Israel uhkana maailmanrauhalle

Israel uhkailee jatkuvasti sotilaallisella hyökkäyksellä Iranin kimppuun. Sionistivaltio onkin varannut puolustusbudjettiinsa 2,89–3,47 miljardia dollaria Iran-hyökkäyksen valmisteluihin, riippumatta siitä, toteutuvatko uhkailut vai ei (RT 19.3.2014). Israel on historiansa aikana selvästi osittanut olevansa entistä vakavampi vaara maailmanrauhalle ja kansojen olemassaololle.

Press TV haastatteli kommentaattori James Morrista Israelin aggressiivisuudesta Irania kohtaan. Haastattelun mukaan Israel pitää yllä valmiuksia sotilaalliseen iskuun Iraniin ja on äärimmäisen halukas toteuttamaan uhkauksensa. Israel on varautunut sotilaalliseen operaatioon, vaikka Iranin ydinohjelma on rauhanomainen (Press TV 20.3.2014).

Nykyisin Obama ei näytä olevan motivoitunut iskemään Iraniin, mutta Israel edelleen varustautuu sotaan. Huomattakoon, että ensinnäkin kriisin synnyttäminen Ukrainaan oli osa Yhdysvaltojen uuskonservatiivien agendaa, joka suuntautui Venäjää vastaan. Uuskonservatiivit ja esimerkiksi Amerikan sionistinen lobbausjärjestö AIPAC ovat yrittäneet kaikin tavoin viilentää Obaman ja Putinin välistä yhteisymmärrystä. Luonnollisesti Israel-lobbyn ohjelmaan kuuluu USA:n johdon virittäminen siihen, että supervalta antaisi kaiken mahdollisen tuen Iraniin hyökkäykselle (Press TV 20.3.2014).

 
Israelin globaalit hegemoniset pyrkimykset vievät maailman perikatoon

Joku voi ihmetellä tämän luvun otsikon luettuaan, että kuinka pieni Israel muka kykenisi muodostamaan uhan maailmanrauhalle ja kansojen olemassaololle. Kuitenkin maa on globaali vaaratekijä, ei suuruutensa vaan huippuunsa asti organisoituneen sionistimafian ansiosta.

Ensinnäkin merkillepantavaa on se, että Israel on varsin tehokas ydinasevaltio (Fas 2004). Tämä hampaisiin asti aseistettu valtio ei ole suostunut ratifioimaan ydinsulkusopimusta (GS 2000–2014; BBS News 22.12.2003). Sitä vastoin sionistien pesäpaikka vaahtoaa hysteerisellä vimmalla muiden valtioiden olemattomista joukkotuhoaseista tavoitteenaan kansainvälisen valta-aseman saavuttaminen.

Toiseksi, Israelin kansallinen eliitti on osa kansainvälistä sionistiverkostoa. Maan eliitti kytkeytyy Yhdysvalloissa häärivään Israel-lobbyyn ja muihin vaikutusvaltaisiin eturyhmiin. Kansainvälisten poliittisten yhteyksiensä avulla Israel voi vaikuttaa Yhdysvaltoihin, YK:iin, Natoon, kansainväliseen pankki- ja taloustoimintaan, valtamediaan ja muihin vallan instituutioihin. Sionistinen eliitti on jättiläismäinen mafia, jonka tilillä ovat esimerkiksi Venäjän vallankumous sekä tsaariperheen murha, hirmuvaltio Neuvostoliitto sekä kahden sodan laajentaminen ensimmäiseksi ja toiseksi maailmansodaksi (Wilton 2000; Freedman 1960; Solsenitsyn 1974). Israel on todellinen riskitekijä globaalin rauhankehityksen kannalta.

Sionistinen eliitti on tuhonnut ja pyrkii nujertamaan kaikki valtiot, jotka ovat kapuloita globaalin valtakoneistonsa rattaissa. Niinpä valtiot, jotka noudattavat itsenäistä pankki- ja taloustoimintaa riippumattomana ”vapaasta markkinajärjestelmästä” sekä kansainvälisistä rahoituslaitoksista ynnä muista talouseliiteistä, eivät ole kyseisen globaalin mafian ja siihen liittyvän Yhdysvaltojen ja sen liittolaisten ”ystäviä”. Tällainen itsenäinen ”jukuripää” on esimerkiksi Iran. ”Kuka nyt sellaista sietäisi?”

Israeliin integroituneen sionistisen etuvartion nykyisenä päämääränä on kolmas maailmansota. Juuri tätä pyrkimystä ovat palvelleet maailmanlaajuiset pankki- ja talouskriisit, vallankumouksien lietsonta arabikeväineen, Syyrian toivoton konflikti ja tuoreimpana Ukrainan konflikti, joka suuntautui esim. Venäjän vaikutusvallan heikentämiseen (1). Luonnollisesti esimerkkejä sionistien tavoitteista löytyy paljon enemmänkin.

 

Kommentit

USA:n ulkopolitiikka on sitoutunut kansainvälisiin imperialistisiin tavoitteisin yhdessä muiden Nato-valtioiden kanssa. Sotilasliitto Nato on maailmanhistorian voimakkaimman valtion väkivaltaista strategiaa ajava valtioterrorismin väline. Mutta kuten sanottu, kaiken taustalla on tuo ”jumalan silmäterä”, sionistinen eliitti, joka luottaa maailman ”ainoaan demokraattiseen” valtioon, Israeliin.

Näitä voimia palvelee myös Suomen poliittinen eliitti, mikä ilmenee siinä, että Suomi ja suomalaiset ovat alistettu aneemiseksi orjalaumaksi uhraamaan elämäänsä suuryritysten alttarille. Suomen poliittinen johto pelaa vaarallista peliä. Suomen valtamedia on onnistunut aivopesemään valtaosan kansalaisista sensaatiohakuisella uutisoinnillaan ja suoranaisella valheilla. Meidät on saatu uskomaan, että esimerkiksi USA:n ja Naton operaatiot maailmalla ovat humanitaarisia, vaikka niissä menehtyy hirvittävästi viattomia ihmisiä ja ”vapautettujen” maiden talous sekä infrastruktuuri turmeltuvat käyttökelvottomaksi. Sen sijaan globaalia eliittiä vastustavat valtiot leimataan suoraan roistovaltioiksi. Suurin osa länsimaalaisista ei osaa kyseenalaistaa valtamedialta saamaansa tietoa. Kansainvälisesti tärkeitä uutisia jätetään varjoon ja polttopisteeseen nostetaan vähempiarvoiset tapahtumat, joilla on enimmäkseen lähinnä viihteellistä merkitystä.

Suomen poliittinen johto on edelleen hyvin innostunut liittämään maamme Natoon. Tämä tulee ilmi esimerkiksi maanpetturi Kataisen hiljattain antamista lausunnoista, joiden mukaan Suomi ei olisikaan puolueeton ja että Suomella olisi edelleen ”Nato-optio” avoinna (Yle-uutiset 16.3.2014). Suomen on kuitenkin oltava ehdottomasti puolueeton ja maatamme ei saa liittää Natoon. Nato-jäsenmaana joutuisimme lähettämään sotilaamme uhraamaan itsensä ylikansallisen kapitalismin alttarille. Huomioitakoon myös Suomen ja Venäjän yhteinen pitkä rajalinja. Nato-jäsenenä Suomen alueelle sijoitetut liittoutuman sotilaallisesti strategiset järjestelmät aiheuttaisivat paineen Venäjälle lisätä sotilaallista varusteluaan Suomea silmällä pitäen. Näin kävi Ukrainan kriisin yhteydessä, kun sionistinen ylimystö lisäsi painostustaan Venäjän geopoliittisessa läheisyydessä.

Lopuksi huomautettakoon, että toisin kuin Iran, Israel ei ole rauhaa rakastava maa, vaan sotaisa, julma ja fasistinen valtio, jolla ei pitäisi olla mitään oikeutta valtiona olemiseen. Kirjoitus Israelin luonteesta.

Eduskuntavaalit lähestyvät. Vetoan suomalaisiin, että he eivät enää äänestäisi päättäjiksi globaalin eliitin kätyreitä. Siten voimme välttää useiden tragedioiden synnyn.

 

Markku Juutinen

 

Lähteet

Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.
Solsjenitsyn, Alexander (1974). Gulag-arkipelagen Fängelseindustrin. Del 1 och 2. Wahlström & Widsrand Stockholm.
Wilton, Robert (2000). ROMANOVIEN VIIMEISET PÄIVÄT Kuinka tsaari Nikolai II ja hänen perheensä murhattiin. Tabernaculum Dei ry.
Freedman, Benjamin (1961). Juutalainen loikkari varoittaa amerikkaa. Saatavilla: http://100777.com/jewry/freedman_fi
RT (19.3.2014). Saatavilla: http://rt.com/news/israel-iran-war-budget-901/
(Press TV 20.3.2014). Saatavilla: http://www.presstv.com/detail/2014/03/20/355488/israel-lobby-aiming-for-war-with-iran/
Fas (2004). Saatavilla: http://www.fas.org/nuke/guide/israel/index.html
Global Security.org (2000-2014). Saatavilla: http://www.globalsecurity.org/wmd/world/israel/nuke-stockpile.htm
BBS News (22.12.2003). Saatavilla: http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/3340639.stm
Yle-utiset (16.3.2014). Saatavilla: http://yle.fi/uutiset/katainen_saksalaisille_suomi_ei_ole_puolueeton/7139343
1. Taloussanomat (23.2.2014). Saatavilla: http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2014/02/23/viisi-vaiettua-syyta-miksi-kiovan-kaduilla-palaa/20142620/170?ref=hs
http://www.federalreserve.gov/aboutthefed/directors/list-directors.htm
http://www.nytimes.com/2008/09/28/business/28lloyd.html?_r=1&partner=rssnyt&emc=rss&oref=slogin
Cincinnatus: War! War! War! USA 1984; Cherep-Spiridovitch: The Secret Worlf Government. USA 1926; Hoskins, Richarrd Kelly: War Cycles, Peace Cycles. USA 1985; Coleman, John: Conspiratiors’ Hierarchy: The Story of the Committee of 300. USA 1992; Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky; Chossudovsky, Michel (2004). Köyhyyden globalisointi. Keuruu: Otavan Kirjapaino Oy.

2 kommenttia

 1. http://www.jpost.com/Jewish-World/Jewish-Features/At-Putins-side-an-army-of-Jewish-billionaires

  Siis ”Kolmas maailmansota” tai Putinin suorittama Ukrainan osien, Suomen ja Baltian mahdollinen miehitys vastatoimena Iranin hyökkäykselle olisi siis vain ”luonnollinen reaktio” Putinilta?

  Suomi joutuu operoimaan kahden tulen välissä, vaikka kumpikin tuli on Israelin tuli.

  Suomella ei kai ole länsisuuntaukselle vaihtoehtoa niin kauan kuin ei tapahdu muutoksia idässä ja tuskin sittenkään.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Israelin sotateollisuus halusi ydinpommeja. JFK vastusti USA:n apua Israelin aseistamisessa ydinasein. Siksi Mossad murhasi JFK:n. Tänään Israelilla on maailman neljänneksi ydinasearsenaali heti USA.n, Venäjän ja Kiinan jälkeen. Jopa enemmän ydinaseita kuin Ranskalla.

  Israelilainen ydinteknikko Vanunu paljasti vuonna 1986 Israelilla olleen jo silloin pari sataa ydinpommia varastoissaan. Vanunu on ollut maan sisäisenä vankina ”vapauduttuaan” maailman pisimmästä eristysselli-rangaistuksesta. Israel on siinä mielessä kuten DDR, korkeat muurit ympärillä ja Stasi (Mossad) valvoo kaikkea kansalaisten elämistä ja toisinajattelijoita ei päästetä lähtemään maasta – kuten Vanunua – ja heidät on tuomittu kuolemaan vanhuuteen Israelissa.

  Pahinta kaikessa on se, ettei maailman neljänneksi suurimman ydinaseita valmistavaa ja varastoivaa maata ole saatu liittymään mihinkään kansainväliseen ydinaseita valvovaan organisaatioon tai allekirjoittamaan mitään ydinaseisiin liittyvää kansainvälistä sopimusta. Virallisesti Israelilla ei ole ydinaseita ja siksi se kieltäytyy allekirjoittamasta sellaisia sopimuksia tai liittymään mihinkään ydinaseita valvoviin järjestöihin.

  Käytännössä Israel on merirosvovaltio, joka kontrolloi Välimereltä käsin Mustaa merta ja jopa Itämerta käyden välillä Barentskin merellä. Punaisen meren ja Diego Gracian sukellusvenetukikohtiensa kautta Israel kontrolloi Persianlahtea, Intian ja Kiinan valtameriä. Käytännössä Israelin ydinohjuksin varustetut saksalaisvalmisteiset sukellusveneet voivat liikkua missä tahansa ja uhata kaikkia maailman valtioita ja sytyttää hyökkäyksellä ydinsota missä tahansa.

  Nämä Israelin suunnitelmat JFK halusi estää. ”Israelista ei saisi koskaan tulla ydinasein varustettua narsistista parasiittivaltiota” oli JFK:n ajatus. Tämä ajatus sai lyijymyrkytyksen Dallasissa. JFK:n murhan takana oli Mossad. Se muistuttaa USA:n presidenttejä siitä, kuka heitä todellisuudessa johtaa. USA:n presidentit ovat vain sionistien käsinukkeja.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat