Julia Caesar: Katumusparaati IHV, ilman henkilökohtaista vastuuta

”Monet katuvat nyt. Olette tuskin voineet välttää näkemästä heidän kasvoiltaan ilmenevää syyllisyyden täyttämää harmautta; katumusparaati kaikessa komeudessaan.”

Se on uusi trendi vallanpitäjien taholta: pyöriä tervassa ja höyhenissä, ja vannoa virhettäsi. Yrittäen siten voittaa takaisin valta, jonka juuri ymmärrät menettäneesi.

Mutta älä kuvittele hetkeäkään, että tulet saamaan anteeksi sen, että lahjoitit Ruotsin pois.

Wikileaksistä vuotaneet tiedot osoittavat, että Ruotsin kokoomuksen puoluehuiput olivat hyvin tietoisia siitä, mitä he tekivät, kun he kahdeksaksi vuodeksi avasivat rajat ja päästivät maahan lähes miljoona maahanmuuttajaa.

Se alkoi edellisen ulkoministeri Michael Sandströmin aikana, nykyisin PR-toimisto Prime Groupin vanhempi neuvonantaja. Hän oli pääministeri Fredrik Reinfeldtin lähin mies koko hallituksen valtakaudella 2006-2014 ja tuki häntä uskollisesti ja tarmokkaasti hänen kansanvaihtohankkeessaan.

Ruotsin väestönvaihto – loistava idea

Mikael Sandström ei säästellyt vaivaa muuttaakseen Ruotsin väestörakennetta vain kahdeksassa vuodessa merkittävästi ja ikuisesti, pysymällä Reinfeldtin apuna tuomalla lähes miljoona maahanmuuttajaa maapallon väkivaltaisimmista ja huonoiten toimivimmista muslimimaista.

Sikäli kuin tiedetään, hän ei ilmaissut elettäkään protestoidakseen Tämän Suuren suuruudenhulluista suunnitelmista niiden vuosien aikana, kun hänellä oli hyvät mahdollisuudet vaikuttaa jotain.

Voimme siis lähteä siitä, että hän katsoi, että Reinfeldtin Ruotsin väestönvaihto lukutaidottomiin kolmannesta maailmasta tuleviin oli loistava idea.

Kaiken kaikkiaan Sandström vastasi täysin noin 40 000 päätöksestä ja sopimuksesta allianssissa kahdeksan vuoden aikana, hän kertoi itse. Tästä hän vastaanotti, ei vain rutosti palkkaa, mutta myös kaikki muut valtiosihteerille myönnetyt erioikeudet. Kunniaa unohtamatta.

Snaphanen-1

Hän katuu aivan valtavasti

Nyt hän katuu. Hän katuu aivan valtavasti. Hän sanoo. Viimeisessä kirjoituksessani Kvartal-lehdessä, selvitin Mikael Sandströmin synnintunnustusta.

“Meidän on hyväksyttävä se, että ei ole mahdollista palata politiikkaan, joka kriisin aiheutti. Meidän on väheksymättä sitä, että meillä on mahdotonta olla vapaa tai hyvin liberaali maahanmuuttopolitiikka maassa, joka on hyvinvointivaltio ja jossa on korkea taloudellinen elintaso, maailmassa jossa on suuria taloudellisia eroja.”

“Jos emme halua hyväksyä, että rinnakkaisyhteiskunta, joka jo on ja edelleen kasvaa, meidän on ryhdyttävä toimenpiteisiin estääksemme ihmisiä köyhistä maista tulemasta tänne.”

“Mikä tahansa vähemmän tiukkaan suuntaan muuttava politiikka johtaa Ruotsiin lisääntyvään maahanmuuttovirtaan, jopa henkilöiden, joilla ei ole suojelun tarvetta”, kirjoittaa Sandström.

Hän kirjoittaa myös, että “vastuu siitä, että tilanteesta Ruotsissa tuli niin vakava, on meillä itsellä. Useat hallitukset, eikä vähiten se jossa minä toimin yli kahdeksan vuotta, on tehnyt suuria virheitä maahanmuuttokysymyksissä”.

Heureka – mitä havaintokyky! Silti kieltäydyn itse painokkaasti sisällyttämästä tähän “me” ja “meidän”.

Ruotsin kansalta ei ole koskaan kysytty haluammeko me tulla vaihdetuksi ihmisiin kolmannen maailman maista, joissa on muinainen kulttuuri ja uskonto, joka ei ole mitenkään yhteensopiva ruotsalaisiin arvoihin.

Suurkaupungit muuttuivat säännönmukaisesti sotatoimialueiksi

Vastuu lankeaa raskaasti poliitikoille ja toimittajille, jotka oman toimiensa lisäksi eivät ole säästelleet vaivaa mahdollisimman nopeasti muuttaa Ruotsi monikulttuuriseksi helvetiksi, päivittäisillä ammuskeluilla, puukotuksilla, murhilla, raiskauksilla, ryöstöillä, naisten sortamisella, kunnia kulttuurilla ja muilla maahantuoduilla kulttuurisilla ominaisuuksilla.

Määrätietoisesti ajamalla tuhoisaa ja vastuutonta maahanmuuttopolitiikkaa viimeiset 40 vuotta ovat erinäiset poliitikot onnistuneet muuttamaan Ruotsin kolme suurkaupunkia säännönmukaisesti sotatoimialueiksi, joissa päivät ilman teloituksia ovat yhä harvinaisempia: Malmö. Göteborg. Tukholma.

Malmo-ampumatapaus-16v-Sydsvenskan-kk

Entinen valtiovarainministeri Anders Borg katuu

SVT:ssä “Minun totuuteni”, 11. joulukuuta, entinen valtiovarainministeri Anders Borg katuu noin 45 minuutin kohdalla: http://www.svtplay.se/video/11478210/min-sanning/min-sanning-anders-borg-sasong-9-anders-borg?start=auto

Oliko se “oikea tie”, että allianssi yhdessä vihreiden kanssa vuonna 2011 avasi ovet ammolleen suurelta osin säätelemättömälle maahanmuutolle?

On oltava merkittävä vasemmistovetoisen julkisen palvelun toimittaja – Anna Hedenmo SVT:stä – joka esittää näin typerän kysymyksen.

Anders Borg vastaa, ja kuuntele tarkasti, mitä hän sanoo, kun runsaat kaksi vuotta on kulunut vuoden 2014 vaalitappiosta ja hänellä “on ollut etu ajatella hieman”:

“Sehän on osoittautunut hyvin kalliiksi. Jos olisimme tienneet, että Eurooppaan tulee miljoona ihmistä, niin emmehän me olisi menneet siihen suuntaan. Silloinhan olisi jo aikaisemmin katsottu, kuinka olisi voitu kiristää määräyksiä.”

Maahantulovirta ja kustannukset tulivat shokkina

Mikä yllätys! Maahantulovirta ja kustannukset tulivat siis yllätyksenä maan valtiovarainministerille 2006-2014. Hän ei ole ymmärtänyt – tai teeskenteli ettei ymmärtänyt – että jos taloudellisilla ja muilla kannustimilla sävytetyn viestin lähettää kaikille maailman ihmisille, että he ovat tervetulleita tunkeutumaan Ruotsiin ilman mitään syytä, niin silloin saa mitä pyytää.

Vain poliitikot ja toimittajat voivat hämmästyä, kun maahanmuuttajia virtaa juhlimaan Ruotsin hyvinvointia – useimmat ilman joko turvapaikkasyytä tai henkilöasiakirjoja.

Anders Borg sortuu tunnustamaan, että “Ympäristöpuolueella on tähän kysymykseen äärinäkemys, joka ei toimi käytännössä”.

He eivät kyseenalaistaneet puoluejohtajan hullua kostoa

Oliko Maahanmuuttopuolue Ääriainesten käsitys tuntematon hallitukselle vuonna 2011? Ei tietenkään.

He eivät ole koskaan yrittäneet salata, että he haluavat repiä alas kaikki rajat ja haluavat vapaata maahanmuuttoa ja vapaata hyvinvointivaltion ryöstöä. Anders Borg ja Mikael Sandström olivat yhtä tietoisia siitä vuonna 2011, kuin he ovat nyt.

Mutta he eivät kyseenalaistaneet Fredrik Reinfeldtin pakkomiellettä, tämän hullun henkilökohtaisen koston omalla monietnisellä alkuperällään sallittiin ohjata koko maan maahanmuuttopolitiikkaa. He pysyivät vaiti ja olivat samaa mieltä. Suora linjaus.

Vielä vuonna 2016 istuu Anders Borg SVT:ssä ja vakuuttaa Reinfeldtille suurta kunnioitustaan. Se itse asiassa aiheuttaa pahoinvointia.

Reinfeldt oli selvillä yhteistyöstä YP:n kanssa

Fredrik Reinfeldtille itselle oli hyvin selvää, että hän on aikoi tehdä yhteistyötä YP:n (Ympäristöpuolue) kanssa eristääkseen ”maahanmuuttokriittisen” RD:n, mikäli puolue pääsisi eduskuntaan vaaleissa 2010.

“Meidän on kyettävä etsimään laajempia ratkaisuja niin, että Ruotsin sisäpolitiikan kehittyessä, on luonnollista aloittaa Ympäristöpuolueesta. Otamme vastuun Ruotsin hallitsemisesta jopa hieman monimutkaisemmissa olosuhteissa “, hän sanoi Svenska Dagbladetissa vuonna 2009, vuotta ennen vaaleja.

Syyksi hän toteaa “RD:n raa’an muukalaisvihamielisyyden”. “Se on tosiasia, että tällaisen puolueen kanssa ei tehdä yhteistyötä.” (RD)

Tämä sen jälkeen, kun Liberaalien johtaja Jan Björklund julisti samaa aikomusta yhteistyön tekemisestä Ympäristöpuolueen kanssa, jotain mistä hän luultavasti ei halua muistutettavan tänään.

Anna Kinberg Batra katuu

Nykyinen kokoomusjohtaja Anna Kinberg Batra, Fredrik Reinfeldtin klooni ja varjo, myös katuu.

Sen sijaan, että he ovat vuosia puhuneet vapaan maahanmuuton puolesta “ideologisista syistä”, kuulostaa hän nyt ilmoittavan, että hän ajattelee nyt eri tavalla. Tosin hän tulee aina olemaan “täysin vakuuttunut siitä, että avoimuus muulle maailmalle on elinehto.” (Keille? Kirjoittajan kysymys.)

“Mutta avoimuus ei tarkoita samaa kuin sallivuus. Vahvistamalla avoimuutta ulkomaailmaan ei ole sama kuin sääntelemätön maahanmuutto”, uskoo puuduttavan selkeästi Anna Kinberg Batra.

Teflonin alla ei ole – mitään

Hänen ilmestyksessään on jotain, joka aiheuttaa sen, että hänestä ei saa otetta ja hän jää huomiotta. Pinta on liukas ja hylkivä kuin teflon, ja teflonin alla – ei ole mitään. Ei elonmerkkejä, luonnetta tai sielua. Persoonallisuus on yhtä vahva kuin Barbi-nuken. Hänen väitetty parannuksensa on yhtä uskottavaa kuin muslimien lausunnot taqiyya soveltaen.

Anna Kinberg Batra tietää, että vain yksi neljästä vastasaapuneesta, jotka tulivat Ruotsiin vuonna 2008, on kokopäivätyössä tänään. 75 prosenttia ei ole. Se voisi johtaa pohdintaan siitä, keitä päästettiin Ruotsiin ja miten se hyödyttää maatamme, että suurin osa on lähtöisin tuhoutuneilta muslimien sota-alueilta ja joilla on vähäinen tai ei koulutusta lainkaan.

Anna Kinberg Batra ei ole ymmärtänyt todellakaan mitään.

Mutta AKB:n fiasko johtuu vain siitä, että “allianssihallitus on epäonnistunut integraatiossa”.

Toisin sanoen: jos vuosikymmenten epäonnistumisista huolimatta ammennetaan vielä satoja miljardeja integraatioon, tulee yhtäkkiä mahdolliseksi hakata pyöreä palikka neliskulmaiseen reikään ja päinvastoin.

Ihmiset tulevat muuttumaan ihmeellisesti. Pienellä integraatiolla tulee työllistymiskyvyttömistä lukutaidottomista kolmannesta maailmasta tulleista yhtäkkiä täydellisiä voittoarpoja.

Simsalabim! Tällä yhdellä lauseella Anna Kinberg Batra paljastaa, että hän ei ole ymmärtänyt todellakaan mitään “haasteista” (lue: ratkaisemattomista ongelmista), joita hän ja muut Allianssin jäsenet ovat tuputtaneet Ruotsiin.

“Anna varmisti, että kaikki tanssivat Reinfeldtin pillin mukaan”

Entinen kokoomuslainen Fredrik Antonsson kirjoittaa blogissaan “Epätahtiin”:

“Ryhmänjohtaja Anna piti järjestystä yllä eduskuntaryhmän sisäisessä keskustelussa ja varmisti, että kaikki kokoomuksen jäsenet tanssivat puolueen linjassa Reinfeldtin pillin mukaan.

Ryhmänjohtaja Anna ruoski niitä, jotka viestittivät, että heillä oli erilaisia näkökantoja silloin tällöin, sellaisia näkemyksiä, joita Kinberg Batra on esittänyt ominaan nyt täällä. Kun Reinfeldt puhui Norrmalmstorgilla ’Avatkaa sydämenne’ Kinberg Batra taputti käsiään tavalla, joka olisi saanut Nalin Pekgulin vihreäksi kateudesta.

Mutta se oli silloin. Nyt Anna Kinberg Batra katuu. (…) Sanoja ’olen pahoillani’ tai ’anteeksi’ ei artikkeli kuitenkaan sisällä.”

Yritysjohtajan kirje Anna Kinberg Batralle

Eräs lukijani, yritysjohtaja, joka on aina äänestänyt kokoomusta mutta on saanut tarpeekseen puolueen pettämisestä, on sallinut minun lainata hänen Anna Kinberg Batralle lähettämäänsä kirjettä. Kirjoittajan luvalla esitän joitakin lainauksia kirjeestä. Tämä liike-elämän edustaja heijastaa tyytymättömyyttä ja pettymystä, joka hänen mukaansa on yleistä maan yrittäjien keskuudessa.

“Hei Anna!

Sinä ja Tomas Tobé toteatte, että ’on selvää, että integraatioprosessin laatua ja tehokkuutta on nostettava.’ Okei, siitä luultavasti kaikki ovat samaa mieltä.

Miksi? Olette ajaneet politiikkaa meidän ohi, joka tarkoittaa, että sadat tuhannet ihmiset ovat muuttaneet tänne, joiden kanssa minulla ei ole yhtään mitään yhteistä. Miksi haluaisin lisää integraatiota heidän kanssaan? ’Integraatio’ on sitä, kun te poliitikot haluatte käyttää ruotsalaisia tykinruokana niiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotka te olette itse saaneet aikaan.

Mielestäni teidän on ensin integroitava itsenne syrjäytymisalueille, integroikaa lapsenne ja lapsenlapsenne kouluihin siellä. Juuri tehän varmistitte, että kävi näin ja juuri tehän olette veisanneet ’monimuotoisuuden’ arvosta kaikki nämä vuodet. Sitten voitte tulla kysymään meiltä, jos haluamme kantaa kortemme kekoon. Vaikka voin antaa teille vastauksen jo nyt, me emme ole kiinnostuneita siitä.

Jos sinulla olisi vähänkään sisua, huolehtisit siitä, että saamme suuria maahanmuuttajien vastaanottokeskuksia vähintään 5 000 henkilön / yksikön Östermalmille / Vasastadeniin / Södermalmille sekä vastaavasti Danderydiin. Sen lisäksi tarvitaan yksi moskeija lisää Nytorgetille. Pysäköintipaikkojen lisäämiseksi riittävästi tasoitetaan kortteli torin länsipuoleiselta alueelta. Ravintolat Urban Deli samoin kuin Nytorget 6, ja kymmenkunta muuta savustetaan kaiken tieltä.

Sullotaan moskeija myös Djursholmiin, kun sinulla on vielä virtaa. Tekisi djursholmenilaisille hyvää saada vähän hengenravintoa jo 5.30 aamulla, kun mufti mylvii sanomaansa naapurustossa. Se kaikuu hyvin vetten yli. Näin ehkä Lidingön asukkaatkin saavat heille kuuluvan osansa.

Panostat mieluummin maahanmuuttajien ääniin kuin minun ääneeni, joka on aina äänestänyt kokoomusta. Minähän olen kaikesta huolimatta vain ruotsalainen. Nyt toisen luokan kansalainen omassa maassani (kuten olen ymmärtänyt, että minut virheellisesti katsotaan sellaiseksi). Näin siitä huolimatta, että olen maksanut useita miljoonia veroja, minä henkilökohtaisesti / minun yritykseni sekä kaikki työntekijät sekä minun uskollisuuteni Ruotsia kohtaan. Ruotsi, josta kuulin edeltäjäsi sanoneen ettei se ole enää minun, vaan kuuluu ihmisille täysin eri kulttuureista, jotka tulevat tänne ’elämän keskelle’!”

Tobias Billström – ainoa joka protestoi

Seuraava mies käsittelyssä on Tobias Billström, joka oli allianssihallituksen maahanmuuttoministeri molempien kansanedustajakausiensa aikana.

Hän on se, joka poikkeaa Katumusparaatista, koska hän on ainoa kokoomuksen katumusnelikon vallanpitäjästä, joka senaikaisista vallanpitäjistä todella pyrki olemaan Fredrik Reinfeldtin fanaattisuutta vastaan.

Tobias Billström johti kotoutus- ja maahanmuuttoasioiden työryhmää. Hän matkusti ympäri maata ja kuunteli äänestäjien näkemyksiä. Helmikuun alussa 2013 hän rohkeni käyttää kiellettyä sanaa “määrä”.

“On muistettava, että ne määrät ihmisiä, jotka tulevat Ruotsiin, vaikuttaa kumpaankin näistä alueista. Minä ja muut puolueen edustajat olemme matkustaneet laajalti maassa syksyn aikana, valmisteltu työryhmää ja imeneet jäsentemme ja äänestäjiemme näkemyksiä. Heille on erittäin selvää, että he haluavat muutoksia maahanmuutto- ja kotouttamispolitiikkaan.”

Ojennettiin nöyryyttävillä tavoilla

Tuo pieni sana “määrä” riitti, että helvetti pääsisi valloilleen.

Kritiikki ulkopuolelta omasta puolueesta ja puolueen ulkopuolelta oli armotonta. Billström oli lausunut sopimattoman sanan ja tuli julkisesti ja ojennetuksi nöyryyttävillä tavoilla ja revityksi Fredrik Reinfeldtin toimesta korvasta. Uskossaan uskonvarma uskovainen kulttijohtaja Reinfeldt saarnasi vielä kerran uskontunnustustaan:

“Maahanmuutto rikastuttaa Ruotsia.”

Tobias Billström ei sen jälkeen enää koskaan puhunut määristä.

“Lähes kaikki tulkittiin pahansuopuudeksi”

Lähes neljä vuotta myöhemmin, hän sanoo Aftonbladetin haastattelussa:

”Oli hyvin vaikea keskustella näistä asioista tasapainoisella tavalla. Lähes jokainen viittaus haluun muuttaa tai parantaa kohtasi väitteen, että se oli pahansuopuutta. ”

“Puolueemme ei voinut ottaa sitä huolta, jota vakavasti ottaen oli kansalaisten keskuudessa. Ja, että sitä ei toteutettu ehdotuksessa, joka voisi voittaa äänestäjien luottamuksen. Puolueen vaalien jälkeen tekemä analyysi vahvistaa sen. Se oli yksi niistä kohdista, joissa epäonnistuimme täysin.”

Julkisen korvapuustin jälkeen 2013 oli Tobias Billströmin tehtävä valinta. Vaihtoehdot olivat:

 1. Erota ja aloittaa uusi elämä.
 2. Jäädä ja ajaa oman vakaumuksensa vastaista politiikkaa.

Kuten tiedämme, Tobias Billström valitsi jälkimmäisen vaihtoehdon. Hän päätti jäädä Fredrik Reinfeldtin ruoskan alle ja siten nöyryyttää itseään vielä lisää.

Alkakaa järjestää jonoa jonotuslippuautomaatille

Katumusparaatia johtaa siis neljä kokoomuslaista, jotka kaikki olivat korkeissa viroissa allianssihallituksessa monta vuotta. Valtiosihteeri, maahanmuuttoministeri, kokoomuksen ryhmänjohtaja ja valtiovarainministeri, kaikki Fredrik Reinfeldtin lähipiirissä.

He eivät tule olemaan viimeiset, jotka tulevat esiin ja nyyhkyttäen anovat anteeksiantoa. Kaikki ne, jotka ovat osaltaan myötävaikuttaneet Ruotsin peruuttamatonta vahingoittamista voivat alkaa järjestämään jonoa jononotuslippuautomaatille. On kiire, on tulossa ruuhka.

Kysymys kuuluu: mitä teki tämä nelikko niinä vuosina, kun heillä oli mahdollisuus tehdä jotain laukkaavalle maahanmuuttohulluudelle? Köhivätkö he edes millekään eduskuntaryhmän kokouksessa? Vastustivatko he selvästi pakkomielteistä puoluejohtajaansa?

Vastaus on ei. Tämä on Katumusparaati IHV, ilman henkilökohtaista vastuuta.

Jäljelle jää viimeinen keino: Olivatko he tietämättömiä siitä, mitä he tekivät? Eivätkö he ymmärtäneet ajamansa avointen rajojen politiikan seurauksia? Olivatko he yksinkertaisesti taitamattomia?

Olen pahoillani, että minun tarvitsee vetäistä lankku katujien jalkojen alta, mutta he, jotka nyt pesevät kätensä tiesivät harvinaisen hyvin, mitä he tekivät.

Toisin kuin Anders Borg väittää SVT:ssä “Minun totuus”-ohjelmassa he olivat hyvin tietoisia tuhoisista vaikutuksista, mitä heidän politiikkansa tulisi saamaan aikaan maalle. Kaikki muu olisi oman hylätyn älykkyystestinsä allekirjoittamista.

Vuodettu asiakirja paljastaa täyden tietämyksen

Kokoomuksen ministerit tiesivät massamaahanmuuton Lähi-idästä vaikuttavan Ruotsiin kohtalokkaalla tavalla. Sen paljastaa Wikileaksistä vuotanut asiakirja, Mikaela Åkermanin Svenska Dagbladetissa julkaisema artikkeli 21. tammikuuta 2011.

Artikkeli on julkaistu, siis vain muutama viikko ennen kuin allianssihallitus meni mukaan pikaisen mielenhäiriön sävyttämään maahanmuuttosopimukseen Ympäristöpuolueen kanssa maaliskuussa 2011.

Suuri murhe oli irakilaisten maahanmuutto.

2. syyskuuta 2007 matkusti ulkoministeri Carl Bildt ja maahanmuuttoministeri Tobias Billström suurimman mahdollisen salailun aikana Irakiin ja tapasivat USA:n suurlähettilään Ryan Crockerin.

Mukana kokouksessa oli Bildtin ja Billströmin lisäksi jopa lähetystöneuvos Björn Lyrvall ja Ruotsin Irakin suurlähettiläs, Niclas Trouvé, jonka asemapaikka oli silloin Jordaniassa.

Pääasiallinen murhe, jonka Carl Bildt otti esiin kokouksessa Bagdadissa oli – salaisen asiakirjan mukaan – irakilaisten maahanmuutto Ruotsiin.

Ruotsi on yksi niistä maista maailmassa, joka on ottanut eniten irakilaispakolaisia.

Viime vuonna asui noin 126 000 irakilaista maahanmuuttajaa Ruotsissa. Pelkästään Södertälje on ottanut enemmän irakilaisia kuin Yhdysvallat ja Kanada yhteensä.

ruotsislam-2

“Maahanmuutto-ongelma riehuisi hallitsemattomana”

Ulkoministeri Carl Bildt kertoi Ryan Crockerille, että Ruotsissa odotettiin noin 20 000 irakilaisen turvapaikkahakemusta vuonna 2007. Näistä laskettiin myönnettävän noin 74 prosenttia, lähes 15 000.

“Ilman oleskeluluvattomien palauttamisen sääntelyjärjestelmää maahanmuutto-ongelma riehuisi hallitsemattomana yhdeksän miljoonan asukkaan maassa”, Bildt totesi asiakirjan mukaan.

Ruotsin ministerit ovat amerikkalaisten mukaan lisäksi huomauttaneet, että pakolaiset, jotka saapuivat Ruotsiin vuoden 2003 jälkeen olivat vaikeampia integroida yhteiskuntaan, koska ne olivat “varattomia, huonosti koulutettuja, ja ammattitaidottomia tai kielitaidottomia”.

“Bildt ja Billström mainitsivat useita varsin huomattavia kunniaan liittyneitä murhia, jotka saivat aikaan Ruotsin kansan lisävaatimukset tiukemmasta maahanmuuttopolitiikasta”, selvitetään edelleen raportissa.

Bildt ja Billström olivat täysin tietoisia 2007

Kumpikaan herroista Bildt tai Tobias Billström ei halunnut kommentoida raportin tietoja.

On kuitenkin selvää, että Bildt, joka oli porvarihallituksen pääministeri 1991-94 kumosi sosiaalidemokraattien Lucia-päätöksen vuodelta 1989 ja avasi Ruotsin rajat massamaahanmuuttolle Balkanilta, kuten Tobias Billström 2007 oli täysin tietoinen, että erityisesti ei-eurooppalaisten maahanmuutto oli hyvin vahingollista Ruotsille.

Tämä osoittaa, että kokoomusjohtajat vuoden hallitusvastuun jälkeen olivat hyvin tietoisia yhteensopimattomista kulttuureista tulevan massamaahanmuuton yhteiskunnallisesti vahingollisista seurauksista Ruotsille.

Silti he tekivät niin kuin he tekivät. Silti Fredrik Reinfeldtin annettiin jatkaa, kun hän vei maan katastrofiin, jonka korjaaminen kestää vuosikymmeniä – jos se on edes mahdollista.

Poliittiset huorat myyvät sielunsa

On olemassa nimi ihmisille, jotka myyvät itseään materiaalisia palkkioita vastaan: huora.

Mutta todelliset huorat eivät koskaan anna vääriä toiveita.

Poliittiset huorat myyvät sielunsa sosiaalisia ja taloudellisia palkkioita vastaan. Myyvätkö he itseään sen lisäksi, vastoin parempaa tietoa, ollen täysin tietoisia siitä, että he aiheuttavat maalleen ja kansalleen korjaamatonta vahinkoa?

Sille on toinen sopiva sana: maanpetturi.

“Suuri määrä ihmisiä on aiheuttanut Ruotsin suurimman kriisin”

“Samaan aikaan meidän tulee muistaa, että he olivat kaikkea muuta kuin yksin. Suuri määrä ihmisiä päättäjien ja mielipiteen muokkaajien asemassa on edistänyt sitä kehitystä, joka loi modernin Ruotsin suurimman kriisin. Jono julkisen synnintunnustuksen karsinassa pitäisi kiemurrella kauas”, kirjoittaa Arvid Nilsson “Hyvä yhteiskunta”-blogissa.

“Kun virheet vision ja todellisuuden välillä on nyt käymässä yhä selvemmäksi tulee paine kasvamaan. Yhä kasvava joukko jättää vanhan liittouman ja vaihtaa puolta. Todennäköisesti tämä ryhmä ajan kuluessa tulee sisältämään yksilöitä laajasti eri poliittisista leireistä.”

“Tulemme kuulemaan yhä enemmän tunnustuksia ihmisiltä, jotka olivat omistautuneet harjoittamaan mielipideprostituutiota jo kauan ennen kuin he käsittivät ongelman.”

Tyhjien sanojen ja selittelyiden aika on ohi

Sanokaamme kiitos ja aamen heidän selityksilleen? Minkä luottamuksen ansaitsevat poliittiset huorat? Eivät mitään, jos minulta kysytään. No Mercy.

Koko täydellisen häikäilemättömyyden jälkeen Ruotsia ja ruotsalaisia kohtaan, mitä nämä henkilöt ovat osoittaneet vähintään kymmenen vuotta, meillä on oikeus olla syvästi epäluuloisia.

Hyvin ajoitettu kieriskely tervassa ja höyhenissä on enemmänkin yritys tuoda esiin oman poliittisen uran jatke, kuin vilpitöntä katumusta.

Mitä me heidän tunnontuskistaan? Millä tavoin se auttaa meitä? Tyhjien sanojen ja selittelyiden aika on ollut jo kauan sitten ohi. Äänestäjien luottamus on kulutettu loppuun, meidän suvaitsevaisuutemme ja kärsivällisyytemme on pohjamudissa.

Nyt tarvitaan tunteettomia palauttamispäätöksiä

On korkea aika kaikille vastuussa oleville kääriä hihat ja kääntää katseensa käytännön toimiin. Jotta Ruotsi saadaan taas jaloilleen, vaaditaan tunteettomia päätöksiä ja kotiuttamistoimenpiteitä suuressa mittakaavassa.

Edes RD ei uskalla puhua siitä, mutta poliitikot, jotka ymmärtävät, että on välttämätöntä lähettää takaisin ihmisiä heidän kotimaihinsa, joilla on ilmeisen tuhoisa ja väkivaltainen toimintamalli, tulevat tekemään läpimurron mielipidetiedusteluissa.

Aloitetaan kotiuttaminen kolmesta pääryhmästä:

 • Ne, joilta on evätty turvapaikka ja asuvat laittomasti maassa.
 • Ne, jotka ovat petkuttaneet oleskelulupansa väärin perustein henkilötodistuksen puuttuessa tai väärennetyin henkilöpaperein. Turvapaikkapetoksia on valtavasti.
 • Ne, jotka ovat tehneet rikoksia, joista seuraa vapausrangaistus.

Karkotus. Ei anteeksipyyntöä.

Terveet aikuiset, jotka eivät halua kouluttautua tai tehdä työtä ja tulla toimeen omillaan, vaan osoittavat selvästi aikomuksensa käyttää hyväkseen tukia, tulee koeajan jälkeen myös karkottaa.

Sillä aikaa kun annoimme Ruotsin pois

Lukuun ottamatta puhtaita diktatuureja, lienee ruotsalainen kansa sallinut pettää itseään, pitää pilkkanaan ja sortaa itseään kaikkein eniten. Emme suinkaan ilman omaa vastuuta.

Sillä aikaa kun annoimme Ruotsin pois:

 • Jatkoimme töitämme.
 • Lajittelimme roskamme.
 • Maksoimme tunnollisesti veromme.
 • Laitoimme ruokaa ja tiskasimme.
 • Vaihdoimme vaippoja lapsillemme.
 • Ratkaisimme ristisanatehtäviä ja katselimme “Tanssii tähtien kanssa” ja “Bumtsibumia”. Ja Euroviisuja.
 • Tapasimme ystäviämme napostellen ja nauttien pari lasillista viiniä.
 • Jouluksi vaihdoimme uudet verhot.
 • Kun kevätaurinko pilkisti, pesimme automme.
 • Ostimme uuden pölynimurin, joka oli paljon parempi kuin se vanha.
 • Ostimme uuden TV:n, joka oli paljon parempi kuin se vanha.
 • Teeskentelimme ettemme nähneet pakolaisasuntolaa, joka avattiin vähän matkan päähän.

…Emme huomanneet juuri mitään ennen kuin oli liian myöhäistä.

 

Julkaistu alunperin MV-lehdessä.

3 kommenttia

 1. ”Ennen maa repeää kun huora katuu.” Tuota voikin sitten vapaasti soveltaa suvakkeihin.
  Heidän ”katumisellaan” ei ole pa***kaan merkitystä. Se mikä on tehty, niin se on tehty, eikä se muuksi muutu. Aivan kuten se ”vahinkolapsen” kohdalla. Kuitenkin poiketen, että jos ylläri-vanhemmat ovat ihmisiä, jättävät he uuden ihmisen henkiin.
  Kuten Simo Salminen (1932-2015) lauloi 1970-luvun alkupuolella kuuluisassa ”Linja-auto -laulussaan” kuskista, joka ajoi ”Halle-lujaa”. Lopuksi Simo totesi: ”Olis varmaan pitäny vähä aatella ensteks.”

  Plusääni(12)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat