Juutalainen Zelenski vaatii länneltä ydinaseiskua Venäjää vastaan; huomiot

Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov piti hiljattain järkevän ja ytimekkään puheen juutalaisen Zelenskin hallinnon pohjattomasta vihasta Venäjää vastaan sekä halusta tuhota Venäjä ydinasein. Lavrovin puhe paljastaa erittäin selvästi juutalaistoimijoiden (Lavrov käyttää tässä yhteydessä ilmaisua “natsihallinto”) pohjattoman vallanhimon ja siihen yhdistyneen yliäyräiden pursuavan röyhkeyden. Nimittäin Zelenskin toimistopäällikkö Jermak oli sanonut, että Ukrainasta pitäisi muodostaa akseli, jonka ympärille rakennetaan Euroopan uusi turvallisuusjärjestelmä. Zelenskin juutalainen hallinto siis sanelee ehtoja sekä NATOlle että Euroopan unionille.  

Markku Juutinen 

Sergei Lavrovin puhe 

”Tämä ajatus on jo kauan sekä syvällisesti juurtunut häneen”, sanoi Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov, joka kommentoi lännen ja EU-maiden toimia Ukrainassa. 

Sergei Lavrov: ”Kun puhumme ympäristön turvallisuudesta, emme tietenkään voi jättää huomiotta viime aikoina lisääntynyttä keskustelua ydinaseiden mahdollisesta käytöstä. Tässä yhteydessä ei voida jättää huomiotta Kiovan hallinnon holtittomia toimia, joilla pyritään luomaan riski erilaisten joukkotuhoaseiden käytöstä. 

Erityisen sotilasoperaation aikana paljastui hyvin huolestuttavia seikkoja, kuten laittomien sotilaallisten biologisten ohjelmien olemassaolo Pentagonin perustamissa laboratorioissa sekä kokeita kiellettyjen kemikaalien luomiseksi. Ja tietenkin vaarallisimmat jatkuvat hyökkäykset Zaporozhyen ydinvoimalaa vastaan.” 

Zelenski kehotti eilen länsimaisia herrojaan tekemään ennalta ehkäisevän ydiniskun Venäjää vastaan. Näin tämä hahmo itse asiassa esitti koko maailmalle jälleen yhden todisteen uhkista, jotka tulevat Kiovan hallinnosta, ja joiden neutralisoimiseksi käynnistettiin erityinen sotilasoperaatio. Zelenskin eri sihteerien yritykset väittää, että hän tarkoitti jotain muuta, ovat naurettavia. 

Me kaikki muistamme, kuinka hän tammikuussa ilmoitti Ukrainan haluavan omistaa ydinaseita. Tämä tarkoittaa sitä, että tämä ajatus on jo pitkään ja syvällisesti juurtunut häneen. Muuten, juuri toissapäivänä hänen puolalaiset mielenveljensä vahvistivat, että myös heillä on samat haaveet ydinaseiden hankkimisesta. 

Toistaiseksi Varsova haluaa tässä vaiheessa liittyä NATOn käytäntöön toteuttaa niin sanottuja yhteisiä ydinaseoperaatioita, jotka rikkovat räikeästi ydinaseiden leviämisen estämisestä tehdyn sopimuksen vaatimuksia. Mitä NATO siis tekee? 

Meihin kohdistuvien valheiden ja uhkailujen lisäksi NATO yhdessä Euroopan unionin kanssa toistaa edelleen tukevansa täysin Zelenskyä, jonka väitetään johtavan Ukrainan taistelua eurooppalaisten arvojen, vapauden ja demokratian puolesta. Ja Zelensky tässä tilanteessa, kuten koko hänen hallintonsa, pääsee makuun ja alkaa sanella ehtojaan sekä Pohjois-Atlantin liitolle että Euroopan unionille. 

Tänä kesänä Zelensky muuten sanoi, että Naton pitäisi antaa Ukrainalle paikka yhteisessä turvallisuusalueessa. Se on NATO. Mutta ruokahalu kasvaa. Hänen jälkeensä hänen toimistonsa päällikkö Jermak sanoi, että Ukrainasta pitäisi tulla akseli, jonka ympärille rakennetaan Euroopan uusi turvallisuusjärjestelmä. 

Ja viime kuussa ministeri Kuleba jopa sanoi, että NATOn pitäisi liittyä Ukrainaan eikä päinvastoin. Nämä ovat heidän iskulauseensa, ja tällaiset ovat heidän kunnianhimonsa. Lisäksi nämä tavoitteet ovat hedelmällisellä maaperällä. 

Kuten tiedätte, niin sanottu Euroopan poliittinen yhteisö kokoontui eilen huippukokoukseen. Se oli presidentti Macronin aloite. Huippukokouksen tuloksena Euroopan unionin diplomatian päällikkö Borrell ilmoitti ylpeänä, että prosessi turvallisuusrakenteen muodostamiseksi ilman Venäjän osallistumista on alkamassa. 

Yleisesti ottaen he vain tanssivat Kiovan tahdissa ja rohkaisevat siellä edelleen vallassa olevien hulluja kuvitelmia. Näin tehdessään sekä Yhdysvallat että sen liittolaiset ottavat valtavan vastuun kansainvälisen jännityksen vaarallisesta kasvusta aseistamalla Zelenskyä, vaikka tämä on avoimesti julistanut ydinaseisiin liittyviä tavoitteita. 

Kuten muistatte, presidentti Macron diagnosoi aikoinaan Pohjois-Atlantin liiton aivosyövän. Sen perusteella, miten NATO ruokkii Kiovan uusnatsihallintoa (todellisuudessa tämä tarkoittaa juutalaishallintoa, toim. huom.), tämä tauti on mennyt liian pitkälle. 

Varoitamme jälleen kerran Yhdysvaltoja ja muita Kiovan hallinnon tukijoita sekaantumasta tilanteeseen entistä syvemmin konfliktin osapuolina. Kuten olemme toistuvasti selittäneet, sotilasdoktriinimme ja ydinpelotetta koskevat valtionpolitiikan perusperiaatteet pysyvät muuttumattomina. 

Washingtonin ja sen vasallien yrityksillä vääristellä tätä todellisuutta, vääristellä kantaamme, pyritään pelottelemaan kansainvälistä yhteisöä ja pakottamaan sen tervejärkinen osa noudattamaan epäonnistunutta linjaa, jossa Kiovaa tuetaan holtittomasti kaikissa sen seikkailuissa.” 

Toimittanut Markku Juutinen 

Toimittajan päätelmät 

Kaikki länsivaltiot, mukaan lukien Suomi ja suomalaiset, ovat aivopestyjä  juutalaismafian vaikutteisen massamedian totuuden ulottumattomissa olevalla propagandalla, jonka mukaan Venäjä on roisto- ja terroristivaltio, ja että Venäjän presidentti Vladimir Putin on pahuuden ruumiillistuma, mikä tavoittelee entistä Venäjän suurvalta-asemaa sekä sen imperialistista agendaa. Todellisuudessa Venäjä on pakotettu erikoisoperaatioihin Ukrainassa länsivaltioiden globaalien geopoliittisten hegemonia tavoitteiden takia.   

Mainitulla propagandalla valtaosa suomalaisista on onnistuttu lietsomaan äärimmäisen Venäjä- ja venäläisvihamieliseksi, vaikka lähin itäinen naapurimme on halunnut ystävällisiä sekä yhteistyökykyisiä suhteita Suomen kanssa. Tilanne on hyvin absurdi, sillä raivokkuutta, niin virallisen Suomen kuin myös sen kansalaisten keskuudessa, esiintyy Venäjää ja kaikkea venäläistä vastaan, vaikka itänaapuri ei ole aiheuttanut verbaalisia, eikä aseellisia uhkia Suomelle. 

Suomen poliittinen koneisto on asettanut maamme sotatilaan verrattavaan asemaan suhteessa Venäjään. Yhdysvaltojen johtama läntinen liittouma on valmistautunut sotaan Venäjää vastaan. Tässä muodostelmassa Suomen roolina on näytellä etulinjaa Venäjää vastaan. Meidän suomalaisten pitäisi kuitenkin ajatella miten turhauttavaa on sotia ja kuolla sen puolesta, että Venäjä on demonisoitu psykologisella mediarummutuksella. Sotakiihko luodaan siis tyhjästä, ja aivopesuun verrattavilla menetelmillä. 

Suomalaiset johtavat poliitikot, kuten esim. Sauli Niinistö, tekevät kaikkensa, että Suomi ja suomalaiset uhrataan Washingtonin globaalin hegemonia-aseman palauttamiseksi ja vahvistamiseksi. Suomalaisiin lietsottu Venäjän vihamielisyys käytetään Suomen osalta tulevassa sodassa polttoaineena ja suomalaisia pelkkänä tykinruokana, kuten Ukrainassa käytetään ukrainalaisia.  

Suomalaisten ei pidä uhrata itseään transatlanttisen liittouman globaalien hegemonia tavoitteiden puolesta, ainoana motiivinaan keinotekoisesti lietsottu viha Venäjää ja venäläisiä vastaan. Tämä olisi sanoin kuvaamattoman typerää, ja jopa mielipuolista toimintaa. 

Sen sijaan poliittinen tuohtumus pitäisi suunnata maamme poliittisia vallanpitäjiä ja virkakoneistoa vastaan, mitkä ovat Suomen sisäiset viholliset ja viholliset numero yksi. Suomessa useimmat poliittisista valtaapitävistä ovat lievästi sanottuna soimauksellisia sekä ovat monet syyllistyneet valtiopetokselliseen toimintaan.  

Suomessa valta- eli valemedia on jättänyt täydelliseen uutispimentoon Euroopan unionin maissa tapahtuvan poliittisen kuohunnan, jossa kansalaiset ovat nousseet protestoimaan radikaalin oloisesti kohoavaa inflaatiota sekä Venäjälle asetettujen sanktioiden aiheuttamaa elinkustannusten kohoamista vastaan. 

Lisäksi esimerkiksi Ranskassa on noustu vastustamaan NATOa ja sen aggressiivista käyttäytymistä Venäjää vastaa, maan kamppaillessa  kokoavien elinkustannusten kanssa. Euroopassa on siis  muodostunut protesti liikkeitä, jotka eivät hyväksy Venäjän eristämistä ja mahdollista sotaa Venäjää vastaan, vaan tavoitteet maailman kattavaan rauhaan. /MJ. 

 
Lähteet 

Ukraine stated: NATO should join to Ukraine, and not vice versa! Lavrov, Russia – YouTube 

When Jews Rule The World – Radio Islam (islam-radio.net) 

Massive rallies held in EU against Russia sanctions, soaring energy prices (presstv.ir) 

Gravitas: Anti-NATO protests erupt in Paris – YouTube 

22 kommenttia

 1. VENÄJÄVIHA ON KÄSITTÄMÄTÖNTÄ
  Suomen valtamedian lietsoma Venäjäviha on vaarallista leikkiä. Suomen mätä poliittinen johto menee Venäjävihassaan lapsellisuuden asteelle. Ei muisteta sitä, että meillä on naapuruussopimus Venäjän kanssa eikä Venäjä ole millään tavoin uhannut tai vahingoittanut Suomea. Nyt Sanna Marin julistaa, että Ukrainan sodalle on vain yksi ratkaisu: Venäjän vetäytyminen Krimiltä ja Donbassilta jättäen Ukrainan venäläiset Venäjää vihaavan Ukrainan natsiarmeijan uhriksi. Lännen valtamedia ja poliittinen johto ei koskaan tuominnut Ukrainan armeijan hyökkäyksiä Donbassin venäjämielisiä asukkaita vastaan, vaan oli hiljaa siitä, kun Ukrainan natsipataljoonat tappoivat Ukrainan sisällissodassa noin 14000 Ukrainan venäjänkielistä. Putinilla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin hyökätä Ukrainaan pelastamaan Krim ja Donbass Ukrainan armeijan hyökkäykseltä, joka oli suunniteltu tapahtuvan maaliskuun alussa. Nyt Siionin Viisaat, jotka johtavat lännen valtamediaa, varustavat Eurooppaa suursotaan Venäjää vastaan syöttämällä Ukrainan sotapropagandaa EU:n valtioille. Suomi hylkäsi yksipuolisesti naapuruussopimuksen Venäjän kanssa ja rikkoi Pariisin rauhansopimusta ryhtyessään hakemaan NATO:n jäsenyyttä. Nyt on kysymys Suomen eloonjäämisestä. Mielipuolet suomalaiset poliitikot luulevat, että Suomi voi olla etunenässä sodassa Venäjää vastaan ja varustautuvat sotaan. Suomen kansa on saatu vihaamaan Venäjää valtavalla sotapropagandalla. Suomen poliittinen johto on viemässä suomalaisia kansalliseen tuhoon. Tämä täytyy estää ja luoda uudestaan hyvät suhteet Venäjään ja peruuttaa NATO-hakemus. Tässä on vaaliteema isänmaallisille suomalaisille eduskunta- ja presidentin vaaleissa. Kyseessä on Suomen eloonjäämisestä. Irti EU:sta ja eurosta sekä NATOsta! Hyvät suhteet naapuriin suurvalta-Venäjään! Viime kädessä kyse on Siionin Viisaiden yrityksestä luoda suursota Eurooppaan. LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  https://novahierosolyma.fi/
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko
  novabethlehem@com

  Plusääni(14)Miinusääni(7)
 2. Mediarummutuksella Suomen kansa on on kiihotettu järjenvastaiseen suuttumukseen ja moraalipaniikkiin Venäjää vastaan. Lähes kaikki geopolitiikan tarkastelijat ovat jo kauan sitten huomanneet, mistä Venäjän vastaisessa kampanjoinnissa on kyse. Ei ole syytä toistaa tätä esimerkiksi Magneettimedian seuraajille. Geopolitiikan harrastajan mielestä Venäjä on toiminut koko ajan loogisesti ja määrätietoisesti sitä itseään kohdistettua kampanjaa vastaan. Putin on kaukana arvaamattomasta diktaattorista ja toimii melkein aina sääntöpohjaisesti kaikki kampanjansa lainsäädäntöjärjestyksessä toteuttaen. Näissä Putin ottaa huomioon myös maansa talouden vakauden sekä pohjustaa huolellisesti kansainväliset suhteensa ystävällismielisiin valtioihin. Toimimalla loogisesti, vahvasti ja moraalisesti Putin voittaa koko ajan kansoja puolelleen siellä missä media tai hallinto ei ole vihkiytynyt USA:n asialle. Lännen media on kuitenkin taitava kääntämään Venäjän puolustusreaktiot ja esittämään ne aggressioina. Suomessa Putin on onnistuttu esittämää hulluna arvaamattomana diktaattorina. Kansa tosiaan uskoo näin, koska se ei itse osaa perehtyä geopolitiikkaan ja uskoo median esille tuomiin ”asiantuntijoihin”, jotka eivät ole mitään muuta kuin kansankiihottajia.

  Ukrainassa Venäjä on pyrkinyt turvaamaan ilmiselvät turvallisuusetunsa niitä fanaattisia voimia vastaan, joita länsi ja Nato-maat ovat koko ajan yllyttäneet Venäjän tai separatistialueiden vastaiseen sotaan. Kiihkoukrainalaisten vaatimukset esimerkiksi Krimin tai Donbassin alueiden suhteen ovat historian valossa melko hataria. Puhe Ukrainan rajoista on pitkälti vain retoriikkaa, jossa unohdetaan asujamiston etnisyys, historia ja Venäjän historiallinen asema suvereenina suurvaltana.

  Länsi on ottanut nyt itselleen pyhäksi asiaksi puolustaa entisen neuvostotasavallan rajoja. Neuvostoliitto oli ateistinen ja futuristinen valtio, joka ei koskaan tunnustanut kansojen etnisyyden tai historian merkitystä ja pyrki pyyhkimään ne pois sekoittamalla kaikki kansat (muistuttaen nykyisen WEF-EU:n agendaa). Neuvostoliiton harjoittama kovaotteinen maatalouden kollektivisointi sekä II maailmansodan jälkeinen asutuspolitiikka loivat perustan nykyiselle sisällissodalle, jossa venäläisyys ja ukrainalaisuus pyrkivät jälleen erilleen, mutta törmäävät toisiinsa. Historian voimat pyrkivät nyt korjaamaan Neuvostoliiton aikaiset virheet ja vääryydet. Miksi lännen pitäisi ydinsotaan asti puolustaa kommunistisen järjestelmän luomusta? Ehkä siksi, että länsi on itsekin uudenlaisen tekno- ja viherkommunismin kourissa.

  Lännen vaatimus entisen neuvostotasavallan rajojen pyhyydestä palvelee kuitenkin niiden geostrategien etuja, jotka koko ajan pyrkivät heikentämään Venäjää ja sen nykyistä määrätietoista hallintoa. Kaiken tarkoituksena on kaataa Putinin hallinto. Tämän vuoksi länsi on valmis mihin tahansa. Länsimaiden tai Venäjän kansojen kärsimykset energia- tai talouskriisissä eivät merkitse mitään. Kaikki ollaan valmiita uhraamaan länsimaiden eliitin omaksumaan pakkomielteen eli Putinin hallinnon kaatamisen eteen. Keskiverto suomi-lammas on ollut helppo aivopestä mukaan tähän kampanjaan. Seuraavaksi on pelättävissä, että myös suomalaista infrastruktuuria aletaan sabotoimaan ja syy siitä voidaan vierittää Venäjän niskoille. Näin Suomi saadaan epävakautettua ja kypsytellään sotilaalliseen konfliktiin Venäjää vastaan.

  Plusääni(14)Miinusääni(6)
 3. SIIONIN VIISAIDEN AGENDA
  Koko maailmanpolitiikka pähkinänkuoressa on tämä: valmistellaan uutta maailmanhallitusta. Tätä varten kaikki totuus tulee hävittää maan päältä ja ainoastaan virallinen ”totuus” hyväksytään. Tämä onnistui holokaustihuijauksessa, ilmastohuijauksessa, koronahuijauksessa ja nyt Ukrainahuijauksessa. Kaikki, jotka vastustavat virallista totuutta sensuroidaan ja myöhemmin pistetään keskitysleireihin tai muuten tukahdutetaan. Maailman Talousfoorumin (WEF) ohje niille maailman johtajille, jotka kuuluvat Young Global Leaders -ohjelmaan on tämä: ainoastaan virallinen informaatio hyväksytään ja muita ei huomioida, vaan poistetaan ja sensuroidaan. Tähän liittyy koko maailman talouden romuttaminen ja suursota Euroopassa. Kaikkea johtavat Siionin Viisaat, joiden alaisuudessa toimivat vapaamuurarit, Israelin Mossad ja mahtavat juutalaisjärjestöt. Kansoille tuputetaan uutta uskontoa, joka uskoo holokaustiin ja hyväksyy juutalaiset johtajat. Mutta tämä agenda ei onnistu, vaikka nyt näyttääkin onnistuvan. Venäjän mustamaalaaminen ja sota Venäjää vastaan näyttää varmalta, mutta johtaa juutalaisten paljastumiseen. Suomi on lähtenyt mukaan kolmanteen maailmansotaan kääntymällä juutalaisten johtaman USA:n avustajaksi ja nöyräksi palvelijaksi. Mutta nyt kansat heräävät ja heille paljastuu juutalaisten juonet. Tästä seuraa juutalaisvainoja, joiden rinnalla natsit kalpenisivat. Jumala ei salli perkeleen totaalista valtaa maan päällä. LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.tapiopuolimatka.net/8
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  https://novahierosolyma.fi/
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko
  novabethlehem@com

  Plusääni(12)Miinusääni(6)
 4. Atomipommit ovat tieteen nimissä tehtyä toisen maailmansodan aikaista valheellista sotapropagandaa, joka on Hollywoodin ansiosta jäänyt elämään ihmisten mieliin. Oppikirjamainen ’Perception management’ – eli mielikuvien hallintatemppu. Tyypillinen PSYOP. Juuri tuollaiset uppoaa Suomalaisiin. Tänne uppoaa kaikki huijaukset.

  Ohessa ”Nukes made in Hollywood” -dokumentti. Suomalaiset eivät tiedä, että atomipommi on Hollywood lavastus ;

  https://lorphicweb.com/nukes-made-in-hollywood/

  Toisin sanoen, viheliäistä näytelmää kaikki. Kaikki nuo ns. vastakkaiset osapuolet Young Global Leaders -johtaneen ovat samanlaisia BIS:n minioneita. Pelaavat samaan maaliin kokoajan ja nauravat partaansa, kun me uskotaan kaikenlaiset ’vastakkain asettelu’ -tarinat.

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2022/05/14/kultasormuksinen/

  Plusääni(16)Miinusääni(6)
 5. Molempien osapuolten tavoite on varmaan jo tullut selväksi. Se ei ole rauha. Ja sitten lopulta, onko verisen sodan jälkeen enää mitään väliä sillä – kuka oli oikeassa?

  Noin 20-vuotta sitten oli puhuvien päiden puheissa samanlaista syyllistämistä mitä ihmeellisimmillä valheilla:
  https://tokentube.net/view?v=1653603984

  Mutta sieltä Irakista ei ole löytynyt joukkotuhoaseita. Ei kemiallisia aseita, ei biologisia aseita eikä ydinaseohjelmaa. Niitä Saddamin joukkotuhoaseita ei ole vieläkään löytynyt, kaikki oli vain valehtelua ja veruketta että päästiin sotimaan Irakiin ja sitten 2011 Libyaan. https://www.maailma.net/uutiset/valheilla-pedattu-sota

  Nyt 2022 syksyllä puheiden sisältö ja sävy kuulostaa jotenkin samalta mitä vuosina 2001-2003 … mitä kaikkia ”uhkia” sieltä taas löytyy?

  Pitäisi tietää, eikä levittää valheita. Esimerkiksi; Ei ole olemassa mitään bioaseita, eikä ydinaseita.
  Dr Sam Bailey – Bioweapon BS
  https://odysee.com/@drsambailey:c/Bioweapon-BS:b
  https://lorphicweb.com/nukes-made-in-hollywood/
  https://fakeotube.com/video/209/nuke-lies?page=1

  Satutarinoita, niiden levittäjiä (pilipiipareita) ja näihin satuihin aivottomasti uskovaa massaa (eli rahvasta) on paljon. Ne ovatkin kaikkein vaarallisimpia ihmiskunnan kehityksen kannalta. Ne tulevat ajamaan koko ihmiskunnan tuhoon, niin että kaikki taistelevat täällä vain keskenään. Ollaan menossa jo puhdasta barbariaa kohti, jossa kaikenlainen sivistys on vain kulissia. Tämän näkee siitä, että millään tosiasialla ei tunnu olevan täällä enää mitään väliä.

  Olen kirjoittanut näistä kymmeniä kertoja. Mutta en jaksa enää. Lainaan tähän vähän Vesa I Lauriota; ”Suomessa on demokratia, ja se tuhoaa Suomen väkisin. Rahvaalle (99,6% kansasta) totuus on yksinomaan omat himot, primitiivireaktiot ja oma itse. Demokratiassa millään totuudella ei ole alkeellisintakaan merkitystä (tiedän kokemuksesta). Tiedän nyt, että on narrimaista julistaa rahvaalle missään asiassa totuutta. Ei rahvas osaa itse johtaa itseään, rahvasta pitää johtaa, ei valistaa (menee harakoille). Suomesta puuttuu nimenomaan luja diktaattori, joka tukkii rahvaan suun ja pistää pahantekijät ja viholliset vankilaan. Maa on puhdistettava rahvaanvallasta, eikä rahvasta voi ”jalostaa” tai ”valistaa”.”

  Ajattelen nyt samoin; tiedän myöskin kokemuksesta nyt, että millään totuudellisella tiedolla ei ole mitään merkitystä kansalle, joka elää alhaisten viettiensä ohjaamana. Rahvasta hallitsevat alhaiset vietit, ei tieto. Yksikään tieto mistään ei ole liikuttanut kansaa mihinkään koskaan.
  Ei kansaa kiinnosta mikään sellainen asia kuin totuus. Kansa kyttää vain himojaan, viinaa, leipää, sukupuolielintään ja viihdettä.

  Plusääni(14)Miinusääni(5)
  1. EI RAHVAS OLE PAHA
   Tavalliset ihmiset (=rahvas) eivät ole pahoja, vaan poliittinen eliitti valtamedian avulla tekee ihmisistä tyhmiä ja pahoja. Tiedotusvälineet ovat pahan palveluksessa ja syöttävät valheita, kuten on nähty koronahuijauksessa ja Ukrainan sotapropagandassa. Demokratia ei toimi, jos valtamedia on poliittisen eliitin sätkynukke. Jos ihmiset saisivat tietää totuuden, he uskoisivat sen ja tulisivat ymmärtämään. Suomen kansa on periaatteessa lahjakasta kansaa, jonka ainoa virhe on se, että he uskovat valtamediaa. Tässä on todella vaihtoehtomedioiden aika toimia. Laurion ajatukset eivät ole todellisuudesta, vaan sokeata uskoa, että diktatuuri olisi ainoa ratkaisu.
   Benjamin Kivilohkare

   Plusääni(7)Miinusääni(12)
   1. Viimeiset kaksi vuotta on osoittanut sen, että suomalaiset eivät ole ollenkaan lahjakkaita ja kykeneneviä itsenäiseen ajatteluun. Akateeminen koulutus ei ole mun mielestä älykkyyden osoitus. Se on vain aivopesun mittari. Ohessa tästä esimerkki; ;https://jukkahankamaki.blogspot.com/2022/01/nyt-ei-kannata-olla-kovis-19.html

    Suomessa etenkin lukeneet ja älykkäät (ns. sivistyneistö) tukevat täysillä tätä Branch Covidian -kulttia edelleen. Jotkut ovat vaatineet jopa kovempia torjuntatoimia mitä nyt on käytetty. Viruksen olemassaolon todellisuudesta – päinvastoin kuin voisi luulla – ei ole kiinnostunut kukaan. Ulkomailla tämä on kuitenkin etenkin ns. vaihtoehtopiireissä issue nro. 1

    Suomalaisille ei edes yksinkertaiset perustotuudet ja selkeät vasta-argumentit mene perille. He ovat nielleet korona-pelottelun syötin kokonaan. Vallitsee kaaos jossa järki ja looginen ajattelu ei enää toimi. Nielaistaan ennen kuin tutkitaan mitä ollaan nielemässä. Tyypillistä paniikki käytöstä. Tällaisten mukana ei tee mieli kulkea, enkä luota yhtään tällaisen kansan kykyihin missään asiassa. Ovat täysin kusetettavissa – lähes kaikessa. Eli ns. oikeustoimikelvottomia.

    Kyllä toki tämä massojen tyhmyys on hiljaisesti kaikkien tiedossa. Siksi yhtäkään menestyvää yritystä ei johdeta demokratian keinoin. Miksi sitten kokonaista valtiota pitäisi johtaa tyhmimpien mukaan? Silloin kun kaikenlaiset klassisen musiikin helmet sävellettiin (1700-1800 luvuilla), ei ollut käytössä kansanvaltaa ja demokratiaa, vaan valistuneita itsevaltiaita. https://fi.wikipedia.org/wiki/Valistunut_itsevaltius

    Plusääni(13)Miinusääni(6)
    1. Sama hulluus kuin koronassa pätee myös suhteessa Venäjään. Suomalainen oikeistoparemmisto on jo aloittanut desanttijahdin maassamme. Jopa koiria koulutetaan haistamaan venäläinen desantti. Kohta kai haistavat suomalaisen toisinajattelijan, joka ei suostu pelkäämään Venäjää.

     Aidon ja oikeaoppisen suomalaisen tunnistaakin pelon hajusta. Suomalainen on luitaan ja ytimiään myöten vauhkoileva pelkuri. Pelko on kuolemanpelkoa, koska suomalainen tietää, että hän rypee synnissä ja halveksii Jumalaa ja hänen armotalouttaan yli kaiken.

     Muitakin selitysmalleja voi käyttää. Jos itämaalainen jälleensyntymisoppi on oikea, niin Suomi on täynnä lapsisieluja, jotka ovat kaapanneet vallan maassa. Lapsisielut ovat pelokkaita, hätääntyneitä ja vailla arvostelukykyä missään asiassa. Lapsisielu on helppo höynäyttää lupaamalla hänelle itselleen lyhytaikaisia etuja. Kokonainen maa voidaan myydä muutamaa ”karamellipussia” vastaan.

     Lapsisielulla ei ole empatiakykyä tai arvostelukykyä yhteiskunnallisissa asioissa, vaan hän itse ja hänen omat tunteensa menevät kaiken edelle. Silloin kun lapsisielu omaksuu jonkun perversion, kuten Jukka Hankamäki homoseksuaalisuuden, hänen pelkonsa kymmenkertaistuvat, koska perversio on syntiä ja tuottaa rangaistuksen. Siksi suomalaisen ja erityisesti perverssi sellainen on vaatimassa valtiolta erityissuojelua missä hyvänsä asiassa. Tämä synnyttää kommunismin tai kehnon fasismin. Tehokas uskonnollinen kasvatus olisi hyvä keino pitää lapsisielut kurissa. Kun tästä Suomessa luovuttiin, niin tulokset ovat alkaneet näkyä välittömästi ja maa on jo pitkällä viemärissä. Venäjä voisi denatsifikoida tämän roskavaltion ja palauttaa Herran kurin ja nuhteen maahamme.

     Plusääni(7)Miinusääni(3)
    2. Vaikkapa wikipediasta voi vilkaista, mikä on älymystö. Sitä tarvittaisiin nyt kipeästi, mutta se näyttää kadonneen maan päältä. Ns. lukeneisto ja sivistyneistö edustavat pikkuporvarillista auktoriteettiuskoa ja kyvyttömyyttä kriittiseen ajatteluun, mikä tekee heistä vallalle vaarattomia puudeleita.

     Älykköjen ja aidosti sivistyneiden tilalle ovat tulleet kaiken maailman viisastelijat, jotka tietävät tasan tarkkaan, mitä aiheita saa käsitellä ja miten ja mitkä aiheet on parempi unohtaa. Sen seurauksena maailma on ikään kuin kutistunut, koska kiellettyjä aiheita ja kysymyksiä on niin paljon. Journalismi on kuollut ja tilalle on tullut kansalaismielipiteeseen vaikuttaminen, suoranainen manipulointi ja indoktrinaatio.

     Plusääni(8)Miinusääni(2)
    3. Toi virusten olemassaolon kyseenalaistaminen on kyllä tietoista harhaanjohtamista samoin kuin rokotteiden ”tehokkuus ja turvallisuus”. Voisin lyödä vetoa että kyseessä on maksettu ”astro-turfing”, jolla toki saadaan hölmöläisiä huijattua isojakin joukkoja. Monille lukemilleni foorumeille satelee noita ”viiruksia ei ole” viestejä ihan selvästi bottienkin toimesta.

     Luonto on täynnä kaikenmaailman parasiitteja, jotka hyödyntävät toisia olentoja. Miksei myös solujen jakautumismekanismeja hyödyntäviä parasiitteja, eli viiruksia?

     Plusääni(4)Miinusääni(4)
   2. Kirje Roomalaisille kappale 3:

    10 Onhan kirjoitettu:
    – Ei ole yhtäkään vanhurskasta,
    11 ei yhtäkään ymmärtäväistä,
    ei ketään, joka etsii Jumalaa.
    12 Kaikki ovat luopuneet ja käyneet kelvottomiksi.
    Ei ole ketään, joka tekee hyvää,
    ei ainoatakaan.

    Nämäkin jakeet sopivat nykypäivään ihan yhtälailla. ”Rahvas” on paha Jumalan silmissä – Rahvas on syntinen. Se, että maailmaa johtava satanistinen ”eliitti” vetää naruista ja ohjaa (eli mahdollistaa, valtuuttaa, oikeuttaa ja jopa velvoittaa: myymällä, markkinoimalla, mainostamalla, ”opettamalla” eli aivopesulla jne.) ei ota vastuuta pois niiltä jotka tähän ansaan (syntiin) lankeaa. Tietysti on eri asia tekeekö pahaa tietämättä vai tietoisesti kuten Raamattu sanoo, mutta syyllisyyttä se ei vie pois. Rangaistus ja tuomio ovat toki eri tietämättömillä. Vääryyttä se on silti.

    Esimerkkinä vaikka pornoteollisuus, joka on juutalaisten käsissä oleva hajoita ja hallitse ase. Toisessa päässä on tämä taho joka myy, markkinoi ja mainostaa (mahdollistaa, oikeuttaa jne.) tätä syntiä ja toisessa päässä on taho joka ostaa ja ottaa vastaan tämän. Lähtökohdat ovat aivan erilaiset ja ostava taho voi tehdä sitä enemmän tai vähemmän ”tietämättään” (hengellisesti: miettimättä ollenkaan sen moraalisuutta jne.) koska hänet on altistettu houkutuksille ja tätä jopa oikeutetaan ja kannustetaan. Kumpikin taho tekee väärin eli pahaa, mutta lähtökohta on eri.

    Laurion kommentti itsekkyydestä, lihanhimoista ja primitiivireaktioista (esim. juuri seksivietti ja kaikki nopeat tyydytykset kuten päihteet jne.) pätee siis aivan täysin. Tämä ei tietysti ei käy päinsä Swedenborgilaisille harhaanjohtajille.

    Plusääni(5)Miinusääni(9)
    1. DEMOKRATIASTA
     Demokratia toimii vain, jos johdossa on älykkäitä isänmaallisia johtajia, joilla on myös tiedotusvälineet hallussaan. Juutalaiset osasivat ovelasti hankkia valtansa alle tiedotusvälineet USA:ssa. He ovat nyt vallassa ja syöttävät helvetillistä propagandaa kaikista tuuteista. Planeetan ydinkysymys on tämä: juutalaisten ikeestä vapaaksi pääseminen. Kristilliset kirkot toimivat juutalaisperkeleiden kanssa liitossa. Oikea kirkko eli Emanuel Swedenborgin kautta tullut Herran Toinen Tuleminen on pelastus koko planeetan kansoille, mutta nykykristityt ovat perkeleen talutusnuorassa. Juutalaiset puuhaavat tällä hetkellä kolmatta maailmansotaa Ukrainan avulla ja nykykristityt auttavat Ukrainan perkeleellistä johtoa. Suomea johtavat typerykset, jotka eivät ymmärrä maailmanpolitiikkaa, vaan kumartavat EU:ta, WEF:ää sun muuta. Rahvas luottaa täysin valtamediaan, joka valehtelee ummet lammet. Suomen nykyjohto vie Suomen sotaan Venäjää vastaan. LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). Kirjoita kannatusilmoitus Jaana Kavoniuksen Totuuspuolueelle (https://totuuspuolue.net/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
     https://mvlehti.net/
     https://uvmedia.org/
     https://positv.fi/
     https://ylewatch.blogspot.com/
     http://koronarealistit.com/
     https://www.joriittaavalehtelu.fi/
     https://injektiopiikki.com/
     https://vapaudenpuolesta.fi/
     https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
     https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
     https://avoin.media/
     https://oikeamedia.com/
     https://laitonlehti.net/
     https://jarjenaani.fi/
     https://www.ossitiihonen.com/
     http://sinikkatyynela.blogspot.com/
     https://www.tapiopuolimatka.net/8
     https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
     https://ncd2021.org/
     http://islam-radio.net/
     http://stopworldcontrol.com
     https://novahierosolyma.fi/
     BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
     Herran Toisen Tulemisen Kirkko
     novabethlehem@com

     Plusääni(13)Miinusääni(7)
 6. Olenkin tässä väijynyt jonkin aikaa joska Ukrainan natsipayaljoonat olisivat saaneet toisen alustan Starlinkin tilalle suorittaa epäinhimillisiä tekojaan. Toistaiseksi ei ole kuulunut.

  `Viestiyhteyksien ylläpitämisen lisäksi Ukraina on Starlinkin avulla saanut kerättyä reaaliaikaista dataa Venäjän joukkojen liikkeistä ja sijainneista`.

  Elon Musk vei Ukrainalta tärkeän strategisen aseen Krimillä
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/elon-musk-vei-ukrainalta-t%C3%A4rke%C3%A4n-strategisen-aseen-krimill%C3%A4/ar-AA12SdUN?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=26603da372eb4f2f99422b2ec5d2113a

  Starlink on SpaceX:n ylläpitämä satelliitti-internetyhteys, joka tarjoaa satelliitti-Internet-yhteyden kattavuuden 40 maahan. Sen tavoitteena on myös maailmanlaajuinen matkapuhelinpalvelu vuoden 2023 jälkeen. SpaceX aloitti Starlink-satelliittien laukaisun vuonna 2019.

  Starlink
  https://en.wikipedia.org/wiki/Starlink

  Siinä vedettiin hullulta (Zelenskyiltä) leipähammas!

  Buah hah hah haaa ,,,
  https://e3.365dm.com/22/08/2048×1152/skynews-elon-musk-ons-conference_5880243.jpg

  Elon Musk on pesunkestävä liikemies ja hän tietää mihin Venäjän sotakone pystyy. Mikäli Elon Musk olisi tehnyt jatkanut toimintaansa hänen Venäjää vahingoittavat satelliittinsa olisi ammuttu avaruusromuksi.
  Russia destroys satellite

  Lisäksi Muskin twiittaama rauhansuunnitelmakaan ei ole Zelenskylle mieleen koska Zelenskyi ei suostu mihinkään muuhun kuin sotaan hävittääkseen Ukrainan olemasta olemassa ja aiheuttaakseen niin suuren kaaoksen kuin mahdollista.

  Plusääni(6)Miinusääni(4)
 7. Tuleeko WWIII

  Ihan varmasti tulee! Ei sitten epäilystäkään – siitä pitää huolen vaikka maailmalla paremmin sodanlietsojana tunnettu Sanna Marin.
  https://images.cdn.yle.fi/image/upload/c_crop,x_0,y_188,w_3000,h_1687/w_1200,h_675,ar_1.7777777777777777,dpr_1,c_fill/q_auto:eco,f_auto,fl_lossy/39-960615628f7ecc101cd

  `Mutta lopun ajalla Etelän kuningas (Länsiliittouma) iskee yhteen hänen kanssansa. Ja Pohjan kuningas (Euraasian liittokunta) käy tämän kimppuun vaunuilla ja ratsuilla ja monilla laivoilla, hyökkää hänen maihinsa, tulvana leviten niiden ylitse` (Dan 11:40).

  Edellisen jaejakson loppuosa `hyökkää hänen maihinsa, tulvana (שטף = shataph = huuhdella, virrata, nielaista) leviten niiden ylitse (עבר = abar = ohittaa, ylittää, marssia yli) ` (Dan 11:40) viittaa Tzunamiin.

  Sana tsunami tulee japanin kielestä (津波 tsunami, hyökyaalto), sanoista tsu ’satama’ ja nami ’aalto’ – siis sananmukaisesti `satama-aalto`. Ennen kuin Tzunami rantautuu niin meri vetäytyy ja paljastaa kuivan merenpohjan mutta sitten se vyöryy paikalle kaiken tuhoavalla voimalla.

  Dan 11:40 on osuva kuvaus `Pohjan Kuninkaan` strategiasta joka toteutuu `lopun ajalla`. `Pohjan Kuningas` ei suinkaan ole yksin vaan siitä on sanottu että `lukuisat kansat` seuraavat sen mukana. Tämä on pidättelemätön voima niin kuin luonnon voimakin.

  Historioitsija Herodotos kirjoitti 500-luvulla `suuresta ja sotaisasta kansasta` jolla hän viittasi skyyttalaisiin ja joiden sotataktiikkaan kaatui Kyyros Suuren mahtava ja voittamaton armeija. Tämän jälkeen tuhoutui pidättelemätön mongoliarmeija, sitten Ranskan keisari Napoleonin (1812) ylivoimainen armeija ja viimeksi Aadolf Hitlerin välivahva armeijakunta.

  Tahtoo sanoa että taitaa tuo sotastrategia olla jotenkin skyyttien geeneissä. Hyökätään ja käydään sissisotaa – peräydytään – tehdään sama uudelleen ja peräydytään jälleen – ja vielä kerran – kunnes vihollinen on voittoeuforian vallassa ja se tuhotaan perusteellisesti. Näin käy Ukrainan armeijalle + sitä tukeville hyödyllisille idiooteille.

  Vastaava esimerkki löytyy luonnosta. Susi ontuu ja uikuttaa saadakseen koiranrakin luulemaan itsestään liikoja. Susi pakenee – koiranrakki haukkuen ja äristen perässä – kunnes susi arvioi koiranrakin matkan kotipihaansa. Kun rakki on riittävän kaukana kotipihastaan ettei se kerkeä enää takaisin susi kääntyy ja tekee piskistä pässinlihaa.

  Plusääni(6)Miinusääni(3)
 8. Velkakello

  Velkakello
  http://www.velkakello.fi/

  Suomen valtion velka on nyt yli 135 miljardia euroa. Pian Suomen valtion velka (ed. näytöllä) on 150 miljardia euroa.

  Vielä keväällä 2009 Suomen valtion velka oli 50 miljardin euron hujakoilla. Reilussa vuosikymmenessä (vuoteen 2022 mennessä) Suomen valtion velka kasvoi noin 100 miljardilla eurolla.

  Mihin katosi 100 miljardia euroa noin lyhyessä ajassa?

  Kertooko tämä jotakin Suomen valtion vääristyneestä palveluyhteiskunta rakenteesta.

  Suomen valtionvelka yli kaksinkertaistunut 10 vuodessa
  https://www.salkunrakentaja.fi/2021/12/valtionvelka-10-vuotta/

  Edelleen kysyn: Mihin katosi 100 miljardia euroa noin lyhyessä ajassa?

  Missä rahat?

  Tämä velkakehitys ei ole hyvä sanoma sotaan valmistautuvalle Suomelle!

  Plusääni(8)Miinusääni(2)
 9. Travstuite taverits – aseisiin kaverits!

  `50 vuotta sitten Leningradin kadut opettivat minulle yhden asian: Jos tappelu on väistämätön, lyö ensin`! Näin sanoi Vladimir Putin lokakuussa 2015 Valdai-klubin vuosittaisessa kansainvälisessä tapaamisessa Sotsissa.
  Valdai Discussion Club
  https://en.wikipedia.org/wiki/Valdai_Discussion_Club

  On se ihmeellistä – kun muiden maiden johtavat poliitikot lieventävät lausuntojaan Valdimir Putinista ja Venäjästä kuinka `Putinille on annettava kunniakas perääntymistie` (Biden) tai `venäläisten kiusaaminen on mennyt liian pitkälle` (Makron, Scholz) niin suomalaiset poliitikot koventavat lausuntojaan ja viharikoksiaan kansanryhmää (venäläisiä) vastaan. Esimerkkejä ei tarvinne hakea – riittää kun seuraa mediaa jossa suomalaisia värvätään mukaan sotaan
  J.M.Flaggin värväysjulistetta käytettiin WWIn ja WWIIn aikana:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/59/J._M._Flagg%2C_I_Want_You_for_U.S._Army_poster_%281917%29.jpg/800px-J._M._Flagg%2C_I_Want_You_for_U.S._Army_poster_%281917%29.jpg

  Seuraavassa pyrin tuomaan esille `Suomen tiekartan` joka johtaa vääjäämättä sotaan Venäjää ja sen ympärille kokoontuvaa liittokuntaa vastaan. `False Flac` (väärän lipun alla tehdyt operaatiot) eivät välttämättä tarkoita sitä että se/ne suoritettaisiin Länsiliittouman toimesta Suomen maaperällä. `False flack` voidaan hyvinkin toteuttaa esimerkiksi Balttiassa – erityisesti Virossa silloin kun Suomi on velvoitettu osallistumaan Nato-Baltian puolustamiseen.

  Suomeen toki tehdään kyberiskuja mutta se ei ole Venäjä joka ne suorittaa koska se ei halua kahden rintaman sotaa.

  `If You Can’t Hear the Drums of War You Must Be Deaf` (Henry Kissinger).
  Suomi on valmistautunut jo hyvän aikaa sotaan jonka lopputulema on se että se tuhotaan perusteellisesti koska yksikään sen yllyttäjistä ei tule avuksi kun sota alkaa.
  War Drums

  Länsiliittouman (USA > NATO) tarkoitus on avata Suomesta toinen sotarintama Venäjää vastaan – samanlainen kuin Ukrainan. Silloin kun Länsiliittouma on saanut tahtonsa läpi Suomen lupautuessa osallistumaan sotaan mitkään turvatakuut ja/tai -vakuutukset eivät ole päteviä tosi paikan tullen. Tästä USA > NATOlla on paljon kokemusta – listaa sopimuspetoksista on dokumentoitu runsaasti.

  `Tuleva sota on niin vakava, että vain yksi supervalta voi voittaa, ja se olemme me ihmiset. Tämän vuoksi EU:lla on niin kiire muodostaa täydellinen supervaltio, koska se tietää, mitä on tulossa, ja selviytyäkseen Euroopan on oltava kokonainen yhtenäinen valtio. Heidän kiireellisyytensä kertoo minulle, että he tietävät varsin hyvin, että suuri välienselvittely on edessämme. Oi, kuinka olen haaveillut tästä ihastuttavasta hetkestä`! (assosiaalinen psykopaatti – Henry Kissinger).

  Sotavalmistelut Suomen kohdalla on viety jo niin pitkälle että paluuta entiseen rauhanaikaan ja -kumppanuuteen Venäjän kanssa ei enää ole. Venäjä on tietenkin vastahakoinen kahden rintaman sotaan mutta se pakotetaan puolustamaan suvereniteettiaan Länsiliittouman (USA > NATO) masinoimia aggressiota vastaan – mutta tämän se joutuu tekemään ja se tekee sen hyvin laadukkaasti.

  Suomi luulee että sillä on liitolaisia mutta loppupelissä se tulee huomaamaan että siitä on tehty ihan pelkkä kusitolppa. Retoriikka ympärysmaista (oletetuista liittolaismaista) Suomea vastaan tulee pahenemaan eikä se miellytä suomalaisia politikkoja. Turhaa kai sanoakaan että näin korkean sodanriskin maahan sijoitettaisiin ja/tai investoitaisiin miltään ilmansuunnalta – ei ainakaan Venäjältä. Lyhyesti sanottuna: Suomi jää yksin!

  Lausuessaan: `Hallitse öljyä ja sinä hallitset kansoja; hallitse ruokaa ja sinä hallitset ihmisiä` (Henry Kissinger) – tämä kansainvälisen siionistiliikkeen emälurjus erehtyi koska kansat esimerkiksi Euroopan Unionissa nousevat juuri tuolla kaavalla parrikadeille. Oikein toteutettuna se saattaisi toimiakin eli Roomalaiseen tapaan `leipää ja sirkushuveja kansalle` sekä energiavirtoja. Mutta Euroopan johtavat poliitikot tekevät juuri päinvastoin.

  Juuri tulleen tiedon mukaan USAn presidentti Joe Biden on ilmoittanut ettei Yhdysvallat osallistu ydinsotaan ellei sen maaperälle hyökätä. Se siitä ydinsateenvarjosta. Sen sijaan konventionaalisten aseiden käytölle USAlla ei ole esteitä – olipa yllätys – voi pyhä Birgitta sentään. Niin että ,,, pärjäilkäähän!

  Mitä Suomeen tulee niin tulette (-mme) kokemaan todeksi anekdootin: `Råttorna lämnar det sjunkande skeppet` – kun Suomesta alkavat paeta jokainen joka siihen pystyy. Suomesta tehdään Länsiliittouman toimesta Euroopan Unionin turvavyöhyke mutta missä määrin siitä tulee asuinkelvoton jää nähtäväksi.
  https://i.pinimg.com/originals/aa/00/9b/aa009b53e63785d96a067322ab111701.jpg

  `Kerroimme armeijalle, että meidän on otettava haltuunsa seitsemän Lähi-idän maata heidän resurssiensa vuoksi, ja he ovat melkein saaneet työnsä päätökseen. Me kaikki tiedämme, mitä ajattelen armeijasta, mutta minun on sanottava, että he ovat tällä kertaa totelleet käskyjä tarpeettomasti. Se on vain se viimeinen ponnahduslauta, toisin sanoen Iran, joka todella kallistaa tasapainoa.
  Kuinka kauan Kiina ja Venäjä voivat seistä vieressä ja katsella Amerikan siivoamista? Suuri venäläinen karhu ja kiinalainen sirppi herätetään unestaan, ja silloin Israelin on taisteltava kaikin voimin ja aseillaan tappaakseen mahdollisimman monta arabia. Toivottavasti jos kaikki menee hyvin, puolet Lähi-idästä on israelilaista` (sanoi siionisti Henry Kissinger joka ei ole koskaan ajatellut kotimaansa USAn parasta).

  `Nuoriamme on koulutettu hyvin viimeisen vuosikymmenen ajan taistelukonsolipeleissä, oli mielenkiintoista nähdä uusi Call of Duty Modern Warfare 3-peli, joka heijastaa ennustavalla ohjelmoinnillaan juuri sitä, mitä lähitulevaisuudessa on tulossa.
  Nuoremme Yhdysvalloissa ja lännessä ovat valmiita, koska heidät on ohjelmoitu hyviksi sotilaiksi, tykinrehuksi, ja kun heidät käsketään menemään kaduille taistelemaan niitä hulluja leukoja ja russkia vastaan, he tottelevat heidän käskyjään.
  Tuhkasta rakennamme uuden yhteiskunnan, jäljellä on vain yksi suurvalta, ja se on se maailmanlaajuinen hallitus, joka voittaa. Älä unohda, että Yhdysvalloilla on parhaat aseet, meillä on tavaraa, jota millään muulla kansakunnalla ei ole, ja tuomme nämä aseet maailmalle, kun aika on oikea` (sanoi kansainvälinen `juutalainen` Henry Kissinger).

  Miten Suomen sotaan vieminen toteutettiin?

  Suomi on teoreettisesti ottaen monipuoluejärjestelmä mutta käytännössä muistuttaa kaksipuoluejärjestelmää mutta toimii kuin yksipuoluejärjestelmä. Suomessa vallalla oleva kaksipuoluejärjestelmä mahdollistaa meneillään olevat tapahtumat koska lainsäädäntövalta, tuomiovalta, toimeenpanovalta ja media ovat täysin korruptoituneita ja hyvin pienen klikin johdateltavissa. Suomen kaksipuoluejärjestelmä ei toimi samoin kuin esimerkiksi enemmistövaalitapaa noudattava Yhdysvaltain vastaava jossa demokraattien ja rebublikaanien ohjelmat voidaan jokseenkin erottaa toisistaan (+ pienpuolueet).

  Suomen kaksipuoluejärjestelmässä vastakkain ovat selkeästi Unionin kannattajat (globalistit) jotka ovat jakaantuneet erillisiin ryhmiin (pienpuolueisiin l. `kolmansiin puolueisiin) ja Kansallismieliset jotka nekin ovat jakaantuneet erillisiin ryhmiin (pienpuolueisiin l. `kolmansiin puolueisiin).

  Edellä kuvatusta puoluepolitiikasta esimerkiksi Suomessa voidaan sanoa että siihen osallistuu noin vähän yli 2 % koko väestöstä. Edelleen voidaan todeta että kansan enemmistö – loppuja 98 %a ja sen mielipiteitä ei oteta missään päätöksessä huomioon – näin toimii demokratia Suomessa. Samalla tämänkaltainen järjestelmä mahdollistaa minkä tahansa sotahaukkojen päätösten junttaamisen läpi kuten sen että Suomi viedään vastoin kansan syvien rivien tahtoa väen vängällä sotaan.

  Yhdysvaltojen alkuaikojen Federalistit vastaan Konfederalistit jako ei onnistu Euroopan Unionissa (kansallisvaltioiden muodostamassa blokissa) eikä tule jatkossakaan onnistumaan koska maanosan tapa on korruptio jolloin sekä Unionin kannattajapuolueissa että kansallismielisten kannattajapuolueissa pääosin vedetään samaa köyttä vieläpä yhteen suuntaan eli kannatetaan globalisaatiota.

  Näin ollen Suomen poliittisesta kentästä tulee mieleen lähinnä Pohjois-Korean poliittinen systeemi joka mahdollistaa pienen ryhmän päätösten läpiviemisen. Suomessa päätöksentekotapaa peitellään kun taas esimerkiksi Pohjois-Koreassa sama esitetään ihan peittelemättä. Kunhan Euroopan Unionista kehittyy fiskaaliunioni niin kansallisvaltioiden päivät ovat luetut. Mutta nyt viemärirotat pystyvät vielä hyppimään pöydillä kun villikissa ei ole paikalla.

  Suomen kaksipuoluejärjestelmää ei voida verrata esimerkiksi Irlannin tilanteeseen jossa rintamalinjat ovat selkeät – Unionistit ja Kansallismieliset. Nämä rintamalinjat ovat ehdottomat ja selkeät riippumatta ns. `kolmansista puolueista` mutta Suomessa kuvitteellinen monipuoluejärjestelmä häilyy. Sen puolueriveissä on sekä Unionisteja että Kansallismielisiä.

  Suomen kaksipuoluejärjestelmä mahdollistaa melko helpon ulkovaltojen asioihin penetroitumisen (tunkeutumisen) esimerkiksi YGL-hörhöjen vaikutuksella joka on vain yksi tapa heidän mädättävästä SOG (Sionist Occupy Government) toiminnastaan koska globalisaation kannattajat ovat enemmistönä kummassakin puolueessa – sekä Unionisteissa ja kansallismielisissä. Tästä on osoituksena esimerkiksi Yhdysvaltojen riemunkiljahdukset sikäläisissä aviiseissa:

  As Finland considers NATO membership, citizens mobilize for an invasion by Russia
  https://www.latimes.com/world-nation/story/2022-04-24/as-finland-considers-nato-membership-citizens-mobilize-for-an-invasion-by-russia

  Mitä isot edellä sitä pienet perässä (1. – 6.):

  1.)Suomi on siirtymässä sotatalouteen ja valmistautuu sotaan!
  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/raunolintunen/196615-suomi-on-siirtymassa-sotatalouteen-ja-valmistautuu-sotaan/
  2.) `Lehti (Financial Times) listaa Suomen varautumista etenkin kolmella kohdalla: huoltovarmuuden, siviilipuolustuksen ja sotilaallisen varautumisen kautta`.
  Otsikko kuuluu: `Sota Venäjää vastaan? Suomella on sitä varten suunnitelma valmiina
  Näin Suomi varautuu sotaan Venäjää vastaan – `Kuin James Bond -elokuvista`
  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/22b3603d-c759-470a-800c-c851d7556554
  3.) `Näin Suomi valmistautuu sotaan – Uhkana tietomurrot, vesikriisi, vihreät miehet ja `hyödylliset idiootit`
  https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/seura-selvitti-nain-suomi-valmistautuu-sotaan-uhkana-tietomurrot-vesikriisi-vihreat-miehet-ja-hyodylliset-idiootit/
  4.)Valmistautuuko Suomi sotaan?
  https://www.tiedonantaja.fi/blogit/jokke-keiju-karjalainen/valmistautuuko-suomi-sotaan
  5.) Tänne NATO-tukikohdat Suomessa tulee perustaa
  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/petripartanen/tanne-nato-tukikohdat-suomessa-tulee-perustaa/
  6.) Turkissakin kiinnostuttiin reserviläiskirjeistä: Suomi `valmistautuu sodan mahdollisuuteen`
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000000930212.html

  Luvatut venäläiset puolustukselliset vastareaktiot joita suomalaisessa sotakiihkossa ei otettu edes huomioon ovat alkaneet. Menisiköhän viesti paremmin perille mikäli Venäjä, Kiina, Intia, Indonesia, Pohjois-Korea, Iran, Armenia, Kazakstan, Kirgisia, Belarussia ja muutamat muut liittokuntaan kuuluvat maat pitäisivät yhteiset sotaharjoitukset Venäjän puoleisessa Karjalassa.
  Venäjä on sijoittanut ydiniskuihin kykeneviä pommikoneita aivan Norjan rajan lähelle
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/satelliittikuvat-paljastavat-ven%C3%A4j%C3%A4-on-sijoittanut-ydiniskuihin-kykenevi%C3%A4-pommikoneita-aivan-norjan-rajan-l%C3%A4helle/ar-AA12TgLf?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=553cfe0c30914a45bef38eccc1199c24

  Lisäksi Belgorod niminen ydinsukellusvene lastinaan Poseidon luokan ohjuksia on lähtenyt Murmanskista merille ja joka hävisi Länsiliittouman tutkista (Hai ,,, se hävis!). Vladivostokin laivastotukikohta lienee yhtä varpaillaan.
  K 329 Belgorod, Poseidon carrying submarine disappeared from base
  https://www.youtube.com/watch?v=Cql2Qf2VMPc
  How the Secret Russian Tsunami Bomb Works
  https://www.youtube.com/watch?v=kIW5EKhubj4
  Poseidon: Russian Underwater Drone That Can Sink Britain

  Veikkaanpa että siinä sonta lentää kaikilla kielillä kun edellä esitellyt aseet puhuvat. Lisäksi on otettava huomioon Joen Bidenin äskettäinen lausunto etteivät he tuhlaa ydinaseen ydinasetta (Euroopan Unionin puolesta) ellei heidän omalle maaperälleen tehdä ydinoffensiivia joten Venäjän kädet ovat tässä suhteessa vapaat.

  Miten Suomea on valmisteltu sotaan (ranskalaisin viivoin ja lyhyesti koska aihe on laaja)?

  Alkuun on hyvä alleviivata että aina kun mediassa lööpitellään `Suomi päätti`, `Suomi haki`, `Suomi liittyi` jne. niin tällä tarkoitetaan erittäin piskuista piiriä joka on solminut tai on aikonut solmia Suomen nimissä esimerkiksi kahdenväliset sotilasyhteistyösopimukset esimerkiksi Yhdysvaltojen, Britannian, Saksan tai Ranskan kanssa.

  Suomen sotilaallisista sitoumuksista muiden maiden kanssa on päättänyt ministeri, jonka puolueella on 1,5 prosentin kannatus, ja joukko kenraaleja, joita ei valita vaaleissa.

  Kukaan ei ole kertonut, mitä velvoitteita yhteistyösopimukset tuovat Suomelle. Niin Yhdysvallat, Britannia kuin Ranskakin ovat sekaantuneet sotiin eri puolilla maailmaa sekä suoraan omilla asevoimillaan että välillisesti tukemalla sotivia osapuolia.

  YYA-sopimuksen v. 1992 korvannut naapuruussopimus ikävä kyllä oli Suomen tasavallan ja Venäjän federaation välinen sopimus mutta Suomi purki sen yksipuolisesti.

  JEF (engl. Joint Expeditionary Force) on Britannian johtama erittäin nopean toiminnan erikoisjoukko, jossa ovat jäseninä Alankomaat, Islanti, Iso-Britannia, Latvia, Liettua, Norja, Ruotsi, Suomi, Tanska ja Viro. On väitetty että JEF-erikoisjoukkojen taisteluvalmius antaa konkreettisen sisällön Britannian Suomelle antamalle turvatakuulle. Todellisuudessa ja käytännössä tämä ei pidä paikkaansa koska
  Joint Expeditionary Force
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Joint_Expeditionary_Force
  Epäselväksi on jäänyt kuka päättää ja millä perusteilla, mihin taisteluihin suomalaiset sotilaat osallistuvat. Entä onko Suomella käytännössä mahdollisuus kieltäytyä lähtemästä sotimaan, jos isäntä eli Britannia niin vaatii.

  Esimerkiksi Macronin EII-aloitetta (European Intervention Initiative) eli eurooppalaista interventioaloitetta markkinoidaan sotilaiden Erasmus- opiskelijavaihto-ohjelmana, mutta se tuskin on koko totuus. Interventio tarkoittaa väliintuloa, ja sotilaallinen interventio tarkoittaa aseellista hyökkäystä. Taas herää kysymys, kuka päättää, mihin ja miksi tehdään interventio.

  Yhteistyö Yhdysvaltojen kanssa on tuonut yhdysvaltalaisjoukot – välillä jopa kutsua odottamatta – Suomeen harjoittelemaan sotaa naapurimaatamme vastaan ja ”näyttämään voimaa”, kuten amiraali James Foggo totesi kesäkuussa 2016. Toisaalta se on vienyt Suomen harjoittelemaan hyökkäyssotaa toista maata kohtaan muun muassa Naton johtamassa Trident Juncture -sotaharjoituksessa Välimerellä 2015.

  Kuka päättää missä Suomi sotii
  https://www.ku.fi/artikkeli/3966761-kuka-paattaa-missa-suomi-sotii

  Suomen puolustusvoimien Viro-hanke materiaaliapuineen.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_ja_Viron_puolustusyhteisty%C3%B6

  `Nordefco ei ole sotilasliitto eikä se pyri olemaan EU:n tai Naton kilpailija, vaan niitä tukeva järjestely`.
  Nordefco
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Nordefco
  Pohjoismainen taisteluosasto (engl. Nordic Battle Group, lyhenne NBG) on Ruotsin, Suomen, Norjan, Viron ja Irlannin muodostama puolustusosasto. NBG toimii EU:n alaisuudessa ja se on yksi monista EU:n perustamista taisteluosastoista
  Pohjoismainen taisteluosasto
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Pohjoismainen_taisteluosasto

  Luonnollisesti venäläiset ovat huolissaan Ukrainan sudeettivenäläisiin kohdistamasta kansanmurhasta jossa menehtyi arvioiden mukaan yli 13 000 venäläistä siviiliä ja siitä että suomalaiset eivät ole noteeranneet asiaa lainkaan vaan päinvastoin alkaneet tukea Ukrainan sotapolitiikkaa. Suomalainen CIAn ohjauksessa oleva media on lietsonut kauan aikaa hysteeristä russofobiaa ja se näyttää menneen läpi.

  Yltyneen suomalaisen ksenofobian takia Venäjän kansalaisiin ja venäjää äidinkielenään puhuviin kohdistuvista oikeusrikkomuksista, syrjinnästä ja vihaan yllytyksestä onkin kehotettu ottamaan yhteyttä Venäjän suurlähetystön konsuliosastolle sähköpostitse. Aihetta onkin kun ottaa huomioon vaikkapa puolustusvaliokunnan puheenjohtajan Jussi Halla-Ahon ja muiden parlamenttitason toimijoiden taannoiset viharikospuheet venäläisiä kohtaan.

  Esimerkiksi kaksoiskansalaisuus nousi esiin eduskunnassa kun kansanedustajat keskustelivat hallituksen sisäisen turvallisuuden selonteosta.

  Puolustusvoimat pyrkii kehittämään joukkojensa osaamista osallistumalla vaativiin Naton nopean toiminnan joukkojen harjoituksiin. Lisäksi puolustusvoimat osallistuu Naton kumppanuustoimintaan ja yhteistyöhön.

  Luottamusta ei takuulla lisää myöskään Suomen harjoittama proxy-sota Venäjän federaatiota vastaan lähettämällä Ukrainaan tappavia ja ei-tappavia avustuksia. Taudinkuvaan kuuluu ettei avustusten sisällöstä kerrota suomen kansalaisille avoimesti.

  Valtavirtaa vastaan olevien näkemysten sensuuri hyväksytään yhä yleisemmin.
  `En hyväksy mielipidettänne, mutta tulen kuolemaani saakka puolustamaan teidän oikeuttanne ilmaista se` (Voltaire).

  Onko sensuuri oikein?
  https://vapaudenpuolesta.fi/2021/02/03/onko-sensuuri-oikein/

  Kommentti alkaa venymään joten listaan aiotut aiheet seuraavasti. Lista ei suinkaan ole täydellinen mutta jokainen voi jo näistäkin tehdä sen oikean johtopäätöksen ettei Suomi pyri rauhaan vaan se varustautuu sotaan jonka Länsiliittouma (USA + NATO) mielellään lietsoo käyntiin sen puolesta pysyen itse siitä kaukana:

  Isäntämaasopimus, Suomen hallitus esittää poikkeusolojen vakuutustakuulain muuttamista, Valmiuslakia viilataan, 72 tunnin valmiuspaketti (Kyberuhka), Itärajan evakuointeihin varaudutaan, diplomaattiset yhteydet katkaistu, taloussota Venäjää vastaan, Helsingin ulkopuolella yhdysvaltalaisia sotilaita, raja aitaa suunnitellaan, sotapropaganda on voimissaan, media vähättelee Venäjän sotakoneen iskukykyä, hysteeristä russofobiaa lietsotaan, Arktisen alueen roolia selvitellään, hävittäjäkaupat Yhdysvaltojen kanssa, viisumit, kahdenvälinen kumppanuus eri maiden kanssa, syvenevä puolustusyhteistyö Yhdysvaltojen kanssa, uuden salaisen poliisin perustaminen (jotka pystyvät taivuttelemaan kuulusteltavia), Hybridiosaamiskeskus, UPI, isäntämaatuen tekninen järjestelyasiakirja, NATO-kumppanuus, kahdenväliset sopimukset puolustusyhteistyöstä jne.

  Ballististen ohjusten torjuntaohjus
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Ballististen_ohjusten_torjuntaohjus

  Jotakin suomalaisesta sotakiihkon luomasta suotuisasta viharikosympäristöstä ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan eli hysteerisestä ryssofobiasta kertoo esimerkiksi laiton – raja-aita hanke – joka on täysin kansainvälisten ja samalla eurooppalaisten sääntelyjen vastainen.

  Mikäli rajan ylittää (asylum-seekers) turvapaikanhakija niin häntä ei voida käännyttää edes valmius- ja/tai poikkeuslakien voimassa ollessakaan. Joten raja on avoin rakennettiinpa siihen miten korkea aita tahansa ja sieltä voi saapua maahamme satojatuhansia turvapaikanhakijoita (sodan läpikäyneitä muslimiveteraaneja).

  `Sillä meidän sota-aseemme eivät ole lihalliset, vaan ne ovat voimalliset Jumalan edessä hajottamaan maahan linnoituksia. Me hajotamme maahan järjen päätelmät ja jokaisen varustuksen, joka nostetaan Jumalan tuntemista vastaan, ja vangitsemme jokaisen ajatuksen kuuliaiseksi Kristukselle` (2 Kor 10:4-5).

  Plusääni(5)Miinusääni(5)
 10. Vallankaappauksesta 2014 lähtien Ukrainaa on johtanut ympärileikattu. Ensimmäinen oli juutalaisoligarkki, ja nyt tämä näyttelijä, joka on saanut elämänsä roolin. Yllätys yllätys, kabinettipäällikkönsä on juutalainen, samoin pääministeri ja sotaministeri, arvattavasti myös valtiovarainministeri on juutalainen. Ja tietysti tämän loistavan ylipäällikön avustajakuntaan kuuluu monia ympärileikattuja.

  Tämä voisi herättää kummastusta jossakin, mutta Ukraina on toista maata. Takapiruna maan asioiden järjestelijänä on toiminut sionistinen USA, jonka intresseissä on epäilemättä ollut saada lojaaleja juutalaisia johtaville paikoille. Esim. Kiovan pormestari on ”tietenkin” juutalainen.

  Tulee mieleen Venäjä vallankaappaus 1917, jonka primus motoreina toimivat juutalaisbolsevikit, vaikka Leninistä tehtiinkin keulakuva, joka ei ollut ainakaan täysverinen. Eräs nimekkäimmistä oli Trotski, oikealta nimeltään Lev Bronstein, jonka ylitti häikäilemättömyydessä vain georgialainen Stalin, Josif Dzugasvili. Tämän toimesta juutalaiset saivat enimmäkseen vähitellen väistyä, pääsipä Trotski hengestäänkin.

  Mielenkiintoista muuten, että Stalinin seuraaja oli ukrainainen Hrutshev, jota seurasi toinen ukrainalainen Brezhnev. Näiden jälkeen venäläinen Corbachev yritti saada suurvaltaa takaisin kehityksen raiteille, mutta oli selvästi jo liian myöhäistä. Ovat ukrainalaiset osanneet sotkea asiat ennekin, voisi joku sanoa.

  Plusääni(5)Miinusääni(4)
 11. Alla huikea Duran-jakso, jossa varsin selväsanaisesti todetaan Euroopan surkuteltava tila. Tämä tila huipentuu Saksassa, jolla ei ole enää minkäänlaista itsenäisen maan asemaa. Tuorein esimerkki tästä on Nordstream 1/2-kaasuputkien räjäytys, jossa Saksa ei uskalla tai sen miehityshallinto ei edes välitä esittää itsenäistä kansakuntaa, joka haluaa ja pystyy puolustamaan itseään tai pitämään huolen omista asioistaan ilman ulkopuolisten sanelua tai jopa rikollista kiristystä. Duran toteaa samaa myös Ruotsista, joka on myynyt itsensä täydellisesti USA:lle. Yhtä lailla voi tietysti todeta myös Suomesta, jonka asema on Ruotsia moninverroin kriittisempi ja vaarallisempi, ikävällä tavalla Ukrainaa muistuttava.

  Historia on joskus ironinen ja ne, jotka muistavat Neuvostoliiton sekä Varsovan liiton sekä sen satelliitit, voivat nyt mielessään kääntää asetelman toisinpäin. USA toimii nyt Neuvostoliiton asemassa ja pitää Euroopan maita vähintäänkin yhtä tiukassa otteessa kuin NL aikoinaan piti omiaan. Kaasuputkien räjäytyksessä ja energiahuollon muussa sabotoinnissa USA tai sen syvävaltio tekee eurooppalaisille näiden alisteisen aseman täysin selväksi. Rinnastus mafiamaiseen toimintaan on täysin pätevä. Euroopan maat ovat nyt häpeällisessä asemassa, mutta USA:n ”soft power” ja aivopesu ovat olleet niin tehokkaita, että esimerkiksi sotilasliitto Naton kuvitellaan yhä olevan ”vapaan maaliman” puolustaja.

  Plusääni(5)Miinusääni(2)
 12. Kun toinen puhuu aidasta niin toinen puhuu aidan seipäistä ,,,

  ,,, niin silloinhan sitä mulkoillaan ja kyräillään!

  Eduskuntapuolueet yksimielisiä itärajan aidasta.
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/p%C3%A4%C3%A4ministeri-marin-kertoo-mit%C3%A4-rajakokouksessa-keskusteltiin-puolueet-yksimielisi%C3%A4/vi-AA136bQb?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=3dc09a3c77fd4d56b062ef51d6a1eb5f

  Tämä lienee kaikkien aikojen konsensuskomitean voitto koskapa kaikki puolueet puhaltavat nyt samaan hiileen lietsoessaan yhteistä tulta. Tavallisesti tässä demokratiassa ollaan tukkanuottasilla joka ikisestä asiasta eikä mistään päästä yksimielisyyteen – mutta tästä päästään – aidan rakentamisesta.

  `Aita on rakennelma, jolla erotetaan tai rajataan alueita toisistaan. Esimerkiksi tontti voidaan rajata aidalla ja aidalla voidaan estää karjaa karkaamasta laidunalueilta. Aita voi myös toimia pelkkänä näkösuojana tai koristeena`.
  Aita
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Aita

  Ehdottaisin että aitaan jätettäisiin sellaisia puolen metrin levyisiä aukkoja sinne tänne jotta vastaisuudessa Suomen puolustusheikot ,,, korjaan -voimat pääsisivät vilistelemään sotauhossaan niistä läpi kunhan sotauhoa ja -hysteriaa tästä vielä lietsotaan – Länsiliittouman taholta. Ai niin mutta ohitettuaan oman aidan siellä edessähän saattaa olla vielä kaksikin aitaa (tästä jäljempänä) joten sumppuun jäädään.

  Berliinin muuri raja-aitana
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5d/Berlinermauer.jpg

  Kylmän sodan päättyminen johti Berliinin muurin kaatumiseen. Se johti Venäjällä ja entisissä Varsovan liiton maissa glasnostin ja perestroikan aikakauteen jolloin rautaesirippu kaatui ja kansat huokasivat helpotuksesta.
  Mr. Gorbachev, tear down this wall!

  Mutta kuinkas kävikään. Kylmän sodan asetelmat ovat tulleet takaisin jolloin aitoja on alettu rakentamaan monien maiden rajoille. Aidanrakentamiseen valmistautuu myös Suomi.

  Aitojen rakentamiset ovat nyt arkipäivää ja niitä voidaan löytää eri puolilta maailmaa ja niiden rakentamiseen ovat vaikuttaneet erilaiset syyt joiden pohjavire on aina viha ja pelko. Tämän päivän aidanrakentamiselle on yhteistä naapurin aiheuttama hybridivaikuttamisen pelko (pakolaisaseen käyttö). Pelollehan ei pitänyt antaa valtaa mutta nyt pelolle on annettu valta. Mitä muuta aitojen rakennusbuumi ilmentää kuin juuri pelkoa ja vihaa.

  Meillä Suomessa puolueet oppositioon katsomatta ovat saaneet aikaiseksi konsensuksen joka mahdollistaa raja-aidan rakentamisen Suomen-Venäjän vastaiselle rajalle. Taustalla on rajavartiolaitoksen aloite 13 – 260 kilometrin aitahankkeesta. Nyt tehdäänkin päätöstä raja-aidan kokeilu- eli pilottiosuudesta.

  Esteaita tulisi olemaan aidan, teknisen valvonnan ja tien muodostama kokonaisuus. Kaakkois-Suomessa raja-alue on lähes kokonaan yksityisomistuksessa mutta mitä pohjoisemmaksi mennään sitä enemmän raja-alue on Metsähallituksen hallussa.

  Jotta hanke saataisiin käyntiin on rajavartiolakia muutettu hiljattain jolloin maanomistajat ovat velvollisia sallimaan esteiden rakentamisen rajalla sijaitseville mailleen.

  Erään varovaisen arvion mukaan 3 km aitaa maksaa 6 milj. egeä. Kilometrihinnaksi tulisi noin kaksi miljoonaa euroa. Koko itäisen rajan pituudelta aita maksaisi 1300 km x 2 miljoonaa euroa joka tekee yhteensä 2 600 miljoonaa euroa. Tähän päälle aidan huoltopartio, valvontalaitteet, rajavartijakustannukset ja huolto- ja valvontatie niin johan on pelolle ja vihalle hintaa.

  Kyllä valmis aita nelijalkaiset tulijat kuten villisiat ja hirvet yms. pysäyttää mutta tuskinpa sillä on kaksijalkaisiin tulijoihin vaikutusta muuta kuin ohjaus- ja hidastevaikutus. Mikäli tulijat aikoisivat tehdä rynnäkön niin aitahan ei heitä pysäyttäisi.

  Sitä paitsi tulijat voisivat mennä jonoon rajanylityspaikoille ja huutaa asylum-seeker niin ei tarvitsisi kiipeillä aidan yli – koska eurooppalainen lainsäädäntö pitäisi huolen siitä että he pääsevät esteettä ylittämään rajan.

  Monikohan on tietoinen siitä että Venäjän puolella rajaa on vieläkin Neuvostoliiton aikainen aita lähes koko yhteisen rajan matkalta (1300 km). Missähän kunnossa aita on?

  Tai monikohan tietää että Venäjä rakentaa par`aikaa ihan samanoloista teräsaitaa kuin Viro -Viron/Venäjän vastaiselle rajalle – pysäyttämään lännestä saapuvia tulijoita (hybridiuhkia) koska siihenhän se johtaa kun Länsiliittouma (USA > NATO) panee täällä ranttaliksi.

  Näinköhän Venäjä rakentaa samantyyppisen aidan Suomen/Venäjän vastaiselle rajalle omalle puolelleen? Veikkaan että niin se tekee koska täältä pakenevien pakolaisten määrä tulee olemaan jumalattoman iso.

  Todennäköisesti maamme hallitus + puolueet pitävätkin omalta osaltaan juuri tätä skenaariota silmällä etteivät suomalaiset saa päähänsä lähteä sankoin joukoin Venäjän lihavien patojen äärelle kun tänne tulee aika jolloin ei tule puutetta puuttumaan. Se aika on lähempänä kuin luulet – muistanette vuosian 1695 – 1697 ja 1866 – 1868 ja 1917- puutteen ajat jolloin Venäjälle loikkasi suuri määrä suomalaisia.

  Venäjä rakentaa samannäköistä teräsraja-aitaa kuin Viro – tarkoitusta voi vain arvailla
  https://suomenkuvalehti.fi/ulkomaat/outo-aita-venaja-rakentaa-samannakoista-terasraja-aitaa-kuin-viro-tarkoitusta-voi-vain-arvailla/

  Seuraavassa kuusi mallia (1. – 6.) rajoille rakennetuista aidoista:

  Malli 1. Puolan – Valkovenäjän raja-aitaa
  https://www.google.fi/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.reddit.com%2Fr%2FKeskustelu%2Fcomments%2Fuqy8ay%2Fpuolan_ja_valkoven%25C3%25A4j%25C3%25A4n_raja_ei_tule_kommareita%2F&psig=AOvVaw0iBGr9_7rGFTJ5rvbGuXUw&ust=1666192981849000&source=images&cd=vfe&ved=0CAoQjRxqFwoTCMCqyuuK6voCFQAAAAAdAAAAABAD
  Malli 2. Viro rakentaa aitaa Venäjän vastaiselle rajalle
  https://img.ilcdn.fi/6UCorm3nJwxJ80Lzo4Zc9bLnjTA=/full-fit-in/612×0/img-s3.ilcdn.fi/c18d7e43989d03582ebc8476a64454b4076124dcb9ad723e42b737c584117a36.jpg
  Malli 3. Turva-aita Israelin ja Palestiinan välillä
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/47/Security_Fence.jpg
  Malli 4. USA/Mexico välinen aita
  https://c.files.bbci.co.uk/98CB/production/_115051193_trump_wall_1_976_promo-nc.png
  Malli 5. Unkarin raja-aita Serbian vastaisella rajalla
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7e/Hungarian-Serbian_border_barrier_1.jpg

  Aidanrakentaminen ei ole uutta. Koko maanpiiri näyttäisi olevan täynnä historiallisia arpia rajankäynnistä jolloin niitä (`aitoja`) kutsuttiin puolustuslinjoiksi. Puolustuslinjoista tunnetuin lienee Kiinan muuri (yli 50 000 km).
  http://asialinja.com/wp-content/uploads/2017/02/kiinan-muurin-historia.jpg

  Seuraavassa muutamia esimerkkejä historiallisista puolustuslinjoista.

  Atlantin valli 1942 – 1944 (3 800 km)
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/87/Atlantikwall.png
  Meille tuttu salpalinja 1940 – 1941 ja 1944 (1200 km)
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/30/Suomen-Salpa.png/500px-Suomen-Salpa.png
  Maginot linja (1500 km)
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f9/Maginot_Linie_Karte.jpg
  Pisasta Apenniinien niemimaan yli itärannikon Riminiin ulottunut puolustuslinja (Gootti linja 1944; Vihreä linja)
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/32/Ww2_europe_map_italy_june_until_december_1944.jpg/520px-Ww2_europe_map_italy_june_until_december_1944.jpg
  Saksan valmistellut puolustuslinjat Rooman eteläpuolella 1943–1944, Gustav-linja on merkitty punaisella.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/61/ItalyDefenseLinesSouthofRome1943_4.jpg/600px-ItalyDefenseLinesSouthofRome1943_4.jpg
  Mannerheim linja (132 km)
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e4/Mannerheim-line.png/500px-Mannerheim-line.png
  Metaxas-linja oli linnoitusketju Kreikan Bulgarian vastaisella rajalla.
  http://www.finninstitute.gr/wp-content/uploads/2016/04/Battle_of_Greece_-_9_April_1941_el.png
  Stalin-linja alkoi Suomenlahdelta ja jatkui Peipsijärven ja Velikajajoen kautta Väinäjoen latvoille, sieltä edelleen Pripetin soiden itäpuolitse Dneprille ja Kiovan länsipuolitse lounaaseen Dnestrille, seurasi sen itärantaa Odessan länsipuolella ja päätyi Mustaanmereen.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/dc/STALIN_LINE_-_MINSK_-_BELARUS.jpg/1280px-STALIN_LINE_-_MINSK_-_BELARUS.jpg
  Harparskog-linja ulottui lännestä Bromarvin Vättlaxissa sijainneesta Vestervikistä itään aina Skärlandetin saaren eteläpuolelle Baggön alueelle saakka (Hangon vuokra-alueen rajalle rakennettu).
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Harparskog-linja

  Entäpä jos naapuriin rakennettu aita ei täytäkään oman puolen katsojan silmissä esteettisyyden vaatimuksia. Riidelläänkö silloin kenties aidan paikasta, väristä, korkeudesta vai mistä. Ainahan se pikku jupakka pitää saada aikaiseksi vaikka ei olisi aihettakaan.

  `Olkoon miten on mutta tämä aeta kuuluu tähän ,,, EE KUN TÄHÄN`!
  Aitaa kaatuu

  Plusääni(3)Miinusääni(1)
 13. Hopeaa rajan takaa!

  Tulee katottua tietyin vuosivälein aina uudelleen. Erikoisen hyvä leffa.

  Tuo klipsi muuten päättyy enteellisesti kohdassa 02:01

  ENSI-ILTA lähitulevaisuudessa!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat