Juutalaiset vaativat aseiden ostajille tiukkoja taustatarkistuksia

Äärijuutalaisten viimeisin yritys riisua ei-juutalaiset aseista on saada kaikki aseostokset maailmanlaajuisten taustatarkistusten piiriin. Ei väliä missä tai miten aseita myytäisiin, ostajien pitäisi alistua nöyryyttävään taustaselvitykseen.

Totalitaarisen suunnitelman liikkeellepanijana toimi juutalainen senaattori Chuck Schumer, joka ilmoitti marxilaisen suunnitelmansa ja kertoi laittaneensa alulle kongressiin lakialoitteen, jolle hän odotti saavansa ”laajaa kannatusta” seuraavina viikkoina.

Schumerin kanssa mukaan lähti innokkaasti toinenkin vapauttamme vihaava juutalainen, New York Cityn entinen pormestari miljardööri Michael Rubens Bloomberg, jonka kanssa Schumer esitteli uuden lakialoitteensa. The Fix Gun Checks Act määrittelee kaikkien asetta ostavien henkilöllisyyden ja rikosrekisterin tarkistuksen, mikä sulkisi tehokkaasti ns. asemessujen porsaanreiän. Schumerin laki mätkäyttäisi kovat kustannukset osavaltioille, jotka eivät noudattaisi taustatutkimusjärjestelmän vaatimuksia: 25 % leikkaus valtion rahoitukseen.

Denying Firearms and Explosives Act -julistus on täyttä kommunismia. Sitä kannattaa kokonainen liuta juutalaisia: Lautenberg, Feinstein, Levin, Schumer ja Boxer. Se antaa oikeusministerille valtuudet kieltää kansalaisia omistamasta aseita ”mustien listojen” avulla. Laki ei kuitenkaan velvoita selittämään tarkemmin, miksi kansalaisilta on riistetty perustuslain toisen lisäyksen suoma oikeus.

Chuck Schumer.
Chuck Schumer.

Vielä toinen tarpeettoman tiukka laki (jota kannattavat samat perustuslakia vihaavat juutalaiset), the Gun Show Background Check Act, ottaa tähtäimeen asemessut ja niiden osanottajat. Tämä laki sallii liittovaltion agenttien suorittamat tarkastukset ja valvonnan asemessuilla. Se määrää kahden vuoden vankeusrangaistuksen messujen asekauppiaille, jotka eivät ilmoita jokaiselle asiakkaalleen näiden velvollisuuksista aseen ostajina Bradyn lain mukaan. Laki luokittelee aseen ostamisen ilman lupia rikolliseksi toiminnaksi.

Myös juutalainen senaattori Frank Lautenberg esitteli Capitol-kukkulalla vuoden 2013 puolella oman lakialoitteensa High-Capacity Magazine Ban, joka kieltäisi kaikki lippaat, joihin mahtuu yli 10 patruunaa. Ryhmittyen muiden juutalaisten kanssa (Blumenthal, Feinstein, Levin, Schumer ja Boxer) Lautenberg antoi uudestaan käsiteltäväksi aiemman lakialoitteensa taustatarkistuksista. Aloite vaati asemessuilla kaikkien aseiden ostajien taustatarkistusta, eivätkä tästä saa laistaa edes yksityiset myyjät.

Lopuksi Barbara Levy Boxer haluaa kaikki käsiaseet kannattamallaan Concealed Firearms Permit Act-lakialoitteella. Hänen marxistinen lakialoitteensa vaatisi jokaista osavaltiota perustelemaan jokaisen aseen kantoluvan kohdalla ”hyvän syyn” aseen kantamiseen ja ”todistamaan, että luvan hakija on kansan luottamuksen arvoinen”.

Se mitä Boxer ja muut juutalaiset todella tarkoittavat, on se, että juuri he päättävät kuka saa ostaa aseen ja kuka ei. Seuraava kysymys kuuluu: Kun kaikkien aseet on saatu rekisteröityä yksiin kansiin, mitä juutalaiset tekevät sillä tiedolla? Mihin he haluavat seuraavaksi määritellä taustatarkistukset? Kansallisen kivääriyhdistyksen jäsenyyteen? Ampumaseuraan liittymiseen? Ampumaradan käyttämiseen? Protestimarssille osallistumiseen? Juutalaisten kansoittaman hallituksen vastaiseen mielenosoitukseen liittymiseen?

 

Alkuperäinen artikkeli englanniksi RadicalPress.com-verkkosivuilla.

2 kommenttia

  1. Ei aseenkanto tai ostolupaa pidäkään antaa ihan kenelle vaan automaattisesti. Joshenkilö on syylistynyt väkivalta rikoksiin, huume rikoksiin tai tarvitsee esim. Ssri lääkitystä, niin henkilö ei ole luotettava aseen omistaja.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. SSRI lääkityksen käyttäjä ei ole luotettava aseen omistaja? Bull shit 🙂 Onhan valtaosa mielialalääkkeistä juuri SSRI:tä ja tunnen itsekin lukemattomia, vuosia lääkkeitä käyttäneitä.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat