Israel myönteisen USA:n mielivaltaista valtioterrorismia Syyriassa

Yhdysvallat hyökkäsi ohjuksin kansainvälistä lakia rikkoen suvereenin valtion Syyrian kimppuun tekaistujen myrkkykaasu syytteiden varjolla. Kyseessä on Israelin valta-aseman kohottaminen Lähi-idässä ja taloudellisti omavaraisen Syyrian hallituksen tuhoamisen yritys. Tällainen mielivaltainen brutaalius on saatava kansainvälisen oikeusjärjestelmän välityksellä loppumaan.

Yhdysvallat ampui Välimereltä ainakin 59 Tomahawk-risteilyohjusta lentotukikohtaan Syyriassa Shayratin lentokentälle varhain perjantaina Suomen aikaa.

Yhdysvallat ilmoittaa presidentti Donald Trumpin määräämän mielivaltaisen väkivallan syyksi Syyriassa tehdyn kaasuiskun, jossa kuoli noin 80 siviiliä aiemmin tällä viikolla. Syyrian hallinnon syyllistäminen kaasuiskuun on vailla mitään todellisuutta.

Syyrian hallinto oli jo vuonna 2013 lupautunut luopumaan kemiallisista aseistaan.

Kuten presidentti Vladimir Putin ilmaisi: Ohjusiskut olivat ’aggressiona suvereenia valtiota kohtaan’, ja se rikkoo kansainvälisiä lakeja. Venäjän armeijan mukaan iskujen seurauksena Syyrian ilmapuolustusta vahvistetaan. Taitaako sitä paremmin sanoa.

 

Sauli Niinistö: Assad näyttäisi kuitenkin olevan pääsyyllinen

Nyt Suomen poliittisen mafian ja sitä myötäilevän valta- eli valemedia suosio on siirtymässä paljon parjatun Trumpin linjoille.

Presidentti Sauli Niinistö kommentoi Syyrian tilannetta hänen ja hallituksen ulko- ja turvallisuuspoliittisen valiokunnan ylimääräinen kokouksen jälkeen.
Presidentti Sauli Niinistö kommentoi Syyrian tilannetta hänen ja hallituksen ulko- ja turvallisuuspoliittisen valiokunnan ylimääräinen kokouksen jälkeen.

– Näyttäisi siltä, että kaikkeen siihen, mitä Syyriassa on nähty Assad näyttäisi kuitenkin olevan pääsyyllinen, presidentti Sauli Niinistö totesi.

Oliko Niinistöä informoitu tulevasta ohjusiskusta?  Rauhantutkija  Johan Galttung arvioi Yhdysvaltojen iskevän Damaskokseen ennen kuin YK ryhtyy selvittämään kaasuiskun syyllisiä.

Niinistön pitäisi tiedostaa se, kuka aloitti Syyrian sodan? Sitä ei aloittanut al-Assad hallintoineen. Ennen kuin presidentti antaa viralliselle Suomelle kannanoton, olisi paikallaan tunnustaa se tosiasia, että muutama päivä sitten tapahtuneen kaasuiskun syylliseksi ei voida vahvistaa Assadin hallintoa. Sellaiset väitteet ovat sotapropagandaa.

Myös MTV Uutisten Yhdysvaltain-kirjeenvaihtajan Mari Karppinen antaa nyt Trumpista miltei positiivisen kuvan, jossa Trump antautui iskuillaan Syyriaan veriseen riskiin osoittaen samalla olematta Venäjän sätkynukke.

Kuka aloittikaan Syyrian sodan? Vastuulliset ovat läntinen liittouma ja Israel.

Ensinnäkin on syytä mainita, että Syyrian presidentin Bashar al-Assadin mukaan länsi käy sotaa Syyriaa vastaan erityisesti kahdesta syystä: Syyria tukee Israel-vastaista vastarintaa ja ylläpitää kansallistettua rahoitusjärjestelmää.1

al-Assad näyttää olevan oikeassa, johon viittaa jäljempänä oleva esitys:

Viralliselta Suomelta on ulkokultaista sekä vääristelevää syyttää Syyrian hallintoa maansa sodan eskaloitumisesta ja siviilien kurimuksesta. Myös Venäjä ei ole jäänyt tästä syyttelystä osattomaksi.

Viime kädessä Yhdysvallat ja Israel ovat syyllisiä Syyrian sotaan kuten myös Irakin kaaokseen. Jo liittoutuneiden hyökkäys Irakiin syöksi koko Lähi-idän kaaokseen. Saddam Hussein alkoi vaatia öljysuoritusten maksuvälineeksi euroa vuoden 2000 lopulla myydäkseen öljyä euromaihin. Niinpä Saddam vaihtoi YK:ssa olevan 10 miljardin dollarin reservinsä euroiksi. Tästä innostuivat muutkin maat, kuten esimerkiksi Iran, joka ryhtyi vaatimaan öljystään korvausta euroina.2

Nämä Saddamin itsenäiset talouspyrkimykset olivat syynä Yhdysvaltojen ja Britannian johtaman liittouman hyökkäykselle Irakiin 2003. Tekaistun Irakin sodan avulla raunioitettiin Israelin vihaama hallitus ja siten taattiin se, että Irak myy jatkossakin öljynsä yksinomaan dollareita vastaan.

ISIS-terroristit ovat Israelin ja Yhdysvaltojen luomus.3 ISIS ja muut jihadisti militantit luotiin Syyrian Bashar al-Assadin hallinnon kaatamiseksi.

Yhdysvaltain puolustusministeriön oma asiakirja elokuulta 2012 todistaa aukottomasti USA:n ja sen liittolaisten liittoutumisen Al-Qaida ja ISIS -ryhmien kanssa.4 Myös Pentagonin tiedustelupäällikkö Michael Flynn myönsi al-Jazeera-kanavan haastattelussa Washingtonin tehneen tietoisen päätöksen al Qaidan ja al-Nusran tukemiseksi Syyriassa.5

Miksi länsiliittoutuma ja Israel haluavat tuhota Syyrian hallinnon?

Israel ja sen läntiset liittolaiset haluavat raunioittaa Syyrian ja Iranin lailliset hallitukset sekä libanonilaisen Hizbollah-järjestön. Nämä edellä mainitut kolme muodostavat Vastarinnan akselin (engl. Axis of Resistance), joka noudattaa lakia, nauttii laajaa kansansuosiota ja on uskonnollisesti monimuotoinen. Muiden muassa Hizbollah on voimakas yhteiskunnallinen vaikuttaja hyväntekeväisyydessä, jota auliisti tarjotaan uskonnollisesta vakaumuksesta riippumatta. Länsi ja ennen muuta Israel haluavat murskata Hizbollahin ja Syyrian yhteistyön. Sionistien hallinnassa oleva läntinen valtioterrorismi haluaa hajottaa laillisuuteen nojautuvan Vastarinnan akselin; se haluaa tuhota Syyrian. Luonnollisesti läntinen liittouma pyrkii kyseisen akselin kuten myös Syyrian perikatoon siksi, että akseli muodostaa sotilaallisen haasteen kriminaalisuuteen pohjautuvalle Israelille.

Vielä sekin, että Syyria on Lähi-idän sydämessä, jos Syyrian tilanne olisi turvattu ja stabiili, olisi Lähi-idästä mahdollista saavuttaa harmoninen, oikeudenmukainen ja vakaa alue. Tämä ei tietenkään miellyttäisi sotaisaa Israelia, joka haluaa olla kukkona tunkiolla.

 

Kaasuisku tekosyynä ohjusiskulle Syyriaan

Tekosyynä USA:n valtioterrorismille 4. huhtikuuta Syyriaa kohtaan käytettiin hiljattain Syyriassa tapahtunutta kemiallista iskua, josta syytetään Bashar al-Assadin hallintoa. Israelin ja sionistien painostuksesta6 Yhdysvallat on ennenkin harjoittanut aggressiivista rauhaan pakottamista valheellisiin tietoihin ja väärän lipun operaatioiden perusteella. Esimerkiksi liittoutuneiden hyökkäys Irakiin 2003 perustui täydellisesti väärennettyihin tiedostoihin, joiden mukaan väitettiin Saddamilla olevan joukkotuhoaseita ja kytkökset terroristijärjestö al-Qaidaan. Mitään joukkotuhoaseita ei löytynyt, eikä yhteyksiä al-Qaidaan pystytty todistamaan.

 

Väite Assadin hallinnon syyllisyydestä kaasuiskuun on absurdi

Syyrian presidentin Bashar al-Assadin mukaan USA:n risteilyohjusisku Shayratin lentotukikohtaan oli typerä ja vastuuton. Syyrian hallinto on kiistänyt syytökset sariinikaasun käytöstä.  Syyrian ulkoministeriö painotti, että maa on kansainvälisiä sopimuksia noudattaen luopunut kemiallisista aseistaan. Hallitus muistutti, että kyseisten ”uutisten” eli valheellisen propagandan taustalla olivat aluetta miehittävät ääri-islamistiterroristit, joita valtamedia hämäävästi kutsuu ”kapinallisiksi”.

assad ja trump

Hallitus edelleen muistuttaa, että Syyrian hallintoa on ennenkin yritetty syyttää kemiallisten aseiden käytöstä, mutta todisteita väitteiden vahvistamiseksi ei milloinkaan löytynyt.

Perjantai aamuinen ohjusisku oli Yhdysvaltojen ensimmäinen suora isku Syyrian hallintoa vastaan koko kuusivuotisen Syyrian sisällissodan aikana.

Valtavirtaisen median salailusta huolimatta on paljastunut Assadin saaneen niskalenkin sisällissodassa, joten miksi hän olisi syyllistynyt kemiallisten aseiden käyttöön, joka olisi antanut syyn USA:n mahdollisille iskuille Syyrian hallintoa ja siviilejä vastaan. Väite Assadin syyllisyydestä on siis absurdi: Syyrian hallinolla ei ole ollut mitään perusteita käyttää kemiallisia aseita tässä sodan tilanteessa.

Tutkivan journalistin Seymour Hersh mainitsi, että CIA ja Yhdysvaltojen hallitus olivat tietoisia jo aikaisemmin siitä, kuinka Turkki ja Saudi-Arabia olivat vieneet Syyrian terroristeille kemiallisia aseita. Hersh on Pulitzer-palkittu toimittaja.

Israelilla ja sen tietyillä liittolaisilla voidaan ajatella olevan motivaatiota järjestää kemiallisia false flag –iskuja Syyriaan. Nimittäin Syyria tukee Israel-vastaista vastarintaa ja ylläpitää kansallistettua rahoitusjärjestelmää. Toisaalta sionistit haluavat jakaa Syyrian osiin Lähi-idän uusjaossa.

 

Eikö USA:n pitänyt vastustaa Isis-terroristeja?

Yhdysvallat iski nyt suoraan ja ensi kertaa al-Assadin joukkoja vastaan. Aikaisemmin Yhdysvaltain erityisjoukot ovat tukeneet Syyriassa al-Assadia vastaan taistelevia kapinallisia  ja kurdeja. USA on tukenut myös Syyrian hallintoa vastan terrorisoivia Isis-militantteja ynnä muita sen kaltaisia ryhmittymiä.

Trump on toistuvasti hokenut, että äärijärjestö Isis muodostaa tärkeimmän vihollisen Yhdysvalloille. Nyt USA iski al-Assadin joukkoja vastaan, vaikka Syyrian hallinto taistelee myös Isistä ja al-Qaidaa vastaan.

Yhdysvaltojen toiminta vahvistaa sen tiedon, jonka mukaan Israel ja USA ovat luoneet ääri-islamistisen terroristiverkoston Syyrian laillisen hallituksen tuhoamiseksi sekä sekasorron luomiseksi Lähi-itään.

Yhdysvaltojen ”rauhan interventiot” kärjistyivät Syyriassa jo Obaman hallituksen pommikampanjalla, jotka ovat kylväneet tuhoa ja kuolemaa siviilien keskuuteen.7

 

Yhdysvallat ja Israel ovat sorarikollisia

15. marraskuuta 2005 Yhdysvaltain hallitus tunnusti Yhdysvaltain armeijan käyttäneen valkoista fosforia useita kertoja Irakin Fallujahissa linnoittautuneita kapinallisia vastaan. Ihmisoikeusjärjestö Human Rights Watchin mukaan Israel on käyttänyt valkoista fosforia Gazan kaistalla esimerkiksi vuosina 2008–2009 sekä Libanonissa8.

Valkoisen fosforin aiheuttamia palohaavoja.
Valkoisen fosforin aiheuttamia palohaavoja.

Valkoinen fosfori myrkyllisenä kemikaalina aiheuttaa erittäin pahoja, luuhun saakka ulottuvia palovammoja.

Lisäksi Yhdysvallat käytti köyhdytettyä uraania Irakissa, jonne liittoutuneet hyökkäsi vuonna 2003. Ainakin osa Irakin maaperästä on muuttunut myrkylliseksi joutomaaksi. Tämän pirullisen aineen ansiosta inhimillinen tuska ja kärsimys olivat ja on edelleen köyhdytettyyn uraniin altistuneilla sanoin kuvaamatonta. Esimerkiksi Basran kaupungin asuinalueille uraania on levinnyt yli 300 000 kg ja alueella on myöhemmin todettu 5-kertainen määrä syöpäsairauksia sotaa edeltävään aikaan verrattuna. Vastasyntyneillä on saastuneella alueella paljon epämuodostumia ja kasvaimia. Edellä mainittua informaatiota on sensuroitu, mutta esimerkiksi tohtori JawadAl-Alinpiti 12.9. 2006 eduskunnassa esitelmän tähän aiheeseen liittyen.9

Emme esitä kuvia köyhdytetyn uraanin uhreista, sillä ne ovat liian hirvittäviä katsella.

Trump käytti hyökkäykseen tekosyynään propagandistisia ”uutiskuvia” kemiallisten aseiden uhreiksi altistuneista lapsista, jotka ilmeisesti joutuivat kärsimään juuri ääri-islamististen terroristien kaasuhyökkäyksen uhreina. Tässä farisealaisuuden hengessä Trumpin pitäisi muistaa USA:n ja Yhdysvaltojen sotarikokset, kun vielä nykyisin kärsitään Irakin tietyillä alueilla USA:n radioaktiivisten aineiden käytön seurauksista.

Trump on paljastunut sionistisen eliitin lakeijaksi, joka saa hakea vertaistaan USA:n presidenttien luettelosta.

Kommentit

Yhdysvaltojen ohjusiskulle Syyriaan ovat osoittaneet tukensa: Britannia, Saksa, Ranska, Turkki, Israel, Saudi-Arabia, Australia, Japani ja tietysti Syyrian jihadisti-terroristit.

Myös Suomi presidentin suulla asettuu Syyrian hallintoa vastaan. Tässä ovat miltei kaikki sionistisen mafian hapatuksessa keitetyt valtiot, joten niiden mielipiteitä ei tarvitse ihmetellä.

Kuten sanottua, jo Syyrian hallituksen joukkojen voittoisa asema sisällissodassa sulkee hallituksen syyllisyyden kaasuiskuun ulkopuolelle. Näyttää selvältä, että myrkkykaasuiskuun syyllisiä ovat jihadisti-terroristit. Venäjän mukaan Syyriassa kapinallisten eli terroristien hallitsemaan kaupunkiin ei tehty kaasuiskua, vaan Syyrian ilmavoimat pommittivat terroristien varastoa, jossa oli kemiallisia aineita.

Syyrian varapääministeri Walid al-Moallem totesi torstaina, että Syyrian hallitus ei milloinkaan käytä kemiallisia aseita, ei edes terroristeja vastaan.

Mistä kemialliset aseet jihadistiterroristeille ovat peräisin? Myrkkykaasun ovat ilmeisesti lähettäneet turkkilaiset, joiden tiedetään salakuljettaneen Syyrian terroristeille kemiallisia aseita ja muuta arsenaalia.10 Luonnollisesti näitä ”kapinallisia” eli terroristeja ovat tukeneet Israel ja Yhdysvallat.

Syyrian hallituksen viholliset, joihin myös Suomen poliittinen mafia ja valhe- eli valtamedia kuuluu, ovat levittäneet karkeita valheita, joiden mukaan mustamaalataan Syyrian hallinto kemiallisten aseiden käyttäjäksi. Tästä olkoon esimerkkinä juutalaisen Ben Berl Zyskowiczin esitys ajankohtaisista iskuista Syyriaan.

Tämä saattoi olla myös terroristien asettama ansa Syyrian hallituksen joukoille. Niin ikään ei ole pois suljettua terroristien suoraan tekemä kaasuisku Syyrian siviiliväestöä kohtaan, sillä tunnetusti jihadisti-terroristit ovat hyvin ”humanitääristä” porukkaa ja Israel auttaa heitä mielellään tämän tyyppisissä projekteissa.

Muistamisen arvoista on, että Trump määräsi ”rauhantahtoisen” ohjusiskunsa ennen kuin mitään riippumattomia kansainvälisiä tutkimuksia oli tehty siitä, ketkä olivat kemiallisen iskun takana.

Tästä johtuen on pakko ajatella taustalla olevan paljon laajemman ”koalition” kuin Trump ja hänen hallintonsa. Eihän edes näennäisesti sivistyneessä maailmassa käytetä voimatoimia ensimmäisenä. Mainitulla laajemmalla ”koalitiolla” tässä viitataan globalistiseen hegemoniaan, jonka vaikutukseen ovat ajautuneet niin Yhdysvallat, Eurooppa, kuin myös Venäjä. Niinpä Yhdysvalloilla ja Venäjällä vallitsee laajemmissa segmenteissä konsensus.

Yllä mainittua konsensusta vahvistaa se, että Venäjä ei räväyttänyt silmäänsäkään torjuakseen USA:n brutaalin ohjushyökkäyksen Syyriaan.

Eturivin Venäjä-asiantuntija, tutkija Mark Galeotti muistuttaa, etteivät Venäjän huippuluokan ilmapuolustusjärjestelmät Syyriassa reagoineet mitenkään Yhdysvaltojen ampuessa perjantaina aamuyöllä ohjuksia Syyrian hallinnon tukikohtaan.

suurvaltojen ukot
Venäjällä vaikuttavat samat elitistiset voimat kuin lännessä?

Mainitun konsensuksen taustalla näyttää voimakkaasti vaikuttavan juutalaisen eliitin taloudellinen ja poliittinen valta-asema niin Yhdysvalloissa11 ja 6 kuin myös Venäjällä12. Todellista Syyrian hallinnon puolustamistahtoa ei näytä Putinilla olevan vaan vaaka kallistuu välillä Israelin ja sen liittolaisten puolelle.

Trumpin perjantainen ohjusisku ei siis ollut näpäytys Venäjälle siitä, että se ei hallitse yksin Syyrian tilannetta. Syynä ei myöskään ole se mitä Trumpin kaksoismoraalinen vuodatus antaisi olettaa, että USA olisi rangaissut ”hirviömäistä” Assadia oletetun kemiallisen iskun johdosta. Ei, sillä mainittuja kemikaaleja on Syyriassa lymyilevien terroristien hallussa.

Joutuuko nyt USA vastakkain al-Assadia tukevan Venäjän ja Iranin kanssa? Oliko tämä yksi niistä syistä, miksi Obama päätti olla toimimatta vuonna 2013? Pelkäsikö Obama Yhdysvaltain tulevan vedetyksi uuteen, pitkään sotaan Lähi-idässä?

Pintapuolisesti katsottuna asia voisi olla näinkin, mutta ei se ole niin. Venäjän ja USA:n välillä ei ole todellisia eturistiriitoja, sillä molempia suurvaltoja suorastaan hallitsee samaan hengenheimolaisuuteen kuuluva Israel myönteinen eliitti tai paremminkin mafia. Varsinainen kiusanhenki Yhdysvalloille ja Israelille ja niiden liittolaisille muodostuisi Iranista, jota myös Syyria tukisi. Venäjä olisi vain tukevinaan näitä.

Itse asiassa lännen ja Venäjän sekä laajemmin Yhdysvaltalaisen liittouman ja Aasian välinen vastakkainasettelu on vain näennäistä spekuloimista lännen ja idän välisellä taloudellisella ja poliittisella suhteella. Mitään todellista vastakohtaisuutta ei ole, sillä maailman laajuinen poliittinen, sotilaallinen, taloudellinen ja pääoma imperiumeihin perustuva eliitti, sanelee globaalit säännöt ja asetukset kansainvälisen politiikan kentällä.

Yhdysvaltojen yllättävä hyökkäys Syyriaan palvelee sionistisen USA:n Syyria-politiikkaa, jotta se pystyisi uudelleen järjestämään Lähi-idän strategisen järjestyksen sotilaallisella interventiollaan Syyriassa. Siten taloudellisesti omavarainen Syyria haluttaisiin eliminoida Iranin rinnalta, ja saattaen Israelin poliittisesti ja sotilaallisesti ylivertaiseen asemaan poliittisessa Lähi-idässä.

Niinpä Iranin toverina seisovan Syyrian omavaraisuus ja itsenäisyys tuhottaisiin, ja kohotettaisiin Israel kukoksi tunkiolle poliittisen Lähi-idän alueelle. Tämä toteuttaisi Yhdysvaltojen ja Israelin unelman Syyrian pilkkomisesta osiin, joka alistaisi samalla koko Lähi-idän alueen Israelin johtaman ja USA:n myötämielisen rautaesilipun varjoon.

Juuri yllä mainittua tarkoitusta palvelee Trumpin kautta ilmenevä USA:n aggressiivisuus Syyriaa kohtaan. Kaikki muu on enemmän tai vähemmän farisealaista saivartelua.

Markku Juutinen

 

Lähteet

 1. Bashar al-Assadin haastattelu (1.7.2016). President Assad’s interview with SBS NEWS AUSTRALIA.
 2. Krassimir Petrov (23.1.2006)- Reference: LeMetropole Cafe: Saatavilla: http://www.masternewmedia.org//#ixzz4Dl8Torno; Krassimir Petrov (29.9.2004). Oil performance in a worldwide depression. Saatavilla: https://www.oroyfinanzas.com/en/2004/09/oil-performance-in-a-worldwide-depression/; Krassimir Petrov (17.1.2006). The Proposed Iranian Oil Bourse. Saatavilla: http://www.resilience.org/stories/2006-01-17/proposed-iranian-oil-bourse
 3. Freeman, Makia (5.4.2016).GR. ISIS is a US-Israeli Creation. Top Ten “Indications”. Saatavilla: http://www.globalresearch.ca/isis-is-a-us-israeli-creation-top-ten-indications/5518627
 4. Barsocchini, Robert (24.5.2015). DIA Docs: West Wants a “Salafist Principality in Eastern Syria”. Saatavana: http://www.infowars.com/dia-docs-west-wants-a-salafist-principality-in-eastern-syria/
 5. Nimmo, Kurt (8.8.2015). Former DIA Director: US Made “Willful Decision” to Support ISIS in Syria.  Saatavilla: http://www.infowars.com/former-dia-director-us-made-willful-decision-to-support-isis-in-syria/
 6. Mearsheimer, John; Walt, Stephen (2007). The Israel Lobby 2007.
 7. FP (3.4.2017). In the U.S. air war against al Qaeda militants, the civilian casualties are mounting — while accountability is becoming murkier. Saatavilla: https://foreignpolicy.com/2017/04/03/bomb-first-ask-questions-later-syria-al-qaeda/

8.      HRW (25.3.2006). Rain of Fire: White Phosphorus in Gaza. Saatavilla: https://www.hrw.org/video-photos/interactive/2009/03/25/rain-fire-white-phosphorus-gaza

9.      Rauhanpuolustajat (2006). Saatavilla: http://www.rauhanpuolustajat.fi/RaPu-lehti/lehdet/2006/306/koyhdytetty_uraani.html; http://rauhanpuolustajat.org/rauhanpuolesta/koeyhdytetystae-uraanista-terveysriskejae; http://www.europarl.europa.eu/sides/

10.  Robert Parry (5.4.2017). Another Dangerous Rush to Judgment in Syria. Saatavilla: https://consortiumnews.com/2017/04/05/another-dangerous-rush-to-judgment-in-syria/ 

 1. Toivo Martikainen, Katri Pynnöniemi ja Sinikukka Saari (2016). Venäjän muuttuva rooli Suomen lähialueilla: Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan julkaisusarja; Suuri maa, pitkä kvartaali (2003) Sitra. Tapani Mäkinen. Saatavilla (alkaen sivulta 25) http://www.sitra.fi/julkaisut/Raportti48.pdf; International. (20.12.2013); Mikhail Khodorkovsky, pardoned by Putin, arrives in Berlin: http://nsnbc.me/2013/12/20/mikhail-khodorkovsky-pardoned-by-putin-arrives-in-berlin/; Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky; Chossudovsky, Michel (2004). Köyhyyden globalisointi. Keuruu: Otavan Kirjapaino Oy; fi/rahoitus;  Goldman-secret-greece-loan.

12.  The Times of Israel (23.11.2015). Russia’s New Tsar: http://blogs.timesofisrael.com/russias-new-tsar/; The World’s Billionaires: http://www.forbes.com/profile/arkady-rotenberg/

24 kommenttia

 1. Donald Trump ja Vladimir Putin: shekelin kaksi puolta

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 2. On se outoa miten tällainen paholainen kun Al-Assad kerta toisensa jälkeen äänestetään maan presidentiksi. Miten kansa voi rakastaa miestä joka muiden mielestä on hirviö? Vähän niinkuin Gaddafikin. Kansa rakastaa hyvää johtajaa joka pitää esim. pankin itsellään. Eikä myy maansa luonnonvaroja pilkkahintaan.Saati anna ilmaiseksi kuten Suomessa.

  Lännen kiiman ymmärtää kun tietää paljonko öljyä maasta löytyy. Samahan se oli Egyptissäkin kun USA hyökkäsi sinne. Niiden ainoa tarkoitus oli vallata öljykentät ja muun maan ne jättivät väliinpitämättöminä huomiota. Eräässä dokumentissa näkyikin miten amerikkalaiset menivät Egyptiin vain pumppaaaan öljyä. Ja sotilaat vartioivat touhua. Siinä se.

  Ei nyt kovin kannattaisi ärsyttää Al-Assdia. Siinä voi käydä niin että kohta meillä on vielä patriootitkin tappelemassa muslimien kanssa euroopassa. Ja sen sodan tuloksen voi helpostikkin arvata.

  Plusääni(19)Miinusääni(3)
 3. Jared Kushner on ilmeisesti merkittävässä asemassa sanomassa Trumpille mitä tehdään , ja hän on George Soroksen business kumppani.

  https://therealdeal.com/2017/01/27/george-soros-is-the-secret-financier-behind-kushner-backed-startup-cadre/

  http://www.rense.com/general96/sorosjared.htm

  Eli Trumpin oma vävy, joka on Presidentin neuvonantaja toimii yhdessä itse paholaisen George Soroksen kanssa. Uskooko kukaan enään demokratiaan tämän vedätyksen jälkeen ?? Trump uhosi koko vaalikampanjan olevansa vastaan sitä mitä esim Soros edustaa , ja myös lukuisissa tweeteissään kirjoitti ettei usa:n pitäisi toimia Syyrian hallitusta vastaan, ja sitten hyökkää sinne risteilyohjuksin ilmiselvän false flag lavastuksen syyllä.

  Julkisuudessa Soros antaa lausuntoja jossa haukkuu Trumpia, samaan aikaan hän lainaa rahat Kushnerille joka kuiskailee Trumpin korvaan miten asiat pitäisi hoitaa mailmalla. George Soroksella on siis oma kontakti valkoiseen taloon.

  Plusääni(28)Miinusääni(1)
  1. Paholaisista puheen ollen, Jared Kushnerin isän yritys ”Kushner Companies” muutti yritystoimintansa vuonna 2006 New Yorkin 666 5th Avenue:lle. Ilmeisesti Kushnereilla oli kovakin tarve päästä juuri tähän osoitteeseen hinnalla millä hyvänsä, sillä kukaan muu New Yorkin historiassa ei ole maksanut niin paljon yhdestä yksittäisestä rakennuksesta. Juutalaisten pahuus muuttuu ymmärrettäviksi, kun käsittää heidän kirjaimellisesti palvovan paholaisia.

   Mitä Trumpiin tulee, eiköhän hän osaa palvella juutalaisten etuja ilmankin vävypoikansa vaikutusta. Trump on itse suurella todennäköisyydellä juutalainen ja hahmona kuin suoraan Siionin viisaiden pöytäkirjoista.

   Plusääni(21)Miinusääni(0)
   1. Kovasti siis himoitsee 666 , nuo symbolismit ym ovat ilmeisesti aina olleet muutenkin tärkeitä tälle heimolle. Trump joo on koko ajan ollut Israel first.

    Ironista , mutta jos kuuntelee mitä Islam oppinut Sheikh Imran Hosein sanoo monissa videoissaan niin tuntuu kuin miehellä olisi enemmän järkeä kuin monilla vaihtoehto sivustolla.

    https://www.youtube.com/user/SheikhImranHosein

    Pidetään mielessä miten nuo voimat ovat tuhonneet muslimi maita yksi toisensa jälkeen, maita ja kansoja jotka ovat jo traditionaalisesti olleet jo hyvin kauan sionisteja vastaan, Qui Bono ?

    Alkaa tuntua kuin kaikki narratiivi on tiedustelu elimien luomaa valhe verkkoa jonka tarkoitus on ohjata ihmisiä toimimaan kuten he haluavat

    Esim mv lehden narratiivi on 100% samaa anti-muslim narratiivia kuin on olleet niiden jotka tuhosivat Muslimi maita ja yhä koko ajan aikovat tuhota lisää. Ensin he tuhovat muslimeiden maat ja tappavat heitä ,sitten haluavat että meidän valkoisten kristittyjenkin on otettava osaa heidän murhaamiseen. En puolustele muslimien toilailuja, mutta tiedän että myös esim Suomen vaihtoehtomediat ovat vaienneet joistakin olennaisista esim ranskan tilanteen yksityiskohdista, kuten että Ranskan poliisin erikois yksiköt on järjestelmällisesti käynyt islam ghetoissa hakkaamassa ihmisiä, sen tarkoitus on provosoida muslimit sitten alkamaan tekemään kaikkea ikävää, ja he ovat muutenkin jo fed up koska Länsimaat ovat pommittaneet heidän maansa paskaksi, ovat köyhiä . Willem Felderhof sanoo tästä Morrisin videolla :

    https://youtu.be/Z_k8QoXkJ9M?t=15m43s

    Jos jokin maa olisi pommittanut Suomen paskaksi ja olisin joutunut evakkoon esim ranskaan jossa sitten poliisin erikoisyksikkö tulisi hakkaamaan minua kaiken jo kokemani jälkeen niin saattaisin räjähtää itsekin.

    Jotenkin tuntuu ettei kaikki vain täsmää, kuulostaa niin Divide & Conquer peliltä.

    Plusääni(19)Miinusääni(0)
 4. Trump omisti osakkeita Raytheonista ennen virkaan astumistaan. Vielä ei tiedetä, onko Trump vielä parhaillaankin osakkeenomistaja.

  Syyriaan ammuttujen rakettien valmistaja on, yllätys yllätys, Raytheon. Yksi ohjus maksaa veronmaksajille karkeasti noin miljoona euroa. Raytheon siis kasvatti myyntiään yli 50 miljoonalla dollarilla yhdessä illassa. Luonnollisesti lafkan pörssikurssit myös nousivat hyökkäyksen johdosta.

  https://www.scribd.com/document/315632622/Donald-Trump-form-278e-disclosure-2016

  http://thefreethoughtproject.com/according-to-his-most-r-firing-59-missiles-into-syria/

  Plusääni(20)Miinusääni(1)
 5. Sauli niinistö hänen ruusuristiläis/vapaamuurari maanpetturi kaverinsa pitäisi kärventää kaasulla ja valkoisella fosforilla!!

  Plusääni(20)Miinusääni(1)
 6. Kaikenlaista idioottia sitä maa päällään kantaa niin kuin nyt tuo Ben Z. Eräät perustelevat näkemystään al-Assadin syyllisyydestä sillä, että eihän USA:n kaltainen valtavilla tiedusteluresursseilla varustettu valtio (ynnä muu läntinen tiedustelu) voi olla väärässä. Nyt ovat jo unohtuneet Saddamin väitetyt joukkotuhoaseet, vuoden 2013 false flag kaasusisku Syyriassa tai muut epämääräisyydet esimerkiksi Gaddafin kaatamisessa. Ammattimaiset huijarit tietävät, että useimpien ihmisten hyväuskoisuus ja tarve kuulua ”omaan” laumaan mahdollistaa mitä törkeimmän totuuden vääristelyn.

  Oliskohan Putinin, Trumpin sekä Washingtonin sionistien ja neoconien välillä tehty monikantainen diili? USA-Israel sekä muu länsikoalitio saa pitää ja pilkkoa Syyrian ja syrjäyttää al-Assadin. Putin puolestaan saa pitää Krimin ja mahdollisesti Ukrainan omassa etupiirissään ainakin toistaiseksi.
  Trumpin paljastuminen sionistiseksi globalistiksi aiheuttaa USA:ssa melkoisia sisäpoliittisia paineita. Hänen uskottavuutensa patrioottina on nyt vain muutaman hiuskarvan varassa. Lähiviikot paljastavat kuinka röyhkeäksi tämä geopoliittinen peli voi vielä mennä.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 7. Iran väittää Venäjän pettäneen Syyrian ja Iranin myymällä venäläisvalmisteisen S-300 ilmatorjuntaohjusjärjestelmän ensin heille ja sen jälkeen kaupanneet tuon ilmatorjuntaohjusjärjestelmän kaikki salaisuudet Israelille. Tästä syystä johtuen Israelin ilmavoimien hävittäjät ovat saaneet operoida Syyriassa aivan vapaasti S-300 ilmatorjuntaohjusjärjestelmien reagoimatta asiaan mitenkään.

  http://www.popularmechanics.com/military/weapons/a25779/iran-complains-russia-sold-out-its-air-defenses-to-israel/

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 8. Samaa kusetusta teki Neuvostoliitto Israelin perustamisesta alkaen. NL myi aseita Israelin naapurimaille (lue: arabivaltioille), mutta samanaikaisesti hieman parempia ja uudenaikaisempia aseita Israelille. Käytännössä NL teki kauppaa molempien kanssa. Kaksinaamaista peliä. Sitä on jatkunut vuodesta jo 1948.
  Miljoona venäjänjuutalaista Israelissa painaa paljon vaa’assa.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
  1. Toisaalta jos eivät saaneet jotain teknologiaa käsiinsä tavallisin keinoin sen hankki sitten salainen palvelu Mossad. 1960-luvulla Neuvostoliitto oli myynyt runsaasti aikanaan parhaana pidettyä neuvostovalmisteista Mig-21 hävittäjää arabimaihin ja Israel päätti hankkia sellaisen. Mossad käynnisti operaatio ”Timantin” ja lähetti agenttinsa Irakiin ja saivat värvättyä irakilaisen Mig-21 ohjaaja kapteeni ”Munir Redfan” joka loikkasi ja lensi Israeliin tuolla Mig-21 hävittäjällä. Koelennot Irakilta varastetulla hävittäjällä aloitettiin välittömästi. Mig-21:n suorituskyvyn selvittäminen auttoi olennaisesti Israelin ilmavoimia valmistautumaan kohtaamaan arabien ilmavoimien Migit ilmataisteluissa mikä tapahtuikin sitten kuuden päivän sodassa 1967.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 9. Venäjä tuonut nyt Syyriaan uutta ilmatorjunta kalustoa , Buk M3

  https://sputniknews.com/russia/201601091032883553-buk-new-anti-aircraft-weapon/

  http://www.military-today.com/missiles/buk_m3.htm

  Kannattaa seurata tuota Israeli News Live , se näyttää olevan hyvin perillä tilanteista ja minusta raportoi rehellisesti, esim tämä henkilö joka sitä vetää on jo monta kertaa sanonut ettei itse usko että Assad olisi kaasuttanut omia kansisiaan. Eli toisin kuin Niinistö, toimittaja Israelista kertoo että lännen syytökset ovat valetta.

  Eikö muuten olisi jo aika julkaista Pohjois-Korean tilanteesta , siellähän alkaa kohta sota ja helvetti . Pohjois Korealla on ydinaseita ja paljon tykistöä, en haluaisi olla nyt Etelä-Koreassa tai edes Japanissa. Kiina ehkä suostunut lopettamaan kim sedän uhoamiset yhdessä usa:n kanssa ?

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 10. Epätodellista että kukaan ei tunnu Suomessa julkaisevan tilannekatsausta Korean tilanteesta , en tiedä onko se sellaista nyky-ajan-ei kuulu mulle piittaamattomuutta , vai sitä ettei ymmärretä tilannetta. Siellä on nyt mahdollisuudet kauheaan katastrofiin.

  Pohjois Korea on määrännyt että noin 600000 ihmisen on poistuttava pääkaupungista Pjongjang , koska odottavat ”iskuja” ja koska maanalaiset bunkkerit eivät ilmeisesti riitä koko Pjongjangin nykyiselle väestölle.Lisäksi Pohjois korea on iolmoittanut ulkomaisille toimittajille valmistautua ”isoon tapahtumaan” .

  Usa ja Kiina aikovat poistaa Kim Jong-un , ongelma on vain että Pohjois Korealla varsin mittavat asevoimat, ja esim Etelä Korean pääkaupunki Soul on lähellä rajaa.

  Se että Kiina näyttää toimivan usa:n kanssa asiassa, voi merkitä ettei Kiina ja Venäjä välttämättä ole niin kumppaneita kuin ovat halunneet antaa kuvan.

  Suomen ulkoministeriön mukaan , ei tarvetta muuttaa matkustustiedotetta Koreaan , eli sielläkin vähät välitetään ( miksi sitten edes on matkustustiedote jos ei mahdollinen sota edes hetkauta )

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 11. Maailma on sairas ja sen parantumisen eteen tarvitaan työtä.

  Markku ja muut, jos henkilö haluaisi osallistua tervehdyttämistyöhön tavalla tai toisella, mitä ovat ne instanssit ja järjestöt joiden pariin voisi hakeutua antamaan panoksensa?

  Kansallinen Vastarintaliike on havainnut ongelmien seurauksia ja on monelle liian pro väkivalta. Palstoille kommentointi on turhauttavaa ja käytetty aikapanos ei kanna oikein hedelmää.

  Mitä vaihtoehtoja on tehdä duunia ongelman korjaamiseksi? Ruokapalkka riittää.

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
  1. Ensimmäisiä toimenpiteitä on varojen keruu julkaisutoiminnan edistämiseksi ja paikkakunnittainen verkostoituminen. Mahdollisimman laajan sivistyksen hankkiminen ja Jumalan Sanan tutkiminen. Siitä se lähtee.

   Mitkä ovat ne järjestöt? Aidot isänmaalliset organisaatiot löytävät toisensa ja uusiakin voidaan kehittää.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. En oikein näe että magneettimedia liittyy tarpeeksi tuohon ”mahdollisimman laajan sivistyksen hankkimiseen” , Eikö MM tue esim kansallista vastarintaa joka taas ei minusta ole kyllin valistunut ,esim puhuu eugeniikasta ja sehän oli kolmannessa valtakunnassa käytössä, ja esim hirviö Bill gates säätiöineen on tappanut ja vammauttanut esim Intiassa kymmeniä tuhansia ihmisiä eugeniikan nimissä.

    https://www.henrymakow.com/nazis-gassed-aryans-but-not-jews.html

    Samalla kun Juutinen siis puhuu Jumalan sanan tutkimisesta, on Magneettimedia mukana tukemassa eugeniikkaa puoltavaa vastarintaa. Lisäksi magneettimedia on koko ajan ollut julkaisemassa mv lehden juttuja, ja jonka jutuista paistaa koko ajan kissan kokoisin kirjaimin eliitin signature, luoda jatkuvaa vastakkain asettelua ja vihaa .

    Ei tätä Globaalia sotkua ratkota pystytä mitenkään ratkomaan linnouttautumalla kukin omiin kuppikuntiin, jotka sitten jatkavat juuri sitä mitä heidän halutaankin tekevän, taistelevan toisiaan vastaan. Vain yhteis allianssi eri maista, kulttuureista, uskontokunnista voi kyetä saamaan jotain aikaan, ja silläkin on aika loppumassa koska alkaa näyttää että apocalyptinen tapahtuma lähenee.

    Sekä Mailman eliitti ja vastarintaliike siis molemmat pitävät eugeniikkaa lähellä sydäntä olevana asiana, eikö Juutista ollenkaan ole häirinnyt asia ?

    Plusääni(1)Miinusääni(5)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat