Israel ja NSA:n skandaali

Steve Sailer kirjoitti artikkelissaan Onko Israelilla takaovi USA:n vakoilujärjestöihin? Israelin huipputeknologiayrityksien yhteyksistä amerikkalaisia vakoilevaan NSA:han. Alusta alkaen oli sangen epäilyttävää, että israelilainen Amdocs oli vastuussa amerikkalaisten puhelinyhtiöiden laskutuksesta ja kaksi Israelin yritystä, Narus ja Verint, ovat sekaantuneet AT&T:n ja Verizonin salakuunteluun NSA:n puolesta. Ei myöskään ole yllättävää, että joku läheisesti Israeliin kytköksissä oleva antoi salaa Israelille NSA:lle suunniteltua ohjelmistoa, kuten James Bamford kertoi Wiredin artikkelissa huhtikuussa 2012: ”NSA:n kehittelemä kehittynyt analyysi- ja datalouhintaohjelmisto maailmanlaajuiseen salakuunteluun päätyi kaikessa salassa Israelille keskitason työntekijän toimesta, jolla ilmeisesti oli läheiset suhteet maahan.” Bamfordin lähde kuvaili henkilöä ”erittäin vahvaksi Israelin kannattajaksi”.

Tämä on todennäköisesti jälleen yksi esimerkki pitkästä listasta Amerikan juutalaisia, joiden uskotaan vakoilleen Israelin laskuun ja jotka muodostuvat käytännössä kaikista merkittävimmistä uuskonservatiiveista (Perle, Wolfowitz, Stephen Bryen, Douglas Feith, Michael Ledeen jne). Heistä ketään ei ole tuomittu ja useimpia ei ole koskaan edes oikeudessa syytetty. Kun ottaa huomioon tämän pitkän listan nimiä, on hyvin oletettavaa, että Israel käyttää hyväksi yhteyksiään NSA:han käydäkseen läpi amerikkalaista dataa omiin tarkoituksiinsa. Itse asiassa olisi tyhmää olettaa mitään muuta.

New York Times, Washington Post ja Los Angeles Times ovat jättäneet kokonaan huomiotta Israelin yhteydet NSA:han eikä siitä varmasti tulla kuulemaan FOXin uutisissa. Eli kuten usein näin tapahtuessa, pitää lukea israelilaisia lehtiä. Haaretz (mutta ei kuitenkaan Jerusalem Post) julkaisi useita artikkeleita Israelin yhteyksistä, kuten vakoiluohjelma PRISM:stä, joka kerää tietoja mm. Googlesta, Facebookista, Microsoftista ja AOL:sta (In U.S. snooping affair, Israeli firms at risk):

Yhdysvaltojen kansallisen turvallisuuspalvelu NSA:n vakoiluohjelma PRISM keräsi tietoja sähköpostitileistä, verkon keskustelupalstoilta, selailu- ja hakuhistoriatiedoista. Tavoitteena oli kerätä tietokanta, jonka kautta NSA voisi saada tiedon, ovatko terroristiepäillyt olleet yhteydessä kehenkään Yhdysvalloissa. Erona vastaaviin aiemmin paljastuneisiin tapauksiin ohjelma keräsi jatkuvasti kattavaa dataa riippumatta siitä, oliko jokin yksittäinen henkilö tai tiedonvaihto kiinnittänyt viranomaisten huomion tai epäilykset…

Taustalla on koko joukko israelilaisia yrityksiä, jotka ovat lähes varmuudella liittyneet ohjelmaan teknologian toimittajina. ”He saattavat vielä löytää itsensä pyörremyrskyn keskeltä”, varoittaa Tel Avivin yliopiston kyberopintojen johtaja Nimrod Kozlovski. ”PRISM:n paljastuminen korostaa kommunikaatioverkostojen ja internetyritysten merkitystä valtioiden pääasiallisina tiedonkeruun työkaluina. Yhdysvalloille olisi äärimmäisen tärkeää aina eristää valtionhallitus näistä kaupallisista yrityksistä vaientaakseen huolet salaisista yhteyksistä näihin yrityksiin.”

Huolena ei ole pelkästään se, että hallitus voi vakoilla omia kansalaisiaan, vaan myös se että nämä yritykset voivat vakoilla kaukaa käsin. Telekommunikaatiojärjestelmät sisältävät lähes poikkeuksetta etähallintatyökaluja, joiden avulla ohjelmistoja voidaan säätää, päivittää, tarkastella ja jopa ladata tietokantoja. Niiden kautta voidaan myös hakkeroida muihin tietoverkkoihin. Yhdysvallat on yksi internetin suurimpia solmukohtia, joten tämä ongelma on siellä paljon merkittävämpi.

Niinpä niin. Onhan mahdollista, että kenraali Keith Alexander puhuu totta kertoessaan, ettei NSA louhinut tätä dataa Amerikan kansalaisista, mutta mikä estää Israelia tekemästä sitä? On siis syytä olettaa, että Israelilla on pääsy amerikkalaisten sähköposteihin ja internetin käyttöön, mikä tarjoaa hyvin käytännöllisiä tietoja ja työkaluja moneen käyttötarkoitukseen, kuten ammuksia niille, jotka haluavat tuhota antisionistit, sisäpiiritietoa talouselämän ratkaisuista sekä mahdollisuuksia varastaa teknologiaa jne. Ei ole yllättävää, että herää epäilys Israelin eturyhmien asioihin sekaantumisesta, kun kenraali David Petraeuksen kaltaisen ADL:n ja Israelin vastustajan sähköpostit rakastajattarelleen vuotavat yhtäkkiä julkisuuteen.

Haaretzin artikkeli jatkuu:

Israelilaiset yritykset ovat erityisen herkkiä näille epäilyksille (vakoilusta), sillä niillä on hyvin läheiset välit maan turvallisuuspalveluihin. Entinen puolustusministeri Udi Shani sanoi Herzliyan kokouksessa maaliskuussa: ”Puolustusvoimien teknologiayksikön valmistuneet ja muissa turvallisuusjärjestöissä työskennelleet ovat luoneet itselleen työmahdollisuuksia pohjautuen merkittävältä osalta aiempiin työkokemuksiinsa.

Onhan se yksi tapa ilmaista asia. Mutta on myös hyvin uskottavaa, että MOSSAD päätti antaa ohjelmoijiensa käyttää MOSSADIN yksikkö 8200:n luomaa teknologiaa ja sen jälkeen perustaa omia yrityksiään, joilla on hyvät mahdollisuudet solmia ulkomaisia sopimuksia, joita MOSSADin olisi ilmiselvistä syistä mahdotonta saada itselleen.

Vuonna 2007 yksikön entinen komentaja Hanan Gefen kertoi Forbesille, että ”Comversen teknologia sai vaikutteita suoraan 8200:n teknologiasta”. MOSSAD ei vaikuta olevan huolissaan sen teknologian joutumisesta entisten työntekijöiden käsiin, joten nämä yritykset ovat todennäköisesti puhdasta MOSSADia nimeä lukuun ottamatta.

Yhdysvalloissa kukaan ei rohkenisi tehdä asiasta suurta numeroa, johtuen Israelin eturyhmien suuresta vallasta poliitikkoihin ja jopa puolustusministeriöön, kun israelilainen yritys palkitaan sopimuksella vakoilla NSA:n puolesta.

James Petras:

Kotimaan vakoiluverkosto toimii nauttien koskemattomuudesta, sillä sen liittolaisten verkostoon kuuluu voimakkaita hahmoja niin kotimaassa kuin ulkomailla. Koko kahden puolueen kongressin johto on tietoinen toiminnasta ja yhteistyössä sen kanssa. Läheiset hallituksen haarat, kuten verovirasto, tekevät yhteistyötä luovuttaen tietoja ja jahdaten kohteena olevia yksilöitä ja poliittisia ryhmiä. Israel on NSA:n tärkein ulkomainen liittolainen, kuten Israelin lehdistössä on dokumentoitu (Haaretz 08.07.2013). Kaksi israelilaista huipputeknologiayritystä (Verint ja Narus), joilla on yhteyksiä Israelin salaiseen poliisiin (MOSSAD), ovat tuottaneet NSA:n vakoiluohjelmiston ja se on tietysti avannut mahdollisuudet Israelille vakoilla Yhdysvalloissa niitä amerikkalaisia, jotka vastustavat sionistivaltiota. Kirjailija ja kriitikko Steve Landman huomauttaa, että ”Israelin vakoojaherrat ovat voineet jo pitkään kulissiohjelmistoyritystensä kautta pystyneet varastamaan patentoituja kaupallisia ja teollisuustietoja rangaistuksia pelkäämättä.” 52 suuren amerikkalaisen juutalaisjärjestön johtajien vaikutusvallasta johtuen oikeusministeriö on määrännyt kymmeniä oikeusjuttuja Israelin vakoilusta hylättäväksi. Israelin läheiset suhteet Yhdysvaltojen vakoilukoneistoon estää sen toimintojen ja poliittisten tavoitteiden tarkemmat tutkimukset, mistä Amerikan kansalaiset maksavat turvallisuudessaan kovan hinnan. Viime vuosina kaksi tapausta on noussut selvästi esiin. Pennsylvanian Kotimaan Turvallisuusvirasto (DHS) palkkasi israelilaisia ”turvallisuusasiantuntijoita” neuvomaan heitä hallituksen arvostelijoiden ja ympäristöaktivistien tutkimisessa ja ”Stasi-tyyppisessä” sortamisessa (verrattuna Israelin sortamiin ’al-Qaeda terroristeihin’). Tämän paljastuttua Kotimaan Turvallisuusviraston (OHS) johtaja James Powers joutui eroamaan vuonna 2010. Vuonna 2003 New Jerseyn kuvernööri Jim McGreevey nimitti rakastajansa, Israelin hallituksen asiamiehen ja entisen puolustusvoimien virkailijan, New Jerseyn Kotimaan Turvallisuusviraston johtoon. Myöhemmin hän erosi tehtävistään ja haukkui israelilaisen Golan Cipelin syyttäen tätä kiristyksestä. Nämä esimerkit ovat vain pieni osa, mutta kuvastavat hyvin Israelin poliisivaltiotaktiikan syvyyttä ja laajuutta sen puuttuessa Yhdysvaltain sisäisiin asioihin.

Seuratessa median raportointia NSA:n vakoilusta saa sellaisen mielikuvan, että amerikkalaisista on kerätty tietoa vain puheluiden ajankohdista ja osallisten henkilöllisyydestä. Mutta kuten edellä kerrottiin, kerätty data on huomattavasti laajempaa sisältäen ”sähköpostitilejä, verkkokeskusteluita, selailu- ja hakuhistoriatietoja.” Eräs toinen Haaretzin artikkelissa mainittu israelilaisyritys, jolla on hyvin laajat vakoilumahdollisuudet ja joka on hyvin läheisissä suhteissa Israelin hallitukseen, on NICE. ”Sillä on teknologiaa jolla seurata 1,5 miljardia ihmistä. Itse julkaisemassaan esitteessä se kuvailee tekniikkaa, jolla voidaan analysoida keskusteluita (ja tehdä transkriptejä keskusteluista) sekä kerätä ja analysoida dataa julkisilta sivustoilta. Näillä työkaluilla se voi muodostaa tiedusteluraportin miljoonista keskusteluista.” NICE:n kotisivuilla kuvaillaan toimintaa: ”NICE:n ohjelmisto kaappaa useiden lähteiden kommunikaatiot, tapahtumat ja videovalvonnan, mukaan lukien puhelimet, valvontakamerat, viranomaisten radioliikenne, sähköpostit, sosiaalinen media, verkkokeskustelut jne.”

Toisin sanoen, käytännössä kaikkea kommunikaatiota voidaan seurata ja jos sattuu olemaan uhka tahoille, joilla on pääsy näihin toimintoihin, pitää olettaa olevansa jatkuvan tarkkailun kohteena. (Minulla ei ole todisteita siitä, että NSA käyttäisi NICE:n palveluita). Vaikka yritys väittää palveluidensa olevan suunnattu ”asiakkaille ja rikollisten, terroristien ja huijarien” valvomiseen, ei ole lainkaan kaukaa haettua olla epäileväinen kaiken haalitun tiedon käyttötarkoituksista, kuten talouselämän sisäpiiritiedot. Steve Sailerin mukaan pelko keskusteluiden tallentamisesta on saanut suuren osan eliitistä keskittymään suurkaupunkeihin, kuten New York ja Washington DC. Hän viittaa myös aiempaan artikkeliinsa juutalaisten varallisuudesta ja esittää sisäpiiritiedon olevan avainasemassa juutalaisten rikkauksiin. Kuitenkin jopa ääneen käydyt keskustelut voivat joutua NICE:n teknologian haaviin. Ei olisi lainkaan yllättävää, jos kävisi ilmi, että juutalaisten kaupankäyntiverkosto saa NICE:n kaltaisten yritysten hankkimaa sisäpiiritietoa.

NSA:n tilanne on jälleen yksi esimerkki siitä, mitä merkitsee juutalaisen eliitin olemassa olo Yhdysvalloissa: Elintärkeitä tietokoneohjelmia Israeliin vuotaneita juutalaisvakoojia ei aseteta syytteeseen. Ja huolimatta pitkästä ja aggressiivisesta vakoiluhistoriasta Yhdysvaltoja vastaan NSA palkkaa israelilaisia yrityksiä hoitamaan datan keräyksen, ilman sanaakaan kongressissa tai mediassa siitä, millaisia ilmiselviä ongelmia siitä juontuu.

On hyvä olla kuningas…

Alkuperäinen artikkeli: http://www.theoccidentalobserver.net/2013/06/israel-and-the-nsa-scandal/

4 kommenttia

 1. Texe Marrsin uusin ilmaiskuunnelma (viikon verran kuunneltavissa) on täynnä asiaa:

  http://www.texemarrs.com/

  Voi ladata tuolta. Erityisen hirveää on se, mitä juutalaiset ovat tehneet Irakille. Kauhea tuho ja joka päivä nukkehallitus ja tiedustelupalvelut murhaavat satoja vastustajiaan ja muita ihmsiä. Kaupungit ofvat ilman sähköä ym. infraa. Kauhea puute. Jälleenrakennusvarat kavalletaan säännöllisesti ties minne (no tietäähän sen).

  Samaa gulagia on tiedossa kaikkialle maailmaan. Suomeen tulee kai mamujen massat ja rikollisjengit. Talouskaaoksella laukaistaan levottomuuksia tms. Europol ja Nato ottavat järjestysvallan. Ja Blackwater ym. myös tulevat meitä ampumaan.

  Irakin öljyn saivat Rothschildin BP ja Kiinan jättiyritykset. Siis Kiina ja Tel Avivin biljardöörit.

  Kiina on juutalaisessa otteessa. Joku Verkkomedian kaheli väitti, että virallisesti Kiina ja Intia ovat jättäneet enemmistön päätös- ja omistusvallasta erinäisissä elimissä. Mutta kun heillä on omat juutalaisensa. Ja kommunistista Kiinaa on hallinnut sama vapaamuurarieliitti kuin siirtomaa-Kiinaa. Kommunismi on juutalaiseliitin luomus ja väline. Ja länsimaiset suurkonserniot omistavat Kiinan infran ym. Ilmankos Soros on jo juloistanut ääneen, että Kiina on uusi maailman valtias ja amerikkalaisten olisi tähän tyydyttävä. Voidaan vaikka lyödä veroa, että Kiinassakin aletaan satsata holohoax-opetukseen, holomuseoit nousevat ja holo-keskukset…

  Mutta USA:ssahan poliitikot ottavat joka päivä vastaan käskyt ja vaatimukset juutalaislobbyltä. USA on taskussa, mutta ajetaan alas. Kai siksi, että siellä on totuttu ”liikaan vapauteen”…

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Ainiin, NASA. Israelilaisfirmat saavat kerätä tietoja jenkkilän turvallisuusvirastoille ja Israel saa kaikki tiedot ensin. ADL on jo vuosikymmeniä ollut FBI:n palveluksessa ja hoitanut amerikkalaisten vakoilemisen.

  USA:ssa juutalaiset tuomarit ja muut oikeusviranomaiset ovat luoneet mafian, joka tekee mitä hyvänsä. Voi tuomita kenet hyvänsä mistä hyvänsä ja kaapata minkä yrityksen hyvänsä. Esimerkki: nationalistikirjailija tuomittiin 50 vuodeksi vaimonsa murhayrityksestä, vaikka vaimo oli aivan ihmeissään asiasta. JDL oli tiiviisti mukana jutussa. Tai nationalistipoliitikko Wierer, joka sai 8 vuotta, kun puolustautui kahta päällekarannutta mustaa vastaan. Eräs rabbi antoi ohjeita oikeudelle (muka asiantuntija). No veroviranomaisten terrori on tuttua Suomessakin ja oikeastaan kaikki tämä mädännäisyys. Tässähän nuo jutut kerrataan:

  http://www.youtube.com/watch?v=_yxWFY1NFtU

  Texen video.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat