Juutalaiset vaikuttajat vaativat etnistä puhdistusta

Viime päivinä vaikutusvaltaiset juutalaiset ovat kertoneet valtamediassa, kuinka valkoisten roolia yhteiskunnassa on muutettava.

BBC-yleisradioyhtiön uutisosaston juutalainen johtaja James Harding (kuvassa) on sitä mieltä, että tiedotusvälineissä on suoritettava etninen puhdistus: ”Valkoisia on liikaa!” Yhdysvalloissa juutalainen kirjailija Naomi Cahn puolestaan kannustaa valkoisia äitejä ottamaan nykyistä enemmän avioeroja ja välttelemään sitoutumista.

BBC:n Harding sanoi haastattelussa, että Englannin yleisradion työntekijät näyttävät liian englantilaisilta. Hän mahtaili turvautuvansa ”koviin otteisiin”, jotta ”etnisten vähemmistöjen” määrä ruudussa kasvaisi. Erääksi keinoksi hän mainitsi erilaiset sponsorijärjestelmät. Toisin sanoen BBC aikoo hyväksikäyttää veronmaksajien varoja maksaakseen tavallista suurempaa palkkaa mustille, jotka saavat ammatin rotunsa (ei pätevyytensä!) perusteella. Tällä hetkellä BBC:n työntekijöistä 21 % kuuluu ”etnisiin vähemmistöihin”. Osuus on määrä nostaa 28 prosenttiin reilussa kahdessa vuodessa.

Naomi Cahn.
Naomi Cahn.

Naomi Cahn vaatii perinteisten valkoisten perheiden tuhoamista artikkelissaan, jonka nimi on suomeksi ”Sano ei. Valkoisten työläisnaisten on järkevää pysyä sinkkuäiteinä”. Vaikka liberaalien iskulause kuuluu, ettei ”rotuja ole olemassa”, puhuu Cahn tekstissään nimenomaan valkoisista naisista. Cahn väittää, että suostuessaan kestävään parisuhteeseen valkoiset naiset ”menettävät itsenäisyytensä”. Hänen mukaan on esimerkiksi negatiivinen asia, että avioliiton solmiva henkilö joutuu tukemaan kumppaniaan, kun tällä on vaikeaa. Artikkelista ei selviä, miksei kirjoittaja suosittele perheiden tuhoamista myös juutalaisille. Ilmeisesti ainakin empatia ja auttaminen ovat juutalaiskirjailija Cahnille tuntemattomia käsitteitä.

Daily Stormer
Destroy Zionism

9 kommenttia

 1. Nyt kun tällaisesta raportointi alkaa olla monessa maassa jo rangaistavaa vihapuhetta, juutalaiset ovat käärineet hihansa ja alkaneet vyöryttämään oikein kunnolla.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Ja me valkoiset vaan annamme tällaisen tapahtua. Montaa suomalaista ei näytä tämä kiinnostavan. Näitä juttuja kun linkität jonnekin niin sataa paskaa niskaan ja puhutaan ”salaliittoteorioista” ja ”vihasta”. Itsellä ainakin alkaa mitta olla täynnä näiden ketkujen koukkunokkien kanssa. Mutta mitäpä tässä yksin voi tehdä asialle, ei mitään.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Pitää vaan jaksaa taistella, yksikin käännetty pää on jo kohti parempaa tulevaisuutta. Voimme opettaa lapsillemme toisenlaisen totuuden, mitä ”tietämättömät” eivät voi, he ehkä jo pystyvät saamaan suurempaa vaikutusta.

    Pikkuhiljaa täältä noustaan, kunhan ei luovuta!

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Yksi asia, mikä pitää tuoda takaisin kaikkiin keskusteluihin on sana JUUTALAINEN. Sitähän ei voi kieltää. 🙂

  Eli olen itse alkanut viljelemään niin paljon kuin mahdollista sanontoja kuten ”Jaa Israel, sehän on se JUUTALAISvaltio, mitä pahaa se nyt on tehnyt?”; ”Ai niin, se JUUTALAISmiljardööri Soros, sehän rahoittaa itä-eurooppalaisten prostituoitujen Femen-liikettä”; ”just joo, se Facebook, sehän on sen JUUTALAISmiljardöörin, Zuckerbergin”. Jne. jne.

  Sitten pitää muuttaa sana natsi positiivisessa mielessä jokapäiväiseksi trivialisoimalla se. Sitä voi viljellä aina ja joka paikassa. 🙂 ”Ihan natsihyvää hernekeittoa tänään”; ”se ja se jalkapallojoukke pelasi ihan natsihyvin eilen”; 🙂 En ole tuosta ihan varma vielä, mutta pienistä asioista syntyy iso virta, kun ei anna periksi.

  Siionistit ovat niskan päällä, mutta meitä on enemmän, paljon enemmän. Myönnän itsekin välillä masentuvani tämän mediaylivoiman edessä. mutta toisaalta, voin kertoa teille nuoremmille, että nykyään sentään internetissä ON tietoa, nykyään sentään tietää, että meitä vastarintaihmisiä ON.

  Ja meitä on miljoonia, jotka kulkevat käsi nyrkkiin puristettuna, mutta tottakai me pelkäämme, vihollinen on kaikkivoipa, pirullinen ja ei lepää koskaan. Näinhän on ollut läpi historian, paha toimii näin.

  Ei pidä pelätä yksin. Muistakaa, että meitä ystäviä ja samoinajattelijoita on paljon, paljon enemmän kuin kukaan ymmärtää. Ja jos vain puhumme niin heitä on kohta kymmenen kertaa enemmän.

  Ja on sivustoja, jotka uhkuvat tietoa ja pidäteltyä voimaa.

  Ehkä sittenkin?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Minä menisin vielä pidemmälle tässä sosiopaattisessa analyysissä:

  Minusta juutalaisnaisten kannattaa tähdätä yksinhuoltajaleskeyteen. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Olet oikeassa, eikä luovuttaminen ainakaan ole vaihtoehto! Vuosia olen jo näistä asioista lukenut ja en vaan halua katsoa vierestä passiivisena. Pelkään vaan että kohta alkaa jo olla myöhäistä kun koko ajan seka-avioliitot lisääntyvät ja juutalaisten vaikutusvalta on todella suurta… Mutta kylläpä tietoisuus näistä asioistakin on lisääntynyt koko ajan 🙂 Mietin että olisikohan kannattavaa liittyä johonkin järjestöön, esim. Kansalliseen Vastarintaan? Kuuluuko täällä kukaan mihinkään järjestöön?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Itse olen kuulunut Suomen Vastarintaliikkeeseen (Kansallinen Vastarinta on heidän julkaisunsa nimi) jo muutaman vuoden ja voin suositella.

   En ole aiemmin kuulunut mihinkään poliittiseen puolueeseen tai järjestöön, sillä esim. Persuilla ei ole selviä linjoja oikeastaan mihinkään kysymykseen (esim. Nato ja EU -kanta muuttuvat koko ajan) ja Soini kyykyttää maahanmuuttokriitikoita minkä ehtii.

   Vastarintaliike on myös ainut järjestö Suomessa, jolla on säännöllisesti oikeaa toimintaa monessa kaupungissa ympäri maata. Media tietysti yrittää maalata järjestöstä valheellista mielikuvaa. Kuten sivuilta kuitenkin näkee, kyseessä on normaaleja aikuisia suomalaisia, jotka urheilevat ja keskustelevat rohkeasti suomalaisten kanssa kaduilla.

   Muutama esimerkki toiminnasta:

   Viime vuoden toimintakertomus: http://www.patriootti.com/suomen-vastarintaliikkeen-vuosi-2013/
   Maaliskuun kampanja valkoisiin kohdistuvaa rasismia vastaan: http://www.patriootti.com/kansanmurha/
   Aktivistipäivät 2013: http://www.patriootti.com/aktivistipaivat-2013/
   Patikointia viime kuussa: http://www.patriootti.com/3-selviytymiskurssi/

   Vastarintaliike myös tarjoaa erilaisia toimintamahdollisuuksia. Jos ei halua olla kaduilla aktivistina ”toiminnan keskipisteessä”, voi ryhtyä esimerkiksi tukijäseneksi tai jäsenkokelaaksi. Täällä lisää tietoa liittymisestä: http://www.patriootti.com/vastarintaliike/aktivoidu/

   Hyvä tapa tukea järjestöä on myös tehdä ostoksia Kadulle.com-kannatuskaupassa: http://kadulle.com/

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Hyviä ohjeita.

    Liityn aivan varmasti.

    Kannattaa ehdottomasti tutustua myös Nordfrontin ruotsalaisiin sivustoihin. Veljemme Ruotsissa ovat paljon pahemmassa jamassa kuin me, sillä lumppukauppias (entinen) Bonnierin suku painostaa ankarasti Ruotsissa. Jos jossakin tehdään kulttuurimarxismia säälimättä niin jäljet johtavat tähän lumppukauppiassukuun. Ja sitten tuo bolshevismin aikaisilla ”bisneksillä” rikastunut Aschberg… Minä voin pahoin. 🙂

    Kiitos vinkeistä. Joukossa on voimaa.

    Kuten Kurtagic sanoo: Me, jotka tiedämme, tulimme faktojen luokse. Muut, tietämättömät, eivät tiedä eivätkä välitä faktoista, he ihailevat aina sitä, jolla on valta. Eli faktat ovat 100 % puolellamme, mutta se ei riitä, pitää maalata kuva, idea. Muistuttaa ihmisiä siitä, että tämä köyhtymisen ja identiteetin menettämisen tie ei ole ainoa tie, vaan on olemassa vaihtoehto, jossa emme enää köyhdy; jossa emme enää nöyristele; jossa meitä ei enää pilkata.

    Kulttuurimarxismihan on 100 %:sti epäonnistunut. Monikulttuurisuus on 100 %:sti katastrofi.

    Otetaan kuvia:

    Lapset. Koulutus vajoaa. Nykyään kunnon koulutuksen saa vain rahalla. Ts. siionistin märkä uni.

    Vanhukset. Ei pystytä hoitamaan. Turvallisen vanhuuden saa vain rahalla. Ts. siionistin märkä uni.

    Terveydenhoito. Romahtamassa. Kunnollisen terveydenhoidon saa vain rahalla. Ts. siionistin märkä uni.

    Yhteisöllisyys/perhe. Tuhoutumassa, koska kulttuurimarxisti vihaa valkoisen ihmisen perhettä. Mutta katsokaapa siionistien perheitä: lapsille paras mahdollinen koulutus (ja kouluissa, joissa ei ole monikulttuurisuutta); vanhuksille paras mahdollinen hoito; kaikille paras mahdollinen terveydenhoito. Ts. siionisti puhuu kaksihaaraisella kielellä, myrkyllinen osa on meille ja hunajainen haara on omille. Meille tarjotaan transu/homo/yksinhuoltajamaailmaa idols-kilpailuineen. Omille tarjotaan vankkaa perhettä ja yhteisöllisyyttä. Kuka puhuu kaksihaaraisell kielellä? Kuka valehtelee? Kuka juonii?

    Tarvitseeko minun kertoa? Ei. Se on selvääkin selvempää.

    Vastarinta on ainoa tie.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat