Italian viranomaiset estävät EU-vastaisen politiikan

Italialainen EU-kriittinen ja kansallismielinen Forza Nuova -puolue (FN) on joutunut viranomaisten ajojahdin kohteeksi. Puolueen oli tarkoitus kerätä tarvittavat 300 000 allekirjoitusta voidakseen osallistua eurovaaleihin, mutta hallitus on turvautunut likaisiin keinoihin estääkseen tämän.

Hallitus on päättänyt aloitta byrokraattisen sodan puoluetta vastaan. FN:n jäsenille ei esimerkiksi ole suostuttu luovuttamaan virallisia papereita, joilla nimienkeruu on suoritettava. Perugian kaupungissa poliisit kiinniottivat ilman syytä allekirjoituksia keränneet puolueen jäsenet. Poliisit eivät epäilleet virallisesti FN:n jäseniä mistään rikoksesta, mutta pitivät vaalityötä tehneitä maksimiajan putkassa. Koska mitään rikosta ei poliisinkaan mukaan ole siis tapahtunut, oli ainut looginen syy kiinniottoon eliitin haitanteko FN:n vaalityölle.

Myös Toscanassa ja Venetossa poliisit ovat pidättäneet ”ennaltaehkäisevästi” FN:n vaalityöntekijöitä ”rikoksista, joita nämä eivät vielä ehtineet tehdä”. Kuulostaako demokraattiselta? Kiinniotettuja pidettiin putkassa niin kauan, että aikaraja allekirjoitusten palauttamiselle ylittyi. Kun vaalityöntekijöistä ei enää ollut poliittista uhkaa, heidät vapautettiin eikä syytteitä mistään rikoksesta nostettu.

Trevison kaupungissa poliisin työ EU-kriittisiä vastaan oli vieläkin röyhkeämpää. Lainvalvojat olivat selvittäneet FN:n vaalipaperin allekirjoittaneiden kannattajien henkilöllisyyksiä. Poliisit ”vierailivat” myöhään illalla allekirjoittajien kodeissa ja uhkailivat näitä. Poliisit vaativat, että FN:n kannattajat antaisivat julkilausuman, jonka mukaan allekirjoitukset olivat väärennettyjä!

Italiassa vasemmistolla on erityisen väkivaltainen historia, eikä kommunistien taktiikat ole muuttuneet sitten toisen maailmansodan ja 70-luvun terrorin. Vasemmistolaiset ovat auttaneet hallitusta FN:n jäsenten painostamisessa uhkaillen ja hyökäten puolueen kimppuun. Tietenkään poliisi ei ole suostunut tutkimaan FN:n jäseniä vastaan tehtyjä poliittisia rikoksia.

Italiassa on myös säädetty lakeja, jotka vaikeuttavat uusien ja pienten puolueiden mahdollisuuksia osallistua vaaleihin. Tämä on vaikeuttanut etenkin Italian maahanmuutto-, euro- ja talouspolitiikkaa vastustavien ryhmien toimintaa. FN on kohdannut erityisen kovaa vastustusta, koska maahanmuuton ja Euroopan unionin lisäksi se vastustaa kansainvälistä finanssikapitalismia, koronkiskontaa ja sionismia. Puolue on poliittiselle eliitille todellinen punainen vaate.

FN on ilmoittanut, että eurovaalikampanjan sabotoinnin vuoksi se keskittyy nyt katuprotesteihin ja hallituksen vastaisiin toimiin. Puolueen parlamentaarisen toiminnan vaikeuttaminen ei sitä haittaa, sillä FN:n vahvuus on puolueen itsensä mukaan militantissa katutoiminnassa sosiaalisesti ja taloudellisesti oikeudenmukaisemman Italian puolesta.

The White Resister

1 kommentti

  1. Tuostakin näkyy, että kommunismi on juutalaiseliitin väline. Vasemmisto ja ”kansanrintama” on aina estänyt yhdessä todelliset vaihtoehdot ja nyt ne juuritaan het alkuun.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat