Vieraskynä: Johtaako ihmiskuntaa mielisairas eliitti?

Tämä Seppo Utrian kirjoitus perustuu McCluskeyn artikkelin Military Madness: Has our Spicies become Insane?1 tiivistelmään, jossa Utrian omat ajatukset ovat kommentaareina. Ovatko maailman kansat mielipuolien kontrollissa?

Helen Caldicott on Nobelin rauhanpalkinnon voittaja ja kautta maailman tunnettu ydinaseiden vastustaja. Hänen mukaansa lajimme on ”henkisesti sairas … koko ihmisyhteisö on henkisesti sairas”.

Tässä Caldicott ei tarkoita sitä, että ihmisyhteisö olisi kokonaisuudessaan sairas, vaan ainoastaan sitä johtava eliitti. Ihmiskunnan enemmistö on terve, sillä se ei kannata niitä hankkeita, joita eliitti toteuttaa.

Olemme kuolemanvietin kahleissa. Yksi 25:stä on sosio- tai psykopaatti vailla moraalista omaatuntoa ja korruptoitunut edustuksellinen demokratia mahdollistaa sen, että nämä nousevat johtajiksi ja ohjaavat kulttuuriamme kansan tahdon sivuuttaen.

Caldicottin mukaan siihen, että meistä todella on tullut mielipuolinen lauma, on vahva perusta: käyttäytyminen, joka johtaa omaan tuhoomme. Se on mielipuolista. Tajuaisimme sen jos olisimme mieleltämme terveempiä.

Helen Caldicott on lastenlääkäri. Hän johtaa Doctors for Social Responsibility järjestöä (lääkärit sosiaalisen vastuun puolesta), jonka kannattajajäsen itsekin eläkeläislääkärinä olen. Hänen kirjansa Loving This Planet tiivistää kaiken oleellisen, josta jokaisen pitäisi olla tietoinen.

 

Monet syyt tukevat sitä, että käyttäydymme kuin mielipuolet

Muutamia esimerkkejä mielipuolisesta käyttäytymisestä:

a) Ydinaseet ovat hälytystilassa. 2000 ydinasetta on valmiustilassa laukaistavaksi napin painalluksella. Se voi tapahtua vahingossa, väärinymmärryksen tai pahan tahdon seurauksena.

b) Ydinasearsenaali on 17 tuhatta ydinasetta. Ne riittävät tuhoamaan kaiken moninkertaisesti. Onko tämä tervettä? Vuonna 2014 Obaman budjettiin sisältyi 537 miljoonaa dollaria näiden aseiden tehon parantamiseen.2 Jokainen pommi voi tuhota Lontoon tai New Yorkin kokoisen kaupungin. Terve vaihtoehto olisi edistää sopimuksia, joilla aseet kielletään.

Ydinaseiden varastointi häpäisee koko ihmisyytemme. Kirjallisuuden Nobelin saanut Kenzaburo Oe sanoo: Hirvittävin kummitus Hiroshiman pimeydessä on, ettei ihminen ole enää humaani.

Nagasakin pommin aiheuttama sienipilvi
Nagasakin pommin aiheuttama sienipilvi

Kommentaari: Hiroshiman ja Nagasakin atomipommit pudotti presidentti Trumanin johdolla täysin mielisairas joukko ainoana motiivinaan hegemonian laajentaminen ja halu nähdä kuinka koko kaupunki tuhotaan yhdellä pommilla.

c) Ydinvoima ja säteily: Pieni virhe Chernobylissä saastutti koko Euroopan ja kamppailu tappavaa säteilyä vastaan on yhä vielä 27 vuoden jälkeen käynnissä. Fukushimassa kolmen reaktorin ytimen sulamista on seurannut radioaktiivisen materiaalin laaja leviäminen kahden vuoden ajan. Tilanne ei ole kontrollissa ja jatkuu ja voi koska tahansa huonontua.3

Ihmiskunta kieltäytyy silti hylkäämästä teknologiaa, joka voi hetkessä tuhota koko planeetan. Onko tämä terveyden merkki?

d) Asekauppa: Asekauppa on sodan polttoainetta. Se on inhimillisen kärsimyksen pääsyy. 85 prosenttia asekaupasta tapahtuu YK:n turvallisuusneuvoston 6 pysyvän maan toimesta (USA, Venäjä, Ranska, Britannia ja Kiina) yhdessä Saksan ja Italian kanssa. Myyvien maiden johtajat ovat paatuneita. He puolustelevat sanomalla, että ellemme me myy niin muut myyvät tai että aseteollisuus luo työtä. 4

e) Sodat: Globaali sotilaallinen kulutus on yli 1.7 triljoonaa dollaria, josta 2/5 osaa lankeaa USA:n osalle.5 Länsimaat silti väittävät olevansa rauhaa rakastavia. Se on suurta valhetta. Ainoat maat, jotka nykyisin rutiinimaisesti valloittavat muita maita ja tappavat niiden kansalaisia vastoin YK:n lakeja, ovat Britannia ja USA.

Kommentaari: Artikkelissa kuvattiin tilanne 2013. Nythän hyökkääjien rinki on laajempi, Euroopan Unionin liittyessä Saksan johdolla maailmaa hajottavaan sotaliittoumaan. Ikävä kyllä, myös Suomi on hylännyt presidentti Kekkosen viitoittaman rauhanrakentajan tien ja lähtenyt Caldicottin kuvaamalle mielipuolisen sotaintoisen ihmisen polulle.

Länsimaat sanovat tekopyhästi olevansa lainkuuliaisia mutta rikkovat YK:n laatimia kansainvälisiä lakeja käymällä muiden maiden kimppuun terrorismin verukkeella ja tappavat syyttömiä siviilejä ja kokonaisia perheitä.

Huolimatta vuosituhansien päinvastaisista kokemuksista historiassa johtajamme toimivat ikään kuin paras tapa ongelmien ratkaisussa on tappaa oppositio. Silkkaa hulluutta, ellei jo vajaamielisyyttä.

f) Globaali ilmaston lämpeneminen ja saastuminen: 90 prosenttia tiedemiehistä on sitä mieltä, että Maapallon lämpeneminen on ihmisten aiheuttama. Viime vuosikymmen oli lämpimin mitä on koskaan mitattu pohjoisella ja eteläisellä puoliskolla. Tämä pätee sekä maan että veden lämpöön.

Näillä asioilla on tieteellinen näyttö. Silti niitä ei kohdata kun ei ole poliittista tahtoa ja kieltämistä ruokkivat talouden intressit. Lämpötilan nousu johtaa nälänhätään, tulviin, veden puutteeseen, massaliikehdintään sekä sotiin maasta ja raaka-aineista. Varmaan tervejärkinen maailma pyrkisi tekemään kaikkensa, ettei näin pääse tapahtumaan.6

Johtaako maailmaa psykopaattinen eliitti?
Johtaako maailmaa psykopaattinen eliitti?

Kommentaari: Yksimielisyyttä ei tosin ole ilmaston lämpenemisen suhteen kun on monia tutkijoita joiden mielestä maapallon lämpeneminen ei olisi ihmisen aiheuttamaa vaan luonnollinen asia. Monet sanovat että sitä käytetään verukkeena tai pelotteena eliitin NWO -hankkeissa.

g) Sosio- ja psykopaattiset johtajat ovat tuhonneet järjettömissä USA:n ja Britannian sodissa tuhansittain syyttömiä ihmisiä. Molemmat maat käyttävät köyhdytettyä uraania, josta seuraa hirvittäviä jälkiä geeniperimään ja sairauksien kuten syöpien määrän rajua nousua.6

Nämä teot hyväksytään ilman omantunnontuskia mikä kertoo, että asialla ovat psykopaatit, joille on tyypillistä empatiakyvyn, syyllisyyden tunteen ja katumiskyvyn puute. Mikään ei ole koskaan heidän vikansa. Hullun maailmamme valtaeliitti vilisee näitä psykopaatteja politiikan, pankkimaailman ja armeijan alueilla.6

Joskus oli aika jolloin psykopatiaa pidettiin moraalisena hulluutena, nimitys, joka olisi otettava uudestaan käyttöön.

Kuten öljy vedessä sosio- tai psykopaatit turmelevat yhteiskunnan valtarakenteet ja heidän armoton vimmansa ja sairas, moraaliton ja valheet salliva vallanhimonsa mahdollistaa valtaannousun ja sitä kautta tuhoisat teot.

Arvostettu amerikkalainen kirjailija ja journalisti Willian Blum kirjoittaa artikkelissaan liittyen Washingtonin tekemiin loputtomiin pommituksiin ja sotiin sekä Kerryn ilmiantajien tai paljastajien (esim. Manning, Snowden) taka-ajoon, että olemme todistamassa psykopaattien käsissä olevaa rajatonta valtaa ja lisäten, että kuinka oman maani tilanne pelottaa minua vakavasti.8 

Korporaatiot, joilla usein on enemmän valtaa kuin hallituksilla, kärsivät samaa tautia. Ollakseen tuhannen menestyvimmän yhtiön johtaja on oltava sosiopaatti, arvioi Thom Hartmann. Yhtiöiden johdon psykopaattisuus heiluu 10 prosentin paikkeilla. Robert Haren kirja Käärmeitä liituraitapuvussa (Snakes in Suits) kertoo psykopaateista liikemaailmassa.

Poliittisten ja yhtiöiden johtajien psykopatia on selvästi havaittavissa. Entä mikä on meidän kansalaisten tila? Meitä on paljon enemmän kuin heitä. Miksi suvaitsemme rikokset?

Eikö passiivisuutemme paljasta oman henkisen tilamme?

Loppukommentti

Taitaa olla turha toivoa, että Caldicottin kirja pian suomennettaisiin koska se korostaa rauhaa ja erilaista tulevaisuutta. Ja varmaan myös Posivan Eurajoen Onkalon kaivajat tekevät kaikkensa ettei niin tapahtuisi.

Aurinkoenergiaa olisi saatavilla rajattomiin mutta sen käyttöönotto etenee toivottoman hitaasti. Miksi?

Vastaus lienee, että ydinvoimaa tarvitaan pääosin eliitin oman vallanhimon takia, sen tuhoavuuden välineenä turvaamaan ydinaseiden valmistusta, joilla maailmaa valloitetaan ja hallitaan. Käytännössä kaikki ydinpolttoaineen tuottamiseen kykenevät maat voivat teknisesti valmistaa ydinaseita. Myös tavalliset ydinvoimalat on mahdollista suunnitella niin, että niiden tuottama ydinjäte on jalostettavissa ydinaseiden raaka-aineeksi. Aurinkoenergia ei tätä mahdollista ja se lienee pääsyy miksi ydinvoimaa suositaan vaikka kasvava ydinjätemäärä on planeetan pysyvä ongelma.

Seppo K.J. Utria

Utria on eläkkeellä oleva psykiatrian erik. lääkäri

 

Lähteet

1. Jim McCluskeyn (18.8.2013). Military Madness: Has our Species become Insane? Saatavilla: http://www.globalresearch.ca/military-madness-has-our-species-become-insane/5346201

2. Idiatimes (27.5.2013). Saatavilla: http://articles.economictimes.indiatimes.com/2013-05-27/news/39557419_1_senate-republicans-nato-allies-president-barack-obama

 1. http://www.youtube.com/watch?v=bVOvasvXMVM (Preview); http://www.dailykos.com/story/2012/05/20/1092637/-Fukushima-Reactor-4-In-Danger-Of-Making-Northern-Hemisphere-Uninhabitable#
 2. http://www.globalissues.org/issue/73/arms-trade-a-major-cause-of-suffering
 3. http://www.theguardian.com/environment/blog/2012/nov/26/kyoto-protocol-carbon-emissions
 4. http://theforvm.org/diary/mmghosh/deformed-people-iraq; http://www.dailypaul.com/154525/fallujah-city-of-no-children;
 5. http://www.chinastrategies.com/defenseagainstpsychopath.pdf; http://aftermath-surviving-psychopathy.org/index.php/2011/02/24/this-charming-psychopath-how-to-spot-social-predators-before-they-attack/
 6. http://williamblum.org/aer/read/119

 

Tiedostoja:

http://www.ydinvoima.fi/ongelmat/ydinaseet/

http://yyyy.puheenvuoro.uusisuomi.fi/87476-ydinvoiman-ja-ydinaseiden-yhteyksista

http://www.globalresearch.ca/what-to-do-with-all-the-nuclear-waste/25038

https://www.youtube.com/watch?v=GZ0X6zOiuUA

https://www.youtube.com/watch?v=4ITrXVJMKeQ

41 kommenttia

 1. Lyhyesti sanottuna: kyllä. Eikä pelkästään mielisairas, vaan sisäsiittoinen, uskonnollisten fanaatikkojen porukka joka palvoo absoluuttista pahuutta ja elää vielä henkisesti kaukaisessa menneisyydessä. Tämän lapsia raiskaavan, kiduttavan, murhaavan ja uhraavan saastaisen paskasakin -juuri (((heidän)))- huoria meidänkin ”eliittimme” on.

  Mutta mitäpä suotta kirjoittamaan tämän enempää aiheesta, josta monet ovat jo varsin hyvin perillä.

  Plusääni(24)Miinusääni(1)
 2. ”Hänen mukaansa lajimme on ”henkisesti sairas … koko ihmisyhteisö on henkisesti sairas””

  Jos katsoo ihmiskunnan historiaa, niin tuo on ainoa looginen johtopäätös – ja jos tämän ymmärtää, niin ymmärtää samalla että historian (yksityiskohtien) tutkiminen ja menneisyyden vatvominen ylipäätään on täysin hyödytöntä.

  Pahoitteluni kaikille historioitsijoina meritoituneille ”asiantuntijoille”.

  Pelkkää ”eliittiä” ei ole syyttäminen- vaikka vallanhaluisissa tyypeissä, kuten poliitikoissa, näyttäisi olevan enemmän niitä sairaimpia – vailla omaatuntoa ja empatiaa olevia ns. narsisteja, sosiopaatteja ja psykopaatteja.

  Plusääni(9)Miinusääni(2)
 3. Tiedemiesten yksimielisyys ilmastonmuutoksessa
  http://ilmastokauhu.blogspot.fi/2013/08/skeptical-science-osa-3.html
  http://ilmastokauhu.blogspot.fi/2014/09/skeptical-science-osa-35-97.html
  Hiilidioksidin määrä kasvaa joka vuosi, mutta maapallon lämpötilan nousu on ollut pysähtyneenä jo 20 vuotta.
  Tuolla paussin pituus eri lämpötila aikasarjojen mukaan
  http://isthereaglobalwarmingpause.com/
  Pistemäisiä lämpötilan maa mittauspaikkoja on noin 6000 kpl, joista 3000 on kaupunkialueilla.
  Kuitenkin kaupunkien pinta-ala on promille koko maapallon pinta-alasta.
  Noista erittäin tarkoista mittauksista sitten justeerataan tulokset jotka syötetään tietokoneelle joka osaa laskea että lämpötila nousee, tajuaahan sen kyllä jokainen että kaupunki alueilla esim rakennukset ja asfaltointi nostavat lämpötiloja.
  Kukaan ei ole osannut laskea paljonko ihmisen aiheuttamat hiilidioksidi päästöt nostavat maapallon lämpötilaa.
  Maksamme hiilidioksidi veroja jokaisessa tuotteessa ja lisäksi teollisuuden työpaikkoja lähtee kolmansiin maihin jolloin maailman saastutus kasvaa.
  Mielestäni on aika hölmöä maksaa mistään mitään, tietämättä mitä sillä rahalla saa.
  Tähän mennessä tilastot eivät myöskään tue myrskyjen eikä luonnonmullistusten yleistymistä.
  Ihmisten pelottelu on erittäin tehokas keino saada ihmiset maksamaan veroja, joista hyötyy vain pieni eliitti.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 4. Kylläpä säteilee taas.

  Onko ydinaseita olemassa ? Kuka on nähnyt niistä mitään muuta kuin hollywoodin tms. tuottamaa kuvamateriaalia esim. televisiossa, tai ehkä on nähnyt ison dynamiitti räjähdyksen ja sitä on väitetty atomipommiksi tms., mutta tämä ei todista mitään. Hiroshiman rauniot ovat saman näköisiä kuin Dresdenissä tai Tokiossa liittoutuneiden palopommitusten jäljiltä. http://blog.nuclearsecrecy.com/wp-content/uploads/2014/09/Tokyo-and-Hiroshima-1945.jpg

  Chernobyliin tehdään turistimatkoja.

  https://www.google.fi/search?client=opera&q=chernobyl+tour&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8

  Myös jalostetun uraanin emittoima gammasäteily on energiaa. Säteily ei matkaa itsekseen tuulen mukana, eikä veden ja pölykään ei lennä kauas, jos se on jotain säteilyä ”kantavaa” ainetta. Miten siis joku orgaaninen aine voi siis saastua säteilystä kymmenien kilometrien päässä säteilyn lähteestä? En ymmärrä.

  Kaikkiin säteilyn lähteisiin tarvitaan ulkoinen energian lähde ja jotain joka emittoi säteilyä. Oheisesa spektrikuvassa aina röntgeniin asti tarvitaan jonkinlainen ulkoinen energialähde. Miksi joku uraaninpala (yksi gammasäteilyn lähde) poikkeaa tästä luonnonlaista ? Ihmettelen vain ?
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/07/EM_spectrum_fi.svg/490px-EM_spectrum_fi.svg.png
  (Kuvasta puuttuvat mm. alfa ja beta -säteilyt))

  Kivi tai edes jalostettu uraanimetallinpala ei säteile itsekseen jollei siihen ole johdettu tai johdeta energiaa ulkoapäin. Jos, olen väärässä, kertokaa mistä sellaisen itsekseen säteilevän metallinpalan voi ostaa ? Siihen loppuisi maailman energiaongelmat.

  Joka mökin pihassa pitäisi jo periaatteessa nyt sadan vuoden jälkeen tämän teorian ”keksimisestä” (Marie Curie) olla jonkinlainen oma energialähde, jos koko atomiteoria olisi totta. Ei se niin mene, että tämä atomivoima on vain ”kouluttautuneiden” käsissä vieläkin. Aikaa on jo vierähtänyt liian paljon, siitä kun tällä teorialla lyötiin goimien korville, samaan tapaan kuin alkemialla aikoinaan.

  Liekö tässä kysymyksessä saman alkemia huijauksen uusi jalostetumpi versio vain ? Sillä eniten atomiteorian kanssa puuhastelleet ovat olleet juutalaisia. Einstein oli juutalainen, Marie Skłodowska-Curie syntyi Puolan juutalaisessa chettossa jne. Ja taisipa koko alkuainetaulukon keksijänä pidetty Mendelejev olla myös j. Hän näki jaksollisen järjestelmän unessaan ja sitten herättyään kirjoitti sen ylös ! Joopajoo.

  Plusääni(6)Miinusääni(9)
  1. Juuri näin, tämä artikkeli edustaa puhdasta propagandaa.

   Ihmisen pelottelu tyyliin ”2000 ydinasetta voidaan laukaista napin painalluksella” perustuu Nobelin paska-palkinnon saajan/mädätys-organisaation agendaksi täydellisesti. Ydinenergia ja ilmastonmuutos on huiputusta, ne perusuvat valheisiin!

   Plusääni(6)Miinusääni(6)
  2. Jepulisjepsis

   Hollywood nähnyt atomipommeja, vain? Seuraavaks varmaan väität, että maa on litteä. Juuri flat eartherseiltä kuulee tollasta potaskaa, että atomipommit hujausta. Muuten heidän ”dome” särkyis, jos ydärit oliskin totta. Kyllä ne kovasti yrittää argumentoida kaikkea myös tieteellisesti, mutta tuskin edes tietää, että mistä puhuu. Vain vainoharhaset yrittää tollasten asioiden yhteydessä kumota tieteelliset asiat epätieteellisesti. Sithän voisi epäillä aivan kaikkea logiikan mukaan. Mä veikkaan, että Einstein ole ollut edes olemassa, Hollywood keksi hänet ja kyhänyt piirrustukset ja videot hänestä. Koitas nyt argumentoida Einsteinin, Mendelejevin, Marie Curien olemassoloa? Täyttä huuhaata kaikki. Ootkos nähnyt oikeasti vanhoja hollywood/muuta filmituotantoa, jossa näkyy atomipommeja tai muuta, ne ovat niin kehnoi verrattavissa vanhoihin analogisiin kuva/videoihin atomipommeista, joita vaikea feikkaa.

   Jösses sentää, mä alan epäilee tästä lähtien kaikkea mitä kirjoitetaan ja kuvataan…Helppoa.

   Plusääni(5)Miinusääni(5)
   1. EN ole väittänyt, että maa on litteä. Enkä myöskään kiellä Einsteinin, Mendelejevin, Marie Curien olemassoloa. En keskustele riitapukarin kanssa, joka väittää jotain mitä toinen ei ole edes sanonut. Kiitos ja näkemiin.

    Plusääni(6)Miinusääni(3)
  3. https://en.wikipedia.org/wiki/Lookout_Mountain_Air_Force_Station

   http://www.slate.com/blogs/atlas_obscura/2015/02/23/lookout_mountain_secret_film_studio_in_laurel_canyon_hollywood.html

   Jotkut ovat sitä mieltä, että ensimmäiset ydinräjäytykset tuotettiin Los Angelesin Laurel Canyonissa sijaitsevan tukikohdan tiloissa. Siellä oli aikansa modernein elokuvastudio ilmeisesti vielä 60-70-luvulla.

   Eli, muokataan hieman ylle linkitettyjen videoiden kaltaisia nauhoja…

   … ja saadaan pelkoa.

   Plusääni(3)Miinusääni(5)
 5. SUOMI onpi ainut maa tällä hetkellä maailmassa jossa tajutaan ydinmaterian vaarallisuus ja toimitaan sen ehkäisemiseksi … miksiköhän ??? … … … selvä osoitus onpi … … Suomeen onpi rakennettu ENSIMMÄINEN YDINVOIMALA MAAILMASSA JOKA EI OLE SÄTEILLYT YHTIKÄS … EI PÄIVÄÄKÄÄN … SIIS SAASTEETON ja nyt ko. rakennelma alkaa olla betonivaluosiensa kohdalla tullut käyttölujuutensa päätepysäkille eli onpi joko purettava (moottoritien rakennusaineeksi) tai luovutettava ählämeille pyllistyspaikaksi !!!

  Bon Appes Tits !!!

  Plusääni(4)Miinusääni(4)
 6. Jos atomipommi oikeasti toimisi niin juutalaiset olisivat jo toteuttaneet sampson optionsa jo kauan aikaa sitten ja pommittaneet euroopan maantasalle,Oikein naurattaa kun lehdissä mainostetaan satan pommia jossa riittäisi energia kokonaisten valtioiden pois pyyhkimiseen.

  Plusääni(8)Miinusääni(5)
  1. Siinä kun koneellasi kirjoittelet niin mietippä hetki mistä se sähkö juuri sinun tietokoneeseesi tulee, kun tarpeeksi kauas seuraat johtolankoja niin sieltä ydinvoimalastahan se sähkö suurimmalti osaksi Suomessa tulee. Ja jos ydinreaktio ei toimisi niin kuin sanotaan, niin sinä et kirjoittelisi tänne yhtikäs mitään vaan eläisit pimeydessä. Ja jos hallittu ydinreaktio voimalaitoksissa toimii, niin se hallitsematona reaktiona toimii myös pommeissa.

   Plusääni(4)Miinusääni(6)
   1. Sähköa on tuotettu jo pitkään ennen ydinvoimaloita,Ydinvoimalaa pitäisin korkeintaa isona patterina jota ladataan ja käytetään säätämään verkkojen kuormitusta,Mutta ei niistä missään tapauksessa saa silmitöntä räjähdysvoimaa.

    Plusääni(5)Miinusääni(3)
    1. ”hallitsematona reaktiona toimii myös pommeissa.”

     Olen lukenut tästä paljon, ja vaikuttaa useista lähteistä tarkasteluna siltä, että uraanin ns. ”kriittinen massa” on täyttä humpuukkia. Siksi periaatteessa myöskään atomivoimala ei voi toimia siten, kuin meille on kerrottu, jos siellä ylipäätään mitään itsekseen lämpenevää ”philosopher’s stonea” .

     http://heiwaco.tripod.com/bomb.htm (tämä tosin ei ole kovin hyvä lähde koska tämä tyyppi uskoo hiukkasen nimeltä neutroni olemassaoloon, vaikkei sitä ole pystytty todistamaan missään. Täysin näkymätön ja lähes kaiken läpäisevä hiukkanen nimeltä ”neutroni” keksittiin tämän uuden alkemian versiota perustaksi, joskus vuosisatamme alussa.)

     https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2013/12/06/atomipommiuskonto/

     Ydinteknologia metallien transmutaatioineen ja atomien halkeamisineen (ydinreaktioissa syntyy kuulemma myös uusia alkuaineita) muistuttaa täysin samaa alkemiaa mitä tietty heimo harrasti jo keskiajalla. Jo keskiajalla nämä velhot virittelivät valheitaan alkemian parissa, yrittivät tehdä mm. kultaa kemiallisesti. Nykyään harrastetaan modernia alkemiaa. Tunnustavat sen itsekin. Ohessa erään transuraanisten alkuaineiden isän Glenn T. Seaborgin teorioita käsittelevä kirja – Modern Alchemy: Selected Papers of Glenn T. Seaborg , erään valheistaan kuuluisan puppu yliopiston tiedemies hänkin.

     Ydinräjähdys eli hallitsematon ketjureaktio uraaniatomien halkeamisessa perustuu aineen atomitasolle menevään teorianäkemykseen, jonka rauhanomainen sovellus on, että kaksi täysin paikallaan olevaa tarpeeksi puhtaaksi jalostettua metallikappaletta alkaa tuottaa itsekseen lämpöä lähestyessään ns. ”kriittistä massaa”, ilman ulkopuolista apua siis, kun ne vain pistetään tarpeeksi lähelle toisiaan ja niiden välissä on sopivaa hidasteainetta ”neutroneille”.

     Näiden kappaleiden atomitasolla tapahtuva fissio voi tapahtua myös ilman neutroneita hidastavaa väliainetta (atomipommissa), eli tämän neutronien kimpoilua hidastavan väliaineen olemassaolo on siis yhdentekevää, ja ketjureaktion tapahtumiselle ylipäätään ei ole juuri estettä, jos aine on tarpeeksi rikkaaksi jalostettua ja sitä on ”kriittisen massan” verran samassa paikassa. Näin vakaalla pohjalla ydinfysiikka siis on.

     Atomipommi perustuu siis teoriaan, jossa nämä kaksi tarpeeksi puhdasta metallijalostetta sisältävää kappaletta räjähtävät yhteen liitettynä (esim. yhteensä vähintään 61 kg uranium 235) paljon suuremmalla voimalla, mitä saman massainen kappale mitä tahansa muuta räjähdysainetta räjähtäisi. Eli energiaa muodostuu sekunnin tuhannesosissa tyhjästä kunhan vain nämä kaksi jaloa metallikappaletta joutuvat kosketuksiin toistensa kanssa muodostaen 61 kiloisen ”kriittisen massan”.

     Tornion terästehdas ei vieläkään pysty valmistamaan täysin puhdasta terästä, mutta tarpeeksi puhdasta uraania on pystytty valmistamaan jo monta kymmentä vuotta. Tätä jalostettiin muutamassa kuukaudessa toisen maailmansodan lopussa, heti kun löydettiin kokeellisesti (uraania sisältäviä harkkoja isoon pinoon kokoamalla, googlaa Chicago Pile 1) tarvittavan kriittisen massan määrä. Kuulostaako uskottavalta ? Katsokaa ko. halkopinon kuvat.

     Milloin eksakti tiede pystyy osoittamaan tuon ”kriittisen massan” teorian kokeellisesti todeksi puolueettomien todistajien vahvistamana (ei noin lapsellisesti kuten Chicago Pile 1) ? Mistä atomipommin valmistaja tietää, että metallikappaleet ovat varmasti tarpeeksi hyvin rikastettua ja puhdasta ainetta, jotta kriittinen massa muodostuu, ettei vain tule suutaria ?

     Hiroshima & Nagasaki ovat voineet olla Dresdenin kaltaisia palopommituksia. Räjähdysalueillahan pörräsi kuvaajia ja sotilaita jo heti muutaman päivän perästä vaikka väitetään, että ydinlaskeuma saastuttaa ja tuhoaa kaiken elämän pitkänkin ajan päästä tapahtumasta. Johan Chernobyliinkin tehdään turistimatkoja vaikka alueen piti olla elämälle kelvotonta vuosisatojen ajan.

     Tämä tieteenlaji perustuu siis vahvasti neutronin olemassaoloon ja aineen atomiteoria näkemykseen (muitakin aineen malleja on, mutta ne eivät ole suuren yleisön tiedossa). Mikään eksakti tieteellinen koe ei ole vielä pystynyt tätä aineen rakennemallia (atomimalli) osoittamaan todeksi. Ydinfysiikka on siis paljolti vain tieteen ylipappien paasaamaa liturgiaa yksi teoria toisensa perään ja uusien vain laboratorio-olosuhteissa esiintyvien transuraanisten alkuaineiden ”löytämistä” ainakin sodan jälkeisen ajan, käymättä välillä lainkaan todennetun tieteen puolella.

     Esimerkiksi yhdessä ja ainoassa paikassa, eli Berkeleyn yliopistossa USA:ssa kehitettiin mm. iso osa ns. transuraanisista alkuaineista. Näitä ovat mm. neptunium, plutonium, amerikium, curium, berkelium, kalifornium, einsteinium, fermium, mendelevium, nobelium ja lawrencium. http://www.wikiwand.com/fi/Transuraani

     Noiden hatusta vedettyjen alkuaineiden olemassaoloa on vaikeata muualla vahvistaa, koska niistä useimpia voi valmistaa kuulemma VAIN ydinreaktoreissa. Kuitenkin näitä aineita mm. plutoniumia käytetään menestyksekkäästi avaruustutkimuksessa (mm. Voyager luotaimissa oli jo 1970 -luvulla ydinparistot) ja tietenkin tässä tieteen ylipapiston lempilapsessa atomipommissa käytetään mm. plutonumia. Mutta, Kuka pystyy todentamaan onko näitä aineita oikeasti olemassa ? Aika harva.

     Alkemia on muuten alkuaineen muuttamista toiseksi alkuaineeksi. Juurikin tätä ydinreaktoreissa kuulemma tapahtuu.

     Plusääni(4)Miinusääni(4)
 7. Uusiseelantilainen Bruce Cathie keksi aikoinaan, että atomipommi on mutkikas geometrinen laite, jonka voi räjäyttää vain, kun se on oikeassa suhteessa maanpintaan ja aurinkoon nähden. Tällöin sen voi räjäyttää vain kaksi kertaa vuodessa, jolloin aurinko on samassa asennossa.
  Bruce Cathie ennusti myös tarkasti tulevien ydinkokeiden ajankohdat maailmalla. Ydinpommeja pidetään siis ilmeisesti pelotteena kansojen hallitsemiseksi?

  Plusääni(1)Miinusääni(8)
  1. Kansojen hallitsemiseksi kyllä, mutta ydinase vaikuttaa olevan vain mediaa ei todellisuutta. Mitä isompi huijaus, sitä helpompi se on toteuttaa, sanotaan. Suurin osa täällä käyvistä tunnistaa ainakin yhden vastaavan kokoisen vedätyksen. Kaikkia näitä voidaan verrata toisiinsa sekä toteutuksensa että sen puolesta, kuinka jekusta muodostuu kiinteä osa ihmisten todellisuutta. Ydinsota olisi jo sodittu, jos ydinaseet olisivat todellisia.

   Plusääni(2)Miinusääni(4)
 8. Ei välttämättä suoraan mielenvikainen, vaan irrationaalisesti ja sokeasti toimiva. Välttämättä eivät tiedosta toimivansa väärin, vaan uskovat juttuunsa ihan kympillä ja ovat uskoneet tuhansia vuosia.

  Tämä miksi tällaista tapahtuu juontaa juurensa aikojen alusta kun ihminen ei ymmärtänyt taivaankappaleiden ja suurten mullistusten aiheuttamia hirveitä kärsimyksiä ja yhtäkkisiä luonnon aiheuttamia hirvittäviä tuhoja.

  Alettiin ”pelätä” jumalaa ja ei ymmärretty miksi ns. jumala näin raivoisasti halusi aiheuttaa kärsimyksiä ihmisille ja tehdä elämästä niin vaikeaa. Taikauskon kautta jotenkin päädyttiin siihen tilanteeseen, että alettiin uskoa, että tekemällä ”uhrauksia” jumalalle tämä jumala leppyisi ja jumalanviha ja kostonhimo ihmisiä kohtaan vähenisi. Ja se jotenkin taianomaisesti toimi ja ilmeisesti toimii edelleen, koska sama irrationaalinen käytös ilmeisesti jatkuu.

  Ja aiheeseen liittyvä dokumentti:

  Symbols of an Alien Sky –

  ”In the center of an irrational universe governed by an irrational Mind stands rational man.”
  — Philip K. Dick

  Plusääni(2)Miinusääni(2)
 9. Toden totta. Johtajamme ovat, pääsääntöisesti, kliinisesti mielisairaita.

  Otetaan esimerkiksi vaikkapa joku ”Vihreän” puolueen johtohahmo. Vihreäthän ovat alun perin lähteneet liikkeelle suojellaakseen luontoa jne. Puhutaan eko sitä eko tätä jne.

  Mutta mikä on tilanne nyt?

  Toisaalla vihreät jaksavat loputtomasti kantaa huolta ilmastonmuutoksesta, varsinkin jos sen avulla voi rangaista ja kurittaa tavallista suomalaista ihmistä. Puhutaan mm. ”ekologisesta jalanjäljestä” jne. Voidaan potenssiin ad infinitum hieroa jotakin osaa ihmisen elämässä ja ihmisen kertakaikkiaan pitää oppia tinkimään kaikesta. No, mikäs siinä, hieno ajatus sinänsä ja tosiaankin, loputon kauppahalleissa kuluttaminen ei olekaan mitään elämää.

  Mutta sitten vihreällä pimahtaa, hän muuttuu yhtäkkiä seinähulluksi. Hän on ensin luetellut kaikki syntimme (oma auto, keskuslämmitys, lihan syönti, ulkomaan lomat, you name it, kaikki on perseestä ja siitä pitäisi luopua). Tämä on todistettu vastaansanomattomasti ja syyllinen on: tavallinen suomalainen. Ja koko maa, etenkin juuri Suomi, on oikea ”ekologinen paskaläjä”, joka vain kuluttaa ja kuluttaa.

  Ja kun tämä on selvitetty ja veroja nostettu ja suomalainen ahdistettu seinää vasten, mitä tekee tämä ah niin ekologinen viherpomo?

  Hän haluaa maahamme miljoona neekeriä Afrikasta, saamaan heti saman elintason tai paremmankin kuin tuo juuri sontakasaksi moitittu tavallinen suomalainen.

  Mikään ei ole liikaa, mikään ei haittaa, luonto ei merkitse mitään, jos tulija vain on Afrikasta. Kaikki, koko luonto, koko maa, koko kansa, voidaan uhrata kunhan vain maahan saataisiin mahdollisimman suuri joukko mahdollisimman nopeasti lisääntyviä neekereitä. Tämä on itseisarvo, jonka rinnalla mikään ei ole mitään.

  Ilmasto muuttukoon, öljy loppukoon, kaikki tuhoutukoon, mutta neekereitä ensin ja paljon. 🙂

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 10. Otanpa vielä toisen, hyvin ajankohtaisen näkökulman tähän johtajiemme mielisairauteen, jota toki voi myös arkisesti luonnehtia ahneudeksi.

  Hillary Clintonhan on äärimmäisen korruptoitunut sotarikollinen ja hänen miehensä, Bill Clinton, on degeneroitunut seksiaddikti. Mutta tässä ei ole mitään epätavallista. Nykyinen globaalieliitti (ai niin, pieni anekdootti: jos puhut maailman rikkaimmasta yhdestä prosentista (1 %) niin olet antisemitisti ja joudat vankilaan, koska ainakin puolet tästä porukasta on juutalaisia) palkitsee pahimmat rikolliset, sillä he ovat yksinkertaisesti helpoiten johdettavia. Narkkari, seksiaddikti, äärimmäisen ahne ihminen on helppo orjuuttaa. Siksi johtajamme valikoituvat tästä porukasta, paitsi jos ihminen on kaunainen haloska, joka vainoaa kunnon ihmisiä ihan ideologisesti, mutta silti parempi jos haloskakin on jostakin pahasti riippuvainen, esim. julkisuudesta. Jos näin on, hänelle annetaan säännöllisin väliajoin omaa huumettaan ja hän saa vääristellä naamaansa ns. prime-time.

  Mutta juuri nyt tämä limanuljaskaeliitin kaunis kuva on muuttumassa pahasti, pahasti realistiseksi, suorastaan inhorealistiseksi.

  Hillary Clintonilla oli ja on ns. luottopakkina (kunnon goyimilla on aina) oikea ihkaelävä muslimi: Huma Abedin. Huma on Pakistanin muslimeja, jonkun mielestä jopa kauniskin.

  Mutta sitten tullaan korruption ytimeen: Huma on kaikista maailman miehistä täydellisen rakastunut limanuljaskaan nimeltä Anthony Weiner. Ja kyllä, Anthony on kuin onkin ihkaoikea juutalainen.

  Uusin draama loputtomassa sionistisessa sontateatterissa kertookin nyt, että uusin FBI-tutkimus USA:ssa keskittyy tämän pedofiilinäkin tunnetun Anthonyn tietokoneeseen, jossa oli tuollaiset arkiset 650.000 sähköpostia. Anthony on kova poika istumaan koneen äärellä ja tietojeni mukaan hän on istunut siellä kädessään muutakin kuin kosher.

  Mutta eipä siinä vielä mitään.

  Tämä herkkääkin herkempi pari eli Huma ja Anthony ovat siis saaneet tutkittavakseen omille tietokoneilleen tämän Älyn Tonavan eli Hillary Clintonin kaikki sähköpostit.

  Huomatkaa tämä hienonhieno ero siihen kontrolliin, joka kohdistuu esim. meikäläiseen. Jos minä ilmoitan olevani kansallismielinen niin SUPO tulee käymään, mutta jos kyseessä on Yhdysvaltain hallituksen ministeri niin kukaan ei osaa sanoa mitään. Viineri ja Huma runkkailevat tietokoneitaan ja koshereitaan vuosikausia, Homeland Security tutkii turisteja, jotka sanoivat sanan ”juutalainen” Twitterissä.

  Näin se menee.

  Pahinta on se, että kuka tässä on mielisairas?

  Hillary tietenkin, Huma ja Viineri ovat vain Mossadin agentteja, toki eivät ehkä taivaan kirkkaimpia tähtösiä. Mutta silti.

  Ihmiskunnan historiassa ei varmaan koskaan ole ollut maailman johdossa surkeampaa porukkaa. Tämä nykyinen globaalieliitti on, todellakin, scum of the scum.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 11. Ihmiskuntaa johtaa perkele, joka on äärimmäisen mielenvikaisuuden olento (hukkuu ikuiseen helvettiin). Muutama sananen siitä. Kyseessä on oma kommenttini tässä osoitteessa:

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/10/31/waco/comment-page-1/#comment-288

  Kyseessä on artikkeli nimeltä ”Wacon joukkomurha USA:ssa 1993″, ja kommenttini viittaa paikoin kyseiseen artikkeliin. Kommenttini on seuraava:

  Tuollaisessa tapahtumassa ei ole itse asiassa mitään ihmeteltävää. Samanlaista murhaamista ja valehtelua elämä on aina ollut syntiinlangenneessa ihmiskunnassa, 1. Moos. 3. luku. Ihminen on syntiinlankeemuksen peruina luonnostaan perkeleen orja, murhaaja ja valehtelija sydämessään (jossa perkele asuu, Matt. 15:19). Sydämissä kaikki elämä ihmiskunnassa on aina ollut tuollaista murhaamista ja valehtelua. Perkele on juuri murhaaja ja valehtelija, Joh. 8:44. Sydämen viha on murhaamista, 1. Joh. 3:15.

  Artikkelin lopussa puhutaan totalitarismin uhasta ja tulosta, mutta totalitarismi on aina ollut olemassa luonnollisen maailman ainoana todellisuutena, koska perkele hallitsee luonnollista (= Kristuksessa pelastumatonta) ihmiskuntaa sydämistä käsin. Maailmassa on aina ollut perkeleen eli saatanan totalitarismi.

  Perkele eli saatana on koko tämän maailman villitsijä:

  ”Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle” (Ilm. 12:9).

  Luonnollinen ihmiskunta on saatanan vallassa, saatanalauma:

  ”minä (Jeesus) sinut (Paavalin) lähetän avaamaan heidän (pakanoiden) silmänsä, että he kääntyisivät pimeydestä valkeuteen ja saatanan vallasta Jumalan tykö…” (Ap. t. 26:17-18).

  Perkele on tämän maailman ruhtinas, totalitarismin ylläpitäjä, tyranni:

  ”En minä (Jeesus) enää puhu paljoa teidän (opetuslasten) kanssanne, sillä maailman ruhtinas tulee, ja minussa hänellä ei ole mitään” (Joh. 14:30);

  ”Nyt käy tuomio tämän maailman ylitse; nyt tämän maailman ruhtinas pitää heitettämän ulos” (Joh. 12:31);

  ”Ja Jumala on eläviksi tehnyt teidät, jotka olitte kuolleet rikoksiinne ja synteihinne, joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan, mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa.”

  Esimerkiksi nyky-Suomi, jossa evankeliumi on vääristelty ja hylätty, on puhdas perkeleen pyörittämä totalitarismi, jota suomalaiset kaikin tavoin tukevat.

  Tuo perkeleen vallassa oleminen, perkeleen totalitarismi, johtaa kuolemaan (ilman syntiä ja perkelettä kukaan ei kuolisi):

  ”Synnin palkka on kuolema” (Room. 6:23);

  ”sen, jolla oli kuolema vallassaan, se on: perkeleen” (Hebr. 2:14).

  Koska kaikki ovat luonnostaan, syntiinlankeemuksen peruina, perkeleen ja synnin orjia, kaikki kuolevat (myös kristityt kuolevat, koska heidän lihassaan on jäljellä vielä syntiä):

  ”kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä” (Room. 14:23);

  ”Joka syntiä tekee, se on perkeleestä” (1. Joh. 3:8).

  Kaikki siis kuolevat mainitun totalitarismin vuoksi:

  ”Ja samoin kuin ihmisille on määrätty, että heidän kerran on kuoleminen, mutta sen jälkeen tulee tuomio…” (Hebr. 9:27).

  Kukaan ei kuitenkaan kuole niin, että hän häviäisi olemasta. Kaikki nousevat viimeisenä päivänä ylös Jumalan eteen, ja Kristuksessa pelastumattomat joutuvat ikuiseen helvettiin ja Kristuksen omat saavat olla Jumalan yhteydessä autuudessa ikuisesti:

  ”Älkää ihmetelkö tätä, sillä hetki tulee, jolloin kaikki, jotka haudoissa ovat, kuulevat hänen (Ihmisen Pojan, Jeesuksen Kristuksen) äänensä ja tulevat esiin, ne, jotka ovat hyvää tehneet, elämän ylösnousemukseen, mutta ne, jotka ovat pahaa tehneet, tuomion ylösnousemukseen” (Joh. 5:28-29);

  ”Jeesus sanoi hänelle: ’Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut’” (Joh. 11:25);

  ”Sillä koska kuolema on tullut ihmisen kautta, niin on myöskin kuolleitten ylösnousemus tullut ihmisen kautta – – kuolleet nousevat katoamattomina” (1. Kor. 15:21, 52).

  Jeesus kutsuukin kuolemaa uneksi:

  ”Kun hän (Jeesus) tätä heille puhui, niin katso, eräs päämies tuli ja kumartui maahan hänen eteensä ja sanoi: ’Minun tyttäreni kuoli juuri ikään, mutta tule ja pane kätesi hänen päällensä, niin hän virkoaa eloon’ – – Ja kun Jeesus tuli päämiehen taloon ja näki huilunsoittajat ja hälisevän väkijoukon, sanoi hän: ’Menkää pois, sillä tyttö ei ole kuollut, vaan nukkuu’” (Matt. 9:18, 23-24).

  Niinpä kuolemassa ei ole mitään pelättävää. Kristityt tietävät nousevansa ylös ikuiseen elämään viimeisenä päivänä. Paavalikin kirjoittaa haluavansa kuolla:

  ”halu minulla on täältä eritä ja olla Kristuksen kanssa, sillä se olisi monin verroin parempi” (Fil. 1:23).

  Kuolema on kristityn palvelija, sillä se puhdistaa kristityn lihan lopuistakin synnin jäänteistä mädättäessään ja hajottaessaan sen. Itse asiassa kaikki, niin paha kuin hyvä, koituu aina kristityn parhaaksi:

  ”Mutta me tiedämme, että kaikki yhdessä vaikuttaa niiden parhaaksi, jotka Jumalaa rakastavat, niiden, jotka hänen aivoituksensa mukaan ovat kutsutut” (Room. 8:28).

  Kristityn ihmeellistä ja ihanaa asemaa kuvaavat nämä jakeet:

  ”Sillä minä olen varma siitä, ettei KUOLEMA eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme” (Room. 8:38-39);

  ”Älköön siis kukaan kerskatko ihmisistä; sillä kaikki on teidän (kristittyjen), teidän on Paavali ja Apollos ja Keefas, teidän on maailma ja elämä ja KUOLEMA, nykyiset ja tulevaiset, kaikki on teidän. Mutta te olette Kristuksen, ja Kristus on Jumalan” (1. Kor. 3:21-23).

  Maailman ihmiset, jotka eivät tunne Jumalan ihmeellistä todellisuutta ja Jeesusta Kristusta (syntien anteeksiantamusta), sen sijaan pelkäävät koko ajan kaikkea pelon orjina (koska heissä on perkele, synti ja tulevan tuomion pelko):

  ”että hän (Jeesus) kuoleman kautta kukistaisi sen, jolla oli kuolema vallassaan, se on: perkeleen, ja vapauttaisi kaikki ne, jotka kuoleman pelosta kautta koko elämänsä olivat olleet orjuuden alaisia” (Hebr. 2:14-15).

  He tuntevat kauhua, sortumista, epätoivoa, umpikujaa koko elämänsä ajan:

  ”Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa” (Luuk. 21:26).

  Jos siis artikkelin kuvaamissa Wacon tapahtumissa kuolleiden joukossa oli kristittyjä, heille ei varsinaisesti tapahtunut mitään pahaa. Heidän sielunsa vain irtaantuivat heidän ruumiistaan, ja he jatkavat olemistaan Kristuksen yhteydessä sielujensa puolesta. Viimeisenä päivänä heidän ruumiinsakin nousevat ylös, ja he saavat elää ikuisesti autuudessa sekä sielun että ruumiin puolesta, katoamattomina. Jumalattomina kuolleiden sielut sen sijaan joutuvat jo kuolinhetkellä helvettiin, ja viimeisenä päivänä heidän ruumiinsa nousevat ylös tuomiolle ja joutuvat nekin helvettiin, joten epäuskoiset elävät (paremmin: ovat olemassa) ikuisesti helvetissä sekä sielunsa että ruumiinsa puolesta.

  Kuoleman hetkellä siis sielut jatkavat olemassaoloaan yksityisesti joko helvetissä tai taivaassa, ja viimeisenä päivänä, jolloin ruumiit nousevat ylös Jumalan eteen, jumalattomille julistetaan sitten julkisesti (kaikkien ihmisten nähden) tuomio helvettiin. Kristuksen omille ei lausuta mitään tuomiota, sillä he ovat jo itse uskossa tuominneet itsensä (vanhan syntisen ihmisensä) ja syntyneet uudesti:

  ”Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka kuulee minun sanani ja uskoo häneen, joka on minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä, eikä hän joudu tuomittavaksi, vaan on siirtynyt kuolemasta elämään” (Joh. 5:24).

  Esimerkiksi siis sodat, joissa kuolee miljoonia, kymmeniä miljoonia tai satoja miljoonia ihmisiä, ovat vain Jumalan kylvötoimia, joissa hän kylvää peltoaan (hautausmaita); sodissa hän vain kouraisee kylvöastiaansa tavallista syvemmältä. Kuten 1. Kor. 15:35-58 kuvaa, ihmisen kuoleminen ja hautaaminen on kuin jyvän kylvämistä peltoon, jossa siemen kuolee mutta siten – kuolemalla – kasvattaakin uuden varren ja kasvin. Haudoista kuolleet ihmisetkin nousevat ylös kuka millaisenakin, toiset helvetin ihmisiksi, toiset taivaan ihmisiksi (Joh. 5:28-29). Kasvit ja niiden lisääntyminen jyvistä julistavat ylösnousemusta suurella voimalla kaikkien meidän silmiemme edessä.

  Kristityn ei tarvitse pelätä mitään. Jumalaton pelkää kaikkea ja hukkuu. Suomen kaikki elämä ja toiminta nykyisin on pelkoa, veruketta, luhistumista, uhmailua, väkivaltaa, valhetta, teeskentelyä, jumalattomuutta, hengellistä kuolemaa, siis viime kädessä perkeleen orjuutta – perkeleen totalitarismia.

  Ja siitä toden totta on seuraava kauhistuttava todellisuus. VILaurio

  Plusääni(4)Miinusääni(5)
  1. Niin että eikö olisi syytä tämän jatkuvan toistensyyttelytsunamin sijaan katsoa omaa sydäntä ja elämää vaikkapa Jumalan kymmenen käskyn valossa ja tehdä parannus? Vain niin perkele haavoittuu ja syntyy yhteys Isään Jumalaan, jolla on kaikki valta, myös valta yli perkeleen, joka on vain luotu enkeli (joka joutui lankeemukseen). Evankeliumi on ainoa voima, joka sitoo perkeleen.

   Saataisiin Suomeen todellinen totuusliike, Jumalan lasten rukoileva joukko. Nykyisten perkeleiden tilalle, jotka vain ruokkivat perkeleen toimintaa yhä kiihtyvään tahtiin.

   Oikean ja ilmaisen tien löytymisen toivossa,

   Uskonpuhdistuksen 499-vuotispäivänä. VILaurio

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
   1. Niin kuin minäkin toivon, että Suomen kansa alkaisi herätä todellisuuteen ja lukea Raamattua. Lutherin kirjoituksia toivon myös alettavan lukeman. Kiitos Vesa-Ilkka Laurio monista kirjoituksistasi täällä, niissä on totuuden ja ikiaikainen sinapin siemen, älä ihmeessä lannistu. Minunkin uskoani olet vahvistanut, kiitos siitä.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Kaikki luonnolliset (= Kristuksessa pelastumattomat) ihmiset pelkäävät kuolemaa sydämissään, ks. Hebr. 2:14-15 yllä. Jotkut ehkä eivät pelkää ruumiin kuolemaa, mutta sielun kuolemaa pelkäävät kaikki jumalattomat ihmiset.

    Sen sijaan että teeskenneltäisiin ulkonaista sankaria ja ”rohkeaa”, tulisi vaipua katumukseen ja tarttua uskolla syntien anteeksiantamukseen eli Jeesukseen Kristukseen. Maatamme ja kansaamme uhkaavat viholliset ja nyt jopa kaiken tuhoutuminen ovat yksinkertaisesti Jumalan rangaistus tämän maan julkeista synneistä (kammottavat ja jatkuvat lastenmurhat aborteissa, homous, jumalanpilkka, Jeesuksen Kristuksen pilkkaaminen, kirkkojen vesittäminen, oikean evankeliumin opettamisen lopettaminen kodeissa, kouluissa, yliopistoissa ja jopa kirkoissa ja siten lasten hukuttaminen ikuiseen kuolemaan, helvettiin, yleinen jumalaton, rietas ja häpeällinen elämänmeno jne.). Jos Suomen kansan tila säilyy nykyisenkaltaisena (perkeleellisenä), maan ja kansan tuhoutumista ei voi estää kukaan ”sankari” tai ”rohkea” hääräilijä. Ette te Jumalaa voi estää. Pelkkä ajatuskin sellaisesta on rienausta ja mielenvikaisuutta.

    Joona 3. luku:

    ”Joonalle tuli toistamiseen tämä Herran sana:’ Nouse ja mene Niiniveen, siihen suureen kaupunkiin, ja saarnaa sille se saarna, minkä minä sinulle puhun’. Niin Joona nousi ja meni Niiniveen Herran sanan mukaan. Ja Niinive oli suuri kaupunki Jumalan edessä: kolme päivänmatkaa. Ja Joona käveli kaupungissa aluksi yhden päivänmatkan ja saarnasi sanoen: ’Vielä neljäkymmentä päivää, ja Niinive hävitetään’. Niin Niiniven miehet uskoivat Jumalaan, kuuluttivat paaston ja pukeutuivat säkkeihin, niin suuret kuin pienet. Ja kun tieto tästä tuli Niiniven kuninkaalle, nousi hän valtaistuimeltaan, riisui yltään vaippansa, verhoutui säkkiin ja istui tuhkaan. Ja hän huudatti Niinivessä: ’Kuninkaan ja hänen ylimystensä määräys kuuluu: Älkööt ihmiset älköötkä eläimet – raavaat ja lampaat – maistako mitään, käykö laitumella tai vettä juoko. Verhoutukoot ihmiset ja eläimet säkkeihin, huutakoot väkevästi Jumalaa ja kääntykööt itsekukin pois pahalta tieltänsä sekä väkivallasta, mikä heidän käsiänsä tahraa. Ehkäpä Jumala jälleen katuu ja kääntyy vihansa hehkusta, niin ettemme huku.’ Kun Jumala näki heidän tekonsa, että he kääntyivät pois pahalta tieltänsä, niin Jumala katui sitä pahaa, minkä hän oli sanonut tekevänsä heille, eikä tehnyt sitä.”

    Kukaan Niinivessä ei ryhtynyt nousemaan Jumalan tuomiota vastaan ”rohkeana sankarina” (eli paatuneena saatanana).

    Kaikki Suomessa on nykyisin samaa saatanan riehumista, oli se ”pelastamista” tai ”ei-pelastamista”. Samaa sontaa kaikkialla. Missään ei tunneta Jumalaa:

    ”Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan, ei ole ketään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa; kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään. Heidän kurkkunsa on avoin hauta, kielellänsä he pettävät, kyykäärmeen myrkkyä on heidän huultensa alla; heidän suunsa on täynnä kirousta ja katkeruutta. Heidän jalkansa ovat nopeat vuodattamaan verta, hävitys ja kurjuus on heidän teillänsä, ja rauhan tietä he eivät tunne. Ei ole Jumalan pelko heidän silmäinsä edessä.” (Room. 3:10-18).

    Ulkonaisia vihollisia ja rikollisia vastaan Jumala on säätänyt esivallan (Room. 13:1-4), että maan päällä olisi jotenkin mahdollista elää. Demokratiallanne te kuitenkin olette tuhonneet esivallan ryhtymällä itse omaksi esivallaksenne. Rankaisisitteko te itseänne? Demokratia on suurta Jumalan rienausta, kun kurissa pidettävä (kansa) ryhtyy omaksi kurinpitäjäkseen hävittäen niin oikean esivallan juuria myöten ja nostaen perkeleen fyysisestikin yksinvaltaan. Olette sisäisesti naisia, Naahum 3:13. Kaikki portit ovat auki vihollisille. Kaikki on täällä yltä päältä saatanaa, ja selvää on, että Jumala tuhoaa tällaisen maan ja kansan. Suomen nykyisellä kansalla ei ole minkäänlaista olemassaolon oikeutta Jumalan edessä.

    Plusääni(2)Miinusääni(2)
 12. Tsuhnat !!

  ÄLKÄÄ ANTAKO PEELOLLE VALTAA !!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 13. James Hirvisaari on sionismia kauniissa paketissa. Sionistit eli juutalaiset löytävät ad infinitum uusia ”kapinallisia”, jotka sitten vetävät puoleensa esim. maahanmuuttokriittisiä ja aivan ensimmäinen asia on aina polvistuminen juutalaisten ja juutalaisvaltion edessä.

  James Hirvisaari ei takuulla missään yhteydessä koskaan tule sanomaan halaistua sanaa siitä, kuinka nimenomaan maailman mahtava juutalaisyhteisö ajaa suorastaan hysteerisesti rajoja auki valkoisissa maissa, mutta kuinka onkaan juutalaisten omassa maassa?

  Miksi James Hirvisaari ei kysy, että miksi ”Jews for Refugees” täällä meidän maassamme ja ”Jews for Walls” in Israel”?

  Miksi hän ei kysy, että miksi Ruben Stiller kannattaa äärimmäisen liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa meillä, mutta on suu visusti kiinni Israelin suhteen?

  Asia nyt on vain niin, että maahanmuuttokritiikki ei ole uskottavaa, jos ei puhuta asian ytimestä. Kuka ajaa länsimaita perikatoon? Mikä ryhmä hallitsee mediaa?

  Ei riitä aidantolpan katsominen, on nähtävä koko aita. Ja se aita on sionistinen, vaikka yksittäinen tolppa voikin olla valkoinen.

  Äänestän vasta, kun ehdokas on selkeästi kansallissosialistinen, häpeilemättä ja julkeasti. Nämä kaverit ovat Persu 2.0 ja pettävät suomalaiset heti, kun kipalakki kilahtaa ja kolikko kassaan kolahtaa.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. Hyvä kysymys, miksi James ei ota esille itse ydinasiaa? Se ihmetytty tuossa videohaastattelussa. Mies sanoi vain ettei tiedä tai ymmärrä mutta varmaan tietää.
   Saatat olla oikeassa. Pitää olla varovainen tässäkin kuten olisi pitänyt olla Timo Soininkin suhteen.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Janitskin ei ole suostunut tulemaan suomeen kun virkavalta on hänet halunnut , kuitenkin lähes samantien +-päivän tai parin sisällä sanookin pyrkivänsä eduskuntaan ,eli Suomeen . Miten mieli poikkelehtii näin ?, ellei ole hänellä jotain tietoa siitä että ei olisi vaarassa tullessaan Suomeen ? Ja kuka muu kuin eliitti pystyisi vakuuttamaan ettei ole konkreettisesti vaarassa ?

   Saattaa olla , että koko Janitskin jahti voi olla tietynlainen Psyops, ”Psywar”

   https://en.wikipedia.org/wiki/Psychological_warfare

   Kirjoitin aiemmin jossain toisessa aiheessa miten he kontrolloivat ihmisiä, merkittävä osa liittyy pelkoon ja peloitteluun. Voisiko tässä MV lehteä ja Janitskia vastaan harjoitetussa näytelmässä olla kyse siitä että näytetään mahdollisimman julkisesti kansalle että jos asetut vastaan niin me tulemme pistämään sinut matalaksi ,huumaamme sinut vasten tahtoasi.

   Eli mediajulkisuus mahdollisimman isosti, jonka tekee MV jutuillaan miten Suomen eliitti käyttäytyy niitä kohtaan jotka asettuvat vastakarvaan.

   Kun Suomalaiset lukivat miten mv:ssä kirjoitettiin pidätyksestä,huumaamisesta ( ISOSTI )sen voi lukijat tulkita henkilökohtaisesti ”uhkauksena itselleen” (Modus operandi ? ), ja sekö olikin juuri tarkoitus ? Tapahtuma piirsi lukijoiden tietoisuuteen kuvan virka koneistosta joka jahtaa toisinajattelijoita jopa ulkomailta asti . Itse olen ainakin näkeväni tuossa koko spektaakkelissa PsyWar detaileja, toivottavasti olen väärässä.

   Edellä mainittu on toki kaikki vain spekulointia, mutta ehkä on parasta spekuloida ja pitää kaikki vaihtoehdot mielessä .

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat