Juutalaismafia globaalin kansanmurhan toteuttajana

Esitämme jäljempänä AMERICAN INTELLIGENCE MEDIAN julkaiseman artikkelin tiivistäen osittain referoituna ja osittain suomennettuna. Sefardijuutalainen Burloiden suku on osoittanut liehittelyään jo vuosisatoja juutalaista Rothschildien perhedynastiaa kohtaan. Näiden juutalaissukujen keinottelusta saavat kansakunnat nykyisin maksaa todella kovan hinnan, ja se hinta maksetaan yhtenä esimerkkinä  Pfizerin lääketeollisuuden kautta, minkä omistaa Abraham Burla (alias Albert Burla). Juutalaistoimijoiden maailmanlaajuisen hegemonian tavoittelu ulottuu myös muille yhteiskunnan alueille, josta kerrotaan enemmän alempana artikkelissa. 

Juutalaismafia maailmanlaajuisen kansanmurhan toteuttajana 

Muokkaamaton äänitiedosto: https://truthbits.blog/wp-content/uploads/2022/01/Israel-Abraham-Bourla-Unmasked.mp3  

Burla on sefardijuutalainen rabbiinisuku, joka on ollut läheisissä suhteissa kuninkaallisiin jo 1700-luvulta alkaen. Burlat ovat juonineet verkkojaan Rothschildin pankkiirisuvun, Churchillien, ja Britannian juutalaiseliitin kanssa jo 1800-luvun puolivälissä, saadakseen Palestiinan alueesta brittiläisen siirtomaan, joka oli jo silloin tarkoituksena naamioida juutalaisvaltioksi. 

[Sittemmin 1800-luvulla luotiin sionistinen liike, jonka tavoitteena oli luoda oma kansallisvaltio erikoisesti arabien kotimaahan Palestiinaan, joka siis oli tuolloin osa Iso-Britannian imperiumia ts. kolonialismia. Suom. huom.] 

Artikkelin, Global genocide by king of the jews – Israel-abraham Burla, mukaan Britannia olisi ollut täysin sionismiin liittyvän liikkeen syntymisen taustalla [Luonnollisesti sionismin synnyttäjät olivat juutalaisia, joskin Britannia avusti suunnattomasti sen syntymisessä. Suom. huom.]. Burlan suvundynastiaan kuuluvat rabbit olivat usein kirjoittaneet romanttissävytteisesti uudelleen muodostetusta Siionista (Eretz Israel), joten brittiläisjuutalaiset Rothschildit, jotka olivat levittäytyneet koko Eurooppaan, rahoittivat kaikenlaista kehitystä Palestiinassa sillä ehdolla, että britit olivat siitä vastuussa. 

Jerusalemissa asustelevat Burlan suvun rabbit eivät salanneet innostumistaan sanoessaan “kyllä, kyllä, kyllä” Churchill-Montefioren (Rothschildien) harhautuskirjeisiin, joita alettiin toimittaa 14. Kesäkuuta 1841. 

Tämä yhteistyö oli suureksi eduksi Rothschildien liiketoiminnalle, joita Burlat lupasivat edistää, jopa niin, että vielä nykyisinkin Burlat niitä edistävät. Mikäli haluatte tämän tarkistaa, niin voitte tutkia Genie Oil ja Gas-yhtiöiden toimintaa. Nämä yhtiöt omistavat Jacob Rothschild, Bill Richardson, Rupert Murdoch, Dick Cheney, Mary Landrieu, Larry Summers ja Jim Woolsey (entinen CIA:n johtaja). 

Burloiden osoittamasta mielistelystä Rothschildeja kohtaan saa kansakunnat nykyisin maksaa todella kovan hinnan, ja se hinta maksetaan Pfizerin lääketeollisuuden kautta, minkä omistaa Abraham Burla (alias Albert Burla). 

Pfizerin lääketeollisuudella on samansuuntaiset ja yhteistyössä toimivat suhteet brittiläiseen, saksalaiseen ja itävaltalaiseen aristokratiaan. Charles Pfizer (1824-1906) syntyi samassa Baden-Württembergin piirikunnassa Saksassa kuin juutalainen Klaus Schwab ja hänen teollisuusyrityksensä, joka tunnetaan nimellä Escher Wyss & Co. Teollisuus yrityksessä oli myös osakkaana Schwabin isä Eugen Schwab (Ravensburg). [AMERICAN INTELLIGENCE MEDIA väittää, että Eugen Schwab teki yhteistyötä kansallissosialistien kanssa, mutta tämä voi hyvinkin olla muiden muassa soluttautumista ja vakoilua. Lisäksi huomautamme, että Klaus Schwab on pääjohtaja perustamassaan Maailman talousfoorumissa. Suomen. huom.] 

Schwab oli liiketoimineen liittoutunut brittiläisten ja amerikkalaisten ydinpettureiden eli OSS:n (Office of Strategic Services) kanssa. OSS on CIA:n edeltäjä, ja  Britannian MI6 on hallinnut CIA:ta aina vuodesta 1946 alkaen, jolloin se myös perustettiin.  

Anthony Faucin esivanhemmat  

Yhdysvaltojen johtava korona-asiantuntijan sekä koronantorjuntapäällikön Anthony Faucin isoisän, isoisän, isoisä, oli Raget Abys (1790-1861). Hän toimi sotaministerinä Zürichissä Sveitsin tasavallassa, jonka perustamisessa hän oli myös mukana. Abys perusti myös Sveitsin liittovaltion teknologiainstituuttin (EPFL), josta Klaus Schwab valmistui 1900-luvulla koneinsinööriksi. 

Abysin suvun vaakunassa on kuvattuna hyvin makaaberin omaisesti kruunattu  käärme, joka syö lasta sekä samalla kannatellen jotenkin kahta kultaämpäriä (kuva yllä). Abysin suvun talkkikaivos tuolloin (1600-luvulla) sijaitsi Italian Plurssissa, jossa sijaitsee nykyisin Piuro. Mutta kaivos romahti 4. syyskuuta 1618 ja tuhosi välittömästi noin 2 500 henkeä. Abysin perhe oli jo muuttanut pohjoiseen Sveitsin Churiin, Davosin lähelle (jossa nykyisin sijaitsee Klaus Schwabin Maailman talousfoorumin päämaja), kun vaaraluokituksiltaan korkeimman tasoinen lumivyöry murskasi nämä 2500 ihmistä alleen. AMERICAN INTELLIGENCE MEDIA -sivuston artikkelin mukaan tuhoisan lumivyöryn uhreiksi ajauduttiin Abysin –perheen huolimattomuuden takia. Abysit myivät talkkia voiteluaineeksi ja lääkkeiden lisäkemikaaleiksi, jonka nykyisin tiedetään olevan syöpää aiheuttava aine.   

Rothschildit ja Weizmannit 

Rothschildit vaikuttavat nykyisin kaikkialla, ja niin myös Palestiinaan vuonna 1934 perustetun Weizmannin tiedeinstituutin politiikkaan. Jacob Rothschild toimii nykyisin kansainvälisessä johtokunnassa, kuten Rothschildit ovat tehneet perustamisestaan lähtien.  

Instituutin perustaja Chaim A. Weizmann oli toiminut Maailman sionistijärjestön puheenjohtajana sekä myöhemmin hänet valittiin Israelin ensimmäiseksi presidentiksi.  

Weizmannin bioteknologiatutkimus on sidoksissa brittiläiseen Wellcome Trustiin (joka sisältää seuraavat organisaatiot: Pirbright-instituutin, Merial Animal Hospitalin, Gates-säätiön, NIH:n, DARPA:n ja UKRI:n), YK:n ja WHO:n. Lisäksi Weizmannin bioteknologiatutkimuksella on kytkökset vallitseviin brittiläisiin tiedemiehiin, kuten Nobelin biokemisti Ernst Boris Chainiin, paroni Floreyyn sekä mikrobiologi Alexander Flemingiin.  

Vuonna 1972 paroni Victor Rothschild rahoitti Nobel-palkinnon saanutta biologia Sydney Brenneriä ja hänen DNA-kokeita, joiden alueinaan oli koko Israel. Ja Rothschild oli vuotta aikaisemmin esittänyt Yhdistyneen kuningaskunnan parlamentille raporttinsa, jossa suositeltiin uuden biotekniikan maailmanlaajuista edistämistä, ja hän sijoitti lähes yksin 20 prosenttia brittiläisiin sekä 80 prosenttia yhdysvaltalaisiin yrityksiin.   

Raporttinsa jälkeen Victor Rothschild perusti uudet bioteknologiayhtiönsä; Biotechnology Investments Limited (BIL) OY:n ja International Biotechnology Trust (IBT) OY:n. 

Victor Rothschildin hirviömäisyydet biotekniikan kautta  

Toistetaanpa nämä hirvittävät tosiasiat:  

Vuonna 1972 sefardijuutalainen paroni Victor Rothschild suositteli, että Nobel-kemisti ja samalla biologi Sydney Brenner (1927-2019) suunnittelisi ”immuunivasteen geenistöön” liittyvien kokeiden tekemistä englantilaisten vanhainkotien lisäksi myös Israelin juutalaisväestöllä.  

Pfizerin toimitusjohtaja Albert Bourla ylisti ”pakko-oireista” Netanjahua, joka soitti 30 kertaa rokotesopimuksen sinetöimiseksi.  

Ei sillä, että tarvitsisimme lisää todisteita tästä [juutalaisesta toim. huom.] pankki-biopharma-demoniasta, on sanottava, että  nykyinen Jacob Rothschild myönsi biokemisti Jennifer A. Doudnalle vuoden 2017 Pilgrims Society’s Academy of Achievement -palkinnon.  

Nimitäin Doudna on DNA:ta manipuloivan CRISPR-geenieditointiteknologian toinen keksijä. Hän toimii Jacob Rothschildin ja brittiläisen Pilgrims-organisaation johdolla yhteistyössä globalistien kanssa Harvardissa, Yalessa, Ford Foundationissa, Genentechissä, Roche Holding (AG) -yhtiössä (Sveitsi), Ballie Gifford (UK) -yhtiössä, Vanguardissa sekä BlackRock -varainhoitoyhtiössä.  

Jacob Rothschildin loistava perhehetki toteutui vuonna 2017 hänen sponsoroidessaan menestyksekkäästi CRISPR-geenin muokkausinstrumenttia, mistä hänen esi-isänsä olivat unelmoineet jo hamassa menneisyydessä.  

Jo ennen 1600-lukua nämä [juutalaispaholaiset ja heidän, suom. huom.] brittiläiset lakeijansa ovat työskennelleet koko ihmiskunnan orjuuttamiseksi.  

Churchilaiset demonit, jotka ovat muodostavat yhdyssiteen Burloihin ja brittiläisiin sionismin piruihin, käyvät jäljempänä mainituista:  

Ensinnäkin Moses H. Montefiore oli John Ruskinin (1819-1900) sekä sosialistisen että kommunistisen ideologian, joita kutsuttiin ”siirtokuntaliikkeeksi”, varhaisia kannattajia. Myöhemmin nämä ideologiat omaksuivat brittiläiset sotarikolliset Alfred Milner, lordi Pirbright, lordi Rosebery, lordit Rothschild, Cecil Rhodes, Pelastusarmeija, YMCA, John Buchan, Vladimir Lenin, Josif Stalin ja Mao Tse-tung. Artikkelin kirjoittajan mukaan Jerusalemin siirtokunta oli kenties kommunististen periaatteiden ensimmäinen ruumiillistuma kaksitasoisesta yhteiskunnasta, johon kuuluvat itsevaltaiset johtajat ja heidän seuraajansa, jotka eivät ole kuitenkaan orjia.  

Sionistirabbit kannattivat kommunistista manifestia poliittisena kontrollina, minkä kautta olisi valvottu Lontoosta jaettuja Rothschild-rahastojen varallisuutta. Toisen maailmansodan aikana pääministerinä vaikuttanut Winston Churchillin voimakkaasti propagoitu yllämainituista sionistien aatemaailmasta ja täten WC:n sukuhistoria edustaa yhä enemmän demonisia jälkeläisiä.  

Hänen isoäitinsä Consuelo Vanderbilt (1877-1964) kietoi Churchillit erottamattomasti Rothschildien velkaorjuusjärjestelmään, jossa Cornelius Vanderbilt ja Rothschild-agentti J.P. Morgan (myöhemmin British Pilgrims Society -järjestön perustaja, 1902) käyttivät New Yorkin YMCA:ta (perustettu 1851) rekrytoidakseen nuoria miehiä teollisuudenaloilleen, käyttääkseen aviorikoksia, raiskauksia ja sodomiaa miesten kompromissin tekemiseksi ja kristittyjä pastoreita elinikäisten velkaorjien takomiseen. Hänen äidin isoisänsä, anglofiili Leonard Jerome, oli pörssikeinottelija, joka tunnettiin nimellä ”Wall Streetin kuningas”. Jeromen tyttär meni naimisiin lordi Randolph Churchillin (1849-1895) kanssa ja hän sai siviilisäädykseen nimen Lady Randolph Churchill, joka on siis Winston Churchillin äiti. Churchillien miespuolinen suku on tämän tutkimuksen mukaan kaikki kuningas Yrjö II:n (1683-1760) äpärälinjaa.  

Nykyaikainen Winston Churchill oli yksi brittiläisen pyhiinvaeltajayhdistyksen (1902, 1909) ja modernin lehdistöpropagandan perustajista.  

Nykyinen pääministeri Boris Johnson on myös YMCA:n perustajan George Williamsin, siirtolaisliikkeen ja kommunististen ideologioiden edelläkävijän, jälkeläinen viidennessä tai kuudennessa polvessa. Johnsonin vaimo Carrie on entisen pääministerin Herbert H. Asquithin tyttären avioton tytär. Ja Asquithin on yksi Pilgrims Societyn perustajajäsenistä. Hän on myös Yhdysvaltoihin vaikuttavan brittiläisen tiedustelupalvelun (MI6; MI5) perustajia ja GC&CS:n, nykyisin GCHQ:n sekä ensimmäisen maailmansodan sodanlietsoja.  

Burlan sefardijuutalainen suku on jo vuosisatoja saanut avustusta juutalaiselta Rothschildien dynastialta. 

Kaksi Rothschildia on selvästi esillä Burlan historiassa. Nämä ovat pankkiirit Nathan Mayer (N.M.) Rothschild ja hänen poikansa ja Moses Montefiore. Montefiore on N.M. Rothschildin lanko sekä useiden Rothschildien isoisä. 

  

Sionistien epäpyhä liitto Brittiläisen imperialismin kanssa.

Burlan rabbit alkoivat väistämättä ottaa vastaan lahjoituksia Lontoossa asuvilta sefardijuutalaisilta serkuiltaan, Rothschildeilta. Tarkemmin sanottuna Moses Montefiorelta, joka toimi Lontoon pörssissä meklarina. Montefiorea joskus kutsuttiin Burlien “pankkiapulaiseksi”.  

Montefiore oli yksi Lontoon pörssin alkuperäisistä jäsenistä (1806). Tuolloin Lontoossa oli vain 12 luvan saanutta juutalaista meklaria. Hän oli yksi heistä.  

Rothschildit ja Montefioret rahoittivat brittiläisiä orjamarkkinoita. 

Montefiore teki yhteistyötä N.M. Rothschildin ja parlamentin kanssa rahoittaakseen orjanomistajien kustannukset vuonna 1836, minkä jälkeen muodostettiin valkoisen, mustan, ruskean, keltaisen sekä punaisen velkaorjuusmalliston brittiläisessä offshore-pankkijärjestelmässä, joka yhä vieläkin sortaa maailmaa nykyään. 

Montefiore rahoitti Mishkenot Sha’ananimia, ensimmäistä juutalaisasutusta Jerusalemin ulkopuolella. 

Päätämme tähän artikkelin referoinnin ja suomentamisen. Jutusta kiinnostuneet voivat lukea enemmän alkuperäisestä artikkelista: Global Genocide By King of the Jews – Israel-Abraham Burla  

Loppupäätelmä 

Siionin Viisaat eli juutalaismafia pyrkii nykyisin totaaliseen maailmanvaltaan. Kymmeniä kertoja liioiteltu Covid -19 “pandemia” ja siihen liittyvä valvonta, yhteiskuntien luhistamiset sulkutiloineen ja pakotteineen sekä pakko rokotuksineen, ovat vain yksi ilmiö juutalaismafian tavoitteissa saada maailmanvalta kontrolliinsa. Juuri edellä mainitusta kirjoitti mm. tohtori Rudolf Hänsel  Globalresearch –sivustolla, jossa hän mainitsi globaalilla eliitillä näyttävän olevan viimeinen ponnistus totaalisen maailmanvallan saavuttamiseksi. 

Koronan pelkopandemian synnyttämä valvontayhteiskunta pakkorokotuksineen yhdistyivät Schwabin perustamaan ja johtamaan Maailman talousfoorumin tavoitteisiin, koska tämäkään ei ollut riittävä globaalin hegemonian hankinta instrumentti, tarvittiin siis Ukrainan konflikti, jossa Venäjää mustamaalataan syylliseksi, vaikka juutalaismafian johtama Yhdysvaltojen transatlanttinen liittouma käy sotaa eurooppalaisten ja ukrainalaisten avulla Venäjää vastaan. Toisin sanoen etupäässä ukrainalaiset käyvät sijaissotaa Yhdysvaltojen puolesta Venäjää vastaan. Siionin Viisaat huojujat helveteissään valtaistuimillaan kyykäärmeinä, siis oikeina perkeleinä. Tuntuu varmaankin älykkäältä kuolla tällaisten kyykäärmeiden puolesta, mitkä johtavat Yhdysvaltoja, Brysseliä ja muita merkittäviä organisaatioita. 

Maailman talousfoorumin (WEF)  juutalaiset  johtajat sekä Klaus Schwab että Yuval Noah Harari, ovat päätyneet siihen, että valtaenemmistö ihmiskuntaa ovat “vanhentuneita, hyödyttömiä ja siten myös tarpeettomia”.   

Juutalaisen johtajiston eli –mafian tai Siionin Viisaiden luoma globaalin vallansysteemi on lyhyesti jäljempänä kuvailtu: 1) pääomien valtaamiseen globaalilla velkarahoitusjärjestelmällä, 2) median, viihdemaailman ja kasvatus- ja koulutusaineiston valtaaminen hankkimillaan pääomilla ja 3) ei-juutalaisten, ja ennen muuta “kristityiden” alistaminen juutalaiseliitin johtamien järjestöjen, kuten vapaamuurarijärjestön hallittavaksi ja velkarahoitusjärjestelmä sekä finanssikeinottelu ovat mahdollistaneet maailmanlaajuisen lahjonnan. Edellä mainitut kolme kohtaa ovat vaikuttaneet siihen, että nykyinen maailma on lähestulkoon totaalisesti alistunut juutalaismafian vallansysteemin osoittamaan tahtoon.   

Markku Juutinen 

Lähteet 

Global Genocide By King of the Jews – Israel-Abraham Burla – American Intelligence Media (aim4truth.org) 

Historia – ICAHD Finland 

2021-04-09-ANTHONY-FAUCI-CHIEF-GLOBALIST-SNAKE-OIL-PITCHMAN-LEADER-OF-BIOLOGICAL-AND-GERM-WARFARE-Americans-for-Innovation-Apr-09-2021.pdf (fbcoverup.com) 

2020-05-13-NM-Jacob-Rothschild-Life-Member-International-Board-of-the-Weizmann-Institute-of-Science-accessed-May-13-2020.pdf (fbcoverup.com) 

Pfizer CEO hails ’obsessive’ Netanyahu for calling 30 times to seal vaccine deal | The Times of Israel 

10 kommenttia

 1. Luulisi tämän geenipiikkikusetuksen avanneen ummessa olleita silmiä. Lääkäreiden korruptio on nykyisin pöyristyttävällä tasolla ja sen tietää kaikki jotka ovat vähäänkään terveyden-/sairaanhoidollisissa tehtävissä toiminut. Tämä on se julkinen mätäpaise joka tarvitsisi todellisen soteuudistuksen. Nämä sairaaloiden poppatohtorit ovat täysin näiden kusettajien talutusnuorassa.

  Geenipiikki oli vain jäävuoren huippu. Lukemattomat lääkkeet ovat turhia ja suoranaista kusetusta. Monet sairaudet perustuvat erilaisiin bakteereihin ja parasiitteihin. Alzheimer, sydän ja verisuonisairaudet sekä syöpä ovat suurimpia kuolemaan johtaneita sairauksia ja näissä kaikissa on bakteerit osallisena taudin pahenemiseen. Tämä vaietaan eikä tätä hoideta, koska antibakteeriset lääkkeet tai yrtit ovat halpoja eikä lääkemafia siksi tätä totuutta tuo julki.

  Jokaisen omasta terveydestään kiinnostuneen on syytä perehtyä sairautensa juurisyihin ja etsiä omatoimisesti oikeaa lääkitystä. Toki lääkärillä kannattaa käydä ja kuunnella muitakin mielipiteitä. Lääkemääräyksistä on syytä selvittää lääkkeen valmistajan taustat. Jos lääkeyhtiön suuromistajia ovat Blackrock, Vanguard, Goldmansucs, Statestreet niin pyydä lääkäriltä vaihtoehtoinen lääke toiselta valmistajalta. Ayurveda, kiinalainen lääketiede tai ihan kotimainen kansanperinne tarjoaa lukuisia kasveja ja yrttejä, jotka ovat usein tehokkaampia ja turvallisempia kuin synteettiset lääkeaineet. Lisäksi ne ovat edullisia ja monet ilmaisia itse kerättyinä tai kasvatettuina.

  .

  Plusääni(21)Miinusääni(7)
  1. Koronakusetuksella tuhottiin se vähäinenkin luottamus, mikä monella on viralliseen terveydenhoitojärjestelmään ollut. Tämäkin palvelee depopulaattoreiden instressejä, koska monien sairauksien hoito heikkenee. Koko järjestelmä pitäisi ajaa alas ja aloittaa uudelleen terveydenhoito siten, että lääkeyhtiöiden intressit palautetaan normaalin lääketieteellisen etiikan alaisuuteen. Samalla järjestelmään sopeutuneille ja etiikkansa unohtaneille lääkäreille olisi saatava tuntuva kurinpalautus.

   Sekään ei ole hyvää kehitystä, että tietyt puoskarit saattavat hyötyä ihmisten korona-epäluuloista. Ongelmavyyhti onkin valtava. Järjestelmä on niin läpimätä, että se itsekin ehdottaa Klaus Schwabin suulla totaalista uudelleenkäynnistystä (The Great Reset). Kuitenkin, jos on tehtävä valinta vapauden ja terveyden välillä, niin jopa terveys saa väistyä. Itse en lähde NWO-koekaniiniksi sillä varjolla, että järjestelmä lupaa elämään kenties kymmenkunta lisävuotta tehostetun biovalvonnan tai geeniterapeuttisen täsmähoidon muodossa.

   Plusääni(15)Miinusääni(6)
   1. Lääketiede ja lääkärit ovat olemassa vain lääketeollisuutta varten – eivät ihmisiä varten.
    https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2022/11/11/terveydesta-terveydenhuollosta-ja-totuudesta-vesa-ilkka-laurion-huomautukset/
    Huomatkaa, että vammojen hoito ja traumatologia eivät varsinaisesti ole lääketiedettä, tätä ”lääkkeiden tiedettä”, vaan teknisiä auttamistoimenpiteitä, niitä vastaan minä en ole. Vammoissa ei ole kyse sairaudesta, sillä vamma on vamma, ei sairaus. Vammoja, ensiapua ja joitakin teknisluonteisia toimenpiteitä varten maassa tulee olla toimenpidekeskusten verkosto. Muu lääketiede on täysin tarpeetonta (jos siis kansa omaksuu terveelliset elämäntavat ja siivoaa ravinnostaan ja ympäristöstään myrkyt pois).

    Plusääni(12)Miinusääni(5)
 2. Suomen ”media” jo 2005 valmisteltiin nyt olemassa olevaan tilanteeseen; eli sensuuriin.

  Suomen hallituksen 2005 tilaaman tutkismus: ”Media ja demokratia / Kriittinen näkökulma”.

  Ja tekstistä löytyy mm. ”Ratkaisevassa roolissa tässä on YLE.” ”Tärkeää on myös pienten, mutta merkittävien lehdistötukien käyttö.”

  Julkaisemmatta on mm. Jätetty tutkimus Terveyskirjasto Duodecimissä : ”Sikainfluenssa-pandemia 2009 -2010 ja rokotukisia seurannut narkolepsia.”

  Tekstissä: ”Narkolepsiaan syyllisenä pidetään yksilöllistä perinnöllistä alttiutta, sekä rokotteen sellaista rakennetta, jota ei ole yhdessäkään aiemmassa rokotteessa.”

  THL:n tutkija, jonka nimi löytyy tutkimuksesta on ”lämpimästi” suosittellut suurtaa määrrää rokotuksia myös henkilöille, joilla on perinnöllinen alttius !

  Suuria määriä vammoja on juurikin tällä mekanismilla saatu aiheutetuksi Suomen kansalaisille; ja siis TÄYSIN tietoisella teolla !

  Tässä poliisille todisteet aloittaa rikostutkinta asiasta välittömästi !

  Tahallinen vammauttaminen ja vaaraan saattaminen joukkoviestintää käyttämällä; kuinka monella kuolemantapauksella asiasta tulee KANSANMURHA ?

  Mutta hallitus jo 2011 suojasi omiaan: Suomen ”perustuslain” 118 § 3 momentti: Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Meitä on Suomessa siis ainakin MILJOONA ihmisoikeudetonta kansalaista … mahdammeko me pystyä hoitelemaan nuo muutamat rikolliset oikeuden eteen ?

  ”Poliisi” on voimaton ja haluton: EOA päätös 876/2/05 … poliisilla ei ole oikeutta suorittaa esitutkintaa kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa.

  Lajhottu ja haltuunotettu ”media” tämänkin salaa kansalaisilta !

  Plusääni(12)Miinusääni(5)
 3. NATO HÄÄMÖTTÄÄ
  Nyt on Nato-kiihkoilijoilla kiire! Suomi Natoon ennen Ruotsia! On suorastaan naurettavaa nähdä tätä peliä. Suomen kansaa petetään oikein olan takaa. Turkki ratifioi hakemuksen aivan pian, sen jälkeen on vielä Unkarin vuoro. Unkari voi olla vielä Suomen pelastus. Unkari pitää hyviä suhteita Venäjään, vakka onkin Naton jäsen. Suomen poliittinen johto ja Suomen aivopesty kansa on tuhon tiellä. Venäjä on ollut 80 vuotta hyvä naapuri. Miksi täyskäännös Suomen politiikassa. Nyt Venäjä on Suomen vihollinen, jota mustamaalataan törkeästi. Kyllä Kekkonen ja Paasikivi kääntyvät haudoissaan. Marinin hallitus on Suomen historia typerin. Olisi pitänyt ymmärtää Venäjän ja Ukrainan historia ennen kuin lähdetään mukaan sotaan. Sillä Suomi on nyt sodassa Venäjää vastaan. Kaiken takana on USA:n juutalainen johto, joka haluaa suursotaa Eurooppaan. Great Reset edistyy ja kohta suomalaiset sirutetaan typeräksi massaksi influenssarokotteilla. Suomi on Uuden maailmanjärjestyksen (NWO) pilottimaa tyhmyytensä vuoksi. Voi aikoja ja voi tapoja! LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.maunosaari.fi/blogi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  https://novahierosolyma.fi/
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(16)Miinusääni(4)
 4. Kommenttia on muotoiltu 22. helmikuuta 2023. Magneettimedian toimitus.

  Juutalaismafia on perkele!

  At the same time, fifty Jewish families own 80% of all wealth. Where do you see the Ukrainian oligarch? I don’t know any. They are all Jews. Their wealth betrays their own bragging rights: Rolls-Royces, planes, castles, hotels, casinos owned in Monte Carlo. Aircraft and yachts under foreign flags. And, of course, they don’t pay taxes. And plants and factories were bought by them not at a real price, but stolen from the entire Ukrainian people.”

  Serhiy Ratushniak, Former Mayor of Uzhhorod

  Plusääni(8)Miinusääni(3)
 5. `Heräsitkö aamulla kasakan nauruun – vai remakkaan pieruun`!

  Kansainvälinen siionistiliike on avaamassa toisen sotarintaman (ensimmäinen sotarintama = Ukraina) Suomeen. Uutisointia seuraamalla huomaa lukuisan joukon merkittävissä asemissa olevia siionisteja jotka ovat päässeet vaikuttamaan suomalaisiin hyödyllisiin idiootteihin – johtaviin poliitikkoihin.

  Seuratkaahan uutisointia – ei voi välttyä näkemästä ketkä hankkivat Suomelle onnettomuutta!

  Suomi on aikeissa ajaa päin punaista! Kohta rytisee!
  https://images.cdn.yle.fi/image/upload/w_1200,h_675,ar_1.7777777777777777,dpr_1,c_fill,g_faces/q_auto:eco,f_auto,fl_lossy/13-3-10120482

  Ja näinhän siinä sitten käy:
  https://i.media.fi/incoming/2xr0l4/8226255.jpg/alternates/FREE_1440/8226255.jpg

  `He pettävät toinen toisensa eivätkä puhu totta;
  he ovat totuttaneet kielensä puhumaan valhetta,
  ovat tehneet vääryyttä väsyksiin asti` (Jer 9:5).

  `Sen rikkaat ovat täynnä väkivaltaa,
  sen asukkaat puhuvat valhetta,
  kieli heidän suussansa on pelkkää petosta` (Mii 6:12).

  Unkarin ja Turkin ratifiointeja (1. – 2.) odotellaan vaikka sillä ei ole juuri mitään merkitystä isommassa kuviossa koska: `Loppuun asti on oleva sota: hävitys on säädetty` (Dan 9:26).

  1.) Unkarilaisten lähteiden mukaan Unkarin parlamentti olisi aloittamassa jäsenyyksien ratifiointikäsittelyn ensi viikolla. Asiasta voitaisiin äänestää aikaisintaan sitä seuraavalla viikolla, raportoi muun muassa Ruotsin televisio.

  `Unkarilaisen oppositiolehden mukaan maan parlamentti aloittaa Nato-hakemusten käsittelyn ensi viikolla`.
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/unkarilaisen-oppositiolehden-mukaan-maan-parlamentti-aloittaa-nato-hakemusten-k%C3%A4sittelyn-ensi-viikolla/ar-AA17LkGU?ocid=msedgntp&cvid=d143b9be3e0a44b7bd516b16fcc49bb3

  2.) `Hän (Nato-asiantuntia John R. Deni) arvioi Turkin joutuvan Natossa `äärettömän kovan` poliittisen paineen alle, jos ja kun Unkarin lupaama ratifiointi toteutuu helmikuussa ja Turkki jää sen jälkeen yksin`.

  `Turkki ratifioi Suomen Nato-jäsenyyden ennen kesää, arvioi yhdys­valtalainen asiantuntija`.
  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009243726.html

  Edellisen tutkijan (John R. Deni) mainitsemasta Turkkiin kohdistuvasta `äärettömän kovasta poliittisesta paineesta` ei ole tietoakaan – ei ainakaan Turkissa. `Rentoa meininkiä` koska `lähteellä on syynsä vaikenemiseen`. Asiat rullaavat omalla painollaan ja tarkoin harkitun suunnitelman mukaan.

  Tähän saumaan osuu Kiinan rauhanmalli Ukraina-kysymyksessä.

  Mutta Kiinan aiottu rauhanaloite (24.2.2023) Ukraina-kysymyksessä on saanut jo ennakkoon vastareaktion Venäjää vastaan valtakirja-sotaa käyvän Länsiliittouman (Yhdysvallat > Britannia > EUn muut Nato-maat > MNNA > Suomi) taholta.

  Kiinan rauhanaloitetta ei tulla Länsiliitossa hyväksymään vaikka Kiina varoittaa Ukrainan sodan mahdollisesta laajentumisesta. Länsiliiton masinoima Ukrainan sota tosin laajenee mutta se laajenee hallitusti.

  `CNN: Kiina varoittaa Ukrainan sodan hallitsemattomasta eskaloitumisesta`.
  https://www.uusisuomi.fi/uutiset/cnn-kiina-varoittaa-ukrainan-sodan-hallitsemattomasta-eskaloitumisesta/ec361c58-7d33-4b6f-b19f-74743c370819?

  Yhdysvaltain Joe Bidenin yllätysvierailu Kiovassa Kiinan rauhanaloitteen aattona ei ole sattumaa. Yhdysvallat lisää Ukrainassa sotaponnistelujaan merkittävästi estääkseen Kiinan esittämää rauhanhanketta toteutumasta:

  Yhdysvaltain Joe Bidenin yllättävä vierailu Kiovassa on tästä selvä esimerkki:
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/480476d9-267d-43d9-aa73-616bed9b133c

  Pettäessään tärkeän liittolaisensa – Venäjän – Suomi ajautuu/ajetaan vääjäämättä avoimeen konfliktiin Venäjän kanssa. Suomen proxy-sota Ukrainassa Venäjää vastaan menee nyt aivan toisenlaiselle tasolle. Suomen sodasta Venäjää vastaan on tulossa todellisuutta.

  Suomi on pyrkinyt turvautumaan Länsiliiton (Yhdysvallat + Britannia > Nato) apuun ja tässä se tekee kohtalokkaan arviointivirheen koska ei huomaa että juuri Länsiliittouma on sen pahin vihollinen. Tilanne on tragikoominen. Pettäessään yhteistyökumppaninsa Venäjän – kukaan Länsiliittouman valtio ei enää luota Suomeen – koska se voi tehdä petoksensa uudelleen.

  Länsiliittouma aloittaa yksinkertaisesti ja suorasukaisesti provokaation Suomesta käsin Venäjän puolelle – ja syyttää siitä arvattavasti Venäjää. Provokaatio on helppo toteuttaa koska Suomi on jo mukana sodassa valtakirjalla Venäjää vastaan!

  Suomi on ajautumassa `ajopuuna` sotatoimialueeksi. Suomen kansan syvät rivit eivät ole halunneet tämänkaltaista kehitystä mutta Suomen johtavat poliitikot eivät ole heitä kuunnelleet vaan ovat ajaneet asiat perustuslakia kunnioittamatta siihen pisteeseen josta ei ole enää paluuta. Punainen viiva on ylitetty.

  https://as1.ftcdn.net/v2/jpg/04/46/91/48/1000_F_446914839_2mv3XneXbkiEBW1knsIKfo9uqvdWo2WC.jpg

  Johtavien Nato-maiden (transatlanttinen liitto > Yhdysvallat/Britannia) suppean piirin poliitikot ovat sopineet `kulissien takana` siitä että Suomea pidetään `harmaalla vyöhykkeellä` (ratifioimatta) tietyn ajan odottaen mahdollista Venäjän reaktiota. Venäjä näyttää tulleen ottaneeksi huomioon tämän seikan eikä mene Naton virittämään ansaan.

  Länsiliittoumalle (Yhdysvallat > Nato) tai Ruotsille ei tule lisäarvoa siitä että Suomi ratifioitaisiin Nato-jäseneksi vaan haittaa koska silloin Suomesta tulisi vain kivi Nato-kengässä ja se saisi siten ansaitsemattoman `turvatakuun` jota sen kohdalla ei aiotakaan toteuttaa. Nyt ei ole enää kysymys siitä onko Suomi Naton jäsen vai eikö se ole sitä koska lopputulema molemmissa ratkaisuissa on sama – Suomi uhrataan.

  Suomi saa kokea hylkiön asemaa jo tässä vaiheessa. Suomi/Venäjä sodan alettua Länsiliittouma on onnistunut tehtävässään ja se sille riittää. Sääntöjen mukaan Sotaa käyvää maata ei tarvitse hyväksyä Nato-jäseneksi.

  Ei ole sattumaa että hallituksesta riippumattomat ajatushautomot kaikkialla maailmassa kuten esimerkiksi Suomessa UPI ja Hybridiosaamiskeskus jotka esiintyvät valheellisesti Venäjä-asiantuntijoina mutta ovat todellisuudessa Länsiliiton trollikeskuksia tukevat avoimesti Länsiliittouman aggressioita Venäjää kohtaan.

  Think tank
  https://en.wikipedia.org/wiki/Think_tank
  List of think tanks.
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_think_tanks

  Suomen johtavien poliitikkojen harhakuvitelmat Länsiliiton aseellisesta väliintulosta Venäjää vastaan Suomen rinnalla toimivat tosin sotatarviketoimitusten ja voimakkaan myötätunnon muodossa mutta eivät käytännössä.

  Nato-lausekkeen 4. pykälän mukaan Nato-konklaavi tosin kutsutaan koolle mutta 5. (turvatakuu)pykälä estää sanamuodollaan tehokkaasti Nato-maita osallistumasta fyysisesti Suomi/Venäjä konfliktin osapuoleksi.

  Naton kuuluisa 5. pykälä täyttyy jo silloin kun muut Nato-maat esittävät esimerkiksi riittävän suuren `hiiren karjaisuyrityksen` ydin- ja viidennen polven aseistuksella varustautunutta Suurvaltaa vastaan eli `voimakkaan vastalauseen`. Muuhunhan he eivät pystykään eikä heillä ole siihen haluakaan.

  Sotapropagandan kiihtyminen (1. – 4.) ja uhokertoimen nouseminen Suomessa ei ennusta hyvää:

  1.) `Sauli Niinistö varoitti Putinin valloitushalusta ranskalaiskanavalla – `Suomi ei pelkää, mutta on hereillä`.
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/sauli-niinist%C3%B6-varoitti-putinin-valloitushalusta-ranskalaiskanavalla-suomi-ei-pelk%C3%A4%C3%A4-mutta-on-hereill%C3%A4/ar-AA17IhJs?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=b490669efcf64deeb902d4a2704c3f0b

  2.) `Tutkijat varoittavat Vladimir Putinin aikeista Suomeakin kohtaan Foreign Affairs -lehdessä`.
  https://www.uusisuomi.fi/uutiset/tutkijat-varoittavat-vladimir-putinin-aikeista-suomeakin-kohtaan-foreign-affairs-lehdessa/569ebc91-e60f-441a-b660-01fa09fd7bfc

  3.) `Vladimir Putin saattaa haluta `Suomen takaisin`, uskoo venäläispoliitikko`.
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/vladimir-putin-saattaa-haluta-suomen-takaisin-uskoo-ven%C3%A4l%C3%A4ispoliitikko/ar-AA168eR2

  4.) `Sanna Marin yhdysvaltalaiskanavan haastattelussa: Venäjä on uhka koko Euroopalle`.
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/sanna-marin-yhdysvaltalaiskanavan-haastattelussa-venaja-on-uhka-koko-euroopalle/8637224#gs.qjtzdz

  Kansainvälisten toimijoiden ja mediavaikuttajien vaikutuksella ensin Ukrainasta ja sitten Suomesta pyritään tekemään `avoin haava` Venäjälle – jota ei aiotakaan parantaa – päinvastoin. Länsiliiton hankkeella on tarkoitus sitoa Venäjän sotakone pitkäkestoiseen `sotaan` ja siten heikentää sitä.

  Maailman johtavat toimijat ja Media kaikkialla käyvät nyt ylikierroksilla. Suomi-nimistä valtiota ei saa päästää harjoittamaan itsenäistä geopolitiikkaa ja/tai -strategiaa koska suunnitelmat koskien Venäjän regiimin vaihtoa ja maan pilkkomista osiin ovat heidän hallussaan – eivät Suomen. Suomi on tässä kuviossa vain kertaluonteinen väline heidän työkalupakissaan.

  Suomelle on varattu jotakin aivan muuta kuin mitä se olettaa.

  Suomi tulee saamaan petturin palkan ja se tullaan pyyhkimään pois olemasta kansa kansakuntien joukossa koska Suomi yllytetään asettamaan eksistentiaalisen uhka Venäjälle. Suomi on omaksi vahingokseen irrottautunut Itäisestä yhteistyökumppanistaan ja on nyt täysin Länsiliiton armoilla.

  Mutta Suomi ei ole tullut ottaneeksi huomioon sitä että näin menetellen se ei vaaranna ainoastaan Venäjän suvereniteettia vaan myös koko Euroopan valtioiden suvereniteetin. Tällä on jo nyt seurauksensa.

  Tämän takia yksikään ulkopuolinen valtio ei lähde käymään sotaa Suomen puolesta Venäjää vastaan vaan sota rajoitetaan Suomenniemelle. Tästä ovat monet korkea-arvoiset analyytikot (1. – 3.) varoittaneet Suomea mutta he näyttävät huutavan `mykkään pilveen`. Suomen johtavat poliitikot eivät näytä antavan kaikupohjaa heidän sanomalleen. Yhdessäkään suomalaisessa mediajulkaisussa ei näy tätä vaihtoehtoa.

  1.) `Mutta miten se hyödyttää maatamme, USA: ta, että se velvoitetaan lähtemään sotaan kansakuntaa (Venäjää) vastaan, joka komentaa maailman suurinta ydinasevarastoa – jostakin Itämerellä tai Suomenlahdella vallitsevasta riidasta, joka ei vaikuta meihin`?
  Buchanan: Should We Commit to Fight Russia – for Finland.
  https://heartlanddailynews.com/2022/04/buchanan-should-we-commit-to-fight-russia-for-finland/

  2.) `Tai ehkä Suomella on valtavat sotilaalliset voimat? Ei. Jos Moskova mobilisoituu nyt (ja se voi aseistaa miljoonia) ja julistaa sodan Helsingille, säälittävä Suomen armeija yksinkertaisesti murskataan. Ei tule olemaan sankarillista vastarintaa, kuten vuonna 1939: venäläiset tuovat `pahiksia` Siperiasta, ja he ovat nyt hyvin vihaisia`.

  `A dangerous game`: US expert Ritter warns Finland against joining NATO`.
  https://en.news-front.info/2022/05/12/a-dangerous-game-us-expert-ritter-warns-finland-against-joining-nato/

  3.) (lainaus alkaa) `Venäjän presidentin Vladimir Putinin aikeista hermostunut Suomi haluaa, että Amerikka on laillisesti ja moraalisesti velvollinen taistelemaan Venäjää vastaan sen puolesta, jos Putin hyökkää Suomeen hyökätessään Ukrainaan. Suomen näkökulmasta tämä on täysin ymmärrettävää.

  Mutta miksi Yhdysvallat suostuisi sotaan maailman suurimman ydinasevallan Venäjän kanssa Suomen rajojen rikkomisesta? Suomi ei ole Alaska; se ei ole Kanada; se on 5,000 mailin päässä. Eikä kukaan koskaan kylmän sodan aikana tai sen jälkeisinä vuosikymmeninä väittänyt, että Suomi olisi Yhdysvaltain elintärkeä intressi` (lainaus päättyy).

  Why Would US Give a War Guarantee – to Finland? (Ron Paul Institute).
  http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2022/may/17/why-would-us-give-a-war-guarantee-to-finland/

  Suomen johtavien poliitikkojen edesottamuksista kuten perustuslain vastaisesta Nato-jäsenyys hakemuksesta ei toistaiseksi olla keskusteltu ns. `viittomakielellä` vaikka aihetta olis ollutkin ja vaikka Suomen poliittinen eliitti on asettanut vakavan turvallisuuspoliittisen uhan Suomelle ja sen olemassaololle. Mutta sen sijaan jälkiselvitys tulee olemaan karmivaa – pettureille.

  The World’s Biggest Political Brawls.

  Ukrainassa kuin myös Suomessa olisi pyrittävä rauhaan mutta suomalaisten johtavien poliitikkojen toimesta pyrkimys on juuri päinvastainen. He ajavat härkäpäisesti Suomea sotaan. Suomen syöjät kuten Sauli Niinistö, Sanna Marin, Jussi Halla-Aho vain muutamia mainitakseni ovat aiheuttaneet korjaamatonta haittaa Suomen diplomatialle ja siten julkisuuskuvalle.

  Pahoin pelkään ettei heitä saada ulostettua parlamentista vaan he jäävät sinne haisemaan seuraavallakin hallituskaudella. Mutta heidän jo pelkkää yritystään tuhota Suomi ei tule unohtaa. Mikäli hyvät eivät tee tässä asiassa mitään niin nämä samaiset pahat vievät asiansa päätökseen.

  Ukrainan sisällissota on nyt hiipumassa. Tämän kaltainen kehitys ei suinkaan sovi länsiliitolle – on saattava `uutta verta pakkiin` eli Suomi ajetaan sotaan Venäjää vastaan. Länsiliittouma on saanut Suomen `kuoleman syleilyynsä` eikä se aio irrottaa otettaan. Tämä epäkohta jos mikä on Suomen on ensisijaisesti sisäinen asia.

  Meneillään olevassa sotakiihkossa ja -uhossa Suomen läpeensä korruptoitunut Toimeenpano-, Tuomio- ja Lainsäädäntövalta sekä Media toimivat konsensuksessa valmistaessaan Suomea omaan onnettomuuteensa. Mediapoolin suodattama sotapropaganda toimii taukoamatta.

  Kuka vastaa Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikasta? Kuka on henkilökohtaisessa vastuussa meneillään olevasta Nato-kehityksestä kehityksestä?:

  `Suomen ulkopolitiikkaa johtaa tasavallan presidentti – tauko – yhteistoiminnassa valtioneuvoston kanssa. Minä pidän siinä kohdassa aina pienen tauon`, Niinistö totesi Ylen Ykkösaamussa keväällä 2016. Lisäksi presidentti toimii Puolustusvoimien ylipäällikkönä.
  https://ulkopolitiikka.fi/lehti/2-2020/niiniston-linja-on-vienyt-suomea-pois-puolueettomudesta/

  Ulkopolitiikan johto: 1.) Tasavallan Presidentti johtaa Suomen ulkopolitiikkaa yhteistoiminnassa Valtioneuvoston kanssa, 2.) Eduskunta hyväksyy kansainväliset sopimukset ja velvoitteet, 3.) Presidentti päättää sodasta ja rauhasta eduskunnan suostumuksella, 4.) Valtioneuvosto vastaa Euroopan unionissa tehtävien päätösten valmistelusta, 5.) Eduskunta osallistuu EU:ssa tehtävien päätösten valmisteluun.

  Presidentti ja hallituksen ulko- ja turvallisuuspoliittinen ministerivaliokunta (TP-UTVA) tapaavat tiheästi, minkä lisäksi eduskunnan ulkoasiain- ja puolustusvaliokunta vierailevat usein presidentin luona Mäntyniemessä.

  Länsiliiton (Yhdysvallat > Britannia > Nato > MNNA) johtavat poliitikot ja muut toimijat ovat huolissaan siitä että ns. Ukrainan sota pääsisi hiipumaan. Tämänkaltaista skenaariota Länsiliitossa ei suinkaan sallita.

  Sodan Venäjää vastaan on jatkuttava keinolla millä tahansa ja hinnalla millä hyvänsä. Panokset ovat korkeat – kysymys on Yhdysvaltojen UWO-hankkeesta (Unipolar World Order = Yksinapainen maailmanjärjestys). Niinpä hihasta vetäistään Suomi-niminen kortti joka tarkoittaa toisen rintaman sodanavausta (ensimmäinen rintama – Ukraina) – Suomen/Venäjän välistä sotaa.

  EU-johtajat ovat kauhuissaan – päättyykö sota Ukrainassa:

  `EU-johtaja (EU:n ulkoasioiden ja turvallisuuspolitiikan edustaja Josep Borrell) varoittaa kriittisestä ongelmasta: Muuten Ukrainan sotiminen loppuu`.
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/eu-johtaja-varoittaa-kriittisest%C3%A4-ongelmasta-muuten-ukrainan-sotiminen-loppuu/ar-AA17Hw8l?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=0cf7646266634bd7c47d2b69aa6bf824

  Kansainvälinen siionismi ja sen hännystelijät (1. – 5.) ympäri maailmaa nostavat nyt rumaa päätään median viemäreistä kuten seuraavassa vain muutama esimerkki osoittaa (näitä radikaaleja on paljon – seuratkaahan mediaa):

  1.) `Ulkopolitiikan ja Venäjän asiantuntijat Fiona Hill ja Angela Stent nostavat Suomen esiin arvioidessaan Venäjän hyökkäyssotaa Ukrainassa`.
  `Tutkijat varoittavat Vladimir Putinin aikeista Suomeakin kohtaan Foreign Affairs -lehdessä`.
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/tutkijat-varoittavat-vladimir-putinin-aikeista-suomeakin-kohtaan-foreign-affairs-lehdess%C3%A4/ar-AA17HIdy?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=2f65207ff3ba4995ab54fcba3eb0d422

  2.) `Venäläispoliitikko väittää Putinin havittelevan Suomen `takaisin ottamista`.
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009316002.html

  3.) `Mateusz Morawiecki Sanna Marinille: Yksi maa osasi käyttää talvea Venäjää vastaan, Suomi – Ymmärrätte `itäisen uhan`.
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/mateusz-morawiecki-sanna-marinille-yksi-maa-osasi-k%C3%A4ytt%C3%A4%C3%A4-talvea-ven%C3%A4j%C3%A4%C3%A4-vastaan-suomi-ymm%C3%A4rr%C3%A4tte-it%C3%A4isen-uhan/ar-AA14lzmo

  4.) `Mihail Hodorkovski MTV:lle: Suomi ei ole turvassa – `Neutraali asema ei Suomea pelasta, mutta Nato voisi mahdollisesti pelastaa`.
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mihail-hodorkovski-mtv-lle-suomi-ei-ole-turvassa-neutraali-asema-ei-suomea-pelasta-mutta-nato-voisi-mahdollisesti-pelastaa/8368998

  5.) `Zelenskyiltä tunteikas puhe Suomelle – puhui talvisodasta ja varoitti Venäjän uhasta`.
  https://www.is.fi/politiikka/art-2000008737849.html

  Edellistä luetteloa (1. – 5.) voisi jatkaa paljonkin vain huomatakseen kuinka kansainvälinen siionistiliike länsimaissa ja erityisesti sen rahoitussektori ovat Venäjän federaation arkkivihollinen – olleet jo monen sukupolven ajan. `Follow the Money`. Kysymys on elämästä ja kuolemasta mutta on pantava merkille että yksikään muukaan valtio tai yksittäinen henkilö ei ole kansainväliseltä siionistiliikkeeltä turvassa. Tästä on annettu ennakkotapaus:

  `Ukrainan johtavien liittolaisten pakotetyöryhmä (REPO) on jäädyttänyt yli 330 miljardin dollarin arvosta (viime vuoden heinäkuuhun asti) Venäjän eliitin ja keskuspankin taloudellisia resursseja`.
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/pakotetyoryhma-jaadytti-venajan-varoja-yli-330-miljardin-dollarin-arvosta/8460386

  Hiljattain EUn säätämät takavarikkolait täydentävät edellistä kehitystä. Mikäli kansat eivät yhdistäydy pian ja rajoita kansainvälisen siionistiliikkeen ja erityisesti sen bankstersien saamaa valta-asemaa ja otetta kansoista niin he tulevat olemaan seuraavana kynittävinä.

  Kansainvälisen siionistiliikkeen perikato eli `lopullinen ratkaisu` tulee olemaan seuraava: Se toteutetaan Maailman geopoliittinen uusjaon ollessa tosiasia. Koko asutun maanpiirin geopoliittinen uusjako toteutuu DWOssa (Dekapolar World Order = Kymmennapaisessa maailmanjärjestyksessä).

  DWOn ensiaskeleita otetaan juuri nyt UWO (Unipolar World Order = Yksinapaisen maailmanjärjestyksen) pyrkimyksessä (MAGA, America First) joka ei ole taustavoimiltaan amerikkalainen vaan läpeensä siionistinen.

  Maailmanrauhaa ei tule ellei kansainvälistä siionistiliikettä tuhota kaikkien kansojen myötävaikutuksella, yksissä tuumin ja perinpohjaisesti. Meneillään oleva MWO (Multipolar World Order = Moninapainen maailmanjärjestys) hanke on toki `siltaratkaisu` tiellä’ kohti lopullisia dominioita (Tulli Unioneita) – DWOta.

  Mutta tällä erää MWO (Multipolar World Order = Moninapainen maailmanjärjestys) hanke on pelkkä `kylmän sodan` aikakauteen verrattava BWO (Bipolar World Order = Kaksinapainen maailmanjärjestys) joka näyttäytyy Naton ja SCOn vastakkainasetteluna kunnes maailma eriytyy kymmeneen alueelliseen regimenttiin.

  Eipä ihme että monet Keski-Aikaiset kuninkaat ja kuningattaret tekivät aikansa kansainvälisistä siionisteista sen oikean havainnon todetessaan `minkälaisia järjestäytyneen yhteiskunnan tihulaisia nämä (siionistit) ovat`. Tuolloin siionistit saivat toistuvia maastakarkoituksia milloin mistäkin maasta mutta myöhemmissä historiakirjoituksissaan he esiintyvät uhreina.

  Asetapa kosmopoliitti – pesunkestävä siionisti – mihin tahansa korkeaan yhteiskunnalliseen asemaan missä tahansa maassa – vaikkapa Ukrainassa V. Zelenskyi. Katsokaa ja oppikaa minkälaista hävitystä hän on saanut aikaiseksi (vaikka Mooses on kirjoittanut että ajatelkaa sen maan parasta missä vaikutatte) eikä tämä ole vasta kuin alkua. V. Zelenskyi on ukrainalaisten pahin mahdollinen valinta virkaansa ollen ukrainalaisen yhteiskunnan Public Enemies Number 1.

  Mutta Kiinan presidentin XI Jinpingin rauhanaloite koskien Ukrainaa jonka hän julkistaa 24.2.2023 Ukrainan `sodan` vuosipäivänä on myrkkyä Kiovan siionistiselle hallinnolle jossa V. Zelenskyi toimii edunvalvojana sekä Länsiliitolle (Yhdysvallat > Britannia > Nato > MNNA > Suomi) ja ennen kaikkea sitä johtavalle kansainväliselle siionistille. Länsiliitto ei salli rauhaa sen enempää Venäjälle kuin Kiinallekaan. Tähän jenkki tulee kaatumaankin – `mikäs pahan tappais jos ei paha itse`.

  `Länsimaat epäilevät Kiinan aikeita`.
  `Kiina aikoo tehdä rauhanaloitteen Ukrainan sotaan – länsimaat epäilevät kaksinaamaisuutta`.
  https://yle.fi/a/74-20018691

  Jiddisinkieliseen perheeseen syntynyt Pulizer-palkittu `Whistleblower` Seymour (Sy) Hersh (SH) on paljastanut julkisuudessa Nord Stream-kaasuputkistoon tehdyn sabotaasin olevan Nato-maiden – Yhdysvaltojen ja Norjan – suorittama sotilaallinen operaatio. Paljastus on samaa tasoa kuin aikoinaan Mordexhai Vanunun tai Edward Snowdenin tekemät paljastukset.

  Saa nähdä miten SH selviää jatkossa koska tietovuoto on merkittävä ja kohdistuu varsin arkaan tilanteeseen. Todennäköisesti hänestä tehdään 1.) `hevosmiesten uutistoimiston` toimittelija, 2.) vangitaan tai yksinkertaisesti 3.) hän katoaa; koska tämänkaltaisia tietovuotoja ei mielletä kuuluvaksi ns. tutkivaan journalismin piiriin.

  Elikkäs näinikkään. SHn sisäpiirin tietolähde paljastaa että Nato-maa Yhdysvallat ja Nato-maa Norja osallistui Venäjältä Nato-maahan Saksaan johtavan kaasuputkiston (Nord Stream 1 ja 2) räjäyttämiseen. Toimenpiteellä oli tarkoitus katkoa Saksan ja useiden muiden EUn Nato-maiden hyöty huokeasta venäläisestä energiasta. Isku toimi myös varoituksena olla vetäytymättä Ukrainasta.

  Yhdysvaltojen ja Norjan terrori-isku ilman sodanjulistusta Venäjälle tai EUlle onnistui ainakin heidän omasta mielestään kunnes SHn paljastukset osoittivat kysymyksessä olleen Yhdysvaltain ja Norjan valtionterroria.

  Yhdysvallat pyrkimys oli saada EUn riippuvaiseksi amerikkalaisesta tuonnista kuten energiasta, turvata Ukrainan sodan jatkuvuus EUn asettamine pakotteineen omaksi ja materiaaliapuineen omaksi vahingokseen sekä sitoa EU tiukemmin tukemaan Yhdysvaltain taloutta.

  Homma wörkki koska välitön vaikutus oli Norjan energiaviennin ties kaksinkertaistuminen EUn alueelle, Saksan ja muiden Eu-maiden alkava talouden alasajo, Venäjän väliaikainen ulkomaankaupan häiritseminen, Suomen alkava perinpohjainen tuhonta (Nato-silausta vaille valmis) sekä Yhdysvaltain hegemonian vahvistaminen Euroopassa.

  Tämä ei tiedä hyvää väkivaltaiseen ekspansioon pyrkivälle imperialistiselle Nato-koheesiolle koska Nato-maat Yhdysvallat ja Norja ovat Nord Stream iskuilla osoittaneet pystyvänsä suorittamaan sotilaallisia interventioita muihin Nato-maihin ilman sodan julistusta.

  Naton pääsihteeri – tämä `luihu valkonaamainen hankisääski` Jens Stoltenberg – on aikeissa tulla hävyttömästi Suomeen. Kysykää häneltä mitä hän tietää norjalaisena korkea-arvoisena Nato-virkamiehenä edellä mainituista Nord Strean 1 ja 2 kaasuputkistoon suoritetuista terrori-iskuista. Erikoisesti kiinnostaisi tietää miten he tulevat avaamaan toisen rintaman sodan Suomessa Venäjää vastaan.

  `Naton Stoltenberg saapuu ensi viikolla Suomeen – osallistuu pohjoismaisten demareiden vuosikokoukseen`.
  https://demokraatti.fi/naton-stoltenberg-saapuu-ensi-viikolla-suomeen-osallistuu-pohjoismaisten-demareiden-vuosikokoukseen

  Näissä kokouksissa (SAMAK) pystytään esiintymään täydellisessä ulkoisessa hyvyydessä ja samanaikaisessa sisäisessä pahuudessa. Sillä paskapuheella mitä noissa kokouksissa tuodaan esille voisi lannoittaa suurenkin pellon.

  `He puhuvat valhetta toinen toisellensa,
  puhuvat liukkain huulin,
  kaksimielisin sydämin` (Psa 12:2).

  Plusääni(10)Miinusääni(2)
  1. Suomalainen poikkeaa venäläisestä siinä, ettei hänellä ole historian tajua. Tähän tajuttomuuteen liittyy kyvyttömyys tulkita geopolitiikkaa. Siksi kai Suomesta ei kovasta yrityksestä huolimatta saada toimivaa kansakuntaa. Erityisesti median toiminta 2000-luvulla on kaikin voimin pyrkinyt tuottamaan maahamme USA:ssa kehiteltyä vasemmistolaista tahi kulttuurimarxilaista edistysmielisyyttä (progressivism), joka liuentaa omaa kansallista kulttuuria ja yhdistettynä suomalaiseen huonoon itsetuntoon, kansainvälistymis-vimmaan ja teknologia-hulluuteen tekee maastamme historiattoman ja tätä myötä otollisen kohteen läntisten tiedustelupalvelujen koordinoimalle ’social engineering’-manipulaatiolle. Maamme media on täynnä anglo-amerikkalaista sontaa ja uutisointi tai viihde koostuu lähes pelkästään ala-arvoisesta propagandasta. Tämän vuoksi Suomi onnistui hävittämään erityissuhteensa Venäjään, mikä olisi nykyisinä levottomina aikoina ollut kultaakin arvokkaampi asia. Niin tai näin, jokainen ”ryssittelijä” tulee aikanaan saamaan palkkionsa tyhmyydestään.

   Plusääni(12)Miinusääni(2)
 6. En välttämättä pidä Kiinan sisäpolitiikasta, mutta ulkopolitiikassa maa näyttäisi toteuttavan USA-vetoiselle tuhoisalle sionismille vaihtoehtoista mallia. Kiina on vastikään laatinut ansiokkaan dokumentin, jossa se esittää tiivistetysti kaiken sen, mikä USA:n ulkopolitiikassa on vialla. Dokumentti on eräänlainen sodanjulistus USA:lle ja sen hegemionialle. Suomalaisten olisi syytä tutustua huolellisesti dokumenttiin ja vähintäänkin mentaalisesti hylätä johtajiensa ja valtamediansa omaksuma sokea USA-liittolaisuus. Jos Jumala suo, saatamme päästä pois tästä ikeestä ennen kuin on liian myöhäistä.

  https://www.fmprc.gov.cn/mfa_eng/wjbxw/202302/t20230220_11027664.html

  Plusääni(9)Miinusääni(2)
 7. 中华人民共和国

  Mongoleja – jotka kuuluvat Kiinan vähemmistökansoihin – asuu enemmän Kiinassa kuin Mongoliassa ja juuri he nimittivät (enemmistö han-kansan Kiinan) Khitan nimiseksi joka varhaisimmissa lähteissä tunnetaan nimellä Chittim.

  Historioitsija Josefus Flavius kirjoittaa Jaafetin (Nooan pojan) jälkeläisistä Jaavanin pojista jotka asettuivat aluksi pohjoiselle Välimerelle Etelä-Eurooppaan. Josefus mainitsee että Jaavanin pojat olivat Elisa, Tarshish, Kittim ja Dodanim. Välimerellä he – kittimiläiset – nimittivät mm. Kyproksen (turk. Kibris) ja Rhodoksen (turk. Rodi).

  Jaavanin jälkeläiset kittimiläiset muuttivat Kyprokselle > Keski-Aasiaan > nykyisien Pohjois-Kiinan ja Mongolian alueilla jossa heidät tunnettiin nimellä Khitan. Kiinalaisia kutsuttiin sittemmin nimellä Chathay – khitanien mukaan jotka muodostivat vauraan kauppamahdin. Aluksi Chathay käsitti Pohjois-Kiinan – myöhemmin koko nykyisen Kiinan alueen.

  Vanhojen ennusteiden (700-luvulla ekr.) mukaan:

  `Ennustus Tyyrosta. Valittakaa, te Tarsiin-laivat, sillä se on hävitetty talottomaksi, käymättömäksi; kittiläisten maasta he saivat tämän tiedon. Mykistykää, te rantamaan asukkaat! Siidonin kauppamiehet, merenkulkijat, täyttivät sinut. Ja suuria vesiä kulki Siihorin siemen, Niilivirran vilja; se oli Tyyron sato, ja siitä tuli kansojen kauppatavara` (Jes 23:1-3).

  Edellisen ennusteen mukaan Yhdysvaltojen hegemonia tullaan lyömään laudalta ja Euroopan Unioni tulee lähentymään Kiinan kauppamahdin kanssa. Tässä pelissä opportunistinen Israel jää paitsioon jota `Sanoma idästä ja pohjoisesta vaivaa` niin kuin nyt on käymässäkin. Lukuisat Think Tank-ajatushautomot ovat kritiikistä huolimatta lähestymässä Kiinaa tavoitteenaan kaupallinen yhteistyö.

  `Esko Aho jätti venäläispankin ja päätyi Kiina-ajatuspajan johtoon – Pesti tuli `kuin Manulle illallinen`.
  https://www.talouselama.fi/uutiset/esko-aho-jatti-venalaispankin-ja-paatyi-kiina-ajatuspajan-johtoon-pesti-tuli-kuin-manulle-illallinen/3ce83e0e-c86f-4ad9-8533-9ed55d525197

  Euroopan Unionin tulisi suunnata katseensa Venäjän ja Kiinan talousmarkkinoille ja karistaa salakavala vihollisensa Yhdysvallat kintereiltään – muussa tapauksessa se ei selviä. Yhdysvaltain talous tulee saattamaan perikatoon EUn talouden oman taloutensa luhistumisessa mikäli EU ei muuta kurssiaan suhtautumisessaan Venäjään ja Kiinaan.

  Ennusteen mukaan Kiina nousee taloudellisin apukeinoin hetkellisesti suurvalta-asemaan mutta ei tule pysymään siellä (Jes 23) koska sen luonne ei ole koskaan ole ekspansiivinen. Sen sijaan eurooppalaisten kansojen majakka – Saksa – ja sen johtama eurooppalainen koalitio tulee nousemaan maailmanmarkkinoilla hallitsevaan asemaan.

  Mutta EUn kumppanuus Kiinan kanssa näyttää kestävän vain lyhyen aikaa kunnes Saksa ja Iran (Kiinan liittolainen) ajautuvat törmäyskurssille.

  Vyö ja tie

  Globaali kiinalainen infrastruktuuri-hanke maareiteillä viittaa `Vyöhön` ja merireiteillä se viittaa `Tiehen`.

  Kiinan hallituksen vuoden 2015 toimintasuunnitelmassa määriteltiin `Vyö ja tie`-kehityshanke jossa Kiina investoi jo tuolloin 900 miljardia dollaria rautateihin, satamiin ja muuhun infrastruktuuriin 65 maassa.

  Hankkeen tarkoituksena on yhdistää Kiina Euroopan Unioniin ja Euraasian Unioniin sekä Afrikkaan ja lisätä kaupankäyntiä ja taloudellista yhdentymistä aloitteessa mukana olevissa maissa. Tässä olisikin eurooppalaisille tuhannen Yanin paikka.

  Uusi silkkitie.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Vy%C3%B6_ja_tie

  Kiinan on kasvattanut vuodesta vuoteen globaalia taloudellista vaikutusvaltaansa. Kiinan mahti maailmankaupassa aiheuttaa pelonsekaista kunnioitusta Länsiliitossa jopa siinä määrin että siitä ei älytä hyötyä. Mutta mitä tekevätkään länsimaat? He ovat valinneet tavaksi toimia aivan samoin kuin Kiina jonka infrastruktuurin rahoitus- ja rakennusohjelmat ovat osoittautuneet menestystarinaksi kehittyvissä maissa.

  Kiina rahoittaa `Vyö ja Tie`-hankkeessa Eximbankin toimesta. EximBank toimii Kiinan valtioneuvoston kontrollissa jolloin poliittinen päätäntävalta säilyy poliitikoilla mikä ei olekaan paskempi idea kun sitä verrataan vaikkapa länsimaiseen vastaavaan jossa yksityinen pankkisektori – bankstersit – sanelevat poliittisen ohjelman omaksi edukseen. Mutta tähän epäkohtaan ollaan heräämässä jolloin pankkitoiminta ja korporaatiot sulautetaan valtioon.

  Kiinan vienti- ja tuontipankki (Chexim > China Exim Bank) on toinen kahdesta Kiinan institutionaalisesta pankista (tunnetaan nimellä Kiinan vienti- ja tuontipankki Exim). Toinen vastaava rahoituslaitos on Kiinan maatalouden kehityspankki (ADBC).

  Edellä mainitut pankit perustettiin toteuttamaan valtion politiikkaa teollisuudessa, ulkomaankaupassa, taloudessa ja ulkomaisessa avussa kehittyville maille. Lisäksi he tarjoavat poliittista ja taloudellista tukea silmälläpitäen kiinalaisten tuotteiden ja palvelujen viennin edistämistä.

  Exim Bank of China.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Exim_Bank_of_China

  `Kiinan autonomiset alueet ovat joillekin vähemmistökansallisuuksille varattuja, Xinjiang on varattu uiguureille, minkä vuoksi alueen täydellisempi nimi on Xinjiangin uiguurien autonominen alue`.

  Xinjiang.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Xinjiang
  Xinjiangin (punaisella) sijainti Kiinan kartalla.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Xinjiang#/media/Tiedosto:Xinjiang_in_China_(de-facto).svg

  Länsimaille ei riitä Venäjän kiusaaminen ja mustamaalaaminen joka täyttää törkeyden vaatimuksen. Länsiliittouman maiden parjauskampanja Kiinaa ja Venäjää kohtaan on outoa kun ottaa huomioon että heidän omat takapihansa on siivoamatta.

  Tällä hetkellä Länsimedian targettina on Kiina. Hiljattain pääministerimme Sanna (YGL) Marin arvosteli Kiinan hallinnon `autoritariasta` luonnetta ja ihmisoikeustilannetta vaikka hänen oppi-isänsä Klaus (WEF) Schwab pitää yllä hyviä suhteita Kiinaan. Klasulla on Kiinassa satapäin WEFn edustajia ja muita toimijoita.

  Diplomatiassa SMn kaltaiset ulostulot esimerkiksi Kiina-kysymyksessä ovat vakavasti otettavia kömmähdyksiä. SM käytti esimerkiksi lyömäaseenaan Xinjiangin muslimiuiguuri tilannetta ja vieläpä yhdisti sen omasta mielestään ja länsimaiselta paskamedialta omimaansa kiinalaiseen kuvitteelliseen autoritariaan.

  SM on kuin moneen kertaan auton alle jäänyt ja traumatisoitunut kissa joka ei enää tiedä minne on menossa ja mistä on tulossa eikä osaa esittää yhtään itsenäistä mielipidettä.

  Tie ja Vyö-hankkeessa ja muslimiuiguuri-radikaaleissa on kuitenkin kysymyksessä kaksi aivan eri asiaa. Kiinan Vyö ja Tie kauppareitti tosin kulkee Xinjiangin maakunnan läpi jota radikaalit muslimiuiguurit (noin 8 milj.) asuttavat. Näitä kahta erillistä asiaa (Vyö ja Tie ja muslimiuiguuri radikaalit) ei pitäisi mennä niputtamaan yhteen väittämällä että kysymyksessä on Kiinan autoritaria.

  Eikä siitä pitäisi tehdä ainakaan ihmisoikeuskysymystä niin kuin tämä Länsiliiton ykköstrolli SM Suomessa on esittänyt ja vieläpä kailottanut harhansa kansainväliselle lehdistölle. Miksi SM puolustaa kiinalaisiin kohdistuvia väkivaltaisuuksia.

  Tätä asiaa ei voida kuitata kiinalaisilla `uudelleenkoulutuskeskuksilla` koska ne ovat vain seuraus muslimiuiguurien destruktiiviselle käyttäytymiselle. On mentävä paikan päälle ja tehtävä arvionsa sen perusteella.

  Radikaalit islamilaiset uiguurit ovat tehneet Xinjiangissa ja muualla Kiinassa 1990-luvulta alkaen useita siviileihin kohdistuneita joukkosurmia ja paljon muita terroritekoja. Muslimiuiguurien väkivaltaisuudelle kiinalaista kantaväestöä kohtaan ei ole näköpiirissä loppua ellei Kiinan kansantasavalta puutu pontevammin asiaan.

  Kun radikaalit islamistit pakenevat Kiinasta vaikkapa Pakistaniin niin eiköpä länsimedia alakin mustamaalata Pakistanin ihmisoikeustilannetta ottamatta huomioon että samaiset islamisti-radikaalit toimivat nyt aivan samalla tavalla Pakistanissa kuin olivat toimineet Kiinassa. Kuulkaas – niitä Ranskan tai Ruotsin muslimimellakoita ei voida edes verrata siihen mitä Kiinassa tapahtuu.

  Eikö kiinalainen korkea poliittinen vaikuttaja toivottanutkin länsimaisia arvostelijoita tervetulleiksi Xinjiangiin jotenkin näin: Tervetuloa Xinjiangiin – maa on avoin – tulkaa katsomaan mitä täällä tapahtuu!

  Kun radikaalien uiguurien tekemät iskut alkoivat saamaan aina vain vakavampia muotoja ja jatkuivat jatkumistaan Kiina joutui koventamaan linjaansa. Kiinaa ei ole koskaan huolettanut uiguurivähemmistön uskonto (islam) vaan nimenomaan tähän uskontoon kytketty radikalismi ja separatismi joka on valtiolle vaarallista ja johon mikä tahansa valtio vastaisi.

  Uiguurit
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Uiguurit

  Xinjiangin muslimiuiguurien harjoittama väkivalta kiinalaisia kohtaan on ollut pitkäkestoista, todella veristä ja brutaalia. Länsimaissa tämä epäkohta on käännetty päälaelleen jolloin muslimiuiguurit esiintyvät uhrin roolissa ja kiinalaiset jotka joutuvat puuttumaan tilanteeseen leimataan ihmisoikeusrikkojiksi ja autoratiivisiksi.

  Lukuisat eri ns. ihmisoikeusjärjestöt (1. – 3.) ovat täyttäneet kansalaistensa mielet valheellisilla kertomuksilla Xinjiangin tapahtumista jopa siinä määrin että on haastavaa enää löytää hyvin dokumentoituja muslimiuiguurien suorittamaa terroria kiinalaista kantaväestöä kohtaan.

  Esimerkiksi You Tubessa valtaosa videoista käsittelee yksinomaan Kiinaa tuomitsevia klippejä jossa muslimiterroristit saavat äänensä kuuluviin. Taustalla vaikuttaa kansainvälinen siionismi jonka valvontavalta näillä alustoilla on silmiinpistävää.

  1.) Amnesty International
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Amnesty_International
  2.) Human Rights Watch
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Human_Rights_Watch
  3.) Ihmisoikeudet
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihmisoikeudet

  `Vyö ja Tie` Initiative (BRI tai B&R) joka tunnetaan Kiinassa nimellä One Belt One Road tai lyhyesti OBOR, on Kiinan hallituksen vuonna 2013 hyväksymä maailmanlaajuinen infrastruktuurin kehittämisstrategia investoida yli 150 maahan ja kansainväliseen järjestöön

  Belt and Road Initiative.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Belt_and_Road_Initiative

  Karttakuva Kiinan eräistä projekteista `Vyö ja Tie`-hankkeessa.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Belt_and_Road_Initiative#/media/File:China_Belt_Road_Initiative_Landkarte_Projekte_2018.jpg

  Yhdysvallat tavoittelee UWO-järjestystä (Unipolar World Order = Yksinapaista maailmanjärjestystä) johon se on saanut mukaan G7-maat ja Euroopan Unionin jotka nyt pyrkivät imitoimaan globaalia kiinalaista infrastruktuurimallia (1. – 3.).

  1.) Yhdysvaltalainen versio kiinalaisesta `Vyö ja Tie` hankkeesta` on seuraava:

  Build Back Better World.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Build_Back_Better_World#:~:text=Build%20Back%20Better%20World%20%28B3W%29%20is%20an%20initiative,for%20infrastructure%20development%20of%20low-%20and%20middle-income%20countries

  Tähän väliin sijoittuu G7-maat joiden vaikutusyritystä Kiinan laudalta lyömiseksi ei voi olla havaitsematta.

  2.) `Kansainvälinen seitsemän jäsenvaltion ryhmä (G7) on hallitustenvälinen poliittinen foorumi, johon kuuluvat Kanada, Ranska, Saksa, Italia, Japani, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat. Lisäksi Euroopan unioni (EU) on `luetteloimaton jäsen`.

  G7
  https://en.wikipedia.org/wiki/G7

  3.) Vastaavasti Eurooppalainen versio kiinalaisesta `Vyö ja Tie` hankkeesta on seuraava:

  `Global Gateway -aloite on Euroopan unionin maailmanlaajuinen strategia investoida infrastruktuurihankkeisiin ja luoda taloudellisia kumppanuuksia tiettyjen periaatteiden pohjalta. Hankkeen käynnisti EU:n komissio Ursula von der Leyenin johdolla`.

  Global Gateway.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Global_Gateway#:~:text=The%20Global%20Gateway%20Initiative%20is%20a%20worldwide%20strategy,under%20the%20leadership%20of%20Ursula%20von%20der%20Leyen

  Kiinan globaali kauppamahti on merkittävä maailmantalouden tekijä. Se on niin vaikuttava että Yhdysvallat on JO menettänyt sille paalupaikan johon se on tottunut. Itse asiassa Kiinalle ei ole edes haastajaa ja Länsiliitto tietää tämän. Tästä syystä Länsimediassa Kiinaa tullaan jatkossakin mustamaalaamaan.

  Yhdysvaltojen UWO-hanke (Unipolar World Order = Yksinapainen maailmanjärjestys) lujittaa tietämättään SCO-liittokuntaa ja sille tulee olemaan pelkäksi haitaksi Euroopan Unionin sitominen itseensä. Ei mene kauan kun Euroopan johtavat poliitikot joutuvat tunnustamaan kuka on heidän oikea vihollisensa jolloin syyttävä sormi osoittaa Yhdysvaltoihin.

  EUn kauppasota Yhdysvaltoja vastaan on suunnitteilla vaikka sitä ei uskalleta vielä tässä vaiheessa toteuttaa. Kysymys ei ole enempää eikä vähempää kuin Euroopan Unionin selviytymistaistelusta jossa pitkittynyt Yhdysvaltojen määräävä asema koituu sille kohtaloksi mikäli asialle ei tule muutosta.

  Katsokaahan vaan niin Kiinan ententeen on kehittymässä Itä-Aasian Unioni (Kiina + valtioklusteri) jonka veturina toimii Kiina. Samaan tapaan kuin Intian ympärille pian kehittyvä Kaakkois-Aasian Unioni. Paradoksaalista kyllä mutta tämä olisi ainoa tie suitsia Kiinan globaalia hegemoniaa – mutta sitähän Länsiliitto ei näytä tietävän.

  Kiinalaiseen luonteeseen ei ole koskaan kuulunut omasta refugistaan migroituminen vaan sen luonteeseen on aina kuulunut pidättäytyminen ja eristäytyminen. Niinpä tämä nouseva `Idän kuninkaiden` voimahahmo tulee vetäytymään muuriensa (Unioninsa) suojaan menettämättä lainkaan maailmantaloudellista hegemoniaansa.

  Kannattaa seurata Kiinan, Venäjän, Iranin ja Turkin muodostamaa koalitiota joka on tiivistymässä. Tällä allianssilla tulee olemaan painavaa sanottavaa Ukrainan `sodan` alkavassa eskalaatiossa.

  Yhdysvallat on verrattavissa hukkuvaan mieheen joka kyllä vetää pelastajansa syvyyksiin mikäli saa otteen niin kuin seuraavassa ennusteessa yli 2700 vuoden takaa se kerrotaankin.

  `Ennustus Tyyrosta.
  Valittakaa,
  te Tarsiin-laivat,
  sillä se on hävitetty talottomaksi,
  käymättömäksi;
  kittiläisten ( כתי = kittiy = mustelma) maasta he saivat tämän tiedon` (Jes 23:1).

  Nimi ´kittiläiset` viittaa Välimeren jaavanilais-aikaan mutta myöhemmin samasta kansasta – kiinalaisista – käytetään nimitystä siinimiläiset:

  `Katso heitä,
  he tulevat kaukaa!
  Katso, nuo pohjoisesta,
  nuo lännestä,
  nuo Siinimin (סינים = Ciyniym = piikit) maalta`! (Jes 49:12).

  Plusääni(4)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat