Juutalainen lastenohjelma kummastuttaa – pääosassa jättimäinen dollari!

Juutalainen viihderyhmä Oorah pyrkii saamaan juutalaislapset innostumaan uskonnollisesta perinnöstään. Lopputulos on vähintäänkin hämmentävä.

Siinä missä tavallisten lastenohjelmien hahmot ovat usein esimerkiksi söpöjä eläimiä, seikkailee juutalaisessa sarjassa puhuva viiden dollarin seteli ”Fiveish”.

Videot dollarin ympärillä tanssivista juutalaisista ovat saaneet monet epäilemään ilmiötä juutalaisvastaiseksi parodiaksi. Erityisen outoa on, että sanojensa mukaan juutalaista uskontoa esille tuova ohjelma keskittyy dollareihin. Fiveish on kuitenkin aitoa juutalaista tuotantoa, ja puhuvaa dollaria on haastateltu jopa Israelin uutisissa. Jerusalemissa seikkaillessaan Fiveish oli joutua vihaisten ortodoksijuutalaisten pahoinpitelemäksi.

Daily Stormer

2 kommenttia

 1. Luulin ensin kyseessä olevan joku venäläinen lastenohjelma koska lapset ovat pukeutuneet kuin kasakat!
  Miksi lähi-idän uskonnollisessa lastenohjelmassa ollaan kasakoiksi pukeutuneina?
  Uskonnollinen perintö?Siis mitä ihmettä?Eiväthän suomalaisetkaan pukeudu beduiiniksi,eihän sillä ole mitään tekemistä suomalaisuuden kanssa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Unohtui kysyä mikä on ortodoksijuutalainen ja miten tällaisella nimellä oleva uskonto on keksitty?
  Sen olen ymmärtänyt juutalaisen ja kristityn väestön eroista etteivät he tule toimeen keskenään eikä toinen uskonto siedä toista uskontoa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat