Jättikö Obama perinnöksi pakkorokotukset? Uusi täytäntöönpanomääräys sallii pakkokeinot ja karanteenin

Juuri vuoden 2016 presidentinvaalien kynnyksellä virasta astuva presidentti Barack Obama antoi täytäntöönpanomääräyksen, jonka tavoitteena on yhdenmukaistaa kaikkien maailman maiden terveysvirastojen toimintaa CDC:n linjausten mukaiseksi, mikä tarkoittaisi laajempia valtuuksia tehdä pidätyksiä ja tiukempia karanteeniehtoja maailmanlaajuisesti.

Presidentin täytäntöönpanomääräykset ovat yhtä sitovia kuin lait, ja vaikka tuleva presidentti voi antaa määräyksen aiemman presidentin määräysten kumoamisesta tai muutoksista, ne ovat käteviä hallinnolle kun halutaan välttää kongressin toimintaan liittyvä hitaus tai mahdollinen vastustus, jotka voivat asettaa epäsuotuisia ehtoja tai estää kokonaan täytäntöönpanon.

Kongressi voi myös muuttaa täytäntöönpanomääräysten sisältöä ja Korkein oikeus voi kumota ne, mutta prosessi kestää kauan ja antaa hallitukselle mahdollisuuden panna määräys täytäntöön toimeenpanevien virastojen, kuten CDC:n ja Terveysviraston ja Henkilöhallintoviraston, avulla.

Käytetäänkö toimeenpanomääräyksiä rokotteiden vastustajia vastaan?

Uusin määräys on suuri huolenaihe terveydellisen valinnanvapauden kannattajille. Sen tavoitteena on ”suojata maailman väestöä tartuntatautien aiheuttamalta uhalta”, ja se allekirjoitettiin ja annettiin 4. marraskuuta 2016.

Määräys vaikuttaa ensisilmäyksellä viattomalta, mutta siinä esiintyvä kirjainyhdistelmä, GHSA, toistuu usein. Kirjainyhdistelmä tulee sanoista Global Health Security Agenda (suom. huom.”Maailmanlaajuinen terveysturvallisuusohjelma”).

Termi esiintyi ensimmäisen kerran CDC:n ehdotuksessa vuonna 2014, Disneyn teemapuiston tuhkarokkotartuntojen aikaan. Kyseinen aloite keskittyi vain yhteen asiaan. Se nojasi liittovaltion laajuiseen rokotteiden vastustuksen vastustukseen. Osa toimittajista jopa ehdotti vanhempien vangitsemista, jos nämä eivät rokotuta lapsiaan.

Monien osavaltioiden lainsäätäjät tukivat aloitetta, joka tekisi rokotteista pakollisia poistamalla aiemman omantunnonvapauteen perustuvan poikkeusaseman ja kieltämällä rokotusohjelman mukaisia rokotteita ottamattomia lapsia tulemasta kouluun. Muun maan onneksi vain Kalifornia onnistui runnomaan läpi osavaltiosenaattori Panin SB 277 –aloitteen vahvasta ruohonjuuritason vastustuksesta huolimatta.

Aiheeseen liittyvä kiistely löysi tiensä jopa presidentinvaalien keskusteluun. Senaattori Bernie Sanders, joka pyrki Demokraattien presidenttiehdokkaaksi, julisti useaan otteeseen kampanjansa aikana kuinka rokottamattomat lapset ovat käveleviä aikapommeja.

Demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clinton ilmoitti kantansa selkeästi:

”Tiede on yksimielinen: Maa on pyöreä, taivas on sininen ja rokotteet toimivat. Suojatkaamme lapsiamme.”

Olipa syynä tietämättömyys tai lääketeollisuuden edistämä hysteria, ajoitus oli täydellinen CDC:lle, joka saattoi asettaa tavoitteita, jotka tultaisiin ottamaan käyttöön viiden vuoden sisällä vuodesta 2015. Alla osa ”ehdotuksista”, jotka on sisällytetty Obaman viimeisimpään toimeenpanomääräykseen:

  • Toimintakykyinen kansallisen tason rokotetoimitusjärjestelmä, joka kykenee vastaamaan uusien tautien luomiin uhkiin.
  • Saavutetaan vähintään 90 % kattavuus viisitoistakuukautisten keskuudessa antamalla vähintään yksi annos rokotetta, joka sisältää tuhkarokkorokotteen. Huomio: CDC:n teetti tutkimuksen atlantalaislapsilla 2004, joka osoitti, että MPR-rokote altisti alle kolmevuotiaat autismille, tietovuotaja tri William Thompson antoi haastattelun ja toimitti alkuperäiset asiakirjat.
  • CDC väitti tässä asiakirjassa, että heidän painottamansa tuhkarokko toimii eräänlaisena aasinsiltana ”rokotteilla ehkäistävien tautien” rokotekattavuuden saavuttamiseen. Siitä on myös apua, että rokotemyönteinen hysteria on pyyhkäissyt koko kansakunnan yli pieneksi jääneen Disney-teemapuiston tuhkarokkoepidemian jälkeen, johon kukaan ei kuollut.
  • Toisin sanoen CDC pyrkii saavuttamaan yli 90 prosentin kattavuuden kaikkiin rokotteilla ehkäistäviin sairauksiin, vaikka epidemiat korkean rokotekattavuuden populaatioissa osoittavat, ettei rokotteista ole juurikaan hyötyä. Rokotteiden vaarallisuus kiistetään, ja se, kuinka ne heikentävät niiden terveyttä jotka ovat säästyneet vakavilta ja akuuteilta rokotevaurioilta.(lähde)
  • Tämä 2014 loppupuolella julkaistu asiakirja on Obaman toimeenpanomääräyksen (4. marraskuuta 2016) kulmakiviä, jonka tarkoituksena on saattaa kaikkien maiden terveysjärjestöt yhteen ja antaa niille valtuudet hyödyntää poliisivoimia, jopa Interpolia.
  • Myös rokottamattomien ja epäiltyjen taudinkantajien hallinnoinnista vastaa Puolustusministeriä ja Homeland Security. Hallinnointia todellakin.

CDC vaatii kovempia toimenpiteitä

CDC vaati elokuussa 2016 kovempia toimenpiteitä ehdottaen epäiltyjen taudinkantajien eristämistä ja asettamista karanteeniin. Tällä kertaa kyseessä oli kirjallinen ilmoitus liittovaltion rekisteriin julkisesta terveydestä säätävän lain muuttamisesta.

Ei ole tiedossa vaikuttiko julkinen palaute, jota sai antaa 14. lokakuuta 2016 saakka, CDC:n ehdotukseen muuttaa julkisterveydellisiä käytäntöjä vai ei.

National Vaccine Information Centerin (NVIC) perustaja Barbara Loe Fisher oli eturivissä antamassa palautetta, keräten nimiä vetoomukseen CDC:lle. CDC:lle lähetettiin yli 15 000 viestiä, joista suurin osa vastusti viimeisintä liikettä kohti lääketieteen tyranniaa.

Yleensä julkisen mielipiteen kysyminen on silkka muodollisuus, eikä sillä ole juuri minkäänlaista vaikutusta lopputulokseen. Tämä kerta ei ollut poikkeus.

CDC:n viimeisin päätös mahdollistaa kenen tahansa, myös niiden jotka työskentelevät matkapalveluissa, ryhtymisen vasikaksi ja raportoida epäillystä taudista. Eristys voi kestää jopa 72 tuntia, jolloin määritetään henkilön mahdollinen tai tosiasiallinen sairauden tila, ja hoitoon osallistumista tai rokottamista pidetään ehtona vapautumiselle.

Vapauttamisen jälkeen sinua voidaan valvoa sähköisesti. Kuten tavallista, rokotettujen yksilöiden aiheuttamista virustartunnoista ei tietenkään puhuta. Yhteistyöstä kieltäytyviä voidaan rangaista vankeudella tai suurella sakolla.

Määräyksen 88-sivuisen asiakirjan 32. sivulla on esimerkkejä kaupallisen lennon ja merialuksen matkustajien asettamisesta karanteeniin.

Monet hengenvaaralliset sairaudet on mainittu, kuten ebola, MERS, SARS, tuberkuloosi ja monia muita, kuten myös tuhkarokko. Suurin osa tapauksista on tuhkarokkotartuntoja. Tämän asiakirjan mukaan ihmiset tulisi eristää sen mukaan kuinka lähellä he ovat olleet henkilöitä joilla esiintyy yhdenkään edellämainitun taudin oireita. Heidän käsittelyynsä on annettu ohjeita osiossa nimeltä ”Suositellut toimenpiteet”.

Tässä suositellut toimenpiteet henkilöille, jotka ovat olleet matkustavien tuhkarokkotapausten läheisyydessä: ”MPR-rokote jos rokottamaton ja altistuksesta on alle 72 tuntia; immunoglobuliinia jos tarvitaan ja 6 päivän sisällä altistuksesta.” (lähde)

Pelkokuvien lietsonta edistää terveydenhuoltodiktatuuria

Historiallisten tapahtumien ketju osoittaa, kuinka tuhoisa vaikutus pakkorokotuksilla on ollut, alkaen Englannissa ja muualla käytetystä lehmänrokkorokotteesta, joka kehitettiin isorokkoa varten. Lainaus NaturoDoc.com –sivustolta:

… pakotetut isorokkorokotuskampanjat 18. vuosisadan lopulla ja 19. vuosisadan alussa vaikuttivat suuresti joukkokuolemiin Japanissa (48 000 kuollutta), Englannissa ja Walesissa (44 840 kuollutta sen jälkeen kun 97 prosenttia väestöstä oli rokotettu), Skotlannissa, Irlannissa, Ruotsissa, Sveitsissä, Hollannissa, Italiassa, Intiassa (3 miljoonaa – kaikki rokotettuja), Australiassa, Saksassa (124 000 kuollutta), Preussissa (69 000 kuollutta – kaikki uudelleenrokotettuja) ja Filippiineillä. Epidemiat päättyivät kaupungeissa joissa isorokkorokotukset lopetettiin tai niitä ei missään vaiheessa aloitettu ja kun jätehuoltoa parannettiin (kaikkein selkeimmin Münchenissa – 1880, Leicesterissä – 1878, Barcelonassa – 1804, Alicantessa – 1827, Intiassa – 1906, jne.) (lähde)

Mistä päästäänkin sikainfluenssaan, joka johti tilanteeseen, jossa rokoteteollisuudelle myönnettiin syytesuoja kaikkia lakikanteita vastaan, joissa vaadittiin korvausta toimimattomista rokotteista. Mediahuomiota herättänyt tapaus sattui vuonna 1976, jolloin yksi alokas sairastui sikainfluenssaan, mutta hänet pakotettiin täyspakkausmarssille ja hän kuoli. Hän oli ainoa tähän influenssaan kuolleista. Mutta monet kuolivat tai halvaantuivat ennemminkin rokotteen kuin influenssan vaikutuksesta. Alla video tapauksesta:

Tuoreemmassa tapauksessa CBS:n uutistuottaja Sharyl Attkinson paljasti sikainfluenssahuijauksen. Hän on myös Stonewalled-kirjan kirjoittaja.

Hänen rokotteita koskevat tutkimuksensa saattoivat helpottaa hänen ”irtisanomistaan” CBS:n palveluksesta. Hän ja hänen tiiminsä tutkivat 2009 ja viime vuonna sikainfluenssaa, joka luokiteltiin pandemiaksi tai maailmanlaajuiseksi epidemiaksi pelkästään oletetun uhrimäärän perusteella.

Sen jälkeen kun CDC ilmoitti, etteivät he enää pitäneet lukua sikainfluenssatapauksista ja kuolemista, Sharyl ja hänen tiiminsä halusivat tietää miksi näin, mutta CDC ei vastannut.

Vapaata tiedonsaantioikeutta hyödyntäen he hakivat tiedot jokaisen osavaltion terveysviraston arkistosta ja havaitsivat, että H1N1-sikainfluenssatapausten määrä oli mitättömän pieni, joissain osavaltioissa luku oli yksinumeroinen. Suurin osa varsinaisista tapauksista ei ollut mitään influenssan muotoa.

CDC vastasi väittämällä julkisesti, että jo pelkästään Yhdysvalloissa oli yli miljoona H1N1-tapausta ja maailmanlaajuisesti miljoonia. CDC ja WHO yksinkertaisesti valehtelivat koko asiasta ja pääsivät pälkähästä. (lähde)

CDC:n ja WHO:n väittämät epidemiat ovat psykologista sodankäyntiä, jonka tavoitteena on luoda hysteriaa ja saada kaikki käärimään hihansa pistoksia varten, joista kilahtaa rahat rokotteiden valmistajien kassaan. Flunssarokotteen sivuvaikutuksista vaaditaan usein korvauksia hallituksen rokotekorvausjärjestelmästä, joka on suunniteltu suojaamaan rokoteteollisuutta suorilta kanteilta.

Mikä valtamedian uutisoimista tartuntataudeista on aiheuttanut suuren uhriluvun epidemian kuluneen muutaman vuosikymmenen aikana 1976 sikainfluenssatapauksen jälkeen? Ei mikään.

Tästä huolimatta valtamedia jatkaa pelonlietsomista kuin kyseessä olisi oikea uhka, puhuttiinpa sitten ebolasta, zikasta, SARSista tai MERSistä tai lintuinfluenssasta tai sikainfluenssasta.

Alkuperäinen vuoden 1956 elokuva Ruumiinryöstäjät ja samanniminen uusintaotos vuodelta 1978 käsittelivät maahantunkeutuvia avaruusolentoja, jotka kaappasivat ihmisiä ja korvasivat heidät tottelevaisilla kopioilla.

Nyt sama toistuu arkitodellisuudessa: kaikki kriittiset kysymykset rokotteista sivuutetaan eikä havaita mitä ympärillä tapahtuu.

 

Lähde: Health Impact News

2 kommenttia

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat