Israel ja juutalaistoimijat olivat WTC-iskujen takana

Magneettimedia julkaisee referoituna M-mediassa vuonna 2015 julkaistun artikkelin “Israel oli WTC-iskujen takana”. Voidaan sanoa, että juutalaisilla toimijoilla ja Israelin tiedustelupalvelu Mossadilla on ollut täydet valmiudet toteuttaa WTC-iskut ja lavastaa ne tiettyjen islamististen ryhmien hyökkäyksiksi. WTC-iskujen varjolla juutalaismafian hallitsema Washingtonin ulkopolitiikka sai ulkopoliittiseksi instrumentiksi “sodan terrorismia vastaan”, jonka oikeuttamana onkin tuhottu poliittisen Lähi-idän valtioita, ja erikoisesti niitä valtioita, jotka ovat muodostaneet vastustuksen terroristivaltio Israelille ja mitkä ovat vielä uhmanneet taloudellisella itsenäisyydellään köyhdyttävää globaalia velkarahoitusjärjestelmää. 

________ 

Juutalaismafian globaali hegemonia:  

 1. Businessinsider. Saatavina: http://www.businessinsider.com/the-rothschild-gang-shadow-conspiracy-or-rumor-2011-6?IR=T  
 1. Investopedia. Saatavina: http://www.investopedia.com/ask/answers/033015/what-was-nathan-rothschilds-interest-funding-napoleonic-wars.asp 

Johdannoksi 

Hiljattain tänä syksynä vietettiin  Yhdysvaltojen World Trade Center ‑iskujen 20-vuotispäivää. Rappiomedia eli valtamedia, kuten Ilta-Sanomat tyrkyttävät yhä valheellista propagandaa, jonka mukaan WTC:n iskujen suunnittelijat ja toteuttajat löytyvät tietyistä islamistien piiristä. 

Täten 20-vuotispäivän innoittamana WTC-torneihin kohdistuneet iskut ovat nousseet jälleen julkiseen keskusteluun ja yksi aiheen kommentoineista sisäpiiriläisistä on kaksoistornit omistanut juutalainen finanssielitisti Larry Silverstein. Monet ovat liittäneet Silversteinin teoriaan, jonka mukaan Israelin tiedustelupalvelu Mossad oli WTC-iskujen todellinen suorittaja. 

Täysin selvää on, että Israel oli WTC-torneihin kohdistuneiden iskujen taustalla ja Mossadin välityksellä suoranaisena tekijänä. 

Tätä todistavat muiden muassa jäljempänä mainitut poiminnat: 

Juutalainen Larry Silverstein (LS) solmi 99-vuotinen vuokrasopimus WTC-torneihin vajaat kaksi kuukautta ennen WTC-torneihin iskua. 

LS:n osuus WTC-tornien romauttamiseen ja LS:n vakuutuspetos. 

Juutalainen Lewis Eisenberg, New Yorkin satamalaitoksen johtaja hyväksyi WTC-kompleksin vuokraamisen Silversteinille. 

Juutalaiset toimijat ajoivat WTC:n yksitysitämistä. 

Juutalainen Jules Kroll omisti Kroll Associates –yrityksen, jolla oli sopimus WTC:n turvajärjestelyistä. 

Ptech Sofwaren järjestelmiä tarjoavalla yrityksellä oli yhteydet israelilaiselle tietokantayhtiölle Guardiumille. Tästä syystä Israel pystyi ohittamaan Yhdysvaltojen NORAD-ilmapuolustusjärjestelmän. 

Harhaanjohtavia Al-Qaeda-videoita toimitettiin Israelista. 

Ja myös:  

Huomionarvoista myös on, että Yliopistotutkimuksen loppuraportin mukaan tuli ei tuhonnut WTC7:ää. 

Tutkimusraportissa selvitetään muiden tutkimuksien lisäksi pilvenpiirtäjän yläosan vastuksetonta putoamista kahdeksan kerrosvälin matkalla noin 2,5 sekunnin aikana. Yhdysvaltain kauppaministeriön alainen tiede- ja teknologialaitos (NIST, National Institute of Standards and Technology) kiisti ensin täysin vapaan pudotuksen, mutta tunnusti sen loppuraportissaan riippumattoman tutkijan, fysiikan opettaja David Chandlerin todistettua sen videoanalyysein. Tämän mukaan vapaan pudotuksen aikana rakennuksen yläosa ei kyennyt murskaamaan alaosaa, koska putoava yläosa ei kohdannut lainkaan vastusta, ja rakenteiden murskaaminen olisi hidastanut pudotusta. Tästä voidaan päätellä, että vastukseton putoaminen voidaan selittää hallitulla purkamisella, jossa osa kerroksista poistetaan räjähtein. 

Yllä viitatun WTC7:n tuhoutumisesta tai romauttamisesta on kirjoittanut myös Vesa Raiskila Vastavalkeassa. 

Toimitus 

       _________________ 

Israel ja juutalaistoimijat olivat WTC-iskujen takana 

_________ 

WTC:n omistajana Larry Silversteinin (LS) osuus WTC-tornien romauttamiseen ja LS:n vakuutuspetos 

“Israelin tiedustelupalvelu Mossad] on säälimätön ja suunnitelmallinen. Sillä on täysi valmius toteuttaa isku USA:n joukkoja vastaan ja lavastaa se palestiinalaisten arabien hyökkäykseksi.” 

-Yhdysvaltojen sotaopintojen korkeakoulun raportti syyskuulta 2001 

Jäljempänä olevassa kirjoituksessa on vuonna 2015 pääasiallisena lähteenä käytetty artikkelia, joka on julkaistu englanniksi viitteineen ja lähteineen Jewish Crime Network –sivuilla. Mutta valitettavasti tämä sivusto ei ole enää saatavissa. 

Larry Silverstein, joka selitti tornien hankkimisen syyksi ”pakottavan halun omistaa tornit”. Silversteinilla oli tapana syödä aamiaista WTC:n ”Windows on the World” –ravintolassa, joka ikinen aamu, mutta syyskuun yhdeksännen päivän aamuna hän ei ilmestynyt paikalle, kuten ei hänen tyttärensäkään, joka työskenteli WTC:n rakennuksessa 7. 

Vakuutuspetos 

WTC:n omistajana Larry Silverstein, joka oli tunnustanut kansallisessa televisiossa ”romauttaneensa” WTC:n rakennus-7:n, esiintyi korruptoituneen tuomari Alvin Hellersteinin oikeussalissa Pearl Streetillä New Yorkissa. Ilman lautamiehiä käydyssä oikeudenkäynnissä päätettiin, onko Silverstein oikeutettu perimään 3,5 miljardia dollarin korvaukset lentoyhtiöiltä ja lentokenttäyhtiöiltä niiden 4,9 miljardin lisäksi, jotka hän oli jo saanut syyskuun 11:nnen ”tappioistaan”. 

Herää kysymys siitä miksi Silverstein väittää lentokoneiden tuhonneen rakennukset, kun hän on tunnustanut tuhonneensa ainakin yhden itse. PBS:n dokumentissa ”America Rebuilds” vuodelta 2002 Silverstein tunnusti osallisuutensa WTC-7:n hallittuun räjäytykseen. 47-kerroksinen tornitalo romahti omille sijoilleen 6,5 sekunnissa. 

Huolimatta siitä, että Silverstein on jo tunnustanut romahduttaneensa oman rakennuksensa, hän on saanut korvauksia pelkästään rakennuksesta numero seitsemän jo 861 miljoonaa dollaria vakuutusyhtiöiltä, sekä 4 miljardia muusta WTC-kompleksista. Mainittu 861 miljoonaa dollaria maksettiin Silversteinille sillä perusteella, että rakennus 7 katosi vapaapudotuksen nopeudella jotenkin niiden kahden pohjois- ja etelätorniin osuneiden lentokoneiden vaikutuksesta. 

Selvää lienee, että Silversteiniä ei ole tuomittu kaikkien aikojen vakuutuspetoksesta ja osallisuudesta WTC-tornien romauttamiseen siksi, että hänen rikoskumppaninsa oli juuri, tuomari sekä sionisti Alvin Hellerstein. Ja toisaalta juutalaismafian hallitseman Yhdysvaltojen piti saada Israelin painostuksesta “terrorisminvastainen taistelu” niminen ase, jonka avulla muiden muassa poliittisen Lähi-idän voimakkaita valtioita nujerrettiin, jotta Israel pystyisi kokoamaan Lähi-idän voimakkaimmaksi valtioksi. 

Vakuutusyhtiöt eivät ole kertoneet, että WTC omistaja Larry Silverstein ehti sopivasti tuplata vakuutuksensa kompleksille juuri ennen ”hyökkäystä”. Lisäksi 12. syyskuuta oli valmiina oikeuspaketti, jossa Silverstein väittää kahden erillisen koneen iskun tarkoittaneen kahta erillistä terroristihyökkäystä hänen omaisuuttaan kohtaan, mikä tarkoitti vakuutusrahojen kaksinkertaistamista. 

Vakuutusyhtiöt eivät ole niin ikään maininneet, että Silverstein painosti vakuutusyhtiöitä suostumaan käteiskorvaukseen vahingon sattuessa. Ne eivät ole kertoneet sitä yksityiskohtaa, että Silverstein junaili World Trade Centerin ”oston” kaverinsa sionistimiljardööri Lewis Eisenbergin kautta, joka oli silloin New Yorkin ja New Jerseyn satamalaitoksen johtaja ja WTC-iskujen jälkeen kansallisen republikaanipuolueen rahastonhoitaja. 

Christopher Bollyn vuonna 2002:  

”Silverstein ja Eisenberg ovat molemmat olleet johtaja-asemissa sionistien miljardiluokan ’hyväntekeväisyysjärjestö’ United Jewish Appealissa. Silverstein on entinen UJA:n Juutalaisten Filantrooppien New Yorkin osaston johtaja. Tämä järjestö on katto-organisaatio, joka kerää joka vuosi satoja miljoonia dollareita satojen sionistijäsenorganisaatioidensa verkoston kautta Yhdysvalloissa ja Israelissa.” 

Muita havaintoja Silversteinistä 

Silversteinin hyviä ystäviä ovat sionistinen mediamoguli Rupert Murdoch, Israelin entinen presidentti ja sotarikollinen Ariel Sharon sekä Israelin nykyinen pääministeri Benjamin Netanjahu. Israelilaisen päivälehden Haaretzin mukaan Silverstein oli Netanjahun kanssa niin lämpimissä väleissä, että he soittelivat toisilleen joka sunnuntai. 

Frank Lowy. 

Silversteinin ystäviin kuuluu myös Frank Lowy, Westfield American omistaja. Toukokuussa 2001 Westfield maksoi 127 miljoonaa dollaria 99 vuoden vuokraoikeudesta WTC:n alla oleviin myymälätiloihin. Lowy on aiemmin ollut Israelin Golani-prikaatissa ja hän taisteli Israelin niin kutsutussa itsenäisyyssodassa, jossa satoja tuhansia palestiinalaisia pakotettiin väkivaltaisesti lähtemään esi-isiensä mailta pakosalle. Myös Frank Lowy pysyi poissa WTC:stä 9.11.2001. 

Kuka hyväksyi WTC-kompleksin vuokraamisen Silversteinille? 

Lewis Eisenberg, New Yorkin satamalaitoksen johtaja. Kaikki kolme miestä (Silverstein, Lowy ja Eisenberg) ovat juutalaisia ja lisäksi juutalaisten ”antisemitisminvastaisen” kansalaisjärjestön (Anti-Defamation League, ADL) näkyvimpiä jäseniä. He kuuluivat myös nyt jo lakkautettuun United Jewish Appeal –järjestöön. 

Kuka edesauttoi WTC:n yksityistämistä? 

Ronald S. Lauder, New Yorkin yksityistämiskomitean hallituksen jäsen. 

Sen lisäksi, että Lauder oli merkittävin hahmo WTC:n yksityistämiskampanjassa, hän myös vastasi Stewartin lentokentän yksityistämisestä New Yorkin Windsorissa. On tärkeä huomata, että lentojen 175 ja 11 lentoreitit kävivät suoraan tämän lentokentän yllä syyskuun 11. päivän aamuna. 

Ronald S. Lauder.

 

Lauder on myös aktiivisesti mukana seuraavissa järjestöissä: 

 • Suurten amerikkalaisten juutalaisjärjestöjen johtajien kokous (CoP) 
 • Juutalaisten kansallisrahasto (JNF tai KKL) 
 • Juutalaisten maailmankongressi (WJC) 
 • Amerikan juutalainen avustusjärjestö (JDC) 
 • Anti Defamation League (ADL) 
 • Juutalaisten teologinen seminaari (JTS) 

Lauder on myös perustanut koulun Israelin vakoilujärjestö Mossadin upseerien koulutukseen Herzliyaan Israelissa. 

Mikä yritys hoiti turvajärjestelyt kaikilla kolmella lentokentällä väitetyissä 9/11-lentokonekaappauksissa? 

ICTS International Huntleigh USA, jonka omistavat Ezra Harel ja Menachem Atzmon, molemmat Israelin juutalaisia. Menachem Atzmon oli jopa sekaantunut poliittiseen skandaaliin Israelissa entisen pääministerin Ehud Olmertin ja muiden politiikan suurnimien kanssa. ICTS Internationalin nettisivujen mukaan yhtiön perusti ”valikoitu ryhmä turvallisuusalan asiantuntijoita, entisiä armeijan johtavia upseereja ja hallituksen vakoilu- ja turvallisuusalan veteraaniagentteja”. ICTS International hoiti turvajärjestelyt Dullesin, Loganin ja Newarkin lentoasemilla syyskuun 9. päivä. Huomattavaa on myös se, että ICTS oli vastuussa turvallisuudesta, kun ”kenkäpommittaja” Richard Reid nousi koneeseen joulukuussa 2001. 

Vain muutamaa tuntia ennen kuin Patriot Act –laki runnottiin läpi vuonna 2001, sitä muutettiin sallien ulkomaisille turvallisuusyrityksille koskemattomuus oikeuskanteita silmällä pitäen. Tämä esti tehokkaasti Yhdysvaltojen oikeusistuimia vaatimasta ICTS-yritystä todistamaan oikeudessa tai toimittamaan puuttuvia valvontavideoita. 

Kuka oli mukana lennolla 11? 

Israelinjuutalainen Daniel Lewin, joka todistetusti oli palkkatappoihin ja lentokonekaappauksien estämiseen erikoistuneen iskuryhmä Sayeret Matkalin jäsen. Alun perin Betty Ong sanoi paikalla 9B istuneen miehen aloittaneen kaappauksen laukaisemalla pistoolinsa. Myöhemmin tarinaa muutettiin niin, että Lewiniä itseään ammuttiin ja myöhemmin vielä niin, että Lewiniä puukotettiin. 

Millä yrityksellä oli sopimus WTC:n turvajärjestelyistä? 

Kroll Associatesilla, jonka omistaa juutalainen Jules Kroll. Kroll Associatesia johti Jerome Hauer. Hauer nimettiin myös pormestari Rudy Giulianin kriisinhallintaryhmän johtoon vuosiksi 1996–2000. Hauer on juutalainen ja hänen äitinsä Muscatine Hauer on New Yorkin juutalaisen Hadassah-seurakunnan kunniapuheenjohtaja. Hadassah on merkittävä sionistiorganisaatio, joka on omistautunut Israelin rikollisvaltion kannattamiselle. 

Puhelinkeskustelussa Jerome Hauer kertoi toimittaja Sander Hicksille Larry Silversteinin palkanneen oman yksityisen turvajoukon WTC-kompleksiinsa. Keitä turvajoukoissa oli ja kuuluiko heidän tehtäväänsä räjähteiden asentaminen torneihin? 

Miten Israel pystyi ohittamaan Yhdysvaltojen NORAD-ilmapuolustusjärjestelmän? 

Ptech Sofwaren järjestelmät tarjosivat tietokoneohjatun takaoven. Valtakunnallinen tietokoneistettu turvallisuusjärjestelmä toimi Ptech Softwaren järjestelmillä ja sen olisi pitänyt salata lentokoneiden liikenne automaattisesti WTC-iskujen kaltaisen kansallisen hätätilanteen jälkeen. Ptechin juutalainen markkinointijohtaja Michael S. Goff työskenteli myös israelilaiselle tietokantayhtiölle Guardiumille, jota johtaa Israelin juutalainen Amit Goran. Guardium täyttää kaikki Mossadin julkisivuyrityksen merkit. 

Myös MITRE Corporation toimii ohjelmistoalalla ja on merkittävä puolustusalan organisaatio, jota johtaa juutalainen James Schlesinger, CIA:n entinen johtaja. Ptech Software ja MITRE Corporation jakoivat toimiston Yhdysvaltojen ilmailuhallinnon kellarissa pari vuotta ennen WTC-iskuja työskennellen ilmailuhallinnon, ilmavalvonnan ja ilmavoimien järjestelmien ”yhteisten toiminnallisuusongelmien” parissa. Ptechin ja MITREn ohjelmisto oli asennettu lähes jokaiseen hallituksen virastojen tietokoneeseen, mukaan lukien puolustusvoimat. 

Pohjoistorniin ensimmäisenä osunut kone osui juutalaisomisteisen Kroll Associatesin tietokonehuoneeseen. Sama yritys oli vastuussa rakennusten turvallisuusjärjestelyistä vuoden 1993 pommi-iskun jälkeen. Oliko toimistoon asennettu maaliin ohjausjärjestelmä? 

Kuka pystyisi kauko-ohjaamaan lentokoneita torneihin? 

Dov Zakheim, jonka yritys System Planning Corporation (SPC) on erikoistunut lentokoneiden kauko-ohjaustekniikkaan. SPC tarjoaa järjestelmiä, joilla voidaan ottaa lentokone haltuun ja lentää kauko-ohjatusti esimerkiksi tilanteissa, joissa lentäjät ovat toimintakyvyttömiä tai kone kaapattu. 

Dov Zakheim.

Kuka siirsi kaiken WTC-iskuista syntyneen metalliromun meren yli? 

Alan D. Ratnerin Metals Management ja SIMS-ryhmä. Ratner myi yli 50 miljoonaa kiloa terästä – rikospaikan todisteita – kiinalaiselle yritykselle hintaan 120 dollaria tonnilta, kun Ratner itse oli hankkinut ne hintaan 70 dollaria tonnilta. Ratnerkin on juutalainen. 

Itse asiassa koko 9/11-tutkinta oli juutalaisten käsissä alusta alkaen. Tutkinnan ylimmiksi tuomareiksi nimitettiin juutalaisia. Alvin K. Hellerstein, New Yorkin eteläisen piirin käräjäoikeuden tuomari. Hellerstein on ollut mukana useissa tärkeissä 9/11-oikeudenkäynneissä muun muassa kolmea lentoyhtiötä, ICTS Internationalia, Pinkertonin lentokentän turvayhtiötä, WTC:n omistajia sekä Boeingia vastaan. Michael B. Mukasey, juutalainen tuomari, joka hoiti Larry Silversteinin ja vakuutusyhtiöiden välisen sovittelun 9/11 jälkeen. Mukasey varmisti, että hänen juutalaistoverinsa Silverstein sai miljardeja dollareita. 

Michael Chertoff, juutalainen. 

Kenneth Feinberg perusti seitsemän miljardin dollarin rahaston uhrien korvauksille. Uhrien omaisista 97:ää prosenttia kiristettiin ottamaan korvaus vastineeksi siitä, että he luopuisivat oikeuksista vaatia puolueetonta tutkimusta 9/11-tapahtumista. Loput 3 % omaisista joutui asioimaan juutalaisen ”erikoissovittelija” Sheila Birnbaumin kanssa. 

Benjamin Chertoff, Michael Chertoffin serkku, kirjoitti Popular Mechanics-lehteen artikkelin, jossa tyrmättiin ”9/11-salaliittoteoriat”. 

Stephen Cauffman, NIST:n johtomies WTC:n rakennus 7:n räjäytyksen salausoperaatiossa. National Institute of Standards and Technology väittää edelleen, että tulipalo yksistään riitti romahduttamaan WTC-7:n. 

Kuka kirjoitti ilmiselvästi valheellisen 9/11-loppuraportin? 

Philip Zelikow (USA:n ja Israelin kaksoiskansalaisuus) 

Juutalaisia korkeissa viroissa 

Rabbi Dov Zakheim oli mukana PNAC:ssä kirjoittamassa raporttia ”Amerikan puolustusta jälleenrakentamassa”, jossa peräänkuulutettiin ”Pearl Harborin kaltaista tapahtumaa”, joka oikeuttaisi ”amerikkalaisten” (lue: sionistien) imperialistiset tavoitteet. Zakheim työskenteli Pentagonin tilintarkastajana vuoden 2001 toukokuusta vuoden 2004 maaliskuuhun, jolloin Pentagonista hävisi kaksi suurta rahasummaa. Donald Rumsfeld ilmoitti syyskuun 10. päivä 2001 noin 2,3 miljardia dollaria hävinneeksi ja myöhemmin Zakheim ei pystynyt selittämään miljardin dollarin katoamista. Zakheim myös myi Israelille joukoittain F-15 ja F-16 taisteluhävittäjiä vain murto-osalla niiden todellisesta arvosta. 

Michael Chertoff on entinen oikeusministeriön rikosoikeuden osaston johtaja, sittemmin kotimaan turvallisuusjaoston johtaja. Chertoffilla on myös Israelin ja USA:n kaksoiskansalaisuus. 

Richard Perle oli Pentagonin puolustusneuvoston johtaja 9/11 aikoihin. 1970-luvulla Perle erotettiin senaattori Henry Jacksonin palveluksesta, kun hän jäi kiinni salaisten tietojen luovuttamisesta Israelille. 

Paul Wolfowitz oli apulaispuolustusministeri ja puolustusneuvoston jäsen 9/11 aikoihin. 

Paul Wolfowitz.

Douglas Feith johti Irakin jälleenrakentamista. Hän oli mukana johtamassa Wolfowitzin kanssa WTC-iskujen jälkeen terrorisminvastaista sotaa apulaissotaministerinä. Hänet erotettiin kansallisesta turvallisuusneuvostosta vuonna 1976 epäiltynä salaisten tietojen luovuttamisesta Israelille. Myös hänellä on kaksoiskansalaisuus. 

Hän keräsi ”erikoissuunnitelmien toimiston” pian 9/11 jälkeen. Toimistosta olivat peräisin kaikki valheelliset ”tiedustelutiedot” aina Irakin joukkotuhoaseista lähtien ja esimerkiksi Saddamin suhteista Al-Qaedaan. 

Eliot Abrams on kansallisen turvallisuusneuvoston tärkein neuvonantaja ja hänellä on yhteyksiä rikollisiin sionistisiin ja Israelia kannattaviin ajatushautomoihin AEI, PNAC, CSP ja JINSA. Hänellä on myös tiiviit yhteydet muihin juutalaisrikollisiin, kuten Perleen, Feithiin, Wolfowitziin ja Bill Kristoliin. Hänet tuomittiin valehtelusta kongressin tutkimuksissa Iran–Contra-jupakassa, mutta hän sai myöhemmin armahduksen Bushilta. 

Marc Grossman toimi 9/11 aikoihin ulkoministeriön poliittisten asioiden kolmanneksi korkeimpana virkamiehenä. Hän tapasi WTC-iskuja rahoittaneen Pakistanin päätiedustelupalvelun ISI:n johtajan kenraali Mahmoud Ahmadin heti 9.11. tai pian sen jälkeen. Grossmanilla on Yhdysvaltojen ja Israelin kaksoiskansalaisuus. 

Ari Fleischer toimi Bushin kaudella valkoisen talon tiedottajana 9/11-asioissa ja syötti lehdistölle valheet Irakin joukkotuhoaseista. Hänellä on Yhdysvaltojen ja Israelin kaksoiskansalaisuus sekä yhteyksiä juutalaisten ääriryhmään nimeltä Chabad Lubavitch

Varoitettiinko juutalaisia tai israelilaisia ennen 9/11-iskuja? 

Kyllä! Israelilainen pikaviestinyritys Odigo myönsi kahden heidän työntekijänsä saaneen varoituksen hyökkäyksestä pikaviestillä kaksi tuntia ennen ensimmäisen koneen iskeytymistä pohjoistorniin. ”Jostain syystä” viestiä ei koskaan toimitettu viranomaisille. 

Odigon pikaviestipalvelussa on ominaisuus, jolla voidaan lähettää viestejä vastaanottajan kansallisuuden mukaan. On huomionarvoista, että WTC:ssä työskenteleviksi oletetuista 4000 israelinjuutalaisesta vain yksi kuoli 9/11-iskuissa. 

Odigolla on toimistoja New Yorkin lisäksi Israelin Herzliyassa, jossa on myös Mossadin päämaja. Odigon osti myöhemmin toinen israelilainen teleyritys Comverse, jonka entisellä toimitusjohtajalla Kobi Alexanderilla on USA:n ja Israelin kaksoiskansalaisuus sekä pitkäaikaiset suhteet Israelin tiedustelujärjestöön. Häntä on myös usein syytetty petoksista. 

Goldman Sachsia ja israelilaista rahtivarustamoa varoitettiin 

Syyskuun 10. päivä 2001 juutalaisten omistaman sijoituspankki Goldman Sachsin Tokion konttori varoitti amerikkalaisia työntekijöitään pysymään loitolla amerikkalaisista rakennuksista. 

Myös Israelin suurin rahtivarustamo ZIM Integrated Shipping Services sai ennakkovaroituksen. ZIM Integrated Shipping Services tyhjensi tuhannen neliön toimistonsa pohjoistornissa vain päiviä ennen syyskuun terrori-iskuja joutuen maksamaan 50 000 dollarin sopimussakon vuokrasopimuksen ennenaikaisesta päättämisestä. Israelin valtio omistaa yrityksestä 49 %. 

Myöhemmin epäilyttävää muuttoa tutkinut FBI-agentti Michael Dick vapautettiin tehtävistään juutalaisen Michael Chertoffin käskystä. Tuolloin Chertoff toimi oikeusministeriön rikosasioiden osaston johtajana. 

Israelilaisten vakoilu 9/11 aikoihin 

Vähän ennen syyskuun iskuja pidätettiin yli 140 israelilaista vakoilusta epäiltynä. Monet heistä esiintyivät taideopiskelijoina. Epäillyt olivat tarkkailleet tai päässeet käsiksi tietoihin armeijan tukikohdissa, FBI:ssä, salaisessa palvelussa, tullissa, huumepoliisissa, alkoholi-, ase- ja räjähdejaostossa, verovirastossa, maahanmuuttovirastossa, ympäristönsuojeluvirastossa, sisäministeriössä, liittovaltion sheriffien toimistossa, useissa asianajotoimistoissa, hallituksen salaisissa virastoissa sekä jopa yksittäisten virkamiesten ja tiedusteluväen kodeissa. Suurin osa epäillyistä työskenteli sotilastiedustelun, elektronisen valvonnan ja/tai räjähteiden parissa. 

Kymmenet pidätetyt israelilaiset myivät amerikkalaisten ostoskeskusten kioskeissa leluja peiteoperaationa vakoilulle. Kiinniotetuista epäillyistä kuusi työskenteli israelilaiselle Amdocs-yritykselle, joka toimittaa suurimman osan numerotiedustelupalveluista ja lähes kaikki tele- ja laskutustiedot Yhdysvalloissa siksi, että sillä on sopimukset Yhdysvaltojen 25 suurimman puhelinyhtiön kanssa. Amerikan puhelinkuuntelulaitteistoista ja –ohjelmistoista suurimman osan toimittaa israelilainen Comverse. Jo ennen syyskuun iskuja vuonna 1997 suuri huumeidenvastainen isku meni mönkään, kun epäilty israelilainen rikollisjoukko pystyi väistämään viranomaisia. Heillä oli tarkat puhelutiedot kaikista tutkintaan osallistuneista viranomaisista. 

Fox News on julkaissut Israelin vakoilutoiminnasta neliosaisen sarjan: 

 
Mossadin agentit asuivat epäiltyjen lentokonekaappaajien naapurissa Floridan Hollywoodissa. Syyskuun iskujen jälkeen pidätettiin lisää israelilaisia (kaikkiaan 60) epäiltynä vakoilusta tai maahanmuuttolakien rikkomisesta. Osa heistä toimi aktiivisesti Israelin maanpuolustuksen ja tiedustelun palveluksessa. Useat epäillyistä jäivät kiinni valheenpaljastuskokeessa kysyttäessä vakoilutoimista Yhdysvaltain maaperällä. 

Eräs viiden ”tanssivan israelilaisen” ryhmä nähtiin kuvaamassa torneja. Silminnäkijöiden mukaan heidän kameransa oli laitettu valmiiksi jo ennen iskuja ja he näyttivät hyppivän riemusta iskun jälkeen. Heidän nimensä olivat Paul ja Sivan Kurzberg, Yaron Schmuel sekä Oded Ellner. Heidät otettiin kiinni kuulusteltavaksi. Paul Kurzberg oli palvellut Israelin armeijassa terrorisminvastaisessa yksikössä ja kieltäytyi valheenpaljastuskokeesta 10 viikon ajan. He esiintyivät myöhemmin israelilaisessa keskusteluohjelmassa ja sanoivat ”olleensa dokumentoimassa tapahtumaa”. 

Kolme viidestä ”tanssivasta israelilaisesta”. 

Toinen israelilaisryhmä pysäytettiin George Washington –sillalla pakettiautossa, josta löytyi räjähteitä. Kaksi Israelin juutalaista pysäytettiin King Streetillä pakettiautossa, jonka kylkeen oli maalattu kuva lentokoneesta syöksymässä räjähtäen New Yorkiin. Henkilöt saatiin kiinni, mutta auto räjähti kuudennen ja seitsemännen kadun välissä King Streetillä. Pakettiautojen omistaja oli Mossadin peiteyritys Urban Moving Systems, jonka johtaja Dominic Suter pakeni Israeliin heti iskujen jälkeen, eikä hän ole tullut takaisin kuultavaksi. Huolimatta raskaista todisteista epäiltyjen yhteyksistä 9/11-iskuihin, heidät kaikki lähetettiin Israeliin turvaan Michael Chertoffin käskystä. 

Harhaanjohtavia Al-Qaeda-videoita toimitettiin Israelista 

Ariel Sharon yritti markkinoida propagandaa, jonka mukaan Palestiinassa suojellaan Al-Qaedan jäseniä, jotta Israel saisi oikeutuksen hyökätä Palestiinaa vastaan. Sharon sanoi BBC:n uutisissa toukokuussa 2002 Al-Qaedan toimivan Gazassa ja Libanonissa läheisessä yhteistyössä Hizbollahin kanssa. Kolme kuukautta myöhemmin palestiinalaiset viranomaiset pidättivät Al-Qaeda-soluna esiintyneitä Mossadin agentteja Gazassa. Yasser Arafat tuomitsi avoimesti Israelin yrityksen lietsoa sotaa valeterroristien välityksellä. 

Adam Gadahn on niin kutsuttu Al-Qaedan tiedottaja, joka on julkaissut useita videoita saarnaten Al-Qaedan tavoitteista ja ideologiasta. FBI laittoi miehen jopa etsityimpien terroristien listalleen. Kävi ilmi, että hänen oikea nimensä on Adam Pearlman ja hän on Kalifornian juutalainen. Hänen isoisänsä Carl Pearlman oli lupaava kirurgi ja juutalaisen kansalaisjärjestö ADL:n johtokunnassa. Valheelliset Al-Qaeda-videot olivat juutalaisten tekemiä. 

Magneettimedian toimitus 

Alkuperäinen artikkeli julkaistu englanniksi runsaine viitteineen ja lähdemateriaaleineen Jewish Crime Network –sivuilla. 

Lähteet 

Maailmanmahti USA on sionistien sätkynukke – Radio Islam (islam-radio.net) 

Can Putin Stop Israel and Iran Going to War? – Bloomberg 

Yliopistotutkimuksen loppuraportti: tuli ei tuhonnut WTC7:ää – Vastavalkea.fi 

Blog not found (jewishcrimenetworkdid911.blogspot.com) 

Näin kammottava operaatio onnistui: 9/11-terroristit ujuttautuivat yhteiskuntaan ja huijasivat kaikkia – Ulkomaat – Ilta-Sanomat 

Larry Silverstein: I decided to rebuild World Trade Center just 2 days post-9/11 | The Times of Israel 

American Pravda: Seeking 9/11 Truth After Twenty Years, by Ron Unz – The Unz Review 

BOMBSHELL! Larry Silverstein designed NEW WTC-7 in April of 2000 – Veterans Today | Military Foreign Affairs Policy Journal for Clandestine Services 

Free-Fall Acceleration | World Trade Center Building 7 (ae911truth.org) 

Revealing new aerial photos of 9/11 attack released , by James Fetzer (voltairenet.org) 

http://www.presstv.ir/detail/2013/07/15/313839/911-incident-insurance-fraud/ (Ei ole löydettävissä) 

Westfield, Silverstein scores WTC lease – Apr. 26, 2001 (cnn.com) 

Larry Silverstein: World Trade Center owner trying to sue airlines for billions over 9/11 attacks | Daily Mail Online 

BOMBSHELL! Larry Silverstein designed NEW WTC-7 in April of 2000 – Veterans Today | Military Foreign Affairs Policy Journal for Clandestine Services 

19 kommenttia

   1. En sanoisi tuota neutraaliksi. Asiaa koskevista artikkeleista ei oikein välity tuo filmin tunnelma. Olisiko Pyhämetsä ollut asialla ja tehnyt oman versionsa? — kuten kaikesta muustakin sotaan liittyvästä.
    Tärkeää olisi muistaa miksi tuo ’pahuus’ nousi valtaan ja kenet se halusi pelastaa ja kenet tuhota, … vielä suuremmanko pahuuden? joka oli vienyt Saksan ww1:een ja Versailles-kurjuuteen. Ja joka tänään tuhoaa Eurooppaa ja maailmaa tavalla johon kansallissosialistit eivät kyenneet…
    Sitten oma juttunsa on miten Saksa tuhottiin ja mitä tapahtui ww2 jälkeen … kuinka monen vuoden aikana tuhottiin miljoonia sotaan syyttömiä saksalaisia tarkoituksena alistaa Saksa nöyräksi sionistien palvelijaksi jotka hallitsivat voittajavaltioita.
    Liittoutuneiden sodanjälkeinen kohtelu Saksaa kohtaan johti todennäköisesti useampaan saksalaiskuolemaan kuin mitä toisen maailmansodan aikana tapahtui. Vaikka uhrien tarkkaa lukumäärää ei koskaan saada selville, saksalaisten sotilas- ja siviilikuolemien määrä toisen maailmansodan aikana lienee korkeintaan 6,5 miljoonaa.[26] Saksalaisten sodanjälkeisten kuolemantapausten kokonaismäärä vuosina 1945-1950 ylittää lähes varmasti tämän luvun, todetaan linkin artikkelissa.
    http://inconvenienthistory.com/11/1/6416

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
    1. ”miksi tuo ’pahuus’ nousi valtaan ja kenet se halusi pelastaa — ja kenet tuhota…”
     Tänään korona on pahuuden voimien suurten huijausten jatkumoa. Tavoite on jakaa rokotteilla kansa kahtia: ’kunnon lampaat’ vs ’vastaan pullikoivat lampaat’, joilla oma järki toimii.
     Tämän jaon jälkeen pullikoivien elämää pyritään varmaan kaikin keinoin vaikeuttamaan ja tekemään heistä syrjitty vähemmistö jota ei enää tarvita ja joka on syypää kaikkeen pahaan, … ihan kuin kansallissosialismia puolustaneet aikoinaan. ’Lampaiden totalitarismi’ (’yksityistetty wef-totalitarismi’) on sen jälkeen helppo toteuttaa kun kunnon lampaat ovat tahdottomia ja valmiita kaikkeen mitä niille syötetään.
     Nyt on herätyksen paikka kunnon lampaille: koittakaa ymmärtää mihin olette matkalla…. ja varautukaa siihen että ’tarjoilu’ voi yllättäen loppua. Eikä silloin saa valittaa.

     Plusääni(6)Miinusääni(0)
     1. Näin ’lampaiden totalitarismi’ tai ’yksityistetty kommunismi’ etenee, … wef-mafian schwabilaisten meidän parasta ajattelevien voimien avulla. Pian olemme varmaan onnellisia kun emme omista mitään… onhan Schwab niin luvannut
      EU-komission Ursula otti Sannalta iloisesti vastaan 4,5 miljardia euroa suomalaisten verorahoja
      Iloinen EU-tunnelma on vallinnut Helsingissä, jossa pääministeri Sanna Marin luovutti hymyä uhkuen EU-komission johtajalle, Ursula von der Leyenille, ainakin neljätuhattaviisisataa miljoonaa euroa suomalaisten veronmaksajien rahoja.

      https://mvlehti.net/2021/10/05/eu-komission-ursula-vastaanotti-sannalta-iloisesti-45-miljardia-euroa-suomalaisten-verorahoja/

      Plusääni(3)Miinusääni(0)
     2. Pointti on se, että kaikki luultavasti järjestyy. Sionistien ZOG:n imperiumi romahtaa, ja maailmaa hallitsee sitten kiinalainen kauppaverkosto, jossa imperiumin käsite perustuu pikemminkin kauppaan kuin sotilaalliseen voimaan. Valkoiset ihmiset tulevat pärjäämään hyvin tällaisessa tilanteessa. Varmasti paljon paremmin kuin nyt, näiden sionistien alaisuudessa.
      Kiinalaiset kulttuuriarvot ovat käytännössä suora vastakohta juutalaisten luomista ja edistämistä nykyaikaisista länsimaisista arvoista. Mutta kyse on yksinkertaisesti luonnon perusjärjestyksestä, jota he edistävät. Hyvin sanottu.
      Kun länsimaiset tiedotusvälineet sanovat CCP:n olevan kirjaimellisesti Hitler, he ovat kerrankin rehellisiä. KKP-puolue ei ole George Bushin kaltaisia neokonnia, sodanlietsojia tai edes Donald Trumpin kaltaisia rähinöitsijöitä varten. He ovat kirjaimellisesti kansallissosialisteja. Tosin ilmeisesti kiinaksi käännettynä. Mutta pääkohdat ovat silti samat:
      Kyllä terveille liiketoimintakäytännöille, ei monopoleille ja rahoitusplutokratialle.
      Kyllä terveelle maskuliinisuudelle ja feminiinisyydelle, ei feminismille ja transsukupuolisuudelle.
      Kyllä terveelle nationalismille ja perinteille, ei juurettomalle kosmopolitanismille ja GloboHomolle.
      Yksi suuri ero on se, että KKP ei ole läheskään yhtä selkeä yhden tietyn tuhoisan tekijän suhteen kansallisessa ja kansainvälisessä elämässä kuin Saksan kansallissosialistit olivat. Luultavasti siksi, että tämä tekijä (sionismi) ei ole heille suuri sisäinen ongelma, kuten se oli Saksassa 1920-luvulla. Mutta he ovat varmasti tietoisia sen merkityksestä maailmannäyttämöllä. Muuten Song Hongbingin ”Valuuttasodat” -kirjan kaltaiset kirjat eivät olisi Kiinassa bestseller-listojen kärjessä.

      Kukaan missään yhteiskunnassa missään historian vaiheessa ennen modernin lännen kehitystä ei olisi voinut kuvitella todellisuutta, jossa poikien maskuliinisuuden opettaminen tai perheitä tuhoavan feministisen ideologian vastustaminen olisi ollut kielteinen asia.
      Hallitsija Xin aikana Kiinasta on tullut yhä perinteisempi, ja se on perääntynyt modernismista, joka on ollut lähestymässä Kiinaa. Hän pyrkii palauttamaan konfutselaisuuden erään muodon.
      Kiina on käytännössä kaiken sen vastakohta, mitä moderni länsi edustaa.
      Entä sitten Kiina?
      ANDREW ANGLIN – LOKAKUU 5, 2021
      https://www.unz.com/aanglin/what-about-china-then/

      Plusääni(2)Miinusääni(2)
    2. JUUTALAISTEN KOSTO
     Juutalaisten operoimassa kostossa sai sumansa yli yhdeksän miljoonaa saksalaista siviiliä toisen maailmansodan jälkinäytöksessä. Bacque, James: Crimes & Mercies, The Fait of German Civilians Under Allied Occupation, 1944-1950. USA 1999. Tästä asiasta media vaikenee. Juutalaisten kosto saksalaisille jatkuu tänäkin päivänä. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/ )! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
     http://koronarealistit.com/
     https://vapaudenpuolesta.fi/
     https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
     http://sinikkatyynela.blogspot.com/
     https://www.elinahytonen.fi
     https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
     http://stopworldcontrol.com
     BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
     Herran Toisen Tulemisen Kirkko

     Plusääni(5)Miinusääni(0)
 1. 9/11 oli Straussin vallankaappaus
  LAURENT GUYÉNOT – ELOKUU 20, 2021
  9/11 Was a Straussian Coup
  LAURENT GUYÉNOT • AUGUST 20, 2021
  … pieni pätkä LG:n pitkästä ja perusteellisesta artikkelista (kuka Strauss oli selviää artikkelista)
  Talebanien palattua Afganistanin johtoon luulen, että kuulemme melko pian syyskuun 11. päivän tapahtumista, jotka olivat tekaistu tekosyy heidän kukistamiselleen kaksikymmentä vuotta sitten. Heille ei ole koskaan annettu mahdollisuutta puolustautua. Kun tulee aika julkiselle lausunnolle, saatamme nähdä vilauksen kiinalaisista virkamiehistä taustalla. He osoittavat sormella Yhdysvaltoja, joka reagoi tehostetulla Kiinan-vastaisella propagandalla. Uutta kehitystä on joka tapauksessa odotettavissa. Tässä on minun panokseni tähän toiveikkaaseen kaksikymmenvuotisjuhlaan
  9/11:n taika
  James Hepburn päätti vuonna 1968 ilmestyneen kirjansa Farewell America näihin sanoihin: ”Presidentti Kennedyn salamurha oli taikureiden työtä. Se oli näyttämötemppu, johon kuului lisävarusteita ja väärennettyjä peilejä, ja kun esirippu laskeutui, näyttelijät ja jopa kulissit katosivat.”[1]

  Myös 11. syyskuuta oli taikureiden – käsittääkseni saman yhtiön – näyttämötemppu. He eivät ainoastaan saaneet New Yorkin korkeimpia pilvenpiirtäjiä katoamaan savupilveen taikasanalla ”Osama bin Laden”. He saivat myös lentokoneet ilmestymään ja sitten katoamaan. Ei vain UA93:n, jonka maa nielaisi, tai AA77:n, joka höyrystyi Pentagoniin. Tarkoitan myös UA175:tä, jonka väitetään syöksyneen eteläiseen torniin (jätetään pois AA11, jonka ainoan aavekuvan kahdesti Emmy-palkitut Naudetin veljekset vangitsivat yliluonnollisella tavalla).

  En aio väittää, että syyskuun 11. syyskuuta oli pohjimmiltaan sionistien vallankaappaus. Oletan, että suurin osa Unz Reviewn lukijoista on jo tullut tähän johtopäätökseen.
  Me kaikki ymmärrämme, että syyskuun 11. päivän tapahtumat olivat salaliittoverkoston keksintö, johon kuuluivat myös itseään uuskonservatiiveiksi kutsuvat krypto-israelilaiset – harhaanjohtavasti, sillä heissä ei ole mitään ”konservatiivista”. He halusivat laukaista ”neljännen maailmansodan” (he laskevat kylmän sodan kolmanneksi maailmansodaksi, koska se tarjosi kontekstin kuuden päivän sodalle, joka kaksinkertaisti Israelin koon). ”Neljännen maailmansodan” julisti ensimmäisen kerran 20. marraskuuta 2001 neokonna Eliot Cohen Wall Street Journalin artikkelissa. Helmikuussa 2002 Norman Podhoretz kirjoitti Commentary-lehteen artikkelin ”How to Win World War IV”, joka myöhemmin laajennettiin kirjaksi World War IV: The Long Struggle Against Islamofascism (2007). Vuonna 2004 Eliot Cohenin Washingtonissa pitämässä konferenssissa, johon Podhoretz ja Wolfowitz osallistuivat, oli aiheena: ”Neljäs maailmansota: miksi taistelemme, ketä vastaan taistelemme, miten taistelemme”[2].

  Neljäs maailmansota oli ehdottomasti 9/11:n tarkoitus.
  Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

  https://www.unz.com/article/9-11-was-a-straussian-coup/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Mikä taipumus (((niillä))) oikein on luoda salajärjetöjä ja pimeydestä käsin yrittää tehdä maailmanvalloitus temppujaan? Miksi joka kerta aina sama kaava?

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 3. The Puppet Masters of 9/11
  Syyskuun 11. päivän 2001 tapahtumat ovat vuosisatamme merkittävin tapahtuma, ja ne heijastuvat edelleen koko kansakuntaamme ja maailmaamme. Hyökkäys New Yorkin World Trade Centeriin merkitsi valtavia muutoksia kulttuurissamme ja yhteiskunnassamme. Viime kädessä se oli tekosyy 20 vuotta kestäneelle hyökkäykselle ja Lähi-idän miehitykselle. Millään muulla 2000-luvun tapahtumalla ei ole ollut yhtä syvällisiä vaikutuksia. Kuitenkin yhtä varmasti kuin ”kaksoistornit” ovat nyt vain muisto, yksi ratkaiseva tekijä, joka on puuttunut lähes kokonaan kaikista valtavirran tiedotusvälineiden selostuksista siitä, mitä tuona päivänä tapahtui, on TOTUUS.
  ”Kun olemme puristaneet Yhdysvalloista kaiken mahdollisen, se voi kuivua ja lähteä.”
  Johtopäätös siitä, että Israel oli syyskuun 11. päivän hirmutekojen takana, saa ylivoimaista tukea kaikesta saatavilla olevasta todistusaineistosta sekä suorista että aihetodisteista, ja se todistaa kiistattomasti, että syyskuun 11. päivä oli yhteinen operaatio, jota johti Israelin MOSSAD yhdessä CIA:n, Yhdysvaltain puolustusministeriön ja Yhdysvaltain puolustuslaitoksen osien kanssa.
  Jotta voisimme ymmärtää niiden sionistifanaatikkojen ajattelutapaa, jotka käyttivät CIA:ta lopullisen petoksensa ja väärän lipun operaationsa toteuttamiseen, Netanjahun salamyhkäinen lainaus asettaa heidän näkemyksensä Amerikasta oikeaan sionistiseen perspektiiviin.
  Vaikka se tapahtui yksitoista vuotta ennen syyskuun 11. päivää, se paljastaa selvästi Netanjahun ja israelilaisten todellisen arvion Israelin ja Yhdysvaltojen suhteesta:
  ”Jos jäämme kiinni, meidät vain korvataan samankaltaisilla henkilöillä. Joten ei ole väliä, mitä teette. Amerikka on kultainen vasikka, ja me imemme sen kuiviin, pilkkomme sen ja myymme sen pala palalta, kunnes jäljelle jää vain maailman suurin hyvinvointivaltio, jonka me luomme ja jota me hallitsemme. Miksi? Koska se on Jumalan tahto, ja Amerikka on tarpeeksi suuri kestääkseen iskun, jotta voimme tehdä sen uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Näin teemme vihaamillemme maille. Tuhoamme ne hyvin hitaasti ja saamme ne kärsimään siitä, että ne kieltäytyvät olemasta orjiamme.”
  Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=243215

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Aamen-kulma iskee jälleen
   Kongressi on Israelin taskussa
   PHILIP GIRALDI – 5. LOKAKUUTA 2021
   Olipa kerran Israel-lobby, joka tuhosi juutalaisvaltion ja sen käyttäytymisen arvostelijat salaa. Jos kongressiedustaja tai senaattori puhui rehellisesti yksipuolisesta suhteesta Israeliin, mikä vaati tukahduttamista, se tehtiin varmistamalla, ettei kyseistä henkilöä valittu uudelleen. Tämä toteutettiin yleensä valitsemalla houkutteleva opposition esivaaliehdokas, joka noudattaisi Israelin tahtoa, rahoittamalla häntä avokätisesti ja tarjoamalla epäsuotuisaa lehdistökatsausta viranhaltijalle.
   Yksi suuri voitto Israelille tätä tekniikkaa käyttäen oli George H. W. Bushin kukistaminen Bill Clintonille vuonna 1992.
   …Ukraina, joka on voimakkaasti israelilaistunut sen jälkeen, kun sen Venäjä-mielinen hallitus syrjäytettiin Yhdysvaltojen puuttumisen avulla vuonna 2014, on itse asiassa juuri hyväksynyt lain, joka kieltää antisemitistiset tunteet. Tunteella tarkoitetaan sitä, mitä ihmisen pään sisällä on. Muissa Euroopan maissa antisemitistiset teot, joihin kuuluvat Israelin arvostelu ja juutalaisia halventavat ilmaisut, ovat laittomia, mutta tämä on ensimmäinen askel Israelin vastaisten tai antisemitististen ajatusten kriminalisoimiseksi. Voisiko jotain vastaavaa olla tulossa Yhdysvaltoihin? Päätellen vastarinnasta, jota miehitetty kongressi todennäköisesti esittää, joka on nolla, on enemmän kuin todennäköistä, että olemme menossa samaan suuntaan.
   https://www.unz.com/pgiraldi/the-amen-corner-strikes-again/
   https://www.unz.com/aanglin/germany-96-year-old-secretary-of-doom-on-the-run-after-being-charged-with-committing-the-holocaust/
   Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 4. MOSSAD – PERKELEEN ASE
  9.11. -tapahtuman analyysi paljastaa, että Mossad ja USA:n juutalaiset olivat asialla, samoin kuin presidentti Kennedyn murhassa. Juutalaiset lisäksi, että heillä on hallussaan USA:n media, ovat soluttaneet kaikki USA:n tärkeimmät strategiset virat. Tuhannet amerikanjuutalaiset ovat Mossadin agentteja. Mossad on epäilemättä maailman tehokkain tiedustelupalvelu. Myös Suomen Supo ihailee Mossadia ja tekee yhteistyötä sen kanssa. Kun vaadin tietosuojavaltuutettua tarkastamaan tietoni Supossa, tietosuojavaltuutettu ilmoitti Supon pitävän toimintaani rikollisena. Eli siis juutalaisten rikosten ja Israelin rikosten paljastaminen on Supon mielestä rikollista. Mossad toimii kaikissa maissa. Se on todellinen perkeleen ase, s. o.talmudistijuutalaisten salakavala ase kansojen orjuuttamiseksi. Kuinka moni revisionisti on joutunut Mossadin uhriksi? Supo on häpeäksi Suomelle toimiessaan Mossadin apulaisena. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/ )! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(8)Miinusääni(2)
 5. Al Franken: ”Yksi laajalle levinneitä ketomuksia oli, että yksikään juutalainen ei olisi kuollut pilvenpiirtäjien romahtaessa, koska he olisivat saaneet soittoja, joissa kehotettiin olemaan menemättätöihin tuona päivänä.” ”Totta puhuen, sain juutalaissoiton. Minulla oli toimisto WTC:ssä, jossa tapasin tehdä suurimman osan kirjoitustyöstäni. Puhelu tuli New Yorkin pormestari Ed Kochilta.” ”Hän sanoi minulle: ”Al, älä mene töihin 23. päivänä Elul-kuuta (11/9/2001.” Lähde: Lorraine Day: The deliberate destruction of America and the world, s. 464.

  Bollyn kertoo myös tuon tutun jutun siitä, että odigo-sovellusta käytettiin ja lukuisat juutalaiset saivat sillä ennakkotiedon iskuista kahta tuntia enen iskuja.

  Järkyttävimpiä todisteita huippueliitin suunnitelmista on pörssipelin lisäksi se, että Convar-yhtiö sai pelastettua tietoja tärveltyneistä kovalevyistä, jotka olivat olleet WTC-rakennuksissa. Ne paljastivat, että kun tornit olivat syttyneet palamaaan, niiden sisällä tehtiin huomattava talousrikos. Todisteet eivät sattuneetkaan tuhoutumaan. Käsittääkseni tämä juttu on eri juttu kuin se Rumsfeldin kertoma juttu Pentagonista kateissa olleista useista triljoonista dollareista. Joku rabbi oli nimitetty kirstunvartijaksi

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 6. 9/11-huijauksen läpimeno oli kansainväliselle klikille ikäänkuin lupa toteuttaa sarja seuraavia huijauksia. Vuoden 2008 finanssikriisi oli yksi tällainen. Tästä yhteydessä sai alkunsa ’Occupy Wall Street’-protestiliike, joka oli taustaltaan melko vasemmistolainen. Globaali eliitti iski vastaan ja hajotti liikkeen solutustoiminnalla. Ainakin FBI toimi USA:ssa ahkerasti hajottaakseen koko liikkeen. Myös rasismista ja ”valkoisesta ylivallasta” saarnaaminen aloitettiin noihin aikoihin, kuten myös homotus- transu- ja ilmastoagendojen läpi ajaminen. Tämä kaikki, jotta huomio saataisiin pois todellisista rikollisista. Vasemmisto tarttui näihin syötteihin käänsi huomionsa valkoisiin tavallisiin ihmisiin tai ”ilmastohätätilaan” ja vävä vähältä sen toiminta globaalia finanssieliittiä vastaan saatiin neutraloitua. Myös oikealta tulevaa kritiikkiä blokattiin satutarinoilla valkoisen ylivallan kannattajista tai uusnatseista.

  Suurin huijaus ja valtavin rikos, kuten MM:n lukijat tietävät, on kuitenkin koronahuijaus. Alla olevassa linkissä on erinomainen kiteytys niistä valheista ja menetelmistä, joilla huijaus on viety läpi. Etelä-Afrikan murre on vaikeaselkoista, mutta keskittymisen vaiva palkitaan. Huijauksen keskiössä on vale oireettomista tartuttajista. Jokainen sulkutila-, maski- tai rokotepelle perustaa typeryytensä väitteelle oireettomista tartuttajista. Mitään kunnon tutkimusta asiasta ei ole kuitenkaan tehty. Laumasuojan saavuttaminen itse asiassa edellyttää mekanismia, millä virusta siirretään vastustuskyvyltään terveeltä ihmiseltä toiselle immuniteetin treenauttamiseksi laumatasolla. Tämä aikanaan neutraloi koko epidemian. Kyseessä on ”immuniteetin tartuttaminen”, minkä myös etelä-afrikkalainen toteaa.

  https://www.bitchute.com/video/hYh9PzP5hqtj/

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 7. WTC iskut olivat sosialistisen varjovaltion tekemiä. Yhdysvaltalainen sotilastiedustelu, CIA, koko sotateollisuus sekä avaruustekniikka päätyivät WW2 jälkeen neuvostovallan käsiin operaatio paperclipissä. Tästä johtuu USA:n valtionterrori omaa kansaansa kohtaan, sitä ei johda Amerikkalaiset, eivätkä juutalaiset, vaan Marxilaiset psykopaatit, joista osa kyllä on sukulaisuussuhteillaan juutalaisia, joskaan eivät sydämmessään (saatanan synakoga).

  Miten se on mahdollista? Koska natsien tiedemiehet olivat KGB:n alaisuudessa toimivia agentteja ja sodan julkinen ”häviäminen” oli kiero taistelutaktiikka. Hyväuskoinen Amerikka asetti myyrät kaikkiin strategisesti tärkeisiin tehtäviin, josta lähti käyntiin kymmeniä vuosia kestänyt kaappausoperaatio.

  Koska Hitler, oli todellisuudessa osa sosialistien agendaa, jonka tavoite oli tuhota länsimainen liike-elämä ja vapaus, jonka ydinmaa euroopassa oli saksa ja operoijat olivat Saksan juutalaisia. Marx, joka oli tiettävästi juutalaisen kulttuurin yksi suurimpia pettureita etsi mukaansa muita juutalaiseen hengellisyyteen turtuneita psykopaatteja, kuten Leninin. Juutalaisuudesta luotiin vihollinen ja myös NL:ssä ”klikkiin” kuulumattomat juutalaiset joutuivat keskitysleireille, mutta tästä haluttiin vaijeta.

  On myös ymmärrettävä, että Neuvostoliitto ei koskaan lopettanut psykologisia operaatioitaan, vaan hajoamisen jälkeen koko maailmanvalloitus operaatio vedettiin maan alle ja tietenkin arkkivihollisen sydämmeen eri Usaan.

  Nyt nähtävillä olevia ex- KGB johtoisia operaatioita, jotka eivät loppuneet NL hajoamisen jälkeen: Vihervasemmistolaisuus, ilmastonmuutos, tiedonkeruu, LGBT ja useat salaliittoteoriat (niistä mainittavimmat UFO liike ja New Age).

  Juutalaisista levitetty propaganda jota Magneettimediakin hyvin vahvasti promoaa, on todellisuudessa sarja KGB:n alullepanemia salaliittoja, joilla kaapattiin mm. Saksan kansan mieli -30 luvulla.

  Yksikään muu voima, ei voisi pysäyttää globaalia sosialismia kuin puhdassydämmiset Juutalaiset, heprealainen jumalan kansa. Sosialistinen varjovaltio on kuitenkin onnistunut korruptoimaan paljon merkittäviä juutalaisperheitä omaan agendaansa, uskottelemalla heidän olevan muiden yläpuolella, lahjomalla ja kiristämällä. Myös pääsy erityiseen terveysteknlogiaan on ollu suuri houkutus juutalaisille miljardööreille.

  Hyvä esimerkki, että David Rockefeller perusti trilateraalisen komission KGB:n hypnotisoimana!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat