Juutalaisryhmä järjesti potkut valkoiselle opettajalle

Juutalaisten johtama Southern Poverty Law Center (SPLC) -painostusjärjestö on ryhmä, jonka tavoitteena on vähentää valkoisten yhteiskunnallista valtaa Yhdysvalloissa.

SPLC on viime aikoina keskittynyt ahdistelemaan Amerikassa perustettua valkoisille suunnattua keskustelufoorumi Stormfrontia. Sionistit ovat aiemmin onnistuneet painostamaan esimerkiksi Italian hallituksen estämään kansalaisten pääsyn sivuille. Näin toimii sionistien käsitys sananvapaudesta ja demokratiasta.

Verkkosivujen lisäksi SPLC vainoaa mielestänsä väärää mieltä olevia yksityishenkilöitä. Järjestö uskoo, että Philip Holthoff -niminen arkansasilainen opettaja kirjoittaa toisinaan Stormfront-foorumille. Holthoffin väitetään käyttävän nimimerkkiä ”David Lee Saxon”. SPLC:n strategiana on hankkia sionismin ja monikulttuurisuuden kritisoijille potkut työpaikoiltaan, estää heitä kertomasta mielipiteitään ja eristää heidät kokonaan ympäröivästä yhteiskunnasta. Nyt Holthoff onkin erotettu opettajanvirastaan ja koulun johto tutkii nimimerkin ”David Lee Saxon” kirjoituksia.

Mikä Holthoffin kirjoituksissa sitten ärsyttää juutalaisia? Alla näyte hänen teksteistään:

Maailmankatsomukseni on tämä: jokaisen rodun piirissä on sekä hyviä että huonoja ihmisiä. En kiistä sitä. On olemassa jotain todella pahoja valkoisia ja on olemassa myös hyvin eläviä suoraselkäisiä mustia. Mielestäni tässä ei siis ole kyse siitä, onko maailmassa hyviä mustia ja huonoja valkoisia vai ei. Molempia kyllä löytyy! Paljon tärkeämpi kysymys on se, tulevatko valkoiset kuolemaan sukupuuttoon, mikäli nykyinen väestökehitys jatkuu. On myös selvitettävä, toimiiko yhteiskunnassamme ryhmiä, jotka edesauttavat valkoisten kuolemista sukupuuttoon. Tämä on tärkeää, ei se, onko maailmassa hyviä mustia ja huonoja valkoisia.”

SPLC muistuttaa paljon niin ikään juutalaisten luomaa NAACP-järjestöä. Molemmat ovat painostusryhmiä, joita äärijuutalaiset käyttävät hyväkseen Kevin MacDonaldin kuvaamassa evolutiivisessa sodassa valkoista isäntäkansaa vastaan. ”Monikulttuurisuutta” kannattavat juutalaisjärjestöt vaativat maahanmuuttajia ainoastaan valkoisiin maihin, kuten Yhdysvaltoihin ja Euroopan valtioihin. Sionistit eivät koskaan vaadi valkoista monikulttuurisuutta Afrikkaan puhumattakaan, että he haluaisivat afrikkalaisia Israeliin. SPLC onkin vihajärjestö, joka toimii rasistisesti valkoisia vastaan.

Daily Stormer

3 kommenttia

  1. Valkoiset ovat lainsuojattomia. Meillä ei ole vaikutusvaltaisia puolustusjärjestöjä, sillä kaikki sellaiset järjestöt julistettaisiin rasistisiksi tai ”valkoiseen ylivaltaan” tähtääviksi. Eikä mitään suurta liikettä koskaan tulekaan sillä enemmistö on pelkureita ja kosher-konservatiiveja, jotka välttävät rasistin leimaa katkeraan loppuun saakka. Usein kuulee sanottavan: ”Tuollainen ääriajattelu ei kuulu demokratiaan” tai muuta sen kaltaista. Todellisuudessa näin sanomalla he vain peittävät saamattomuuttaan.

    Suomalaiset ovat orjakansaa, jotka kiroavat maailman pahuutta hiljaa mielessään ja puristavat nyrkkiä taskussaan. He kuvittelevat että orjat voivat saada vapautensa jos äänestävät keskenään siitä, pitäisikö anoa isäntää vapauttamaan heidät. Ja jos vastaus on kieltävä, niin katsotaan uudestaan muutaman vuoden päästä.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Joku njäistä SPLC:n korkeista päälliköistä on puolalaisen kommunistisissin pojanpoika. Tämä sissi pyöritti tuhoamisleiriä saksalaissiviileille.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat