Itä-Ukrainan sodan aiheuttajat

NATOn laajentuminen aina Venäjän rajoille saakka ja lännen militarisoidun Ukrainan hallituksen joukkojen kohdistamat väkivaltaisuudet Donetskin kansantasavaltaa vastaan ovat lisänneet Ukrainan rajoille jännitteitä, jotka ovat puhjenneet Venäjän puolustukseksi NATOn laajentumista vastaan.  

Venäjä on vaatinut turvatakuita länneltä siitä, että NATO ei laajentuisi Venäjän rajoille, mutta näihin vaatimuksiin ei ole suostuttu, sillä nämä vaatimukset tulkittiin lännessä tekosyyksi hyökätä Ukrainaan. Tämän varjolla Yhdysvallat ovat varustaneet Asein ukrainaa ja lähettäneet sinne joukkoja. Tosin tätä Ukrainan militarisoimista on tapahtunut jo alkaen vuodesta 2014.  

Jäljempänä referoiden suomennetun artikkelin – Totuus Ukrainan tapahtumistaon kirjoittanut Bryce Greene. Artikkelin sisältö koostuu myös muista lähteistä. 

Artikkelin sisältö keskittyy kuvaamaan muiden muassa Ukrainan tapahtumia ennen Venäjän nykyistä puolustushyökkäystä Ukrainaan. 

Johdannoksi 

Pohjoisamerikkalaiset tiedotusvälineet ovat massiivisesti uutisoineet Venäjän ja Ukrainan välisistä jännitteistä esimerkiksi otsikoilla ”Selitys Ukrainan tilanteesta” [”Ukraine Explained”] (New York Times, 12.8.21) ja ”Mikä on tietämisen arvoista Ukrainan ja Venäjän välisistä jännitteestä” [”What You Need to Know About Tensions Between Ukraine and Russia”] (Washington Post, 26.11.21). 

Nämä “selittävät” artikkelit antavat länsimielisen näkemyksen  Yhdysvaltojen ja Venäjän välisistä suhteista jopa historiallisena ulottuvuutena. Media toistaa näiden “asiantuntijoiden” kirjoituksia, joiden mukaan Yhdysvalloilla pitäisi olla aktiivinen rooli  Ukrainan politiikassa ja näkemyksiä maahan kohdistuviin sotilaallisiin uhkiin.  

Läntisen virallisen linjan mukaan Venäjä haastaa NATOn ja ”sääntöpohjaisen kansainvälisiin sääntöihin perustuvan järjestyksen” uhkaamalla Ukrainaan kohdistuvalla invaasiossa. Niin ikään Bidenin hallinto on “pelotellut” Venäjää, antamalla turvatakuita Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyin hallinnolle. Yhdysvalloissa on syytetty Putinia siitä, että Venäjä haluaa Krimin niemimaan nykyisen asema kautta rakentaa uudelleen Venäjän suurvaltapolitiikkaa. Krimin niemimaan asemahan ratkaistiin Kiovassa vuonna 2014 tapahtuneen lännen tukeman vallankaappauksen jälkeen demokraattisesti kansanäänestyksellä ja sotilaallisin valmiuksin, jolloin Krim liitettiin Venäjään. 

Washington Post -lehden kysymykseen , Miksi Venäjän ja Ukrainan välillä on jännitteitä?”, näin vastaamme: 

Kuten yllä sanottiin, kansanäänestyksen jälkeen 18. maaliskuuta 2014 presidentti Vladimir Putin ja myöhemmin duuma hyväksyivät päätöksen liittää Krimin niemimaa Venäjään. 

Ja  kuukautta myöhemmin alkoi Ukrainan hallituksen ja Venäjän tukemien joukkojen välinen aseellinen yhteenotto Itä-Ukrainassa eli Donbasissa. YK:n ihmisoikeusneuvoston mukaan Itä-Ukrainan sota on vaatinut jo yli 13 000 ihmisen hengen. 

Yhdysvallat ja sen tietyt läntiset liittolaiset ovat harhaanjohtavasti luoneet mielikuvan siitä, että Krimin liittäminen Venäjän yhteyteen olisi sytyttänyt Itä-Ukrainan sodan. Tämä arvio on kuitenkin täydellistä vääristelyä, sillä siinä jätetään huomiotta Yhdysvaltojen ratkaiseva rooli jännitteiden kärjistymisessä alueella. Yhdysvalloille oli oikeastaan edullista, että Krimi liittyi Venäjään, sillä näin transatlanttinen liittouma sai  tekosyy  sekaantua entistä enemmän Itä-Ukrainan sotaan tukeakseen Ukrainan valtion hallintoa, Venäjän mielisiä joukkoja vastaan. 

Ukraina on läntisten liittolaistensa tukemana jo kahdeksan vuoden aikana rikkonut jatkuvasti vuosina 2014 ja 2015 allekirjoitettuja Minskin sopimuksia. 

Yhdysvallat ja EU halusivat 2014 ja sen jälkeen kaapata Ukrainan monikansallisille suuryhtiöille  

Vuoden 2014 vallankaappauksen ja liittämisen taustaa ei voida ymmärtää tarkastelematta Yhdysvaltojen strategiaa, jonka tavoitteena on avata Ukrainan markkinat ulkomaisille sijoittajille ja ohjata Ukrainan valtion harjoittaman talouden hallinnan monikansallisille jättiläisyhtiöille. 

Ukrainan valtion talouden “ryöstämisessä” ylikansallisille toimijoille on ollut keskeisenä instrumenttina Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF), joka operoi tukilainoilla painostaakseen hallituksia omaksumaan ulkomaisia sijoittajia suosivaan talouspolitiikkaan. Kansainvälinen valuuttarahasto on kansainvälinen järjestö, joka valvoo maailmanlaajuista rahoitusjärjestelmää tarkkailemalla ulkomaisia vaihtokursseja ja maksutaseita. Mutta se on rahoituspääoman ja hallitusten rahoittama sekä edustama järjestö. IMF on ollut jo vuosikymmeniä  eturintamassa pyrkiessään uudistamaan taloudellisia rakenteita eri puolilla maailman valtioissa. Kuitenkin  IMF on miltei poikkeuksetta aiheuttanut taloudellisilla uudistuksillaan katastrofaalisia seurauksia. Esimerkiksi Jemenin sisällissota sekä Bolivian  vallankaappaus johtuivat molemmat IMF:n ehtojen hylkäämisestä. 

[Tarkennamme, että Kansainvälinen valuuttarahasto (IMF) on pahamaineisen juutalaisen Rothschild-pankkiirisuvun yksityisessä määräysvallassa. Tämän määräysvallan sanelemana IMF ensitöikseen painostaa kansakuntia purkamaan rahoitussektorinsa sääntelyn, jolloin yksityiset pankit pystyvät ryöstämään niiden talouksia.] 

IMF on jo pitkällä aikajänteellä suunnitellut toteuttavansa Ukrainassa taloudellisia rakenneuudistuksia, joiden tarkoituksena on ollut luoda maassa suotuisat olosuhteet ulkomaisille suursijoittajille. Näihin uudistuksiin sisältyi yleinen palkkatason alentaminen, koulutustason heikentäminen, sairaan- ja terveydenhuollon tason kuihduttaminen sekä kansalaisille oikeutetun maakaasun tukien vähentäminen. Huomautamme, että terveyden- ja sairaanhoidon sektorit ovat Ukrainassa suurin työllistäjä.  

Juutalaistaustainen Victoria Nuland toimi Yhdysvaltain poliittisten asioiden aliulkoministerinä vuosina 2013–2017 Barack Obaman ja Donald Trumpin hallinnoissa. Nuland oli yksi niistä poliittisista toimijoista, jotka ryöstivät Ukrainan poliittisen ja taloudellisen hallinnon läntisille ylikansallisille rahoituslaitoksille ja finanssi-imperiumeille. Nuland ja muut hänen kaltaisensa vallankaappauskeinottelijat jankuttivat sitä, että Ukrainan hallituksen on toteutettava “tarvittavat” uudistukset. Näillä “tarvittavilla” uudistuksilla tarkoitetaan siis IMF:n ajamia taloudellisia rakenneuudistuksia. 

Vuonna 2013 Ukrainan presidentti Viktor Fedorovytš Janukovytš (VJ) hylkäsi aikaisemman kantansa suosia maansa taloudellisia uudistuksia. Hylkäämällä IMF:n taloudelliset uudistukset VJ luopui kaupantekoon liittyvistä integroitumiseen tähtäävistä neuvotteluista Euroopan unionin kanssa. Hän myös aloitti uudelleen talousneuvottelut Venäjän kanssa, minkä läntinen negatiivinen globalisaatio tulkitsi merkittäväksi uhaksi länsimaista taloutta kohtaan. 

Washingtonin politiikalla syrjäytettiin Ukrainan laillinen presidentti  

Yllä olevaan otsikkoon viitaten selvää on, että todellisuudessa juutalaismafia syrjäytti Janukovytšin hallinnon Washingtonin Euraasian politiikan avulla. Yhdysvaltojen Pro-Israel lobby, jota kutsumme myös juutalaismafiaksi, muodostavat uskomattoman tehokkaan poliittisesti organisoituneen verkoston, jonka tavoitteena on vaikuttaa Yhdysvaltojen sisä- ja ulkopolitiikkaan. 

Yhdysvaltojen ja Venäjän välisen kinastelun aikana juutalaismafia toteutti Janukovytšin hallituksen tuntuvan horjuttamisen. Horjuttamiskampanja huipentui vaaleilla valitun presidentin (VJ) syrjäyttämiseen tunnetussa Maidanin vallankumouksessa, joka tunnetaan myös nimellä Maidanin vallankaappauksena, joka tapahtui siis nimensä mukaisesti Kiovan Maidanin aukiolla. 

Ennen vuotta 2014 Ukraina ajautui poliittiseen myllerrykseen, jota käyttivät hyväkseen poliittisissa tavoitteissaan esimerkiksi sellaiset “Pohjois-Amerikkalaiset” järjestöt kuin United States Agency for International Development (USAID) ja National Endowment for Democracy (NED).  

USAID: (Yhdysvaltain kansainvälisen kehitystyön virasto) 

NED: “Demokratiaa edistävä kansallinen rahasto”  

[Huomautus: NED-järjestössä ovat asioista päättäneet muiden muassa eläköitynyt NATO-kenraali kasaarijuutalainen1 Wesley Clark, Otto Reich, sionisti Henry Cisneros, “ juutalainen Elliot Abrams ja John D. Negroponte

Suurlähettiläs John D. Negroponte oli 1980-luvulla Yhdysvaltain lähettiläänä Hondurasissa, jolloin hänen puuhastelunsa Nicaraguassa, El Salvadorissa sekä Hondurasissa toivat hänelle lisänimen ”Herra Kuolemanpartio”. 

Kuolemanpartioin toteutettavaa operaatiota nimitetään Salvador-optioksi Negroponten aiempien toimien mukaan. Sittemmin Negroponte vaikutti Irakissa ja hänen alaisensa Robert Ford Syyriassa. 

NED  on tehnyt yhteistyötä sionisti George Sorosin eri järjestöjen kanssa rahoittaen samoja tai vastaavia hankkeita.] 

NED on “juutalaismafian” tavoitteisiin sitoutunut organisaatio. 

Yksi NED-järjestön johtokunnan jäsenistä on  Elliott Abrams, jonka saastainen ansioluettelo alkaa jo 1980-luvun Iran/Contra-yhteyksistä ja jatkuen  aina Trumpin hallinnon pyrkimyksiin kaataa Venezuelan hallinto. Vuonna 2013 NED-organisaation puheenjohtaja Carl Gershman kirjoitti Washington Postiin (26.9.13) artikkelin, jossa Ukrainaa kuvailtiin ”suurimmaksi palkinnoksi” idän ja lännen välisessä kilpailussa.   

Yhdysvaltalaiset poliittiset toimijat vaikuttivat 2014 Ukrainan uuden hallituksen kokoonpanoon ja 6. helmikuuta 2014 kiihtyivät Ukrainan hallituksen vastaiset mielenosoitukset. Tässä tilanteessa vuoti julkisuuteen Yhdysvaltain aliulkoministerin juutalaisen Victoria Nulandin ja Yhdysvaltojen Ukrainan suurlähettilään Geoffrey Pyattin välinen puhelu. Puhelussa nämä viranhaltijat suunnittelevat muiden muassa siitä, että keistä opposition edustajista pitäisi koota uusi hallitus. Molemmat, sekä Nuland että Pyattin olivat yhtä mieltä siitä, että  juutalaistaustaisen  Arseniy Yatsenyukin täytyisi päästä johtoon. Puhelussa sovittiin myös, että joku ”korkean profiilin” henkilö otettaisiin mukaan edistämään asioita. Tämä henkilö oli Joe Biden. 

Juutalaismafia siis kaappasi Ukrainassa poliittisen ja taloudellisen vallan. 

Muistutamme, että Bidenin ottaessaan vastaan presidentin viran viime vuoden alussa, hän miltei  ensitöikseen valjasti Valkoisen talon CIA:n, NSA:n ja rahaministeriön johtoasemat juutalaisilla. Yhdysvaltojen presidentin virkaan valittiin siis kiihkosionisti Joe Biden, joka sinetöi juutalaismafia täydellisen vallan toteutumisen Washingtonin politiikassa, rahataloudessa, mediassa ja sotakoneiston hallinnassa.  

Sittemmin 22. helmikuuta epäilyttävien tarkka-ampujien tekemä verilöyly toimi ruutitynnyrinä, joka sytytti konfliktin liekkeihin Ukrainassa. Ukrainan parlamentti erotti viivyttelemättä presidentti Janukovytšin virastaan, ja ilmeisesti vastoin perustuslakia. Janukovytšin, joka tämän jälkeen pakeni maasta, kutsui syrjäyttämistään vallankaappaukseksi. Mutta Arseniy Yatsenyuk otti pääministerin viran vastaan 27. helmikuuta. 

Historiallisesti Krimin niemimaa oli osa Neuvosto-Venäjää, kunnes se luovutettiin Ukrainan sosialistiselle neuvostotasavallalle vuonna 1954. Krimillä sijaitsee toinen kahdesta Venäjän laivastotukikohdasta, jolla on vapaapääsy sekä Mustallemerelle sekä Välimerelle, mikä avaa Venäjälle historiallisesti yhden merkittävimmistä merenkulun yhteyksistä. Ennen kuin Krim oli siirtynyt Venäjän yhteyteen, oli Yhdysvaltain tukeman Ukrainan hallituksen hallinnassa oleva Krim suuri uhka Venäjän merenkulun yhteyksille. 

Krimin niemimaan väestöstä on 82 prosenttia venäjänkielisiä ja loput ovat  pääsääntöisesti ukrainankielisiä ja muita ryhmiä. 

Krimin liittäminen Venäjään vuonna 2014 ei ollut laitonta, vaan se oli kansanäänestyksen tulos, jossa Venäjään2 liittymistä kannatti jopa 97 prosenttia kansanäänestykseen osallistuneista.   

Jo entinen ulkoministeri Paavo Väyrynen3 totesi MTV:n huomenta Suomi ohjelmassa, että Kiovassa tehtiin Yhdysvaltain tuella vallankaappaus, jonka seurauksena laillisesti valittu johto joutui poistumaan maasta. Uusi hallitus kielsi venäjän kielen käytön ja lähti hakemaan NATO-jäsenyyttä. Amerikkalaiset tiesivät, että pyrkimys Ukrainan viemiseksi NATOon, pakottaisi Venäjän ottamaan Krimin haltuunsa.  

Sionistinen Ukraina lietsoo sotaa Venäjää vastaan  

Juutalaiseen perheeseen syntynyt Ukrainan juutalainen presidentti Volodymyr Zelenskyin antoi 24. Maaliskuuta presidentillisen määräyksensä (№117/2021).  

Määräyksessä julistetaan toimeenpantavaksi Ukrainan kansallisen turvallisuuden ja puolustusneuvoston päätöksen ”strategiasta Krimin autonomisen tasavallan sekä Sevastopolin sataman uudelleen haltuun ottamiseksi ja niin muodoin väliaikaisesti miehitetyn alueen uudelleen integroimisesta” Ukrainaan.  

Yllä mainittuhan oli sodan julistus Venäjälle. 

Yhdysvallat, joka on haalinut voimakkaimman valta-aseman Yhdistyneen Kansakunnan foorumissa vaikutti  YK:n yleiskokouksen äänestykseen siten, että siellä äänestystuloksen perusteella Krimin kansanäänestyksen tulokset haluttiin sivuuttaa Ukrainan perustuslain vastaisena. Kuitenkin samaa perustuslakia oli rikottu, kun presidentti Viktor Janukovytšin oli syrjäytetty virastaan kuukautta aikaisemmin. 

Näitä yllä esitettyjä asioita ei ole julkaistu lainkaan länsimaisissa valtavirta medioissa. 

Yhdysvallat haluaa laajentaa NATOa 

Vuonna 2008 NATO aloitti jäsenyyden laajentumisen myös Ukrainaan.  Jokainen voi ymmärtää sen, että tällöin lännen raskaasti militarisoima Ukraina muodostaa Venäjällä todellisen uhan, johon on pakko reagoida.  

NATOn pääsihteeri Jeans Stoltenberg ilmoitti jo vuonna 2014, että sotilasliiton tavoitteena on suunnitelmat liittää Ukraina NATOon. 

Mikäli Ukraina olisi ulkopolitiikaltaan suuntautunut enemmän puolueettomuuteen, se nähtäisiin Yhdysvalloissa vastenmielisenä ilmiönä läntisille arvoille, jotka koskevat kansallista itsemääräämisoikeutta ja suvereniteettia. 

 
Yhdysvaltain presidentti Jimmy Carterin neuvonantajana kansalliseen turvallisuuteen liittyvissä asioissa työskennellyt edesmennyt Zbigniew Brzezinski puolustaa kirjoituksessaan Yhdysvaltojen päätöstä aseistaa mujahideenejä Afganistanissa: 

“Se salainen operaatio oli loistava idea – venäläiset jäivät afgaaniansaan, ja minunko halutaan katuvan sitä? Sinä päivänä, kun neuvostojoukot virallisesti ylittivät rajan, kirjoitin presidentti Carterille: ‘Meillä on viimeinkin mahdollisuus antaa Neuvostoliitolle oma Vietnamin sotansa.’” 

Amerikkalaisprofessorin John R. Deni esitti yllä olevaan “afgaaniansaan” viitaten, että se moderninaversiona Ukrainassa palvelisi Yhdysvaltoja, jos Venäjän etuja heikennettäisiin. Denin mukaan sota Venäjän ja Ukrainan välillä synnyttäisi väkevämmän Venäjän vastaisen konsensuksen Euroopassa. Tällöin NATO voisi keskittää voimansa uudelleen päävihollistaan Venäjää vastaan. Tämä tarkoittaisi Venäjää vastaan suunnattuja talouspakotteita ja toimia, jotka heikentäisivät Venäjän armeijaa ja yleistä moraalia sekä näin ollen Putinin suosiota. Näin ollen jännitteiden lisääntyminen Venäjän ja Ukrainan välille olisi Yhdysvaltojen ulko- ja sisäpolitiikkaa tasapainottava tekijä. 

Loppuhuomiot 

NATOon liittyminen olisi uhka Suomen turvallisuudelle! 

Valtamedian fanaattinen rummutus Suomen mahdollisen NATO-jäsenyyden puolesta kiihtyy entisestään ja Suomen poliittinen isänmaanpetturi mafia ovat viemässä maata NATO-jäsenyyteen Yhdysvaltojen ja tiettyjen EU:n maiden tuella. Venäjän ulkoministeriön mukaan sekä Suomeen että Ruotsiin kohdistetaan nyt painetta Ukrainan (Venäjän puolustushyökkäys Ukrainassa) tapahtumien perusteella liittää maita nopeutetusti Yhdysvaltojen johtamaan sotilaskoalitioon. Tämän koalition  aggressiivisyys on juuri syynä Venäjän sotilaallisille vastatoimille Ukrainassa. Vastatoimilla estetään Venäjää uhkaavan NATOn laajentaminen.4 

Sauli Niinistön matka Yhdysvaltoihin varmisti juutalaismafian kontrolloiman Washington politiikan ulottumisen entistä vahvemmin Suomen “ulkopolitiikkaan”. Juutalaismafialla on ilmeisenä päämääränä kolmannen maailmansodan sytyttäminen. 

Suomen mahdollinen sotilasliittoon liittyminen olisi uhka Venäjän turvallisuudelle. 

Näin ollen Suomen liittymisestä NATOon olisi seurauksena maallemme Ukrainan kohtalo. Pahimmassa tapauksessa jäisimme ydinsodan jalkoihin, kun tietyt eurooppalaiset NATOn jäsenmaat selvittelisivät välejään taktisin ydinasein Venäjän kanssa. 

Optimistista olisi kuvitella, että ajankohtaisen Ukrainan ja Venäjän välisen konfliktin saattelemana olisivat suomalaiset NATO-kiihkoilijat järkiintyneet ja ymmärtäneet sen, että NATOn jäsenyys sekä NATO-kumppanuus eivät anna minkäänlaisia turvatakeita, eikä todellista turvaa tosi tilanteessa. Ukrainan tilanne osoittaa tämän NATO-kumppanuuden vahingollisuuden sekä turhuuden meille selvästi. Tämä sama koskee eritoten NATO-jäsenyyttä, sillä siitä ei ole turvaa. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

What You Should Really Know About Ukraine – Global ResearchGlobal Research – Centre for Research on Globalization 

Hawkish Pundits Downplay Threat of War, Ukraine’s Nazi Ties – FAIR 

Russia Ukraine: Putin compares Donbas war zone to genocide – BBC News 

CD244: Keeping Ukraine | Congressional Dish 

CD195: Yemen | Congressional Dish 

Bolivia Asserts Economic Independence, Rejects Rothschild Banks (mintpressnews.com) 

Sherwin Nuland – Surgeon – Why I had to change my name – Web of Stories 

Victoria Nuland (brookings.edu) 

John Mearsheimer and Stephen (2006). London Review of Books; Walt The Israel Lobby. Lunastettavissa: https://www.lrb.co.uk/v28/n06/john-mearsheimer/the-israel-lobby 

Tradition Transformed: The Jewish Experience in America – Gerald Sorin – Google Böcker 

NATIONAL ENDOWMENT FOR DEMOCRACY – Supporting Freedom Around the World (ned.org) 

Board of Directors – NATIONAL ENDOWMENT FOR DEMOCRACY (ned.org) 

U.S. Points to Russia as Diplomats’ Private Call Is Posted on Web – The New York Times (nytimes.com) 

Ev_2.indd (politikym.net) 

Ukrainian Jews want mayor charged for slurs – Jewish Telegraphic Agency (jta.org) 

Who exactly is governing Ukraine? | World news | theguardian.com 

Poroshenko asking Constitutional Court to recognize law stripping Yanukovych of presidential title as unconstitutional (interfax.com.ua) 

How Jimmy Carter and I Started the Mujahideen – CounterPunch.org 

_ _ _ _ 

 1. Wesley K. Clark: A Biography 

2. Yle-uutiset (2014). Krimin äänestystulos varmistui: Liki 97 prosenttia kannatti liittymistä Venäjään 

3. MTV-uutiset (2018). Väyryseltä kovia väitteitä Ukrainan kriisiin: Länsimaiden toimet rikkoivat rauhan – Venäjän oli pakko vallata Krim 

4. (Sputnik News US  

               Sputnik News US  

               Russian MFA: Moscow is ready for dialogue with Ukraine despite everything done by             Kiev regime; a decision to maintain contact has been made  

             Russian MFA: Possible acceptance of Sweden and Finland into NATO  

            would require response from Russia  

              t.me/sputniknewsus/7916) 

21 kommenttia

 1. Hyvä artikkeli joka varoittaa meitä niistä vaaroista joihin maata johtava globalisti-eliitti yrittää maatamme salakuljettaa kansan selän takana.
  ”Optimistista olisi kuvitella, että ajankohtaisen Ukrainan ja Venäjän välisen konfliktin saattelemana olisivat suomalaiset NATO-kiihkoilijat järkiintyneet ja ymmärtäneet sen, että NATOn jäsenyys sekä NATO-kumppanuus eivät anna minkäänlaisia turvatakeita, eikä todellista turvaa tosi tilanteessa.”

  Tuollaista järkiintymistä on turha odottaa koska kyseisillä globalisti-kiihkoilijoilla on nimenomaan tarkoitus ajaa Suomi Natoon ja lopulta tuhota se itsenäisenä maana Nwo-agendan mukaan. He eivät järkiinny vaan tekevät kaikkensa onnistuakseen omissa suunnitelmissaan tehdä maastamme nwo-globalistien hallitsema maa jossa he voivat toimia omien halujensa ja tarpeidensa mukaan. Tämä pitäisi kansalaisten ymmärtää ja olla aktiivisina puolustamassa itsenäisyyttä ja kansan omaa päätäntävaltaa asioissaan.
  Pitäisi ymmärtää että valtamedia tekee nyt kovaa propagandaa ja huijaa ihmisiä aivan kuten tapahtui koronan kohdallakin yrittäen luoda hysteeristä pelkoa jolle ei ole perusteita. Ei Venäjä meitä uhkaa jos pysymme irti Natosta joka sotii nyt sitä vastaan yrittäen kaataa Putinin hallinnon ja valloittaa maan. Ukrainan sodassa kyse on juuri tästä: se on kristillisiä arvoja hylkivän ja vallanhimoisia oligarkkeja puolustavan Naton hyökkäyssota kristillisiä arvoja edustavaa Venäjää vastaan johon meidän ei pitäisi sekaantua.

  Plusääni(22)Miinusääni(41)
 2. Azov- patalioonan taustoista olisi mukava saada jotain kovempaakin faktaa. Olen hämmästellyt joidenkin suomenkielisten kansallissosialistisen aatteen nimissä tapahtuvien kirjoitusten luonnehdintaa, jonka mukaan tämän kaltaiset joukot voisivat edustaa kansallissosialistista nousua euroopassa. Tämä on ollut pahasti ristiriidassa kaikkien kovien faktojen kanssa, joita tosin on hyvin vähän, joita olen kuullut. Kuulemani mukaan Azov- patalioonan linkittymistä kansallissosialismiin puoltaa kypärissä käytetty symboliikka. Se siitä. Muuta en ole kuullut. Toista tulkintaa CIA:n kätyreinä taas puoltaa huhut suorasta CIA:n tuesta järjestölle ja juutalaisten oligarkien tuesta sekä se, että siihen värvätään ihan vain rikollisien katujengien porukoita.
  Mihinkään kovin luotettavaan tietoon en ole asiasta tähän mennessä törmännyt, eli en voi muodostaa varmaa mielipidettä, mutta sellaisesta pitäisi muidenkin pidättäytyä joilla ei sen enempää tietoa tästä ole, varsinkin kun on tullut tietoon, että on olemassa USA:n ja eritoten CIA:n pyrkimys luoda tarina eurooppalaisesta kansallissosialistisesta terroriverkostosta, jonka syntytarinassa Ukraina näyttelisi suurta osaa.

  Plusääni(8)Miinusääni(22)
  1. Juuri näin. Azov on juutalaisrahoitteinen terrorijoukko joka on lähinnä irvikuva kansallissosialismista. Lapsisotilaita koulutetaan kuin ISIS konsanaan. Hitler tuomisti lapsisotilaiden koulutuksen ja käytön jne. Ja siviiliterrorin ja kidutuksen. Hitler Jugendiin pääsi kai vasta 14 vuotiaana vanhempien luvalla ja sitä ennen oli vain partio. Huomaa miten sokeita ja vedätettyjä ne ”kansallissosialistit” ovat jotka eivät näe tätä. Partisaani on Supon vedätys myös kun siellä tällaista KS:n nousua Azovin avulla kai kuvitellaan.

   https://totuusbloki.wordpress.com/2015/01/27/juutalaiset-uusnatsit/

   https://altcensored.com/watch?v=ks6huhEd7c0

   Plusääni(7)Miinusääni(3)
 3. ”Pahimmassa tapauksessa jäisimme ydinsodan jalkoihin, kun tietyt eurooppalaiset NATOn jäsenmaat selvittelisivät välejään taktisin ydinasein Venäjän kanssa. ”

  No ei nyt sentään. Fissiopommi ei toimi. En toki ota kantaa muiden aseteknologioiden ja pommien suhteen. Mutta ydinase on teknisesti mahdoton. Ne atomipommien räjähdyskuvat ja tarinat niistä – mitä tulee Hiroshimaan ja Nagasakiin 1945 – olivat lavastuksia ja sen aikaista sota-propagandaa, Myös tavallinen dynamiittiräjähdys voi aiheuttaa sienipilven. Japania pommitettiin tavallisin palopommein, kuten Dresdeniäkin.

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2018/06/17/atomipommiuskonto/

  Tässä maailmassa missä jopa historiamme tapahtumista valehdellaan suvereenisti – kannattaa olla todella tarkkana siitä, mikä tarina on totta ja mikä vain kehitelty tarina. Esimerkkinä holokausti. Ei toki kannata uskoa minuakaan.

  Plusääni(15)Miinusääni(35)
 4. — Sota ihmiskuntaa vastaan…
  Eamon McKinney
  Imperiumi ei välitä ukrainalaisista sen enempää kuin omien maidensa ihmisistä. Kyse on ihmiskunnan hallinnan säilyttämisestä.

  Ukrainan tämänhetkinen tilanne on jälleen kerran virkistänyt valehtelevaa länsimaista mediaa ja saanut sen Venäjän-vastaiseen vimmaan.
  Kahden viime vuoden ajan tiedotusvälineet ovat innokkaasti työntäneet kansanmurhaa aiheuttavaa Covid-narratiivia globalistisen ryhmän puolesta. Kaikki se epäilyttävä uskottavuus, joka niillä oli ennen Covidia, ne ovat tuhonneet hellittämättömillä valheillaan. Hämmästyttävällä itsetuntemuksen puutteella ne työntävät nyt Venäjän-vastaista narratiivia kuin periaatteeton ja aivoton hakkaaja, jota ne ovat. He sivuuttavat sekä tosiasiat että asiayhteyden ja edistävät hellittämättä sotapropagandaa oikeuttaakseen tämän vihamielisyyden omille ahdistetuille kansoilleen.

  Valitettava tosiasia on, että huolimatta ennennäkemättömästä epäluottamuksesta tiedotusvälineitä kohtaan propaganda toimii.
  Venäjä-vastaiset tunteet nousevat kaikkialla lännessä. Olemme nähneet saman ilmiön länsimaiden hallitusten ja niiden mediassa toimivien asiakaskansanedustajien raivoisan Kiinan-vastaisen narratiivin yhteydessä. Viesti on selvä: ellet ole angloamerikkalaisen imperiumin taipuisa sätkynukke, olet ilmeisesti paha ja sinut on tuhottava.

  Totuus on tietysti syvempi, sillä todellinen sota, jota globalistit käyvät, on maailman jokaisen maan kansalaisia vastaan.
  Kun Covidin hirmuteot paljastuvat nopeasti, ihmisten tukahduttaminen on ainoa vaihtoehto Uuden maailmanjärjestyksen Davosin salaliitolle.

  …Imperiumi ei välitä ukrainalaisista sen enempää kuin he välittävät omien maidensa ihmisistä. Kyse on ihmiskunnan hallinnan säilyttämisestä.
  Presidentti Putin ei pohjimmiltaan taistele Ukrainaa vastaan, hän taistelee N.W.O:ta vastaan, ja se on kaikkien taistelu. Länsimaiden käymä taistelu on taistelu länsimaisten ihmisten mielistä, jotta he voivat oikeuttaa tyrannian jatkamisen.
  Viime aikoihin asti presidentti Putin on osoittanut uskomatonta maltillisuutta, ja jatkuvista valheista ja aggressioista huolimatta hän on pyrkinyt rauhaan ja diplomatiaan. Tämä ei ole saanut vastakaikua, vaan on vastattu valheilla ja provokaatioilla. Hänellä on ollut vain kaksi vaihtoehtoa, antautua tai vastustaa, ja hän on vastustanut. Venäjän taistelu on kaikkien niiden kansojen taistelu, jotka arvostavat vapautta ja vastustavat tyranniaa.

  Me kaikki olemme nyt venäläisiä.
  https://www.strategic-culture.org/news/2022/03/05/the-war-on-humanity/

  Gilad Atzmon sanoi joskus: ’olemme kaikki palestiinalaisia”. Nyt olemme sitten myös venäläisiä ja ehkä pian kiinalaisia jos nwo-mafia saa jatkaa omia sotaleikkejä.

  Plusääni(9)Miinusääni(27)
 5. Taustalla on pitkäaikainen läntisten banskster-globalistien ja Venäjän välinen riitely, joka alkoi jo Wienin ”tanssivan” konferenssin yhteydessä v. 1814-15. Siellä Salomon Rothchsild esitteli osallistujille ehdotuksen uudeksi post-napoleonilaiseksi maailmanjärjestykseksi, jonka myötä Rothschildein valta olisi vahvistunut europpalaisten monarkkien vallan kustannuksella. Venäjän Romanovit kuitenkin torjuivat ehdotukset. Bankstereiden mahdollisuus kostaa Romanoveille astui kuvaan kuitenkin myöhemmin. Ensimmäiseen maailmansotaan mennessä tsaari oli typeryydessään tallettanut varojaan länteen, jossa erityisesti New Yorkin Wall Streetin Rothschild-kytkentäiset pankkiirit alkoivat juonitella Venäjää ja tsaaria vastaan. Pankkiirit keksivät idean käyttää tsaarin varoja häntä itseään vastaan ja alkoivat rahoittaa bolshevikkeja tsaarin tallettamilla varoilla. (Alla oleva hieman kälyinen video kertoo tapauksesta).

  Taustalla on myös isompi geopoliittinen juonittelu, jossa johtavat merivallat kuten USA ja Iso-Britannia haluavat pitää maavallat erillään toisistaan ja pyrkivät hajottamaan eura-aasian mahtimaiden keskinäisen yhteistyön. Erityisesti Saksa ja Venäjä on pidettävä erillään toisistaan. Yhteistyön sabotointi on onnistunut myös pienessä mittakaavassa, mistä sanktiorintamassa uljaasti seisova Suomi on hyvä esimerkki.

  Plusääni(14)Miinusääni(26)
 6. UKRAINAN SODAN AIHEUTTAJAT
  Maailman politiikkaa ei voi ymmärtää, ellei ymmärrä juutalaisten ja varsinkin Siionin Viisaiden roolia siinä. Juutalaiset ovat käytännössä valloittaneet planeetan ja historioitsijat tulevat kuvailemaan aikaamme ”kasaarien valtakaudeksi”. Kasaarit eli ashkenaasijuutalaiset ovat vallanneet USA:n, heillä on oma rotuvaltio Israel, he hallitsevat maailman finanssilaitosta, he omistavat kaikkien suuryritysten osake-enemmistön, he hallitsevat uutistoimistoja ja mediaa ja heillä on voimakas vapaamuurarijärjestö komennossaan. Kun juutalaisten masinoima koronahuijaus näyttää kohdanneen vaikeuksia, keksivät he aloittaa suursodan Ukraina-kriisin varjolla. Ukraina on tiiviisti Siionin Viisaiden ohjauksessa ja sen presidentti ja pääministeri ovat juutalaisia. Venäjästä on tehty muutamassa päivässä kansainvälinen sylkykuppi, mikä osoittaa Siionin Viisaiden mahtavaa mediavaltaa. Ilmastohuijaus, koronahuijaus ja eurooppalainen suursota ovat kaikki juutalaisten aivojen tulosta. YK, Maailman Talousfoorumi (WEF) ja monet muut järjestöt ovat juutalaisessa komennossa ja niiden avulla on tarkoitus muodostaa uusi maailmanhallitus, kunhan länsimaiden taloudet saadaan ensin romutettua. Sääli Ukrainan kansaa, joka saa kärsiä juutalaisten politiikasta. Venäjän oli pakko hyökätä Ukrainaan, koska Ukraina ei antanut sitoumusta olla liittymättä NATOon. NATO on kasvattanut asemahtiaan ja sijoittanut ydinaseitaan Venäjän rajoille. Ukraina on täysin juutalaisten määräysvallassa ja nyt käydään armotonta infosotaa Venäjää vastaan. Suomalaiset typerät poliitikot hakevat turvaa juutalaisten johtamalta USA:lta. Hulluuden hulluus vaivaa suomalaisia politiikkoja. Juutalaiset yrittivät saada aikaan maailmanherruuden Neuvostoliiton avulla, mutta epäonnistuivat surkeasti. Nyt he taas yrittävät, mutta on kuitenkin yksi taho, joka saa heidät taas epäonnistumaan: itse Jumala. Jumala ei salli planeettaamme muodostumasta juutalaisten hallitsemaksi helvetiksi, jossa valhe ja vääryys hallitsisivat.
  Benjamin Kivilohkare, miles Domini

  Plusääni(15)Miinusääni(36)
 7. Paskapuhetta ryssätrolleilta. Kiitos nyt tästäkin.

  Plusääni(54)Miinusääni(23)
 8. Noinhan se meni mutta voisiko mustanmeren öljy- ja kaasukentät olla suurvalloille eräs merkittävä tekijä lietsoa Ukrainan sota.
  Skifska gas field:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Skifska_gas_field

  Skifskan löydöt ovat verrattavissa Leviathanin kenttiin Välimeren pohjukassa mutta eräs öljykenttä saattaa kiinnostaa meitä suomalaisia eniten – siitä seuraavassa!

  Mutta ensin on tuhottava Ukraina – Sitten Suomi!

  Putin: Lentokieltoalueen Ukrainan ylle säätävästä maasta tulee konfliktin osapuoli:
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/putin-lentokieltoalueen-ukrainan-ylle-saatavasta-maasta-tulee-konfliktin-osapuoli/8371260#gs.rxrl0a

  `Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi (VZ) moitti Natoa lentokieltoalueen perustamisen hylkäämisestä`.

  `Naton pääsihteerin Jens Stoltenbergin mukaan Nato-maat ovat yhtä mieltä siitä, että Naton lentokoneita tai joukkoja ei tule olla Ukrainassa`.

  Länsimaat eivät halua osallistua varsinaiseen sotaan! Ukraina on jätetty yksissätuumin yksin. Niinpä ukrainalle lähetetään aseapua. Tämä seikka mahdollistaa Ukrainan totaalisen tuhon. Jokainen maa joka lähettää Ukrainalle aseapua osallistuu sen hävitykseen.

  `Voi hullua paimenta joka laumansa hylkää`! Kosmopoliitti siionisti VZ tulee käyttämään kaikki keinot länsimaiden provosoimiseen kuten falseflackit, psyopit, ihmiskilvet, reaktoreiden häirintä, virukset, huonosti tähdätyt pommitukset jane, jane, jane. syyllistääkseen Venäjän. Sanonnan mukaan Yksi vakooja linnoituksessa on pahempi kuin 1000 vihollista muurien ulkopuolella.

  Mitä haettavaa Ukrainassa on? Mutta mitä haettavaa Suomessa on? Venäjltä katsottuna Suomi on geopoliittisesti huomattavasti merkittävämpi alue kuin Ukraina. Tämä maa on ollut ennenkin maantieteellisesti tulenarka alue Idän ja Lännen välillä. Mitä muuta tapahtuu jota ei ole tullut ottaneeksi huomioon.

  `Kotka` mielletään useiden valtioiden symboliksi. Kotkat aloittavat kaartelunsa siellä missä on raato. Aikain merkkinä kotkat kaartelevat nyt Ukrainan ja Suomen yllä. Mutta mikä mahtaa olla raato?

  `Missä raato (kr. ptoma = haaska, raato) on, sinne kotkat (kr. aetos = kotkat) kokoontuvat` (Mat 24:7).

  Edellisen jakeen `kotkat` tarkoittavat ilmeisimmin korppikotkia. Korppikotkat eivät syö vihanneksia. Ne voidaan löytää raadon ympäriltä.
  https://tiedebasaari.files.wordpress.com/2012/10/vultures-in-india.jpg

  Venäjän kotka
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f2/Coat_of_Arms_of_the_Russian_Federation.svg/800px-Coat_of_Arms_of_the_Russian_Federation.svg.png

  USAn kotka
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5b/Greater_coat_of_arms_of_the_United_States.svg/800px-Greater_coat_of_arms_of_the_United_States.svg.png

  Saksan kotka
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/da/Coat_of_arms_of_Germany.svg/800px-Coat_of_arms_of_Germany.svg.png

  Kotkasymboleja toki löytyy monien muidenkin maiden symboliikasta. Kotkasymboleja käyttävät Venäjä, USA ja Saksa ovat blokkinsa vahvoja valtioita jotka johdattelevat liittolaisiaan.

  Mikä Suomen ja Venäjän välejä oikein hiertää oikeasti?
  https://nwohavaintoja.blogspot.com/2022/

  Suomelle laitetaan nyt koukut leukoihin ja vedetään tilanteeseen mihin se ei haluaisi. Itämeren alueella liikehdintä lienee selitettävissä. `Kotkat` ovat jo paikalla. Niiden lennon voitte kuulla taivaalta. Kotkille kun on tuntematon käsite esimerkiksi ilmatilanloukkaus!

  Plusääni(8)Miinusääni(22)
 9. Huvittava lukea tömmöstä paskaa. Menkää sinne ukrainaan niille selittään tuo shitti. Vittuun tämmöset trollaajat.

  Plusääni(46)Miinusääni(20)
  1. Tällaisia kommentteja julkaistaan välillä siitä syystä, että voitaisiin hiukan ymmärtää sitä ilmiötä, miksi länsimaisen negatiivisen globalisaation väärentelevä mediarummutus uppoaa helposti osalle Suomen kansaan.

   Plusääni(31)Miinusääni(38)
   1. Asioita pitää katsoa tosiasioita sivuuttamatta ja syy-seuraus logiikan pohjalta
    Miten erottaa valta-median propaganda ja aivopesu oikeasta ja todellisesta tiedosta? Siinäpä se, miten? kun lukija on jo aivopesty ja hänellä on tietty sisäinen odotus ja halu ottaa vastaan vain tiettyä tietoa jonka hyväksyy oikeaksi. Eli törmätään ihmisten erilaisuuteen. Jollekin joku tieto on totta, toiselle vain huijausta tai propagandaa riippuen omien aivojen kyvystä (ja myös omasta halusta) muodostaa realistista käsitystä asioista.
    Tästä seuraa riitaisa kaaos ja hajaannus kun jokainen haluaa uskoa ja osoittaa oman käsityksensä oikeaksi eikä ole valmis tutkimaan mihin sen perustaa: faktoihin vaiko omiin tunteisiin? Ja kuten näemme tätä kaaosta on helppo sen tahon hyödyntää jolla on enemmän älyä ja kierompi huijarin luonne. Ja vaikka se olisikin pieni vähemmistö se voi harhauttaa faktoista piittaamattoman, pimeydessä elävän ja aivopestyn enemmistön tukemaan tuon ’susi lammasten vaatteissa’-vähemmistön valtaa mikä lopulta koituu sen omaksi kohtaloksi kuten olemme jo koronan kohdalla nähneet.

    Plusääni(10)Miinusääni(18)
 10. Mitä propaganda on? Mitä sille voi tehdä?
  Patrick Wood – Teknokratia Uutiset ja trendit Oct 22, 2021 … antaa ohjeita
  Amerikka (ja internet kuten valtamediakin) on täynnä haitallista ja vaarallista propagandaa, mutta harva ymmärtää, mitä se on, miten se toimii ja mitä sen voittamiseksi voidaan tehdä. Tässä artikkelissa tarkastellaan propagandan luonnetta, rakennetta ja tarkoitusta, jotta lukijat voivat lisätä tietoisuutta ja arvostelukykyä.
  Propagandan määritelmä
  The Graduate School of Political Management at George Washington University -yliopiston mukaan ”koska propagandalla ja suhdetoiminnalla on yhteinen tavoite käyttää joukkoviestintää yleisön käsityksiin vaikuttamiseen, nämä kaksi käsitettä voidaan helposti sekoittaa keskenään. Propagandassa käytetään kuitenkin valheita, väärää tietoa, kiihottavaa kieltä ja muuta negatiivista viestintää, jotta saavutettaisiin jokin asia, tavoite tai poliittinen agenda.”
  Harhauttamistarkoitus ei ole koskaan hyväksyttävä.
  Vaikka yksityishenkilöt voivat toki valehdella ja pettää omasta aloitteestaan, propagandaa esiintyy poikkeuksetta hallitusten ja yritysten piirissä, jotka käyttävät joukkoviestintävälineitä käyttäytymisen ohjaamiseen.
  Selvyyden vuoksi todettakoon, että kaikessa propagandassa manipuloidaan tarkoituksellisesti ja harhaanjohtavasti tunteita, jotta henkilökohtaisessa ja ryhmäkäyttäytymisessä tapahtuisi muutos. Lisäksi tehokkaimmat propagandistit asettavat ansoja ja puolustautuvat etukäteen mahdollisille kriitikoille.
  Huomionarvoista on, että propaganda toimii parhaiten silloin, kun ihmiset eivät huomaa sitä.
  Mitä voit tehdä asialle
  Kaikki nämä tekniikat kohdistuvat tunteisiimme, jotka puolestaan ohjaavat käyttäytymistämme. Ilman emotionaalista ”tukeamme” ja suostuvaisuuttamme propagandistin pyrkimykset yksinkertaisesti kaatuvat äänettömästi ja kuolevat.
  Älykäs kansalainen ei tietenkään halua, että kukaan manipuloi hänen tunteitaan sellaisten päämäärien saavuttamiseksi, jotka eivät alun perin ole hänen omiaan. Kukaan ei todellakaan halua, että joku muu huijaa, huijaa, huijaa, pettää, käyttää tai manipuloi häntä.
  Propagandan pysäyttämiseen on kaksi hyvin selkeää vastalääkettä.
  Ensinnäkin propaganda on tunnistettava objektiivisesti ja nähtävä sellaisena kuin se on. Edellä luetelluilla tekniikoilla tämä on hyvin helppoa.
  Toiseksi on harjoitettava tunteiden itsehillintää. Propaganda vaatii aina tunteitasi, jotta se saavuttaisi tavoitteensa. Älä lankea propagandistin ansaan.
  Lopuksi, kun vihdoin väitätte voittaneenne jonkin propagandan elementin – eli olette tunnistaneet sen ja kieltäytyneet tunnepohjaisesta osallistumisesta siihen – on tärkeää jakaa ymmärryksenne ja kokemuksenne muiden kanssa.
  Johtopäätös
  Pidä nämä tiedot käsillä aina, kun kuuntelet, katselet tai luet uutisia. Analysoi jokainen artikkeli sen ”propagandakertoimen” kannalta. Jos huomaat, että yhtä tekniikkaa käytetään, ota se vihjeenä ja etsi muita.
  Jos tarpeeksi moni ymmärtäisi nämä yksinkertaiset propagandan tunnusmerkit ja sitoutuisi pysäyttämään propagandan, elämä voisi muuttua paremmaksi nopeasti.
  Muistakaa aina, että propagandistit ovat itsekkäitä eivätkä välitä teistä tai muusta yleisöstä. Propagandan voittamiseksi ei ole tarpeen tietää koko syytä, miksi sitä ylipäätään harjoitetaan; pelkkä se, että se on propagandaa, kertoo teille, ettette halua olla missään tekemisissä sen kanssa.
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=244445

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
  1. Massoja on lopulta helppo huijata propagandalla koska ne reagoivat liikaa tunteella asioihin

   —- Toinen maailmansota oli psykolpginen operaatio kuten Covidkin … ja sama pätee Ukrainan sotaan
   Psykologiset operaatiot ovat toimia, joilla välitetään valittu/haluttu tieto yleisölle vaikuttamaan heidän tunteisiinsa, motiiveihinsa ja objektiivisiin päättelyihinsä sekä viime kädessä hallitusten, organisaatioiden, ryhmien ja yksilöiden käyttäytymiseen,
   Tämä kirja (”Op JB”, John Ainsworth-Davis, 1996) on savuava ase, joka todistaa, että toinen maailmansota oli huijausta. Vaikka suurin osa natseista oli vilpittömiä (varmaan Hitlerkin), liikettä sponsoroi ja hallitsi huipulla vapaamuurarijuutalainen juutalainen keskuspankkikartelli, jonka tarkoituksena oli tappaa ”gojimeja” molemmin puolin, lisätä pankkiirien vaurautta ja valtaa, tuhota Saksa ja edistää maailmanhallitusta.
   Assimiloituneita juutalaisia uhrattiin myös juutalaisvaltion luomiseksi NWO:n päämajaksi.
   Natsi-Saksan toiseksi vaikutusvaltaisin mies, Martin Bormann, Hitlerin yksityissihteeri ja natsipuolueen koneiston johtaja, oli Illuminatin (eli Britannian) agentti, joka varmisti sekä Saksan että Euroopan juutalaisuuden tuhon.
   Näin hän edisti kahta Illuminatin päätavoitetta: integroida Saksa maailmanhallitukseen tuhoamalla sen kansalliset, kulttuuriset ja rodulliset pyrkimykset ja perustaa Israel uhkaamalla Euroopan juutalaisia sukupuuttoon kuolemisella.

   This book (”Op JB” (1996) by John Ainsworth-Davis) is the smoking gun that proves the Second World War was a charade. While most Nazis were sincere, the movement was sponsored and controlled at the top by the Masonic Jewish central bank cartel in order to kill ”goyim”  on both sides, increase banker wealth and power, destroy Germany, and advance world government. Assimilated Jews were also sacrificed to create the Jewish state as HQ of the NWO.
   The second most powerful man in Nazi Germany, Martin Bormann, Hitler’s Private Secretary and Head of the Nazi Party apparatus, was an Illuminati (i.e. British) agent who ensured the destruction of both Germany and European Jewry.
   Thus, he advanced two of the Illuminati’s main goals: integrate Germany into a world government by annihilating its national, cultural and racial pretensions, and establish Israel by threatening European Jews with extinction.
   https://www.henrymakow.com

   Näkee sellaisiakin ajatuksia että Putin olisi samassa tilanteessa kuin Saksa aikoinaan. Se on helppo kumota sillä Venäjä ei ole riippuvainen R-sildin rahoista eikä Usan talousoligarkeista. Maa on riittävän suvereeni ja vastaa itse kaikesta joten sitä ei esim. voi pakotteilla saada polvilleen. Lisäksi sen tukena ovat Kiina ja koko SCO ja BRICS maat kun Hitlerin Saksa taisteli tai pakotettiin taistelemaan yksin muuta maailmaa vastaan.
   Myös se tosiasia ettei Putin pyri valloittamaan ketään vaan rakentamaan yhdessä SCO:n kanssa parempaa maailmaa rauhanomaisesti erottaa Putinin Venäjän kansallissosialistisesta Saksasta. Meillä ei siis ole mitään todellista sotilaallista uhkaa jolla valtamedia pelottelee kansaa.
   Jokainen jolla omat aivot toimivat huomaa asioihin perehtyessään että Ukrainan R-sild mafian tukemat oligarkit itse halusivat sodan valloittaakseen Venäjän.

   Plusääni(6)Miinusääni(17)
   1. Itsekin olen pannut merkille, että propagandan teho perustuu vahvojen ja kestävien tunnereaktioiden synnyttämiseen. Taustalla voi olla tietynlaisia traumoja eli negatiivista käsittelemätöntä tunnelatausta, joka on joko yksilöllistä, mutta usein myös kollektiivista. Tätä propaganda pyrkii vapauttamaan ja suuntaamaan manipulaattoreiden toivomalla tavalla. Erityisesti sotapropagandan taustalla, mitä covid-pelleilykin teknisesti edusti, ovat kollektiiviset traumat. Tapaus Ukraina iskee suomalaisiin lujaa, koska tapahtumat on helppo rinnastaa Venäjän hyökkäykseen Suomeen 1939 tai suurhyökkäyksiin kevättalvella 1940 tai kesällä 1944. Venäjä kävi totaalista sotaa Suomea vastaan, johon kuuluivat myös siviilikohteiden pommitukset. Suomalaisten on enemmän kuin helppo samaistua Ukrainan kansaan ja demonisoida Venäjää. Älylliset analyysit ja asetelmien taustoitukset jäävät vain akateemisten luonteiden harrastukseksi. Tosin myös Venäjän oma propaganda voi vaikuttaa joissakin ihmisissä. Tapaus Ukrainasta on lähes mahdoton saada luotettavaa tietoa ja miltei jokainen tarttuu johonkin propaganda-ansaan.

    Ongelma on usein siinä, että keskivertoihmisen tunnepotentiaali ylittää monikertaisesti hänen älyllisen potentiaalinsa tai kyvyn hankkia kriittisesti tietoja. Ilmiöiden ymmärtäminen vaatii salapoliisiluonnetta ja kykyä samaistua ”rikollisiin”, jotka ovat usein psykopaattisia ja toimivat vailla inhimillisiä tunteita. Useimmat ihmiset ovat henkisen kehityksen puolesta vain lapsen tasolla kykenemättömiä ajatteleman ja pohtimaan mitään asiaa viileästi. Psykopaattien tunteettoman toiminnan ymmärtäminen tuntuu olevan heille mahdotonta.

    Vajaa äly yhdessä suuren tarpeen pönkittää omaa egoa synnyttää rumaa jälkeä. Syntyy laumatason käytöstä, jossa vain raaka voima tai tunteiden palo ratkaisee. Sinänsä näitä ”lapsia” ei ole syytä tästä moittia tai pilkata, mutta erityisesti demokratian aikakaudella manipulaattorit saavat itselleen median kautta ”hyödyllisiin idiootteihin” lujan otteen ja massojen vipuvoimalla yhteiskunnassa aivan liian suuren vallan.

    Median toimittelijat ovat olevinaan kansankiihotusta vastaan, mitä tulee esimerkiksi maahanmuuttajaryhmien suojeluun, mutta kun on aika ajaa median taustatahojen intressejä, niin kansankiihotus eli demagogia alkaa heti. Koronassa mustamaalauskiihotuksen kohteena olivat geenilääkkeen järkevyyttä epäilleet ja Ukrainan tapauksessa demonisoidaan kaikki venäläiset sekä Putinin motiiveja ymmärtämään pyrkivät.

    Plusääni(14)Miinusääni(19)
    1. Hyvää asiaa.
     Toinen puoli on että USA on narsistien ja psykopaattien johtama kulttuuri ja narsismin yksi keskeinen piirre on vastuun pakoilu ja muiden syyttäminen.
     Meilläkin valtamedia on lähtenyt tähän mukaan ja sen toimittajat eivät edusta tervettä itsetuntoa vaan ovat selvästi itsetunnoltaan heikkoja ja pakenevat Bidenin kaltaisten itsetuntovaurioisten ja suuruudenhullujen psykopaattien suojiin — kuten maamme johtokin ihan eduskuntaa myöten joka ottaa ohjeet wef-mafialta.
     Tosiasia on myös että valtamedian omistavat juuri nämä psykopaattiset tahot ja jos siellä kirjoittaa jotain totuudesta niin saa kenkää.

     Plusääni(7)Miinusääni(23)
 11. American Pravda: Putin as Hitler? — muutama konekäännös-ote linkkien artikkeleista joihin kannattaa syventyä jos aikoo saadaa todenmukaisen kuva asioista
  RON UNZ • MARCH 7, 2022
  Jo vuonna 2017 edesmennyt professori Cohen väitti, ettei yhtään ulkomaista johtajaa ole lähihistoriassa parjattu yhtä paljon kuin Putinia, ja Venäjän hyökkäys Ukrainaan kaksi viikkoa sitten on lisännyt eksponentiaalisesti tällaisten mediassa esitettyjen ilmiantojen intensiteettiä, joka on lähes yhtä voimakas kuin hysteria, jota maamme koki kaksi vuosikymmentä sitten New Yorkiin tehdyn syyskuun 11. päivän iskun jälkeen. Larry Romanoff on toimittanut hyödyllisen luettelon joistakin esimerkeistä.
  https://www.unz.com/lromanoff/information-blockades-how-and-why/

  Viime aikoihin asti tämä äärimmäinen Putinin demonisointi rajoittui pitkälti demokraatteihin ja keskustalaisiin, joiden omituinen Russiagate-kerronta oli syyttänyt häntä Donald Trumpin asettamisesta Valkoiseen taloon. Nyt reaktio on kuitenkin muuttunut täysin kaksipuolueiseksi, ja innokas Trumpin kannattaja Sean Hannity käytti hiljattain FoxNewsin prime-time-ohjelmaa vaatien Putinin kuolemaa, ja tähän huutoon yhtyi pian senaatin oikeuskomitean johtava republikaani Lindsey Graham. Nämä ovat hämmästyttäviä uhkauksia miestä kohtaan, jonka ydinasearsenaali voisi nopeasti tuhota suurimman osan Yhdysvaltain väestöstä, ja retoriikka vaikuttaa ennennäkemättömältä sodanjälkeisessä historiassamme. En muista, että edes kylmän sodan synkimpinä päivinä olisi koskaan kohdistettu tällaisia julkisia tunteita Neuvostoliittoa tai sen kommunistista huippujohtoa kohtaan.
  Lännen reaktio Venäjän hyökkäykseen on ollut monessa suhteessa lähempänä sodanjulistusta kuin paluuta kylmän sodan vastakkainasetteluun. Venäjän ulkomailla olevat valtavat valuuttavarannot on takavarikoitu ja jäädytetty, sen siviililentoyhtiöt on suljettu länsimaisten ilmatilojen ulkopuolelle ja sen johtavat pankit on erotettu maailmanlaajuisista rahoitusverkoista. Varakkaiden venäläisten yksityishenkilöiden omaisuus on takavarikoitu, jalkapallomaajoukkue on kielletty osallistumasta maailmanmestaruuskilpailuihin, ja Münchenin filharmonikkojen pitkäaikainen venäläinen kapellimestari erotettiin, koska hän kieltäytyi tuomitsemasta omaa maataan.
  Tällaiset kansainväliset vastatoimet Venäjää ja yksittäisiä venäläisiä vastaan vaikuttavat äärimmäisen suhteettomilta. Toistaiseksi Ukrainan taistelut ovat aiheuttaneet vain vähän kuolemaa tai tuhoa, kun taas viimeisten kahden vuosikymmenen aikana käydyt monet muut suuret sodat, joista monet ovat amerikkalaista alkuperää, ovat tappaneet miljoonia ihmisiä ja tuhonneet täysin useita maita, kuten Irakin, Libyan ja Syyrian. Amerikkalaisen mediapropagandan maailmanlaajuinen valta-asema on kuitenkin saanut aikaan hyvin erilaisen kansan reaktion, joka on saanut aikaan tämän merkittävän vihan crescendon.
  Lähin mieleen tuleva rinnastus on Adolf Hitleriä ja natsi-Saksaa kohtaan toisen maailmansodan puhkeamisen jälkeen osoitettu amerikkalainen vihamielisyys, kuten Putinin Ukrainan hyökkäyksen ja Hitlerin Puolaan vuonna 1939 tekemän hyökkäyksen laajalle levinnyt vertailu osoittaa. Pelkkä Google-haku ”Putin ja Hitler” antaa kymmeniä miljoonia verkkosivuja, joiden kärkitulokset vaihtelevat Washington Postin artikkelin otsikosta popmusiikkitähti Stevie Nicksin twiitteihin. Jo vuonna 2014 Daily Stormer -lehden Andrew Anglin oli dokumentoinut nousevan meemin ”Putin on uusi Hitler”.

  Vaikka tällaiset Putin-Hitler-vertaukset ovat olleet valtavan suosittuja, ne tuskin ovat jääneet kyseenalaistamatta, ja jotkin tiedotusvälineet, kuten London Spectator, ovat olleet jyrkästi eri mieltä ja väittäneet, että Putinin strategiset tavoitteet ovat olleet varsin rajallisia ja järkeviä.

  Monet selväjärkiset strategiset analyytikot ovat esittäneet tämän saman näkökohdan pitkään, ja hyvin satunnaisesti heidän vastakkaiset näkemyksensä ovat onnistuneet livahtamaan mediasulun läpi.

  Vaikka FoxNewsista on tullut yksi kiivaimmin Venäjää vihamielisesti vastustavista kanavista, erään sen vakiovieraan äskettäinen haastattelu tarjosi hyvin erilaisen näkökulman. Eversti Douglas Macgregor oli entinen Pentagonin huippuneuvonantaja, ja hän selitti painokkaasti, että Amerikka oli lähes viidentoista vuoden ajan jättänyt huomiotta Putinin loputtomat varoitukset siitä, että hän ei sietäisi Ukrainan Nato-jäsenyyttä eikä strategisten ohjusten sijoittamista Ukrainan rajalle. Hallituksemme ei ollut kiinnittänyt huomiota hänen selkeisiin punaisiin linjoihinsa, joten Putinin oli lopulta pakko toimia, mikä johti nykyiseen katastrofiin:
  Chicagon yliopiston professori John Mearsheimer, yksi arvostetuimmista valtiotieteilijöistämme, oli jo vuosia esittänyt täsmälleen samat näkökohdat ja syyttänyt Yhdysvaltoja ja Natoa Ukrainan kytevästä kriisistä, mutta poliittinen johtomme ja tiedotusvälineemme olivat jättäneet hänen varoituksensa täysin huomiotta. Hänen tunnin mittainen luentonsa, jossa hän selitti näitä epämiellyttäviä tosiasioita, oli hiljaa istunut Youtubessa kuusi vuotta ja herättänyt suhteellisen vähän huomiota, mutta sitten yhtäkkiä hänen suosionsa kasvoi räjähdysmäisesti viime viikkoina konfliktin kehittyessä, ja nyt se on saavuttanut yli 17 miljoonan kuulijan maailmanlaajuisen yleisön. Hänen muita Youtube-luentojaan, joista osa on melko tuoreita, on katsonut lisäksi miljoonat ihmiset.
  Kuten Mearsheimer, McGovern ja muut tarkkailijat ovat vakuuttavasti väittäneet, Venäjä hyökkäsi Ukrainaan vasta sen jälkeen, kun Yhdysvaltain johto oli aina jättänyt huomiotta tai hylännyt tällaiset loputtomat provokaatiot ja varoitukset. Ehkä viimeinen pisara oli Ukrainan presidentin Volodymyr Zelenskyyn äskettäinen julkinen lausunto, jonka mukaan hän aikoi hankkia ydinaseita. Miten Amerikka reagoisi, jos Meksikon demokraattisesti valittu amerikkalaismielinen hallitus olisi syrjäytetty Kiinan tukemassa vallankaappauksessa, ja Meksikon uusi, kiivaasti vihamielinen hallitus olisi vuosia tappanut amerikkalaisia kansalaisia maassaan ja sitten lopulta ilmoittanut suunnitelmista hankkia ydinasevarasto?

  https://www.unz.com/runz/american-pravda-putin-as-hitler/

  Amerikka ja nykyinen voimasuhde Venäjää vastaan
  Yli sadan vuoden ajan kaikki Amerikan lukuisat sodat on käyty täysin ylivoimaisia vastustajia vastaan, vastustajia, joilla oli hallussaan vain murto-osa niistä inhimillisistä, teollisista ja luonnonvaroista, joita me ja liittolaisemme hallitsimme. Tämä massiivinen etu kompensoi säännöllisesti monet vakavista virheistämme noissa konflikteissa. Suurin vaikeus vaaleilla valittujen johtajiemme edessä oli siis se, että he saivat suostuteltua usein hyvin vastahakoiset Yhdysvaltain kansalaiset tukemaan sotaa, minkä vuoksi monet historioitsijat ovat väittäneet, että Mainen ja Lusitanian uppoamisen sekä Pearl Harborin ja Tonkin Bayn hyökkäysten kaltaiset tapahtumat oli järjestetty tai manipuloitu juuri tätä tarkoitusta varten.
  Yksi Amerikan suurimmista strategisista voimavaroista on ollut ylivoimainen määräysvaltamme maailmanlaajuisissa tiedotusvälineissä, jotka muokkaavat monien miljardien ihmisten, mukaan luettuna suurin osa maailman eliitistä, käsitystä todellisuudesta. Mutta yksi tällaiseen kiistattomaan propagandavaltaan liittyvä vaara on se, että johtajamme saattavat lopulta uskoa omia valheitaan ja liioitteluaan ja tehdä päätöksiä, jotka perustuvat olettamuksiin, jotka eivät vastaa todellisuutta.

  https://www.unz.com/runz/american-pravda-putin-as-hitler/#america-and-the-current-balance-of-power-against-russia

  Plusääni(7)Miinusääni(22)
  1. Ukraina tuhosi nopeasti Pentagonin rahoittaman biologisen ohjelman: Kreml
   Defense World.net – maaliskuu 6, 2022
   Venäjän joukot ovat havainneet, että Pentagonin rahoittama Ukrainan sotilaallinen biologinen ohjelma tuhoutui hätäisesti helmikuun 24. päivänä, jolloin Venäjän joukot alkoivat edetä Ukrainaan.
   ”Olemme saaneet Ukrainan biologisten laboratorioiden työntekijöiltä asiakirjoja, jotka koskevat erityisen vaarallisten rutto-, pernarutto-, tularemia-, kolera- ja muiden tappavien tautien taudinaiheuttajien hätäistä tuhoamista 24. helmikuuta”, Venäjän puolustusministeriön tiedottaja Igor Konashenkov sanoo.
   ”Sotilaallisen erikoisoperaation aikana on paljastunut todisteita Kiovan hallinnon hätäisistä toimista, joilla pyritään peittämään kaikki jäljet Yhdysvaltain puolustusministeriön Ukrainassa rahoittamasta sotilaallisesta biologisesta ohjelmasta”, hän sanoi.
   https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=250637

   Plusääni(5)Miinusääni(24)
 12. Länsimaiden vastaus Ukrainan konfliktiin paljastaa syvään juurtuneet Venäjän-vastaiset ennakkoluulot.
  Robert Bridge — 8. maaliskuuta 2022
  Länsimaat haluavat luennoida Venäjälle rauhan eduista, vaikka juuri sitä Moskova yritti saavuttaa jo vuosia.

  Monien vuosikymmenten ajan jokainen amerikkalainen julkinen instituutio – Hollywoodin hämäräperäisistä studioista dinosaurusmaiseen perinnemediaan – esitti yleisölleen väsyneen ja vastenmielisen kuvan Venäjän kansasta. Nyt, kun Moskova joutuu kamppailemaan uusnatsien kanssa aivan rajalla, tämän pahanlaatuisen propagandakampanjan sivutuote kohdistuu venäläisiin puhtaan rasismin muodossa.

  Jos länsimaailman halveksunta Venäjää kohtaan voitaisiin jotenkin muuntaa uudelleenkäytettäväksi polttoaineeksi, länsimaailmalla olisi riittävästi öljy- ja kaasuvarantoja seuraavaksi tuhanneksi vuodeksi ja todennäköisesti paljon pidemmäksi aikaa. Mutta valitettavasti tiede- ja teknologiamaailma ei ole vielä keksinyt keinoa, jolla ihmisen irrationaalisuutta voitaisiin hyödyntää tiukasti käytännöllisiin tarkoituksiin, joten meille jäävät vain karkeat muukalaisvihan osoitukset mitä odottamattomimmissa paikoissa.

  Tällä viikolla esimerkiksi Münchenin filharmoninen orkesteri erotti kuuluisan venäläiskapellimestarin Valeri Gergijevin, koska hän ei tuominnut Moskovan erikoisoperaatiota Ukrainassa. Gergijev, 68, joka on Vladimir Putinin äänekäs kannattaja, oli aiemmin ilmaissut hyväksyvänsä Krimin liittämisen osaksi Venäjän federaatiota. Vaikka Saksan kulttuurieliitti voi vapaasti palkata ja erottaa kenet haluaa ja minkä tahansa sopimattomaksi katsomansa poliittisen näkemyksen vuoksi, olisi hyvä, että tällaisissa asioissa noudatettaisiin johdonmukaisuutta. Kun Yhdysvaltojen johtamat Nato-joukot päästivät helvetin valloilleen Irakissa vuonna 2003 ja Libyassa vuonna 2011, erotettiinko esimerkiksi amerikkalaisia tai eurooppalaisia säveltäjiä heidän näkemystensä ja syntymäpaikkansa vuoksi? Itse asiassa länsimaisten joukkojen kannustaminen niiden pitkäaikaisen laittoman sodanlietsonnan aikana Irakin, Syyrian ja Libyan kaltaisissa vaikeissa paikoissa ei olisi vahingoittanut kenenkään uraa, vaan pikemminkin edistänyt sitä.
  Aggressiosta puheen ollen, älkäämme unohtako, koska valtavirran tiedotusvälineet ovat varmasti unohtaneet, että ihmiskuntaa on pidetty monien vuosien ajan yleisönä, kun Yhdysvaltojen johtama Nato käynnisti useita provosoimattomia sotia esimerkiksi Jugoslaviassa, Irakissa, Afganistanissa ja Libyassa.

  Missä oli silloin hyveen osoittava helmien puristelu tekopyhien liberaalien pääkaupunkien taholta, varsinkin kun mikään noista röyhkeistä sotilaallisista eskapadeista ei ollut läheskään oikeutettu? Samaan aikaan Venäjä on varoittanut Naton laajentumisesta hyvin julkisesti – ainakin siitä lähtien, kun Vladimir Putin piti nyt kuuluisan esityksen Münchenin turvallisuuspoliittisessa konferenssissa vuonna 2007 – täysin tuloksetta.
  Nyt länsi haluaa kuitenkin kaikessa tekopyhyydessään ja kaksinaismoralistisuudessaan luennoida Venäjälle rauhan eduista, vaikka juuri sitä Moskova on yrittänyt saavuttaa jo vuosia.
  https://www.strategic-culture.org/news/2022/03/08/western-response-to-ukraine-conflict-exposes-deep-seated-anti-russia-prejudice/

  Plusääni(5)Miinusääni(23)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat