JP Morgan -pankkikuolemat jatkuvat

Jälleen yksi JP Morgan -pankin työntekijä on kuollut. Pankkiiri Julian Knott ampui sekä vaimonsa että itsensä.

Ruumiit löydettiin Knottien talon vierestä New Jerseystä viime sunnuntaina. Pankinjohtajan perheeseen kuului myös kolme lasta. JP Morgan -pankki ei ole tahtonut kommentoida tapausta.

Lukuisia JP Morganissa työskennelleitä pankkiireja on kuollut tämän vuoden aikana, yleensä oman kätensä kautta. Pankille työskennellyt asianajaja Joseph Giampapa puolestaan kuoli hämärässä yliajossa, jota monet epäilevät murhaksi. Lisäksi pankin johtoa epäillään vakavista talousrikoksista, viimeispimpänä korruptiosta Aasiassa. Pankki oli myös mukana juutalaisen Bernard Madoffin kymmenien miljardien dollareiden petoksessa.

Hang the Bankers

3 kommenttia

 1. Joidenkin tietojen mukaan pankki on vakuuttanut työntekijänsä kuolemantapausten varalta ja näin ollen kuolemat ovat pankin etujen mukaisia. 🙂

  Sopii mainiosti USA:n siionistipankkimaailmaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Niin kai se sitten menee että kun myy sielunsa paholaiselle joka sitten riistää kaiken pois ja uhkaa vankilalla lahjusten vastaanotosta ja muista korruptiosta ja asioiden vääristelystä niin pakopaikkoja ei ole uin yksi: kuolema. Ja jotta kukaan ei jäisi ”velkaa” on kaikkien kuoltava kerralla.

  Sitä saa mitä tilaa. Kaikkien näidenkin ihmisten elämällä olisi voinut olla globaalisti merkistystä, mutta he mieluummin päättivät juosta rahan perässä. Miksi? Ehkä he olivat nuoria sieluja jotka vielä joutuvat seuraavassa elämässä tekemään samat päätökset rahan puolesta kuin nytkin. Toivottavasti he tekevät silloin oikean päätöksen, ettei heidän tarvitse taas tappaan itseään ja perhettään.

  Minkäslainen se ahneen loppu olikaan?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat