Israel iski Damaskokseen – Israel ja Yhdysvallat

Israel teki 1. huhtikuuta ilmaiskun Syyrian Damaskokseen. Iskussa kuoli Syrian Obsevatory of Human Rightsin mukaan 14 ihmistä, joiden mukana mm. Quds-joukkojen prikaatinkenraali Mohammad Reza Zahediin. Isku kohdistui  Iranin Damaskoksen-suurlähetystöön. Iran tukee Syyrian maaperällä olevia Israelin terrorismia vastustavia ryhmiä. Israel puolestaan haluaa voimistaa terrorismiaan, ja tuhota voimat, jotka vastustavat hirmuhallintoon perustuvaa Suur-Israelin ideologiaa. 

Faktoja ja päätelmiä ilmaiskun tiimoilta 

Yhdysvalloissa toimiva uutismedia Axion on uutisoinut, että Israel ei ole ilmoittanut Yhdysvalloille ennakkoon suunnittelemastaan ilmaiskusta Damaskokseen. Tätä pommitusten yllätyksellisyyttä Washington on vakuuttanut myös Iranille. 

Israel ja Yhdysvallat tekevät tiivistä yhteistyötä. On muistettava, että Israelin poliittisen johdon ja Yhdysvalloissa vaikuttavien tehokkaiden juutalaisverkostojen välillä on poliittinen vuorovaikutus, mikä tarkoittaa sitä, että “juutalaiset” verkostot hallitsevat suvereenisesti Washingtonin sisä- ja ulkopolitiikkaa. Tästä varmaankaan ei ole epäilystä huomioidessamme terroristivaltio Israelin parhaillaan operoiman vauvojen ja muun siviiliväestön joukkomurhan Gazassa, mille länsivaltiot, Suomi mukaan lukien, antavat ylistävän tukensa.  

Ei ole siis uskottavaa, että Washington ei olisi tiennyt Israelin suunnitelmista iskeä Damaskokseen. Päinvastoin USA ja Israel ovat pikemminkin tehneet yhteistyötä iskun toteutumiseksi. 

Toimittajan päätelmiä 

Michel Chossudovsky (14.10. 2023) kirjoittaa Global Research -sivustollaan Israelin olevan kyvytön kokonaisvaltaiseen sotaoperaatioon itsenäisenä toimijana Irania vastaan, joten varmistaakseen mahdollisuuden sotatoimien onnistumiselle, on Pentagonin suostuminen asettumisesta Israelin rinnalle välttämätöntä. Tämä johtuu siitä, että vain Pentagon hallitsee Israelin ilmapuolustusjärjestelmän ratkaisevia osia.  

Saadakseen aikaan aseellisen konfliktin Iranin kanssa, on Israelin ja Yhdysvaltojen tehtävä vääränlipun operaatio (false flag), mikä mahdollisesti provosoisi Iranin selkkaukseen Israelin kanssa. Toisena vaihtoehtona on armoton provokaatioiden kampanjointi Irania vastaan, mitä todistaa Israelin ilmaisku Damaskokseen viime viikon maanantaina. Lisäksi Israelin militantit ovat jo viiden kuukauden ajan syyllistyneet kansanmurhaan gazalaisia vastaan. Israelin terrorismi on tuhonnut Gazan. Lähes kolmekymmentä tuhatta gazalaista on kuollut Juutalaisvaltion pommituksissa, sairaalat ja koulut on tuhottu sekä tuhansia lapsia on murhattu. 

Yhdysvaltojen ja Israelin suunnittelemilla Gazan tuhoamiseksi ja palestiinalaisten kansanmurhalle sekä jatkuvilla hyökkäyksille Syyriaan pyritään provosoimaan Irania hyökkäämään Israeliin, jotta Washingtonin ja Israelin koalitio saisi tekosyyn hyökätä ja kenties nujertaa Iranin hallinto sekä korvata se Washingtonin asettamalla nukkehallinnolla. Suunnitelmille Suur-Israelin toteuttamiseksi Lähi-idässä on esteenä enää vain Iran. Luonnollisesti tällainen Israelin ja Yhdysvaltojen liittouman sota Irania vastaan laajentuisi kolmanneksi maailmansodaksi. Kasaarien johtaman Talmud-ideologiaan perustuvan Israelin syvimpien helvettien vaikutus havaitaan selvästi poliittisessa Lähi-idässä, jossa lähestulkoon kaikki muu on rauniona, paitsi Israel ja sen infrastruktuuri.  

Israeliin kytkeytyvien kasaarien eli juutalaisverkostojen musertava valta on selvästi havaittavissa Yhdysvaltojen sisä- ja ulkopolitiikassa. Kuinka muuten voitaisiin ymmärtää Washingtonin massiivista huippu asevarustelua, miehistötukea ja tähtitieteellistä taloudellista avustusta kansanmurhaa suorittavalle terroristivaltio Israelille. Tästä syystä Yhdysvaltojen presidentiksi lähes poikkeuksetta valitaan moraalisesti heikkoja ja helposti nenästä vedettäviä tyyppejä. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

Death toll update | 14 people killed in Israel attack on building of the Iranian embassy in Damascus – The Syrian Observatory For Human Rights (syriahr.com)  

Barak Ravid (4/2024). Axios. U.S. tells Iran it ”had no involvement” in Israel strike.(https://www.axios.com/2024/04/02/iran-embassy-syria-israel-strike-biden)  

Michel Chossudovsky (14.10. 2023). Global Research. Israel and the US-NATO Alliance. Towards Military Escalation? “Theater Iran Near Term (TIRANNT)”? The War on Iran is No Longer On Hold? Saatavissa: https://www.globalresearch.ca/us-winks-israel-bites-the-escalation-scenario-the-war-on-iran-is-on-hold/5624691 

3 kommenttia

 1. Aika kuperkeikkaa tää maailman touhu ja samalla omatkin näkemykset selkiytyneet ja muuttuneet. En olisi uskonut joskus aiemmin, että olisin Iranin puolella tässä asiassa, mutta niin se maailma muuttuu.

  Plusääni(8)Miinusääni(2)
 2. Neuvostoliitto ja Iso-Britannia hyökkäsivät Iraniin yhdessä elokuussa 1941 ja jakoivat maan kahteen miehitysvyöhykkeeseen. https://en.wikipedia.org/wiki/Anglo-Soviet_invasion_of_Iran

  Mitä tulee hyökkäyksen suunnitteluun Neuvostoliiton taholta, niin tod.näk. miehitysjoukot olivat paikallaan rajalla odottamassa käskyä jo ennen Operaatio Barbarossan alkamista.

  Iso-Britanian ja Neuvostoliiton miehityksen jälkeen Iran oli (länsimainen) demokratia elokuuhun 1953, kunnes CIA ja Iso-Britannian W.Churchill tukivat vallankaappausta (coup d’etat) ja laittoivat maan johtoon Shaahi Reza Pahlavin, joka syrjäytettiin vasta islamilaisessa vallankumouksessa 1979. https://en.wikipedia.org/wiki/1953_Iranian_coup_d%27%C3%A9tat

  Historiallisesti sekä Stalinin Neuvostoliitto että USA ja Iso-Britannia ovat nöyryyttäneet Irania. Viime vuosikymmeninä sionistinen miehitysvalta Palestiinassa ja sen salamurhiin erikoistuneet terroristiorganisaatiot kuten IDF ja Mossad ovat myöskin terrorisoineet Irania ja murhanneet Iranin kansalaisia; tiedemiehiä, diplomaatteja ja upseereita Syyriassa, Libanonissa, Irakissa ja Iranissa. Käytännössä Iran on siis sodassa Palestiinaa miehittävän sionistivaltion kanssa.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 3. Iranin ja Israelin sota alkaa kai pian. Israel yrittää provosoida Irania, jotta idioottimassoille voitaisiin kaupitella sotaa Iranin syyksi. Israel on kuitenkin jo vihjannut, että saattaa iskeä ydinlaitoksiin Iranissa. Ukrainan tuki kai loppui tämän vuoksi jo jouluna. Eli asia on tiedetty etukäteen. Biden itse sitoi rajapolitiikan ja Ukrainan tien samaan pakettiin. Ukrainan sodan tukeminen siis päätettiin lopettaa. Ukrainan tuki loppui kuin seinään, kun Hamasin ja Israelin konflikti alkoi. Tämäkin saattoi olla etukäteen tiedossa USA:ssa. Kun sota Irania vastaan alkaa, Ukraina saa mennä ja tämä on kai massoille riittävä veruke ja siten USA ja Länsi eivät saa syitä päälleen.

  Venäjähän ei saa muutenkaan hävitä, koska Jos Putin menettää kasvonsa, hallinto voi kaatua hallitsemattomasti. Valta ja ydinaseet pitää Venäjällä jäädä juutalaistahoijen käsiin

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat