Japanilainen tutkimus: D-vitamiini suojaa influenssalta rokotteita varmemmin

D-vitamiinista voi olla influenssan torjunnassa rokotuksia suurempi apu.

Tokion yliopistossa tehty tutkimus osoittaa, että D-vitamiini pysäyttää tehokkaasti lasten influessainfektion. Tutkimus julkaistiin maaliskuussa 2010 Amercan Journal of Clinical Nutrition-lehdessä.

Tutkimukseen osallistui 334 lasta, joista puolelle annettiin 1200 yksikköä D-vitamiinia ja puolelle lumelääkettä. Lumelääkellä lääkityistä lapsista 31 sairastui influenssaan neljä kuukautta kestäneen tutkimuksen aikana. Sen sijaan D-vitamiinia saaneista lapsista influenssan oireista kärsi vain 18 lasta.

D-vitamiinia saaneilla on siis 8 prosenttia pienempi riski sairastua influenssaan. Dvitamiini suojasi influenssalta paremmin kuin influenssarokotukset, joita suositellaan influenssan ehkäisyyn. Influessarokotukset suojaavat vain yhden prosentin varmuudella.

D-vitamiini vähensi astman oireita

Tutkimuksessa todettiin myös D-vitamiinin vaikutus astman oireisiin. D-vitamiinia saaneiden ryhmässä astmaatikoiksi diagnosoiduista testihenkilöistä sai astmakohtauksia vain kaksi, kun lumelääkettä saaneista 12 sai kohtauksen.

Vaikka tutkimuksen otos on pieni, se tukee aiempia tutkimuksia D-vitamiinin positiivisista vaikutuksista.

11 kommenttia

 1. *Influessarokotukset suojaavat vain yhden prosentin varmuudella.* Olisi kiva nähdä lähde tälle tiedolle, käsittääkseni rokotteen antama suoja on 80% luokkaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Oletko itse tutkinut asiaa, vai luotatko lääketeollisuuden tutlkimuksiin? Ja myrkkypiikittäjäpoliitikkojen valheisiin?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. ” Saairastettuaan tuhkarokon ja muita lastentauteja (esim.vesirokon, tulirokon, hinkuyskän, vihurirokon, sikotaudin ja monia muita), monet terveydenhoitajat ja kokeneet tavalliset lastenlääkärit ovat yleisesti todenneet, että nämä ovat hyödyllisiä monien lasten eleisterveyden kannalta. Erityisesti on todettu, että tuhkarokon luonnollisesti sairastaneeteivät kärsi niin usein allergioista, astmsta, ihottumasta tai heinänuhasta. (Lancer, kesäkuun 29.1996).” – Trevor Gunn BSc.

  ” Rokotustutkimuksissa on se vika, ettei niitä koskaan ole verrattu plasebo-ryhmiin.Rokotteet on testattu yhdellä rokotetulla lapsiryhmällä ja sitä on verrattu toiseen rokotettuun lapsiryhmään.” – Peter Baratosy.

  ”Ei myöskään ole tehty objektiivisia tutkimuksia rokotusten mahdollisesti aiheuttamista sivuvaikutuksista. Eikä koskaan ole vertailtu rokotettuja lapsia rokottamattomiin. Ainoa syy tähän on yksipuolinen suhtautuminen ja poliittiset paineet.” – Philip Incao M.D.

  Muutamia kokeita ovat tehneet vanhemmat ja tri. Odent käyttäen Steiner-lapsia: – ” nämä tutkimusraportit osoittavta: Lapset, jotka saivat kaikki AAP:n suosittelemat rokotukset, saivat 14 kertaa todennäköisemmin oppimisvaikeuksia ja 8 kertaa todennäköisemmin sairastuivat autismiin verrattuna rokottamattomiin lapsiin.” – Donald Meserlian,P.E.,VOSI Chairman& ASTM Member maaliskuussa 2002.

  Rokottamattomat lapset ovat terveempiä kuin rokotetut: – ” Havaitsin, että rokottamattomat lapseni olivat terveempiä, vahvempia ja vantterampia kuin muut vertaisemsa rokotetut. Allergioita, astmaa, kalpeutta ja käytös- tai keskittymishäiriöitä oli selvasti vähemmän nuorilla rokotetuilla potilaillani. Rokottamattomat potilaani eivät toisaalta sairastaneet infektiotauteja mitenkään useammin tai vakavammin kuin rokotetut: heidän immuunipuolustuksensa käsitteli yleensä nämä ongelmat oikein hyvin.” – Tri Philip Incao´n Hepatitis-B-rokotus todistus.

  Ei ole tilastollista tieteellistä näyttöä rokotteiden tehokkuudesta. Ne eivät ole plaseboa tehokkaampia. Esimerkiksi tuhkarokon aiheuttamat kuolemat olivat vähentyneet 99,4% ennen rokotusten alkamista.
  ”Lasten kuolleisuus hinkuyskään, tulirokkoon, kurkkumätään ja tuhkarokkoon vuosien 1860 – 1965 välisenä aikana oli laskenut 90%:lla ennen kuin antibiootteja ja rokotuksia ruvettiin käyttämään.” Tri Archie Kalokerinos, M.D.

  ”Ei ole mitään vakuuttavaa tieteellistä näyttöä, että joukkorokotuksista on hyötyä lastentautien lopettamisessa.” Tri. Robert Mendelsohn M.D.

  ”On säälittävää ja naurettavaa meidän muka kukistaneen isorokon rokottamalla, kun vain 10% väestöstä edes rokotettiin.” Tri Glen Dettman

  ”Se, että polion ainoa aiheuttaja on polio-virus, on useimpien ihmisten hyväksymä vain koska siihen uskotaan kuin Jumalan sanaan, ja se että Salk- ja Sabin-rokotteet lopettivat polion länsimaissa, on iskostettu kollektiiviseen mieleemme aikamme suurimpana lääketieteellisenä ihmeenä. Mutta poilin ja sen rokotteiden historia on salattu synkkään poliittis-tieteellisen manipulaation sumupilveen, muunneltuihin tilastoihin ja sairauksien uudelleen määrityksiin ja luokitteluihin, rokotteiden aiheuttaneisiin lisääntyneisiin poliohalvauksiin sekä apinaviruksilla saastutettuihin miljoonille ihmisille annettuihin rokotteisiin maailman laajuisesti.” Edda West

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Kansallisen allergia- ja infektiotautien laitoksen mukaan influenssakuolleisuus on..suurimmillaan .. 10 % kaikista kausi-influenssan aikana tapahtuneista kuolemista. (ja tähän kuuluvat kaikki influenssan epäsuorasti aiheuttamat kuolemat.)
  • Tämä nostaa esiin erittäin vaikean asian: Jos influenssa aiheuttaa arviolta vain 10% kaikista influenssa-aikana tapahtuneista kuolemantapauksista, niin kuinka influenssarokote voisi vähentää kuolemia 50:lla %? (kuten rokoteteollisuus väittää.) (Tämä ei täsmää. Vaikka rokotteiden teho olisi 100%, ne voisivat vähentää kuolemia vain 10%:lla, olettaen että vain 10% kuolemista on influenssan aiheuttamia.)
  • Tässä on suora lainaus tarinasta: Tom Jefferson, Roomassa työskentelevä lääkäri joka on Vaccines Field at the Cochrane Collaboration`in korkeasti arvostetun kansainvälisen tutkijoitten näyttöön perustuvan arvioivan tutkimuslaitoksen johtaja sanoo: ” Jotta rokote vähentäisi kuolleisuutta 50% ja jopa 90% niin kuin joissakin tutkimuksissa, se tarkoittaa, että se ei ainoastaan ehkäise influenssan aiheuttamia kuolemia vaan myös kaatumisten, tulipalojen, sydänsairausten, infarktien ja auto-onnettomuuksien aiheuttamat kuolemat. Ja silloin se ei johdu rokotteesta vaan se on ihme.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Tässä esimerkkejä siitä, mitä tästä silmät avaavasta Medical Council on Vaccination´in raportista löytyy (www.VaccinationCouncil.org).

  • Luettelo niistä monista lääkäreistä (MD), filosofian tohtoreista (PhD), ravintotieteen tohtoreista (ND) ja muista lääketieteen asiantuntijoista, jotka ovat allekirjoittaneet tämän dokumentin ja kyseenalaistavat kriittisesti myytin, että rokotteet ovat tutkitusti sekä turvallisia että tehokkaita.

  • Miksi rokotteita EI KOSKAAN ole tutkitusti todistettu turvallisiksi ja tehokkaiksi

  • Luettelo joistakin vakavista rokotteiden aiheuttamista terveyteen vaikuttavista haittavaikutuksista
  • Miksi autismi liittyy rokotteisiin.
  • Farmaseuttisen lääketeollisuuden halu saada tuloja kannustamalla sinnikkäästi rokotteiden käyttöä.

  • Luettelo sairaudestanne hyötyvistä instituutioista ja järjestöistä.

  • Järkyttävä totuus siitä, mitä ainesosia rokotteiden valmistamiseen käytetään (abortoitujen sikiöiden kudoksia, 59 erilaista kemikaalia, sairaiden eläinten DNA:ta ja niin edelleen).

  • Katsaus joistakin rokotteiden vaarallisimmista ainesosista, mm. alumiinista ja formaldehydistä.

  • Totuus eturistiriidoista rokoteyhteisössä ja miksi lääkärit hyötyvät rokotustoimintaperiaatteista.
  • Miksi rokotettujen lasten terveysodotukset ovat paljon huonommat kuin rokottamattomilla lapsilla (ja miksi rokoteteollisuus kieltäytyy testaamasta rokotteita pitkäaikaisseurannoissa rokottamattomilla lapsilla).

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Rokotteiden puolestapuhujat kieltäytyvät väittelemästä rokotteita koskevista tosiasiallisista faktoista. Koska, jos tosiasiat paljastettaisiin, kävisi ilmi, että rokoteteollisuus perustuu melkein pelkästään vilpilliseen tieteeseen ja hyötyjen tavoitteluun. Näihin tosiasioihin kuuluu mm.:

  • Rokotteita ei ole juuri koskaan tutkittu satunnaistetuissa placebo-kontrolloiduissa kaksoissokkokokeissa käyttäen asianmukaista placeboa kuten suolaliuosta. Sen sijaan rokoteteollisuus käyttää muita rokotteita “placeboina” tarkoituksenaan yrittää salata noiden rokotteiden haittavaikutukset.

  • Virusta sisältävät, rokotteissa käytettävät ainesosat ovat suorastaan kauhistuttavia, ja ne sisältävät salamyhkäisiä viruksia, joita ei pakkausten päällysmerkinnöissä ilmoiteta, kuten sairastuneista eläimistä, naudoista tai apinoista, otettua DNA:ta.
  • Rokotteissa käytetyt kemikaalit tunnetaan neurotoksiineina = hermomyrkkyinä, ja niihin kuuluu elohopea, alumiini ja formaldehydi. Näitten kemiallisten myrkkyjen käyttöä ei edes kiistetä rokoteteollisuudessa. Vielä pahempaa on näiden kemikaalien injektoiminen kehoon ja niiden läpäiseminen ruuansulastu/maksajärjestelmän, joka auttaa tavallisesti neutraloimaan myrkylliset aineet, jotka on saatettu nielaista. Tämän takia rokotteiden helppoheikkien, kuten tri Oz´in, väitteet “että kaloissa on enemmän elohopeaa kuin rokotteissa” ovat älyllisesti epärehellisiä ja harhaanjohtavia. Ihmiset eivät ruiskuta lapsiinsa kalaa.

  • Valtavirran medialla on huimia eturistiriitoja kun he raportoivat rokotteista, koska lähes kaikki median julkaisut ovat riippuvaisia lääketeollisuuden mainosrahoista, jotta ne pysyvät käynnissä. Tämän takia suositut uutishenkilöt kuten Anderson Cooper ja George Stephanopoulos saattavat laajalti huonoon maineeseen itsensä, kun he esittävät suorissa lähetyksissä vahtikoiria, jotka hyökkäävät esim. sellaisia ihmisiä vastaan kuin tri Andrew Wakefield. Huomaatteko, etteivät he koskaan paljasta omia rahallisia yhteyksiään Big Pharmaan?
  • Jopa hallituksilla on valtavia syitä varmistaa, ettei MPR-rokotteita (ja muita rokotteita) esitetä haitallisina, koska ne ovat sitoutuneet rokotehaittoihin luotuaan niitä varten erityiskorvausrahastot, jotka maksavat korvauksia rokotusvaurioista. Jos rokotteiden todelliset haitat tunnettaisiin ja myönnettäisiin laajemmin, siitä seuraisi rokotevaurioituneiden vanhempien oikeuksien rahallisen arvon nousevan kaikkiaan triljooniin dollareihin.
  • Kun puhutaan rokotteiden uhreista USAn hallitus myöntää tavallisesti, että rokotteet aiheuttavat autismia ja muita haittavaikutuksia lapsille Vaccine Injury Compensation Trust Fund´n korvausjärjestelmänsä kautta, joka on maksanut kymmeniä miljoonia dollareita tuomarien päätösten perusteella vanhemmille, joiden lasten on todistetusti näytetty vaurioituneen rokotteiden takia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Rokoteasiassa on tullut niin paljon puolesta ja vastaan, että tässähän ei enää tiedä ketä uskoisi. Takapuolituntumalla voisi yrittää tervettä järkeä käyttää ja ajatella hiukan pidemmälle tulevaisuuteen: Joku kohtuullisuushan pitäisi olla, että luontainen vastustuskykykin kehittyisi näivettymisen sijan, kuten nyt on vaara. Jos sukupolvesta toiseen kaikki ihmiset rokotetaan kaikkia mahdollisia sairauksia vastan, on aivan varma, että elinkelpoisia ovat vain rokotuksen saajat ja täysin riippuvaisia rokotuksesta. Siis riippuvaisia ja rokotteen antajan kontrolloitavssa taloudelisest, fyysisesti ja henkisesti. Elävänä siis hyvä orja, kunnes tarpeettomana rokotus lopetetaan ja potilasvainaa on huonoakin huonompaa ja kelvotonta jopa kompostiin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Lukemisen arvoinen artikkeli, ei taida kannattaa uskoa Suomessa nykyisiin annettuihin D- vitamiinisuosituksiin, jos aikoo pitää terveytensä parhaassa mahdollisessa kondiksesa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat