Israelin päärabbi: ei-juutalaiset karkotettava

”Kaikki ei-juutalaiset tulisi karkottaa Israelista. Ainut syy sille, miksei näin ole tehty, on se, että he ’palvelevat juutalaisia’, kunnes Messias tulee”, ilmoitti Israelin pääsefardirabbi Yitzhak Yosef.

Päärabbi Yosef jatkoi valittelemalla, etteivät juutalaiset kykene karkottamaan kaikkia ei-juutalaisia välittömästi ”kuten pitäisi”, vaan tämä tapahtuu, ”kun Messias saapuu” ja kun juutalaisten ”koura on vahvistunut”.

The Times of Israel -julkaisun mukaan päärabbi Yosef sanoi lisäksi, että ei-juutalaiset, ”jotka eivät seuraa seitsemää Nooan lakia, tulee karkottaa Saudi Arabiaan”.

Päärabbinaatilla on sekä laillista että hallinnollista valtaa Israelissa, jossa se määrittää muun muassa juutalaisen uskonnollisen lain (halakha), jota juutalaiset seurakunnat seuraavat ympäri maailman. Rabbineuvostot toimivat uskonnollisten palvelujen ministeriön alaisuudessa. Sen päätökset ovat lainvoimaisia, ja niiden noudattamista valvoo Israelin poliisi

Vaikka ei-juutalaisia vihaavalla rabbilla on suurta henkilökohtaista laillista ja uskonnollista valtaa, on turha odottaa samanlaista vastausta juutalaisten vetämiltä rasisminvastaisilta järjestöiltä ja medialta verrattuna vaikkapa tilanteeseen, jossa ei-juutalainen olisi kehottanut juutalaisten täydelliseen karkotukseen Euroopasta.

UK_Yosef

 

Uutinen julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

8 kommenttia

 1. Hieno homma. Juutalaiset eläköön Israelissa. Karkotetaan sinne vaan kaikki. 🙂

  Plusääni(22)Miinusääni(0)
  1. Juutalaisten karkottamis prosessi on ollu jo pitempäänkin, esim. Malmössa sekä juutalaiset että ruotsalaisten on ollu lähettävä henkensä kaupalla. Muslimit ovat vallanneet Stockholmissa, Göteborgissa, Malmössa etc. kaupunkien osia heidän ”palestiinaansa”. Niitä sanotaan NoGo alueiksi, Norjassa hallitus ja ministerit ovat heräilleet islam painajaiseen ja ovat lieventäneet juutalaisvastaista propagandaansa.

   Norjan sotilasviranomaiset ovat alkaneet epäileen että sota muslimeja vastaan ei ole utopiaa, vaan voi olla todellisuutta lähempänä tulevaisuudessa. Aikaisemmin Norja oli räikeän antisemiittinen, kuten Ruotsi on vieläkin. Suomessa, vaikka mitä mieltä oltaisiin hallituksesta, ainakin se on jossain määrin realistinen ja ei mitenkään niin antisemiittinen kuin jos sosialistit olisivat hallitusvastuussa.

   Ehkä ensvuonna, kun mandaatit ovat jaossa, äänestäjät erehtyvät äänestämään vasemmistohihhuleita ja vasemmisto vastoin kansan tahtoa, tunnustavat kaikkien suomalaisten nimissä Arafatin julistaman 15.11.1988 ”palestiinalaisvaltion” Israelin tilalle de Fakto, de Jure. Vastuun seurauksista kantaa Suomen kansa, ei koskaan vasemmistot, liukkaasti he sen väistävät.

   Kaikenkarvaiset sosialistit yhdessä muslimien kanssa on hengenvaarallinen yhdiste suomalaisille ja yleensäkkin maailmalle. Mutta niin, pitäähän sitä kylpeäkkin, kun on kerran lämmittäny saunan ja kovin kuumaksi vasemmisto on sen saaneet.

   Plusääni(2)Miinusääni(10)
   1. Juutalaisvalta on jo niin totaalinen, että kenties liittoutuminen muslimien kanssa olisi parasta.

    Siinä saisivat mielipuolifeministit paikkansa.

    Ja ydinase olisi kristitty/muslimifalagisteilla?

    Hei, se tekisi nannaa israelilaisille. Ei enää senttiäkään apua, rajat kiinni, juuri siihen suuntaan. Kauppasaarto päälle. Ja kouluissa opetettaisiin juuri sitä, tiedätte kyllä mitä.

    Eli eliitti saisi, mitä se tilaa. Ahdasmielisen, kiihkoislamilaisuuden maustettuna fasismilla.

    Helkkari, tätä taistelua ei sittenkään hävitä.

    Loppuu HBTQ-sonta, lasten sukupuolenvaihdot, enbusket roikkuvat lyhdystä, muista YLE:n toimittajista puhumattakaan. Uimahalleissa uidaan sukupuoli kerrallaan. Ja, jumalauta, näillä lakeuksilla ei pilkata Allahia.

    Jep, muslimi on mies ja islam on uskonto.

    Annetaan eliitille omaa lääkettä. Oikein isolla kauhalla.

    Plusääni(3)Miinusääni(2)
    1. Ai niin, unohdin kertoa, että erosin kirkosta tämän sonta-arkkipiispan viimeisimmän kantasuomalaisiin kohdistuneen solvauksen jälkeen.

     Taidankin liittyä muslimeihin.

     Kiihkomielisiin sellaisiin. Niihin, joiden mielestä Israel pitäisi pyyhkiä maailmankartalta. Se on diversiteettiä, olen etulinjassa puolustamassa muslimimaahanmuuttajien oikeuksia.

     Sana on vapaa. Ei muuta kuin nenä kohti Mekkaa ja turbaani ja oppia erilaisista muoviräjähteistä? Ja sitten olen, viimeinkin, hyvä valkoinen ihminen?

     Kannatan, swidu.

     Plusääni(8)Miinusääni(1)
 2. Jeesus-messias se sieltä tulee ja antaa rabbille tukkapöllyä epä-Toorallisten ’Noahide’-lakien julistamisesta.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 3. Tämän uutisen suurin arvo on, että se paljastaa valtamedian kaksinaismoralismin.

  Le Pen sai 30.000 euroa sakkoa sanoessaan: ”Kaasukammiot olivat vain yksityiskohta Toisen Maailmansodan historiassa.”

  Juutalaisrabbi saa puhua aivan mitä vain. Kuvitelkaa, mitä tapahtuisi meidän arkkipiispallemme, jos häne kehottaisi karkottamaan muslimit ja juutalaiset maastamme?

  Koko valtaapitävä eliittimme on polvillaan, sokeana, kuurona, tahdottomana. Kukaan ei uskalla sanoa sanaakaan, jotta ei menettäisi kansaa huoraamalla saamansa edut. Ei yksikään intellektuelli näe muuta kuin sionistin määräämän. Kaikki ovat orjia, tahdottomia nollia, jotka ryöväävät omaa kansaansa, masturboivat sitä, että omaa kansaa alistetaan ja nöyryytetään.

  Jos tämä ei ole riittävä syy väkivaltaiseen vallankumoukseen, niin mikä on?

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Pelexille at 8.40

   Mikäkö on. Juutalaisten tahto tietenkin. Juuri väkivaltaista vallankumousta juutalaiset (tai oikeastaan perkele heidän takanaan) ajavat, ja Suomen totuusliike ja Suomen eliitti ja muutenkin koko Suomen hybris-joukko kaikin tavoin mukana (kaikki näet Suomessa uskovat oman käden voimaan, eivät Jumalan voimaan). Usuttamalla kansat sisällissotiin ja keskinäisiin sotiin ei-juutalaiset elukat saadaan helpoiten tuhottua – tarvitsee vain katsella ja nauraa. Vain kansan parannuksenteko – ei aseisiin tarttuminen – auttaa. Kun kansa tekee parannuksen, Jumalan viha maan ja kansan yltä poistuu ja Jumala ottaa pois vitsaukset päältämme. Jättämällä parannuksen tekemättä ja julistamalla väkivaltaista vallankumousta hybris-joukko (joukko, jonka koko elämä on rikollista uhmamieltä Jumalaa kohtaan) ajaa Suomen tuhoon, ja on jo ajanutkin. Tällainen tahto on sama kuin juutalainen (= farisealainen) tahto. Kaikki, mikä kääntyy pois Isästä Jumalasta, jonka yhteyteen tie on Jeesus Kristus eli syntien anteeksiantamus, ja turvautuu yksin ihmiseen ja hänen tahtoonsa ja voimaansa, tuhoaa. Luonnolliseen (= Kristuksessa pelastumattomaan) ihmiseen turvautuminen on perkeleeseen turvautumista, sokeutta, äärimmäistä idiotiaa, ydinidiotiaa – kaiken heittämistä perkeleen kitaan ja tuhoon.

   Sitä Suomen totuusliike sivustoineen ajaa – rinta rinnan juutalaisten kanssa.

   Kansa itse on synneillään vetänyt Jumalan vihan ylleen – huorannut, ryypännyt, murhannut massoittain lapsia aborteissa, homoillut, vesittänyt kristinuskon ja kirkon, pilkannut Jumalaa ja Jeesusta Kristusta ja kaikin tavoin sylkenyt myrkkyä läpi elämänsä. Vain Kristus on tie takaisin Jumalan yhteyteen ja Jumalan siunaukseen – esimerkiksi kansan pelastumiseen.

   Minusta Suomalainen totuusliike on identtinen juutalaisuuden kanssa. Isä on sama: perkele, Joh. 8:44.

   Ja tällainen on todella rietasta maan tuhoamista. Todella luokatonta ja hävytöntä käyttäytymistä (siksikö te piilotatte nimennekin?)!

   Plusääni(8)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat