselepolinjojen ulkopuolelle, mutta Jordanian hallintavalta ei koskaan saanut Yhdistyneiden kansakuntien tunnustusta. Vuonna 1967 käydyssä sodassa Israel valtasi alueet takaisin ja liitti ne alueeseensa. Eli siis miehittäjänä on ollut ainoastaan Jordania vuosina 1948 – 1967.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     7. Jopa wikipedia myöntää että Ahmadinejadin puhetta tulkitaan väärin. Vaikka wikipedia on täysin propagandakoneistoa ei sekään sentään korppia valkoiseksi ala väittämään. Mutta juutalaispropagandan pehmentämiä hyväuskoisia näyttää vielä olevan.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     8. Jaakkimalle: mitähän tapahtuisi jos kaikki kansat alkaisivat vaatimaan 2000 vuotta sitten menetettyjä alueita takaisin voimakeinoin ?? Kannattaa katsoa miten valtioitten rajat ovat muuttuneet parissa tuhannessa vuodessa. Sitä en tietenkään kiistä etteikö Raamattu ennusta juutalaisen kansan palaavan pyhälle maalle.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     9. Voimakeinoin Suomikin otti alueensa… Ja suuren alueen ottikin, noin kuusitoista kertaa niin suuren kuin on Israel tänä päivänä.. Ei siinä sen kummempaa tapahtunut kuin että äiti Venäjä vähän murisi, mutta on onhan tuo rauhoittunut tlanne täälläkin.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     10. Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad antoi CNN-uutiskanavalle haastattelun vieraillessaan YK:n yleiskokouksessa New Yorkissa. Piers Morganin haastattelussa käsiteltiin mm. holokaustia, Iranin ihmisoikeuksia ja 9/11-terrori-iskua.

      Lähde: CNN
      Toimittaja: Janus Putkonen
      26.9.2012, Verkkomedia.org

      Iranin presidentti CNN-haastattelussa: ’Tietenkin kyseenalaistan 9/11-iskut” (katso haastattelu)

      Iranin presidentti on julkisesti esittänyt aiemminkin epäilyksensä Yhdysvaltojen virallista selvityksistä 9/11-terrori-iskujen taustoista ja tapahtumista. Hänen mukaansa Yhdysvaltojen hallitus oli osallisena terrori-iskuissa Washingtonissa ja New Yorkissa vuonna 2001. CNN-haastattelija Piers Morgan kysyi Ahmadinejadin nykyistä näkemystä ja halusi tietää vieläkö hän epäilee valhetta tapahtuman virallisissa versiossa.

      ”Tietenkin. Yhdysvalloissa suoritetutun tutkimuksen mukaan yli 75% maan kansalaisista epäilee iskujen todellisia syitä”, hän vastasi. ”Kaksi maata on miehitetty ja konfliktit jatkuvat edelleen… Eikö olisi ollut parempi selvittää 9/11-tapahtumat kunnolla, syvällisesti ja läpinäkyvästi, ja vasta sen jälkeen esitellä nämä tulokset kansalaisille sekä valtioille maailmassa, jonka jälkeen niihin olisi vastattu yhdessä?”, Ahmadinejad kysyi.

      Ahmadinejad ei pysty hyväksymään, että yli miljoona ihmistä on tapettu Afganistanissa ja Irakissa 3000 ihmisen kuoleman kostamiseksi.

      Iranin presidenttiä on usein syytetty Israelin valtion tuhoamiseen liittyvästä lausunnosta, joka on laajasti länsimediassa siteerattu käännösvirhe. Piers Morgan tivasi presidentiltä näkemystä siitä, olisiko Israelin valtiolla oikeutta olemassaoloon. Ahmadinejadin mukaan Palestiinaa koskevat kysymykset kuuluvat palestiinalaisille – heidän tulisi tehdä täysivaltaisia päätöksiä kahden valtion mallista ja muiden tulisi tämän jälkeen kunnioittaa näitä ratkaisuja. Hän tuomitsi kovin sanoin Israelin jatkuvat sodat ja uhittelun sekä palestiinalaisten julman kohtelun.

      Kysymykseen, pelkääkö presidentti Israelin käynnistävän sotatoimet Irania vastaan vielä tämän vuoden aikana, Ahmadinejad vastaa myöntävään sävyyn, koska Israelilla on tapana lähteä ”seikkailuihin” muita maita vastaan.

      Iranin presidenttiä on usein syytetty antisemitistiksi siitä syystä, että hän on kyseenalaistanut kuuden miljoonan juutalaisen surmaamisen toisessa maailmansodassa holokaustissa. Useaan kertaan Morgan yrittää saada Ahmadinejadin vastaamaan tähän kyllä tai ei – onko näin tapahtunut?

      ”Eikö historiaa pitäisi saada tutkia vapaasti, jotta tunnistaisimme faktoja? Niitä, jotka tutkivat toisen maailmansodan historiaa, teljetään nyt vankiloihin.” Ahmadinejad ei suostu vastaamaan kysymykseen yksisanaisesti, koska faktat toisesta maailmansodasta ovat edelleen tutkimatta.

      Piers Morgan nostaa pöydälle kysymykset Iranin ihmisoikeuksista ja vapauksista. ”Lain mukaan Iranissa nainen ei saa lähteä yksin laskettelemaan. Onko se mielestänne vapautta?” Ahmadinejad hölmistyi kysymyksen kuullessaan ja sanoi kuulleensa tämän väitöksen ensimmäistä kertaa. ”Mistä olette tuollaista kuullut?”

      Keskustelussa homoudesta Ahmadinejad ei suostunut yhtymään haastattelijan väitökseen siitä, että homous olisi synnynnäistä vaan se on kulttuurin aiheuttamaa. ”Jos yksilöt suorittavat likaisia tekoja, pitäisikö yhteisön antaa niille vapauden nimessä siunauksensa?” Ahmadinejad kysyi. ”Kuinka monta lasta on syntynyt homouden tuloksena”, hän jatkaa.

      ”Entä jos yksi sinun kolmesta lapsesta rakastuisi juutalaiseen, miten reagoisit?” Morgan kysyi.

      ”Tutustuisin poikaan tai tyttöön ja selvittäisin millainen hän on.” Presidentin mukaan tässä ei olisi mitään kauhistuttavaa. Iranissa asuu paljon juutalaisia, ja suhteet maan juutalaisväestöön ovat hyvät. Lopuksi Piers Morgan kysyy rakkaudesta. Kuinka monta kertaa olette elämänne aikana rakastunut?

      Ahmadinejad vastasi iloisesti hymyillen: ”Minä rakastan kaikkia ihmisiä”.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     11. Todennäköisintä on, että nämä räjähde ym. videot on laskelmoituja paljastuksia joiden avulla yritetään johtaa amerikkalaiset syyttämään omaa hallitustaan näistä teoista. Siinä pärjää ainoastaan juutalaiset joiden tehtävänä on kylvää eripuraa kansoihin.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     12. Mutta yllä mainitut asiantuntijat eivät ole perillä sairaista siionisteista: http://jewishcrimenetworkdid911.blogspot.fi/
      ote sieltä:

      ”[Israelin Mossad] on säälimätön ja suunnitelmallinen. Heillä on täysi valmius toteuttaa isku USA:n joukkoja vastaan ja lavastaa se palestiinalaisten arabien hyökkäykseksi.” – Yhdysvaltojen sotaopintojen korkeakoulun raportti syyskuulta 2001
      KYSYMYS: Kuka vuokrasi World Trade Centerin (WTC) vain 7 viikkoa ennen 9/11 iskuja?
      VASTAUS: Larry Silverstein, joka selitti tornien hankkimisen syyksi ”pakottavan halun omistaa tornit”. Silversteinilla oli tapana syödä aamiaista WTC:n ”Windows on the World” –ravintolassa joka ikinen aamu, mutta syyskuun yhdeksännen päivän aamuna hän ei ilmestynyt paikalle – kuten ei hänen tyttärensäkään, joka työskenteli WTC:n rakennus 7:ssä.
      Silversteinin hyviä ystäviä ovat Rupert Murdoch, joka on sionistien omistaman valtamedian avainhenkilöitä, Israelin entinen presidentti ja sotarikollinen Ariel Sharon ja Israelin nykyinen pääministeri Benjamin Netanyahu. Israelilaisen päivälehden Haaretzin mukaan Silverstein oli Netanyahun kanssa niin hyvää pataa, että he soittelivat toisilleen joka sunnuntai.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     13. Se sinun haluttiin näkevän. Ja lopettavan sen jälkeen kyselemisen. Esim. miksi rakennepalaset hajosivat videokuvassa pölyksi ja hävisivät kesken putoamisen. Varmaan kuvamanipulointia? Mihin kolmas rakennus tuhoutui – sen keskusta oli hävinnyt taivaan tuuliin. Ehkä se ”näkymätön lentokone” osuikin siihen, tällä kertaa ylhäältä päin. Minne olivat hävinneet lähistölle parkkeerattujen autojen moottorit, mutta muuten olivat useimmiten suhteellisen vahingoittumattomia jne. Miksi WTC:n eteen parkkeerattuihin paloautoihin ei tullut naarmuakaan – pöly ei naarmuta jne. Turhä näitä on tässä pidemmälle jauhaa. Amerikan kansalaisten täytyy saada uusi tutkinta itse liikkeelle siitä mitä tapahtui. Sen jälkeen vasta kannattaa kysyä kuka. Muuten homma menee halposti juupas – eipäs väittelyksi, millä asiat yleensä haudataan.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Mediahallinta juutalaisten intressien vuoksi on faktaa. Skepon on turha valehdella. Jos ei järki riitä analysoimaan ja näkemään agendaa, niin jo on niukasti älliä. Sitäpaitsi ei se media oikeasti Israelia juuri arvostele. Se on kaikki kontrolloitua. Joku sionisti tietysti räpättää kavereineen, mutta kyllä hänkin tajuaa kuvion. Mutta tarkoitus olisikin, että valtaosa goyimeista ei tajuaisi juuri mistään mitään.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Just! Kyllä se ylen kriittisyys on täyttä sanahelinää ja on epärealistista väittää muuta. STT ostaa uutisensa Reutersilta etupäässä. Se on yksityinen uutistoimisto ja omistuspohja on sama kuin suurimmissa mediataloissa. Kaikkein eniten omistaa pieni ryhmä juutalaisia. Vai mikä onkaan esim Rupert Murdochin tausta ja suhde uutiskanaviin. noin sata televisiokanavaa omistuksessa ja yhtä paljon sanomalehtiä. Ei kannata luulla, etteikö omistaja vaikuta siihen mitä julkaistaan ja missä valossa mitäkin parjataan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. missä on se wtc seiska torniin lentänyt kone siihen ei kukaan nähnyt lentokoneen törväävän oliko kyseessä sit näkymätön lentokone

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Olen tähän saakka lukenut mielenkiinnolla ja jotenkin luottavaisesti Magneettimedian artikkeleja. Nyt tuli kyllä sellainen teksti vastaan, että ehdin toimittajan nimeä kirjoituksesta, ja olisin halunnut nähdä, kuka tällaista propagandaa lietsoo maassamme, mutta toimittajan nimeä ei jutussa ollut (olkoonkin, että se oli alkuperäisjulkaisusta käännetty ja laitettu lehteen, mutta silti laittajan olisi pitänyt näkyä. Lähes tuli mieleen nimeltä mainitsematon venäläismielinen dosenttimme – samaa tasoa tämä juttu). No, toimittajasta viis, mutta jutussa oli muutamia todella ala-arvoisia kompastuksia, joita ei tulisi minkään tasoisessa jutussa olla.
  Artikkeli koetti osoittaa, että Israel lietsoo kiihkoutta, mutta minusta tämä artikkeli itsessään teki sitä myös varsin räikeällä tavalla – jos siis koetetaan osoittaa jonkun lietsovan propagandaa, ei sitä pitäisi itse sortua tekemään. Törkeää suorastaan.
  Sitten ihmetytti se, kuinka artikkelissa esitettiin amerikkalaisten syyttömyyttä ja viisautta – ja kuten kaikki pystyimme näkemään, jos vain halusimme, artikkeli oli alunperin amerikkalaisen toimittajan tuotos. Kas kummaa. Taas käy niinkuin jenkkileffoissa, joissa jenkit taistelevat muuta pahaa maailmaa vastaan ja tietysti ovat itse hyviksiä. WTC -pommituksestakin olen kuullut monta versiota: ensin siitä syytettiin lähi-idästä kotoisin olevia, ”vääräuskoisia” terroristeja (jotka jossain vaiheessa ilmoittautuivatkin tekijöiksi) ja olen myös lukenut monta kirjoitusta siitä, kuinka isku olisi ollut amerikkalaisten itsensä tuottama ja tilaama, jotta lietsottaisiin vihaa syntipukkeja (lähi-itää) vastaan. Tästäkin on esitetty monenlaisia todisteita eri kirjoituksissa ja tutkimuksissa. Ja nyt vasta erikoinen väite tuli Magneetin kautta – että israelilaiset olisivat tämän takana… ja huh, itse amerikkalaisen lähteen kirjoittamana (jotenkin tuli olo, että kukahan se tässä jälkiään yrittää peitellä, ettei olisi itse jenkkiläiset (hallitus siellä), joiden vielä väitettiin (Obama) vihaavan Israelia… eli sitä suuremmalla syyllä, jos tämä viha on totta (olen myös kuullut Obamasta saman väitteen), jenkkiläiset haluavat tuoda kuumia hiiliä israelilaisten päälle ja niinhän se onnistuu, että syytetään heitä wtc-jutusta…).
  Kolmas räikeä perusvirhe jutussa yleensäkin on se, että ei olla tarpeeksi kriittisiä, mitä toimittajan tulisi aina olla. Jos etsitään puolueettomampia tutkimuksia, niin kannattaisi lukea vaikka suomalaisten tekemiä (Leo Meller) tutkimuksia Israelin tilasta ja Iranin pommin olemassaolon mahdollisuudesta. CIA:n tutkimus ei paljasta mitään, sillä – yllätys, yllätys – hehän ovat juuri noita jenkkejä, jotka eivät ikinä kertoisi jos tuollaisen pommin löytäisivät, sillä sehän olisi nimenomaan heidän voittonsa Israelia vastaan, jos he todella ovat myös tuota mieltä, mitä amerikkalainen kirjoittaja. Ennen noin räikeiden väitteiden julkaisemista, jokaisen toimittajan, tai kirjoituksen välittäjän (kuten tässä tapauksessa), tulisi olla oikeasti kriittinen ja pohtia, mikä voi olla totta ja mikä ei. Eikä siis julkaista ”totuutena” tällaista asiaa, joka kiihottaa ihmisiä ilman aiheettomia todisteita toisiaan vastaan (tässä tapauksessa Israelia vastaan).
  Jos Israelin tilanteeseen perehtyy kunnolla ja tutkii sen toimia vuosisatojen ajan sekä näkee oikeasti myös Israelia vastustavien joukkojen toimien taustalle, ymmärtää, ettei jutussa voi olla minkäänlaista pohjaa. Valitan.
  Toivon, että Magneetti ottaisi seuraavan lehden puitteissa yhteyttä vaikka tämän artikkelin puitteissa johonkin Israel -asiantuntijaan (Leo Meller, esim.) ja antaisi hänen kommentoida lehdessä artikkelilla tässä artikkelissa esitettyjä asioita niin saataisiin myös toisenlainen kannanotto asiaan (joka ei olisi jenkkien tekemä :)).

  Tähänastisten Israelin toimien valossa ja monien tutkimusten valossa ja eri asiantuntijoita kuunnellen voin vain todeta, että on seisottava Israelin puolella. Kannattaa perehtyä asioihin!!! En aio jatkaa aiheen kommentoimista tämän enempää.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kehoitit ”Magneetti” kääntymään Israel-asiantuntija Leo Mellerin puoleen. Leo Meller ei kuitenkaan ole erehtymätön, vaikka hän sellaisen kuvan itsestään antaakin. Ennen vuotta 2000 Meller varoitti opetuksissaan, että vuoden 2000 tietokonekriisi tulee olemaan todella vakava ympäri maailmaa. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut eikä Meller antanut jälkeenpäin mitään selitystä erehdykselleen. Vain täydellinen vaikeneminen.
   Kun sikainfluenssapiikkiä markkinoitiin tiedotusvälineiden piirissä pahimpana sikaflunssakautena, Leo Meller yhtyi kuoroon ja mainosti piikkiä oikein uskovaisen lääkärin avustuksella krisitillisellä radiokanavalla. Luoja tietää, montako narkolepsiaa, keskenmenoa tai suoranaista kuolemaa hänen piikkikehoituksensa saivat aikaan…

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Israel ja Amerikka eivät tule koskaan hyökkäämään Iraniin vaan kaikki on vain teatteria. Juutalaiset ovat aivan samoja kuin Iranilaisetkin, eli kaukaasialaisia. Israeli ja Amerikan, jossa juutalaisilla on suuri valta, päätavoitteena on luoda uudestaan arjalaisten maailmanvalta eli Persia, onhan juutalaisten uskontokin arjalaisten eli Iranilaisten alkuperäisen uskonnon, eli zarathustralaisuuden, eräs haara. Näinollen he näyttelevät vain eräänlaista teatteria muulle maailmalle, antaen ydeinaseen Iranille ja kas kummaa jonakin päivänä he sanovat ettei sinne Iraniin enää voida hyökätä, sillä heillähän on ydinase.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. En oikein usko tuohon, kylmäsota oli teatteria sillä NL ja USA on ollut jo silloin täydellisesti juutalaisten hallussa. Lahi-idän maat laitetaan yksi toisensa jälkeen raunioiksi Naton turvin. Tosin Iran voi olla kova pala.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Mahtavat naurut!

  Olenkin kaiholla muistellut lapsuusaikojani ja siten miten Suomen naapurissa oli Työläisen Paratiisi. Pitkään ovat joutuneet silloiset YLEn toimittajat vaikenemaan ja nuolemaan haavojaan, mutta nyt on aika heräillä uuteen utopiaan. Kunhan vain nuo herrarodun koukkunokat saadaan siivottua maailmaa pilaamasta.

  AIDS, HIV, immuunikato, lintuflunssa ja ilmastonmuutos ovat Mossadin ja CIA:n (joka tietysti on pelkkä Mossadin sätkynukke) salajuonia. Verenluovutuksessa jokaiseen injektoidaan pieni määrä sian ja apinan verta, jotta geneettisesti alkaisimme muistuttaa noita lähi-idän natseja ja siten vastustuskykymme heidän propagandaansa heikkenisi. Toveri! Älä Luovuta (verta)!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. Toistan että Israel ei tule koskaan hyökkäämään Iraniin, sillä ovathan juutalaiset aivan samoja kaukaasian arjalaisia aivan kuten iranilaisetkin. Toisen maailmansodan syykin oli vain se että juutalaiset saivat itselleen Israelin, vaikka tosiasiassa juutalaiset ovat alunperin lähtöisin kaukaasiasta, onhan Venäjällä perustettu juutalaisten autonominen alue:
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Juutalaisten_autonominen_alue
  Meille aikoinaan pakkosyötetty kristinuskonto vain väittää juutalaisten olevan lähtöisin Israelista, vaikka tämä ei pidä lainkaan paikkaansa. Huomatkaa että kristinuskon todellinen luoja oli juutalainen Apostoli Paavali: http://www.opinto.net/web/parser.php?sec=usk&sub=raamattu&page=perusraam-009
  Suurin syy miksi Apostoli Paavali loi kristinuskon onkin luettavissa Paavalin kirjeessä roomalaisille:15:16:sitä varten, että minä olisin Kristuksen Jeesuksen palvelija pakanain keskuudessa, papillisesti toimittaakseni Jumalan evankeliumin palvelusta, niin että pakanakansoista tulisi otollinen ja Pyhässä Hengessä pyhitetty uhri.

  Huomatkaa myöskin että Iranilaiset ovat arjalaisia onhan Iran suomennettuna arjalaisten valtakunta: http://fi.wikipedia.org/wiki/Iran
  Hitler ihaili arjalaisia ja lainasihan hän kaiken heidän uskonnostaan eli zarathustralaisuudesta, jopa saksan lippuun laitettiin arjalaisten uskonnollinen hakaristi joka on luonnollisesti myös Israelissa: http://swastika.info/archives/162
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Zarathustralaisuus
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Natsitervehdys
  http://www.whale.to/c/swastika.html

  Kuten huomaatte niin hakaristi on esiintynyt Italiassa ja Kreikassakin ja siksi roomalaiskatolilaiset suojelivatkin natseja: http://www.laverdaduniversal.org/katolisuus.html

  Zarathustralaisen kuninkaan, Kyyroksen hallitusajalta on peräisin ns. ”Kyyroksen julistus”, jota pidetään maailman ensimmäisenä kansalaisten ihmisoikeuksien tunnustuksena. Kyyroksen julistus sallii eri kansoille uskonnon vapauden.
  Huomatkaa että helppohan on sallia uskontojen vapaus sillä arjalaistenhan luomia ovat niinsanotut maailman suurimmat uskonnot, Hitlerkin ihaili uskontojen luojia, ote Hitlerin kirjasta: Luku. 8. Poliittisen toimintani alku: Kuta abstraktisesti oikeampi ja siten valtavampi aate on, sitä mahdottomammaksi käy sen täydellinen toteuttaminen, niin kauan kuin se on ihmisten varassa. Jos asia olisi toisin, ei uskontojen perustajia voitaisi lukea tämän maapallon suurimpien ihmisten joukkoon.

  Amerikkalaistkin menivä Afganistaniin ainoastaan siksi koska taleban lopetti ooppiuminviljelyn ja juutalaisilla on Amerikkassa paljon valtaa: http://www.ts.fi/mielipiteet/kolumnit/152004/Kaukaa+haettu
  huomatkaa että ooppiumi menee Afganistanista Turkkiin jossa valmistetaan heroiini, jne…Joten totuutta on vaikea hahmottaa, mielestäni tässä on kuitenkin osa totuudesta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. Wikipediahan on aina luotettava lähde 🙂 (sen lähdekriittisyyttä opetetaan jo ala-asteella, joten…)

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 18. ”Valhe ehtii kulkea puoliväliin maailmanympäri, kun totuus on vasta pistämässä kenkiä jalkaansa.” – Mark Twain

  Palestiinalaishallinnon presidentti Mahmoud Abbasin arkeologisia todisteita ja historian kirjoja vastaan oleva valhe tosin miellyttää maailmaa enemmän kuin totuus.
  http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/ulkomaat/2740/abbas_jerusalemilla_ei_yhteytta_juutalaisten_historiaan

  Jos haluamme ymmärtää Lähi-idän tilannetta, on mentävä taakse n. 100 vuotta, jolloin turkkilaisen Ottomaanien valtakunta kaatui. Vuonna 1917 britit ajoivat arabit nykyisen Israelin ja Jordanian alueelta pois ja ottivat alueen haltuunsa sekä samalla nimeten sen Palestiinan Mandaatti alueeksi. Tämä tapahtui vain kolme päivää sen jälkeen, kuin Suomi sai itsenäisyyden. Nimi Palestiina tulee roomalaisten 132 jKr antamasta Syria-Philistea nimestä tuolle alueelle, joka aikaisemmin ollut Juudan Kuningaskunta esimerkiksi ajanlaskumme alussa. Itsenäistä Palestiinan nimellä kulkenutta valtiota tuolla alueella ei siis koskaan ole ollut tunnetun historian aikana.

  http://www.justicenow4israel.com/image/truncatedmap.jpg

  Tämän jälkeen vuonna 1921 britit jakoivat tuon alueen kahteen, eli syntyi KAKSI VALTIOTA. Näistä huomattavasti suurempi (77%) alue, eli niin sanottu (Jordan-joen) Itäranta, annettiin aluetta asuttaneille arabeille ja nimettiin Transjordaniaksi, joka sitten vuonna 1946 itsenäistyi Jordaniaksi jota se on tänäkin päivänä. Huomattavasti pienempi alue noin Pohjanmaan kokoinen maa-alue (23%) jäi briteille ja siitä alettiin muovamaan juutalaisvaltiota, ja tämä toinen valtio tunnetaan tänä päivänä nimellä Israel. Jerusalem ei ole ollut tunnetun historian aikana kenenkään muun valtion pääkaupunki, kuin juutalaisvaltion. Sitä ei myöskään löydy laisinkaan Koraanista, mutta Raamatusta se löytyy yli 700 kertaa suoralta nimeltään ja lisäksi se mainitaan monen monta kertaa muilla nimillä.

  http://mycatbirdseat.com/wp-content/uploads/2011/07/Boikott-2.jpg

  Vuosi sitten Utoyan saaren tapahtumat olivat järkyttävät ja teko on täysin tuomittava, aivan kuten 9/11 iskutkin. Mutta on huomattava, että eivät tällaiset asia tapahdu vahingossa tai ilman Jumalan sallimusta. Tapahtumaa markkinoitiin vahvasti ”boikotoikaa Israelia” teemalla ja sitten kun nämä hirveät verityöt saarella alkoivat, ihmiset siellä alkuun hurrasivat luullen, että heille esitellää nyt ”Pahat israelialaiset tappavat viattomia palestiinalaisia”-näytelmää. Tämä kaikki on löydettävissä uutisista ja kehoitan teitä tarkistamaan, mikäli väittämä kuulostaa uskottomattomalta!

  ”Ja minä siunaan niitä, jotka sinua (Israel) siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä.” – 1. Moos. 12:2-3

  Israel (1948)
  – Israel perustetaan uudestaan juutalaisvaltiona. Jes. 11:11, Aam. 9:11
  – Juutalaiset tulevat olemaan vain jäännös (holokaustista) valtiota perustettaessa. Jes. 11:11
  – Brittiläiset laivat ovat ensimmäisiä, jotka tuovat juutalaiset ihmiset kotimaahansa. Jes. 60:9
  – Israel tulee takaisin yhtenä valtiona, ei kahtena. Hoos. 1:11, Hes. 37:18,19,22
  – Israelin valtio perustetaan päivässä (hetkessä). Jes. 66:8
  – Israelin valtion perustaja tulee olemaan David (Ben-Gurion). Hoos. 3:5
  – Elvytetyn valtion nimi tulee olemaan Israel. Hes. 37:11
  – Davidin Tähti tulee olemaan perustettavan valtion lipuna. Jes. 11:10
  – Valtio tullaan perustamaan muinaiseen Kaananinmaahan. Jer. 30:2-3, Hes. 37:12
  – Israelissa ei enää puhuta Egyptistä vapautumisesta. Jer. 16:14-15
  – Israel ei enää tule olemaan kuningaskunta. Miik. 5:5
  – Israel tulee perustetaan ennustettuna vuonna ja kuukautena. Dan. 4, Hes. 4:4-6
  – Heprean kieli elvytetään Israelissa. Jer. 31:23, Sef. 3:9
  – Jerusalem jaetaan kahtia. Sak. 14:1-3
  – Jordania miehittää Länsirantaa. Sef. 2:8, Sak. 12:1-7
  – Israel ennallistetaan aluksi ilman Jerusalemia. Sak. 12:1-7
  – Israelilla tulee olemaan voimakas armeija. Sak. 12:1-7, Jes. 41:12-14
  – Juutalaiset tulevat takaisin jumalattomina. Hes. 37:7,8,11
  – Juutalaiset maahanmuuttajat Jemenistä palaavat kotimaahansa. Jes. 43:3-7
  – Juutalaiset täyttävät maan uudelleen. Hes. 36:11
  – Jerusalem on oleva pyhinvaelluskohde. Sak. 8:22, Miik. 4:1
  – Israel ei enää tulee olemaan erämaata. Jes. 41:18-20, Jes. 51:3
  – Isrealista lähtee hedelmiä ympäri maailmaa. Jes. 27:6
  – Juutalaisten maahanmuutto ympäri maailmaa. Sak. 8:7-8, Jes. 43:5-6
  – Jerusalem on muuttuva maailman polttopisteeksi. Sak. 12:2

  Ja lista jatkuisi tietenkin huikeasti sekä taaksepäin, että eteenpäin. Yhteensä Raamatussa on n. 740 profetiaa, ja näistä jo yli 600 (n. 80%) on käynyt ajallansa toteen, joten ei ole epäilystäkään etteivätkö nuo tulevia tapahtumia koskevat loputkin kävisi toteen. Minkään muun uskonnon kirja ei pääsee edes murto-osaankaan. Raamattu on siis ainoa kirja, joka on ajankohtainen ja tuore joka päivä, toisin kuin sanomalehti joka on jo vanha tipahtaessaan postilaatikosta.

  ”Ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi.” – Joh. 8:32

  Lähi-itään on siis turha odottaa rauhaa, ennen kuin Rauhan Ruhtinas sinne tulee, mutta sitä ennen siunaatkaamme niin arabeja kuin juutalaisia, että he tulisivat tuntemaan Herra Jeesuksen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Eivät juutalaiset ole oikea Israel. He ovat teeskentelijöitä eli edomilaisia tai kasaareja.

   ”Vuosi sitten Utoyan saaren tapahtumat olivat järkyttävät ja teko on täysin tuomittava, aivan kuten 9/11 iskutkin. Mutta on huomattava, että eivät tällaiset asia tapahdu vahingossa tai ilman Jumalan sallimusta. Tapahtumaa markkinoitiin vahvasti ”boikotoikaa Israelia” teemalla ja sitten kun nämä hirveät verityöt saarella alkoivat, ihmiset siellä alkuun hurrasivat luullen, että heille esitellää nyt ”Pahat israelialaiset tappavat viattomia palestiinalaisia”-näytelmää. Tämä kaikki on löydettävissä uutisista ja kehoitan teitä tarkistamaan, mikäli väittämä kuulostaa uskottomattomalta!”

   Siis ymmärrät kuitenkin tekoja, vaikka et hyväksy? Tai oikeastaan hyväksyt, koska ”Jumalan välikappale” Mossd teki ne? Vai julistatko Jumalan rangaisseen uhreja ja heidän siis tilanneen itse loppunsa?

   Siis uskikset hyväksyvä’t kaikki Israelin tekemät massamurhat ja terrorin, kun joku on saanut uskomaan, että Israel edustaisi jumalaa ja jumala olisi nostanut juutalaiset pyhimyksiksi. Uskomatonta tai sitten teeskentelyä medioissa, jotta jotkut uskoisivat näin.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 19. täysin TURHAA paskanjauhamista kaikki tyyni.. meidän tavallisten ”kuolevaisten” ei tarvitse vetää hilsettä Israelilaisten toilailuista, Herra hoitaa sen asian kuten on selkeästi myöskin ilmaissut!? 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat