Israel viskasi Trumpin syrjään kuin rukkasen; Biden on Israelille mieluisempi

Sionistipresidentti Donald Trump tukijoukkoineen kiistää vaalituloksen, syyttäen Bidenin kannattajia vaalituloksen “ryöväämisestä” ja “vilpillisyydestä”. Biden on kuitenkin nyt varmistumassa Yhdysvaltojen seuraavaksi presidentiksi, mutta tietysti myös yllätyksiä voi tapahtua. Yhdysvaltojen Lähi-idän politiikan ja ulkopolitiikan kannalta Trump olisi tietysti suotuisampi vaihtoehto kuin Israelin lammasmainen palvelija sionisti Joe Biden

 

”… sillä ei ole mitään väliä, johtaako Amerikkaa demokraatti vai republikaani”. ”En näe edessäni demokraatteja tai republikaaneja vaan pelkän Israelin”, Netanjahu kuvaili (JTA. 10.11.2020).

Sionistipresidentti Trump ei ole, eikä ollut Yhdysvaltojen vapauttaja 

Monet Trump-fanaatikot, kuten QAnon-ryhmät ja Suomessa juutalaiseliitin manipuloimat perussuomalaiset sekä näitä kannattavat tietyt “vaihtoehtomediat” kuvittelevat lapsellisesti Trumpissa personoituvan Yhdysvaltojen vapaussankarin ja negatiivisen globalisaation vastaisen voiman. Kuitenkin sionistipresidentti Trump ei ole ollut kansalaistensa, eikä Yhdysvaltojen pelastaja, vaan juutalaistaustaisten negatiivisten globalistien asialla. Tällainen henkilö ei pysty vastustamaan eliittiä, saatikka vapauttamaan maailmaa negatiivisesta globalisaatiosta. 

Vaikka Trump oli kansainväliselle juutalaisyhteisölle, ja etenkin Israelille erittäin merkittävä palvelija, on juutalaiseliitti päätynyt siihen, että Biden on heille vieläkin merkittävämpi lakeija. Seuraavan neljän vuoden aikana Bidenille on ilmeisesti varattu hyvin tärkeä rooli Lähi-idässä, muutoin häntä ei olisi valittu Yhdysvaltojen presidentiksi. Vaikka vaalit olisivat olleet vilpilliset, Trump ei todennäköisesti saavuta riittäviä tuloksia oikeusteitse, sillä Washington politiikkaa kontrolloiva Israel-lobby ei salli niin tapahtuvan. 

Presidenttinä Trump käänsi takkinsa nopeasti 

Useiden amerikkalaisten motiivina ilmeisesti oli Trumpia äänestäessään presidentiksi, että he uskoivat hänen palauttavan vallan ulkomaalaiselta eliitiltä takaisin omalle kansalle. Äänestäjät halusivat suojella rajojaan ja saattaa pankkiirien ulkoistamat tehtaat takaisin kotimaahan luomaan työllisyyttä sekä omavaraisuutta. 

Trump kuitenkin käänsi takkinsa pettämällä lupauksensa äänestäjille jo muutamassa viikossa. Äänestäjien suosiota hankkiakseen hän kavalsi kansan liehitellessään niitä samoja globalisteja, joita oli vielä koko vaalikampanjansa aikoina rajusti moittinut. Trumpin negatiivisen globalistisen politiikan taustavaikuttajista voitaneen nimetä esimerkkinä kolme miestä, nimittäin hänen vävyynsä Jared Kushner, Goldman Sachs -taustaiseen valtiovarainministeri Steven Mnuchin sekä saman pankin entinen johtaja Gary Cohnin, joka on toiminut Trumpin talouspoliittisena neuvonantajana. Nämä kaikki kolme ovat juutalaisia. 

Yhteisvoimin kolmikko Kushner-Mnuchin-Cohn on edistänyt toimikaudellaan raivokasta globalistista politiikkaa, kuten jättiläismäisten pankkien ylivaltaaavoimia rajoja, turvapaikanhakijoiden vaelluksia lietsovaa valtioterrorismia Syyriassa ja Iranissa sekä yhteistyötä ääri-islamistien kanssa Saudi-Arabiassa. 

Tässä oli muutamia esimerkkejä Trumpin selkänsä kääntämisestä, muitakin esimerkkejä kyllä löytyisi. 

Israel syrjäytti Trumpin kylmästi 

Juutalaisvaltio Israel näytti presidentinvaalien myötä Donald Trumpille ja hänen kannattajilleen, ettei  Israeliin Yhdysvaltojen liittolaisena kannata luottaa hiuskarvan vertaa. Juutalaismafia kulkee aina petoksen tietä. Trump, joka oli toiminut Israelin työrukkasena, viskattiin syrjään välittömästi sen jälkeen, kun valtamedia nimitti Joe Bidenin liittovaltion uudeksi presidentiksi. 

Huomionarvoista on vielä sekin, että Trumpin vävy juutalainen Jared Kushner on myös kääntänyt selkänsä Trumpille eli hän on liittynyt juutalaismafian riveihin, eli Israelin puolelle. 

Trump ei kampanjoineen tunnusta vieläkään vaalitappiotaan, kiistäen tulokset ja syyttäen Bidenia  vaalituloksen vääristelystä. Ulkomaista esimerkiksi Kiina ja Venäjä, ovat tilanteen epämääräisyyden takia pidättäytyneet vielä onnittelemasta Bideniä mahdollisesta vaalivoitosta. Sitä vastoin Trumpin ylistämä ja nöyrästi palvelema Israel ei epäröinyt vaihtaa puolta republikaaneista demokraatteihin oitis, kun tilaisuus siihen koitti. 

Donald Trump ja Benjamin Netanyahu .

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu ilmoitti, että ”Israel tulee kohtelemaan Bideniä aivan samalla tavalla kuin Trumpia”, minkä lisäksi ”sillä ei ole mitään väliä, johtaako Amerikkaa demokraatti vai republikaani”. ”En näe edessäni demokraatteja tai republikaaneja vaan pelkän Israelin”, Netanjahu kuvaili. 

Trumpin tekemät myönnytykset juutalaisvaltiolle presidenttikautenaan olivat merkittäviä. Trump ei kaihtanut geopoliittisia riskejä pommittaessaan Syyriaa,  murhatessaan iranilaisjohtajia, tukiessaan Isisin liittolaisia Saudi-Arabiaa ja Bahrainia, lahjoittaen amerikkalaisten veronmaksajien rahaa juutalaisille sekä siirtäen Yhdysvaltojen suurlähetystön tulenaralle maaperälle Jerusalemiin.  

Vuonna 2019 sionistipresidentti Donald Trump oli päättänyt luokitella Isisiä ja al-Qaidaa vastaan Syyriassa taistelevan Iranin Vallankumouskaartin ”terroristijärjestöksi”. Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu ilmoitti julkisesti, että päätös oli Trumpin vastaus juutalaisjohtajan pyyntöön. Juuri tällaisella toimillaan Trump itse asiassa on tukenut Isis-terroristeja, jotka Yhdysvallat ja Israel loivat ennen Trumpin virkakautta. 

Kun juutalaiset olivat puristaneet Trumpista kaikki mehut, sysättiin hänet kylmästi syrjään. 

Sionisti Joe Bidenin valinta miellyttää juutalaisyhteisöjä ja Israelia 

Joe Biden näyttää erittäin sopivalta kansainvälisen juutalaisyhteisön intressejä ajatellen Yhdysvaltojen presidentiksi. Toisinaan Biden on intoutunut ylistämään juutalaisia niin antaumuksellisesti, että juutalaiset ovat pelänneet hänen jopa ruokkivan antisemitismiä. 2013 pitämässään puheessa Biden julisti, että juuri juutalaiset ovat tuoneet ”suuren siirtolaismäärän” Amerikkaan. Hän jatkoi: 

Juutalainen kansa on muuttanut Amerikkaa todella paljon. Millään muulla ryhmällä ei ole kokoonsa nähden yhtä paljon valtaa tässä maassa kuin teillä ja kaltaisillanne, hyvä [juutalaisista koostunut] yleisö. Minusta tuntuu, että te itse asiassa aliarvioitte juutalaisuuden vaikutusvaltaa. Minä todella tarkoitan tätä. Minusta tuntuu, että te itse aliarvioitte rankasti sitä kuinka paljon te olette muuttaneet kansakuntaamme.”

”Ajatelkaa! Olen varma, että noin 85 prosenttia muutoksista, tapahtuivatpa ne Hollywoodissa tai esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, on juutalaisten johtohahmojen aikaansaannosta. Valtanne on mittaamatonta! Ja olette päättäneet käyttää valtaanne hyvin.”

Biden on syntynyt katolilaiseen perheeseen. Hän on kuitenkin todennut eräässä juutalaisessa tilaisuudessa 2016 kääntyvänsä juutalaisuuteen, mikäli hän joskus ryhtyy aidoksi uskovaiseksi. Hän on myös kertonut keränneensä uransa aikana laajan kokoelman juutalaisia perinnevaatteita. 

Holokaustiselviytyjä Nesse Godin esitteli varapresidentti Joe Biden Bidenin, joka oli saapunut puhumaan Pohjois-Amerikan juutalaisyhteisön yleiskokoukseen Gaylord National Harbor -kongressikeskukseen Oxon Hillissä, 10.11.2014. (AP Photo/J. Scott Applewhite).

The Times of Israelin   mukaan Bidenin ”siteet juutalaisiin ovat äärimmäisen vahvat”. Kaksi Bidenin kolmesta lapsesta meni naimisiin juutalaisten kanssa. Myös Bidenin tulevan hallinnon varapresidentti, sekarotuinen musta Kamala Harris on naimisissa juutalaisen (Douglas Emhoff) kanssa. Emhoff on painottanut juutalaista identiteettiään julkisuudessa jatkuvasti. 

The Jewish Telegraphic Agency  uutisoi, että Joe Biden  on laatinut presidenttikaudelleen pitkän toimenpidelistan, joka on varmasti juutalaisten mielee. Lehden mukaan juutalaisyhteisö on ollut innoissaan Bidenin lupauksesta mahdollistaa laittomien siirtolaisten perheenyhdistämiset. 

Biden on luvannut pitää Trumpin päätöksen, että Amerikan suurlähetystö sijaitsee myös vastaisuudessa Jerusalemissa. Hän on lisäksi painottanut, että Yhdysvallat jatkaa veronmaksajiensa rahan lähettämistä Israeliin, vaikka juutalaisvaltio rikkoisi kansainvälisiä lakeja. 

Biden on myös ilmaissut vastalauseensa joidenkin demokraattien vaatimuksiin siitä, että Palestiinan sotilaallista miehitystä kutsuttaisiin virallisissa yhteyksissä ”miehittämiseksi”. Bidenin mukaan juutalaisten suorittama miehitys ”parempaa miehittämistä”. 

Biden on kertonut juutalaisille, että joitakin vuosi sitten hän oli harkinnut jo eläkkeelle siirtymistä. Charlottesvillessä järjestetyn valkoisten nationalistien marssin jälkeen Biden kuitenkin päätti jäädä politiikkaan voidakseen ”taistella juutalaisten puolesta antisemitismiä vastaan”. Koko hänen päätöksensä liittyä presidenttikisaan pulppusi siis tarpeesta palvella juutalaisia. 

Sionisti Joe Bidenillä täytyy olla tärkeä rooli Israelille 

Kuten aikaisemmassa artikkelissamme kirjoitimme,  pääteltävissä on seuraavaa:  

 • Joe Biden haluaa säilyttää Yhdysvaltojen tiiviin liittolaissuhteen Israeliin, minkä nojalla USA on valmis uhrautumaan Israelin puolustukseen.  
 • Joe Biden taistelee niitä voimia vastaan, jotka taistelevat juutalaismafian ja Israelin sortovaltaa vastaan.  
 • Joe Biden on vakuuttautunut toimittamaan virkaansa siten, että Yhdysvallat puolustavat kaikessa entistä tarmokkaammin terroristivaltio  Israelia, joka on ydinasevaltio.  
Varapresidentti Joe Biden ja pääministeri Benjamin Netanyahu.

Tästä on välittömänä seurauksena se, että Washingtonin sisä- ja ulkopolitiikka sekä talous ajautuvat entistä tiukemmin kansainvälisten juutalaistoimijoiden kontrolliin. Bidenin vallinnan saattelemana Lähi-idän geopoliittinen tilanne luisuu Israelin hallintaan, joka tarkoittaa hyvin vaikeita aikoja erikoisesti Iranille ja Syyrialle. Yhdysvaltojen ja sen tiettyjen liittolaisten aseilla sekä sanktioilla painostettaisiin Irania ja Syyriaa. Tällöin Israelin strateginen asema poliittisessa Lähi-idässä ja suhteessa Itä-Aasiaan lujittuu, luonnollisesti myös Yhdysvaltojen ja sen tiettyjen liittolaisten tukemana. Voidaan ajatella, että pahimmassa tapauksessa tämä prosessi merkitsee kolmatta maailmansotaa, sillä täytyy edelleen huomioida se, että Israel on ydinasevaltio. 

Israel on pyrkinyt ehdottomaan valta-asemaan Lähi-idässä Suur-Kurdistanin muodostamisen 1 kautta. Täten Israel haluaa eliminoida Iranin, ja ehkä vieläkin tahtoo pilkkoa Syyrian osiin. 

Kiinan kehittyminen maailman suurimmaksi talousmahdiksi ja Shanghain yhteistyöjärjestön (SCO) jatkuva sotilaallisen voiman kiriminen jo pian Naton rinnalle. Tällöin Yhdysvaltojen johtama läntinen blokki on ajautumassa Aasian blokin varjoon sekä sotilaallisesti että taloudellisesti. Tässä tilanteessa Israeliin kytkeytyvä juutalaismafia voi yrittää vaikuttaa esimerkiksi Kiinan kansantasavaltaa hallitsevaan kommunistiseen puolueeseen, jotta Israelin ja Kiinan diplomatiat kohtaisivat mahdollisen Israelin ja Iranin konfliktissa. Voidaan ajatella, että Israelissa kuvitellaan demokraattien Joe Bidenin hiukan normalisoivan Yhdysvaltojen ja Kiinan suhteita sekä samalla lähentävän Israelin ja Kiinan suhteita. Kysymys onkin paljon siitä millaiset yhteydet ja yhteisymmärrys Bidenillä on kommunistisen puolueen johtoon. Trumpin hallinnon aikana USA:n ja Kiinan välit eivät ole lientyneet, vaan päinvastoin ne ovat kiristyneet. Taannoin tilanne eteni jo selvään kauppasotaan, kun molemmat osapuolet asettivat harvinaisen laajoja tulleja WTO:n säännöistä välittämättä. Nykyisin Yhdysvallat uhkaa Kiinaa jälleen uusilla sanktioilla, jotka kohdistuvat siihen, miten Kiinan  ilmoitettiin toimineen Hongokongissa. Ehkä Bidenin ja Kamala Harrisin muodostama yhdistelmä nähdään myös Kiinassa suotuisampana vaihtoehtona kuin arvaamaton Trump. 

Markku Juutinen 

Lähteet  

JTA (10.11.2020). https://www.jta.org/quick-reads/netanyahu-says-he-will-not-treat-democrat-biden-any-differently-from-how-he-treated-trump

https://forward.com/news/368913/how-gary-cohn-became-the-hated-jewish-globalist-in-trumps-cabinet/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-4304550/Civil-war-breaks-White-House-trade.html

https://www.reuters.com/article/uk-usa-trump-immigration-companies-goldm-idUSKBN15E1H2

Jewish Telegraphic Agency: https://www.jta.org/2020/11/07/politics/iran-israel-anti-semitism-and-more-what-to-watch-in-joe-bidens-presidency ; https://www.jta.org/quick-reads   

The Guardianhttps://www.theguardian.com/us-news/2020/nov/08/russia-and-china-silence-speaks-volumes-as-leaders-congratulate-biden   

Israel News Post: https://www.jpost.com/Israel-News/Benjamin-Netanyahu/Netanyahu-praises-Trump-for-putting-Irans-Revolutionary-Guards-on-terror-list-586125 

Intelligencer: https://nymag.com/intelligencer/2013/05/biden-praises-jews-goes-too-far.html  

The Times of Israelhttps://www.timesofisrael.com/5-jewish-things-to-know-about-joe-biden/ 

http://www.islam-radio.net/eng/index.htm

Middle East Institute: https://www.mei.edu/publications/why-assads-alliance-iran-and-hezbollah-will-endure  

 1. Global Research. Suur-Kurdistan. Saatavina:  http://www.globalresearch.ca/hidden-us-israeli-military-agenda-break-syria-into-pieces/31454    

5 kommenttia

 1. JUUTALAISTEN VALTA JA SEN KUKISTAMINEN
  Juutalaisilla on ollut valta USA:ssa jo 1900-luvun alusta lähtien, mutta se on nyt saavuttanut huippunsa: nyt he hallitsevat USA:ta suvereenisesti, kuten presidentin vaalitkin tänä syksynä osoittivat. Kaikki tärkeimmät alat ovat heidän hallussaan: media, viihdeteollisuus, tiede ja taide, politiikka, armeija, pankkilaitos jne. ja heillä on lisäksi erittäin vahvat omat järjestöt. Juutalaisilla on myös paljon valtaa Euroopassa. Koska juutalaiset hallitsevat maailman mahtavinta ydinasevaltiota ja lisäksi heillä on voimakas oma ydinasevaltio Israel, voidaan sanoa, että juutalaiset hallitsevat koko planeettaa. Mitenkä tähän on tultu. Uskon, että pääsyyllinen tähän on kristinusko, jonka pitäisi olla planeetan kehittynein uskonto perustuuhan se peräti Jumalan inkarnaatioon planeetallamme. Mutta tätä Jumalan inkarnaatiota juutalaiset eivät aikoinaan hyväksyneet, koska he halusivat itselleen hallitsijan, joka olisi nostanut heidät koko planeetan hallitsijoiksi, eikä vain puhunut taivaallisesta ja tuonpuoleisesta elämästä niin kuin Jeesus. Niinpä he tappoivat Jeesuksen ja loivat itselleen uuden uskonnon, jonka päämääräksi tuli maailman valtaus. Tämä uskonto on kirjattu heidän ”pyhään” kirjaansa Talmud ynnä muihin heidän rabbiensa opetuksiin. Olennaisinta koko heidän opissaan on, että kaikki muut kansat ovat vain eläinten ulostetta, joita juutalaiset voivat käsitellä miten lystäävät. Muiden kansojen tekeminen orjiksi on heidän päämääränsä. Juutalaiset ovat saaneet aikaan tämän menestyksensä palveltuaan suoraan perkelettä, joka on heidän jumalansa: ”Taas perkele otti hänet kanssansa sangen korkealle vuorelle ja näytti hänelle kaikki maailman valtakunnat ja niiden loiston ja sanoi hänelle: ’Tämän kaiken minä annan sinulle, jos lankeat maahan ja kumarrat minua.’” (Matt. 4: 8-9). Kristinuskon tehtävänä olisi ollut estää tämän perkeleen valtaan pääsy, mutta sen johtajat pettivät koko uskonnon ja ryhtyivät jopa palvelemaan tätä perkelettä, mikä näkyy nykyään heidän suhtautumisessaan juutalaisiin ja Israeliin: ”juutalaiset ovat Jumalan valittu kansa ja Israel Raamatun profetioiden toteutuma”. Kristityt johtajat eivät ole palvelleet Jumalaa, vaan ovat ottaneet omasta ymmärryksestään tiedot, millä hallita eli syöneet hyvän- ja pahantiedon puusta. Jo Nikean kirkolliskokouksessa vuonna 325 valaistumattomat partaukot yksimielisellä ryhmäpäätöksellään väärensivät kristinopin tärkeimmät totuudet, ja sen jälkeen lukuisissa kirkolliskokouksissa lisäsivät valhetta valheen päälle, kunnes ei yhtä ainoaa totuutta jäänyt jäljelle, missä tilanteessa olemme tänään. Mutta parannus tilanteeseen on kuitenkin mahdollinen: Jumala ei sittenkään ole hylännyt ihmiskuntaa. 1600-luvun lopulla Jumala valitsi yhden ihmisen naapurimaastamme Ruotsista ja kehitti hänestä ensin tiedemiehen ja sitten teologin, jonka tehtäväksi Jumala antoi uuden kristinuskon luomisen. Tämän tämä mies teki ja siitä syntyivät teologiset teokset, jotka selittävät Jumalan Sanan ja antavat ihmiselle ymmärryksen kaikkiin mahdollisiin asioihin, myös juutalaisten eli perkeleen toimintaan. Mutta ottivatko nämä valaistumattomat partasuut tämän uuden ilmoituksen vastaan? Eivät tietenkään. He julistivat nämä kirjoitukset harhaopiksi ja estivät niiden levittämisen. Ja kun jotkut harvat ottivat nämä opetukset vakavasti ja perustivat niille uuden kirkon, niin taas löytyi partasuita, jotka väärensivät tämänkin kirkon palvelemaan perkelettä. Niinpä ollaan taas tilanteessa, jossa perkeleellä ei ole todellista vastustajaa. Mutta onpas! Ruotsin naapurimaassa Suomessa on syntynyt kirkko, jota ei johdakaan nuo valaistumattomat partasuut, vaan todelliset Herran palvelijat, jotka syövät elämän puusta eli ottavat ymmärryksensä suoraan Jumalalta. Näistä kehittyy se liike, joka aikoinaan nujertaa tuon perkeleen ja päästää koko planeetan vapaaksi sen kirouksesta. Tämä liike saa voimansa mainituista kirjoituksista ja sen jäsenet tulevat älykkäiksi ja huomaavat kaikki perkeleen juonet. Tämä Uusi Kirkko tuhoaa vanhan kristinuskon ja elää itse ikuisesti johtaen ihmiskunnan takaisin paratiisiin syömään elämän puusta. Tämä Uusi Kirkko myös lopullisesti kukistaa perkeleen, sillä perkelettä ei maallisilla konsteilla tuhota, vaan ainoastaan oikealla uskonnolla, jolla on Jumalan Voima. NUNC LICET!
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
  1. Raamattu itse todistaa siitä, että kristikunnan luopumus ja ihmiskunnan yleinen turmelus lisääntyy, kun lähestymme lopun aikoja ja Herran toista tulemusta. Kristitylle tämä ei ole yllätys, mutta vaikea pala nieltäväksi ja pakottaa mukavuudesta luopumiseen, hengelliseen kasvuun ja uskon kilvoitteluun samalla, kun pilkka ja vaino kristittyjä kohtaan kasvaa päivä päivältä. Nimikristillisyys tai Israelin palvonta eivät enää auta, vaan päinvastoin nopeuttavat ihmiskunnan tuhoa. Juutalaisen eliitin osuus on toimia turmeluksen edistämisessä aktiivisina manipulaattoreina. He ovat keräämillään pääomilla ja halitsemallaan rahajärjestelmällä piiskanneet eteenpäin taloutta ja teknologiaa ja ovat lopulta saaneet käyttöönsä uskomattoman mekanismin, jolla voivat orjuuttaa kansat. Orjuuttamista tapahtuu sotilaallisesti USA:n sotavoimien avulla, median hallinnan kautta, velkasuhteella ja lopulta suoran tietoteknisen liitynnän kautta.

   Mutta syypäitä ovat myös älykkäät ”pakana”-kansat, jotka ovat alistuneet teknologian, rahajärjestelmän ja globaalien hallintajärjestelmien kehittelijöiksi eli ovat olleet rakentamassa itselleen ja jälkeläisilleen vankileiriä, jota juutalaiseliitti tulee aikanaan hallitsemaan. Pakoonpääsyä sieltä ei ole. Jako vankeihin ja vapaisiin tulee olemaan lopullinen. Ilmestyskirjan mukaan helvetti lopulta nielee vangit ja vapaat joutuvat lunastamaan vapautensa ankarien vainojen kautta. Lopulta Jeesus Kristus lahjoittaa heille uuden ja vapaan ruumiillisen elämän. Kaikki poliittiset tai kristinuskosta poikkeavat hengelliset pyrkimykset vapautua teknologisen ja rahaeliitin ikeestä ovat tuomittuja epäonnistumaan. Näin meille kertoo Ilmestyskirja.

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
 2. The Transformation of Europe as an Elite Project
  Review of The Blackening of Europe, by Clare Ellis
  ANDREW JOYCE • AUGUST 25, 2020
  Clare Ellis
  The Blackening of Europe: Volume I. Ideologies & International Developments
  Arktos, 2020.
  The Blackening of Europe is a critical analysis of the historical and ideological origins of the European Union, with special regard to the consequences of these developments for the indigenous Europeans who presently risk becoming demographic and political minorities in their own homelands.
  Broken into three volumes, Volume I. Ideologies and International Developments traces the seeds of the present-day EU to its earliest theoreticians and to the societies and historical dynamics that helped to bring it about and shape it. From Count Richard von Coudenhove-Kalergi to the Fabian Society and the Frankfurt School, from tensions between Europe and the Middle East to the ambition to weld Eurafrica, from Kant, the cosmopolitans and the Enlightenment liberals up to neoliberalism and neoconservatism, the first volume of The Blackening of Europe provides one of the first thorough analytical critiques of the European Union from the point of view of the rights of indigenous Europeans.
  https://www.unz.com/article/the-transformation-of-europe-as-an-elite-project/

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 3. Vetoomus aikalisästä HX-hävittäjä-hankkeessa
  Aikalisä ja uusi harkinta hävittäjähankkeessa

  Puolustusministeriö valmistelee Suomen historian kalleinta asehankintaa. Keskustelu ilmavoimien HX-hankkeesta on perustunut varsin yksipuolisesti sen omiin selvityksiin, jotka koskevat lähinnä hävittäjien ominaisuuksien ja suorituskyvyn vertailuja. Vähemmälle ovat jääneet arviot turvallisuuspoliittisista vaikutuksista ja vaihtoehdoista.

  Hävittäjien hankinta maksaisi noin kymmenen miljardia euroa ja niiden ylläpito vielä enemmän. Kun on kyse näin valtavista summista, on syytä selvittää kaikki vaihtoehdot eri tahoilla kunnolla ja ilman sidonnaisuuksia.
  https://vastavalkea.fi/2020/11/16/vetoomus-aikalisasta-hx-hankkeessa/
  Miksi todellakin tuhlaamme varoja tällaiseen jonkun muun tahon hegemoniaa palvelevaan hankkeeseen?

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat