Jussi Parviaisen Sota ja Rauha

Kun politiikkaa muuttui vihaksi – Suomen valtioeliitti tekee ”veriuskonnon rituaaleja NATO-toteemin ympärillä”. Käsikirjoittaja ja dramaturgi Jussi Parviainen kritisoi aikamme poliittista ilmapiiriä uudessa haastattelusarjassa ”Jussi Parviaisen sota ja rauha”. 

 

Käsikirjoittaja ja dramaturgi Jussi Parviainen.

Ei rauhaa, vaan sotaa; NATO-toteemin verirituaalit 

Parviainen ihmettelee, miksi kaikki puhuvat sodasta ja tappamisesta, mutta rauhasta puhujia pidetään tyhminä. 

– Tuntuu 1930-luvulta. Demokratia ei toimi, talous ei toimi, isoille tunteille ei ole kiinnityskohtaa. Yhtäkkiä sota on ainoa yhteinen mihin pääsee kiinni, Parviainen sanoo. 

Parviaisen mukaan sotilasliitto Nato on aikamme epäjumala, toteemi, jonka ympärillä tehdään rituaaleja. 

– NATO-toteemin ympärillä tehdään rituaaleja, joilla on verisuskonnon rituaalin tunnusmerkit. Uskonto ei neuvottele, uskonto on fatalistinen ja fundamentaalinen, hän selittää. 

Pääasialliset veriuskonnon rituaalien johtajat ovat Mika Aaltola, Jussi Halla-aho, Sauli Niinistö ja Sanna Marin

– Olipa Ukrainasta mitä tahansa mieltä, noin paljon ei voi puhua tappamisesta, hän kummastelee. 

 
Parviaisen mukaan pitäisi puhua rauhasta eikä sodasta. 

– Tämä on juuri se tilanne missä pitäisi puhua rauhasta. Mutta rauhasta puhumista pidetään tyhmänä. Suosittelen Jeesuksen ohjeita siihen, miten vihollista kohdellaan, Parviainen sanoo. 

Parviainen ihmettelee, miksi Venäjä ja venäläiset halutaan poistaa kaikesta. 

– Venäjää ei pysty käsittämään tämän poliittisen tilanteen kautta. 100 miljoonaa venäläistä on uskonnollisessa käsityksessä Tsaarin ja Jumalan yhteydestä. Sen kanssa en lähtisi leikkimään. Miten voi olla olematta väleissä noin ison naapurivaltion kanssa? Parviainen hämmästelee.

Jussi Parviainen 
 

 
Esittelyjakso katsottavissa oheisesta linkistä: 

https://youtu.be/Q2vKRvsFtrI

5 kommenttia

 1. Erinomainen ja suositeltava video kaikille, jotka ovat vielä järkensä säilyttäneet. Parviaisen metafora Nato-toteemin ympärillä käytävästä sotatanssista on herkullisen osuva. Lopun toteamukseen erittäin karusta ja tympeästä Nato-Suomesta on helppo yhtyä. Suomi on Ukrainan tiellä ja sitoo itsensä peruuttamattomasti sionistiseen länteen. Tämä ei voi olla heijastumatta sisäpolitiikkaan, jossa tulee korostumaan yhtä mieltä olemisen tarve kaikissa asioissa. Tällä kertaa rautaesiripun taakse jäämme me ja Venäjä on meihin nähden melko vapaa keskustelun ja eri mieltä olemisen salliva maa. Tämä tietenkin suhteellisesti, koska Venäjäkin on hyvin kaukana ihanneyhteiskunnasta.

  Suomessa toteutuu arvoliberalistinen fasismi, joka on lopunajallinen ja anti-kristillinen kaiken ylösalaisin kääntävä aatesuuntaus, joka lopulta johtaa verilöylyihin ja kansan äärimmäiseen kurjistumiseen. Tälle on luotu jo materiaaliset edellytykset lopettamalla kaikki kaupankäynti raaka-ainevaroiltaan superrikkaan Venäjän kanssa. Suomi on jonon viimeinen, kun puhutaan raaka-aineiden tai tehoreserviksi hyvin soveltuvan fossiili- tai ydinenergian raaka-aineiden saannista. Meitä on jo nyt pakotettu sabotoimaan talviolosuhteiden edellyttämä energiatehoreservi järjenvastaisen ilmastouskonnon dogmien vuoksi. Erilaisia teknologisia ja teknofasistisia himmeleitä tulemme kuitenkin saamaan valtion, pankkien ja ilmastouskovaisten harjoittamalla pakkosyötöllä aina kirjaimelliseen digi-orjuutukseen asti.

  Plusääni(24)Miinusääni(6)
 2. SOTAPSYKOOSI JA NATOPSYKOOSI
  Valtamedia syyllistyy valtiopetokseen levittämällä Ukrainan sotapropagandaa ja Venäjä-vihaa. Aivopesuun tarvitaan pelkoa ja ratkaisu pelkoon. Pelkoa on, että Venäjä muka hyökkäisi Suomeen kuten Ukrainaan ja ratkaisu on liittyminen sotaliitto-NATO:on. Valtamedia ei kerro, miksi Venäjä aloitti erikoisoperaation Ukrainassa. Se ei kerro, että CIA valmisteli Ukrainan natsipataljoonia Venäjälle hyökkäykseen yli kahdeksan vuotta ja Ukrainan armeijan tarkoitus oli hyökätä Krimille tämän vuoden maaliskuussa. Valtamedia ei kerro, että Ukrainan sisällissodassa venäjänkielistä Donbassin väestöä vastaan kuoli kahdeksan vuoden aikana 14000 sotilasta ja siviiliä. Venäjänkieliset olivat myös Venäjä-mielisiä ja Ukrainassa oli venäjän kielen puhuminen tehty rikolliseksi. CIA kasvatti ukrainalaiset vihaamaan Venäjää ja USA rahoitti miljardeilla Ukrainan natsipataljoonia. Venäjän erikoisoperaatio oli välttämätön paha, mitä ilman Venäjän länsiraja olisi tullut vihamielisen armeijan tukikohdaksi. Suomen ja koko lännen valtamedia on tietoisesti propagoinut Venäjä-vihaa ja ylistänyt Ukrainaa sen ”isänmaallisessa” taistelussa. Ukraina ei ole demokratia, vaan USA:n tukikohta Venäjän vastaiselle proxysodalle. Valtamedia on syyllinen Suomessa vallitsevaan sota- ja NATO-psykoosiin. Ukrainan poliittiset puolueet on kielletty ja Ukrainan hallitus tapattaa Ukrainan miehiä täysin turhissa ja verisissä hyökkäyksissä Venäjää vastaan. Ukraina saa kymmenien miljardien sotatarvikeapua länsimailta. Sodan tarkoitus ei ole Ukrainan voitto, vaan Venäjän heikentäminen. Sodan arkkitehdit ovat USA:n ja Israelin asiantuntija-avustajat, jotka jakavat tiedustelutietoa ja valmistavat sotapropagandaa. Ukrainalla ei ole mitään mahdollisuutta voittaa sotaa. Mutta sodan laajeneminen on vaarallinen uhka. Ukrainan sota on Siionin Viisaiden suunnittelema ja toteuttama ja sen tarkoitus on Venäjän heikentäminen ja luhistaminen. LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.maunosaari.fi/blogi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  https://novahierosolyma.fi/
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(19)Miinusääni(4)
 3. Ei tuohon voi muuta lisätä kuin, että Jussi Parviainen on säilyttänyt järkensä ja harkintakykynsä.
  Valitettavasti valtaosa ihmisistä ei kritisoi kuulemaansa lainkaan ja ovat vajonneet vihan lietsontaan sekä sotapsykoosiin. Olen yllättynyt, että muuten niin harkitsevat ja rauhalliset suomalaiset ovat vihan vallassa muuttuneet murhanhimoisiksi ja muita kansoja vihaaviksi. Kun Suomen valtionjohdossa pääministeri on näyttänyt olevansa narkkari sekopää ja muutkin valtion johdosta ja ulkopolitiikasta vastaavat vailla todellisuudentajua ja silmittömän vihan vallassa ajamassa Suomea sotaan, on tilanne todella vakava.

  Plusääni(13)Miinusääni(3)
 4. Pitkään osaksi luulin venäjän edes jollain lailla olevan juden mafiaa vastaan mutta nämä all olevat artikkelit ja tietäen kuu ja avaruus huijaukset, niin nämä kaikki valtiot ovat tiukassa chabad juutalais kabbalistinmafian hallussa! Usko että venäjä olis vastavoima haihtuu kuin pieru saharaan!! Toki juutalaiset on mädättäneet lännen läpi mädäksi, siihen nähden venäjä voi näyttää hyvältä! Mutta venäjän kaikki suur yritykset jutikoiden oligarkkien hallussa symboliikasta jo sen näkee!! Alla linkit:

  http://www.renegadetribune.com/chabad-has-giant-menorah-in-front-of-the-kremlin-just-like-in-dc/

  https://fitzinfo.net/2022/12/19/putin-wears-kabbalah-red-thread-talisman-video/amp/

  Valehtelevia vapaamuurareita tai jutikoita kaikki!!

  Plusääni(8)Miinusääni(2)
 5. Tuossa näkyy kuinka tämä Parviainen on osa Bäckmanilaista juutalaisen Boris Spiegelin johtamaa kommunistista blokkia kuten MVlehti, ja tuo Korhonenkin ilmeisesti. Video on Bäckmanin kanavalla. Eli kontrolloitua oppositiota. Jossain vajaan neljäntoista minuutin kohdilla luetteli noita kommari nimiä joinain esimerkillisenä älymystönä. Vastenmielistä. Joskus näin videon jossa samainen Jussi kauhisteli PVL:n marssia joka oli lähdössä liikkeelle Helsingin keskustankirjasto Oodin edestä.

  https://en.wikipedia.org/wiki/World_Without_Nazism

  Hän osoitti myös tavanomaista humanistin ylimielistä suhtautumista uskonnollisiin totuuksiin, herjaten mm. Jeesuksen nimeä.

  Plusääni(1)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat