Israel lietsoo täydellistä sotaa Iranin kanssa ja syvempää kaaosta Lähi-itään

Israelin toistuvat hyökkäykset Syyriaan ja siellä sijaitseviin Iranin asemiin saivat myös Iranin reagoimaan ampumalla takaisin kohti Israelin armeijan asemia, jolloin jälleen Israel iski. Toiminnallaan Israel yrittää lietsoa Lähi-idän liekkeihin usuttaakseen liittolaisensa Iranin kimppuun ja saavuttaakseen geopoliittiset tavoitteensa.

 

Israel ja Iran ottivat yhteen

Israel on tehnyt kevään kuluessa toistuvasti ilmaiskuja Syyrian puolelle iranilaisten asemiin, paljastamatta usein olleensa iskujen takana. Sionistivaltion iskut ovat käyneet entistä rohkeammaksi koko ajan. Hiljattain Israel tiedotti Iranin ampuneen 20 rakettia kohti Israelin armeijan asemia Golanin kukkuloilla Syyriasta käsin. Nämä Iranin mahdolliset iskut Golanilla saattoivat olla osaltaan näpäytys Yhdysvaltojen Iranin ydinsopimuksen sabotoinnista, ja samalla puolustus sionistivaltion hyökkäyksiä vastaan. Ydinsopimuksen sabotoinnilla tarkoitetaan Yhdysvaltojen luopumista IAEA:n ja kansainvälisesti hyväksytystä ydinsopimuksesta.

Iranin joukot puolustautuivat Israelin jatkuvia hyökkäyksiä vastaan Syyriassa, ampumalla Israelin asemiin Golanin kukkuloilla. Israel iski välittömästi Iranin asemiin.

Välittömästi Iranin puolustuksen jälkeen Israel iski jälleen Iranin asemiin Syyriassa. Israelin ilmahyökkäys on suurin sitten vuosikymmeniin.

 

Valtamedia vääristelee tapahtumaa

Valemedia MTV syyttää Israelin ja Iranin konfliktista ainoastaan Irania, vääristellen Israelin hyökkäysten taustalla olevan pelko Iranin ydinaseista. Iranilla ei ole ydinasetta ja vuonna 2003 Iran päästi Kansainvälisen atomienergiajärjestön (IAEA) tarkastajat maahansa. Tuolloin IAEA:n raportin mukaan ydinaseohjelmasta ei löydetty mitään todisteita. Lisäksi CIA ei ole löytänyt mitään todisteita siitä, että Iranilla olisi siviilihankkeidensa ohessa salainen ydinaseohjelma. Sen sijaan Israel on vaarallinen ydinasevaltio, joka on uhkana maailman rauhalle, sillä maata hallitsevat sotaisat ja julmat sionistit.

Juutalaiseliitin rikoksia ja rikoksia ihmisyyttä vastaan puolustellaan edelleen uutterasti sionistien kontrollisissa olevien kansainvälisten eturyhmien toimesta valta- eli valhemedioiden kautta kulahtaneilla fraaseilla, kuten esimerkiksi ”EU korostaa, että Israelilla on oikeus puolustautua hyökkäyksiä vastaan.

Joskin EU:n pitäisi korostaa, että myös Syyrialla on oikeus puolustautua muun muassa juutalaisvaltion jatkuvia hyökkäyksiä vastaan ja alleviivata sitä, että Israelilla ei ole mitään oikeutta hyökätä suvereenin Syyrian kimppuun.

 

Mistä oikein on kysymys? Miksi Israel on sotaisa?

Toisin kuin Israel väittää, että sen hyökkäyksien syynä Iranin tukikohtiin olisi juutalaisvaltion pelko Trumpin mustamaalaamasta Iranin ”ydinaseohjelmasta”, ovat syyt mainitulle hyökkäykselle aivan toisaalla.

Israelin marionetti Yhdysvaltojen presidentti Donalt Trump itkumuurilla.

Israel eli käytännössä juutalainen eliitti kykeni painostamaan hiljattain Donald Trumpin luopumaan Iranin ydinsopimuksesta. Tämän lisäksi Trump ei ole kiinnittänyt mitään huomiota Israelin jatkuviin sotarikoksiin, joten Trumpin politiikka on lisännyt Israelin itseluottamusta, jonka seuraukset ovat myös nykyisin havaittavissa.

On olemassa kaksi välineellistä syytä tavoitteena siihen, miksi Israel on tuhoisa?

Nämä syyt ovat Syyrian ja Iranin hallitusten kumoaminen.

Israelin pyrkii Iranin ja Syyrian hallitusten nujertamiseen, sillä nämä muodostavat sionismia vastustavan rintaman Hizbollahin kanssa. Israel ei kuitenkaan yksin kykene tähän tuhotyöhön, vaan yrittää korruption ja kiristyksen välityksellä pakottaa muut valtiot sotimaan puolestaan.

Näinä päivinä Israel on kalastellut sotilaallista tukea Venäjältä, joka on auttanut Syyriassa Israelin valtioterrorismin kohteena olevaa Bašar al-Assadin hallintoa. Kaikesta huolimatta Venäjä on pyrkinyt istumaan kahdella tuolilla ylläpitäen myös taloudellisia ja diplomaattisia suhteita myös juutalaisvaltioon.

Netanjahu on vaatinut Vladimir Putinia ”varmistamaan”, ettei Iran kykenisi iskemään Israeliin Syyrian kautta.

Netanjahu on suorastaan vaatinut Vladimir Putinia ”varmistamaan”, ettei Iran pystyisi iskemään Israeliin Syyrian kautta.

Israel tarvitsee kyseisen Syyrian sodan laajentamista Iraniin, sillä juutalaisvaltio ei ole yrityksistään huolimatta kyennyt tuhoamaan al-Assadin laillista hallintoa.

On olemassa ainakin yksi syy siihen, että yllä esitettyä kahta instrumentaalista tekijää toteutetaan.

Israelin eli käytännössä sionistisen eliitin kansainväliselle hegemonian himolle ei ole rajoituksia. Täten juutalaisvaltio pyrkii raivaamaan tieltään niiden valtioiden hallinnot, jotka ovat kansallismielisiä ja taloudellisen riippumattomia Lähi-idässä. Tästä syystä juutalaisvaltio pyrkii nyt tuhoamaan Iranin ja Syyrian hallinnot. Siten Iranin ja Syyrian tuhouduttua Israelin geopoliittinen asetelma Lähi-idän uusjaosta olisi mahdollista.

Naurettavinta on, että Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu on vilautellut ”holokausti” korttia, toteamalla Iranin suunnittelevan ”kuuden miljoonan juutalaisen murhaa”, lietsoessaan aggressioita maihin, jotka ovat Israelin vihan kohteena.

Holokaustin 6 000 000 uhria keksittiin jo ennen toista maailmansotaa. Holokausti on osoittautunut sionistien historian suurimmaksi valheeksi, jonka poliittiset ja taloudelliset hyödyt ovat olleet sionisteille mittavat.

Luonnollisesti pääsyynä Israelin sotaisuuteen ja pirulliseen julmuuteen löytyvät juutalaisvaltion Talmud-ideologiasta. Tästä ideologiasta olen esittänyt huomioita artikkelissa, Vaarallinen ydinasevaltio Israel ei salli vahvoja valtioita ympärilleen, joten emme käsittele aihetta tässä kirjoituksessa.

 

Muita huomioita

Selvästi Israel pyrkii Syyrian tilanteessa siihen, että Iran tukijoineen ei saisi merkittävää sotilaallista asemaa erityisesti lähellä Israelin rajaa eteläisessä Syyriassa.

Onko sitten Iranille imagosyistä hyvä toimia osana Israelin ja palestiinalaisten konfliktia? Pyrkiikö Iran osana vastarintaideologiaa saamaan kannatusta koko alueen asukkaiden keskuudessa? Tästä ei ole kysymys, vaan Iran pyrkii puolustamaan asemiaan Syyriassa ja Syyriassa olevaa miehistöään. Samalla Iran katsoo, että Syyrialla on oikeus puolustautua hyökkäävää Israelia vastaan.

Pyrkiikö Israel näillä iskuilla saavuttamaan vaikuttavan pelotteen, jotta Iran ei puolustaisi asemiaan Syyriassa? Se ei ole uskottavaa, sillä Israel kyllä tietää, että Iran tulee puolustamaan asemiaan Syyriassa ja myös Iranissa, mikäli tilanne sitä vaatii. Israelilla on pelkästään iskujensa tarkoituksena lietsoa täysimittainen sota Lähi-itään. Juutalaisvaltio pyrkii nyt provosoimaan tilannetta äärimmilleen Iranin ja Syyrian kanssa, sillä se ei ole onnistunut kukistamaan Syyrian hallintoa. Aivan varmaa on, että Israelin johtajat ovat käyneet salaisia neuvotteluita Yhdysvaltojen vaikutusvaltaisten sionistien ja Valkoisen talon johdon kanssa mahdollisesta hyökkäyksestä Iraniin.

Israelin nykyinen röyhkeys ja Trumpin poliittiset päätökset Iranin suhteen näyttävät todellakin todistavan, että yllä mainitut neuvottelut ovat tapahtuneet.

Israel näyttää nyt luottavan Yhdysvaltoihin ja yrittää liehakoida myös Venäjää. Toivotaan, että Venäjän presidentti Vladimir Putin pysyy lujana, eikä sorru juutalaisvaltion houkutuksiin.

 

Valkoisen talon politiikkaan vaikuttaa sionismi

Yhdysvaltojen ja Israelin liittovaltiomaisuus, joka esiintyy USA:n typeränä juutalaisvaltion ihailuna sekä sen toiveiden täyttämisenä, havaitaan esimerkillisesti ”ohjelmoidun” Trumpin käyttäytymisenä.

Trumpin Iranin ydinsopimuksesta irtaantuminen ja hänen halunsa julistaa Iranin vallankumouskaarti terroristiseksi järjestöksi, osoittavat aukottomasti USA:n johdon altistumista sionistisen eliitin orjuuteen.

Näitä juuri yllä mainittuja asioita ovat vaatineet Yhdysvaltain turvallisuuspolitiikan kerkeimmät haukat. Nämä haukat muodostavat tehokkaan aseen työskentelyllään Israelin hyväksi Yhdysvaltojen turvallisuuspolitiikassa. Haukat edustavat siis sionistista eliittiä.

Markku Juutinen

 

Lähteet

https://yle.fi/uutiset/3-10199044

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/lehti-israelin-viimeoinen-ilmaisku-syyriaan-laajin-vuosikymmeniin-taustalla-pelko-ydinaseista/6901588#gs.VmGVWYQ

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-14542438

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/lehti-valkoinen-talo-ei-usko-cia-n-iran-raporttia/2205518#gs.2PRG5bE

http://www.presstv.com/

http://english.alahednews.com.lb/essaydetails.php?eid=26902&cid=390#.WvWJ3pe-k_5

https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/iran-ja-israel-iskiv%C3%A4t-toisiaan-vastaan-%E2%80%93-euroopan-johtajat-ja-eu-kehottavat-osapuolia-malttiin/ar-AAx5gtK

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-05-10/can-putin-stop-israel-and-iran-going-to-war

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-05-09/netanyahu-meets-putin-as-russia-debates-deal-for-syrian-missiles

https://www.globalresearch.ca/hidden-us-israeli-military-agenda-break-syria-into-pieces/31454

http://foreignpolicy.com/2017/10/11/trump-is-inching-toward-war-with-irans-revolutionary-guards/

https://www.theoccidentalobserver.net/2014/01/25/the-israel-lobby-nowhere-to-hide/

https://codoh.com/library/document/684/

24 kommenttia

 1. Mistä oikein on kysymys? Miksi Israel on sotaisa?
  ”Toisin kuin Israel väittää, että sen hyökkäyksien syynä Iranin tukikohtiin olisi juutalaisvaltion pelko Trumpin mustamaalaamasta Iranin ”ydinaseohjelmasta”, ovat syyt mainitulle hyökkäykselle aivan toisaalla.”
  Alla The Saker artikkelissaan avaa kysymystä sionismin sotaisuudesta ja geopoliitttisesta ahneudesta paneutumalla Israelin luonteeseen, sen psykopaattiseen luonteeseen. Tuo luonteen piirrehän on tullut esiin koko sionismin historian ajan ja erityisesti Israelin valtiota luotaessa maailmansotien kautta hirvittävällä goimien uhri määrällä.
  Ja mitä ovat palestiinalaiset saaneet kokea ja koko ajan saavat kun sionistit ovat julman väkivallan keinoin häätäneet heidät asuinsijoiltaan. Se jos mikä kertoo sionistien sivistyksen puutteesta, raakalaisuudesta ja psykopaattisesta luonteesta. Entä Kennedyjen murhat, 9-11 ja itse luotu ’terrorismin vastainen sota’ jossa maa toisensa jälkeen on tuhottu Afrikassa ja Lähi-idässä… ja uutta tuhoa valmistellaan.
  Motiivina Suur-Israel ja lopulta koko maailman valtaaminen ja orjuuttaminen pankkiirimafian velkaorjiksi. Israel Shamir mm. sanoo: ”Palestiina ei ole juutalaisten perimmäinen tavoite; koko maailma on. Palestiina on vain tulevan maailman valtion päämajan paikka.”
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=169429

  The Saker: ”Jotkut valtiot toimivat myös kansojen keskuudessa psykopaatteina. USA on tällainen valtio, jossa on ”vallan patologia” (Norman Cousinsin 1987 kirja), joka todennäköisesti liittyy vastuussa olevien miesten psykopatian asteeseen. USA: n maailmanlaajuisesti esittämän tekopyhän järki- ja moraalipeiton takana on ”syvä valta”, jota on ylläpidetty kyltymättömällä vallanjanolla ja jolla ei ole mitään yhteyttä moraaliseen tietoisuuteen tai empatiaan; tämä patologinen syvä valta hallitsee nykyään lähes täydellisesti Yhdysvaltojen ulkopolitiikaa.

  Israel on toinen psykopaattinen valtio. Yhdysvaltojen ja Israelin välinen suhde on erikoinen, ja sen luonteesta on erilaisia mielipiteitä. Kuka näistä kahdesta on liikkeellepaneva voima? Ovatko Yhdysvaltojen agentit tunkeutuneet ja kaapanneet Israelin ulkopolitiikan vai päinvastoin? (Komm: aika selvää on että USA on sionistien käsikassara: http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=160712 )

  ”Juutalaisten universalismi on aina, epäsuorasti tai eksplisiittisesti, juutalainen universalismi, eli heimon universalismi – ristiriitainen asia. Sen itsetuhoisena ja -petollisena ilmauksena on irrationaalinen vakaumus, että juutalaisuus on ihmiskunnan ydin. (Siis ihmiskunnan ’juutlaistaminen’?)
  Viestinä muille kuin juutalaisille on suurenmoisen (ehdollisen) empatian lupaus: ”Me rakastamme sinua, ihmiskuntaa, enemmän kuin kukaan muu; luota meihin, me tiedämme, mikä on sinulle hyvä. ”Ja mikä on ihmiskunnalle hyvää, se on aina, viime kädessä sitä mikä on hyvää juutalaisille.
  Jos ”tämä rotu on ollut kaikkien kansakuntien vihan kohteena, joiden keskelle se on aina asettunut, […], täytyy olla niin, että yleiset syyt antisemitismiin ovat aina asuneet Israelissa itsestään eikä niissä, jotka vastustavat sitä” (Bernard Lazare, antisemitismi, sen historia ja syyt (1894)

  The Jews’ universalism is always, implicitly or explicitly, a Jewish universalism, that is, a tribal universalism—a contradiction in terms. As a self-delusion, is the expression of an irrational conviction that Judeity is the essence of humanity. As a message to non-Jews, it is a fakery of grandiose empathy: “we love you, mankind, more than anyone else does; trust us, we know what is good for you.” And what is good for mankind is always, in the last resort, what is good for the Jews.
  If “this race has been the object of hatred with all the nations amidst whom it ever settled, […] it must needs be that the general causes of antisemitism have always resided in Israel itself, and not in those who antagonized it” (Bernard Lazare, Antisemitism, its History and Causes (1894)
  Is Israel a psychopath?
  by Laurent Guyénot for the Saker blog
  https://thesaker.is/is-israel-a-psychopath/
  https://russia-insider.com/en/israel-psychopath/ri23401

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
  1. Trump — parasta mitä Israelin sionistit voisivat saada avukseen naapureita teurastaessaan,
   … so let’s be Honest Israel is not a Friendly Country, it is a Land Thief because it is not satisfied with what it has Already Stolen, it will Keep Taking A bit more Until it finally Creates it’s Own Destruction, and the people that live there are completely Unaware of their True History,
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=170265

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. In part two, Norman Finkelstein says that while Palestinian protesters in Gaza have bravely resisted their ghettoization under merciless Israeli fire, international solidarity is falling short
    Finkelstein: Where’s the Solidarity for Gaza? (2/3)
    http://www.informationclearinghouse.info/49428.htm
    … ei ole epäilystäkään, että suuri määrä tapettuja ja satoja haavoittuneita Gazan rajalla pilasi Benjamin Netanjahun ja Donald Trumpin ylemmyysfantasian. Mitä enemmän Gazan onnettomuudet laajenivat, sitä enemmän ne, jotka kokoontuivat Jerusalemin uuden suurlähetystön paikalle, näyttivät ylimielisiltä, irrallisilta ja empatiakyvyttömiltä.
    Kun yhä useammat raportit ilmestyivät Gazan verisen päivän lisääntyneistä onnettomuuksista, pahimmista vuoden 2014 operaatiosta lähtien, sitä enemmän väite, että suurlähetystö voisi todella auttaa saavuttamaan rauhan, näytti olevan sekä kyyninen että naurettava.
    Kaikki tämä ei todennäköisesti vaivaa Netanyahua lainkaan. Israelin pääministeri ratsastaa julkisen tuen aallon harjalla … Netanyahu on päättänyt asettaa kaikki Israelin pelimerkit Yhdysvaltojen presidentin varaan, jonka ulkopolitiikka Washington Postin mukaan perustuu ”buy now – pay later” -periaatteeseen.
    Trump on sankari, joka on yksipuolisesti hylännyt ydinsopimuksen, huolimatta transatlanttisen liittouman kärsimästä vahingosta ja hänen päätöksensä vielä tuntemattomista seurauksista.
    Maanantaina hänet jo voiteli Sephardic Chief Rabbi Yitzhak Yosef, joka äskettäin vertasi mustia ihmisiä apinoihin, vaikka päätös siirtää suurlähetystö ja siihen liittyvä rauhan uhka ja kolmas intifada, nähdään vasta tulevina viikkoina ja kuukausina.
    http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=170196

    Plusääni(0)Miinusääni(1)
 2. Samoilla sivuilla kerrotaan myös siitä, kuinka Israel itse asiassa ei ole lainkaan niin vahva ja ylivoimainen kuin se esittää olevansa. Israelin ”voima” on aina muualla eli nyt USA:ssa, joka Israelin vasallivaltiona lähettää nuoria miehiä kuolemaan ja tappamaan Israelin puolesta.

  Koko teatteri on vain tätä varten: Provosoidaan sota ja sitten juutalaisvaltio istuu sohvalle katsomaan kuinka heidän orjansa sotivat heidän sotansa. Näin on ollut koko Israelin historian ja niin on nytkin.

  Mutta toisaalta, juutalaisvaltio on kuin onkin erittäin haavoittuva ja esim. Iran erittäin vahva, vaikka teknologisesti onkin jäljessä. Juutalaisvaltio ei ole enää viime vuosina onnistunut tavoitteissaan niin hyvin kuin se haluaa, vaan homma takkuilee. Syyria ei ole vieläkään polvistunut sen edessä ja Irak on taas nousemassa jaloilleen ja kaiken lisäksi yhteistyössä Iranin kanssa.

  Iran toimii taitavasti, selvästi oppien juutalaisilta: Pitkän aikavälin suunnitelma ja vältetään provosoitumista. Parhaimmillaan voi syntyä Turkki/Iran/Irak/Syyria-liitto, jonka kimppuun ei enää uskalla hyökätä edes vasallivaltio USA.

  Jos Iran kestää nykyiset paineet ja aikaa kuluu niin Israel voi todellakin löytää itsensä merestä…

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
  1. Kirjoitit hyviä pointteja asiassa. Koko maailman etu olisi että suuruudenhullu Israel ja sen sotaisat sionistit saadaan aisoihin. Vaikka juutalaiset tai pieni ja psykopaattinen osa heistä joka kansaa johtaa (ja jota myös suuri osa kansaa inhoaa) ja estää sitä elämästä sovussa muun maailman kanssa onkin menestynyt – voisi sanoa – kohtuuttoman hyvin ja onnistunut kaappaamaan röyhkeästi muita kunnioittamatta itselleen muille kuuluvaa omaisuutta valtavan määrän ja myös tuhoamaan goimeija kymmeniä ellei satoja miljoonia niin sen menestys jatkossa ei suinkaan ole enää synagogassa kuulutettu asia.
   Kun ihmiskunnan tietoisuus nousee ja samalla myös moraalitaju niin sitä psykopatiaa ja vääryyttä jota sionismi ja Israel edustaa ei enää hyväksytä maailassa ja silloin vastavoimat kasvavat niin suuriksi että psykopaatit pannaan viralta. Silloin koko sionistien NWO-hanke väistämättä vesittyy ja maailman kansojen yhteinen etu korvaa pienen heimon itsekkään edun.

   Anti-Semitism: The ‘Oldest Hatred’ — Antisemitismi: ’vanhin viha’?
   By Lasha Darkmoon on April 28, 2018
   Lasha Darkmoon — darkmoon.me April 28, 2018
   Why have Jews been so unpopular throughout history? And is the idea of Jewish world domination a ‘myth’ or a reality?
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=169429
   [How Zionist is the New World Order? and How Biblical Is Zionism?
   https://www.veteranstoday.com/2018/03/10/zio-nwo/

   Plusääni(4)Miinusääni(1)
 3. Israelilla on myös suora taloudellinen intressi puolustaa petrodollaria. Iran myy öljyään muissakin valuutoissa, mikä muodostaa uhan dollarin arvolle etenkin, kun dollarin kysyntä vähenee öljyn ostajamaissa. USA-Israel pelkää tämän ilmiön leviävän myös muihin öljyntuottajamaihin. Israelille dollarin arvon lasku olisi sikäli kohtalokasta, että maa saa runsaasti sekä suoria lahjoituksia että edullisia investointeja USA:sta dollareina ja mikäli näiden saatavien arvo heikkenee, se vaikuttaa Israelin taloudelliseen asemaan ja kykyyn käydä sotaa. Näinollen valtio joutuisi hylkäämään haaveet Suur-Israelista ja alueellisesta suvereniteetista.

  Taustalla on toki muitakin maailman uuteen geoekonomiaan liittyviä kaavailuja, kuten Kiinan alulle panema jättiläismäinen ”One Belt, One Road”-initiatiivi, jonka alta globalistien olisi Lähi-Idässä ja Afrikassa raivattava pois itsenäisiä kansallisvaltioita. Kiina ja USA:n globalistit olisivatkin itse asiassa pelaamassa yhteen tuon uudelle maailmanjärjestykselle tärkeän geotaloudellisen infra- ja logistiikkarakenteen läpiviemisessä siten, että USA hajottaa vanhaa ja Kiina rakentaa uutta.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. Netanyahu: “Let’s You and Him Fight”
   Why did the Cockatoo-in-Chief renege on the Iran deal deeply prized by Russia, China, France, Germany, England, and the European Union? Why did he deliberately damage relations with Europe and cost American workers many thousands of jobs at Boeing among others? Why do all of this to hurt a country that poses no danger to the United States?

   Israel.

   Israel, Israel. Israel. Israel.

   Always Israel.

   But Iran does not threaten the existence of Israel. It does threaten Israel’s dominance in the Mid-East. Iran is far larger and more populous than Israel, strategically located, and has vast amounts of oil. It is a large market for many European products. By contrast, Israel is small and has nothing anyone needs or wants. Left to itself, Iran would become the dominant regional power. It moves fast in that direction now with burgeoning trade with Europe in, among many other things, airliners. With economic influence comes political influence.
   But while “the Jews” didn’t sink the Iran deal, a comparatively small number of Israel-firsters did. These are the Neocons, warlike and heavily Jewish, plus the Jewish lobby AIPAC plus a few Jewish billionaires. Collectively they determine American foreign policy, and not for the benefit of America–which, again, has nothing to gain and much to lose by being manipulated into a war that does not matter to America.
   Whether Trump believes what he says about Iran’s imaginary lunge for a Bomb is not clear. In Washington it is routine to lie about this or that dreadful danger so as to herd the deplorables toward a desired folly–but is Trump herding or herded? He is clueless about things military and appears to have no grasp of technology. Geography is not his strong suit, as witness his invention of a country called “Nambia.” Netanyahu and the Neocons outclass him by a wide margin and apparently drive him like a truck.
   http://www.unz.com/freed/netanyahu-lets-you-and-him-fight/
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=170151

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Näyttää, että ’eräiden tahojen’ vastuuseen saattaminen on kuin yrittäisi käskeä kuuta pois tavaalta!
  Chuck Baldwin: Israel on ollut katastrofi ihmiskunnalle
  Lähes kaikki järjestäytyneessä juutalaisuudessa on petosta.
  Aloita Talmudilla, alkuperäinen vihamielisyyden vuodatus goimeja vastaan. Siirry Kabalaan, jossa he väittävät olevansa Jumala. Seuraavaksi pankkijärjestelmä, joka veloittaa hallituksemme omien luottojen käytöstä. Lisää heidän vilpillinen väitteensä Israelin valtiosta. (Kasaarit – khazars – ostivat ’juutalaisen toimiluvan’ tai identiteetin kahdeksannella vuosisadaslla.)
  Komm: Kasaarit ovat vain toinen puoli totuutta. Ei pidä unohtaa Lännen anglo-sefardeja (”Marrano”) kuten D’israel, Roosevelt, Johnson ym. Länsi-Euroopan sionisteja joita on nykyisin paljon anglo-sionistisen imperiumin johtoportaissa ja vaikutusvaltaisissa asemissa USA mukaan lukien.

  Mitä Khazarit tekivät palestiinalaisille, sen he tekevät koko maailmalle. Eikö Neuvostoliitto ole todiste? Libya? Irak? Syyria? Iran? (tulossa), 9-11? JFK: n murha? Joukkotuhot ja ’väärät liput’ -terrorismi? Feminismi? Homoseksuaalisuus? Muuttoliike? Monikulttuurisuus? WW1 ja II? Kylmä sota. jne.

  He eivät kuitenkaan olisi voineet tehdä sitä ilman, että ensin luotiin kulttuuristen ja poliittisten ”johtajien” siirtomaavaltainen ja petollinen ’rappari’ (Freemason) lakeijoiden luokka.
  https://www.henrymakow.com/2017/11/History-of-Zionist-Subversion.html

  Israelin sionistisen valtion perustaminen vuonna 1948 on aiheuttanut enemmän murrosta, sekaannusta, jakautumista, katkeruutta, kiistelyä ja suoranaista vihaa ja verilöylyä kristittyjen keskuudessa kuin mitkän 2000 vuoden aikana kirkon historiassa. Se on myös luonut enemmän poliittisia myllerryksiä, sotakuolemia ja tuhoa kuin mikään muu 2000 vuoden aikana läntisen sivilisaation keskuudessa.
  Ja ettei joku yrittäisi merkitä minua (Makowia) ”antisemitistiksi”, muistuttaisin heitä siitä, että on tuhansia juutalaisia rabbeja ja juutalaisia, jotka vastustavat yhtä voimakkaasti sionistisen apartheidin valtio Israelin vastaisia. Nämä samat juutalaiset rabbit tekevät aktiivisesti työtään jotta ”Israelin valtion voitaisiin nopeasti ja rauhanomaisesti purkaa” (heidän sanansa, ei minun).
  The advent of the Zionist State of Israel in 1948 has created more turmoil, confusion, division, bitterness, contention, and downright hatred and bloodlust among Christian people than anything in 2,000 years of Church history. It has also created more political turmoil, war deaths, and destruction than anything in 2,000 years of Western Civilization.
  And lest someone attempts to label me as being ”anti-Semitic,” let me remind them that there are tens of thousands of Jewish rabbis and Jewish people who are as adamantly opposed to the apartheid Zionist State of Israel as anyone. These same Jewish rabbis actively work for the ”speedy and peaceful dismantlement of the State of Israel” (their words, not mine).

  Chuck Baldwin: Israel Has Been a Disaster for Mankind
  Almost everything about Organized Jewry is a fraud.
  Start with the Talmud, the original tirade of hate against the goyim. Move on to the Cabala where they claim to be God. Next, their banking system which charges our government for the use of its own credit. Add their fraudulent claim to the state of Israel. (The Khazars bought the ”Jewish” franchise in the Eighth Century.)

  What the Khazars did to the Palestinians, they are doing to the whole world. Isn’t the USSR proof? Libya? Iraq? Syria? Iran? (coming) 9-11? The murder of JFK? Mass shootings and false flag terror? Feminism? Homosexuality? Migration? Multiculturalism? WW1 and II? Cold War. etc.

  However, they couldn’t do it without first installing a colonial class of traitorous goy Freemason flunkees, our cultural and political ”leaders.”
  https://www.henrymakow.com/2018/05/baldwin-Israel-disaster-for-mankind.html

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
  1. ”Vaikka olen luopunut kristinuskosta teini-ikäisenä ja sittemmin hylännyt kaiken uskonnon hölynpölyksi, olen alkanut arvioida näkemystäni uudestaan viime aikoina, kun kehitys osoittaa yhä enemmän, että Raamatun ennustamat asiat eivät ehkä ole olleet aivan vääriä.
   Yksi merkittävimmistä on ollut katolisen kirkon itsensä tuhoaminen, joka on mennyt pitkälle nykyisen paavin aikana, joka tähän asti on ollut enemmän harhaoppinen kuin kaikki muut paavit yhteensä,” kirjoittaa blogisti.
   Although having abandoned Christianity as a teenager and subsequently dismissed all religion as mumbo I’ve begun to reassess my views in recent times as developments increasingly suggest the Bible prophesy stuff might not have been so daft after all. One of the most remarkable has been the self-destruction of the Catholic Church which has gone into overdrive under the present Pope who, in his short reign to date, has come out with more heresies than all the other Popes combined.
   http://irishsavant.blogspot.fi/2018/05/the-anti-christ.html

   THE ANTI-CHRIST? — SHOCKING !! — WHY IS THE POPE KISSING THE HANDS OF ROTSCHILD AND ROCKEFELLER? — Miksi Paavi suutelee Rotschild’in ja Rockefeller’in kättä?

   In case you’re in any doubt watch Comrade Francis bow and kiss the hands of Satanic NWO Supremos Rothschild, Rockefeller and Kissinger. (Here’s the video).
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=170167

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
 5. Tää OikeaMediahan alkaa vaikuttaa vahvasti siionismin kannattajalta, jos näin todella on, niin valeoppositiolehti on siis kyseessa, pitäiskö heidän vaihtaa nimensä mieluummin SiionismiMediaksi ? http://www.oikeamedia.com/o1-67207

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
 6. Persulehtihän tuo on. Joka jutussa vastustetaan nimenomaan natsismia. Kauhistuttavaa ja räikeää sionistipropagandaa. Ihmeen hyvin on suomalaiset lampaat onnistuttu ajamaan tuollaisen ”opposition” taakse. No joka sivustollahan on useita palkattuja agitaattoreita mainostamassa tuota ja Huhtasaarta ja Hallista. Ja kun samat mätäkasat mainostavat myös MV-lehteä, niin lammas ei huomaa mitään.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 7. ”Luonnollisesti pääsyynä Israelin sotaisuuteen ja pirulliseen julmuuteen löytyvät juutalaisvaltion Talmud-ideologiasta.”

  Pääsyyksi näkisin ympärileikkauksen. Ympärileikkaus 8 päivän iässä sotkee hormonitasot ja käytännössä vapauttaa juutalaisen omantunnon kahleista. Juutalaiset ovat sen vuoksi moraalittomia psykopaatteja ja sen vuoksi mielisairaan ja rasistisen Talmudin opit on helppo sisäistää.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 8. Hulk Hogan NWO with Hells Angels

  SIINÄ POJILLE!!!! Miksi vastarintaliike kielletään, mutta ei kosketakaan helvetin enkeleihin ym muihin kun tuovat huumeet suomellle ym muille kansoille supon ym muiden suostumuksulla!!! MÄTÄ MAA KAIKKINEEN LÄPEENSÄ ELI HUUMEIDEN KULJETUS TULEE NÄIDEN RIKOLLISJÄRJESTÖJEN KAUTTA!! OLLUT VARMAAN MONELLE SELVÄÄÄ!!

  Vitun naurettavaa pelleilyä!! Eikö näillä pelleille ole itsellään lapsia????? Vai mitä vitun idiotteja ovat!!

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 9. Israelin aggressiivinen käyttäytyminen heijastuu ja profetoidaan heprealaisessa Raamatussa
  ”Jopa Israelin ydinvoimalla on raamatullinen nimi: Samson Option — Laurent Guyénot
  Israelin perustajajäsenten raamatullinen mieli
  Heprealainen Raamattu (Tanakh) on juutalaiselle tarina heidän muinaisesta alkuperästä, prisma, jonka kautta kaikki juutalaisten historia tulkitaan (eikö ”holokausti” ole raamatullinen termi?) ja Israelin lupaavan tulevaisuuden muuttumaton malli . Siksi Raamattu, Diaspora-juutalaisten ”kannattava isä”, kuten Heinrich Heine sanoi, on edelleen juutalaisen valtion kansallisen kerronnan ytimessä, jonka perustajajäsenet eivät antaneet sille mitään muuta perustuslakia.
  ”Raamattu on meidän auktoriteettimme”, Chaim Weizmann julisti Versaillesin rauhankonferenssissa vuonna 1920, ja David Ben-Gurion on tehnyt selväksi, että hän hyväksyi vain vuoden 1947 YK: n jakosuunnitelman väliaikaisena askeleena kohti raamatullisten rajojen tavoitetta. Ben-Gurion, tulen Profeetta (1983), ihmisen elämäkerta kirjassa, jota kutsutaan ”sionistisen unen personoimiseksi”, Dan Kurzman aloittaa jokaisen luvun Raamatun lainauksella. Esipuhe alkaa näin:
  ”David Ben-Gurionin elämä on enemmän kuin tarina poikkeuksellisesta miehestä. Se on kertomus raamatullisesta profetiasta, ikuisesta unesta. […] Ben-Gurion oli modernissa mielessä Moses, Joosua, Jesaja, messias, joka tunsi elämänsä tarkoitukseksi luoda esimerkillinen juutalainen valtio, ”valo kansalle”, joka auttaisi lunastamaan koko ihmiskunnan. ”
  Sionistien itsensä, Herzl mukaan lukien, oli tarkoitus olla ”lopullinen ratkaisu” juutalaiseen kysymykseen [14]. Vuonna 1947 koko maailma toivoi, että se olisi, paitsi arabien johtajat, jotka varoittivat sitä vastaan.
  Mutta Israelin olemassaolo on johtanut vain ”juutalaisen kysymyksen” muuttumiseen ”sionistiseksi kysymykseksi”: kysymykseen Israelin todellisista pyrkimyksistä. Osa vastauksesta löytyy heprealaisesta Raamatusta. Sionistinen kysymys (ongelma) on raamatullinen kysymys. Sionistit itse kertovat meille. Heidän suunsa ovat täynnä Raamattua (vaikka suurin osa heistä on ateisteja!).
  https://russia-insider.com/en/israels-aggressive-behavior-embodied-and-prophesied-hebrew-bible/ri22632
  Lisää linkistä.
  Kun tilanne on tämä niin juutalaisvaltio on täysin teokraattinen valtio joka ’viis veisaa’ muusta kuin oman hebrealaisen Raamattunsa ja sen Jumalan (Jahve) ’perustuslaista’.
  Ja tiedämme että nykytiedon valossa Jahve on psykopaatti ja muiden kuin juutalaisten vihaaja.

  Laurent Guyenot’s From Yahweh to Zion may be the best book ever written on what used to be called “the Jewish question.” In this interview Dr. Guyenot explains how his study of the Deep State, specifically its role in 9/11 and the assassinations of the Kennedy brothers, led him to a historical re-examination of Judaism and Jewish identity politics.  From Yahweh to Zion raises  many “Jewish questions” including:
  https://kevinbarrett.heresycentral.com/2018/01/guyenot/
  https://www.amazon.com/Books-Laurent-Guyenot/s?ie=UTF8&page=1&rh=n%3A283155%2Cp_27%3ALaurent%20Guyenot

  From ”JFK-9/11” to the ”Jewish Question”: Dr. Laurent Guyénot introduces ”From Yahweh to Zion”
  https://www.youtube.com/watch?v=W8zETlezw9M

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. Israelilaisten ampujien teloittamat palestiinalaiset olivat kokoontuneet vaatimaan oikeutta palata mailleen ja koteihinsa Palestiinaan muualle, rannikkotilasta aina Jerusalemiin ja Jerusalemiin asti. Heidät tai heidän vanhempansa tai isovanhempansa ajettiin kodeistaan ​​Palestiinan sionistisen etnisen puhdistuksen aikana vuonna 1948 yksinkertaisesta siitä syystä, että he eivät ole juutalaisia. (”Ei olisi olemassa juutalaista valtiota, jossa olisi suuri ja vihamielinen arabijoukko … tällaista valtiota ei voisi olla olemassa”, Israelin historioitsija Benny Morris huomautti haastattelussa, ja oikeuttaa etnisen puhdistuksen (sanomalehti Ha’aretz vuonna 2004); ”juutalainen valtio ei synny ilman 700 000 palestiinalaisten poistamista … [siksi] oli tarpeellista karkoittaa heidät”). Heiltä on evätty oikeus palata koteihinsa ​​aina samasta syystä: he eivät ole juutalaisia, ja heidän läsnäolonsa häiritsisi suunniteltuja väestötieteellisiä taulukoita, joita valtio todistaa olevansa yksinomaan juutalaiselle identiteetille pohjautuva.
   “Colonialism is not a thinking machine, nor a body endowed with reasoning faculties,” Frantz Fanon once pointed out.  “It is violence in its natural state.”
   https://www.counterpunch.org/2018/05/16/kill-and-kill-and-kill/
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=170333
   Kill and Kill and Kill
   The Palestinians targeted and executed one-by-one by Israeli snipers had gathered to demand their right of return to their lands and homes inside the rest of Palestine, from the coastal plain up to and including Jerusalem.
   http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=170388

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
   1. Moraalisesta mataluudesta kertoo, että Israel samaan aikaan karkottaa palestiinalaiset heidän omilta asuinsijoiltaan vaikka heillä todistetusti on paljon samaa ellei täysin yhtenevää geeniperimää juutalaisten kanssa.
    Muilta valloitettu maa halutaan pitää ’puhtaana’ juutalaisten kotina mutta muualla sionistit aktiivisesti edistävät monikulttuurisuutta ja muiden maiden tuhoamista. Muille tehdään sitä mistä itseä varjellaan.
    Ei herätä kunnioitusta.

    Plusääni(0)Miinusääni(1)
 10. Voidaanko TIME-lehti kuvata ”juutalaiseksi”.. mitä tulee omistukseen tai henkilökuntaan?
  Juutalaisten omistamien tiedotusvälineiden viha Putinia kohtaan – osa 1, TIME-lehti
  Artikkelissa Aika hylätä juutalais-Taboo, väitin, että Putinin ja Venäjän armoton demonisointi on suurelta osin juutalainen ilmiö, joka on juuttunut kovasti juutalaisten omistamiin medioihin ja että tämä kummallisuus vaatii tasapainoista, julkista keskustelua. Mielestäni tämä lukija pyrki esittämään todisteita, jotka tukevat tätä väitettä.

  Hating on Putin by Jewish Owned Media – Part 1, TIME Magazine
  In my article, It’s Time to Drop the Jew Taboo, I argued that the relentless demonization of Putin and Russia is largely a Jewish phenomenon, pushed very hard in Jewish-owned media, and that this peculiarity warrants a balanced, public discussion. I think this reader sought to provide evidence backing up that assertion.
  Can Time be described as ’Jewish’, in ownership or staff?

  Jos me yhteiskuntana haluamme purkaa tämän endemisen Venäjään kohdistuvan valehtelun, meidän on kyettävä keskustelemaan siitä, kuka sen takana on ja miksi. Tämä ei ole syytös yleisesti juutalaisia vastaan, vaan pientä joukkoa heistä, joka hallitsee tiedotusvälineitämme, ja harhaanjohtaa meitä mitä tulee Venäjään ja moneen muuhun asiaan.

  If we, as a society, want to unpack this endemic lying about Russia, we have to be able to discuss who is behind it, and why. This is not a complaint against Jews in general, just the small group of them who dominate our media, and mislead us so about Russia, and a lot of other things.
  https://russia-insider.com/en/hating-putin-jewish-owned-media-part-1-time-magazine/ri22818
  https://russia-insider.com/en/its-time-drop-jew-taboo/ri22186

  Entä miten tuo TIME-lehdestä sanottu pätee omaan valta(valhe)mdiaamme? joka aivopesee meitä ja turruttaa aivojamme?

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
 11. Video: Israel, 200 Nuclear Weapons Targeted against Iran
  Yhdysvaltojen päätös irtautua Iranin ydinsopimuksesta – jonka Teheran allekirjoitti vuonna 2015 YK: n turvallisuusneuvoston viiden pysyvän jäsenen ja Saksan kanssa – aiheuttaa äärimmäisen vaaran, ei vain Lähi-idässä.
  The decision by the United States to exit the Iranian nuclear agreement – signed in 2015 by Teheran with the five permanent members of the UN Security Council plus Germany – causes a situation of extreme danger not only in the Middle East.
  https://www.globalresearch.ca/video-israel-200-nuclear-weapons-targeted-against-iran/5641031

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Israel YK:sta kyvyttömänä erottamaan Talmudia ja politiikkaa toisistaan? Will Israel Be Expelled from U.N.?
   The biggest difference between a religious Scripture and a democratic constitution (such as the U.N. Charter was intended to be for the entire world) is that whereas the former (Scripture) includes no provision for its being amended, the latter (a democratic constitution) does — or else it instead is actually a religious Scripture, something to be taken only on faith, no democracy at all, nothing suitable for the Age of Science, and thus for a future of democracy. This faith-basis being the actual epistemological status of the U.N. Charter — unless and until its amendment-section becomes itself amended to what it needs to be — that Charter is a religious Scripture, and the U.N. is more a religion than a democracy of any kind, so long as there exists any nation that can veto any proposed change to the founding document. Though intended to be the emerging democratic constitution for the future world, the existing U.N. Charter is instead just a type of religion, and this is its Scripture. (Though, as noted, uncontroversial amendments may be considered in it; so, the U.N. isn’t fully a religious institution.)
   http://washingtonsblog.com/2018/05/will-israel-be-expelled-from-u-n.html
   http://washingtonsblog.com/author/eric-zuesse-2

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
 12. Tätä mekin olemme tukemassa — tai meidän ’niinistöläinen Nato-eliitimme’ tukee
  Sodan kriminalisointi: Gazan
  Prof. Michel Chossudovsky
  Israelin valtion ekspansiiviset hankkeet, mukaan lukien laittomasti miehitetyt alueet ja ”Suur- Israelin” alueellisen laajentamisen, ovat olennainen osa Lähi-idän Yhdysvaltojen johtamaa sotilaallista agendaa. Gazan piiritys ja Lähi-idän sionistinen suunnitelma liittyvät US-NATOn sotilaalliseen esityslistaan.
  The Criminalization of War: Gaza
  By Prof Michel Chossudovsky
  The expansionist policies of the State of Israel including the annexation of the illegally occupied territories, not to mention the ”Greater Israel” project of territorial extension are an integral part of the US-led military agenda in Middle East. The siege on Gaza and the Zionist Plan for the Middle East are related to the US-NATO military agenda.
  “The Criminalization of War: Gaza” will examine:
  The ongoing crimes committed against the people of Palestine,
  The broader process of Israeli territorial expansion,
  Israel and the criminalization of war as defined by the Kuala Lumpur Declaration launched by Tun Mahathir Mohamad in 2005,
  The mounting tide of Islamophobia
  The role of the “Global War on Terrorism” as a pretext to wage war on the broader Middle East,
  The propaganda campaign directed against Palestine, 
  The recent history of Israeli aggression against the People of Palestine including the strategic and geopolitical dimensions, 
  The Israeli plan to confiscate Gaza’s offshore natural gas reserves.
  For further details on the July 16th meeting on Criminalizing War: Gaza in Kuala Lumpur click image above to access the PGPF facebook page
  For Michel Chossudovsky’s other presentations in Malaysia under the auspices of the International Movement for a Just World (JUST)

  Israel’s blockade of Gaza is a criminal undertaking: Gaza is a concentration camp, the World’s largest open air prison  from which no one can escape. 
  Two million Palestinians live  under an Israeli siege. Israel controls the entry of essential goods including food, water, energy and medicine. Israel also controls Gaza’s territorial waters in derogation  of international law.
  The Zionist project supports the Jewish settlement movement. More broadly it involves a policy of killing, impoverishing and excluding Palestinians from Palestine with a view to eventually implementing the annexation of both the West Bank and Gaza to the State of Israel:
  https://www.globalresearch.ca/the-criminalization-of-war-gaza/5646786

  ”Sodan kriminalisointi: Gaza” tutkii:
  Palestiinan kansalle tehdyt jatkuvat rikokset,
  Israelin alueellisen laajenemisen laajempi prosessi,
  Israel ja sodan kriminalisointi sellaisena kuin se määritellään Tun Mahathir Mohamadin vuonna 2005 käynnistämässä Kuala Lumpurin julistuksessa,
  Islamofobian kasvava vyöry
  Maailmanlaajuisen terrorismin vastaisen sodan rooli tekosyynä laajemmalle sodalle Lähi-idässä,
  Palestiinaa vastaan ​​suunnattu propagandakampanja,
  Israelin armeijan äskettäinen historia Palestiinan kansaa vastaan ​​mukaan lukien strategiset ja geopoliittiset ulottuvuudet,
  Israelin suunnitelma takavarikoida Gazan rannikon offshore-maakaasuvarantoja.
  Tarkempaa tietoa heinäkuun 16. Sodan kriminalisointi kokouksesta
  Michel Chossudovskyn muut esitykset Malesiassa Kansainvälisen Oikeudenmukaisen Maailman liikkeen (JUST) johdolla

  Israelin Gazan saarto on rikollinen teko: Gaza on keskitysleiri, maailman suurin avoin vankila, josta kukaan ei voi paeta.
  Kaksi miljoonaa palestiinalaista asuu Israelin piirityksen alla. Israel valvoo välttämättömiä tavaroita, mukaan lukien ruoka, vesi, energia ja lääketiede. Israel valvoo myös Gazan aluevesiä kansainvälisen oikeuden vastaisesti.
  Sionistinen projekti tukee juutalaista siirtokuntaa. Laajemmin se merkitsee politiikkaa, jolla tapetaan, köyhtdytetään ja karkotetaan Palestiinan palestiinalaiset, jotta Länsi-Gazan ja Gazan liittäminen Israelin valtioon lopulta toteutettaisiin.
  Lue Chossudovskyn hyvä ja perusteellinen selvitys asiasta
  https://www.globalresearch.ca/the-criminalization-of-war-

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
  1. ”Juutalaisilla on mahdollisuus irtautua psykopaattisesta siteestään Hebrealaisen Raamatun Yahwe’en ja luopua kirouksesta, että he ovat valittuja ihmisiä ja oppia elämään empaattisesti muiden ihmisten kanssa vasta, kun Jahve on diagnosoitu oikein ja julkisesti hyväksytty sosiopaattiseksi myytiksi.
   Siihen asti rohkeat juutalaiset, Jeesuksesta ja Paavalista Shlomo Sandiin ja Gilad Atzmoniin, jatkavat yksinäisyydessä, ’itseään vihaaviksi juutalaisiksi’ syytettyinä.” (Guyenot: From Yahweh to Zion)

   ’Orthodox Judaism Is a Religion of Lying and Deceit’ – The Saker Interviews Michael Hoffman
   An excellent and very important interview.
   https://russia-insider.com/en/orthodox-judaism-religion-lying-and-deceit-saker-interviews-michael-hoffman/ri23905
   Jeesus opetti että kaikki ovat valittuja eikä ole Jumalaa joka valitsisi vain juutalaiset omaksi kansakseen.
   Erikoista on että kristinuskon menestyksen takana on entinen juutalainen fariseus Paavali (Saulus) joka aikansa kristittyjä Jeesus-lahkoon kuuluvia vainottuaan ja tuhottuaan päätyi syyllisyyden tunnossaan hylkäämään farisealaisrabbien jahvelaisen opin ja alkoi puolustaa kristittyjä ja julistaa Jeesuksen oppia seurakuntia Lähi-itään perustamalla. (Eric Zuesse: Christ’s Venriloquists, The Event that Created Christianity)

   Plusääni(2)Miinusääni(2)
   1. Antisemitismi ei ole irrationaalinen viha tai sairaus pakanallisessa sielussa, kuten juutalaiset kuvittelevat. Se on pääasiassa kristittyjen ja muslimien kansakuntien, kulttuureiden, rotujen ja uskontojen terveellinen puolustusmekanismi , joita uhkaa hidas, salakavala tuhoutuminen (maailman hallitus, NWO tai JWO).
    THEODOR FRITSCH (1852-1934)
    Fritschin, joka nimettiin ”vaikutusvaltaisimmaksi anti-semitistiksi ennen Hitleria”, merkittävää Handbuch der Judenfrage kirjaa painettiin kymmeniä painoksia ja ja sitä opetettiin saksalaisissa kouluissa natsi-aikakauden aikana. Useimmat kopiot tuhoutuivat toisen maailmansodan jälkeen.
    ”Käsikirja” käännettiin englanniksi vuonna 1927 ja sen nimi oli Juutalaisen menestyksen arvoitus. Se on erittäin harvinainen; alkuperäiset kopiot maksavat jopa $ 1000.
    Fritsch ei sorru minkään sortin vaahtoamiseen. Hänen kirjansa tekee vaikutuksen – kuin sivistynyt mies, jolla on hyvä arvostelukyky. Hänen keskeinen sanoma on, että juutalaisuus ei ole monoteismia , koska juutalainen Jumala ei ole universaali.

    ”Teologiemme kohtalokas virhe on se, että juutalainen Jumala on identtinen kristittyjen Jumalan kanssa. Lähemmässä tutkimuksessa Jehovan todetaan olevan yksinomaan juutalaisheimon Jumala eikä samaan aikaan voi olla muiden Jumala. ”
    Hän mainitsee monia Vanhan testamentin kohtia osoittaakseen, että juutalaisten ja heidän Jumalansa välinen liitto ”on vihamielinen kaikille ei-juutalaisille”.
    Antisemitismin palapeli
    Useimmat ”anti-semitistisistä” kirjoista, joita olen nähnyt, ovat vailla vihaa ja röyhkeyttä. Ne eivät puolusta väkivaltaa juutalaisia vastaan, vaan esittävät toimenpiteitä, joilla säilytetään kansallinen ja rodullinen luonne – aivan kuten juutalaiset Israelissa tänään.

    The Riddle of Anti Semitism
    DEFENSE MECHANISM
    Anti-Semitism is not an irrational hatred or sickness in the Gentile soul, as Jews imagine. It is a healthy defense mechanism of mainly Christian and Moslem nations, cultures, races and religions that are threatened by a gradual and insidious process of extinction (i.e. world government.)
    Most ”anti Semitic” books I’ve seen are remarkably free of hatred and rancor. They do not advocate violence against Jews but present measures to retain national and racial character similar to those practiced by Jews in Israel today.
    – See more at: http://www.savethemales.ca/000612.html#sthash.Wk92e1DX.dpuf
    Called ”the most influential German anti-Semite before Hitler,” Fritsch’s most influential book Handbuch der Judenfrage 1896 (Handbook of the Jewish Question) went through dozens of printings, and was taught in German schools during the Nazi era. Most copies were destroyed after World War Two.
    ”Handbook” was translated into English in 1927 and titled ”The Riddle of the Jew’s Success” by F. Roderich-Stoltheim, a pen name. It is extremely rare; original copies cost as much as $1000.
    Fritsch does not fit the image of hate monger foaming at the mouth. His book impresses me as the work a civilized man with considerable spiritual discernment. His central point is that Judaism does not deserve credit for monotheism because the Jewish God is not universal.
    ”It is a fatal mistake of our theologians to regard the Jewish God as identical with the Christian. On a closer examination, Jehovah is found to be the exclusive God of Jew-dom and not, at the same time, that of other men.”
    He cites many passages from the Old Testament to demonstrate that the Covenant between Jews and their God ”bears a hostile meaning for all non- Jewish people.”
    https://www.savethemales.ca/000612.html

    Plusääni(0)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat