Israel: Pohjois-Korean ydinohjelman lakkauttamisen politiikkaa on sovellettava myös Iraniin

Sionistivaltio Israel provosoi jälleen nostattaen vihaa Irania kohtaan. Tällä kertaa Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu käytti tekosyynä Donald Trumpin ja Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin tapaamista.

Netanjahu uhkui vihaa ja tuhoamisen halua Irania kohtaan puhuessaan American Jewish Committee -lobbausjärjestön järjestämässä tapahtumassa.

– Niiden, jotka tukevat Amerikan presidentti Donald Trumpin pyrkimyksiä lakkauttaa Pohjois-Korean ydinohjelma, tulisi kannattaa samaa politiikkaa myös suhteessa Iraniin, sanoi American Jewish Committee -lobbausjärjestön järjestämässä tapahtumassa Jerusalemissa puhunut Netanjahu.

 

Kuinka Pohjois-Korean ydinaseistariisuntaa sovellettaisiin Iraniin?

Ensinnäkin kuinka samaa ydinaseistariisunnan politiikka sovelletaan Iraniin, jolla ei ole ydinaseita eikä ydinaseohjelmaa?

Tunnettu tosiasia on, että Israel on selvästi valehdellut väittäessään Iranin kehittävän ”ydinasetta”. Israelin jatkuvana vaatimuksena on sotilaallinen hyökkäys Iraniin ”ydinuhan torjumiseksi”.

IAEA:n raportin mukaan Iranin ydinaseohjelmasta ei löydetty mitään todisteita. Lisäksi CIA ei ole löytänyt mitään todisteita siitä, että Iranilla olisi siviilihankkeidensa ohessa salainen ydinaseohjelma. Sen sijaan Israel on vaarallinen ydinasevaltio, joka on uhkana maailman rauhalle, sillä maata hallitsevat sotaisat ja julmat sionistit.

 

USA ja Israel pitää riisua täydellisesti aseista

Maailman turvallisuuden kannalta ensimmäinen tehtävä olisi riisua Yhdysvallat ja Israel ydinaseista ja kaikista aseista. Israelin valtion oikeus olla juutalaisvaltiona pitäisi nopeasti lakkauttaa ja taata samat kansalaisoikeudet kaikille maan asukkaille.

Hiljattain ilmeni, että Israel on aloittanut laittoman ydinteknologiansa myymisen myös ääri-islamilaiselle valtiolle Saudi-Arabialle.

Lähi-idän tilanteen tarkkailijat pelkäävät, että saudien kautta ydinteknologia voi päätyä Isisin kaltaisten terroristijärjestöjen käsiin.

Sionistijohtaja itse totesi, että:

– Vaarallisilla mailla ei tulisi olla ydinohjelmaa

Varmaankin Netanjahu tarkoitti sillä Israelia, sillä eihän Lähi-idässä ole muita vaarallisia ydinasevaltioita kuin Israel. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan milloin Israelin hävittäjät iskevät Israelin ydinlaitoksiin.

 

Loppuarvio

Israel pyrkii Iranin ja Syyrian hallitusten nujertamiseen, sillä nämä muodostavat sionismia vastustavan rintaman Hizbollahin kanssa. Israel ei kuitenkaan yksin kykene tähän tuhotyöhön, vaan yrittää korruption ja kiristyksen välityksellä pakottaa muut valtiot sotimaan puolestaan. Israelin tavoite on Suur-Israel sekä siihen liittyvä Lähi-idän uusjako.

Pyrkimyksenä on myös syvemmän Aasian valloitus, jota Yhdysvaltojen kannattama Pohjois-Korean aseista- ja ydinaseistariisunta politiikka edustaa.

Pohdinnan arvoista on vielä sekin, miksi Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-un yllättäen ja passiivisesti näyttää antautuvan sionistisen Yhdysvaltojen vaatimuksiin? Luultavasti kysymyksessä oli globaali poliittinen näytelmä, jossa Pohjois-Korealle varattiin ”tuhman pojan” rooli, jonka varjolla sionistinen USA pystyi ylläpitämään vastakkainasettelua akselilla Itä-Aasia vastaan Euroopan unioni ja Yhdysvallat. Siten keinotekoisten uhkien kautta globaali valtaeliitti kykeni ja edelleen pystyy kokoamaan poliittista, taloudellista ja ennen muuta sotilaallista voimaansa Uuden maailmanjärjestyksen rakentamiseksi.

Markku Juutinen

 

Lähde

The New Observer: http://newobserveronline.com/netanyahu-tries-to-hijack-trump-kim-jong-un-meeting-to-spread-more-lies-about-iran/

https://archive.is/Cm0b0

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/lehti-valkoinen-talo-ei-usko-cia-n-iran-raporttia/2205518#gs.x1erxxs

http://www.presstv.com/

http://english.alahednews.com.lb/essaydetails.php?eid=26902&cid=390#.WyPXsCB9g_6

http://www.presstv.com/Detail/2018/05/31/563499/Israel-Saudi-Arabia-Ami-DorOn-iHLS-Pakistan

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-05-10/can-putin-stop-israel-and-iran-going-to-war

8 kommenttia

 1. Iran on uhka, ei joidenkin aseiden vuoksi välttämättä, mutta islamilaisen pappisvallan tähden. Kaikkein pahin se on toki iranilaisille, joiden soisi potkivat pappisvaltiaat pellolle.

  Plusääni(0)Miinusääni(11)
 2. Kun sionistit rakentavat ja ovat jo vuosisatoja rakentaneet omaa imperiumiaan, JWO (=NWO):ta niin heistä vain heillä ja heitä kumartavalla taholla saisi olla ydinaseet joilla muu maailma alistetaan ja pidetään nöyränä palvelijana ellei orjana.
  Sionistien röyhkeys ja narsistinen itsensä palvonta on menossa äärimmäisyyksiin ja psykopaattisesta toiminnasta on tehty täysin laillista. Lakina on vain Talmudin itse luotu ylemmyys-oppi (Jumalahan ei ole sen takana koska Jumala ei nosta ketään ylemmyyteen, … se on aina ihmisen oma narsistinen teko ja synti) joka lupaa juutalaisille kaiken ja antaa oikeuden orjuuttaa muut ilman syyllisyyttä. Ainutlaatuisen julma ja uskonnoksi nostettu oppi josta N-yahu on tehnyt jo Israelin poliittisen mallin.

  Israelin lainsäätäjä julistaa ”juutalaisen rodun” ylemmyyttä
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=171764

  Stuart Winer – Times of Israel 13.6.2018
  Likudin puolueen lainsäätäjä sanoi keskiviikkona, että ”juutalainen rotu” on maailman älykkäin ja jolla on ”korkein inhimillinen pääoma” (inhimillisyys siis tarkoittaa oikeutta alistaa muut ja luoda oma pskopaattis-teokraattinen maailma jossa inhimillisyys ja oikeudenmukaisuus täysin sivuutetaan), minkä vuoksi hän sanoi, että israelilaiset eivät nostaneet syytöksiä Pääministeri Benjamin Netanyahun väärinkäytöksistä ja korruptio-rikoksista.

  Jää nähtävksi onnituvatko sionistit hankkeessaan alistaa koko muu maailma valtaansa. Olisi aika erikoista jos pieni klaani raadollisine psykopaatti-ohtajineen, joita juutalaisten suuri osa ei edes tue, onnituisi kaappaamaan koko maailman valtaansa.
  Sefardijuutakaiset juuret omaava Thomas Paine kirjoittaa mm.:

  …Koko historian aikana on ollut paljon spekulaatiota, erityisesti kristittyjen keskuudessa, että jonain päivänä Anti-Kristuksen nimi paljastuu. … Katsokaamme tosiasioita. Israelin valtio on merirosvo ja loislähtöinen valtio, jota rahoittavat Amerikka tai sionistiset juutalaiset, jotka hallitsevat Amerikkaa ja muita länsimaita ikään kuin olisivat absoluuttisia hallitsijoita.
  Jos ketään voitaisiin merkitä Bona Fide-juutalaisten ja sivistyneen maailman viholliseksi, jos joku tuntuu enemmän Anti-Kristukselta – panen Benjamin Netanyahun listan kärkeen.
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=171736

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. Kolmen kuukauden vierailu Länsirannalle muutti Israelin ystävän ajattelun. Juha Partanen järkyttyi näkemästään.
   Juha Partanen näki Länsirannalla asioita, joita hän ei voinut etukäteen kuvitella. (KUVA: RIO GANDARA / HS)
   https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000005721311.html

   Näin se menee. Sionistimedia tekee kaikkensa jottei totuus näitäkään asioista paljastuisi. Valtaosa maailmasta elää sen kertoman valheen ja propagandan alla mutta vähitellen ihmisten silmät vaihtoehtomedian ja myös juutalaisten omien aktivistien (Gilad Atzmon, Henry Makow, Miko Peled, Shlomo Sand ym.) ansiosta alkavat tulla kaikessa karmeudessaan esiin.
   Shlomo Sand: ‘I wish to resign and cease considering myself a Jew’
   https://www.theguardian.com/world/2014/oct/10/shlomo-sand-i-wish-to-cease-considering-myself-a-jew
   ”I am often even ashamed of Israel, particularly when I witness evidence of its cruel military colonisation, with its weak and defenceless victims who are not part of the “chosen people”.”

   Being in Time (Gilad Atzmon)

   On The Current International Zionist Smear Campaign
   http://www.gilad.co.uk
   Glad Atzmon: The Wandering Who?

   Look inside

   Tämän Juha Partasen kertomuksen toivoisi maamme sionistijohdonkin lukevan ja miettivän tarkkaan mihin rikolliseen ja pakanalliseen joukkoon on itsensä ja maansa vastoin kansan tahtoa kahlinnut.
   Tämän päivän Israel ei ole Raamatun profetian täyttyminen — evankeliset johtajat ovat väärässä. Netanjahu ja hänen sionistinsa eivät ole Jumalan valittuja ihmisiä.”
   https://russia-insider.com/en/jewish-question
   https://russia-insider.com/en/chuck-baldwin

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
 3. Raamatun arvokas osa ovat sionismin vastaiset Profeetat jotka varoittavat Israelin kansaa fariseus-rabbien kieroudesta ja vallanhimon vaaroista.
  Nyt Gilad Atzmon on saanut kunnian liittyä heidän joukkoonsa kirjoittaa monien mielestä aikamme johtava Juutalaisuuden teologi.
  In 2014 Professor Marc H. Ellis,  regarded by many as the leading contemporary Jewish theologian, published  Future of the Prophetic,  an extensive study of the Hebrew prophet. In his book, Ellis dedicated a chapter to me and my work. He reached the conclusion that yours truly is the new Jewish prophet.
  “Like the ancient prophets Atzmon exposes Jews. At the same time, Atzmon believes that the Bible, from which the prophets spring, is bogus….Atzmon provides no hiding place for Jews anywhere.”  (Future of the Prophetic, Marc H. Ellis pg’ 332)
  “Atzmon is extreme but, in his extremity, he is much like the biblical prophets.” (pg’332)
  https://www.gilad.co.uk/writings/2018/7/5/being-ordinary

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Mielellään haluaisi löytää jotain hyvää Israelista ja sionisteista mutta sitä ei löydy edes suurennuslasilla etsien. Miksi joku kansa voi olla niin syvällä pahan syövereissä kiinni ettei se pysty muuhun kuin muiden tuhoamiseen?
   Vastaus löytyy juutalaisesta Raamatusta (Tanakh ja Talmud) joissa psykopaattinen ja rasistinen, sadistinen ja julma Jahve on rabbien palvoma jumala ja joka heijastaa kansansa kieroa ja pahaa luonnetta ja pitää sitä kahleissaan.
   Ainoa tapa päästä irti tuosta pahuudesta on Atzmonin valitsema tie: sanoutua kokonaan irti juutalaisuudesta (jahvelaisuudesta) ja liittyä muiden joukkoon eli assimiloitua. Sionistien tie on eristäytyminen ja rasismi johon psykopaattinen Jahve – toisin kuten Jeesus – kehottaa. Siksi juuri sodat muita vastaan ja kaiken varallisuuden keruu omiin käsiin jatkuvat kunnes koko maailma on vallattu.

   Erikoista on että kristinuskon menetyksen takana on juutalainen Paavali (Saulus) joka aikansa kristittyjä Jeesus-lahkoon kuuluvia vainottuaan ja tuhottuaan päätyi syyllisyyden tunnossaan hylkäämään farisealaisrabbien jahvelaisen opin ja alkoi puolustaa kristittyjä ja julistaa Jeesuksen oppia seurakuntia Lähi-itään perustamalla.
   Siis kristinuskon tärkeä ellei tärkein taustavoima on entinen fariseus joka Atzmonin tapaan kääntyi omiaan ja heidän Jahveaan vastaan hyläten sen tuhoisan ja vaarallisen tien joka ei johda onnelliseen elämään eikä rauhaan.
   How Zionist is the New World Order? and How Biblical Is Zionism?
   https://www.veteranstoday.com/2018/03/10/zio-nwo/

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. The Israeli journalist Gideon Levy wrote: ”Only psychiatrists can explain Israel’s behavior”, suggesting a possible diagnosis ”paranoia, schizophrenia and megalomania.” Sociopathy is probably a better guess. If any nationalism is a collective egoism, Israel’s is more like a collective sociopathy.
    Israel seems destined to be directed by the most extremist, openly racist, paranoid, and Machiavellian elements – the most lacking in all inhibitions normally imposed by empathy and respect for other peoples.
    In the final analysis, was not this destiny blueprinted in the Bible? … is it not the fault of its evil genius Yahweh? … the creation by the ancient Levites of this particularly xenophobic tribal egrigore that has usurped the title of ”The Creator of Universe” and ”Father of Humanity”?
    Only when the biblical Yahweh is correctly diagnosed and publicly exposed as a sociopathic myth will the Jews have a chance to collectively break away from his psychopathic bond, renounce the curse of being the chosen people and learn to empathize with the rest of humankind. Until then, courageous Jews, from Jesus and Paul to Shlomo Sand and Gilad Atzmon will continue to pave the way in solitude, vilified as self-hating Jews by those they will liberate. (Guyenot: From Yahweh to Zion)
    https://www.amazon.com/Books-Laurent-Guyenot/s?ie=UTF8&page=1&rh=n%3A283155%2Cp_27%3ALaurent%20Guyenot
    ”Israelilainen toimittaja Gideon Levy kirjoitti: ”Vain psykiatrit voivat selittää Israelin käyttäytymistä”, mikä viittaa mahdolliseen diagnoosiin ”paranoia, skitsofrenia ja megalomania”. Sosiopatia on todennäköisesti parempi arvaus. Jos jokin kansallismielisyys on kollektiivinen egoismi, Israel on enemmän kollektiivinen sosiopatia.
    Ainoastaan ​​silloin, kun (hebrealaisten) Raamatun Yahweh on diagnosoitu oikein ja julkisesti hyväksytty sosiopaattiseksi myytiksi, juutalaisilla on mahdollisuus yhteisvastuullisesti irtautua psykopaattisesta siteestään häneen ja luopua kirouksesta, että he ovat valittuja ihmisiä ja oppia elämään empaattisesti muiden ihmisten kanssa. Siihen asti rohkeat juutalaiset, Jeesuksesta ja Paavalista Shlomo Sandiin ja Gilad Atzmoniin, jatkavat yksinäisyydessä, itseään vihaaviksi juutalaisiksi syytettyinä.” (Guyenot: From Yahweh to Zion)

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat