Juutalaismafia synnytti I ja II maailmansodan; kyseinen mafia on jälleen sytyttämässä uutta maailmansotaa

Nord Stream kaasuputkien räjäyttäminen oli lähtölaukaukset kolmannelle maailmansodalle, jonka tarkoituksena on lujittaa Israelin, Euroopan ja Yhdysvaltojen muodostamaa Maailmanhallitusta ts. juutalaismafian eli Siionin viisaiden maailmanvaltaa. Juutalaismafian hallinnassa oleva Washington pyrkii kaasuputkien räjäyttämisen avulla alistamaan Saksan ja samalla osan muutakin Eurooppaa yhä tiukemmin valtaansa.  

Yhdysvallat, joka on juutalaismafian lujassa kontrollissa, teki hiljattain sabotaasin tai oikeammin valtioterroristisen iskun Nord Streamin kaasuputkiin. Juutalaismafian hallinnassa oleva Washington pyrkii kaasuputkien räjäyttämisen avulla alistamaan Saksan ja samalla osan muutakin Eurooppaa yhä tiukemmin valtaansa. Täten  USA kykenee nimetyn valtioterrorinsa jälkeen kiristämään Saksaa energian saannin suhteen, ja siten painostamaan sitä vaikka sotatoimiin Venäjää vastaan. Nimittäin Yhdysvallat eivät tahdo siirtää Ukrainan sekä Venäjän välille synnyttämäänsä konfliktia laajentuvan omalle mantereelleen.   

Juutalaismafian hallitsema transatlanttinen koalitio, jonka voimakkaimpia jäseniä ovat Yhdysvallat, Britannia ja Ranska. USA:n ikeen alla viruva Saksa on myös tarvittaessa sotilaallisesti merkittävä tekijä. Transatlanttinen koalitio lietsoo valtamedian tukemana äärimmäistä vihamielisyyttä ja aggressiivisuutta Venäjää vastaan sekä antaen Ukrainalle huippusotilaallista varustelua ja sotakoulusta. Lisäksi länsivaltiot ovat asettaneet Venäjää vastaan taloudellisia pakotteita. Mutta Ukrainan valheellisen sotapropagandan tekijöinä häärii Israelin Mossad, sillä Israelilla ja Ukrainalla on erittäin yhteistyökykyiset ja lämpimät suhteet. Ukrainan juutalainen presidentti Volodymyr Zelensky  onkin sanonut, että Ukrainasta on muodostuva eräänlainen “Suur-Israel”. Ukraina on maan istuvaa presidenttiä myöten juutalaiseliitin hallinnassa. 

Yllä esitettyjen tekijöiden lisäksi, Nord Stream kaasuputkien räjäyttäminen oli lähtölaukaukset kolmannelle maailmansodalle, jonka tarkoituksena on lujittaa Israelin, Euroopan ja Yhdysvaltojen muodostamaa Maailmanhallitusta ts. juutalaismafian eli Siionin viisaiden maailmanvaltaa. 

Juutalaismafia oli I ja II maailmansodan sytyttäjät 

Juutalaismafia on mahdollisen kolmannen maailmansodan synnyttäjä. Tilanne on jokseenkin samankaltainen  kuin I ja II maailmansotien syntyhistoriassa, sillä nämä sodat olivat myös juutalaismafian saavutuksia. 

Viittaamme jäljempänä B. Freedmanin tutkimuksiin ja paljastuksiin liittyen ensimmäisen ja toisen maailman sodan syttymiseen. 

Aškenasijuutalainen Benjamin Freedman esittää kuinka ”juutalaisvaltaisen” eliitin jäsenet olivat syyllisiä paikallisten sotien laajentamiseen ensimmäiseksi ja toiseksi maailmansodaksi: ”Juutalaisvaltainen” aristokratia sopi Englannin kanssa USA:n liittymisestä tulevaan ensimmäiseen maailmansotaan Saksaa vastaan. Näin pettämällä Saksan sionistien eliitti sai palkkioksi Balfourin sopimuksen, joka tarkoitti lupaa perustaa juutalainen valtio Palestiinaan, arabien kotitanhuville. Huomattakoon, että Freedman kuului aikaisemmin samaan pahamaineiseen eliittiin, tai pikemminkin mafiaan, joten hän kyllä tiesi, mistä puhui. 

USA:n usuttaminen saksalaisten kimppuun syöksi Saksan murskaavaan tappioon ja hirvittävään sodan jälkeiseen ahdinkoon. Juutalaisvastaisuutena se alkoi ilmetä, kun tiedettiin kansainvälisten sionistien julistaneen boikottisodan Saksaa vastaan vuonna 1933. Sodan tarkoituksena oli saada Saksa nääntymään taloussaarron avulla. Mutta tästä sodan aloituksesta kerrottakoon enemmän tuonnempana. 

Ratkaiseva käänne suhtautumisessa ”juutalaisiin” alkoi tapahtua vasta vuonna 1938. Tällöin nuori puolanjuutalainen käveli Pariisissa Saksan suurlähetystöön ja ampui saksalaisen toimihenkilön. Saksalaiset alkoivat käyttäytyä aggressiivisemmin Saksan juutalaisia kohtaan. Ikkunoita rikottiin sekä ”juutalaisia” pahoinpideltiin. 

Alkuperäisenä syynä juutalaisvastaisuudelle eivät siis olleet etniset ja uskonnolliset tekijät vaan se, että sionistit olivat pettäneet Saksan. Varsinainen juutalaisvastaisuus leimahti liekkiin sionistien julistaman taloussaarron ja ennen muuta yllä mainitun vuoden 1938 traagisen tapahtuman jälkeen. On täysin luonnollista, että katkeruutta on syntynyt saksalaisissa esimerkiksi ”juutalaisia” kauppiaita kohtaan, sillä näiden ”juutalaisten” johtajien toimesta saksalaiset yritykset olivat menneet konkurssiin, lisäten työttömyyttä sekä taloudellista kurjistumista. 

Saksalaisten syyttäminen antisemitismistä rodun ja uskonnon perusteella on sionistisen eliitin Hollywood-propagandaa. Taustalla oli sionistisen eliitin toimet, joista kärsimään joutuivat ensin saksalaiset, sitten eliittiin kuulumattomat ”juutalaiset”. 

Saksaa syytettiin ensimmäisen maailmansodan aloittamisesta, vaikka se oli syytön. Nimittäin Ison-Britannian, Ranskan ja Venäjän välillä oli konsensus Saksan lyömiseksi, sillä olihan Saksa yksi maailman johtavista suurvalloista. Heidän laivastonsa oli kilpailukykyinen Ison-Britannian laivastoon verrattuna, heidän markkina-alueensa oli globaali ja laadukkaiden tuotteidensa ansiosta he esiintyivät maailmanmarkkinoilla voimakkaana. Niinpä sionistisen eliitin piti raivata Saksa pois tieltään.  

Vapaamuurareiden avulla sionistit saivat aikaan Versailles’n rauhansopimuksen. Se syöksi Saksan työttömyyteen sekä taloudelliseen kurjuuteen. Tämä yhteiskunnallinen tilanne suosi radikaalipuolueita. Kansainväliset sionistit hallitsivat Saksaa pankkitoiminnan avulla sekä poliittisesti vapaamuurareiden välityksellä. Tästä johtuen valtio oli pakotettu nousemaan sionistista ylimystöä vastaan. 

Vapaamuurareiden avulla toteutunut sionistisen eliitin vaikutus Versailles’n sopimukseen oli seuraavanlainen. Sodan loputtua vuonna 1919, Versailles’n sopimuksen kokouksiin osallistuivat Rothschildeihin yhteydessä olevat miehet kuten Paul ja Max WarburgJohn Foster Dulles (Kuhn, Loeb & Companysta), Colonel House ja Thomas Lamont (J.P. Morganista) sekä Allen Dulles (Kuhn, Loeb & Companysta). Versailles’n sopimuksen ankarat ehdot loivat pohjan toisella maailmansodalle. Steinhauserin mukaan esimerkiksi Max Warburg kuului vapaamuurareiden rahaylimystöön ja Rothschildit ovat aina olleet vapaamuurareiden taustalla vaikuttavia illuminaatteja. Freedman esittää, että yrityksien J.P. Morgania, Kuhn, Loeb & Companya ja Kuhn, Loeb & Companya omistavat henkilöt, jotka olivat osa ”juutalaisten” eliittiä. Yleisessä tiedossa myös on Rothschildien ja Warburgien kytkeytyminen sionistiseen ylimystöön. 

Hitler nousi valtakunnan kansleriksi tammikuussa 1933. Kansallissosialistinen puolue ei kaunistellut sionistisen eliitin osuutta Versailesin rauhasopimuksessa, ja ”juutalaisten” oikeuksia kavennettiin. Sionistinen mafia menetti Saksassa jatkuvasti asemiaan. Niinpä rabbiininen eliitti alkoi vaatia sosiaalisen statuksensa palauttamista ja kansallissosialistien ohjelman muuttamista. Maaliskuussa lehdet uutisoivat juutalaiset julistaneen sodan Saksaa vastaan. Tämä kiristys esitettiin juutalaisten talouskonferenssissa heinäkuussa 1933. 

Saksa kieltäytyi alistumassa Amsterdamissa pidetyn kokouksen ja kansainvälisen juutalaisyhteisön vaatimuksiin. Herra Untermeyer, joka oli Amerikan Yhdysvaltojen delegaation päämies ja konferenssin puheenjohtaja, palasi Yhdysvaltoihin ja meni ABC:n studioille. Siellä Untermeyer esiintyi maanlaajuisessa radiolähetyksessä, joka oli sisällöltään tällainen:  

Maailman juutalaiset julistavat pyhän sodan Saksalle. Nyt me olemme yhdistyneet pyhään selkkaukseen saksalaisia vastaan. Saadaksemme heidät antautumaan me näännytämme heidät maailmanlaajuisella boikotilla. Tämä tuhoaa saksalaiset, koska he ovat riippuvaisia vientikaupastaan.”

 

Venäjä ja Kiina ovat Yhdysvaltojen maailman valtapolitiikan esteenä 

Ukrainan konflikti on Atlanttisen akselin globaalin hegemonia pyrkimyksien alustana 

Ensinnäkin on syytä huomauttaa, että Venäjän erikoisoperaatiot ovat luonteeltaan puolustuksellisia Ukrainassa, ja ne käynnistyivät sen tähden, että tämä valtio on todellisuudessa transatlanttisen liittouman sotarintama Venäjää vastaan. NATOn laajentuminen aina Venäjän rajoille saakka uhkaavineen ohjustukikohtineen ja lännen militarisoidun Ukrainan hallituksen joukkojen kohdistamat terroristiset väkivaltaisuudet Donetskin kansantasavaltoja vastaan ovat syinä kyseisille Venäjän operaatioille Ukrainassa. Mikäli Venäjä olisi vitkastellut erikoisoperaatioiden toteuttamisessa, olisi Ukraina varustautunut Atlanttisen akselin turvin ydinohjuksin, joita se olisi käyttänyt Venäjää ja sen etupiiriä vastaan. 

Useat tutkijat sekä poliittisen talouden että kansainvälisen politiikan alalta ovat päätynyt siihen tulokseen, että maailmanpoliittinen ja –taloudellinen prosessi on jo aloittanut vallan- eli hegemoniasiirtymän Atlanttiselta akselilta poliittisen Tyynenmeren akselille. Tässä yhteydessä Atlanttisella akselilla tarkoitetaan Yhdysvaltojen johtamaa läntistä ploggia (USA ynnä EU) ja poliittisella Tyynenmeren akselilla tarkoitetaan etupäässä BRICS-maita. [1; 2] Tässä prosessissa erityisesti Kiina on syrjäyttämässä Yhdysvallat taloudellisesti. Yhdysvaltojen tukena on vain ympäri maapalloa varustetut sotilastukikohdat, joita on 702 kappaletta 132 eri maassa. 

Juutalaismafian hallinnassa oleva poliittinen Atlanttinen akseli pyrkii nyt nujertamaan Putinin hallinnon ja murskaamaan Venäjän sekä taloudellisesti että kulttuurellisesti. Juutalaismafian eli Siionin viisaiden tavoitteena on myös Yhdysvaltojen johtaman liittouman avulla, Ukraina mukaan lukien, luovuttaa Venäjän uskomattoman rikkaat luonnonvarat ylikansallisten pääomien hallintaan. 

Mikäli Atlanttinen akseli onnistuisi alistamaan Venäjän, olisi seuraavana vuorossa Kiina, jonka voittaminen ei olisi helppoa edes Yhdysvalloille. Tätä Yhdysvaltojen johtamaa globaalia valtapolitiikkaa ja sen intressejä palvelee sionististen länsivaltojen luoma Ukrainan ja Venäjän välinen konflikti. Ukrainan ja Venäjän välinen konflikti on synnytetty juutalaismafian toimesta palvelemaan vain ja ainoastaan Yhdysvaltojen maailmanvalta pyrkimyksiä eli pitääkseen yllä entistä maailmanjärjestyksen hegemoniaansa. 

“Länsimaistettu” Suomi NATOn ohjustukikohtien “saarekkeeksi” 

Sauli Niinistön lausahdukset Helsingin turvallisuusfoorumissa 30. syyskuuta 2022 oli todellakin Suomen osalta järkyttävän rikollinen. Turvallisuusfoorumissa  pitämässään puheessa Niinistö sanoi, että NATO-jäsenyyden antama lisä Suomen turvallisuudelle on liittouman yhteinen pelote.[3] 

Niinistön mukaan NATO tuo turvaa senkin varalta, että pelote ei riitä. 

– Tärkeintä on, että Suomi pyrkii Naton jäseneksi. Piste. Ei enempää eikä vähempää, Niinistö sanoi. 

Hänen mukaansa Suomi ei aseta jäsenyydelleen liittoumassa vaatimuksia tai varaumia. Suomen jäsenyyden profiili kehittyy ajan myötä. 

Yllä mainitun mukaan Suomi on valmistautunut sijoittamaan NATOn ydinaseita maaperälleen, mikä on myös Yhdysvaltojen tavoite, sillä Suomen rajalinja sijaitsee alle 600 mailin eli noin 966 kilometrin päässä Moskovasta. 

 Puolan, Ruotsin, Suomen ja NATOn liput. MATEUSZ SLODKOWSKI/AFP VIA GETTY IMAGES.

Puolan, Ruotsin, Suomen ja NATOn liput. MATEUSZ SLODKOWSKI/AFP VIA GETTY IMAGES.

Newsweekin mukaan Niinistön lausunnot antavat teoreettisen mahdollisuuden Suomen varustamiseen ydinaseilla jo mainitun Suomen rajan läheisyyden Moskovaan huomioiden. 

Sauli Niinistö on Yhdysvaltojen vasalli, joka on alistanut Suomen juutalaisvaikutteisen USA:n maailman valtapolitiikan instrumentiksi ja täten Suomesta on tehty ja ollaan lisää tekemässä etulinja Venäjää vastaan, vaikka Venäjä ei ole osoittanut minkään tason uhkaa tai vihamielisyyttä maatamme kohtaan. Toki muutkin poliittiset valtaapitävät astuvat Niinistön mielisairaita sekä valtiorikollisia jalanjälkiä, mutta kyllä Niinistö on tässä edellä muita. 

Lopuksi on syytä painottaa, että kolmannen maailmansodan lietsomisen taustalla on lujasti juutalaismafia. Ja tähän pyritään Ukrainan konfliktin välityksellä. Mutta Venäjälläkin vaikuttaa tietynkaltainen juutalaismafia, josta pääsääntöisesti käytetään nimitystä oligarkia. Mikäli oligarkialla tarkoitetaan sionistien vastinetta, eivät silloin kaikki oligarkit ole juutalaisia, ja kaikki juutalaiset eivät ole oligarkkeja, mutta oligarkeissa käynnistävänä voimana ovat juutalaiset. 

Venäjällä vaikuttava juutalaismafia tekee väistämättä yhteistyötä läntisten hengenheimolaistensa kanssa Putinin hallinnon nujertamiseksi ja Yhdysvaltojen nukkehallitsijan asettamiseksi Venäjän johtoon. Putin on kylläkin myötäillyt juutalaismafiaa ja Israelia, mutta nykyisin hän näyttää osoittautuvan isänmaansa ystäväksi ja kansansa sekä kulttuurinsa puolustajaksi läntistä hegemoniaa vastaan, joka yrittää Ukrainan välityksellä tuhota Venäjän. 

Juutalaismafia kontrolloi täysin Yhdysvaltoja ja Euroopan unionia. Tämä tosiasia voidaan havaita Yhdysvaltojen ja Israelin suhteesta, sillä Yhdysvaltojen tärkein prioriteetti on maailmanrauhalle uhaksi muodostuneen terroristi- ja roistovaltion Israelin vuosittainen aseellinen ja taloudellinen tukeminen. Ydinasevaltio Israel on todellakin uhka maailmanrauhalle, sillä Israel on juutalaismafian eli Siionin viisaiden päämaja ja pesäpaikka. Näistä asioista mainiona lähteenä on muiden muassa  Radio Islam –sivusto. 

Sanottakoon vielä, että Venäjän presidentti Vladimir Putin kannattaa moninapaisuuden ja suvereniteetin vahvistumista, missä geopoliittinen todellisuus havaittaisiin ehkä modernina anti-koloniaalisena sekä siirtomaavastaisuutena. Tässä suvereniteetilla tarkoitetaan etupäässä poliittisen järjestelmän muodostamaa kansalaisten itsemääräämisoikeutta, eikä niinkään auktoriteetin asemassa olevan henkilön tai hallinnon hallitsijan suvereniteettia. 

Markku Juutinen 

Rinnakkaisjulkaisu: Juutalaismafia synnytti I ja II maailmansodan; kyseinen mafia on jälleen sytyttämässä uutta maailmansotaa – Vainovalkea (novahierosolyma.fi) 

Lähteet 

Benjamin Freedman – Juutalaisten ylivallan kannattajista pois loikannut – Radio Islam (islam-radio.net) 

Zelensky says he spoke with Bennett, thanks him for mediation efforts with Russia | The Times of Israel 

Näin Ukrainasta voi kehittyä ”suuri Israel” | Verkkouutiset 

Radio Islam – Svenska huvudsidan (islam-radio.net) 

——- 

 1. Arrighi, Giovanni (2010). The Long Twentieth Century 2.
 2. Käkönen, Jyrki (1986). Luonnon varat ja konfliktit muuttuvassa kansainvälisessä järjestelmässä. 
 3. IL (3.9.2022). Niinistö nosti puheessaan esiin nämä kuusi asiaa – ”Tärkeintä on, että Suomi pyrkii Naton jäseneksi. Piste.” 

9 kommenttia

 1. HISTORIAN PUNAINEN LANKA
  Ilman juutalaiskysymyksen ratkaisua ei voi ymmärtää maailmanpolitiikkaa. Juutalaisten uskontoon ja politiikkaan kuuluu koko planeetan valtaaminen ja kansojen orjuuttaminen juutalaisten alamaisiksi. Kun katsoo viime vuosikymmenten historiaa, voi havaita, että juutalaiset ovat jo lähellä tätä päämäärää. Siionin Viisaat ohjaavat maailmanpolitiikan suuria linjoja. Nyt Ukrainan sota on kaiken keskiössä. Sen laajentaminen maailmansodaksi, jota käydään tavanomaisin asein, on juutalaisten päämäärä. Ukrainan kansa on petetty ja se uskoo taistelevansa itsenäisyyden puolesta Venäjää vastaan. Ydinaseita ei käytetä, sillä ydinsota tuhoaisi koko planeetan väestön. Tosin teoriassa taktisilla ydinaseilla käytävä sota olisi mahdollinen, mutta senkin riskit olisivat suuret. Kaasuputkien ja sillan räjäyttäminen on Siionin Viisaiden siirto tässä kansainvälisessä shakissa. Niiden toteuttajat olivat todennäköisesti Israelin Mossadista, joka kykenee sellaiseen. Tarkoituksena on usuttaa Venäjä totaaliseen sotaan Siionin Viisaiden johtamaa länttä vastaan. Kaiken johdossa on Siionin Viisaiden ohjaama Maailman talousfoorumi (WEF), joka ohjaa maailman johtavia poliitikkoja talouksien tuhoamiseen eli Suureen Uudelleenjärjestelyyn (the Great Reset). Meillä Suomessa WEF:n kätyreinä toimivat Sanna Marin ja Annikka Saarikko, jotka ovat WEF:n koulutuksessa. Suomen poliittinen johto lietsoo Venäjä-vihaa ja valmistautuu peräti sotaan Venäjää vastaan luottaen USA:n apuun, jonka kanssa Suomella on puolustussopimus. Suomen poliittinen johto on läpimätä ja on saatettava syytteeseen valtiopetoksesta. Edessä on mm. valtava sähkökriisi, joka johtaa kaaokseen. Nyt on vaihtoehtomedioiden aika paljastaa kansainvälisen pelin todelliset pelaajat eli Siionin Viisaat, WEF, YK, WHO ym. Kaiken johtavana teemana on juutalaisten pyrkimys maailmanvaltaan. Lisään tähän luettelon Venäjän vallankumouksen tekijöistä ja heidän kansallisuuksistansa (Robert Wilton: Romanovien Viimeiset päivät):

  Ministeriö Nimi Kansallisuus

  Puheenjohtaja V.I. Uljanov (Lenin) venäläinen*
  Ulkoasiat G.V. Tshitsherin venäläinen
  Kansallisuudet J.Dzhugashvili(Stalin) georgialainen
  Maatalous Protian armenialainen
  Talousneuvosto Lourie (Larin) juutalainen
  Elintarvikkeet A.G. Schlihter juutalainen
  Armeija ja laivasto L.D. Bronstein (Trotski) juutalainen
  Valtion valvonta K.I. Lander juutalainen
  Valtion maat Kaufmann juutalainen
  Työvoima V.Schmidt juutalainen
  Sosiaaliapu E. Lilina (Knigissen) juutalainen
  Koulutus A. Lunatsharski venäläinen
  Uskonto Spitzberg juutalainen
  Sisäasiat Apfelbaum (Zinovjev) juutalainen
  Terveydenhoito Anvelt juutalainen
  Raha-asiat I.E. Gukovs juutalainen
  (ja G.Sokolnikov) juutalainen juutalainen
  Lehdistö Voldarski (Goldstein) juutalainen
  Vaalit M.S. Uritski juutalainen
  Oikeus I.Z. Shteinberg juutalainen
  Pakolaiset Fenigstein juutalainen
  Pakolaiset Savitsh (apulainen) juutalainen
  Pakolaiset Zaslovski (apulainen) juutalainen

  ”Sovnarkomin” 22 jäsenestä, Wilton esitti, kolme oli venäläisiä, yksi armenialainen ja 17 juutalaisia.

  *(Leninin suhteen Wilton erehtyy. Leninin isä oli juutalainen Zederbaum, mutta Uljanov oli adoptoinut hänet. Lenin puhui sujuvasti jiddisiä, mikä oli yleisin kieli neuvostohallinnon sisäpiireissä. Suom. huom.).

  Toimeenpanevan keskuskomitean, Wilton jatkaa, muodostivat seuraavat jäsenet:

  J.M. Sverdlov (Solomon) (puheenjohtaja) juutalainen
  Avanesov (sihteeri) armenialainen
  Bruno latvialainen*
  Breslau latvialainen(?)
  Babtshinski juutalainen
  N.I. Buharin venäläinen
  Weinberg juutalainen
  Gailiss juutalainen
  Ganzberg (Ganzburg) juutalainen
  Danitshevski juutalainen
  Starck saksalainen
  Sachs juutalainen
  Scheinmann juutalainen
  Erdling juutalainen
  Landauer juutalainen
  Linder juutalainen
  Wolach tsekkiläinen
  S. Dimanshtein juutalainen
  Encukidze georgialainen
  Ermann juutalainen
  A.A. Ioffe juutalainen
  Karhline juutalainen
  Knigissen juutalainen
  Rosenfeld (Kamenev) juutalainen
  Apfelbaum (Zinovjev) juutalainen
  N. Krylenko venäläinen
  Krassikov juutalainen
  Kaprik juutalainen
  Kaoul latvialainen
  Uljanov (Lenin) venäläinen
  Latsis juutalainen
  Lander juutalainen
  Lunatsharski venäläinen
  Peterson latvialainen
  Peters latvialainen
  Roudzoutas juutalainen
  Rosine juutalainen
  Smidovitsh juutalainen
  Stoutchka latvialainen
  Nahamkes (Steklov) juutalainen
  Sosnovski juutalainen
  Skrytnik juutalainen
  L. Bronstein (Trotski) juutalainen
  Teodorovitsh juutalainen (?)
  Terjan armenialainen
  Uritski juutalainen
  Telechkine venäläinen
  Feldmann juutalainen
  Frumkin juutalainen
  Souriupa ukrainalainen
  Tshavtshevadze georgialainen
  Scheikmann juutalainen
  Rosental juutalainen
  Atshkinazi imeretiläinen
  Karahane karailainen
  Rose juutalainen
  Sobelson (Radek) juutalainen
  Schlichter juutalainen
  Schikolini juutalainen
  Tshklianski juutalainen
  Levine (Pravdine) juutalainen

  Niinpä, Wilton päätteli, 61 jäsenestä viisi oli venäläisiä, kuusi latvialaisia, yksi saksalainen, kaksi armenialaisia, yksi tsekkiläinen, yksi imeretiläinen, kaksi georgialaisia, yksi karailainen, yksi ukrainalainen ja 41 oli juutalaisia. *(Monet latvialaisiksi nimetyistä olivat itse asiassa Latvian juutalaisia. Suom. huom.).

  Moskovan erikoiskomissio (Tseka) – Neuvostoliiton salainen poliisi ja GPU:n, NKVD:n sekä KGB:n edeltäjä – muodostui seuraavista:

  F. Dzerzhinski (puheenjohtaja) puolalainen
  Y. Peters (varapuheenjohtaja) latvialainen
  Tshklovski juutalainen
  Heifiss juutalainen
  Zeistine juutalainen
  Razmirovitsh juutalainen
  Kronberg juutalainen
  Haikina juutalainen
  Karlson latvialainen
  Schaumann latvialainen
  Leontovitsh juutalainen
  Jakov Goldine juutalainen
  Galperstein juutalainen
  Kniggisen juutalainen
  Katzis latvialainen
  Schillenkuss juutalainen
  Janson latvialainen
  Rivkine juutalainen
  Antonof venäläinen
  Delafabre juutalainen
  Tsitkine juutalainen
  Roskirovitsh juutalainen
  G. Sverdlov (toimeenpanevan keskuskomitean
  puheenjohtajan veli) juutalainen
  Bjesenski juutalainen
  J. Blumkin (kreivi Mirbachin murhaaja) juutalainen
  Aleksandrovitsh (Blumkinin rikostoveri) venäläinen
  I. Model juutalainen
  Routenberg juutalainen
  Pines juutalainen
  Sachs juutalainen
  Daybol latvialainen
  Saissoune armenialainen
  Deylkenen latvialainen
  Liebert juutalainen
  Vogel saksalainen
  Zakiss latvialainen

  Näistä 36 Tsekan virkailijasta yksi oli puolalainen, yksi saksalainen, yksi armenialainen, kaksi venäläisiä, kahdeksan latvialaisia ja 23 juutalaisia.
  ”Ei siis”, Wilton esittää, ”ole syytä yllättyä juutalaisten hallitsevasta roolista keisariperheen murhassa. Päinvastainen tilanne olisi pikemminkin ollut yllättävä”.

  Benjamin Kivilohkare

  Plusääni(17)Miinusääni(1)
 2. `Ukrainan valheellisen sotapropagandan tekijöinä häärii Israelin Mossad, sillä Israelilla ja Ukrainalla on erittäin yhteistyökykyiset ja lämpimät suhteet`.

  Mossad on tosiaan kouluttanut suuren määrän trollaajia mutta jääköhän heidän toimintansa Kiovan ja Venäjän tapauksessa enää trollaamisen asteelle – tuskinpa.

  Omituinen hiljaisuus on laskeutunut Washingtonissa ja Kiovassa Kertsinsalmen ja NS1 sekä NS2 putkistoon tehtyjen terrori-iskujen tekijästä.

  Aivan kuin jokin astetta pahempi taho olisi tullut paikalle ja suorittanut iskut – taho joka on niin röyhkeä että uskaltaa toimia suvereenin valtion (Venäjän) tai sen toimintojen sisällä.

  Ei epäilystäkään – näiden tekojen takana on Mossad jolla on huisi kokemus ympäri maailmaa suoritetuista valtiollisista terrori-iskuista joista he eivät yleensä jää kiinni.

  Mutta eihän mikään pysy salassa – Mossadin osallisuus tulee ilmi ennemmin tai myöhemmin.

  Ps. Joku häiritsi tälle kommenttisivustolle pääsyn. Näyttöön ilmestyi teksti että tämä sivusto on vaarallinen koska sitä ei ole virussuojattu! Nyt näyttää pääsevän läpi. En voi verrata tulisiko esto muiden sivustojen kommenttipalstoille koska en ole käyttänyt niistä yhden yhtäkään

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 3. Venäjä-vihan levityksessä Suomeen on mainittava myös eräs viidennen kolonnan osa eli baltit, joita on tuotettu Suomeen ja julkisuuteen vuodattamaan katkeruuttaan Neuvostoliitolle, mikä puolestaan kääntyy etniseksi vihaksi venäläisyyttä kohtaan. Suomi onnistui välttämään Neuvostoliiton miehityksen muun muuassa Mannerheimin osoittaman maltillisuuden ja Suomen omien puolustussotaponnistelujen ansiosta, jotka huipentuivat torjuntataisteluissa 1944.

  Baltit puolestaan joutuivat raa’an neuvostomiehityksen ja poliittisen terrorin kohteiksi, mikä on synnyttänyt heissä ylisukupolvisen katkeran vihan kaikkea venäläisyyttä kohtaan. Suomen atlantistinen tiedotusvälineistö on halunnut tuottaa tätä katkeruutta tuontitavarana myös Suomeen. Eräs johtava hahmo on psykologisesti ylisukupolvisen mekanismin kautta vaurioitunut Sofi Oksannen, joka jatkuvasti saa tilaa ja näkyvyyttä myrkyttääkseen Suomen ja Venäjän välisiä suhteita. Tämä tekee Suomen omat ponnistelut miehityksen estämiseksi tyhjäksi. Meille jäivät sotakokemusten aiheuttama katkeruus, mutta vältyimme miehitysajan vielä surkeammalta kohtalolta. Jokainen, joka altistaa itsensä balttien tuotitavara-myrkylle, tekee kuitenkin nuo em. ponnistelut arvottomiksi. Tämä on kuin sotaveteraanien haudalle kusemista.

  Balttien myrkyllisyys kytkeytyy myös juutalaiskysymykseen. On todettava, että erityisesti Liettualla ja sen alueella levittyen Puolaan on ollut merkittävä rooli askenazi-juutalaisuuden asutushistoriassa. Asutushistorian perustana on ollut mm. Puola-Liettuan kuningaskunta, joka on aikoinaan ulottanut vaikutuksensa nykyisen Ukrainan alueelle asti ja saanut sieltä runsaasti juutalaista väestöä (kasaareja?) alueitaan asuttamaan. Puolaan on muuttanut juutalaisia myös Espanjasta, josta heitä karkoitettiin runsain määrin vuonna 1492. Liettua, baltit ja Puola ovat olleet merkittävimpiä russo- ja sinofobian levittäjiä Euroopassa ja ovat nyt osaltaan onnistuneet sabotoimaan koko maanosan tulevaisuuden näkymät.

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
 4. Kannattaa olla ottamatta liian vahvasti kantaa putinin puolesta vaikka länteen verrattuna jeesus onkin!!

  https://fitzinfo.net/2021/01/20/putin-we-consider-israel-a-russian-speaking-state/

  The richest Jews in the world gathered in Moscow for the International Leadership Reunion (ILR) conference, the purpose of which is to raise funds for the benefit of the State of Israel.

  The three-day program of the event will end with a donation ceremony called the Caucus—with a set minimum of $250,000 USD. On Tuesday, Russian President Vladimir Putin arrived to welcome the elite gathering at the fashionable Four Seasons Hotel, located literally under the windows of the Kremlin.

  LR is a key event of the Keren Hayesod International Charitable Foundation, established at the World Zionist Congress in 1920. Today, various projects in education, culture, spiritual, and charitable spheres are financed from its funds. Among the members of the elite club are the richest families on the planet: the Rothschilds, the Brazilian Safra family, South African Kaplanov, Canadian – Bronfmanov (Bronfman).

  There are also businessmen of European origin from Russia. Their names were not disclosed in the explanatory note, but, for example, Mr. Vekselberg was noticed at the Russian Congress. As the aide to the President of the Russian Federation, Yuri Ushakov explained, this powerful organization has branches in 45 countries. “In fact, this is the main source of funding for programs in various countries that are associated with supporting world Jewry,” Ushakov noted.

  The organization’s congresses are held in world capitals. Usually, these events are attended not only by the world business elite, but also by politicians of the highest rank (they were attended by Obama, Berlusconi, and Juan Carlos). This, of course, is not the only reason why Vladimir Putin visited the former Moscow hotel yesterday. It is known that the Russian leader prefers to live with Jews in peace. And there are also many Jews among his friends.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 5. Sekaannuksen välttämiseksi ihan tähän alkuun on todettava että punavihreitä ympäristöliikkeitä (sen järjestöjä, puolueita, aktivisteja ja tutkijoita) ei pidä sekoittaa esimerkiksi Amsterdamissa toimiviin Punaisten Lyhtyjen liikkeisiin ja niiden toimijoihin vaikka tuo samainen `punikki`-käsite niissä esiintyykin:
  https://www.rantapallo.fi/matkustaisinko/2018/07/18/mihin-menna-amsterdamin-punaisten-lyhtyjen-kadulla/

  Seuraavassa pyrin tuomaan esille kuinka globaalisti toimivat punavihreät ympäristöliikkeet ajetaan alas ja ne tulevat kaatumaan omiin valheisiinsa. Tämä johtuu heidän ohjelmastaan joka ei ole ainoastaan täysin vilpillinen ja mätä vaan kerrassaan seinähullu.

  Jotakin punavihreistä ympäristöliikkeistä ja heidän agendastaan kertoo jo esimerkiksi se että meillä Suomessa toimii niinkin sekaisin oleva ygl pääministeri joka ei edes erota miestä naisesta.
  Professori Puolimatka: Translaki-kansalaisaloitteen hämäävä ihmisoikeusretoriikka
  https://oikeamedia.com/o1-158000

  Punavihreä ympäristöliike tullaan häpäisemään perin pohjin ja heidän perikatonsa on täysin varma. Valheellinen ilmastoagenda on vain yksi heidän valheidensa ilmenemismuodoista.

  Voimakkaat valtiolliset toimijat ympäri maailmaa ovat huomanneet punavihreän ympäristöliikkeen elämää tuhoavan ohjelman. Kansojen viha tulee näkymään yhä voimistuvassa ja yleistyvässä kritiikissä punavihreitä ympäristöliikkeitä kohtaan.

  Punavihreiden kannatuslukemat esimerkiksi puoluepolitiikassa tulevat romahtamaan kaikilla kielillä ja totaalisesti koska valtiolliset toimijat eivät suinkaan tule menemään perikatoon näiden kusipäitten takia vaan raivaavat tämän sairaan häirikön tieltään.

  Tuleva Universaali Neljäs Valtakunta on ohjelmaltaan päinvastainen kuin mitä punavihreiden ympäristöliikkeiden ohjelma. Valtaeliitti vihaa punavihreää ympäristöliikettä koska se on heidän kehityksensä jarruna. Punavihreitä on tähän asti vain käytetty hyödyksi mutta nyt he saavat mennä.

  Ikävä kyllä punavihreiden alasajosta seuraa toinen hyvin haitallinen ilmiön ihmiskunnalle jolloin heidän kannattajakuntansa menettäminen sataa suoraan äärioikeistoon kuten esimerkiksi Suomessa Kansallisen Kokoomuksen läävään.

  Mutta äärioikeiston ohjelma sopii paremmin nousevan Universaalin Neljännen Valtakunnan ohjelmaan kuin punavihreän ympäristöliikkeen.

  Punavihreän liikehdinnän (järjestöt, tutkijat, aktivistit, poliittiset puolueet) perikadon sysää liikkeelle Länsiliittouman (USA, Britannia, EU ja NATO) Venäjälle asettamat pakotteet jolloin länsimaat pyrkivät vierottumaan halvasta venäläisestä energiasta (kaasu, öljy ja sähkö) ja etsimään vaihtoehtoisia energialähteitä – jotka eivät sovi punavihreiden ympäristöliikkeiden ohjelmaan. Länsiliittouman asettamat pakotteet Venäjää vastaan iskevät voimalla juuri heihin itseensä.

  Multipolaarinen Maailmanjärjestys (= NWO = New World Order = Uusi maailmanjärjestys) on nyt muotoutumassa ja se nousee voimalla hävittäen tieltään yksinapaiseen maailmanjärjestykseen tähtäävät liikkeet kuten esimerkiksi MAGAn joka kuuluu auttamattomasti OWOon (Old World Order = Vanha maailmanjärjestys).
  Make America Great Again
  https://en.wikipedia.org/wiki/Make_America_Great_Again

  Juuri tämän takia Venäjän federaation presidenttiä Vladimir Putinia vihataan koska Kaikkein Korkein on varustanut hänet sysäämään Multipolaarisen maailmanjärjestyksen liikkeelle. Hän on Jumalan voideltu.

  Moninapainen Maailmanjärjestys tunnetaan profeetallisessa kuvakielessä Universaalina Neljäntenä Valtakuntana. Seuraavassa tuon lyhykäisesti esille sen mitä Universaalilla Neljännellä Valtakunnalla tarkoitetaan.

  Ensimmäisenä termin `Kolmas valtakunta` toi esille Arthur Moeller van den Bruck (AMB). Kirjoittamassaan kirjassa Das Dritte Reich (1923) hän määritteli 1.) Pyhän Rooman keisarikunnan (962-1806) nimellä `Ensimmäinen Valtakunta` ja 2.) Saksan keisarikunnan (1871-1918) `Toinen Valtakunta` ja 3.) `Kolmas Valtakunta` joka on utooppinen idea käsittäen kaikkien kansojen saksalaiset kuten itävaltalaiset.

  Nykyaikaisessa yhteydessä termi `Kolmas Valtakunta` viittaa siis kansallissosialistiseen Saksaan jota kansallissosialistit käyttivät laillistamaan hallintonsa uudelleen nimettyjen ensimmäisen ja toisen valtakunnan seuraajavaltioina taannehtivasti. Näinkin asiat voidaan kuvata koska tämän jälkeen muodostuu `Neljäs Valtakunta` mutta ei siinä muodossa kuin AMB olettaa.

  Seuraavissa jaejaksoissa (Dan 2;40, Dan 7:7 ja Dan 7;22) puhutaan neljännestä valtakunnasta ja sen luonteesta. Edeltävät valtakunnat olivat 1.) `Ensimmäinen Valtakunta` – Babylonia, 2.) `Toinen Valtakunta` – Meedo-Persia, 3.) `Kolmas Valtakunta` – Aleksanteri Suuren Kreikka ja 4.) antiikin laajin imperiumi – Rooma – `Neljäs Valtakunta` jonka esiaste oli paikallinen Rooman Imperiumi mutta joka nyt elpyy globaalina Multipolaarisena Valtakuntana (Uusi Rooma) eli Universaalina `Neljäntenä Valtakuntana`.

  Seuraavaksi otan esille kolme jaejaksoa (1., 2. ja 3.) jotka kuvaavat Universaalia Neljättä Valtakuntaa. Universaali Neljäs Valtakunta (NWOn toimija) eroaa aikaisemmista Kolmesta Valtakunnasta (OWOn toimijat) siten että kaikki ne (1. valtakunta, 2. valtakunta ja 3. valtakunta) aikaisemmat valtakunnat olivat alueellisia ja paikallisia mukaan lukien Rooma I – joka on Universaalin Neljännen Valtakunnan esiaste. Sen sijaan Universaali Neljäs Valtakunta (Rooma II) on jo nimensä mukaan Universaali käsittäen kaikki kansat, kielet ja kansanheimot.

  1.) `Neljäs peto on neljäs valtakunta, joka syntyy maan päälle, erilainen kuin kaikki muut valtakunnat. Se syö (אכל = akal = syödä, kuluttaa, tuhota, tappaa, tuhlkata, hävittää) kaiken maan (ארע = ara = maa, maailma kansakunnat) ja tallaa (דוש = duwsh = polkea, puida) ja murskaa (דקק = dqaqsen = hajottaa paloiksi, jauhaa) sen` (Dan 7:22).

  2.) `Oli neljäs peto, kauhea, hirmuinen ja ylen väkevä; sillä oli suuret rautaiset hampaat, ja se söi ja murskasi ja tallasi tähteet jalkoihinsa. Se oli erilainen kuin kaikki edelliset pedot, ja sillä oli kymmenen sarvea` (Dan 7:7).

  3.) `Neljäs valtakunta on tuleva, luja kuin rauta; niinkuin rauta musertaa ja särkee kaiken, niinkuin rauta murskaa, niin se on musertava ja murskaava ne kaikki` (Dan 2:40).

  Länsimaiden (USA, Britannia, EU ja NATO sekä heidän liittolaisensa) itseaiheuttama energiagriisi (Venäjään kohdistuvat pakotteet) tulee ajamaan alas vasemmistolaisen ideologian (punavihreät). Kirjaimellisesti he ovat ampuneet itseään munaskuihinsa. Punavihreä liikehdintä tulee menettämään kannatuksensa järjestöinä ja puolueina globaalilla tasolla koska heidän agendansa perustuu valheisiin. Parhaimmillaankin he ovat pelkkiä kehityksen jarruja ja heitä vihataan.

  `Neljäs Valtakunta` (multipolaarinen maailmanjärjestys) joka nyt nousee – silmiemme edessä – kansojen merestä – tulee `murskaamaan ja tallaamaan` heidän punavihreän ympäristöliikkeensä jalkoihinsa. Tässä on kysymys vasemmistolaisen ideologian hävittämisestä joka ei perustu esimerkiksi ilmastonmuutoskysymyksessä tieteeseen vaan uskonnolliseen hysteriaan ympäristön tilasta eli Mutuun (= musta tuntuu).

  Punavihreän liikkeen valheiden vaikutuksesta maailmamme on muuttumassa hyvin nopeasti elottomaksi ja harmaaksi. Tämä johtuu esimerkiksi heidän pyrkimyksestään hiilidioksidipäästöjen rajoittamisesta. Mutta todellisuudessa kasvit tarvitsevat hiilidioksidia. Hiilidioksidi kuuluu yhtenä kolmesta tärkeimpään alkuaineeseen jotka ovat happi, hiili ja typpi.

  Totuuden mukaan on sanottava että Universaali Neljäs Valtakunta joka muodostuu Multipolaarisen maailmanjärjestyksen pohjalta ei ole lopulta Multipolaarinen vaan Yksinapainen koska se kulminoituu Maailmanhallitukseen. Mutta se runnoo läpi kaikki vaihtoehtoiset energiamuodot aiheuttaen toiminnoillaan luonnonilmiöitä jolloin esimerkiksi Aurinko havaitaan punahehkuisena ja kuu ja tähdet menettävät heijastuskykynsä.

  Mutta mitä tekevät punavihreät poliitikot ja ympäristövaikuttajat. He ovat suunnanneet massiivisen hyökkäyksen juuri niihin alkuaineisiin joita luonto ja sen eliöstö kipeimmin tarvitsee. Juuri näiden alkuaineiden rajoittaminen estää kasvien kasvamisen.

  Muinaisen maailmanjärjestyksen (AWO = Ancient World Order = Muinainen maailmanjärjestys) aikana esimerkiksi hiilidioksidipitoisuudet olivat moninkertaiset verrattuna nykyisiin. Tämän tähden maailma oli elinvoimainen ja vihanta. Mutta tämän päivän punavihreä ympäristöliike ohjelmajulistuksineen tuhoaa luonnon.

  Nykyisin hiilidioksidi on julistettu lähes saasteeksi ja typpi epäpuhtaudeksi mutta ilman näitä alkuaineita kasvit eivät voi täydentää hengittämiseen tarvittavaa happea. Esimerkiksi typpi on ilmakehän runsain kaasu jonka estyminen pysäyttää maatalouden ja johtaa mittavan luokan elintarviketuotannon menetyksiin ja siten nälänhätiin. Juuri tähän punavihreä ympäristöliike pyrkii.

  Viimeistelläkseen tuhotyönsä ilmastonmuutosta palvovat fanaatikot yrittävät nyt riistää typpilannoitteet maa- ja karjatiloilta ympäri maailmaa. Globalistit yrittävät kieltää kaikelle elämälle keskeisimmät alkuaineet kuten hiilen, hapen ja typen. Näin menetellen he tulevat syyllistymään koko ihmiskunnan hivutukseen – nälkään – pyrkimällä vähentämään maailman väestöä `kestävän kehityksen` valekaapuun naamioituneena.

  Esimerkiksi jäät arktisilla alueilla eivät tule `ilmastonmuutoksen` vaikutuksesta ehtymään vaan ne tulevat lisääntymään. Esimerkiksi Etelämantereella on ollut viime vuosina kylmempää kuin kuluneen 50 vuoden tarkastelujaksolla.

  Mikäli jäät arktisilla alueilla sattuisivat sulamaan niin merenpinta tulisi laskemaan eikä nousemaan. Eritoten toisella arktisella alueella tapahtuva jäämassan lisäys tulee johtamaan maan huojumiseen ja hoippumiseen koska maan tasapainosta tulee epäkesko: `Maa hoippuu ja hoipertelee (rotatoidessaan ja radallaan) niinkuin juopunut` (Jes 24:20).

  Esimerkiksi jääkarhujen rajoittamattoman metsästyksen kieltäminen vuonna 1973 jonka kaikki maat joissa suurin osa jääkarhujen elinympäristöstä sijaitsee on johtanut jääkarhukannan määrän roimaan lisääntymiseen.

  Punavihreä ympäristöliike toimijoineen on uskotellut kansoille kuinka hiilidioksidia kutsutaan yksinkertaisesti `hiileksi` ja alkanut julistamaan `hiilijalanjäljistä` ja `hiilineutraaliudesta`. Tämä on tietenkin nähtävä poliittisena käsitteenä eikä tieteellisenä koska se on perustuu vilppiin.

  Hiilidioksidia ei voida kutsua `hiileksi` koska hiili on alkuaine josta timantit, grafiitti ja hiilimusta eli noki koostuvat. Hiilidioksidi (CO2) on molekyyli joka koostuu sekä hiilestä että hapesta ollen silmille näkymätön kaasu. Juuri tämä on ensisijaisen tärkeä elämän ravinto – ilman sitä luonto kuolee ja muuttuu harmaaksi – mutta joka on joutunut punavihreän ympäristöliikkeen liikkeen demonisoimaksi.

  Ympäristölle tulee koitumaan tavattoman suuri vahinko mikäli punavihreille ympäristöaktivisteille ei laiteta suitset päihin ja päitset suihin. Rahan ahneudessaan he tuhoavat luonnon monimuotoisuuden.

  Esimerkkeinä ylimmistä johtajista jotka kampanjoivat ja ohjailevat `tätä ristiretkeä` Moore käyttää Al Gorea, Leonardo DiCapriota ja Greta Thunbergia, `joista kukaan ei ole tiedemies`. Esimerkiksi Venäjä, Kiina ja Intia muodostavat 40 prosenttia ihmispopulaatiosta eivätkä he ole samaa mieltä tästä fossiilisten polttoaineiden vastaisesta agendasta.

  Kun siihen lisätään Brasilia, Indonesia ja useimmat Afrikan maat niin huomataan kuinka suurin osa koko ihmiskunnan väestöstä ei ole ilmastofanaatikkoja.

  Esimerkiksi moottoreista lähtöisin olevat höyryt eli kaasut (savut) eivät ole koostumukseltaan hiilidioksidia vaan ne ovat muita aineita koska CO2 on näkymätön ja hajuton. Pöly eli tuhka ei myöskään ole hiilidioksidia vaan se on nokea ja sitä voidaan hallita nykytekniikalla. Ja nykyään rakennetut hiilivoimalat ovat paljon puhtaampia kuin 20 vuotta sitten rakennetut.

  Muistiinmerkinnät osoittavat Patrick Mooren mukaan selvästi että maapallo on lämmennyt noin vuodesta 1700 lähtien eli 150 vuotta ennen kuin käytimme fossiilisia polttoaineita. 1700 oli pieni jääkausi kylmimmillään joka aiheutti satovahinkoja ja nälänhätää. Sitä ennen noin vuonna 1000 jKr. oli keskiajan lämmin kausi jolloin viikingit viljelivät Grönlantia. Ja ennen sitä noin vuonna 500 jKr. oli pimeä keskiaika ja ennen sitä Rooman lämmin kausi jolloin oli lämpimämpää kuin nyt ja merenpinta oli 1–2 metriä korkeammalla kuin nykyään.

  Kun punavihreät puhuvat `enemmistöstä` tai `asiantuntijoista` he viittaavat pääasiassa byrokraattien ja poliitikkojen maksamiin `tutkijoihin`. Otsikoita tehtailevat valtamedia ja aktivisti jolla he tekevät rahaa. Loput ovat lukevaa ja kuuntelevaa yleisöä jotka uskovat tähän valheelliseen narratiiviin.

  Moore kuvaa hiilidioksidin demonisointia `täysin naurettavaksi`. Hän muistuttaa, että hiilidioksidi on kaiken elämän perusta maan päällä ja sen pitoisuus ilmakehässä on nykyään jopa kasvun myötä pienempi kuin se on ollut suurimman osan elämän olemassaolosta.

  Vuonna 2013 tehdyssä tutkimuksessa havaittiin että lisääntyneet hiilidioksidipitoisuudet (CO2) ovat auttaneet kasvattamaan vihreää lehvästöä maailman kuivilla alueilla viimeisten 30 vuoden aikana. Toisin sanoen hiilidioksidin nousulla on yhteys lisääntyneen kasvillisuuden kanssa.

  Poliittinen vasemmisto `kaappasi` Greenpeacen, kun he tajusivat, että ympäristöliikkeessä oli rahaa ja valtaa. Punavihreät poliittiset aktivistit Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa muuttivat Greenpeacen tieteeseen perustuvasta järjestöstä poliittiseksi varainkeruuorganisaatioksi.

  Ympäristöliike on muuttunut yhä enemmän poliittiseksi liikkeeksi ympäristöliikkeen sijaan. Siellä keskitytään ensisijaisesti narratiivien luomiseen joiden tarkoituksena on kylvää pelkoa ja syyllisyyttä yleisöön jotta kansa antaa heille rahaa.

  He toimivat pääasiassa suljettujen ovien takana muiden poliittisten toimijoiden kanssa YK:ssa, Maailman talousfoorumissa (WEF) ynnä muissa jotka ovat kaikki pääasiassa poliittisia toimijoita. Esimerkiksi hallitustenvälinen ilmastonmuutospaneeli (Intergovernmental Panel on Climate Change, IPCC) on menettänyt alkuperäisen tehtävänsä eikä sitä voida kutsua enää tiedeorganisaatioksi.

  Heidän kampanjansa fossiilisia polttoaineita, ydinvoimaa, hiilidioksidia, muovia jne. vastaan ovat harhaanjohtavia ja suunniteltu saamaan ihmiset uskomaan että maailma tuhoutuu ellemme lamauta sivilisaatiotamme. Heillä on tällä hetkellä kielteinen vaikutus sekä ympäristön että ihmiskunnan tulevaisuuteen.

  Katsokaa vain Eurooppaa ja Iso-Britanniaa uhkaavaa energiakriisiä. Se on näiden omaa syytä kieltäytyessään kehittämästä omia maakaasuvarojaan, vastustaessaan ydinenergiaa ja muodostaessaan mahdottoman kannan fossiilisiin polttoaineisiin yleensä.

  Moore luonnehtii `uutta hallitsevaa ajattelutapaa` sellaiseksi jossa maailman uskotellaan olevan parempi paikka mikäli ihmisiä olisi vähemmän ja hän on pannut merkille että kuitenkaan ne ihmiset jotka näin lausuvat eivät vapaaehtoisesti ole itse valmiita ensimmäisenä uhrautumaan.

  Kysyttäessä kuinka Greenpeace käyttää massiivisia lahjoituksiaan Moore sanoo että niitä käytettiin kustantamaan `erittäin suurta henkilökuntaa`, laajamittaista mainontaa ja varainkeruuohjelmia. Ja lähes kaikki organisaation varainhankinnan mainokset perustuvat valheellisiin narratiiveihin jotka hän oli perusteellisesti osoittanut vääriksi kirjoissaan.

  Mutta nyt Länsiliittouma on valinnan paikalla – hävittääkö omat yhteiskuntansa vaiko uhrata tieteelliseen kaapuun naamioitunut punavihreä ympäristöliike. Valinnan lopputulos ei ole vaikea arvata koska nyt pelataan kovilla panoksilla. Luopuessaan vapaaehtoisesti Venäjän toimittamasta huokeasta energiasta Länsimaiset taloudet tulevat kaatumaan elleivät tee ajoissa korjausliikettä. Ainut ajateltavissa oleva korjausliike on kaataa punavihreät ympäristöliikkeet kaikkine toimijoineen ja alkaa käyttää vaihtoehtoisia energialähteitä joita länsimaat löytävät takapihoiltaan.

  Tästä lähteestä muutellen, korjaten, poistellen, lisäten ja lainaten:

  Greenpeace Founder Patrick Moore Says Climate Change Based on False Narratives
  https://yournews.com/2022/09/09/2410234/greenpeace-founder-patrick-moore-says-climate-change-based-on-false/

  Eikö ole helpompi viedä nämä valehtelevat punavihreät ympäristöliikkeen toimijat saunan taakse kuin alkaa polttelemaan puistojensa puita ja kerrostalojensa kaiteita lämpimikseen. Jo ensi talvena Euroopan Unionin jäsenmaissa tulee tosi paikka eteen johtuen rähmälläänolosta Yhdysvaltoihin.

  https://media.istockphoto.com/photos/woman-broke-in-barrel-from-high-gas-prices-picture-id172999898

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 6. Suomalaisia kannustetaan varautumaan käteisellä
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/suomalaisia-kannustetaan-varautumaan-k%C3%A4teisell%C3%A4-n%C3%A4in-pitki%C3%A4-korttimaksujen-katkoja-pahimmillaan-luvassa/vi-AA12Qo6Y?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=8e47c3a31eee4e969c58e2e0da550f35

  Valmiuslain käyttöönottoharjoitus tulossa.

  Pahamaiset Yhdysvaltalaisvetoiset Suomessa valvonnan ulottumattomissa toimivat trollikeskukset eli Hybridiosaamiskeskusen (EHTO) ja UPIn (FIIA) toimijat tietäisivät tasan tarkkaan sanoa jo ennakkoon mistä lähteestä hyökkäys tulee mutta eivät kerro.

  Lähteellä on syynsä vaikenemiseen.

  Tämä manööveri ei tule olemaan Tieto22 tyyppinen harjoitus eli yritysten ja viranomaisten yhteistoimintaharjoitus laajojen kyberhäiriöiden varalta vaan se kohdistetaan nyt suoraan kansalaisiin.

  Erehdynkö pahasti jos sanoisin että CIAn talutusnuorassa vedätettävä Suomen valtamedia alkaa vilpillisesti lööpittämään kybervaikuttamisen juontuvan Venäjältä.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 7. Alla oleva video on napakka muistutus siitä, ketkä ovat lietsoneet sotaa Ukrainassa Venäjää vastaan. Ukrainan mahdollisuuksia voittaa Venäjä on jo pitkään ja nyt sodan kuluessa järjettömästi liioiteltu propagandan ja lännen asetoimitusten avulla. Suomi on masinoitu nyt samaan tuhon kierteeseen. Meidän kaikki instituutiot on valjastettu yhden ja saman Venäjää vihaavan sotapropagandan alaisuuteen. Jos ja kun sota Venäjää vastaan Suomessa kiihottajien toimesta syttyy, niin se olisi maailman turhin sota. Mitään aitoja vihamielisyyksiä ja riitoja maidemme tai kansojemme välillä ei ole ollut ennen kuin Ukrainan sota syttyi eikä edes sen aikana. Virallinen Suomi on tosin tehnyt kaikkensa, että maamme välit tuhoutuvat peruuttamattomasti. Kuitenkaan niin kauheaan asiaan kuin sotaan ei pitäisi joutua, kun siihen ei ole mitään järkevää ja aitoa syytä. Vainoharha ei kelpaa syyksi.

  Sotahurmoksen synnyttäminen lähes tyhjästä vaatii yksiäänisyyttä ja valtavaa kansaa propagandalla pommittamista. Tätä harjoiteltiin jo koronan aikana, jolloin kaikki soraäänet virallista koronapolitiikkaa vastaan hiljennettiin, aivan riippumatta siitä kuinka älyvapaata ja ihmisoikeuksien vastaista se oli ja on yhä.

  https://www.bitchute.com/video/M8fTYWf0DwE9/

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 8. Coronap(l)andemia päättyi kellon tarkkuudella silloin kun Ukrainan `sota` alkoi laajenemaan. Kun aikaisemmin toistettiin mediassa corona, corona, corona niin nyt toistetaan putin, putin, putin. Yhteistä niille on pelkokertoimen ylläpitäminen.

  Eliitille on samantekevää millä keinoin pelkokerrointa pidetään yllä kunhan sitä vain pidetään voimassa. Mutta nyt Ukrainan `sodan` käyttövoima eliitille on hiipumassa johtuen laajemmasta kansalaisten heräämisestä.

  Kansalaiset osoittavat mieltään esimerkiksi Euroopan Unionin NATO-maissa sotaista NATO-järjestöä vastaan eivätkä hyväksy sen hyökkäysaikeita tällä kertaa Venäjää vastaan vaan vaativat eroa NATOsta mutta sitähän ei Suomen valtamediassa tuoda esille.

  Anti-NATO protests erupt in Paris

  ja
  Anti-NATO, EU Sentiments Gather Momentum In Europe Amid Energy Crisis

  ja
  Dutch farmers continue protesting, people want to leave EU & NATO

  Ja useissa muissa Euroopan Unionin jäsenmaissa.

  Euroopan Unionin jäsenmaiden kansalaiset yksinkertaisesti vaativat hallituksiaan eroamaan NATOsta. Eurooppalaiset kansat ovat kyllästyneet perin juurin Yhdysvaltojen ja Britannian määräysvallassa olevaan hyökkäysliitto NATOon joka on luonut turvallisuuspoliittisen epävarmuuden. Totta tosiaan NATOn tapahtumat jotka nyt näemme julistavat NATOn lopun alkua.

  Globalisaation eliitin (Yksinapaisen maailmanjärjestyksen kannattajat) kauhuksi kansalaiset (`tolokun` ihmiset) vaativat kovaäänisesti kaikkialla maailmassa Ukrainan kriisiin rauhanomaista ratkaisua. Rauhanteko olisi myös Venäjän tahto mutta sitähän ei sallita.

  Päinvastoin – Venäjää tullaan syyttämään kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta – eli siitä mitä Länsiliittouman (USAn > Britannian > NATOn > EUn) hallitukset itse tekevät heittäessään lisää polttoainetta Ukrainan tuleen.

  Tämän takia eliitillä on suunnitelma jolloin p(l)andemia saatetaan takaisin voimaan mutta astetta kovemmassa muodossa (verikuume = Marburg/Ebola) niin kuin Bill `Kill` Gates totesikin: Seuraavan pandemian te otatte vakavasti.

  Tuleva p(l)andemia esitellään uutena pandemiana (virusmutaationa) pohjautuu oireiltaan aikaisempiin kokeellisiin injektiokampanjoihin joiden vaikutuksesta kansalaiset ovat menettäneet ja menettävät vastaisuudessakin immuunivasteensa ja sairastuvat jo voitettuihin tauteihin. Suoraan sanoen tämä `uusi virusmutaatio` onkin emävale samoin kuin ensimmäisetkin `covid aallot` jotka olivat todellisuudessa pelkkiä kausiepidemioita.

  Ratkaisuna uuteen p(l)andemiaan tarjotaan – tuleeko yllätyksenä? – uusia injektioita (rokotteita) ja tehosterokotteita. Rokotusohjelmaa terästetään rokotepassien avulla jolloin vastahakoiset rokotteista kieltäytyjät pakotetaan piikille tai muuten tulee ikäviä seuraamuksia. Näin huomataan että kysymys ei ole lääketieteestä vaan politiikasta.

  Eliitin mielestä kansoja on pidettävä pelon vallassa kaiken aikaa vaikka vilauttelemalla aina silloin tällöin Länsiliittouman taholta ydinasekorttia mutta rauhaan ei pyritä. Valhe on tämän päivän totuus jossa käytetään toimivaa Vladimir Iljits Leninin havaintoa: Syytä toista siitä mihin itse olet syyllistynyt. Juuri näin menettelevät Länsivallat (USA, Britannia, NATO ja EU) kuten esimerkiksi seuraava linkki osoittaa.

  `Valkoisen talon mukaan Yhdysvallat oli valmis avaamaan neuvotteluyhteyden Venäjän kanssa mutta se kieltäytyi. Se on vale. Emme ole saaneet mitään todellisia yhteydenottoja, Lavrov jyrähti Reutersille`.

  Ulkoministeri Lavrov: USA käytännössä osallisena Ukrainan sodassa
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/ulkoministeri-lavrov-usa-k%C3%A4yt%C3%A4nn%C3%B6ss%C3%A4-osallisena-ukrainan-sodassa/ar-AA12PWm0?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=f0ae4d0533904eb3a0db38d8c13832ef

  `Jos näköpiirissä olisi jotakin hyvää, jolla tilannetta voisi lieventää, hän (Niinistö) olisi avoin keskustelulle, mutta nyt näin ei ole. `Eipä silloin kannata paljoa soitellakaan`. Parempi olisikin ettei Suomesta soiteltaisi mitään häirikkösoittoja. Olemme puolemme valinneet – tai ainakin yhden käden sormilla lasketut henkilöt ovat sen puolestamme tehneet – ja saamme kantaa siitä (luvatut) seuraukset jotka tulevat varmasti kuin vanhan kuolema.

  Mitä Kremlissä ei jo tiedettäisi suomalaisten sotahaukkojen asenteesta? Suomalaiset poliitikot on saatettu Yhdysvallat-vetoisen Länsiliittouman hallitusten talutusliekaan (eli edunvalvontaan) jota valvovat aivan muut tahot kuin ne perseet ,,, korjaan naamat ,,, jotka julkkisuudessa esiintyvät ja joiden otteesta on vaikeaa irrottautua. Ei se mahdotonta olisi mutta vaikeata se tulisi olemaan.

  Yhdysvallat liittolaisineen käy valtakirjalla aivan avointa sotaa Venäjää vastaan aseistaessaan Kiovan korruptoitunutta hallintoa. Myös muiden mukana Suomen johtava eliitti (vaan ei kansa) ovat osallistuneet sotatoimiin lähettämällä Ukrainaan tappavia ja ei-tappavia avustuksia. Onpa täältä juoksennellut Ukrainan riveihin jätkiäkin kuin parrun pätkiä.

  Mihinkä suomalaisten poliitikkojen lähettämät tappavat ja ei-tappavat avustukset – joiden sisältö on salattu – Kiovan pahamaineiselle ja yltiökorruptoituneelle hallinnolle – valheellisesti Suomen kansalaisten nimissä – sitten kohdentuvat? Kas tässä listaa:

  Sotatoimiin venäläisiä sotilaita ja ukrainalaisia siviileitä vastaan joilla pyritään tappamaan niin monta kuin mahdollista, Vaaleiden blondien tyttökauppaan lännen kyltymättömille seksimarkkinoille, Lapsikauppaan pedofiiliringeille, tuottoisaan elinkauppaan, Asekauppaan eri maiden terroristiryhmille joilla tapetaan par`aikaa viattomia siviilejä, Suoranaiseen rosvoukseen ja tulonsiirtoihin oligarkeille joista osa ei enää ole Ukrainassa, Sotavankien kiduttamiseen joista tehdään Snuff-videoita, Huumekauppaan, Energiavirtojen pidätykseen länsimaihin, Terrori-iskujen suunnitteluun ja toteutukseen Venäjää kohtaan, Viljakaupan estämiseen länteen ja kolmansiin maihin aiheuttaen lukuisten ihmisten kuoleman ja pakolaisaallon Eurooppaan, venäläisten ja ukrainalaisten siviilien joukkotuhontaan, Iskuihin ukrainalaisiin ydinvoimaloihin, kouluihin, sairaaloihin ja yleensä infraan kuten siltoihin, ukrainalaisten väkivaltaisten Natsipataljoonien ylläpitoon, Poliittisen siionismin kytkyn ylläpitoon – Mossadiin, Raiskausten hyväksyttämiseen ja suosimiseen, Sopimusrikkomuksiin kuten esimerkiksi Minskin ym. sopimusten tapauksessa, Taukoamattoman ja törkeän sotapropagandan viljelyyn, Jatkuvan sodan ja nyt ydinsotaan yllyttämiseen, Valtiolliseen murhakampanjaan, Valtiolliseen terroriin, Muiden maiden kuten Suomen sotaan yllyttämiseen, Rahanpesuun, Jatkuvaan murhanhimoiseen vainontaan venäläisiä ja ukrainalaisia siviilejä kohtaan ym.

  Lista ei ole täydellinen mutta se kertoo osaltaan mihin suomalaistenkin tappavat ja ei-tappavat avustukset sijoitetaan. Lopulta havaitsemme että ei-tappavat avustukset ovat laajuudeltaan tuhovoimaisempia kuin tappavat avustukset. Te joudutte tuomiolle näistä väkivallanteoista – jos ette maallisessa (sota- ja siviilirikos)oikeudessa niin taivaallisessa sillä tekonne ovat kammottavat.

  `Joe Biden lupasi Ukrainalle edistyksellisen ilmapuolustusjärjestelmän`.
  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/other/joe-biden-lupasi-ukrainalle-edistyksellisen-ilmapuolustusj%C3%A4rjestelm%C3%A4n-sauli-niinist%C3%B6-ei-aio-soittaa-putinille/ar-AA12PuWp?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=f0ae4d0533904eb3a0db38d8c13832ef

  Lisäksi Volodimir Zelenskyi on toistuvasti torpannut kaikenlaiset rauhantunnustelut ja -pyrkimykset eikä hänellä ole aiettakaan rauhaan Venäjän suhteen vaan silkkaan joukkotuhontaan mitä venäläisiin ja ukrainalasiin siviileihin tulee.

  Mikäli rauhaan oikeasti pyrittäisiin niin Länsiliittouma (USA, Britannia, NATO ja EU) kyllä pystyisivät siihen yhdessä tunnissa ja Venäjällä olisi siihen valmius – mutta tämänkaltaista mahdollisuutta Länsiliittouman taholta ei suinkaan sallita koska päämääränä näyttää olevan kukistaa Venäjä.

  Seuraavassa esitän Psyop-tiekartan (Psyop = psykologinen operaatio) joka kohdistetaan voimalla esimerkiksi Suomeen. Asiat tulevat etenemään jäljempänä kerrotulla tavalla ja järjestyksessä ja ne esiintyvät sarjassa. Valtamedia on antanut jo useita häläreitä koskien ko. tapahtumia jotka myöhemmin jälkiviisauden kirkkaassa valossa tullaan huomaamaan kuinka ne olivatkin silkkoja `Inside jobeja` ja `väärän lipun` alla suoritettuja terroritekoja omia kansalaisia vastaan.

  Mitä enemmän kansoihin luodaan kaaosta sen paremmin voidaan peittää totuus esimerkiksi rokotekuolemista joita nyt alkaa esiintymään hälyttävissä määrin (ylikuolleisuus). Esimerkiksi viimeisin dokumentoitu tilasto huippu-urheilijoiden äkkikuolemista käsitti yli 1300 nimeä. Tavoitteena onkin globaali kaaoksen maksimointi jolla pyritään maailmanlaajuiseen jälkien peittelyyn ja jatkuvaan joukkotuhontaan.

  Tämä tarkoittaa sitä että infraa tullaan häiritsemään kyberiskuilla eli maksuliikennejärjestelmien, televiestinnän, sähköverkon ja elintarvikejakelun saattamista häiriötilaan. Näin menetellen koko oikeusvaltioperiaate on nyt vaarassa.

  Se mihin nyt pyritään kyber-hyökkäys kohdistamaan eri maissa kuten Suomessa käsittää yhden tai useamman seuraavista. Hyökkäyksen tekijät paljastuvat parhaiten siitä kun he tulevat syyttämään omista suorittamistaan kyber-iskuista ulkopuolista tahoa kuten Venäjää:

  Ensimmäisenä toteutetaan lavastettu kyberhyökkäys esimerkiksi suomalaista rahoitusinfrastruktuuria vastaan. Näin kaupungistuneet yhteiskunnat ympäri EUta saadaan ajettua kaaokseen. Tämä onkin `Great Resetin` (Suuren Nollauksen) ensimmäinen toiminto joka toteutetaan esimerkiksi Suomessa ja josta ennakkovaroitus median kautta on jo annettu.

  Seuraava kyber-hyökkäys tullaan kohdistamaan sähköverkkoon jolla on aivan sama päämäärä kuin edellisellä `inside job`:illa. Ennakkovaroitus median kautta on annettu jo tähänkin tapahtumaan.

  Tämän jälkeen tullaan käyttämään ns. `tappokytkintä` jolla pyritään internet-toimintojen täydelliseen romahduttamiseen. Näin menetellen estetään ihmisten spontaanit kommunikaatioyhteydet verkkomaailmassa.

  Aggressiivisen patogeenin vapauttamisesta on annettu myös ennakkovaroitus (Bill ja Melinda Gates säätiö). Vapautetulla patogeenilla kuten verikuumeella (Ebola/Marburg) on erittäin korkea tappoprosentti. Kysymykseen voi tulla myös nanohiukkanen joka pystyy simuloimaan patogeeniä. Tämä johtaa paniikkiin jolloin tilannetta käytetään hyväksi uusien rokotekampanjoiden edistämiseksi mutta joiden päämäärä on tappaa injektoitu.

  Incide jobina myötävaikutettu ulkomaisen tahon suorittama `väärän lipun` (falce flack) alla toimitettu operaatio johon sisältyy ydin- ja/tai säteilyterrorismia (pommittamalla tms.). Asian voi hoitaa myös droneilla ja/tai chemtrail-ruiskutuksien avulla (taivaalta käsin). Esimerkiksi Ukrainan tapauksessa ei mene kauan kun tämänkaltainen manööveri toteutetaan ja syyllinen siihen on ennalta valittu – ja se on – kuinkas muuten – Venäjä.

  Hiuksia nostattava provosointi Venäjän ja Kiinan ja mahdollisesti Intian välillä jota par`aikaa lietsotaan. BRICS-liittokunta saattaa kuitenkin tehdä ylläripyllärin näennäisvihamielisellä retoriikallaan tarkoituksenaan lopulta tuhota yksinapaista maailmanjärjestystä havittelevan Yhdysvaltain armeija. Näin menetellen Yhdysvallat asetetaan alttiiksi ulkoapäin toteutetulle hyökkäykselle.

  Tämän jälkeen vapaat vaalit lakkautetaan > esimerkiksi lääketieteelliseen- ja/tai sodanuhkaan vedoten valmiuslait terästettynä poikkeuslailla (mahd. sotatilalaki) saatetaan voimaan joka mahdollistaa kansalaisten aseiden takavarikoinnin, kotimaiset tarkastuspisteet, covid-kuolemanleirit ja vastaavat operaatiot kuten Guantamo-tyyppiset kuulustelu- ja kidutuskeskukset johon sovelletaan covid-karanteenileirejä dissitenteille.

  Perinmältään Covid-karanteenileireillä on poliittinen – ei lääketieteellinen – funktio ja niitä voidaan löytää – vain muutamia mainitakseni esimerkiksi:

  Ausseissa
  https://live-production.wcms.abc-cdn.net.au/b6ec8439948dce688d3d32ef3ebc496c?impolicy=wcms_crop_resize&cropH=897&cropW=1345&xPos=1&yPos=0&width=862&height=575
  Kiinassa (tässä vain yksi niistä lukemattomista)
  https://www.bmj.com/content/bmj/372/bmj.n307/F1.large.jpg
  https://pbs.twimg.com/ext_tw_video_thumb/1571866951173144582/pu/img/0_PRNucS0GPGgdvN.jpg
  Yhdysvalloissa
  https://i.insider.com/5e45d00d3b62b719d24f1a18?width=1136&format=jpeg
  Yhdysvalloissa yksi esimerkki FEMA-leiristä
  https://media.wired.com/photos/59a9fd7e14e3206c75dc8fd1/master/w_2560%2Cc_limit/FEMA-MainArt-71715457.jpg
  Kreikassa
  https://www.euractiv.com/wp-content/uploads/sites/2/2020/04/Ritsona-camp-Greece.jpg
  jne., jne., jne ,,,

  Kaikessa hiljaisuudessa ja mediapimennossa `karanteenileiriverkostoa` on rakennettu ympäri maailmaa. Ei suinkaan kukaan luule että leiriverkosto olisi rakennettu covidia silmällä pitäen. Leiriverkostoa käytetään loppupelissä uudelleenkoulutsleireinä joissa ihmisiä tullaan tappamaan teollisesti. Eihän kuolleet tarvitse leirejä vaan elävät. Ensimmäisessä hivutuksessa (taudit, sodat ja elintarvikkeiden puute) menehtyy 1/4 osa koko maapallon asukkaista. Loput – jotka eivät `kumarra petoa (valtiota)` seulotaan leireillä.

  Kyberhyökkäykset suoritetaan edellä luetellussa järjestyksessä mutta koska ne ovat lähes yhtäaikaisia eli sisäkkäisiä, päällekkäisiä ja rinnakkaisia niiden järjestys saattaa näyttää toiselta vaikka se ei ole sitä – koska ne vaikuttavat paikoin sama-aikaisesti. Globaalilta eliitiltä alkaa hiekka ehtyä tiimassa joten he painavat nyt paniikkinappulaa koska:

  Kansat alkavat heräämään ja joukkomielenosoituksia ja suoranaista kapinointia esiintyy kaikkialla maailmassa mutta erityisesti Euroopan Unionin jäsenmaissa joiden kansat ovat valveutuneimpia. Tästä ei ole vaikea löytää esimerkiksi you-tubesta melko raflaavia klipsejä jotka osoittavat mellakoiden ja mielenosoitusten laajuuden.

  Aktivistien corona-paljastukset lääkeyhtiöiden väärinkäytöksistä saavat aikaan virallisen corona-narratiivin romahtamisen. Ylikuolleisuutta ei voida enää peitellä edes lavastetulla ja pitkitetyllä Ukrainan `sodalla` joka sekin alkaa väljähtymään. Rokotekuolemien esilletulo kiihtyy kaiken aikaa ja niiden määrää on enää mahdoton salata koska uusienkaan ruumishuoneiden säilytyskapasiteetit eivät enää riitä.
  https://newsday.com.ng/wp-content/uploads/2022/08/mortuary.jpeg

  Yhä useamman maan kansalaiset ovat alkaneet nousemaan globalisaation tyranniaa vastaan eivätkä mitkään sensuuripyrkimykset ole pystyneet heitä pysäyttämään. Kansat ovat valveutuneet ja tämä jos mikä on globalistieliitille kauhistus.

  Seuraava globalistieliitin suorittama hyökkäysaalto ihmiskuntaa vastaan näyttäisi sijoittuvan tämän vuoden loppujaksolle – vähän ennen vuodenvaihdetta. Silloin tulemme kuulemaan kummia ja sen jälkeen asiat kehittyvät lievästi sanottuna oudoiksi. Tämän jälkeen mikään ei ole niin varmaa kuin epävarmaa.

  Kysymys kuuluu: Olemmeko me Länsiliittouman trolleja kun esitämme asiamme edellä kerrotulla tavalla? Vastaus on harvinaisen yksiselitteinen ja selkeä: Emme ole! Edelleen kysymys kuuluu: Olemmeko me Venäjän ja/tai Putinin trolleja kun esitämme asiamme edellä kerrotulla tavalla? Vastaus on tässäkin tapauksessa selvä ja yksinkertainen: Emme ole!

  Me siirrymme nyt ihmiskuntana profeetallisessa kuvakielessä käytettyyn `punaisen ratsukon` aikaan josta on kirjoitettu. Tämä toteutuu heti `valkoisen ratsukon` jälkeen jonka ratsastajalla oli päässään kruunu (lat. Corona) ja joka lähti `voittajana voittamaan` eli sitä ei voida pysäyttää – niin kuin olette huomanneetkin.

  Näin on kirjoitettu: `Lähti toinen hevonen, tulipunainen, ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka` (Ilm 6:4). Ja näin tulee tapahtumaan! Nyt siirrymmekin aikakauteen jossa `toisen käsi on toista vastaan` ja esimerkiksi anarkia yleistyy ja poliittisista murhista tulee arkipäivää.

  Toteutuu niin kuin vanhoissa kirjoituksissa on ennustettu: Sinä päivänä kun te näette idän karhun joka `nostettiin toiselle kyljellensä ,,, ja sille sanottiin näin ,,, `Nouse ja syö paljon lihaa` (Dan 7:5) nousevan – alkaa tapahtumaan. Tämä on pahaenteinen merkki! Se ei tiedä hyvää!
  https://www.wallpaperflare.com/static/81/902/532/bear-brown-bear-lying-nature-reserve-wallpaper.jpg

  Näyttää siltä että näiden päivien jälkeen mitä tulee tapahtumaan tapahtumat tulevat etenemään nopeutetussa tempossa – itseasiassa progressiossa – jolloin tulee esiintymään seitsemän peräkkäistä mutta järkyttävää tapahtumaa joista ensimmäinen on jo iduillaan.

  Ensimmäisen sarjan seitsemäs tapahtuma laukaisee toisen sarjan seitsemän tapahtumaa ja toisen sarjan seitsemäs tapahtuma lukaisee viimeiset seitsemän tapahtumaa. Veikkaanpa että siinä untuva tuulettuu!

  Mutta painakaa tämä visusti mieliinne mitä seuraavaksi kuulette: `Mutta niiden kuningasten päivinä (kun Multipolaarinen maailmanjärjestys alkaa saada muotoaan) on taivaan Jumala pystyttävä valtakunnan, joka on kukistumaton iankaikkisesti` (Dan 2:44). Tämä (Dan 2:44) on se luvattu suuren suuri `merkki taivaissa` koska Herran seurakunta (Kyrios ekklesiae) kokee restoraation.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat