Israelin media vahvistaa jälleen ”juutalaispainostuksen” olemassaolon

Israelin media on jälleen kerran vahvistanut juutalaisten eturyhmien painostuksen (lobby) olemassaolon (juuri näillä sanoilla), vaikka juutalaisten yliherruutta ajavat ryhmät, kuten ADL ja SPLC, ovat aina kieltäneet sen olemassaolon. Israelin mediassa juutalaisten valtaan Amerikassa viitataan usein sanalla lobby. Viimeisin sanan käyttö tässä yhteydessä oli Israelin YnetNewsissä olleessa artikkelissa, jossa käsiteltiin Samantha Powerin nimitystä Yhdysvaltain YK:n lähettilääksi.

Irlantilaissyntyinen Power on naimisissa merkittävän juutalaista ylivaltaa puoltavan Cass Sunsteinin kanssa, joka on Harvardin yliopiston lakitieteellisen Felix Frankfurter-professori. Aiemmin Sunstein palveli Obaman ensimmäisellä kaudella Valkoisen Talon OIRA:n (informaatio- ja asetusmääräysten toimisto) ylläpitäjänä. Hän on myös ”Obaman ystävä jo yhteisistä Chicagon lakitieteellisen yliopiston ajoista asti”. Huolimatta tästä vahvasta juutalaiskytköksestä YnetNewsin artikkeli (juutalaiskeskeisen median tapaan, joka intoilee pienimmistäkin viittauksista Israeliin tai juutalaisiin) yrittää esittää uuden lähettiläsehdokkaan jollain tapaa juutalaisvastaisena hänen vuonna 2002 Palestiinan kysymyksestä tekemiensä kommenttien takia, jotka olivat itse asiassa melko hillittyjä ja vasemmistosionistisia.

Harhaanjohtavasti otsikoituna artikkeli ”Obaman YK-ehdokas puolsi invaasiota Israeliin” väittää Powerin sanoneen, että ”Yhdysvaltojen tulisi pakottaa ratkaisu Israelille ja palestiinalaisille” ja kertoo hänen puoltaneen ”massiivisen sotilasvoiman sijoitusta Israeliin”. YnetNewsin artikkeli myönsi huolettomasti juutalaisten painostusryhmät seuraavalla lauseella: ”Vihjaten juutalaisten painostusryhmiin hän sanoi sellaisen hankkeen ’vieraannuttavan valtaisan tärkeät amerikkalaiset poliittiset ja taloudelliset tukijat’.” Otsikko sinällään on hyvin harhaanjohtava, sillä Power ei koskaan puhunut Israelin ”invaasion” puolesta, vaan ainoastaan painosti kahden valtion ratkaisuun (kuten videohaastattelussa käy selvästi ilmi). Huoleton viittaus ”juutalaisten painostusryhmiin” tosiasiana on suoraan ristiriidassa juutalaisen ylivallan propagandistien kanssa, jotka aina ja kaikkialla kiistävät sen olemassaolon kokonaan.

ADL-johtaja Abraham Foxman on jopa kirjoittanut aiheesta kirjan: ”The Deadliest Lie: the Israel Lobby and the Myth of Jewish Control” (Valheista tappavin: Israelin painostusryhmät ja myytti juutalaisten vallasta). Kirja oli selvä osa juutalaisten ylivaltaa ajavien jatkuvaa kampanjointia heidän yrittäessään peitellä räikeän ilmiselvää äärisionistien valtaa Yhdysvaltain sisä- ja ulkopolitiikassa.

Power omalta osaltaan vain lausui ääneen sen, minkä jo kaikki pääkaupungissa tietävät, eli juutalaispainostuksen suuren poliittisen ja taloudellisen vallan. Kääntymällä heidän agendaansa vastaan Israelissa ja Lähi-idässä saa vastaansa koko heidän rintamansa. Jopa hänen ratkaisunsa kahden valtion muodostamisesta sivuuttaa sen tosiasian, että Tel Aviv ja koko Israel on rakennettu palestiinalaisilta vallatulle maalle.

Power oli tähän vuoteen asti Valkoisen Talon kansallisen turvallisuusneuvoston Multilateraaliasioiden ja ihmisoikeuksien osaston johtaja. Hänet tunnettiin parhaiten Hilary Clintonin haukkumisesta ”hirviöksi” ja Yhdysvaltojen kannustamisesta sotilaalliseen väliintuloon Libyan kansannousussa Gaddafia vastaan. Powerin kommentit Israelia vastaan kuuluvat sanatarkasti näin: kysyttäessä, miten hän neuvoisi presidenttiä toimimaan tilanteessa, hän sanoi: ”Se mitä tarvitsemme, on halukkuus pistää itsemme likoon auttaaksemme tässä tilanteessa. Se saattaa tarkoittaa miljardien dollarien investointeja, ei Israelin puolustusvoimiin, vaan todellisuudessa uuden Palestiinan valtion rahoittamiseksi, miljardeja dollareita on sijoitettava mammuttimaisen puolustusvoiman aikaansaamiseksi.” Huolimatta tästä kaikesta Power on nyt merkitty mahdolliseksi juutalaisvastaiseksi ja todennäköisesti republikaanit senaatissa – jossa hänen YK nimityksensä pitää vielä hyväksyä – tulevat ”järjestämään hänelle rankan nimityskuulustelun” YnetNewsin artikkelin mukaan.

Tämä tarkoittaa itse asiassa sitä, että republikaanipuolue on vielä enemmän Israelin puolella kuin demokraatit. Sisäiset politikoinnit voidaan jättää sivuun, sillä kyseessä on kuitenkin sama vanha tarina äärijuutalaisten vallasta Yhdysvaltojen politiikassa, vain eri sätkynuket esittämässä vanhoja rooleja. Juutalaismedian avoin tunnustus juutalaispainostuksen olemassaolosta vahvistaa jälleen kerran David Duken ja muiden varoitukset: Rauhaa ja vakautta ei voida saavuttaa, ennen kuin juutalaisten ekstremismin, rasismin ja yliherruuden valtaan puututaan.

Alkuperäinen artikkeli: http://www.davidduke.com/?p=39903

5 kommenttia

 1. Mikä Kärkkäisen liiketoimintaa vaivaa? Ihan sekopäistä kirjoittelua kyläkaupan lehdessä. Nakertaako toisten Nobelit vai mikä.
  :DD

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Ainakin massamurhaajien rauhannobelit. Myös muissa palkituissa on huijareita ja kirjallisuuspalkinto annetaan oikeaopopisuudesta. Palkinnon myöntäjillä on taustapirunsa aina. Ei siis pellepalkinto varmaan ketään heiluta. Ehkä mieluummin se, että sitä arvostetaan.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Kirjoitus on täysin asiallinen.

   Ylläoleva ”snowman” kirjoittelija on propagandisti, jonka tehtävänä on kylvää lukijoihin epäluuloa kaikissa artikkeleissa, jotka käsittelevät Israelia tai juutalaisia kritisoivassa sävyssä. Hän on tällä kertaa valinnut strategiakseen ivallisen ”naureskelun”, jossa hän kyseenalaistaa kirjoittajan mielenterveyden ja narsistisesti vetoaa ”kateuteen”. Tarkoituksena on luoda ” kuka näitä uskoo 😀 ” – ilmapiiriä.

   Kyllä näitä kannattaa nimenomaan uskoa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Eikä mitään uutta. Jännä kuinka ne voi mennä lobbaamaan suoraan vaikka pienen maan presidentille.
  Antavat lahjuksena 10 000 Uzia niin asia kuin asia on näin selvä ja juutalaisilla taas vähän enemmän jalansijaa päätöksien teossa.
  Kukahan Brysselissä oikeasti määrää… Miksi Suomi, Saksa ja ovat ”vastatuulessa”… Varsinkin Suomi…
  Heh.
  Muistan joskus 90-luvulla kun Israel selitti pahaa markkavaltioista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat