Juutalainen kansleri: ”Yliopistoissa liikaa valkoisia!”

Western Washington University -yliopiston juutalainen johtaja Bruce Shepard vaatii etnistä puhdistusta. Opinahjossa on liikaa valkoisia, Shepard valittaa.

Rotukohu syntyi, kun Shepard lähetti yliopistonsa oppilaille sähköpostin, jossa hän pyysi vinkkejä valkoisten määrän vähentämiseksi koulussa. Hänen mukaansa yliopisto on epäonnistunut tehtävässään, mikäli valkoisten määrää ei merkittävästi vähennetä. Washington Times lainasi Shepardia, jonka mukaan valkoiset opiskelijat tekevät yliopistosta ”keskinkertaisen ja tylsän” sekä ”surullisen varjon”. Yliopisto on järjestänyt myös työntekijöilleen pakollisia kursseja, joissa on parjattu esimerkiksi ”heteroseksuaalien etuoikeuksia”. Kursseja järjestetään edelleen, mutta useiden valitusten vuoksi niistä on sittemmin tehty vapaaehtoisia.

Monia Shepardin kampanjointi on ihmetyttänyt etenkin siksi, että esimerkiksi mustien ja latinojen älykkyysosamäärä on keskimäärin huomattavasti matalampi kuin valkoisilla. Nyt yliopisto tahtoo rasistisilla kiintiöillä siis hankkia vähemmän älykkäitä opiskelijoita. Shepardin politiikka on itsetuhoista.

Tarina ei kerro, miksei Shepard halua vähentää juutalaisten määrää. Juutalaiset ovat räikeästi yliedustettuina Yhdysvaltojen yliopistoissa. Yhdysvaltojen väestöstä juutalaisia on vain noin 2 %, mutta esimerkiksi Harvardissa lähes joka kolmas opiskelija on juutalainen.

Aiheeseen liittyen julkaisemme kaksi videota, jotka kertovat juutalaisten pyrkimyksistä heikentää valkoisten asemaa Yhdysvalloissa.


Washington Times
Daily Caller

2 kommenttia

  1. Tämä on totta.

    Uudessa ja paljon paremmassa maailmassa vain juutalaiset ja muut kuin valkoiset saavat yliopistokoulutuksen. Valkoiset tehköön halvalla raskaampia hommia, kuten siivoamista ja aikuisviihdettä.

    Jo talmudissa tiedetään, että ”juutalainen istuu puun varjossa kuin efendi ja goyim raataa”. Jos näin sanotaan, näin se on. Turha kouluttaa pahoja valkoisia, heistä sikiää vain hitlerejä.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
  2. Valkoisten pitäisi mennä lakkoon ja lakata pyörittämästä omaa väestöään sortavaa juutalaisvaltiota nimeltä Yhdysvallat.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat