Juutalaislehti: ”Meillä on miljoonan juutalaistrollaajan armeija taistelemaan totuuden paljastavia sivustoja vastaan!”

Haaretz 19.01.2009: Israel värvää bloggaajien armeijan taistelemaan sionismin vastaisia sivustoja vastaan.

Israelin maahanmuuttovirasto värvää uudessa ohjelmassaan toista kieltä puhuvien israelilaisten bloggaajien armeijan edustamaan Israelia ’ongelmallisilla’, eli sionismin vastaisilla verkkosivustoilla. Ensisijaisina kielinä haetaan englantia, ranskaa, espanjaa ja saksaa puhuvia trollaajia, mutta myös venäjää ja portugeesiä puhuvia halutaan mukaan.

Ohjelman oltua vasta puoli tuntia julkisuudessa vapaaehtoisia oli ilmoittautunut jo viisi, joista ensimmäisenä aloitti 31-v. Sandrine Pitousi Kfar Maimonista, 5 km Gazasta. ”Kuulin projektista radiossa ja päätin liittyä, sillä asun keskellä konfliktia”, kertoo Pitousi. Ennen rakettihälytyksen aiheuttamaa hätäistä puhelun katkeamista hän ehti vielä kertoa muuttaneensa Israeliin Ranskasta vuonna 1993 ja saaneensa kokemusta tiedotus- ja suhdetoiminnasta oltuaan tuotantoyhtiön johdossa.

Maahanmuuttoministeriön pääjohtaja (vuosina 2006 – 2008) Erez Halfon kertoi Haaretzille: ”Sodan aikana tutkimme eri mahdollisuuksia vaikuttaa ja päätimme kääntyä tämän valtavan joukon puoleen, josta löytyy yli miljoona ihmistä, jotka puhuvat toisena äidinkielenään jotain muuta kieltä.” Hänen mukaansa sähköpostitse yhteyttä ottaneet vapaaehtoiset jaetaan kielten mukaan ja lähetetään Ulkoministeriön mediaosastolle, jonka henkilökunta ohjaa heidät verkkosivustoille, joita pidetään ”ongelmallisina”.

Mikä muu etninen ryhmä tarvitsee trollaajien armeijan vastustamaan heitä vastaan olevia asenteita? Ainoa syy, miksi jokin ihmisryhmä tarvitsisi tällaista kumouksellista toimintaa, on se että he syyllistyvät valtaviin rikoksiin, joista eivät halua muiden tietävän. Miten juutalaiset voivat kiistää syytökset, että he ovat salakavalia juonittelijoita, joilla on hyvin pahaenteiset tavoitteet? Tämän verkossa toimivan sionistijuutalaisen propaganda-armeijan olemassa olo todistaa syytökset oikeiksi. Juutalaiset ovat ikuisia valehtelijoita, syntyneet vakoojiksi ja opetettu pettäjiksi, heidän kansainvälinen heimonsa noudattaa Vanhan Testamentin oppeja ylivertaisuudesta, huiputtamisesta ja julmuuksista käyttäessään näitä tuhoisia periaatteita jokapäiväisessä elämässään.

Kansainvälinen juutalaisten yhteisö ei ole tyytynyt saavuttamaansa täydelliseen valtamedian monopoliin, vaan he ovat työskennelleet yötä päivää manipuloidakseen Wikipedian kaltaisia sivustoja omien intressiensä edistämiseksi levittämällä oksettavaa propagandaansa. Nämä mielisairaat kontrollifriikit yrittävät jopa pakottaa Twitterin paljastamaan käyttäjien henkilöllisyyden, jotka heidän mielestään julkaisevat antisemitistisiä tweettejä!  Jos juutalaiset saisivat tahtonsa läpi, kaiken julkaistavan informaation pitäisi läpäistä ensin juutalaisten suodatin. Kaikki tiedot juutalaisten ikinä tekemistä vääryyksistä poistettaisiin jokaisesta kirjasta ja nettisivustoilta, joilla on selkärankaa kertoa totuus tästä globaalien gangstereiden pahuuden kerhosta.

Alkuperäinen artikkeli: http://www.zioncrimefactory.com/2013/01/16/jew-paper-boasts-we-have-an-army-of-a-million-subversive-jew-trolls-to-combat-truth-telling-websites/

16 kommenttia

 1. Loistoartikkeli. Juuri eilen asiasta oli keskustelua parin täälläkin trollaavan kanssa Siionin viisaiden pöytäkirjojen artikkeliin liittyen. En tiedä ovatko vain wannabe trollaajia tai muuten J-positiivisia, mutta ilmeisen motivoituneita tehtäväänsä. Varmaa kuitenkin on, että trolliarmeija on olemassa. On se niin määrätietoista.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Kätevää, julistetaan pahaa salaliittoa ja sitten kritisoijat leimataan salaliiton palkkaamiksi trolleiksi.

   Kuin kysyisi:” Milloin lopetit vaimosi hakkaamisen?”

   Vastapuoli leimataan jo etukäteen.

   Jotkut tykkäävät kritisoida vaarallista hevonkukkua kuten vainoharhaisia salaliittoteorioita ja
   puoskarointia.

   Täällä on muutama aktiivinen joomieskin puolustamassa Magneettimedian juttuja.
   En ole heitä koskaan väittänyt palkatuiksi trolleiksi enkä heitä sellaisiksi uskokaan.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
 2. Tarvitaan varmaankin toiset miljoona kaltaistasi mielisairasta. Äärijuutalaisuus näyttää olevan pulassa. Juutalaisuudessa on vain se ero muihin ääriryhmiin, että suuri äärienemmistö pilaa pienen vähemmistön maineen.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 3. Kerroppa shill paljonko teille maksetaan tästä yötäpäivää ruikuttamisesta ? Jos maksetaan kunnolla voisin harkita asiaa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. 123:lle vastaus. Aloitetttaisiin siitä, että sinä pysyt siellä skepsujen huuhaasivuilla ja jätät tämän forumin keskustelun tason laskemisen. Painu vaikka synagoogaan messuamaan, siellä sua tarvitaan. Soot tyhymä, mutta sua tarvitaan siellä. Sulla on siellä oma seurakunta, jossa saat päteä, kun et täällä pysty.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Sori vaan uusnatsi, mutta arviosi siitä mikä on ”huuhaasivu” meni pahasti pieleen. Painu teidän kaalipäiden kellarikoppeihin kiljua kittaamalla kännäämään. Se on parasta mihin pystyt ja senkin teet surkeasti.

   Plusääni(0)Miinusääni(2)
  1. Repe! Sinulle ei Purim taida sanoa mitään. Repe, Jussi, Hmm! Historian totuus on jatkuvasti hakusessa. Näillä sivuilla on helppo jankuttaa, kun nimimerkkien takana pyöritään. Jos oltaisiin nokikkain, olisiko keskustelut samalla tasolla?

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Juutalais- ym. trollaajien ongelmaan ratkaisu vois olla että vastaajan kohdalla näkyisi, jos sivusto on avattu ulkomaiselta palvelimelta. En tiedä onko mahdollista.

  Toinen apu että voisi määritellä tietyt kommentoijat omassa näkymässään näkymättömäksi, niin jaksaisi kahlata paremmin muita läpi.

  Muuten meillä tämä tiedon hallinointi näkyy mm. terveysaiheissa siinä että isojen mediatalojen kaikki artikkelit tulevat järjestään Duodecimin kautta. Näin julkisuuteen pääsee hyvin vähän muuta kuin lääkäreiden ammattijärjestön suvaitsemaa materiaalia. Ja heitähän puolestaan komentavat lääkefirmat. Kun kaikki tutkimuksetkin tehdään yhteistyössä lääkefirmojen kanssa, ei myöskään tarvitse pelätä että niistä löytyisi jotakin uutta, mikä voisi vaarantaa heidän tulonmuodostuksensa. Tai auttaisi ihmisiä terveiksi. Sehän ei ole tuottavaa.

  Näilläkin sivuilla toimii jonkinlainen sensuuri. Rokoteaiheinen kommenttini ehti olla sivustolla alle kaksi tuntia ennen poistamistaan. Kertoo hyvin sen, että sivusto on jatkuvan tarkkailun alaisena. Jotkut ovat huolestuneita ja ilmeisesti valmiita maksamaan siitä. Tuskin kukaan täällä ilmaiseksi yötä päivää päivystäisi.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. ”Juutalaiset ovat ikuisia valehtelijoita, syntyneet vakoojiksi ja opetettu pettäjiksi, heidän kansainvälinen heimonsa noudattaa Vanhan Testamentin oppeja”

  Tuohan ei voi pitää paikka.
  Amerikassa suuri osa juutalaisista on maallistunut.
  Juutalaist ovat menestyneet hyvin talous tiede yhteiskunta etta valehtelija ei siin voi pitkään toimi vaan puto.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Melko maallinen uskonto. Itse asiassa ateistiset juutalaiset ovat Israelissakin enemmistö, mutta hekin palvovat itseään useimmiten kansana.

   Talmud taitaa olla tärkein ohjenuora.

   Tiede on muutettu heidän johdollaan valehteluksi.

   Maallisia tai ei, niin tribalismin juhlaa nähdään Jenkkilässä ja muualla.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Sanotaan että totuus ei pal tulessakaan, viitataankohan sillä kristukseen? Tällaisen trollauksen tarkoituksena ei ole enempää eikä vähempää kun vaikuttaa pitkällä aikavälillä historiaa. Osa kristityistä lukee raamattua ja opiskelee sitä ulkoa, miksi? Mistä se kertoo? Se on juutalaisten kirjoittama kirja ja se kertoo juutalaisista. Mistä me voimme tietää että se on oikein? Meistä ei kukaan ollut paikalla kun sitä kirjoitettiin. Papeilla kuulemma on koulutuksessaan joku historiallinen luento josta käy selville että jeesus ja opetuslapset elivät eri aikoina. Meille vain kerrotaan että ne elivät samaan aikaan.

  Vähän sama on tämän trollauksen kanssa. Sillä koitetaan vaikuttaa tietoon lähihistoriasta ja muuttaa se tietyjen tahojen mieleiseksi. Onneksi se ei nykyään ole ihan niin helppoa. Miksiköhän muuten totuus ei saisi tulla julki? Mitä pelättävää näillä tahoilla on? Liittyykö se esim. maan entisen presidentin raiskaustuomioihin tai muuhun vastaavaan? Tai ehkäpä Venäläisten joukkomurhaan toisen maailmansodan aikana? Mene ja tiedä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat