Juutalaiskeskusten pommiuhkausten pääepäillyt kiinni: juutalaisia!

Viime viikolla Yhdysvaltojen ja muiden maiden juutalaiskeskuksiin pommiuhkauksia soittaneet uhkailijat jäivät kiinni. Tekijöiden epäillään tehtailleen lähestulkoon kaikki yli sadasta puhelusta. Kuten vaihtoehtomediat alusta saakka epäilivät, tekosarjan takana eivät olleet ”uusnatsit” vaan juutalaiset itse.

Ensimmäisenä kiinni jäi 19-vuotias juutalaisnuori, jolla on Yhdysvaltojen ja Israelin kaksoiskansalaisuus. Hätääntyneet juutalaismediat aloittivat välittömästi tapahtumasarjan valkopesun: tekoja yritettiin selittää pojan ”mielenterveysongelmilla”. Mielenterveysongelmat on myös eurooppalaisen valtamedian vakioselitys: kymmenet islamistien tekemät terroristi-iskut on kuitattu ”mielenterveysongelmilla”, vaikka tekijä olisi korostanut teon poliittista luonnetta.

Israelilaismedian mukaan kiinni jääneellä on diagnosoitu aivokasvain, joka vaikuttaa hänen henkiseen suorituskykyynsä. Samassa uutisessa kerrotaan, että tekijää ei hyväksytty asepalvelukseen ”vakavien terveysongelmien” vuoksi. Tekijä sai myös kotiopetusta, eikä hän käynyt peruskoulua tai sitä seuraavaa koulutusastetta. Mutta kuinka henkisesti vajaavainen, kouluja käymätön nuori olisi voinut rakentaa monimutkaisen lähetinjärjestelmän ja kyennyt peittelemään toimintaansa kahden kuukauden ajan?

Myöhemmin myös 19-vuotiaan isä vangittiin epäiltynä osallisuudesta uhkauksiin. Isän kerrotaan myös soittaneen osan puheluista.

Tapauksesta tekee mielenkiintoisen myös se, että Trump joutui lähettämään 12 FBI:n kyberrikosyksikön agenttia Israeliin, jotta epäilty saatiin kiinni. Ikäänkuin Israelin poliisiviranomaiset olisivat niin kädettömiä, että Google Voice -tilin jäljittäminen olisi mahdoton tehtävä. Israelin valtion haluttomuudesta tutkia tapausta kertoo myös se, että maa ilmoitti kieltäytyvänsä luovuttamasta epäiltyjä Yhdysvalloille. Myöskään epäiltyjen nimiä ei ole julkaistu, vaikka kyseessä maailmanlaajuisesti huomiota herättänyt ja poikkeuksellinen rikostapaus.

Kun jopa presidentti Donald Trump tohti epäillä iskujen todellista luonnetta, vainoharhaisesta antisemitistijahdistaan tunnettu ADL sekä lukuisat valtamedian juutalaistaustaiset toimittajat syyttivät teoista ”antisemitistejä”, ”uusnatseja” ja ”valkoisen ylivallan kannattajia” vailla minkäänlaista näyttöä. Kuten vaihtoehtomedioissa analysoitiin, teon taustalla ei voisi olla yksikään ADL:n nimeämistä ryhmistä, sillä teot pelaavat uhrien pussiin. Kun totuus tekojen luonteesta paljastui, vaivaantuneesti kiemurrellen lehdet vetivät sanansa takaisin. Kaikesta huolimatta ADL väittää edelleen, että kyseessä olisi ollut ”antisemitistinen teko”.

Tähän mennessä kiinnijääneistä epäillyistä kaikki ovat olleet joko mustia tai juutalaisia. Maaliskuun alussa poliisi otti kiinni missourilaisen Juan Thompsonin epäilynä uhkaussoitoista. New Yorkissa 20. maaliskuuta juutalainen Andrew King otettiin kiinni vandalismista epäiltynä. Mies oli spraymaalannut kolme hakaristiä omaan kotioveensa ja ilmoittanut tapauksesta poliisille.

Lue myös:

Trump: juutalaiskeskusten pommiuhkaukset mahdollisesti väärän lipun operaatioita!
Valepommiuhkaussoittaja jäänyt kiinni: musta toimittaja!

3 kommenttia

 1. ”Israelilaismedian mukaan kiinni jääneellä on diagnosoitu aivokasvain, joka vaikuttaa hänen henkiseen suorituskykyynsä.”

  Aina kun juutalaisten huulet liikkuvat, he valehtelevat. ”Puhuvathan” he pakanoille ja goiymineille.
  Juutalaiset ovat kärähtäneet ennenkin itse masinoimistaan ”viharikoksista” Yhdysvalloissa ja Euroopassa. Heidän serkkunsa muslimit ovat myös jääneet kiinni samasta. Vallankin sen jälkeen kun Donald Trumph valittiin USA:n presidentiksi. Siitähän Suomen YLE ”ilahtui” vallan kauhiasti! Siis tietenkin olemattomasta rikoksesta. Sen oikomisesta ”ei oo niin väliä juu”.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 2. ”Hey rabbi… watcha doin’?”

  Vuosisadan (((yllätys)))!

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 3. Suosittelen kaikkia heränneitä/herääviä lukemaan Martti Lutherin ”Juutalaisista ja heidän valheistaan”, löytyy netistä. Viisas mies täytyy sanoa ja noinkin vanha teksti (1500-luvulla kirjoitettu) sopii tähän päivään kuin nakutettu. Kovasti toivon ja rukoilen, että Suomen kansa heräisi ajoissa tähän todellisuuteen ja voittaisi helvetin orjuuden. Helvetin orjuudella tarkoitan nyt juutalaisten messiasta ja hänen hirmuvaltaansa gojimeja kohtaan. Maailman menoa seuratessa vaikuttaa, että tämä messias on tuleva lähivuosikymmeninä. Onhan juutalaisten omistukset ja ote hallitusvaltojen kahvassa maailmassa jo sitä luokkaa.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat