Israel: kuka aloitti sodan ketäkin vastaan?

Israel keskittää jälleen Yhdysvaltain aseistamana sotatoimia Gazaan. Valtamedioiden mukaan tämän kertainen konflikti alkoi 7. lokakuuta, kun Hamas ampui Israeliin tuhansia raketteja ja Israel vastasi ilmaiskuilla Gazaan. [1] Myös Libanonissa toimiva Hizbollah iski raketeilla ja kranaatinheittimillä Israelin pohjoisosiin sunnuntaina. Israel vastasi iskuun tykistöllä. [2]

Sytyttikö nykyisen konfliktin Hamas vai Mossad?

Yllä olevasta herää epäilyksiä. Kuinka on mahdollista, että Hamas on kyennyt varustautumaan valvotulla Gazan alueella tuhansin raketin heittimin, vai onko asianlaita paremminkin niin, että Israelin Mossad on avustanut ”Hamasia” raketti iskuissa Israeliin, jotta Israel onnistuisi saamaan tekosyyn parhaillaan suoritettavalle kansanmurhalle Gazassa. Varmempaa olisi, että emme uskoisi valtamedian propagandaa, sillä päivän selvästi v-mediat valehtelevat Venäjän ja Ukrainan välisestä konfliktista, joten kuinka voidaan uskoa Israelia koskevaan uutisointiin.

On erittäin todennäköistä, että Yhdysvaltoja ja EU:ta hallitseva Israel-lobby ts. juutalaismafia, haluaa laajentaa sota-aluetta Ukrainan ohella Lähi-itään. Tämä laajennus onnistuisi, jos Israel kykenisi provosoimaan Iranin palestiinalaisten avuksi. Kolmantena sodanpesäkkeenä olisi Kiinan ja Taiwanin välinen kiista, jota juutalaismafian vaikutteinen Washington yrittää lietsoa liekkeihin. Näiden kahden sekä Lähi-idän että Itä-Aasian pesäkkeiden räjähtäminen tarkoittaisi täydellistä kolmatta maailmansotaa.

Israelin tukijat Lähi-idässä harvenevat

Israelin sotatoimet tuomitsevat ja antavat tukensa palestiinalaisille seuraavat Lähi-idän valtiot: Jemen, Syyria, Libanon, Qatar, Kuwait ja Iran. Lisäksi Saudi-Arabia sanoo ymmärtävänsä Hamasin toimintaa.

Lisäksi kaksi merkittävää islamilaista valtiota sekä Iran että Saudi-Arabia ovat johtajiensa välityksellä aloittaneet neuvottelut Israelin sotarikoksien lopettamiseksi Palestiinaa vastaan. Neuvottelut ajankohtaistuivat, kun Israel ryhtyi sotimaan ja otti ilmaiskut käyttöönsä Gazan kaistalla, kostona Hamasille, uutisoi Iranin valtiollinen media.

Jäljempänä hahmotamme terroristivaltio Israelin luonnetta, mikä on sen tarkoitus ja synty?

Miksi Israelissa soditaan?

Gaza on ”juutalaisvaltion” luoma kidutussaareke

Täysin selvää on, että palestiinalaisilla on oikeus ja velvollisuus taistella Yhdysvaltojen tuella ylläpidettyä terroristivaltio – Israelia vastaan, mutta palestiinalaisilla ei ole sotilaallista voimaa.

Gaza on erittäin tarkasti Israelin vartioima ja valvoma maailmansuurin keskitysleiri. Israelin harjoittama palestiinalaisalueen Gazan piiritys on koko väestön kollektiivista rankaisemista ja niin muodoin kansainvälinen rikos. Rikosta toteutetaan Yhdysvaltojen täydellä tuella sekä valtuutuksella.

Olosuhteet Gazassa ovat jatkuvasti lohduttomat. Israel rajoittaa tinkimättömästi, ja jopa estää peruselintarvikkeiden, polttoaineen sekä sähkön toimitukset Gazaan. Vedensuodattimien, vesipumppujen ja pullotetun veden saanti on estetty. Useimmat perustarvikkeet, hygieniatuotteista aina kuulolaitteiden paristoihin saakka, ovat kiellettyjä. Minkäänkaltaisia varaosien toimituksia ei sallita. Edes välttämättä tarvittavia vauvojen keskoskaappeja tai dialyysilaitteita ei pystytä korjaamaan tai korvaamaan uusilla.

Gazan sairaalat ovat ylikansoitetut ja potilaita kuolee välttämättömien lääkkeiden ja asianmukaisen hoidon puutteeseen. Tällä hetkellä tilanne sairaanhoidossa on katastrofaalinen. [3]

Israelin laittomat siirtokunnat

Kansainvälinen laki kieltää miehitysvaltaa siirtämästä omaa väestöään ja perustamasta tuotantoa miehitetyille alueille. Israel rikkoo kaikkia näitä säädöksiä ja valmistaa siirtokunnissa tuotteita palestiinalaisille kuuluvista raaka-aineista. Kuitenkaan palestiinalaiset eivät saa korvausta raaka-aineista.

Palestiinalaisia viljelijöitä on ryöstetty. He ovat menettäneet maansa (Länsirannalla yli 40%) laittomille siirtokunnille, joista monet tuotteet tulevat markkinoille. [4]

Israel on saastuttanut ja ryöstänyt palestiinalaisten vedet [5]

Ras al-Aynin palestiinalaiskylästä virtaamaan lähtevä al-Aulaa kuvailtiin vuoden 1891 matkaoppaassa

”kuohuvana ja mutkittelevana jokena, joka lopulta laskee mereen. . . sen voima pyörittää myllyjä ja siitä voi kalastaa pikkukaloja”.

Israelin vesihallintoa ei ollut kestänyt kymmentäkään vuotta, kun elämää antava joki oli ehtynyt jäteojaksi, ja sen vesivarat oli putkitettu muualle (siis juutalaisten käyttöön) sekä korvattu juutalaisten myrkyllisellä teollisuus- ja kotitaloushyhmällä.

Vuonna 1948 Israel alkoi tiedostaen kääntää jokien, ja sivujokien kulkua pakottaen ne toteuttamaan ideologiaa, joka ajautui törmäyskurssille alueen luonnonympäristön kanssa.

Välittämättä ekologisesta yhteensopimattomuudesta juutalaiset istuttivat vesi-intensiivisiä vieraslajeja miellyttääkseen eurooppalaisia makuhermoja sekä käyttivät autiomaassa keinokastelua ammentamalla vettä naapureilta, paikalliselta väestöltä sekä ekosysteemeiltä.

Juutalaiset eivät ymmärtäneen yhtään mitään Palestiinan Välimeren ilmastoon kuuluvasta maanviljelyksen egolokisestamenetelmästä. Juutalaismafia tuhosi koko Palestiinan viljelyssysteemin.

Palestiinan miehityksellä juutalaisvaltio aloitti ikuisen sodan palestiinalaisia vastaan

Historia osoittaa, että juutalaismafia eli sionistinen liike oli aloittanut palestiinalaisten ennen näkemättömän vainon, ryöväten Palestiinan ja muodostaen sinne verisen miehityshallinnon vuosina 1948 – 1949. Tässä tilanteessa palestiinalaisilla vapaustaistelijoilla on velvollisuus puolustautua juutalaisvaltiota vastaan, sillä tuo sionistien luoman kansainvälisen verkoston perustama Israel, on perustamisestaan lähtien ollut palestiinalaisten kimppuun hyökkäävä osapuoli, mitä vastaan palestiinalaiset ovat joutuneet puolustautumaan. Palestiinalaisilla on oikeus ja velvollisuus puolustautua Israelia vastaan.

Israelin valtion perustaminen oli häikäilemätön humanitäärinen rikos

Israelin terrorismi palestiinalaisia kohtaan sai alkunsa vuonna 1948, jolloin perustettiin Israelin valtio palestiinalaisten asuinsijoille. Tästä on alkanut juutalaisvaltion ja palestiinalaisten arabien jatkuva kiista, joka ei lopu ennen kuin Israelin valtio on tuhottu.

Yle areenassa esitettiin vuonna 2016 harvinainen dokumentti, jossa haastateltiin politiikan, median sekä Israelin ja Palestiinan konfliktin asiantuntijoita. Asiantuntijat arvioivat Israelin vuosikymmeniä kestänyttä toimintaa, jonka avulla se on halunnut turvata Yhdysvaltain sekä amerikkalaisten tuen toiminnalleen (toisin sanoen miehitysterrorilleen). [6]

Dokumentti vahvistaa sitä tosiasiaa, jonka mukaan Palestiinan vallanneet juutalaiset ovat ”siirtomaaorjuuttajia”. Täsmälleen pitää paikkansa Ze’ev Jabotinskyn lausahdus, että Israel ei ollut ”kansaton maa valtiottomalle kansalle”, vaan se oli palestiinalaisten maa, jonka juutalaiset ryöstivät väkivalloin lännen seuratessa sivusta.

Watch The Occupation of the American Mind: Israel’s Public Relations War in the United States Online | Vimeo On Demand on Vimeo

Miksi Israel perustettiin?

Miksi kasaarikansa*, jonka alkuperäinen kotimaa oli todellisuudessa jossain Keski-Aasiassa, innostui valloittamaan ja ryöväämään toisten kotimaan Palestiinasta itselleen?

*) Kasaarit ovat 700-luvulla juutalaisuuteen kääntynyt turkkilais-mongolidinen kansa, joista nykyiset aškenasijuutalaiset polveutuvat. Nämä eivät ole periytyneet Palestiinan juutalaisista.

Sionistien tärkeimpänä tavoitteena on ollut voimakkaan sotilasvaltion luominen Lähi-itään. Nämä pyrkimykset ovat toteutuneet ja tästä johtuen saamme päivittäin kuulla uutisia Israelin harjoittamasta verisestä julmuudesta palestiinalaisia ja muita naapureitaan kohtaan. Israelin valtio siis synnytettiin sionistisen eliitin kansainvälistä hegemoniaa varten.

Sionistinen valtio perustettiin Palestiinaan siksi, että se on poliittisesti keskeisessä suhteessa Eurooppaan, Aasiaan ja Afrikkaan nähden. Siten Israel muodostaa myös sotilasstrategisen polttopisteen maailman valta-asemaa ajatellen.[7]

Kiihkeä ja lakkaamaton mediarummutus kansallissosialistien tuhoamista ”kuudesta miljoonasta juutalaisesta” on jatkunut jo 78 vuotta. Holokaustin paikkansa pitävyydestä ei ole pystytty esittämään ainuttakaan todistusta, mutta sitä vastaan lukuisia. Tämä kaupallistettu holokausti-inferno on ollut yksi syy Israelin valtion perustamiselle.

Israelin valtiolla ei ole olemassaolon oikeutta valtiona. Israel täytyy kansainvälisillä säädöksillä lakkauttaa ja tilalle pitää perustaa Palestiinan valtio.

Lopuksi

Perimmäinen syy juutalaismafialla murhanhimoiseen julmuuteen perustuu Israelin valtion virallisesta Talmud-ideologiasta. Talmud on kokoelma rabbiinien tulkintoja Mooseksen kirjoista eli Toorasta. Talmudin keskeisin sanoma on juutalaisten rodullinen ylemmyys, juutalaisten maailmanvalloitus ja kristittyjen tuhoaminen.

Markku Juutinen

Lähteet

1. MTV-uutiset (11.10.2023). Netanjahu: Hamasin murskattava niin kuin Isis – MTV seuraa sotaa Israelissa.

2. VU. (9.10.2023). ”Kuinka pitkälle Israel menee?” – Professori: Seuraava askel on maasota.

Sputnik (9.10.2023). Who do middle eastern countries support in Israel and Hamas conflikt. Saatavina: https://sputnikglobe.com/20231009/who-do-middle-eastern-countries-support-in–israel-hamas-conflict-1114044403.html

Reuters (8.10.2023). Iran president, Saudi crown prince speak for first time since ties restored | Reuters

3. TR. (8.10.2023). Gazan sairaalat ovat täynnä ja ambulanssit eivät pääse liikkeelle iskujen vuoksi.

4. Finnwatch: YLE uutiset 11.4.2010, Finnwatchin selvitys – raportin 2. tarkistettu painos pdf-tiedostona.

5. Edinburgh University Pressin monitieteellisen aikakauskirjan julkaisema raportti Israel’s Settler-Colonial Water Regime: The Second Contradiction of Zionism (”Israelin siirtokunta-asutuksen vesihallinto: Sionismin toinen ristiriita”). Totuus Israelin ”kukoistavista autiomaista” – Kansan Uutiset

6. Occupation of The American Mind: Israel´s Public Relations War in the United States. Käsikirjoitus: Roger Waters. Ohjaus: Loretta Alper ja Jeremy Earp. Tuotanto: Media Education Foundation/Mundovision Productions and Distribution Inc, Kanada, 2015. Ulkolinja: Israelin mediasota | Yle TV1 | yle.fi

7. Rami, Ahmed (1988). Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag.

4 kommenttia

 1. Ei valtion oikeutusta voi perustaa joihinkin yli 2000 vuotta vanhoihin kirjoituksiin niin kuin Usraelin kohdalla on tehty. Ilman muuta se pännii palestiinalaisia ja liujaa, jos joku tulee noilla perustein ottamaan talot, maat ja mannut ja tappaa siinä sivussa puoli sukua.

  sama tilanne, jos esim. somalialaiset tulis tänne vaatimaan Suomea itselleen ja suomalaiset jätettäis oman onnensa nojaan..no tavallaanhan tilanne on täällä menossa tähän suuntaan ja onhan mielipuolet suomalaiset toimittajat esittäneet pläjäyksiä, joissa joku leikelty somalihoratsu selittää, että somalit ovat pitkälti rakentaneet Suomen. Voi vitu, että täältä löytyy suoranaisia hulluja ja vähä-älyisiä toimittajakunnasta.

  Tää lännessä vallitseva mielipuolisuus (siis myös Suomessa) ottaa niin pirusti päähän, että todellakin olen ruvennut kannattamaan palestiinalaisia ja Irania, koska muodostavat vastavoiman tälle lännen illuminatille ja cabalille.

  Se pitää saada kaadettua ja se on hyvinkin mahdollista, mutta se ei tapahdu ilman suurta sotaa ja kärsimystä.

  Plusääni(15)Miinusääni(2)
 2. Suomi on osana muuta maailmaa, näiden khazarien johdossa ja omistuksessa.
  Kaikki korkean tason johtajat tukee khazareja. Raamatussa nämä mainitaan nimillä Goog ja Magog.
  Vastustavat myös tosi Jumalaa, koska heillä on antikristus ja y.k.
  Venäjällä on valta myös näillä samoilla
  ja niin muuallakin maailmassa, joten kaikki pakotteet venäjää kohtaan on vain yhden ja saman ihmisrodun teatteria muulle maailmalle, niille jotka haluaa uskoa valheeseen.
  Valhe liputusta kaikki.
  Ne haluaa tuhota kaikki muut rodut ja elämän yleensäkin, niin kuin palestiinassakin.
  Ei politiikkaan saa uskoa. Ei asiat siitä muutu vaikka äänestää.
  Se on samoin kuin historian kirjoitus, täyttä valhetta. Kaikki asiat käännetty 180°.

  Plusääni(4)Miinusääni(2)
 3. On se hyvä että tulkitsivat ”Talmudin keskeisin sanoma on juutalaisten rodullinen ylemmyys” koska älyllisessä vertailussa jäävät koko ajan valkoisesta väestöstä. Viieisimpänä sen todisti Edward Dutton. Ja jo aiemmin Ranskalaisessa juutalais-yliopistossa tutkimuksen kanssaopiskelijoistaan tehnyt heppu.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat