Jälleen juutalainen Amerikan rahaministeriksi

Amerikassa 86 % rahaministereistä on ollut juutalaisia viimeisten 15 vuoden aikana.

Joe Biden on ilmoittanut, että hän tulee Donald Trumpin tavoin pitämään Amerikan talouden avaimet juutalaisissa käsissä. Trumpin nimittämä juutalainen valtiovarainministeri Steven Mnuchin joutuu väistymään Bidenin nimittämän juutalaisen Janet Yellenin tieltä.

Siinä missä Mnuchin ansaitsi kannuksensa juutalaisessa rikollispankki Goldman Sachsissa, Yellenin uran huippupiste oli hänen kautensa keskuspankki Fedin johtajana. Goldman Sachs on 1800-luvulta asti nimittänyt johtajikseen vain juutalaisia. Fedillä on puolestaan ollut vuoden 1987 jälkeen vain yksi ei-juutalainen johtaja – keskuspankkiirien ylivoimaisen enemmistön koostuessa ”valitusta kansasta”.

Meriiteistä Bidenin valinnassa ei ainakaan voinut olla kyse, sillä Yellenin luokattomat ennustajanlahjat ovat olleet yleisen irvailun kohteita tänä vuonna. Kun maailmantalous romahti rajusti tänä keväänä, kriitikot kaivoivat esille Yellenin vuonna 2017 tekemän julistuksen, jonka mukaan ”meidän sukupolvemme ei tule todistamaan uutta finanssikriisiä”.

86 % rahaministereistä juutalaisia viimeisten 15 vuoden aikana

Kun väliaikaisesti virkaa tehneetkin valtiovarainministerit lasketaan mukaan, viimeisten vajaan 15 vuoden aikana Amerikan kirstunvartijoista hämmentävät 86 prosenttia ovat olleet juutalaisia: Steven Mnuchin, Adam Szubin, Jack Lew, Neal Wolin, Stuart Levey ja Henry Paulson. Juutalaiset ovat olleet niin demokraatti- kuin republikaanipresidenttien suosikkivalintoja johtaviin rahamaailman tehtäviin.

Juutalaisia on Yhdysvaltojen väestöstä vain noin 2 prosenttia. He ovat saavuttaneet kuitenkin lähes monopoliaseman poliittisen päätöksenteon ja finanssimaailman tärkeimmässä risteämässä. Koska Amerikka on edelleen johtava globaali suurvalta, hallitsevat maan talousministerit ja keskuspankkiirit merkittäviltä osin koko maailmaa.

Talousjulkaisu Bloomberg kirjoittaa, että Yellenin valitsemalla Biden valmistautuu talouden aggressiiviseen velkaelvytykseen. Käytännössä veronmaksajat pakotetaan ottamaan tuhansia miljardeja dollareita lisää velkaa, minkä jälkeen rahat lahjoitetaan Yellenin sisäpiiriin kuuluville pankkiireille, sijoittajille ja monopolisteille.

Partisaani

Alkuperäinen uutinen: Jälleen juutalainen Amerikan rahaministeriksi: https://www.partisaani.com/news/zionism/2020/11/26/jalleen-juutalainen-amerikan-rahaministeriksi/

LähdeBloombergReuters

5 kommenttia

 1. Ja nämä ei ole edes ” oikeita ” juutalaisia, vaan käännynäisiä Kasaari-juutalaisia.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
  1. Kyllä ovat ihan oikeita. Mutta eivät juudaan hiemolaisia isaelilaisia vaan kanaanilais-edomilaisia. Hieman saattaa olla slaaveja ja kasaareja mukana, mutta kasaari teoria on lähinnä huiputusta peittämään todellinen alkuperä.

   Plusääni(21)Miinusääni(1)
 2. The Federal Reservellä ei ole mitään tekemistä liittovaltion kanssa, vaikka tuo nimi ”Federal” niin antaisi ymmärtää. USA:n hallinto joutuu Fediltä anelemaan korkoa vastaan rahansa, jotka sitten saa (jos anoo niitä (((agendan))) mukaisiin toimiin) bondeja eli velkakirjoja vastaan. Mitään (((agendalle))) ja (((eliitille))) vahingollista toimea ei rahoiteta. USA:n dollarin arvo ei perustu mihinkään (fiat-rahaa, lat. ”tulkoon”) ja sitä voidaankin tuottaa niin paljon, kun sen takeiksi on energiaa.

  Öljyrikkaat arabimaat ovat ikävästi länsimaalaistuneet ja mm. lopettaneet raipparangaistuksia. Myös homous ja muu pervertismin ihannointi alkaa syöpyä noihinkin kulttuureihin, joita ennen islam piti edes jonkinlaisessa kurissa. Nämä öljymaat voisivat kaataa USA:n pankit – jos niin tahtoisivat – mutta sitä tahtoa ei näytä suuremmin olevan, vaan tuntuvat pelaavaan samaan pussiin. Kiinan ja Venäjän luopumista dollarista kaupankäynnissään odottelen yhä vain… Eipä taida puhetta korkeammalle tasolle konkretisoitua tuokaan kaunis ajatus.

  Ja miksipäs nuo öljysheikit vetäisivät rahojaan pois jenkkipankeista, sillä yhteistyö USA:n ja Israelin kanssa kantaa hedelmää. Minulla on edessäni sangen hieno kuva vuodelta ’84: siinä on kolme suhteellisen varakasta ja vaikutusvaltaista miestä – Saudi-Arabian kuningas Salman (Solomon?), USA:n presidentti Ronald Reagan ja nuori Donald Trump. Trump oli bisnesmiehenä myymässä aseita sinne missä niitä tarvitaan eli tällä kertaa Afganistaniin. Salman hoiti suhteet ja kauppatavaran välityksen Reaganin vastatessa agitaatiosta ja avunannosta rähinään. Kommunistinen N-liitto oli aseistanut punaisia afgaaneja puolustautumaan USA:ta vastaan. Näissä rähinöi$$ä kuitenkin aina vaihtuu puolet jossakin vaiheessa ja N-liitto joutuikin kohtaamaan omilla rynnäkkökivääreillään varustetut afgaanikapinalliset lopulta.

  Suuri ajattelija, Suomen ja luonnon ystävä Pentti Linkola oli sitä mieltä että sopiva diktatuuri tai oligarkia on paras hallintomuoto. Itsekin pidin Kiinan systeemiä hyvänä, mutta sitten kun sai tietää Rothschildien ulottaneen niljaiset lonkeronsa sinnekin, ei ollutkaan enää lainkaan varma asiasta. Ja kuka Venäjällä pitää jöötä? Keitä ne oligarkit ovat? Ei unohdeta näiden kahden maailman suurimman jätin juutalaista historiaa.

  + + +

  Yksinkertaisia pointteja rahataloudesta ja rahan syntymekanismista:

  • MIKÄÄN MÄÄRÄ kulutusta TAI toisaalta säästöjä ja leikkauksia EI pelasta meitä tuholta tässä korolliseen velkaan perustuvassa huijaussysteemissä. Olemme aina lopulta saman ongelman äärellä: meillä ei ole tarpeeksi rahaa. Toki pärjäämme nyt luottokortteinemme ja pikavippeinemme, mutta mitä sitten, kun juutalainen kiristää hinnat niin ettei enää ole varaa ruokaan eikä puhtaaseen veteen?

  • Ennen jokaista palkan-, etuuden- tai eläkkeenmaksua ja ennen jokaista investointia on ensin otettava uutta velkaa. Mikään työ tai tuotanto ei luo järjestelmään sen arvoa vastaavaa määrää rahaa, vaan UUSI KOROLLINEN LAINA ainoastaan luo sen määrän verran sitä. Aina ensin on velka – sitten vasta KAIKKI muu. Jos rahaa ei käytetä (eli uutta lainaa ei oteta), kaikki pysähtyy: palkanmaksut, tuotanto jne.

  • Juutalaiselta lainattu korollinen velkaraha itsessään aiheuttaa ongelman! Se on kitkettävä juurineen pois Euroopasta – se on meidän ainoa pelastuksemme. Muuten emme koskaan hallitse itseämme: maanpuolustus- tai maahanmuuttopolitiikkaamme, hallitustamme, koulutusjärjestelmäämme tai YHTÄÄN MITÄÄN. Ainoa keino elämän jatkumiseksi Euroopassa ja Suomessa on irtaantua tästä riistojärjestelmästä, joka vie meiltä itsemääräämisoikeuden! Rahanluontimonopoli on saatava takaisin ITSENÄISELLE, VALTIOLLISELLE, VOITTOATAVOITTELEMATTOMALLE KESKUSPANKILLE, jolloin määräämme itse täysin kansallisen rahantarpeemme, pidämme inflaation kurissa ja nousemme lähelle täystyöllisyyttä!

  • Se jolla raha on (se joka rahan luo) laatii säännöt, ja se joka laatii säännöt, saa lopulta kaikki rahat. (Kaikki omaisuus ulosmitataan pilkkahintaan/ryöstetään perintöveroilla ym. kestämättömillä maksuilla ja ihmiset päätyvät orjatyövoimaksi juutalaisille. Verorahoillamme maksetaan sionistisille yksityispankeille lainojemme korkomenoja!)

  • Kaikki talouskriisit ja sodat luodaan keinotekoisesti. Markkinoita ohjataan täysin kulloinkin haluttuun suuntaan eli ne eivät ole mikään ihmisen tahdosta riippumaton, itsenäinen entiteetti! Sisäpiiri so. juutalainen, kansainvälinen pankkimafia tietää etukäteen kaikki pörssikurssien muutokset ymv. sillä he omistavat pörssit, luottoluokittajat jne. – ja nekin ovat itsessään YRITYKSIÄ.

  • Uusi, pankista lainattu raha tehdään KIRJANPITOTEMPULLA TYHJÄSTÄ. Sitä ei ole siihen hetkeen asti ollut olemassa. Rahaa ei luoda mistään kulta- tai muustakaan reservistä, eikä pankki missään nimessä lainaa siellä jo olevia eli sinne asiakkaiden tallettamia rahoja, sillä niistä rahoista pankki maksaa talletuskorot asiakkailleen!

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 3. Linkola tosiaan näki islamin muslimimaissa edes jonkinlaisena väestönkasvua hillitsevänä voimana ja ehkä jopa moraalisena liimana, joka hieman hillitsi ihmisperkeleiden riehumista tällä pallolla. Myös ankarat rangaistukset (kuolema) ja terrorismi ovat luonnon kannalta hyviä vaihtoehtoja, mutta eihän siitäkään oikein tämän valtavan kehitysmaiden väestöräjähdyksen hillitsijäksi ole. Tarvittaisiin jokin hypoteettisen ”nuclear holocaustin” tai erittäin tappavan kulkutaudin tapainen ratkaisu. Afrikka myös kehittyy ja vaurastuu. Saa nähdä milloin väestövirta sieltä länteen lakkaa.

  Chaim Zabludowicz on Euroopan sadan rikkaimman joukossa. Hän rahoittaa suomalaisia puolueita niin vasemmalta kuin ”oikealtakin”. Tuo on todellista (((bisnesmiehen))) touhua myös. Hänen isänsä myi aseita konfliktipesäkkeisiin ja sanoi haastattelussa ettei tee mitään väärää vastatessaan kysynnän ja tarjonnan lakiin. Tuo on kovin tutunkuuloista (((dialektiikkaa))).

  Sitten on nämä eliitin sätkynuket ja apurit vielä… Heistä minulle tulee mieleen Raamatun tarinoiden publikaanit eli keisarille veroa (oma etu kuitenkin mielessä) keräävät tahot. Ikävän sopan ovat keittäneet itselleen ja meille. Koko maailma voi pahoin pienen eliitin ahneuden ja kaikenlaisen moraalittomuuden takia.

  Plusääni(9)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat