Juutalaiset vaativat Amerikan veronmaksajilta lisää rahaa Israelin aseyhtiöille

Kansallisen Vastarinnan julkaisema uutinen, jonka nyt myös Magneettimedia julkaisee kiinnittää huomiota todella tärkeään kansainväliseen epäkohtaan. Suurvalta Yhdysvallat ovat polvillaan juutalaisvaltio Israelin edessä, joka ilmenee osaltaan juuri Yhdysvaltojen mittaamattomista lahjoituksista valtioterroristi valtiolle Israelille. Vaikuttavana tekijänä tämän ehtymättömän verorahojen lypsämisen onnistumisessa on tehokkaat sionistien eturyhmät, kuten esimerkiksi USA:ssa vaikuttava Israel-lobby, ynnä muut sellaiset organisaatiot.

Juutalaisvaltio Israel vaatii amerikkalaisilta veronmaksajilta lisää rahaa. Israel ei ole tyytyväinen vuonna 2016 solmittuun sopimukseen, jossa Yhdysvaltojen silloinen presidentti Barack Obama lupasi lahjoittaa juutalaisvaltiolle 38 miljardia dollaria. Kyse on Amerikan historian suurimmasta vastaavasta avustuspaketista.

Sopimuksen mukaan kaikki lahjarahat tulee käyttää aseisiin, joita Israel käyttää muun muassa Palestiinan ja Syyrian siviilien teurastamiseen. Israelin parlamentin mukaan sopimus on ongelmallinen siksi, että osa aseista täytyy ostaa Yhdysvalloista. Amerikka pyrkii ehdon avulla tukemaan kotimaista sotilasteollisuuttaan.

Näiden juutalaisten mielenosoittajien mukaan sionistipirujen aseille olisi heti käyttöä.

Israel on aiemmin saanut käyttää yli neljänneksen amerikkalaisten lahjoituksista oman sotateollisuutensa tukemiseen. Viimeisimmän lahjoituksen sääntöjen mukaan kymmenen vuoden päästä kaikki rahat tulee kuitenkin kuluttaa Amerikan asemarkkinoilla. Israelilaisten päättäjien mukaan ilmaiset aseet eivät ole siis tarpeeksi – sionistit tahtovat sijoittaa mahdollisimman suuren osan avustuksista juutalaisyhtiöiden valmistamaan tappoteknologiaan.

Israel pelkää, että paikallinen sotateollisuus saattaa menettää jopa ”kaksi miljardia dollaria vuodessa” avustuspaketin ehtojen vuoksi. Israelin parlamentin talouskomitean johtajan Moshe Gafnin mukaan ehdot ovat niin ”sietämättömiä”, että ne voivat johtaa ”Israelin luhistumiseen sisältä käsin”. Parlamentissa 38 miljardin dollarin lahjoitusta kutsuttiin myös israelilaisyhtiöitä uhkaavaksi ”ansaksi”.

Gafnin kommentit osoittavat, että Israel on edelleen täysin riippuvainen korruptoituneiden länsimaiden tuesta. Se ei kykene rahoittamaan itse teollisuuttaan eikä sotimaan omia sotiaan. Sen sijaan sionistivaltio imee elinvoimansa valkoisista valtioista.

Kansallinen Vastarinta

 

Lähde: The New Observer

 

4 kommenttia

 1. Jenkit ihmeissään, kun heiĺle kertoo mihin verorahat menevät. Toiset heistä vain siunaavat israelia.

  Netissä monia meemejä raha avustuksista ja esim. Detroitin tilasta.

  No meillä verorahat katoaa eu:lle ja pankkiireille, eli samaan suuntaan menee.

  Plusääni(35)Miinusääni(0)
 2. Maailman asiat saataisiin parempaan malliin jos tällaisia juutalaisia olisi enemmän. Tässä Henry Makowin analyysi itsestään ja perheestään:
  http://henrymakow.com/2016/07/jews-the-unloved-people.html
  http://henrymakow.com/001924.htm
  ”Opetus on, että jos kiellät universaalin rakastavan Jumalan ensisijaisuuden, jäät vaille rakkautta. Ja mitään määrä menestystä – rahaa, seksiä tai valtaa – ei voi sitä korvata. ”
  ”Juutalaiset eivät tiedä, että juutalaisuus on luciferilaista. (Tämä tarkoittaa kääntää todellisuutta: pahan tekeminen näyttää hyvältä, sairas terveeltä (esim. homoseksuaalisuus), valheet totuudenmukaisilta, ruma kauniilta jne.) Tämän takia he ovat olleet sekä sosiaalisia että metafyysisiä syrjäytyneitä. Heidän johtonsa on asettanut juutalaiset vastustamaan Jumalaa.
  ”The lesson is that if you deny the primacy of an universal loving God, you will be unloved. And no amount of ”success” — money, sex or power — will compensate.”
  They say, ”You can choose your friends. You can’t choose your family.”
  ”Jews don’t know that Judaism is Luciferian. (This means inverting reality: making evil seem good; sick seem healthy (i.e. homosexuality); lies seem true; ugly seem beautiful etc.) Because of it, they have been both social and metaphysical outcasts. Their leadership has placed Jews in opposition to God.
  https://www.henrymakow.com/2016/07/jews-the-unloved-people.html

  Uskonto on asia josta nwo-eliitti ei juurikaan salli keskustelua koska se haluaa tuhota nykyiset uskonnot maailmasta. Niin olen ymmärtänyt.
  Tilalle kaavaillaan (oman käsitykseni mukaan) ’NWO-uskontoa’, kolminaisuusoppia jossa Mammona on Jumalana ja Poikana se osa ihmisiä joka siihen uskoo. Pyhä Henki on kai sitten se ’rahan henki’.
  Putin näyttää puolustavan ortodoksista uskontoa ja siinä voi olla yksi syy miksi Venäjää vainotaan nyt ihan ’viimeisen päälle’.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 3. Rahaa siirtyy koska heimoveljen USA:n köytännön hallitsijoina sitä suhmuroivat heimon huijauksella saadulle ”omalle maalleen”.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat