Juutalaisia vankilaan terrorismista Ranskassa

Ranskassa kaksi juutalaista on tuomittu vankeuteen, sillä nämä asensivat 2012 Pariisissa pommin Israel-kriittisen toimittajan autoon.

Kummallista kyllä, tuomioistuin kertoi julkisuuteen vain tuomittujen terroristien sukunimet: Bismuth ja Benhamou. Autopommi toi toiselle juutalaiselle vankeutta 10 ja toiselle kuusi kuukautta. Valtamedia ei ole Euroopassa aiheesta juuri kirjoittanut. Tuomioistuimen ja median reaktio olisivat tietysti olleet täysin erilaisia, mikäli autopommin takana eivät olisikaan olleet juutalaiset, vaan esimerkiksi ”muslimit” tai ”äärioikeistolaiset”.

Poliisi otti 2012 yhteensä neljä ranskanjuutalaista kiinni epäiltynä kotitekoisen pommin asentamisesta toimittaja Jonathan Moadabin autoon. Kiinniotetut, joista kaksi sai nyt tuomion, kuuluvat kaikki juutalaiseen Jewish Defense League (JDL) -järjestöön. Ranskan JDL on jo useiden kymmenien vuosien ajan tehnyt väkivaltaisia iskuja vihaamiaan ihmisryhmiä vastaan. Erityisesti sen tähtäimessä ovat olleet Israelin sotarikoksista tiedottavat toimittajat ja toista maailmansotaa kriittisesti tutkivat revisionistit.

Kesäkuun alussa JDL:n kanadalainen haara uhkasi murhata iranilaiselle Press TV -kanavalle työskentelevän toimittajan. Viime vuonna JDL uhkasi murhata BBC-kanavalle aiemmin työskennelleen toimittaja  Tony Goslingin, sillä tämä oli kritisoinut Israelia. Terroristijärjestö on saanut tukea väkivaltakampanjalleen suoraan juutalaisvaltio Israelin tiedustelupalvelu Mossadilta. Vaikka JDL lukeutuu länsimaiden väkivaltaisimpiin terroristijärjestöihin, harva Suomessa tietää edes sen olemassaolosta. Juutalaisomisteinen valtamedia on pyrkinyt lakaisemaan juutalaisterrorismin kokonaan maton alle.

Times of Israel

1 kommentti

 1. Vankilaan pitäisi saattaa Israel (juutalaisten valtio, joka on juutalaisille), sillä heidän oikeudenkäyttönsä muistuttaa pahinta mahdollista keskiaikaista oikeudenkäyttöä.

  Annan yhden ajankohtaisen esimerkin:

  Miehitetyssä Palestiinassa (lue: juutalaisten valtiossa, joka on juutalaisille aka Israelissa) löydettiin surmattuina kolme juutalaista teiniä.

  Kuinka nyt toimii juutalaisten valtion (joka on juutalaisille) oikeudenkäyttö?

  Minäpä kerron, kuinka se toimii täällä meillä, jossa juutalaiset huutavat ensimmäisenä oikeuksiensa perään. Meillä tutkitaan asiaa, yritetään saada syylliset kiinni ja tuomita heidät mahdollisten näyttöjen perusteella oikeudessa. Yleensä juuri juutalaiset vaativat täällä muualla kuin juutalaisten valtiossa (joka on juutalaisille), että missään tapauksessa ei saa edes kertoa tekijän ihonväriä. Näin juutalainen toimii täällä meillä, koska juutalainen on niin valtavan hyvä ja niin valtavan oikeudenmielinen ihminen, että voi Herra Jumala sitä juutalaista.

  Mutta kuinkas tämä toimii Israelissa, joka on juutalaisten valtio juutalaisille.

  Aivan eri tavalla. Juutalaisten valtiossa (joka on juutalaisille) syyllinen tiedetään ilman tutkimista. Syyllisen päättää paikallinen armeijan komppanian komentaja. Ja syylliseksi ilmoitetaan palestiinalainen. Tätä ei tutkita ja epäillyllä ei ole oikeuksia, koska hänhän on syyllinen ja kaikki juutalaiset (valtiossa, joka on juutalaisten) tietävät, että syyllinen on aina palestiinalainen, tai aivan sama, heitetään se varmuuden vuoksi vankilaan. 🙂

  Näin kaksihaaraisella kielellä puhuu siionisti eli juutalainen: Meillä ihminen on syyllinen vasta kun hänet on osoitettu syyliseksi ja missään tapauksessa ei saa kertoa sitä, että tekijä oli somali (jos se oli somali). Mutta tosin on juutalaisten valtiossa (joka on juutalaisille): Juutalaisvaltiossa ei-juutalainen on syyllinen ja esim. tässä kolmen teinipojan tapauksessa armeija tuli joukolla kylään, jonka liepeiltä pojat löytyivät, ja tuhosivat EPÄILTYJEN asunnot räjähteillä. Huomatkaa, kuinka juutalainen toimii omassa maassaan: EPÄILTY on syyllinen.

  Nyt ymmärrän Saksan kansallissosialisteja. Kaikki on selvääkin selvempää: Saksan kansallissosialistit tiesivät, kuka oli syyllinen ja toimivat sen mukaan.

  Juutalaisethan näyttävät tietä. He avaavat tulisella soihdulla tien maailmaan, jossa kaikki tietävät, kuka on syyllinen ja toimitaan sen mukaan.

  Kiitos, juutalaisvaltio, oi kiitos!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat