Juutalaisten holokaustin myytti 6 miljoonasta uhrista

Don Heddesheimerin kirja The First Holocaust: Jewish Fundraising Campaigns With Holocaust Claims During and After World War One on keskeinen osa revisionistien palapeliä. Kirjassaan Heddesheimer dokumentoi vakuuttavasti juutalaisten lukuisat aikaisemmat yritykset levittää petollista ja valheellista propagandaa hirmuteoista ennen ja jälkeen sekä I Maailmansodan aikana. The First Holocaust käsittää uskomattoman määrän lehtileikkeitä ja propagandalehtisiä, joissa esitetään väitteitä Euroopan juutalaisten kärsimyksistä ja välittömästä tuhosta aina 1800-luvun lopulta alkaen. Artikkeleiden joukosta havaitaan juutalaisten käyttäneen kymmeniä kertoja ennen II Maailmansotaa mystistä lukua ”6.000.000” esittämään juutalaisten määrää, jotka ovat kuoleman tai tuhon partaalla eri konfliktien ja mullistusten aikoina niin Euroopassa kuin Venäjälläkin. Tämä kirja tuo vastaansanomattomasti julki näiden pahaenteisten sionistikampanjoiden ja mediahyökkäysten tarkoituksellisen petoksen – kauan ennen Hitlerin nousua Saksan valtakunnankansleriksi vuonna 1933 – petoksen, jonka tarkoituksena oli herättää julkista sympatiaa ja taloudellista tukea juutalaisten poliittisille tavoitteille, pääasiassa Israelin valtion perustamiselle.

 

juttukuva3__2-m0913

Salaperäisen tekaistun luvun ”6.000.000 kuollutta tai kuolevaa juutalaista” pakkomielteinen toistelu, joka on alkanut vähintään 40 vuotta ennen II Maailmansodan tapahtumia, vie uskottavuuden ja tekee tyhjäksi väitteen, että kuusi miljoonaa juutalaista olisi tuhoutunut Euroopassa vuosina 1939 – 1945, kuten juutalaiset väittävät. Se oli valhe ensimmäisellä kerralla ja se on valhetta edelleen!

Ei-juutalaisten väestö länsimaissa on jo vuosikymmenien ajan hukutettu ja kyllästetty jatkuvalla vyöryllä holakausti-aiheisia Hollywood elokuvia, televisio-ohjelmia, ”dokudraamoja”, kirjoja ja muistelmia, sekä pakollisella ”holokaustiopetuksella” koulussa halki Amerikan ja Euroopan. Tämän salakavalan maailmanlaajuisen propagandakampanjan päätavoite on yksinkertaisesti aivopestä ei-juutalaiset säälittävän pelon ja jähmettyneisyyden tilaan, kun meitä samalla alistetaan ideologisesti, taloudellisesti ja fyysisesti juutalaisten toimesta. Sen tarkoituksena on myös tehdä laittomaksi kaikki kritiikki juutalaisia ja Israelia kohtaan sekä houkutella ei-juutalaiset omaksumaan juutalais- ja sionistimyönteinen maailmankuva. Inhottavine holokaustivalheineen sionisti-myytintekijät opettavat nuoria koululaisia vihaamaan saksalaisia ja eurooppalaisia ylipäänsä. Nämä lapset, jotka eivät tiedä muusta eivätkä osaa itse vielä ajatella, uskovat sokeasti nämä tarinat eivätkä tule koskaan kyseenalaistamaan heille opetettuja asioita kasvettuaan aikuisiksi. Lapsiin iskostettu sionistien holokaustifiktio vahingoittaa nuorten mieliä pysyvästi. Lasten ja nuorten pakkosyöttäminen vääristetyillä tiedoilla ja selvillä valheilla II Maailmansodasta heidän saamiseksi sympatisoimaan juutalaisia ja heidän petollisia tavoitteitaan, kuten sionismi ja kommunismi, on moraalitonta, tuhoisaa ja rikollista. Sen täytyy loppua!

Mikä on luvun 6.000.000 merkitys ja mistä se on lähtöisin?

Salaperäisellä luvulla on todella mielenkiintoiset juuret. Juutalaiset ovat vankkumatta korostaneet lukua kuusi miljoonaa propagandassaan hirmutöistä jo vuodesta 1890 aina vuoteen 1945. II Maailmansota päättyi 1945 ja siitä lähtien mystinen luku 6.000.000 on saavuttanut pyhän ja loukkaamattoman tosiasian statuksen. Tämä saavutettiin toistuvalla likaisella ja valheellisella holokaustihuijauksen petoskampanjalla uutisissa, lehdissä ja viihteessä, etupäässä juutalaisten Hollywoodissa. Aivan kuten juutalaiskommunisti massamurhaaja Vladimir Lenin sanoi: ”valhe jota toistellaan tarpeeksi muuttuu totuudeksi.” Tämä juutalaisten petoskampanja voimistui tasaisesti vuosien myötä. Aina juutalaisten aistiessa tietoisuuden lisääntymistä huijauksestaan ja rikoksista ihmisyyttä vastaan he valittivat suurempaan ääneen keksimästään holokaustista hallitsemassaan median verkostossa. Siksi he luotaavat koko ajan yleistä mielipidettä.

Maailman johtajat, presidentit, pääministerit, kuninkaat, kuningattaret, paavit, papit ja pyhät miehet polvistuvat nöyristelevän kunnioituksen vallassa myyttisen ”6.000.000 juutalaisen” edessä, jotka eivät tuhoutuneet ”natsien kaasukammioissa”, sillä sellaisia kammioita ei ollut. Historian tutkimus osoittaa, että juutalaisten omituinen päähänpinttymä lukuun kuusi miljoonaa juontaa juurensa vanhasta uskonnollisesta ennustuksesta Toorassa. Eräiden lähteiden mukaan ennustus maalaili, että juutalaiset voisivat lunastaa ja vallata takaisin Palestiinan ja perustaa juutalaisten kotimaan ”Israelin” vasta, kun 6.000.000 juutalaista kuolee tulisessa uhrauksessa (eli ”Holokausti”) verenhimoiselle heimojumalalleen Jahvelle. Juutalaiskirjailija Benjamin Blench vahvisti tämän teorian kirjassaan ”Hepreankielisten sanojen salaisuudet”:

Hepreankielinen sana TaShuVU tarkoittaen ’olette palaava’ on kirjoitettu väärin. Siinä pitäisi kieliopin mukaan olla vielä yksi vav muodostaen TaShUVU. Kirjain vav tarkoittaa myös numero kuutta, joten ilman sitä sana tarkoittaisi ennustusta juutalaisten palaamista kotimaahansa. Lukumystiikan mukaan sana voidaan myös muuttaa vuosiluvuksi 708, mikä sattuu olemaan vuosi 1948 heprealaisessa kalenterissa 5708 (ilman vuosituhatta, kuten tapana on). Ennustus siis toteutui täydellisesti, kun palasimme pyhään Israeliin, 6 (vav) puuttuen, eli tärkeät kuusi miljoonaa kansastamme, jotka tuhoutuivat holokaustissa.

Muita vastaavia kommentteja, joissa on selvitelty uskonnollisia kirjoituksia liittyen lukuun kuusi, löytyy lukemattomia varsinkin juutalaisten keskuudessa. Erään huomion mukaan Tooran ennustus vaati, että kuuden miljoonan juutalaisen tulee ”kadota” ennen kuin Israelin valtiota voidaan perustaa. Israelilainen historioitsija Tom Segev kuvailee lukua kuusi miljoonaa yritykseksi muuttaa holokaustitarinaa valtionuskonnoksi. Robert B. Goldmannin mukaan juutalaisvaltiota ei olisi ilman holokaustia. Tästä seuraa yksinkertainen johtopäätös: Jotta ennustus toteutuu ja Israelista voisi tulla ”virallinen valtio”, pitää 6 miljoonan juutalaisen palaa uuneissa (kreikan sana ’holokausti’ tarkoittaa polttouhria). Jahve vaatii juutalaiskansan puhdistumista, mistä merkkinä 6 miljoonaa sielua täytyy puhdistaa polttoroviolla.

Onko pelkkää sattumaa, että hatara ja älytön tarina II Maailmansodan aikana ”kaasukammioissa” murhatuista ja ”uuneissa” poltetuista 6.000.000 juutalaisesta antoi juutalaisille sysäyksen ja heidän tarvitsemansa oikeutuksen maailman silmissä ”palatakseen voittoisasti” sodan loputtua ”luvattuun maahan” vuonna 1948? He valtasivat ja puhdistivat etnisesti suurimman osan Palestiinasta asevoimin ja terrorismilla sekä loivat rasistisen apartheid-valtion nimeltään Israel. Kaikki tämä vain sattui sopimaan täydellisesti ikivanhaan Tooran ennustukseen? Tuskin!

Nykyään holokaustitarina on muodostunut osaksi kultin kaltaista valtion valvomaa ja suojelemaa uskonnollista dogmaa, sillä sitä ei saa kyseenalaistaa, kiistää tai arvostella, jossain Euroopan valtioissa jopa vankeuden tai raskaiden sakkorangaistusten uhalla! Siitä on muodostunut Holokaustiteollisuus, jossa ”juutalaisten kärsimyksiä” käytetään törkeästi juutalaisen rahakoneiston hyväksi. Kaiken kukkuraksi siitä on tullut juutalaisten uskonkiihkoilijoiden ja idealistien lyömäase, jolla vaientaa kaikki ei-juutalaisten vastustus, kritiikki tai arvostelu ”valituksi kansaksi” itsensä nostamia kohtaan.

Seuraavassa pitkä listaus alkuperäisistä lehtileikkeistä ja propagandalehtisistä, joita julkaistiin jo vuodesta 1900 alkaen. Huomatkaa, miten kaikissa esiintyy luku 6.000.000 juutalaista, jatkuva rahan ja maan kerjääminen ja termi ”holokausti”. Merkittävää on myös se, että suurin osa propagandan laatijoista oli Wall Streetin rikkaimpia pankkiireja ja sionistiryhmien johtajia (esim. Schiff ja Warburg).

1900 Amerikkalainen sionistijohtaja rabbi Stephen S. Wise lipsautti holokaustihuijauksen taustalla olevan sionistien tavoitteen: Edistää julkista sympatiaa sionismille (juutalaisten Palestiinan valtaus).

juttukuva3__3-m0913

1902 Ensyklopedia Britannican 10. painoksessa ”antisemitismin” kohdalla selitetään ”Kuuden miljoonan juutalaisen” joutuvan Romaniassa ja Venäjällä ”järjestelmällisesti alistetuiksi”.

juttukuva3__4-m0913

1905 Juutalainen saarnaaja julisti, että mikäli (juutalaisten johtama) kommunistikapina Venäjällä onnistuu pitkän tähtäimen tavoitteessaan, tsaarin hallinnon kumoamisessa, sionismi muuttuisi tarpeettomaksi. ”6.000.000 juutalaista” mainitaan.

juttukuva3__5-m0913

New York Times uutisoi: ”Vuosien 1890 ja 1902 välillä hän aiheutti 6.000.000 juutalaisen karkotuksen Venäjältä.

juttukuva3__6-m0913

1906 Juutalaistiedottaja kertoi yleisölleen Saksassa, että Venäjän hallituksella oli ”ratkaisu juutalaiskysymykseen”, 6.000.000 juutalaisen ”tuhoaminen murhaamalla”. Ei Venäjällä tietenkään ollut sellaisia suunnitelmia, kuten ei Saksallakaan, mutta tämä kuvitteellinen tarina nostettiin kuitenkin esiin II Maailmansodan aikaan ja muutettiin syyllistämään saksalaisia sillä kertaa.

juttukuva3__7-m0913

1908 Piilojuutalaiset organisoivat vallankaappauksen Ottomaanien valtakunnassa ja syrjäyttivät sulttaanin.

1910 Amerikan Juutalaisen Komitean (AJC) vuosiraportissa väitetään, että Venäjällä on ollut vuodesta 1890 lähtien tavoitteena ”karkottaa tai tuhota kuusi miljoonaa juutalaista”.

juttukuva3__8-m0913

1911 Max Nordau (Maailman Sionistijärjestön perustaja yhdessä Theodore Herzlin kanssa) esitti ällistyttävän lausunnon Sionistien 10. kongressissa Sveitsin Baselissa väittäen, että ”6.000.000 juutalaista tulisi tuhoutumaan”. Tämä tapahtui 22 vuotta ennen Hitlerin valtaan astumista ja 3 vuotta ennen I Maailmansotaa.

juttukuva3__9-m0913

1914 I Maailmansodan verilöyly alkoi ja juutalaiset valittivat jo ”6.000.000 juutalaisen olevan vaarassa”.

juttukuva3__10-m0913

1915 Juutalainen johtaja Louis Marshall julisti: ”Maailmassa on nykyään 13 miljoonaa juutalaista, joista yli 6.000.000 on keskellä sotavyöhykettä. Heidän henkensä on vaarassa ja he kokevat kaikenlaista kärsimystä ja murhetta.

juttukuva3__11-m0913

Piilojuutalaiset ”Nuoret turkkilaiset” joukkomurhasivat 1,5 miljoonaa Armenian kristittyä, sekä 250.000 Kreikan ja Assyrian kristittyä.

1917 Juutalaisten eturyhmät suostuttelivat Brittihallituksen tukemaan sionistien pyrkimyksiä Palestiinan muokkaamiseksi juutalaisten kotimaaksi. Englantilainen virkamies James Arthur Balfour teki ”Balfourin julistuksen”, joka osoitettiin sionistipampulle Lordi Rothschildille.

juttukuva3__12-m0913

Samana vuonna radikaalit juutalais-Marxistit ottivat vallan Venäjän Bolshevikkivallankumouksessa muodostaen ensimmäisen sionistivaltion, Neuvostoliiton. Juutalaiset kidnappasivat tsaari Nikolai II perheineen ampuen ja seivästäen heidät. ”Vallankumousta” johtivat juutalaiset Leon Trotsky, Lazar Kaganovich, Lev Kamanev, Grigory Zinoviev, Jacob Sverdlov, Moisei Uritsky, Alexander Parvus, Karl Radek ja puolijuutalainen filosemitisti Vladimir Lenin. Heitä rahoittivat kansainväliset kapitalistijuutalaiset pankkiirit: Jacob Schiff, Max Warburg ja lopulta myös Rothschildit. Kommunistijuutalaiset ja heidän kätyrinsä jatkoivat 60 vuotta hirmuvaltaansa. 40 miljoonaa venäläistä ja itäeurooppalaista ei-juutalaista kuoli Gulagin vankityöleireillä, keskitysleireillä ja joukkoteloituksissa sekä juutalaiskommunistisen hallinnon tarkoituksella aiheuttamissa nälänhädissä.

juttukuva3__13-m0913

1918 ”Kuusi miljoonaa sielua” tarvitsee rahaa miljardi dollaria.

juttukuva3__14-m0913

Englantilaiset valtasivat ja ottivat haltuun Palestiinan luoden lopulta Palestiinan Brittiläisen Mandaatin vastoin Palestiinassa asuvien arabien tahtoa.

Samana vuonna juutalainen kommunistijohtaja Grigory Zinoviev ilmoitti suunnitelmista tuhota 10.000.000 venäläistä.

juttukuva3__15-m0913

1919 Pian I Maailmansodan jälkeen sionistit väittivät ”kuuden miljoonan juutalaisen holokaustin” olevan välitön uhka Euroopassa tarkoituksenaan petollisella kampanjalla hankkia rahaa juutalaisten hyväntekeväisyydelle ja samalla harhauttaa yleisön huomiota juutalaisten osallisuudesta kommunismiin, bolshevikkien julmuuksiin Venäjällä ja Armenian kansanmurhaan.

juttukuva3__16-m0913

juttukuva3__17-m0913

juttukuva3__18-m0913

1920 Juutalainen avustuskampanjan mainos toteaa: ”Tänä päivänä 6.000.000:ta juutalaista odottaa synkimmät kohtalon päivät ikinä kansan historiassa.

juttukuva3__19-m0913

1921 Venäläiset patriootit saivat jalansijaa juutalaisia bolshevikkivallananastajia vastaan. Hyödyttömässä yrityksessään salata merkittävä osallisuutensa bolshevikkien hirmuteoissa Venäjällä juutalaiset vetivät esiin jälleen ”kuusi miljoonaa” myytin.

juttukuva3__20-m0913

1922 Sionistijohtaja Nahum Sokolov rehenteli järjestäytyneiden juutalaisten kunnianhimoisilla suunnitelmilla julistaessaan sionistikonferenssissa Kalifornian Carlsbadissa: ”Kansojen Liitto on juutalaisten keksintö ja Jerusalem tulee jonain päivänä olemaan maailman rauhan keskus.

juttukuva3__21-m0913

1931

juttukuva3__22-m0913

1932 Juutalaiset suorittivat tarkoituksellisen kansanmurhan. Vaientaakseen kansallismielisten vastustuksen kommunistien vallankaappausta kohtaan Neuvostodiktaattori Josef Stalin määräsi juutalaisten hallitseman Turvallisuuspoliisin (NKVD) järjestämään Ukrainaan nälänhädän. Stalinin juutalaiset apulaiset ja salaisen poliisin johtajat (Kaganovich, Beria, Yagoda jne.) käynnistivät säälimättömät tappavan näännyttämisen suunnitelmat. Noin 6 – 7 miljoonaa ukrainalaista miestä, naista ja lasta kuoli todellisessa holokaustissa, joka tunnetaan nykyään nimellä holodomor (nälällä tappaminen).

juttukuva3__23-m0913

1933 Hitler astui valtaan Saksassa. Hän oli vahvasti juutalaisten koronkiskontaa vastaan (joka rahaa lainaamalla saattaa kaikki valtiot velkaorjuuteen), joten hän alkoi välittömästi painaa omaa valtion säätelemää rahaa rikkoen näin juutalaisten pankkimonopolien kuolonotteen. Hitler myös erotti juutalaiset kaikista valtionviroista, mediasta, koulutuksesta ja pankeista, jotka olivat olleet heidän hallussaan siihen asti.

Tästä syystä maailman juutalaiset julistivat sodan Saksalle. Juutalaiset ympäri maailman käynnistivät laajoja talousboikotteja saksalaisille tuotteille toivoen siten taloudellisesti nujertavansa Saksan ja syrjäyttävänsä Hitlerin uuden hallituksen.

juttukuva3__24-m0913

Juutalaisten maanpetturuus aiheutti laajaa vihaa saksanjuutalaisia kohtaan ja loi jännitteitä juutalaisten ja ei-juutalaisten välillä Saksassa. Tietoisena juutalaisten petturuudesta ja laajasta osallisuudesta kommunismiin ja veriseen bolshevikkivallankumoukseen natsit julistivat juutalaiset ”Valtion vihollisiksi” ja lopulta sulkivat heidät II Maailmansodan aikana keskitysleireille ja työleireille.

1936 Niinkin varhain kuin 1936 sionistit, jotka alun perin loivat sanonnan Lopullinen Ratkaisu Juutalaiskysymykseen, tiesivät jostain syystä, että tasan 6.000.000 juutalaista oli ”vaille toivoa tai tulevaisuutta”.

juttukuva3__25-m0913

Juutalaiset jatkoivat Palestiinan puolesta agitointia Yhdysvalloissa ja Euroopassa pelastaakseen juutalaiset ”holokaustilta Euroopassa”. Nämä hämmästyttävän profeetalliset sanat lausuttiin yli kolme vuotta ennen Saksan hyökkäystä Puolaan, ennen ghettoja tai keskitysleirejä.

juttukuva3__26-m0913

juttukuva3__27-m0913

1938

juttukuva3__28-m0913

juttukuva3__29-m0913

1939 Puola kieltäytyi Saksan jotakuinkin kohtuullisista aluevaatimuksista I Maailmansodassa menettämistään alueista. Syyskuussa Saksa hyökkäsi Puolaan lännestä ja Neuvostoliitto idästä. Englanti ja Ranska julistivat välittömästi sodan Saksaa vastaan Puolaan hyökkäämisen varjolla. Ne eivät kuitenkaan julistaneet sotaa Neuvostoliittoa vastaan, joka hyökkäsi samaan aikaan Puolaan ja muutama kuukausi myöhemmin Suomeen, sillä Neuvostoliitto oli jo juutalaisten hallussa, oli ollut vuodesta 1917. Liittoutuneet, jotka olivat muka huolestuneita alistettujen kansojen turvallisuudesta, dumppasivat Puolan ja muut Itä-Euroopan valtiot neuvostokommunistiteurastajien haltuun sodan loputtua. Koko sodan tarkoituksena oli tuhota Saksa, joka oli lipsunut juutalaisten käsistä. Puola oli pelkkä pelinappula, jolla liittoutuneet höynäyttivät Saksan sotaan.

juttukuva3__30-m0913

Saman vuoden helmikuussa juutalaiset vinkuivat ”kuudesta miljoonasta” avuttomasta uhrista, seitsemän kuukautta ennen sodan alkua. Chaim Weizmann nousi jälleen julistamaan: ”Kuuden miljoonan ihmisen kohtalo on vaakalaudalla!”

juttukuva3__31-m0913

juttukuva3__32-m0913

1940 Nahum Goldmann ennustaa ”kuusi miljoonaa juutalaista” uhria ennen yhdenkään keskitysleirin valmistumista.

juttukuva3__33-m0913

1941 Amerikan juutalainen Theodore Newman Kaufman kehitti suunnitelman kaikkien saksalaisten hävittämiseksi pakkosterilisaatiolla ja julkaisi ilkeät suunnitelmansa kirjassaan ”Saksan pitää kadota!” Tätä juutalaisten ”Lopullista ratkaisua” saksalaisista ylistettiin juutalaisten omistamissa amerikkalaisissa julkaisuissa.

juttukuva3__34-m0913

1942 Englantilainen juutalainen Victor Gollancz ennusti 6.000.000 juutalaisen kuolevan.

juttukuva3__35-m0913

1943 Sionistijärjestö Amerikan Juutalainen Komitea (AJC) väitti natsien käynnistäneen suunnitelmat 6.000.000 juutalaisen tappamiseksi.

juttukuva3__36-m0913

Sionistijuutalainen Hollywoodin käsikirjoittaja Ben Hecht ujutti valheen ”kuudesta miljoonasta” Valittuihin Paloihin. Myöhemmin hän kannusti sionistien terroristijärjestö Irgunia Palestiinassa ”kirjoittamalla propagandaa ja osallistumalla varainkeruuseen”.

juttukuva3__37-m0913

Saksalaiset sotilaat löysivät itärintamalta Katynin metsästä venäläisten vuonna 1940 murhaamien 22.000 puolalaisen joukkohaudan. Juonikkaat liittoutuneet tiesivät urhean liittolaisensa Neuvosto-Venäjän olevan joukkomurhaaja, mutta asiasta ei hiiskuttu. Kun asia vihdoin tuli pakosti esiin, yritettiin hirmutyö vierittää Saksan niskoille!

1944 Syyskuussa Yhdysvaltojen juutalaisen kommunistiliiton johtajat ennustivat ennenaikaisesti, että lähes kuusi miljoonaa juutalaista oli tapettu, kahdeksan kuukautta ennen sotatoimien päättymistä, kauan ennen kuin asiaa olisi voitu tietää tai laskea edes summittaisesti.

juttukuva3__38-m0913

Vuoden lopulla, puoli vuotta ennen sodan päättymistä, ainakin kolme sanomalehteä julkaisi artikkeleita tiedottaen myyttisestä ”kuuden miljoonan juutalaisen” kuolemasta. Kaikki propaganda-artikkelit pohjautuivat venäläisjuutalaisen propagandisti Ilya Ehrenburgin valheisiin.

juttukuva3__39-m0913

New York Times uutisoi juutalaisryhmien vaatineen Englannin ja Yhdysvaltojen hallituksia ryhtymään kaasuhyökkäyksiin natseja vastaan.

juttukuva3__40-m0913

1945 Jo kuukausia ennen sodan päättymistä lehdissä alkoi vilistä lukuisia viittauksia yllättävän tarkkoihin tappioihin, jotka lähes poikkeuksetta sisälsivät sanat ”kuusi miljoonaa kuollutta juutalaista”.

juttukuva3__41-m0913

Häntä pidetään Vasily Grossmanin ohella koko holokaustihuijauksen taustavoimina. Yhdessä he kirjoittivat kohtuuttoman antisaksalaisen vihateoksen ”Mustan Kirjan”, jota esiteltiin natsioikeudenkäynneissä silminnäkijäkertomuksena, vaikka suurin osa kertomuksista on todellisuudessa mahdottomia kauhutarinoita, jotka on sittemmin todistettu täysin perättömiksi.

juttukuva3__42-m0913

Jo maaliskuussa ennen sodan loppua Joseph Thon edustaen Puolan juutalaisten kansallista järjestöä Amerikassa lausui komitealle: ”Saksalaiset murhasivat kylmäverisesti yli 6.000.000 Euroopan juutalaista… Syytän koko Saksan kansaa siitä, että he teurastivat  vuosien 1939 ja 1945 välillä jopa 15.000.000 ihmistä, mukaan lukien 6.000.000 juutalaista.”

juttukuva3__43-m0913

Toukokuussa 1945 New York Times uutisoi, että yli 6.000.000 ihmistä oli ”vapautettu” natsien keskitysleireiltä.

juttukuva3__44-m0913

juttukuva3__45-m0913

juttukuva3__46-m0913

1946 Vuosi sodan jälkeen juutalaiset lainasivat jo sujuvasti ”kuuden miljoonan” myyttiä virallisena totuutena.

juttukuva3__47-m0913

Samaan aikaan sionistiterroristit kylvivät tuhoa Palestiinassa teurastaen arabimiehiä, -naisia ja -lapsia, kuten Deir Yassinin verilöylyssä.

juttukuva3__48-m0913

Irgunin terroristit räjäyttivät King David hotellin Menachem Beginin johdolla (josta tuli myöhemmin Israelin pääministeri). Juutalaisterroristit olivat naamioituneet arabeiksi ja tappoivat räjähdyksessä 91, joista 28 Brittivirkamiehiä.

juttukuva3__49-m0913

1947 – 1949 Kahden vuoden aikana sionistijuutalaiset tuhosivat 419 arabikylää ja rakensivat juutalaisasutuksia tilalle. Palestiinan etninen puhdistus on jatkunut nykypäiviin asti.

juttukuva3__50-m0913

Kesti pitkään II Maailmansodan päättymisen jälkeen, ennen kuin kuolleiden määriä saatiin arvioitua järkeviin mittasuhteisiin. Kuusi miljoonaa oli juuttunut sitkeästi yhteiskunnan kollektiiviseen tajuntaan. Ensyklopedia Britannican vuoden -63 laitos tarjosi natsien Mauthausenin leirillä kuolleiden juutalaisten määräksi 2.000.000. Nykytietämyksen valossa lukua on muutettu 95 tuhanteen, joista vain 14.000 oli juutalaisia.

juttukuva3__51-m0913

Alun perin pelkästään Auschwitzissa sanottiin kuolleen 4.000.000 ihmistä, mikä luku päätyi alkuun muistolaattaankin. Sittemmin lukua laatassa ja virallisissa historiankirjoissa on muutettu rankasti alaspäin. Laatassa lukee edelleen 1,5 miljoonaa, mutta arvioitu luku on 1,1 miljoonaa, joista alle miljoona juutalaista, leirin virallisen kirjanpidon mukaan siellä kuoli vain 69.000.

 

juttukuva3__52-m0913

 

juttukuva3__53-m0913

Nürnbergin oikeudenkäynneissä esitettiin Majdanekin leirillä Puolassa kuolleen 1,5 miljoonaa, mutta nykyään virallinen luku on vain 79.000 kuollutta. Yksittäisten leirien lukuja on tarkistettu merkittävästi alaspäin, mutta juutalaisten myyttistä ”kuutta miljoonaa” ei ole koskaan virallisesti kiistetty tai muokattu järkeviin mittasuhteisiin, sillä se on heille ”uskon asia”, osa virallista totuutta, Tooran ennustukseen uskojien itsepetosta. Oppineet revisionistit, jotka ovat huolellisesti käyneet läpi todisteita ja paikalla käyneiden ottamia valokuvia ja omakohtaisia kokemuksia ja kertomuksia, ovat päätyneet arvioimaan saksalaisten keksitysleireillä kuolleiden määräksi noin 300.000 – 500.000, joista noin puolet juutalaisia. Yleisin kuolinsyy leireillä oli lavantautiepidemia ja nälkiintyminen.

juttukuva3__54-m0913

Näiden juutalaisten levittämien poskettomien lukujen lisäksi holokaustiin liittyen on kumottu paljon muitakin villejä huhuja, jotka alkoivat elää omaa elämäänsä kansakunnan virallisena totuutena. ”Kaasukammiot”, ”höyrykammiot”, ”tukehduttamishuoneet” ja monimutkaiset kidutus- ja tappovälineet on luokiteltu tieteis- ja kauhutarinoiksi vailla totuuspohjaa. Em. Mustassa Kirjassa kerrottiin maanalaisista sähköisistä krematorioista ja sähkötuoleista, joita ei ollut olemassa, kerrottiin veren virtaavan jokina ja juutalaisten luujauhoa käytetyn rakennusmateriaalina. Natsit eivät myöskään tehneet juutalaisten ihosta lampunvarjostimia tai kehon rasvasta saippuaa. Israelin juutalaiset ovat julkisesti kumonneet joitakin näistä huhuista, mutta silti toisinaan tapaa juutalaisia ja ei-juutalaisia, jotka vannovat näiden ”totuuksien” nimeen.

juttukuva3__55-m0913

 

Alkuperäinen artikkeli: http://www.radioislam.org/islam/english/revision/six_million_myth.htm

 

 

 

147 kommenttia

 1. Tuo Sokolovin visio esitettiin muistaakseni jo 1903 tai 1907 sionistikonferenssissa. Se vuodettiin 1922 läsnäolleen suusta lehdistöön. Korjatkaa, jos olen väärässä.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Saatan tosin sotkea vuodettuun Nordaun ”tikapuu-esitykseen”, jossa siis jo 1906 esitettiin, kuinka Englannin avulla tulevassa maailmansodassa muodostetaan mandaatti ja josta sitten muodostuu tuleva maailman pääkaupunki.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Hienoa nyt varmasti kiemurrellaan taatusti vihan ja tuskanhien vallassa nimeltä mainitsemattomissa paikoissa.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 3. Jokaisen oikean kristityn velvollisuus on totuus ja totuuden levittäminen juutalaisten valheista.

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 4. [:]tervehdys[:]
  elämme kovia aikoja ystävät hyvät
  onneksi magneetti media suojelee

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 5. Toimitukselta olisi taas kiva saada tietoa, ketkä täällä kirjoittelee useammalla nimimerkillä ja manipuloi peukutuksia.

  Aina kun sionistikoplalla on yli kolme plussaa on syytä epäillä vilppiä.

  Plusääni(7)Miinusääni(4)
 6. jokaisen ihmisen olis oikeesti syytä alkaa miettiin et voiko asiat oikeesti olla niinkuin meille tuolla koulun penkillä ollaan opetettu.meijät on aivopesty pienestä pitäen.miksi koulut=siksi että meidän ajatuksemme vietäisiin väärään suuntaan ja jotta me emme osaisi itse ajatella. vaan ottaisimme kaiken mediassa kerrotun totuuteta.kattokaa nyt herran jumala noita lehtiä, kansalle tuputetaan pelkkää epäolennaista paskaa.

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
  1. Olen ihan samaa mieltä. Meitä aivopestään ihan pienestä pitäen, joskus jopa omien vanhempien toimesta. Kaikenlaiset uskonnot ovat tästä oiva esimerkki: eihän normaalisti kukaan rationaalisesti järkeilevä ihminen uskoisi näihin jumaliin ja muihin satuolentoihin, mutta kun lapsesta asti Raamatulla päähän lyödään, niin se vaikuttaa käytökseen ja ajatuksiin aikuisenakin. On vaikea erottaa totuutta ja höpöhöpö-juttuja.

   Plusääni(4)Miinusääni(3)
 7. käykäähän kattomassa kyseinen paikka missä se 1.5miljoonaa on tapettu.se on päivän aikana 821ihmistä!!!!!ihan oikeasti.siel ei ollu käytössä nykyaikaista koneellista lihanjalostuslaitosta niinkuin esim amerikassa on kun karjaa teurastetaan.ja ne laitokset on perhananpaljon suurempia ku toi leiri.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 8. Jatka vaan samaa rataa siviilipuolella! Oot paras mainos ja mitä enemmän kailotat omaa typeryyttäsi, sitä sankemmin mainostat uusia lukijoita Mgneettiin ja asiakkaita hienoon tavarataloon. Kas kun oikein mollaat, se on jo ajat sitten kääntynyt itseäsi vastaan.

  Plusääni(2)Miinusääni(9)
 9. http://www.skepsis.fi/ihmeellinen/holokaustin_kieltaminen.html

  ”Holokaustin eli juutalaisten kansanmurhan kieltäminen on pseudohistoriallinen oppi, joka kiistää historioitsijoiden käsityksiä toisen maailmansodan aikana tapahtuneesta juutalaisten kansanmurhasta.”

  ”Toisaalta yhtä varmaa on, ettei kieltäjien näkemyksillä ole laajaa kannatusta. Syykin on selvä: kieltäminen ei ole todistusaineiston valossa perusteltava näkökanta.”

  ”Mutta miksi revisionistit kehittävät tällaisia perusteettomia teorioita? Kuten pseudohistoria yleisemminkin, myös revisionismi on poliittisesti motivoitunutta: se on suosittua äärioikeiston piirissä, jossa viha juutalaisia kohtaan elää yhä. Onkin mielenkiintoista huomata, etteivät kieltäjät ole huolissaan siitä, että natsien on osoitettu tappaneen lukemattomia mustalaisia, homoseksuaaleja, vammaisia ja mielisairaita; ainoastaan juutalaiset kiinnostavat heitä. Juutalaisten kansanmurhan kieltäminen on vanhan antisemitismin uusi ilmentymä.”

  Plusääni(5)Miinusääni(2)
  1. Saatanallinen skepo puhuu roskaa rikollisella tavalla, kuten valtiokin.

   http://holokaustirevisionismi.blogspot.fi/?view=mosaic

   Suosittelen lukemaan tuolta kaikki tekstit. Tietysti voi aloittaa esim. tekstillä ”Holokausti on huijaus” tai kahdella väestötutkimus-artikkelilla. Tuohon oksennujkseen vastaukseksi sopii laittaa myös keulille artikkeli mustalaisten kohtelusta sodan aikana. Tulee ilmi se, kuinka rikollista saksalaisten ja kansallissosialistien panettelua ja valehtelua skepo taas harrastaa. Valtiovallan erityissuojeluksessa tosin.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Luettu. Paskaa alusta loppuun. Kerropa miksi et ole suostunut yksinkertaiseen tieteelliseen kokeeseen missä altistat itsesi vetysyanidipohjaiselle tuholaismyrkylle ilman suojavarusteita? Uragan D2 on hyvä vastike Zyklon B:lle.

   Plusääni(1)Miinusääni(9)
 10. Suosittelen jokaiselle tätä kirjaa luettavaksi:

  Käsittämätöntä on, että edelleen on ihmisiä, joihin uppoavat valheet siitä, miten holocaustia ei muka tapahtunut. Ei uskoisi tuollaisia lampaita olevan olemassakaan.

  Plusääni(2)Miinusääni(12)
 11. Myöskään mistään vammaisten lahtaamisesta ei ole minkäänlaisia todisteita. Koko armokuolema-ajatus liittyi todella kauheisiin tapauksiin, joissa epömuodostunut kituu synnyttyään tai vastaavaan todella vakavaan juttuun. Kyse oli lähinnä steriloineista. Koko laki oli oikeasti melko lähellä nykyajan mittapuuta ja kovasti vihreät haluavat paljon laajempaa armokuolema-lakia.

  Kaikki kauhutarinat ja väitteet perustivat Nürnbergin oikeudenkäynnin valhepropagandaan.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Oletko uusnatsi kuullut T4-ohjelmasta?

   Sinun väitteesi perustuvat uusnatsien amatöörimäiseen valhepropagandaan. Olet myös tekopyhä, sillä mainostat JUUTALAISTA totuudenpuhujaksi, mutta unohdat ehtojen saksalaisten SS-MIESTEN todistajalausunnot. Olen varma siitä että SS-Reichsführer Heinrich Himmler tiesi tasan tarkkaan mitä kuolemanleireissä (virallinen erittely) tehdään.

   Plusääni(0)Miinusääni(9)
 12. Minkävuoksi Magneettimedia tarkoituksella kaivaa Juutalaisvihaa. Ylläoleva aihe on alkuperältään
  Islamistisesta tiedoitus lähteestä. htt://www.radioislam.org/revision/. Tämä lähde on poliittinen islamilainen radioasema, joka jakaa valheellista, ja vihamielistä propagandaa Israelista ja Juutalaisista. HUOM! Älkää uskoko näihin valheisiin jota Magneettimedia levittää.

  Plusääni(7)Miinusääni(11)
  1. Mitä valheita?

   Tässähän on lähinnä lainattu juutalaisten kirjoituksia vuosien varrelta. Juutalaiset eivät vain tykkää, koska tässä nähdään miten monta kertaa juutalaiset ovat väittäneet tai puhuneet kuudesta miljoonasta juutalaisesta uhan alla tai kuolleesta.

   Holokausti on yksinkertaisesti valhe, josta on pyritty tekemään totta. Katsokaa alla oleva Louis Farrakhanin haastattelupätkä ja tiedätte miten tämä koneisto toimii. Juutalaiset luovat ilmaan väitteen ja sitten alkavat luomaan ”todellisuutta” väitteen ympärille, artikkeleita, kirjoja, elokuvia, muistomerkkejä ja ajan mittaan väitteestä tulee osa ihmisten todellisuutta ja väitteisiin on siten helppo uskoa.

   http://youtu.be/JNkygUZr88s?t=17m8s

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
   1. Kaikki teidän väitteenne ovat joko valheita tai vääristeltyjä. Ettekä te ole esittäneet mitään lainauksia juutalaisten pyhistä kirjoituksista. Olette esittäneet uusnatsien muka-lainauksia.

    Kerropa mihin nämä miljoonat ihmiset katoavat Toisen Maailmansodan aikana? Eivät Neuvostoliittoon eivätkä Amerikkoihin.

    Plusääni(0)Miinusääni(9)
   2. Esko! Kannattaisi ensin tutustua kirjoitukseeni. Yllä olevaan artikkelin sisältöön on haettu ”Radioislamin” tuottamia viisauksia, jotka ei ole totuudenkanssa mitään tekemistä. Valitettavasti muslimimaailma on sisäistänyt uusnatsien tietokirjallisuutta ja uskovat vielä niihin.

    Plusääni(0)Miinusääni(2)
 13. Tapahtuiko Hölökausti? Luulen, että joltain osin, mutta että onko tapettu se määrä judei, en usko, että edes kaasukammiolla olisi kyetty niin suureen määrään. Ei kannata pureksimatta niellä kaikkea.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 14. En ole Saksan malliin halukas kriminalisoimaan holokaustin kiistämistä.
  Eihän historiantutkimisessa saa olla tabuja ja sananvapaus on tärkeä arvo.

  Tässä on kuitenkin enemmästä kuin luvun 6 miljoonaa kyseenalaistamisesta.

  Tämä pitkä copy-paste-tarina esittää juutalaiset kavalana maailmanvalloittajakansana.

  Kaikki maailmassa tapahtuva paha pannaan juutalaisen salaliiton nimiin.

  ”Juutalaisten maanpetturuus aiheutti laajaa vihaa saksanjuutalaisia kohtaan ja loi jännitteitä juutalaisten ja ei-juutalaisten välillä Saksassa. Tietoisena juutalaisten petturuudesta ja laajasta osallisuudesta kommunismiin ja veriseen bolshevikkivallankumoukseen natsit julistivat juutalaiset ”Valtion vihollisiksi” ja lopulta sulkivat heidät II Maailmansodan aikana keskitysleireille ja työleireille.”

  Edellämainitussa käsittääkseni esitetään, että juutalaisten kansalaisoikeuksien riistäminen ja leireille sulkeminen olisi ollut oikeutettua.

  Tämä on käsittääkseni kiihotusta kananryhmää vastaan, ei mitään todisteisiin perustuvaa uutta historiantulkintaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(5)
  1. Tuollaiset pykälät on keksitty vain, jotta voitaisiin jollain tekosyyllä puuttua normaaliin keskusteluun.

   Voisihan asiasta pitää erillisen luennonkin.

   Miksi saksalaisten toimintaa ei voisi esittää jotenkin muuten kuin perinteisen näkemyksen mukaisesti? Todellisuudessa juutalaisjärjestöjen johtajat olivat julistaneet monta kertaa sodan Saksalle kaikkien juutalaisten nimissä. Kaikki juutalaiset todettiuin näissä julistuksissa sotilaiksi ja Saksan vihollisiksi. Juutalaiset todellakin osallistuivat vastarintaliikkeisiin Euroopassa ja Saksassa ja toimivat sissisotaa. Vaikka ei voi sanoa kaikkien toimineen, niin kuitenkin järjestelmällinen toiminta esim. Saksan inflaation aikana ja mediaomistusten ja muiden omistusten haaliminen on fakta. Historiassa juuri tällaiset asiat ovat vaikuttaneet erinäisiin karkotuspäätöksiin.

   Eikö tuon tekstin voi nähdä siten, että siinä vain selitetään karkotuspäätöksen taustat paljon järjellisemmiksi kuin mitä virallinen versio antaa ymmärtää? Ottamatta kantaa siihen, oliko toiminta oikeutettua. Ei siinä välttämättä sanota juutaaisten karkottamista oikeutetuksi. Etenkään kokonaisvaltaisen karkottamisen. Siinä voin selitetään, miksi niin toimittiin.

   Todellisuudessa kyse oli myös vastavedosta sile, että saksalaiset ja saksalaissyntyiset oli viety tätä ennen keskitytsleireille USA.ssa (kuten japanilaiset). Heitä kuoli paljon eivätkä he saaneet omaisuuyttaan takaisin, vaan mafia ryösti sen.

   Tietysti saksalaisetolivat jo suunnitelleet juutalaisväestön karkottamista Saksasta ideologiansa perusteella. Tuossa selitetään asiaa ja siten osoitetaan, että Saksan politiikka oli juuri siirtää samalla tapaa juutalaisista suuri osa pois Euroopasta. Tässä siis selittään, miksi kaikki tapahtui. Virallinen versiohan pyrkii salaamaan nämä asiat, jotta väitetty tarkoituksellinen joukkotuhonta näyttäisi uskottavammalta.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Tarkoitat ”luennolla” uusnatsien agitointitilaisuutta. Ihan vain pienenä triviana Ensimmäisessä Maailmansodassa juutalaiset ansaitsivat lukumääräänsä suhteutettuna eniten Rautaristejä. Eli taisivat olla erittäin hyviä Saksan PUOLESTA sotijoina. Lisäksi monet heistä kieltäytyivät lähtemästä Saksasta juuri patriotisminsa vuoksi: he olivat saksalaisia eikä mikään mölisevä natsiaate sitä saanut estää.

    Olet tyhmä ja tietämätön uusnatsi.

    Plusääni(0)Miinusääni(5)
     1. Tiedätkö että tuo ”tikariniskuteoria” on juurikin silloista Saksaa hallinneiden sotilaskomentajien juoni millä he peittelivät OMAA syyllisyyttään? Typeryytesi on suorastaan ilmiömäistä. Kerropa kuka se saksalaienn upseeri oli jolta JUUTALAINEN Albert Einstein varasti suhteellisuusteorian?

      Plusääni(0)Miinusääni(6)
 15. Hyvä artikkeli! Otin oikein hommakseni tutustua tähän juutalaisten salaliittoon tarmemmin ja voihan ei-juutalainen-jeesus niiden lonkerot ulottuu syvälle! Pankit, viihdeteollisuus, vaatetus ja hallinto, kaikki juutalaisomistuksessa ja täten osa sumutussysteemiä. Poltin kaikki vaatteeni ja heitin television parvekkeelta. Kirjoitan tätä viestiä alasti lumisateessa ja kohta heitän myös kännykkäni pois. Sitten olen todella vapaa juutalaiskahleista. En kylläkään tiedä miten tämä itsensä ulosteilla sotkeminen tähän liittyy, mutta eiköhän sekin tässä selviä. Fight the power!

  Plusääni(3)Miinusääni(3)
 16. Muistan lukeneeni n 35 v sitten haastattelun israelilaiseelta virka mieheltä joka myönsi avoimesti että luvut eivät pidä paikkaansa. Luku nostettiin yläkanttiin koska Länsi-Saksa maksoi suoria korvauksia uhreista!
  Mitä jos käännetään asia toisin eikö juutalaisia ole aina vainottu euroopassa ? Ja eikö länsimaat onnistunut tyhjentämään euroopan juutalaisista antaessaan palestiinan heille ! Juutalaistaen valta euroopassa on hyvin vähäista nykyään

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
   1. Repe! Jos Syyriassa ja Libyassa kansallisoimaisuutta on varastettu, niin miksi Eurooppalaiset olisi moiseen syyllistynyt. Jos sellaista olisi ilmennyt, niin näiden maiden omat varkaat ovat lähenpänä tekemään mainitsemiasi varkauksia? Syyriaa hallitsee Venäjä ja Iran, eikä maassa ole muita joukkoja.
    Libyässakaan ei ollut maajoukkoja.

    Plusääni(0)Miinusääni(2)
 17. Propagandaa
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013030316741802_ul.shtml

  Minkä vuoksi Iltalehti uutisoi tämän(kin) varmana faktana ilman minkäänlaista opponointia tai spekulointia tutkimuksen pätevyydestä?

  Tutkimuksen on ollut tuottamassa Holocaust Memorial Museum, jolla on oma lehmä ojassa ja muutenkin jäänyt aiemmin kiinni uhrien nimien lavastamisesta.

  Tutkimuksen on julkaissut New York Times, jonka kustantaja on juutalainen Arthur Ochs Sulzberger sekä mm. mielipide-editoija juutalainen Andrew Rosenthal.

  ”Tästä on saanut omakohtaista kokemusta myös 84-vuotias Henry Greenbaum, joka on yksi harvoista holokaustin selviytyjistä.”

  Hah. Saksa salasi korvausten hakijoiden ja eläkkeen saajien määrän, koska heitä oli miljoonia.

  Tuo gettojen määrä saattaa pitääkin paikkansa. Se viittaa ihan muuhun kuin tuhoamiseen. Uudelleen asuttamiseen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Repe tyypillisenä uusnatsina unohtaa että ghettoihin kootut ihmiset on helpompi kerätä tapettaviksi kun siihen asti päästään. Ainakin Varsovan Gheton kohtelu kertoo juuri tietoisesti harjoitetusta murhaamispolitiikasta.

   Plusääni(1)Miinusääni(6)
 18. Kidutuskeskuksia? Alistamiskeskittymiä? Onkohan joku lukenut liikaa Fifty Shades of Grey -kirjoja.

  Onko nyt niin, että kaikki pakkotyö on holokaustia? Koittakaa nyt olla konsistentteja.

  ”…yksi harvoista holokaustin selviytyjistä…” The Registry of Holocaust Survivors currently contains the names of over 195,000 survivors and family members and we are adding more every day. A growing number of these individuals, who registered their names and historical information over the last 15 years, are now deceased. http://www.ushmm.org. Sodan jälkeen niitä oli kolmisen miljoonaa.

  ”Kukaan ei tiedä näistä paikoista. Siksi kaikki pitää dokumentoida…” Miten voidaan dokumentoida sellaista, josta kukaan ei tiedä mitään; eikö se ole fabulaatiota.

  Näköjään kun kyse on holokaustista, jeesustelu on pakollista. Ironista.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 19. Holokausti tapahtui kyllä se on fakta, mutta epäilen holokaustissa kuolleita Juutalaisia olevan alle miljoona, mitää todisteita ei ole tarkasta määrästä, että lukemat 5.jotainmiljoonaa on hölynpölyä.
  Mielenkiintoista myös se, että mitä omiin tutkimuksiin tulee Hitler sai paljon rahaa juutalaisilta sodankäyntiin, mutta miksi hän keskittyi heidän lahtaamiseen niin kovasti, on ihme, koska toinen maailmansota olisi saattanut kääntyä ihan toiseksi jos Hitler olisi esim. liittoutunu Juutalaisiin. Ja arjalainen rotu ja plaplapla on ihan hyvä syy sitten tuhlata energiaa juutalaisten lahtaamiseen tai keskitysleireihin yms. mutta holokaustissa on ollut muitakin ”vähemmistöryhmiä” kuin Juutalaisia. On myös ihan mahdollista, että tuo koko lahtaushomma on tehty vain testatakseen ihmistä ja keksimällä esim. lääkkeitä ja muutenkin ihmistenaivotoimintaa yms. ja kyllähän se nyt hyödytti juutalaisiakin että heidän ”köyhät työläiset” lahdattiin jotta jäi vain se arvokkaampi osa jäljelle ja pakoon esim. Jenkkeihin ja sitten he saavat tulevaisuudessa vedota aina tuohon 6 miljoonaan.

  Minä olen aina pitänyt tätä mainosteevee/iltasanomat yms. mediaa propakandana jota suurinosa ihmisistä lukee pelkän houkuttelevan otsikon vuoksi ja loput siksi jotta muka tietäisivät mitä maailmalla tapahtuu. Suurinosa uutisista ei edes kerro mitään ja iltalehden uutisoiminen holokaustista on ihan turha, koska tutkimuksen on tehneet juutalaiset, uutisoinnin on hoitanut juutalainen media ja mihin lie mennyt 13v rahaa kun mahdollinen lopputulos tiedetään kyllä… tehtäisiinpä asiasta oikeasti kunnon tieteellinen tutkimus eikä mitään ”me tutkimme itse” juttuja.
  Minä uskon, että maailmassa tapahtuu kaikenlaisia ihmeellisiä asioita ja ei ole pahasta epäillä asioita tai kyseenalaistaa mediaa. esim. ensimmäinen kuulento, WTC sisältää jo niinpaljon kaikkea hämärää että minä ainakin uskon jonkun tietävän karmivat totuudet näistä. Se mihin itse uskon on asia erikseen eikä sinänsä vaikuta asioihin yhtään.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. ”Opal” Taas yksi historian ” professori” ammentamassa parempaa tietoa. Ei Juutalaiset vapaaehtoisesti omaisuudesta luopunut, vaan Natsit ryöstivät kaiken Juutalaisilta. Hitler valjasti Saksanvaltion omaisuuden kansallis-sosialistien taakse, käyttäen kaiken omiin tarkoituksiin. Hitlerin päämäränä oli vallata monia maita, joista Natsien toimesta kerättiin Juutalaiset tuhottavaksi keskitysleireihin.

   Plusääni(0)Miinusääni(2)
  2. ”Holokausti tapahtui kyllä se on fakta, mutta epäilen holokaustissa kuolleita Juutalaisia olevan alle miljoona, mitää todisteita ei ole tarkasta määrästä, että lukemat 5.jotainmiljoonaa on hölynpölyä.”

   Harvoin kukaan yhtä nopeasti paljastaa todellista naamaansa yhtä nopeasti. Olette todistaneet itsenne tyhmäksi, tietämättömäksi ja typeräksi uusnatsiksi.

   Plusääni(2)Miinusääni(5)
   1. Kyllä minä sen tiedän, että eivät he vapaasti luovuttaneet omaisuutta. Meilläpäin tuota kutsutaan pilkun viilaamiseksi.
    ”Harvoin kukaan yhtä nopeasti paljastaa todellista naamaansa yhtä nopeasti. Olette todistaneet itsenne tyhmäksi, tietämättömäksi ja typeräksi uusnatsiksi.”
    Nopeasti yhtä ei tule vahtoa suusta yhtä nopeasti ku tekstiä yhtä nopeasti.

    Plusääni(0)Miinusääni(1)
    1. Silläkö ei ole merkitystä, käytettiinkö juutalaisten omaisuutta Saksan sotatoimien rahoittamiseen heidän aloitteestaan vai heidät ryöstäen ja murhaten??? Pelkkää pilkun viilausta?

     Uskomaton ääliö.

     Plusääni(1)Miinusääni(2)
    2. ”Opal”! Toivon sinun tarkistavan käsityksiäsi ”pilkun viilaus”. Sopiiko sinun ajatukseesi sopivalta seuraava esimerkki?. Jos autosi on varastettu, ja varas väittäisi sinun myyneen autosi hänelle, jolta et ole kuitenkaan rahaa tai korvausta saanut. Miten aiot suhtautua tilanteeseen? Vietkö asian oikeuteen? Tässä miettimistä.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
 20. Herää kysymys, että mikä on tämä Magneetti-media, ketkä ovat sen takana ja mitkä ovat sen tarkoitusperät julkaistessaan tämän tyypistä materiaalia? Olen jo jonkin aikaa ihmetellyt, että miksi maanlaajuisen tavarataloketjun mainoslehdessä on artikkeleita, joiden sisältö on vähintäänkin kyseenalaista. Suomessa on toki sanavapaus, mutta ainakin minun näkökulmasta artikkelit asettavat Kärkkäisen tavarataloketjun vähintäänkin outoon valoon. Olisi mukava tietää onko johto näiden todella kummallisten ja hyökkäävien juttujen takana. Suurin osa osaa asettaa nämä omaan arvoonsa, mutta joukossamme on niitäkin jotka kuvittelevat kaiken kirjoitetun sanan olevan totta.

  Plusääni(0)Miinusääni(4)
  1. Miten niin hyökkääviä? Väitätkö, ettei noita lehtijuttuja muka ole oikeasti painettu? Luuletko niitä väärennöksiksi?

   Eikö totuus ansaitse tulla kerrotuksi, vaikka massat olisi aivopesty kuinka kauas siitä?

   Vai uskotko todella viralliseen holokaustitarinaan totuutena? KAiken esitetyn faktan jälkeen?

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
   1. Repe! Totuus löytyy muualta, kuin vieressäsi olevista lähteistäsi. ” Siionin viisaitten pöytäkirat ” , Mein Kampt”, Magnettimedian artikkelit, YM. antisemitistisistä NWO- hörhöilyt. Kirjoituksia hallitsee vihamieliset kirjoittajat, jotka tarkoituksella suitsuttaa valheita Juutalaista kansaa kohtaan.

    Plusääni(0)Miinusääni(5)
  2. Korkein johto on itse tämän takana.

   Tietoiskua
   ” Zyklon B on syaanivetyvalmiste (vaikuttava aine sinihappo, HCN), jota on käytetty vesiliuoksena desinfiointiin ja kaasuna tuholaistorjuntaan. Zyklon B on yhä tuotannossa tuholaistorjuntaa varten Tšekin tasavallassa, tuotemerkillä Uragan D2.

   Tunnetuksi sen tekivät natsit käyttäessään sitä tuhoamisleireillään vankien tappamiseen.[1] Zyklon B tappaa ihmisen muutamassa sekunnissa tai minuutissa. Tutkimusten mukaan konsentraatioltaan 3 440 ppm Zyklon B:tä sisältävä kaasuseos tappaa ihmisen minuutissa.[2]

   Tuhoamisleireillä kidemuotoinen myrkky pudotettiin kaasukammioihin pienistä raoista, minkä jälkeen siitä ilmankosteuden vaikutuksesta vapautui ilmaan tappavaa kaasua. Zyklon B -kaasua valmistivat Tesch & Stabenow ja Degesch -nimiset yritykset. Rudolf Hössin mukaan 5–7 kiloa Zyklon B -kaasua riitti tappamaan 1 500 ihmistä.”

   Plusääni(0)Miinusääni(4)
    1. Sori vaan uusnatsi, mutta nuo väitteesi ”kidutuksesta” ovat osoittautuneet valheiksi vuosia sitten. En usko että kuolemantehtaan johtaja olisi valehdellut tehtävistään. Erityisesti kun kyseessä oli niin auktoriteettiuskoinen tyyppi kuin Höss.

     Vetysyanidi sopi mainiosti myös ihmisten murhaamiseen ja Höss päätti käyttää helpoiten saatavilla olevaa tehokasta myrkkyä – vetysyanidia.

     Plusääni(0)Miinusääni(7)
     1. Sori vaan Eskoseni, mutta vetysyanidi on yhä ihmisille tappava myrkky. Kerropa miksi Höss ei olisi möläyttänyt noista ”kidutuksista” koko maailman tiedotusvälineistön edessä Nürnbergissä missä hän oli TODISTAJA.

      Plusääni(0)Miinusääni(4)
     2. Todistaja joka todisti päin persettä tieteellisessä mielessä, kertonee jotain oikeudenkäynnin rehellisyydestä. Todennäköisesti se uhkailu ja painostus liittyi jotenkin siihen asiaan, että hän ei näitä asioita maininnut.

      ”75% of the staff at the Nuremberg Trial were Jews ”
      – Thomas J. Dodd (Nuremberg syyttäjä)

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     3. Hei Eskoseni. Miksi et suostu osallistumaan yksinkertaiseen kokeeseen.

      Hanki pänikkä vetysyanidipohjaista tuholaismyrkkyä ja mene ilmatiiviiseen tilaan. Avaa pänikkä ja anna sisällön kaasuuntua. Odota viisitoista (15) minuuttia. Ilman vetysyanidipitoisuuden luulisi olevan yli 1000 ppm, joten vaikutuksen luulisi näkyvän nopeasti.

      Tähän mennessä 100% tuolla tavalla altistetuista ihmisistä on kuollut vetysyanidimyrkytykseen, joten se saattaa olla vaarallista.

      Kerropa kuka tuo mainitsemasi ”kiduttaja” oli?

      Plusääni(0)Miinusääni(5)
     4. Kuulehan Kualeppi. Ei kukaan ole väittänytkään, ettei Zyklon B (vetysyanidi) olisi hyvin myrkyllistä ja ettei sitä olisi voinut käyttää ihmisten surmaamiseen (jopa joukoittain). Koko kaasukammioteoria vain on yhtä reikiä täynnä kuin nuo kaasukammioiksi väitetyt hökkelit.

      1) Zyklon B:tä käytettiin rakeina, jonka kaasuuntuminen tarpeeksi suuriksi pitoisuuksiksi kestää reilusti pidempään kuin muutaman minuutin. Mitä enemmän ihmisiä (ja tiukempaan sullottu), sitä korkeampi pitoisuus tarvitaan ja siten pidempi aika. Myös tuuletus olisi vaatinut pitkän ajan. Vai miten saa sullottua ahtaasti tuhat juutalaista kirvelevään kammioon?

      2) Korkean pitoisuuden saavuttaminen olisi vaatinut hyvän leviämisen ja siten kaasu olisi ehtinyt levitä harvoista hökkeleistä (SEULOISTA) ympäristöön ja tappanut tehokkaasti myös henkilökuntaa ja sivullisia. Missään näissä keskitysleireissä ei ole tavattu edes alkeellisia kaasukammioita paineen kestävine kumitiivisteiilä varustettuine teräsovineen. Auschwitzin ’pudotuskuilut’ katossa ovat pelkkiä jälkeenpäin lisättyjä ilmanvaihtohormeja (turistimassojen lisäännyttyä).

      3) Kuten tiedettyä, vetysyanidi jättää jälkeensä sinisen värin, mitä on tavattu ainoastaan heikkorakenteisista hökkeleistä, joita käytettiin vaatteiden desinfioimiseen (matalilla pitoisuuksilla).

      4) On helppo uskoa kaiken näkemänsä, jos haluaa uskoa asiaan. Hyvä propagandafilmi todistaa, miten uimahalli saadaan näyttämään keskitysleirin kaasukammiolta. Ne eivät kuitenkaan käytännössä voi toimia kaasukammioina, jotka vaativat erityisesti käyttöön suunnitellun rakenteen. FYYSISIÄ TODISTEITA KAASUKAMMIOIDEN OLEMASSAOLOSTA EI OLE. Oikeudessa ei hyväksytä aihetodisteita (hear say), paitsi tietysti surullisen kuuluisassa Nürnbergin oikeudenkäynnissä, joka oli pelkkää juutalaisten näytöstä ja heidän mielistelyä siihen asti, että se jopa kuvotti puolueettomia (ja jopa joitain juutalaisakin).

      5) Saksalaiset ovat tunnettuja ja kuuluisia tehokkuudestaan, kekseliäisyydestään ja sääntöjen noudattamisesta. Koko natsi-Saksan sotadokumentoinnista ei löydy yhtäkään autenttista asiakirjaa MISTÄÄN juutalaisten joukkotuhoon viittaavasta määräyksestä tai suunnitelmasta. Kuvitelkaa!
      Ei yhtään:
      – pohjapiirustusta
      – päiväkäskyä
      – suunnitelmaa
      – kirjanpitoa
      – kirjeenvaihtoa
      Kaikki runsas dokumentointi tukee teoriaa tehokkaasta järjestelmästä, joka pyrki siirtämään juutalaisia pois Euroopasta. Luonnollisesti heistä otettiin kaikki irti omaisuuden ja työn muodossa, sekä kuolleilta hiukset, kultahampaat jne.

      Entä miksi niin piti olla? Juutalaiset aiheuttivat Saksan häviön I Maailmansodassa. He möivät saksalaisen uskollisuutensa Englannille, joka lupasi heille Palestiinan (Balfourin julistus). Juutalaiset edustivat keskuspankkitoimintaa, josta Hitler halusi eroon. Ennen sotaa Hitler halusi ratkaista ’juutalaiskysymyksen’ eristämallä heidät yhteiskunnasta, jolloin he eivät voisi enää uudestaan aiheuttaa taloudellista ja poliittista tuhoa. Saksan juutalaiset olivat valinneet teoillaan puolensa ja se ei ollut Saksan puoli, vaikka he saksalaisia olivatkin. Sodan sytyttyä piti ottaa kovemmat keinot käyttöön ja siirtää heidät väkisin pois. JOS JUUTALAISET OLISIVAT SUOSTUNEET HÄIPYMÄÄN, EI HEITÄ OLISI TARVINNUT AJAA KUIN KARJAA. Saksan laajentuessa itään (sotatoimien myötä) lisääntyi myös häädettävien juutalaisten määrä.

      Paljon juutalaisia kuoli leireillä tauteihin, harvoja nälänhätään (paitsi lopussa) ja rasitukseen. Muutamia kuoli myös väkivaltaisuuksiin. Luvut ovat kymmeniä – satoja tuhansia, ei missään nimessä miljoonia. Yleinen virhe on myös lukea kaikki kuolleet juutalaisiksi, vaikka he edustivat korkeintaan 50 % uhreista.

      Sodat ovat hirveitä. Niissä ei ole oikeasti voittajia. Hitler oli saksalaisille isänmaan ystävä ja suuri hyväntekijä. Valtiomiehenä hän oli pätevä ja asialleen omistautunut ja pärjäisi nykymaailman vertailussa kenen tahansa parhaiden valtiomiesten rinnalla. Juutalaiset vihasivat häntä, koska eivät saaneet häntä alistettua valtaansa ja Hitler uskalsi rankaista heitä vääryyksistä, siksi hänet piti mustamaalata. Juutalaisilla ei ollut puhtaita jauhoja pussissaan. Joka muuta väittää, on epäpyhä valehtelija ja huijari tai aivopesty fanaatikko.

      Plusääni(5)Miinusääni(0)
     5. Tommy, teiltä karkottamisesta paasaavilta pösilöiltä jää aina kertomatta, MINNE juutalaiset oikein karkotettiin. Minäpä kerron tietämättömälle: heitä kuljetettiin Puolan alueella oleville tuhoamisleireille, jossa heidät murhattiin. Kyse ei ole mistään karkottamisesta, vaan teollisen mittakaavan massamurhasta.

      Plusääni(0)Miinusääni(3)
 21. HYVÄ ARTIKKELI!!!

  Mahtavaa huomata että joku uskaltaa levittää oikeanlaista tietoa, toivon että ihmiset tutustuvat aiheeseen eikä heti leimaa ”natsi propagandaksi” !

  Jokaisen tulisi avata silmät ja huomata kenen propagandaa on levitetty ja levitetään kokoajan ihan koulunpenkiltä lähtien.

  Eikä tälläisistä holocausti kieltämis aiheista pitäisi nousta kohua jos kaikki olisivat niin kuin esin Wikipedia näyttää, ei holocausti ole turhaan maailman ainut ”kansanmurha” jota ei saa tutkia ja arvostella julkisesti!!

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 22. Itse asiaan puuttumatta .Ottakaa nyt hyvät ihmset selvää MITEN RAHA SYNTYY ja miten se vaikuttaa meidän kaikkien elämään. Mitkä tahot sen rahan luovat ja näin orjuuttavat koko muun maailman.

  Katsokaa kuka hyötyi eniten maailmansodista. Tai sodista yleensäkkään. Luulisi herätyskellojen alakavan soida kun katsoo lähi idän tilannetta.
  Hyvin on kansat aivopesty kun ei ymmärettä edes omaa parasta.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 23. Minulle ei tule Magneetti-lehteä, koska postiluukussa lukee EI MAINOKSIA. Harmi.
  Hienoa että lehti tarkastelee asiaa rohkeasti niin, että huomaa ettei juutalainen omista tätä mediaa.
  Paljon plussaa siitä.
  Kiinnostuin tästä 6,000,000 ”kaatuneesta” jo 90-luvun alussa yläasteella kun historian opettaja antoi ymmärtää sen olevan mahdotonta.
  Vuosia asiaa tutkittuani huomaan sen olevankin täysin paskapuhetta.
  Ilta-Lehdessä pystyi aikoinaan puhumaan juutalaisista totuuksia – kunnes jotain sattui. Sinne ei saa laittaa enää mitään holokaustia kritisoivaa kommenttia, kuten ei Ilta-Sanomiinkaan ilman tekstin joutumista sensorien hampaisiin. Syytänkin koukkunokkia tästä.
  He jaksavat muistuttaa ihmisiä tästä valheesta jatkuvasti.
  Simon Weisenthal -säätiö on voitolla – tällä hetkellä.

  Tässä vielä joskus kirjoittamani viihteellinen juttu juutalaisista: (Siirtäkää muistioon. Helpompi lukea).

  JEW-LEAKS

  Vielä tänäpäivänäkin juutalaiset käyttävät hyväkseen niinkutsuttua ”natsikorttia”, saadakseen kansainväliseltä yhteisöltä haluamansa tuen.
  Nyt kun natsi-Saksan merkittävistä SS-johtajista melkein kaikki ovat kuolleet, on heillä aina vain vaikeampi ja vaikeampi saada myötätuntoa nk. holokaustista, joka tapahtui Toisessa Maailmansodassa, saksalaisen johtajan Adolf Hitlerin toimesta. Luvut kuolleista eivät täsmää, mutta vuosikymmenten ajan kestänyt propaganda on jättänyt jäljen useimman länsimaalaisen tietoisuuteen. Uskonnonopetus kouluissa alkaa usein jo ensimmäisellä luokalla.
  Israel on nykyään tehokas ja moderni ydinasevalta ja heidän agenttejaan on soluttautunut melkein jokaiseen hallitukseen. Useimmat islaminuskoiset maat eivät tunnusta Israelin valtiota.
  Tehokkaan tiedustelunsa ja ovelien silmänkääntötemppujensa avulla he pystyvät aina keksimään itselleen uuden vihollisen, minkä suurin osa muusta maailmasta sitten uskoo todeksi. Israelin propagandaministeriötä sanotaankin parhaaksi propagandamnisteriöksi, mitä Maapallo on ikinä päällään kantanut.
  Raha ja sijoittaminen on tärkein tuote ”valitulle kansalle”, jolle lahjoitetaan vuodessa (tark. 2012) lähemmäs miljardi dollaria. Juutalaiset tunnetaankin tuhansien vuosien ajalta ainoina ihmisinä, keille raha tai omaisuus merkitsee rauhaa enemmän. He ovatkin irtisanoutuneet noudattamasta kansainvälisiä lakeja.
  Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu onkin sanonut, että mikäli ”valitun kansan” tie näyttää lähenevän loppua, ovat he Tooran mukaan pakotettuja eliminoimaan kaikki muutkin maailman ihmiset. Israelin tavoitteena on saada nykyisen, noin neljänsadan ydinkärjen ohjusarsenaali nostettua 2000 kappaleeseen ennen vuotta 2020.
  Tästä johtuen vastustus heitä vastaan on noussut tasaisesti ympäri maailmaa. Tiedustelupalvelu Mossadin sisällä toimiva erikoisryhmä on kumminkin keksinyt kääntämään tämän Israelin hyväksi.
  Monista yksityisten ihmisten antisemiittisistä mielipiteistä, kuten Internet-blogeista, juutalaiset kääntävät ja nostavat asian koskemaan kaikille tuttua entistä natsi-Saksan Kansallissosialistista Työväenpuoluetta (1933-1945) ja väittävät sen olevan uudelleenjärjestäytymässä juutalaisia vastaan vain tuhotakseen heidät.
  Useimpien maailman medioiden omistajina he laittavat uutisen tärkeimmäksi uutiseksi muiden – tärkeämpienkin uutisten ohi ja saavat täten muut maat jälleen kerran uskomaan että heitä vainotaan ja kansaa vastaan on kehitetty tuhoamisjuoni ja saa lopulta näiltä mailta itselleen lisää sympatiaa, rahaa, liittolaisia ja luonnollisesti uusinta aseteknologiaa.
  Sen vuoksi heillä on nykyään suuri kannatuspohja maailmalla – juuri tämän ”itsepäisyyden ja sisun” vuoksi. Mikään muu maa ei osaa vääristää ja värittää totuutta niin hyvin kuin Israel.
  Voit lahjoittaa heille rahaa mm. oman kaupunkisi synagoogassa. Israelin Ystävät RY vastaa puhelimeen 24 tuntia vuorokaudessa. Puhelimessa voi jutella vaikkapa heidän kokemistaan vääryyksistä. Jo minuutin puhelulla pystyt lahjoittamaan jopa 10 euroa Israelin puolustuksen erikoisosastolle – lehdistölle.

  (Hakenkreuz™- STT)

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 24. Juutalainen tyyppi Hollannista sanoi joskus sukulaisensa sanoneen, että silloin kannattaa ostaa, kun kadulla on verta. Se on kuulemma juutalainen vanha sananlasku. Pahimmathan heistä on rikastunut sodilla, joissa heitä itseään on lahdattu. (Tämä ei ole Clive Ovenin leffasta: Inside Man minkä on ohjannut Spike Lee)

  Puhe 6,000,000 kaatuneesta juutalaisesta ei voi edes siksi pitää paikkaansa, että aika ei olisi riittänyt mitenkään. Sen ymmärtää varmasti kaikki. Koulussa opetetaan tämä tärkeimpänä asiana historiassa. Alempana kaksi linkkiä Hesarin sivuille, missä kerrotaan holokaustin pakko-opetuksesta Suomessa ja Saksassa.

  Kaikki ymmärtää varmasti, että juutalaiset ovat yrittäneet kieroilla itsensä maailman voittajakansaksi tuhansia vuosia. Siinä syy, miksi heitä on yritetty likvidoidakin tuhansia vuosia.

  Nyt kun he taluttavat länsimaista mediaa ja korkeita päättäjiä lobbauksen avulla kuristuskaulapannassa, voikin sanoa että he ovat hienoisessa johdossa.

  Onko palestiinalaisten sotakoneisto pahempi kuin jutkujen? Heh.

  Moni ei vielä näytä ymmärtävän että Israel on ydinasevalta, joka harjoittaa paljon enemmän terroria kuin ählämit. Ählämit ovat vielä erittäin sekaisin pystyäkseen liittoutumaan toistensa kanssa.

  Täällä on erittäin hyviä kommentteja.

  Mitähän natsien metsästäjät tekevät, kun viimeinenkin SS on kuollut? Alkavatko metsästämään vaikkapa Wehrmachtin sotamiesten sukulaisia? Pahemman puutteessa.

  Mossadilla on pääsy melkein jokaikiseen maailman salaisten palveluiden lähettyville. Kenenkään on turha väittää esimerkiksi etteikö Israel saisi Suomestakin tietoja agenttiensa avulla. Onhan Suomen ja Venäjän suhde mielenkiintoinen ja paljon Israelissa venäläisiä asuukaan…

  Israelin aavikoille katoaa vastavakoilu varmasti helposti. Heidän on helppo tehdä uusia matkustusasiakirjoja agenteilleen tuosta vaan, kun heidän ei tarvitse välittää kansainvälisistä sopimuksista.

  Lukekaapa kirja Kuoleman Kolmio, jonka on kirjoittanut ex-CIA:lainen juutalainen Michael Levine.

  Israel valmistautuu hiljalleen kunnon valloitussotaan. Kuten moni muukin.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 25. Suomi24:ssä oli tästä uutisesta avaus niin Maailmanmenoa -palstalla kuin varmuudeksi Salaliittopalstalla, jotta jäisi edes sinne, mutta mitä vielä KUMMATKIN POISTUIVAT ALLE 45MIN.

  Voisi sanoa ja SANANVAPAUSRIKOKSEKSI.

  Kiitos, että olette olemassa Magneettimedia, totuuden torvi!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. Logiikka, matematiikka ja tiede sanovat, että holokaustivalheen liikkeelle laskeneet juutalaiset & muut kieroutuneet yksilöt valehtelevat. Jos jotain pitäisi syyttää kiihoittamisesta kansanryhmää vastaan, niin se on juutalaiset. He ovat vuosikymmeniä kiihoittaneet ihmisiä valherikkailla tv-ohjelmillaan ihmisiä ”natseja” vastaan.

    Puhumattakaan näistä nykyisistä juutalaisomisteisten tiedotusvälineiden kaksoisstandardeista valkoihoisia vastaan. Valkoihoinen tönäisee tummaihoista bussissa tai käyttää N-sanaa, niin media parkuu rasismista ja kiihoittaa tummahipiäisiä kostoretkelle. Valkoihoinen raiskataan, pahoinpidellään tai murhataan, niin uutinen lakaistaan maton alle tai kerrotaan epämääräisesti, että ”nuorukainen” raiskasi ja tappoi.

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
 26. Hyvä Tommy ja NSDAP, teidänlaisianne ihmisiä tarvitaan! Mikä ihme siinä on että kun tuodaan faktoja pöytään niin nämä tietyt henkilöt alkavat syytellä antisemiitiksi ja uusnatsiksi, ja vieläpä tyhmäksi? Sillä ei yksinkertaisesti ole MITÄÄN tekemistä antisemitismin ja vihan kanssa. Siinä se taas nähdään keitä ei saa arvostella… Juutalaisia ja Israelia. Suorastaan lapsellista tuollainen haukkuminen, en voi muuta sanoa. Taitaa olla melkoinen hätä päällä kun Totuus alkaa tulla julki.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 27. Nahum Goldmann, Maailman juutalaiskongressin puheenjohtaja, myöntää The Jewish Paradoxissa, että Nürnbergin oikeudenkäynnit ja idea saksalaisten maksettavaksi määrättävistä korvauksista eivät syntyneet liittoutuneiden parissa vaan sionistien, ennen mitään todisteita mistään holokaustista, ja että korvaukset olisivat elintärkeitä Israelin perustamiselle. Toisesta maailmansodasta lähtien holokaustitarina on tuonut kymmeniä miljardeja dollareita Yhdysvalloilta ja vielä suurempia summia korvauksina Saksalta. Helposti 150 miljardia dollaria ylittävä yhteissumma antaa varmasti vahvan motiivin Israelille ja maailmansionismille jatkaa holokaustipropagandaansa. Myös liittoutuneiden hallituksilla oli voimakas motiivi holokaustivalheen levittämiselle. Toisen maailmansodan lopussa, Euroopan ollessa raunioina, kymmenien miljoonien kuoltua ja puolen Euroopasta ollessa juutalaiskommunistisen tyrannian alla oli liian helppoa kysyä vaikeita kysymyksiä, kuten oliko sekaantuminen alkuperäiseen Puolan ja Saksan väliseen sotaan ollut sen arvoista. Holokaustitarina tarjosi voimakkaan emotionaalisen oikeutuksen sodalle lopettaen vaikeat kysymykset.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 28. Adolf Hitler threatens the International Finance Jewry: http://www.dailymotion.com/video/xcqh7o_adolf-hitler-threatens-the-internat_news

  Tämä on video, jota tuskin olette koskaan ennen nähneet ja tuskin tulette koskaan televisiossa näkemään. Kannattaa katsoa, jos yksipuoliset näkemykset Hitleristä eivät maistu. Videon tekstityksen suomennos:

  – Juutalaiset nauroivat.
  – He ajattelivat, että se oli vitsi.
  – He eivät naura tänään.
  – Nyt he tietävät tilanteen painavuuden.
  – En haluaisi unohtaa tekemääni näkökohtaa…
  – …että jos juutalaiset onnistuisivat syöksemään loput maailmasta maailmansotaan…
  – …silloin koko juutalainen rotu tulee pelanneeksi loppuun roolinsa Euroopassa.
  – Vielä toinen valta, joka kerran teki läsnäolonsa tunnetuksi Saksassa, on…
  – …sillä välin huomannut, että kansallissosialistiset profetiat eivät ole tyhjiä lauseita.
  – Se oli päävalta, jolle me olemme velkaa kaikki onnettomuutemme: kansainväliset juutalaiset.
  – Tulette muistamaan valtiopäivien istunnon, jossa julistin:
  – jos juutalaiset sattuisivat kuvittelemaan saavansa aikaan kansainvälisen maailmansodan…
  – …hävittääkseen eurooppalaiset rodut…
  – …silloin lopputulos ei tule olemaan eurooppalaisten rotujen hävittäminen…
  – …vaan sen sijasta Euroopan juutalaisten hävittäminen.
  – He nauroivat minua profeettana.
  – Niiden lukemattomat määrät, jotka nauroivat silloin, eivät naura tänään.
  – Ne, jotka yhä tänään nauravat, ehkä eivät tee niin tulevaisuudessa.
  – Ensimmäistä kertaa muut eivät vuoda verta yksin.
  – Ensimmäistä kertaa aitoa, vanhaa juutalaista lakia tullaan soveltamaan:
  – ”Silmä silmästä, hammas hampaasta!”
  – Te voitte murhata meidät…
  – …mutta me emme koskaan antaudu!
  – Heidän täytyisi lopettaa valehtelu.
  – Eräänä päivänä kärsivällisyytemme loppuu…
  – …ja silloin röyhkeiden juutalaisten valehtelevat suut tullaan sulkemaan!
  – Tänään haluan olla jälleen profeetta.
  – Jos kansainväliset rahatoimen juutalaiset Euroopassa ja ulkomailla…
  – …sattuisivat onnistumaan vielä kerran kansojen syöksemisessä maailmansotaan…
  – …silloin seuraus ei tule olemaan maailman bolshevisaatio ja sen kanssa juutalaisten voitto…
  – …vaan päinvastoin juutalaisen rodun hävittäminen Euroopasta.
  – Herra Churchill väittää, että Iso-Britannia voittaa.
  – Minä, toisaalta, uskon, että Saksa voittaa!
  – Jos me saksalaiset häviämme tämän sodan…
  – …silloin he hävittävät meidät viimeiseen mieheen, naiseen ja lapseen!
  – Juutalaiset eivät tule saamaan yhtään lämpöä tai armoa…
  – …tässä taistelussa olemassaolosta ja sukupuuttoon kuolemisesta.
  – He ovat väsymättömiä.
  – Jumala Jehova, Jumalan kosto musertaa heidät!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Nyt 123 on ehtinyt vastaamaan kirjoitukseeni jo klo 04. Hän tuntuu valvovan kommentteja Internetissä ympäri vuorokauden. Kuinka yksi ihminen ehtisi ja jaksaisi tuollaista?

    Jos videolla esitetyt puheet ovat teeskentelemättömiä edustaen Hitlerin ja natsien oikeita ajatuksia, saamme videolta tietää heidän nousseen sitä salaliittoa (kansainväliset finanssijuutalaiset)
    vastaan, josta täälläkin puhutaan. Lisäksi videolta paljastuu, että he kokivat kansainvälisten finanssijuutalaisten (salaliiton) ajavan kansoja maailmansotaan, jotta eurooppalaiset kansat tuhoutuisivat, ja että he kokivat olevansa pakotettuja taisteluun olemassaolostaan. He kokivat juutalaisten tuhoavan heidät, jos he eivät nouse ajoissa vastarintaan. Näin kokevat nekin, jotka nykyisin kirjoittavat juutalaisten salaliitosta. Massiivisen maahanmuuton voidaan perustellusti nähdä olevan oleellinen osa salaliiton hajota ja hallitse -taktiikkaa, jolla alkuperäiset kulttuurit saadaan vähemmistöiksi omissa maissaan, jotta he eivät ikinä kykenisi saamaan eduskuntien ja parlamenttien äänestyksissä enemmistöä omia etuja ajaakseen. Videolta ilmenee sekin, kuinka saksalaiset tiesivät juutalaisten tappavan heidät viimeiseen mieheen, naiseen ja lapseen, jos he häviäisivät sodan. Niin lähes kävikin, mutta media ei koskaan puhu saksalaisiin kohdistuneesta holokaustista.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
   2. Ei ole, mutta Mendicus on epäilyttävä. Hän haluaa hehkuttaa vain tuota puhetta, missä ei kuitenkaan todellisuudesa tarkoiteta mitään massatuhoa, vaan juutalaisuuden lakkauttamista. Tietenkin rikolliset juutalaiset, joita vastaan taistellaan, on lyötävä ja heitä rangaistava, mutta muuten kyse on sotauhosta, joka tarkoittaa siis juutalaisten melkoisen kattavaa poissiirtämistä ja sodan jälkeen heidän valtansa vähentämistä noillaan. Neuvostoliitossakin teloitettiin vain Tshekan juutalaiset ja puoluepamppuja. Vakoojat ja partisaanit. Muut jätettin henkiin.

    1941 Hitler imenomaan selitti puheessaan, että hänen 1939 puhe ei tarkoittanut juutalaisten murhaamista. Puhetta oli vääriustelty. Tässäkin on vain otettu irti poimintoja. Hitler taisteli kv. juutalaisuutta vastaan eli eliittiä, joka oli julistanut kaikki Euroopan juutalaiset sotilaiksen.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Sitaateista päätellen kyse on kokoelmasta eri puheita.

   Tietenkin saksalaisille tehtiin selväksi, että sodan aikana kyse oli heidän elämästään. Tietenkin kaikki olivat nähneet, mitä henkiin mahdollisesti jääneille kävisi Weimarin tasavallan kurjuuden kautta.

   Ainahan sodan aikana viholliselle uhotaan ja vihollinen uhotaan lyödä. Tämä tarkoittaa kuitenkin todellakin rikollista eliittiä ja rikoksiin syyllistyneitä ja niitä, jotka Saksaa vastaan nousevat. Epäilyttävä valinta Mendicukselta ja kyllä näitä siteerattuja lauseita on nähty holohoaxin kannattajien esityksissä paljonkin.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Adolf Hitler: ”…silloin koko juutalainen rotu tulee pelanneeksi loppuun roolinsa Euroopassa”, ”Euroopan juutalaisten hävittäminen”, ”juutalaisen rodun hävittäminen Euroopasta” ja ”Juutalaiset eivät tule saamaan yhtään lämpöä tai armoa…tässä taistelussa olemassaolosta ja sukupuuttoon kuolemisesta”.

    Mikä tuossa on Repelle niin vaikeaa sulattaa? Hitler uhosi hävittävänsä Euroopan juutalaiset, pyrki siihen, yritti sitä ja pääsi pitkälle tässä tavoitteessaan.

    Antisemitistit levittävät juutalaisvihaa, mutta eivät ole valmiita ottamaan vastuuta sen seurauksista. Onnistuiko Hitler mielestänne ”liian hyvin”?

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Vernichten, sanaa voidaan käyttää monessa merkityksessä. Miksi sitten juutalaisia siirrettiin pois eikä tapettu? Miksi sitten Hitler vielä palasi puheeseen 1941 ja kielsi sen tarkoittaneen juutalaisten tuhoamista. Tuossahan tarkitetaan siis sodan vaihtoehdon sattuessa vastustajan tuhoamista. Tämä merkitsi selvästi juuri vihamielisten juutalaisten kukistamista ja heidän vaikutusvaltansa lopettamista.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
     1. Juutalaisia kylläkin tapettiin ja vieläpä aivan teollisessa mittakaavassa. Pahimmat kuolemantehtaat sijaitsivat miehitetyn Puolan alueella, missä massamurha oli käynnissä tuhansien ihmisten päivätahdilla.

      Hitler yritti selitellä sanojaan, koska ne eivät kuulostaneet hyvältä ulkomailla.

      Plusääni(0)Miinusääni(3)
   2. En usko holokaustiin, eikä tarkoitukseni ollut tukea holokaustiuskoa. Itse asiassa en itse löydä ko. videolta tukea holokaustivalheelle, sillä videosta mielestäni käy ilmi, etteivät saksalaiset olleet sellaisia murhanhimoisia hulluja, jollaisina valtamedia esittää heidät. Hehän selvästi katsoivat kansainvälisten finanssijuutalaisten yrittävän saada aikaan maailmansodan. Siis he itse eivät halunneet sotaa. Puhe juutalaisten hävittämisestä oli selvästi ehdollista, sillä hävittämisen sanottiin tapahtuvan, JOS juutalaiset sattuisivat saamaan aikaan maailmansodan. JOS juutalaiset sattuisivat saamaan aikaan maailmansodan, kyseessä olisi normaali sotaan kuuluva joko sinä tai minä -asetelma. Toisin sanoen puhe juutalaisten hävittämisestä todellakin oli normaalia sotauhoa. Todellisuudessa mitään juutalaisten kaasutuksia tai polttamisia ei tapahtunut. Koska juutalaiset olivat jo ennen aseellisten taistelujen alkamista sanomalehtiartikkeleissaan uhanneet Saksaa maan jakamisella, saksalaisten steriloinnilla ja kehottaneet juutalaisia boikotoimaan saksalaisia tuotteita, oli aivan luonnollista, ettei maan juutalaisia voitu pitää maalle lojaaleina kansalaisina vaan päinvastoin vihollisina. Vihollisina heidät laitettiin työleireille.

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
     1. Epäluotettavampaa lähdettä saa hakea kuin jewish virtual library. Holokausti on valhe ja se on todistettu revisionistien toimesta jo tuhat kertaa. Vahvin näyttö on Zyklon-B jäänteiden puuttuminen lähes kokonaan väitetyistä ”kaasukammioista”. Edes matemaattisesti holokaustiväite ei pidä pintaansa. Sillä kalustolla / infrastruktuurilla mikä on ollut käytettävissä ei ole voitu murhata ja hävittää väitettyjä määriä.

      http://youtu.be/GJrPn2i4wn4?t=6m57s

      Juutalaiset yksinkertaisesti valehtelevat ja 123 on tästä käytöksestä malliesimerkki.

      Plusääni(3)Miinusääni(0)
  2. Täkäläinen holokaustihöpinä muistuttaa Tiedonantajan Katyn-höperehtimistä pahimmillaan – siellä myöhäisstalinistit höpöttää, ettei Stalin ketään puolalaisupseereja murhauttanut, vaikka ne kyllä olivat niin pahoja ’fasisteja’ (kun taistelivat Stalinia ja tämän silloista liittolaista vastaan) että joutivat tulla tapetuiksi ..

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
 29. Pitääkö viimeisimpiä vapaita suomalaisia foorumeita mielestänne tukkia ja sensuroida?
  Ei mitään järkeä! Mikäli olette huomanneet, ei ole enää paikkoja, missä voi jutella historiasta ja varsinkaan juuri näistä ”finanssijuutalaisista”. (hyvä kutsumanimi)
  Teidän kommunistien mielestä Stalin ”pelasti” Euroopan eikä Isä Aurinkoinen sulkenut ainuttakaan juutalaista pois maailmasta.
  Liittoutuneiden sotarikolliset pitäisi istuttaa vihamielisen oikeuden (Nürnberg) eteen ja katsoa mitä tapahtuu. Sotaoikeuteen – missä ei istu yhtään juutalaista.
  Pitää muistaa Saksan- ja Suur-Saksan valtakunnan lain mukaan lailliset teot määriteltiin jälkikäteen taannehtivaa oikeutta käyttäen rikolliseksi toteamalla Saksaa johtaneet organisaatiot rikollisjärjestöiksi jälkikäteen.
  Palaan taas käyttämään oikeuttani mielipiteisiin.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 30. Lisäänpä vielä lääketieteellisesti tärkeän asian:
  Tohtori Mengele, kollegansa ja hänen oppilaansa auttoivat ymmärtämään nykytutkijoita nykyajan sairauksista – vaikka kukaan ei sitä halua myöntää.
  Esimerkiksi kaksostutkimus auttoi ymmärtämään DNA:ta, sikiön kehitystä ja perinnöllisiä sairauksia. Tutkijat jatkavat sitä tänäkin päivänä ja tuskin vain pelkillä eläinkokeilla.
  Maailma on iso paikka ja kantasolututkimuksen tabu estää tutkimuksia eettisesti.
  Tutkimuksia aiheesta ei tietenkään ole julkaistu, eikä isot lääketieteen lehdet julkaisisivatkaan sellaista Israelin väliinpuuttumisen vuoksi. Heillähän on määräysvalta ko. lehtiin.
  (onkohan amnesty tarkistanut israelin ihmiskokeet)

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 31. Englantilaiset ottivat vangiksi saksalaisen kuljetuskoneen, minkä ohjaimissa oli isoäidin veli. Englantilaiset pitivät kuolemaansa asti vankina häntä. Eihän Suomella ollut muutenkaan vaihtoehtoja. Ruotsi ja muut maat olivat halveksuttavia paskoja verrattuna Suomeen. Juutalaisten terrori lisääntyy vuosi vuodelta. Oikein oksettaa. Löysin tän osoitteen suomi24.fi osastolta. Joku sanoi että jutsku omistaa senkin. En tiedä mutta kyllä ne osaa rahan kaa pelleillä. Olen nainen, mutten ole rasisti sen enempää kuin vanhemmat sukulaiseni ja he tuntevat Ahtiaisen joka tappoi monta suuruudenhullua jutskua.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. No en ole rasisti sen enempää kuin vanhemmat sukulaiset ovat. He tietävät juutalaisten metkut paremmin kuin sinä. Olet vain lukenut kommentteja ja Venäläisiä historian kirjoja.
   Naisenhan on pakko sanoa jotain tällaista aina. Pelkään ählämeitä ja jutskuja. Ählämit ovat sekaisin ja jutskut sekaisemmin mitä joku oli kirjoittanut.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 32. Oskari Ahtiaisesta puhuin. Se oli omalla tavallaan sankari kuin Simo Häyhä oli.
  Hyvä palsta ja hyviä tekstejä. Jutskut määrää sanomalehtiä kuten täällä on sanottu. hyi mitä iljetyksiä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 33. MARTTI LUTHER, Pöytäkeskustelut: ”Mutta juutalaiset ovat niin kovettuneita, etteivät suostu kuuntelemaan mitään, huolimatta ylivoimaisista todisteista he eivät peräänny senttiäkään. He ovat tuhoisa rotu, joka alistaa kaikki muut koronkiskonnallaan ja rosvouksellaan. Jos he antavat prinssille tai neuvostolle tuhat kultarahaa, kiristävät he kansalta maksuna kaksikymmentä tuhatta kultarahaa. Meidän pitää aina pysyä varuillamme heidän suhteensa.”

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 34. …Ateisti taas puolustaa hampaat irvessä yhtä tiettyä uskonopin kannattajia 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 35. Eli 123… Päivästä toiseen tekee työpäivää trollina. Meidän ”ateisti” puolustaa veri suussa juutalaista oppia. Et ole vapaamuurari/juutalainen ollut pitkään aikaan kovin uskottava. Näkee sen jo peukutuksistakin. Uusnatsi kortti heiluu koko ajan peitelläkseen kansallissosialistien todellisen toiminnan… Ei se mitä juutalais omisteiset mediat/valeoppositiot jauhaa ”holohoaxista” tai että hitler olisi ollut pankkimafian kätyri.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. TUOMAS AKVINOLAINEN, 1200-luvun skolastinen filosofi ja teologi, pyhimys. Kirjassaan ”Juutalaisten hallitsemisesta” hän kirjoitti: ”Juutalaisten ei pitäisi sallia pitää koronkiskonnalla muilta keräämäänsä. Olisi parasta painostaa heidät työhön, jotta he voisivat ansaita elantonsa sen sijaan, että mitään tekemättä tulevat ahneiksi.”

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. WOMAN’S VOICE 25.11.1953: ”Rouva Van Hyning, olen hämmästynyt teidän yllättyneisyydestänne. Opiskelette historiaa, joten tiedätte varmasti, että niin Borgiat kuin Medicit ovat Italian juutalaisia sukuja. Varmaankin tiedätte, että molemmista suvuista on tullut myös paaveja. Kenties yllätytte kuullessanne, että meillä on ollut 20 juutalaista paavia. Kenties kun meillä on molemmilla mahdollisuus, voin näyttää teille heidän nimet ja päiväykset. Niistä opitte, että katolisen kirkon nimeen tehdyt rikokset ovat tapahtuneet juutalaisten paavien aikana. Espanjan inkvisition johtaja oli yksi niistä, juutalainen Tomás de Torquemada.”

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
   2. DION KASSIOS, toisen vuosisadan roomalainen historioitsija. Hän kuvailee juutalaisten raakaa kapinaa Rooman valtakuntaa vastaan, mitä pidetään suuren kaupunkivaltion historiassa käänteenä kohti tuhoa: ”Juutalaiset tuhosivat niin kreikkalaisia ja roomalaisia. He söivät uhriensa lihaa ja tekivät itselleen vöitä heidän suolista sekä tahrivat itsensä uhrien verellä… Kaiken kaikkiaan 220.000 tuhoutui Kyrenessä ja 240.000 Kyproksella ja siitä syystä yksikään juutalainen ei saa astua Kyprokselle.” (Rooman Historia)

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
   3. Vastaus 123 kysymykseen: ”Kerrohan Jussi, mitä sinun mielestäsi etnisen juutalaisen pitäisi tehdä, että hän olisi sinun mielestäsi kelvollinen ihminen? Nähtävästi kristityksi ryhtyminen ei riitä? Kaikki jälkeläisetkin ovat peruuttamattomasti pilalla sukupolvien päähän, vai mitä?”

    28 Niin myös te olette ulkoa tosin nähdä ihmisten edessä hurskaat, mutta sisältä te olette täynnä ulkokullaisuutta ja vääryyttä.
    29 Voi teitä kirjanoppineet ja Pharisealaiset, te ulkokullatut! jotka rakennatte prophetain hautoja ja kaunistatte vanhurskasten hautoja,
    30 Ja sanotte: jos me olisimme olleet meidän isäimme aikoina, emme olisi olleet osalliset heidän kanssansa prophetain veressä.
    31 Niin te siis itseänne tunnustatte, että olette niiden lapset, jotka tappoivat prophetat.
    32 Niin tekin täyttäkäät teidän isäinne määrä.
    33 Te kärmeet, te kyykärmetten sikiät! kuinka te vältätte helvetin kadotuksen?
    34 Sentähden, katso, minä lähetän teille prophetat, ja viisaat, ja kirjanoppineet; ja niistä te muutamat tapatte ja ristiinnaulitsette, ja muutamat te pieksätte teidän synagogissanne, ja vainootte kaupungista kaupunkiin.
    35 Että teidän päällenne pitää tuleman kaikki vanhurskas veri, joka vuodatettu on maan päälle hamasta vanhurskaan Abelin verestä niin Sakariaan, Barakiaan pojan vereen asti, jonka te tapoitte templin ja alttarin vaiheella.
    36 Totisesti sanon minä teille: kaikki nämät pitää tuleman tämän suvun päälle.
    37 Jerusalem, Jerusalem, sinä joka tapat prophetat ja kivillä surmaat ne, jotka sinun tykös lähetetyt ovat! kuinka usein minä tahdoin koota sinun lapses, niinkuin kana kokoo poikansa siipeinsä alle? ja ette tahtoneet.
    38 Katso, teidän huoneenne pitää teille jäämän kylmille.
    39 Sillä minä sanon teille: ette suinkaan minua tästedes näe, siihenasti kuin te sanotte: kiitetty olkoon se, joka tulee Herran nimeen!

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
   4. NAPOLEON: ”Juutalaiset ovat nykyajan mestarivarkaita.”
    Puhe valtioneuvostolle 30.04. ja 07.05.1806: ”He ovat ihmisyyden haaskalintuja… (juutalaiset) muodostavat valtion valtion sisällä. He eivät takuulla ole aitoja kansalaisia. Juutalaisten pahuudet eivät kumpua yksilöistä, vaan tuon kansan perusluonteesta.”

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
   5. FRANZ LISZT, kuuluisa unkarilainen säveltäjä, jota lainattiin eversti E. N. Sanctuaryn Are Things So? -kirjassa: ”Vielä jonain päivänä kaikki kansakunnat, joiden keskuudessa juutalaisia asuu, joutuvat nostamaan esiin kysymyksen heidän kokonaisvaltaisesta karkottamisestaan, sillä kyseessä on elämä tai kuolema, terveys tai krooninen sairaus, rauhallinen olemassa olo tai jatkuva yhteiskunnallinen kuume.”

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 36. Jos yhden kansan menetyksiä maailmansodassa, erään toisen kansan kohdalla vaietaan: http://tappis.0catch.com/partisaanit.htm

  Juutalaiset esiintyvät ms2:ssa myös sotarikollisina itsekin, mikä jostain syystä unohdetaan kertoa:

  Juutalaisten sotarikokset
  toisessa maailmansodassa,
  eli ennätysvauhtia
  uhrista pyöveliksi!

  http://tappis.0catch.com/Theresienstadt.htm

  Jos juutalaiset eivät olleet pulmusia itsekään, heitä silti tapettiin jonninmoinen määrä. Himmlerin mainitaan määränneen v.1943 juutalaisten joukkoteloitukset lopetettaviksi osana rauhanneuvottelujaan lännen kanssa. Jotain täytyy olla, mikä voitiin lopettaa?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 37. On hyvä muistaa että historian kirjoittavat aina voittajat. Se oli asia jonka jo nuorena opin. Meillä oli koulussa Mein Kampf ja sitä aina historian tunnilla lueskelin. Opettaja siitä suivaantui ja käski lukea sen kotona. Niimpä minä sen tein. Jo tuolloin havaitsin eroja koulussa opetetun historian ja kirjassa kerrotun välillä. Ja sekös aukaisi kiinnostuksen historiaan.

  Kun sitten näin vuosikymmeniä jälkeenpäin kohtasin tämän historianopettajan ja kysyin että miltä nyt tuntuu kun on koko elämänsä opettanut valheita, niin hän vastasi että se oli käsky opettaa. Hänkin tiesi että opettaa valheita, mutta alistui siihen. Minkälainen henkilö alistuu toimimaan vastoin parempaa tietoaan?

  Mutta historiaan… YK:n raportin mukaan kaikissa keskitysleireissä kuoli 30 000 juutalaista. Ei enempää. Toki henkilöitä yhteensä oli enemmänkin, koska sielä oli homoja, jehovia, henkisesti jälkeenjääneitä jne. Mutta juutalaisia vain 30 000. Mielenkiintoista onkin tässä se, miten historiaa kirjoitetaan yhä edelleen. Viimeisen kahden vuoden aikana kommentit ja dokumentit näistä asioista on poistettu sekä youtubesta että tiettyjen tahojen ylläpitämiltä keskustelupalstoilta. Asioita löytyy kuitenkin vielä netistä kun käyttää hakusanoinsa ranskaa, hollantia tai saksaa. Mutta englannilla ei löydy. Aiemmat Youtuben videot on korvattu samannimisillä, mutta ajatuksellisesti vastakkaisilla videoilla. Vaan milläs todistat…

  Jos totuus kiinnostaa, niin tutustukaa sotahistoriaan. Älkää itse sotiin, vaan niitä edeltäneisiin tapahtumiin sekä niiden seurauksiin. Ja maailma avautuu ainvan uuden näköisenä.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 38. Kuinkahan kauan tänne saa enää kirjoittaa yhtään mitään kun Israel nyt määrää ja käskyttää Suomen valtiota lopettamaan Juha Kärkkäisen Magneetti- lehdestä ja Internet-sivuiltaan kaikki siionismia käsittelevät aiheet?

  Nimimerkki: ”Sotahistoria” tuumailee asiaa.

  Älkää luovuttako veljet ja sisaret. Totuus puhuu puolestaan. Ainakin tulee puhumaan. (I have a little plan)

  Kiihkojutkut – rauhoittukaa tai autan Irania.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 39. Ymmärrän, mutta silti en ymmärrä miksi kaikki asiat ovat salllittuja juutalaisille ja Israelin ”valtiolle”…valittu kansa eli mitä voi tehdä normaali SKP:n jäsen? Muttan jälkeen ei tajua tuleeko pilkkua???

  -David SimsalaBin Gurion-

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 40. Joseph Burgin valallinen todistus
  Seuraava on tiivistelmä todistuksesta, jonka juutalainen Joseph G. Burg antoi Ernst Zündeliä vastaan käydyssä oikeudenkäynnissä v. 1988 (Zündel oli syytteessä holokaustin kieltävän kirjallisuuden levittämisestä). Lähteenä teos ”Did six million really die?”, toim. Barbara Kulaszka, s. 259-262.

  Joseph G. Burg oli kahdestoista puolustuksen kutsuma todistaja. Hän todisti tiistaina maaliskuun 29. ja keskiviikkona maaliskuun 30. päivänä 1988.

  Kahdeksan tai yhdeksän vuoden ajan ennen vuotta 1981 Zündel oli kirjeitse ja vierailukäyntien muodossa ollut yhteydessä Joseph G. Burgiin, juutalaiseen kirjailijaan, joka oli kirjoittanut useita kirjoja toisesta maailmansodasta. Näitä kirjoja olivat Guilt and Fate (saks. Schuld und Schicksal), Scapegoats (saks.Sündenböcke), Zionist Nazi Censorship in the Federal Republic of Germany (saks. Zionazi Zensur in der BDR), National Socialist Crimes of Bad Conscience by Germans against Germans under Zionist Direction (saks. NS-Verbrechen Prozesse des schlechten Gewissens) sekä Major Attacks of Zionists against Pope Pius XII and the German Governments. Burg oli keskustellut näistä kirjoista Zündelin kanssa ja uskoi, että tämä oli hyväksynyt ne. Muita Burgin kirjoja: Majdanek in alle Ewigkeit?, Terror und Terror, Verschwörung des Schweigens, Ich klage an, Der jüdische Eichmann und der Bundesdeutsche Amalek,Jüdisch-deutscher Dialog, Troika, Zions trojanischer Galapferd, Holocaust des schlechten Gewissens unter Hexagramm Regie, Gift oder Honig, Gesinnungsjustiz in der CIA – Mossad – Bundesrepublik Deutschland.

  Kirjoissaan Burg käsitteli väitettyjä natsien tuhoamisleirejä. Burg oli puhunut satojen ihmisten kanssa, jotka olivat olleet Auschwitzissa, ja hän oli vieraillut tässä leirissä syksyllä 1945. Burg oli tahtonut nähdä krematoriot, sairaalat ja erityisesti uuden suuren leipomon. Hän tahtoi myös löytää kaasukammiot, vaikka tuohon aikaan kaasutukset eivät olleet vielä muodissa. Hän ei löytänyt mitään kaasukammioita. Burg tuli siihen käsitykseen, ettei ollut mitään ”tuhoamisleirejä”, kaasukammioita tai suunnitelmaa tuhota Euroopan juutalaiset. Nämä käsityksensä hän toi julki kirjoissaan ja Zündelin kanssa käymässään kirjeenvaihdossa.

  Burg kävi myös kolme kertaa Majdanekissa. Hän löysi Majdanekista kaasukammioita, mutta hän todisti, että ne olivat desinfiointikaasukammioita epidemioita aiheuttavien täiden ja kirppujen hävittämiseksi. Tällaiset kammiot olivat tavallisia eri leireissä, ja niissä luki saksan kielellä ”Varoitus! Myrkyllistä kaasua!” kuolemanvaaraa osoittavan pääkallonkuvan alla. Zyklon-B oli uusi aine, jota käytettiin vaatteiden desinfioimiseen. Se tuhosi eliöt mutta ei kangasta.

  Sodan jälkeen Burgin korviin kantautui paljon väitteitä, että ihmisiä kaasutettiin Auschwitzissa ja Majdanekissa. Hän todisti, että ne johtuivat joko typeryydestä tai olivat propagandaa. Hän huomautti, että siihen mennessä (so. vuoteen 1988 mennessä) ei oltu löydetty dokumenttia, joka osoittaisi, kuka olisi antanut kaasutusmääräyksen, kuka olisi rakentanut kaasukammiot ja minne niitä olisi rakennettu. Saksalaisia viranomaisia nimenomaan sanottiin ”superbyrokraateiksi”. Sen vuoksi ei voinut olla niin, että kaikkien näiden vuosien jälkeen ei olisi voitu löytää yhtäkään dokumenttia.

  Burg todisti, että hän oli puhunut satojen ihmisten kanssa, jotka olivat huoltaneet ja käyttäneet krematorioita, mutta ihmisiä, jotka olisivat käyttäneet kaasukammioita, oli mahdoton löytää. Kukaan ei ollut julkaissut itsestään mitään sellaista, että hän olisi työskennellyt laitoksessa, jossa tapettiin ihmisiä kaasulla. Olemassa oleva kirjallisuus kaasutuksista oli täysin ristiriitaista. Miksi? Koska kaikki oli keksittyä. Nämä käsityksensä hän julkaisi kirjoissaan.

  Jokaisessa suuressa leireissä oli krematorioita. Kyseessä oli käytännön sanelema asia. Ihmisiä kuoli. Kun saksalaiset valtasivat itäiset alueet, suuria leirejä perustettiin, ja kun sota jatkui, niissä oli yhä useampia ja suurempia krematorioita. Epidemioita puhkesi, ja ne nostivat kuolemien lukumäärää. Krematorioiden kohdalla oli kyse hygieniasta: polttaminen oli hygieenisempää kuin hautaaminen, ja se vaati vähemmän tilaa.

  Kuten muidenkin leirin toimintojen kohdalla, asukit huolehtivat krematorioista. Se oli kaikkein raskainta ja hankalinta työtä, koska siinä jouduttiin kuumuudessa nostelemaan ruumiita uuneihin. Asukit työskentelivät usein kolmessa vuorossa kellon ympäri. Nämä työntekijät tekivät työtään vapaaehtoisesti. Heitä pyysi työhön juutalaisneuvosto tai juutalainen poliisi. Oli tärkeää kysyä, kuinka juutalaisneuvosto tai juutalainen poliisi teki yhteistyötä saksalaisen SS:n kanssa.

  Kun ne (krematoriot) olivat täydessä toiminnassa, savupiipuista tuli enemmän savua. Loimun väri myös vaihteli loogisesti säästä tai vuorokaudenajasta riippuen. Ihmiset keksivät tarinoita, että sisällä tapahtui saatanallisia asioita. He sanoivat, että eläviä ihmisiä poltettiin. He keksivät tarinan, että jokainen krematorio oli kaasukammio. Sepittäjien mielikuvitus tuotti jopa sellaista, että kun he näkivät sinertävää savua, he tiesivät, että juutalaisia poltettiin.

  Toiset keksivät tarinan, että eläviä juutalaisia työnnettiin sisään poltettaviksi. Burg todisti, että hän haluaisi mielellään nähdä sellaisen juutalaisen, joka oli antanut sellaisia lausuntoja jonkin oikeudenkäynnin aikana. Hän sanoi, että tällainen juutalainen tulisi pakottaa ottamaan vala rabbiinisten menojen mukaan kalotti (päähine) päälaella, ilman Kristuksen kuvia, heprealaisen Raamatun kanssa, rabbin tai hurskaan uskonnollisen juutalaisen läsnäollessa. Sitten hänen pitäisi vannoa vala, että hän oli nähnyt jotain sellaista. Silloin nämä väärät lausunnot, nämä sairaat lausunnot, kumoutuisivat 99,5-prosenttisesti, koska pinnallinen vala ei ollut moraalisesti sitova näille juutalaisille.

  Sinä aikana, jolloin hän oli pakkosiirtolaisten leirissä, Burg puhui kolmenkymmenen tai neljänkymmenen ihmisen kanssa kaasukammioista ja noin 5-10 ihmisen kanssa krematorioista. Hänellä oli erityislupa, jonka turvin hän pääsi käymään eri alueilla, joilla juutalaisia pakkosiirtolaisia oli. Hän yritti saada haastatteluja eri ghetoista ja eri leireistä, koska tuohon aikaan hän oli jo tarkistanut erilaisia vääriä lausuntoja.

  Vuonna 1945 Burg oli läsnä Nürnbergin oikeudenkäynneissä, kun esille nousi juutalaisia koskevia asioita. Yhdessä tällaisessa tilaisuudessa hän tapasi Ilja Ehrenburgin ja erään juutalaisen julkaisijan, joka oli ollut Auschwitzissa useita vuosia. Burg kysyi julkaisijalta, oliko tämä nähnyt laitoksia, joissa olisi tapettu ihmisiä kaasulla, ja tämä vastasi, että ei. Ehrenburg, joka oli ollut puna-armeijan propagandapäällikkö sodan aikana, kertoi Burgille, että hän oli käynyt Auschwitzissa, mutta hänkään ei ollut nähnyt mitään, mikä olisi viitannut kaasutuksiin. Burg oli keskustellut näistä tiedoista Zündelin kanssa yleisesti. Burg ei voinut ymmärtää, miksi kaasutuksista puhuttiin.

  Burg itse oli juutalaisten vanhempien poika, ja hän vietti sotavuodet Transnistriassa, alueella, jonka saksalaiset olivat varanneet ei-hyväksytyille ihmisille, sellaisille kuin juutalaisille. Juutalaiset olivat pannassa, koska he olivat toivottaneet puna-armeijan tervetulleeksi. Ihmiset elivät tällä alueella pienissä kylissä ja kaupungeissa, mutta heidän oli tultava toimeen omin neuvoin ja olivat sen vuoksi huonommassa asemassa kuin ne, jotka olivat keskitysleireissä. Leireissä saksalaisviranomaiset huolehtivat asukeista, koska yleensä heitä käytettiin työvoimana. Tällä alueella juutalaisia vastaan hyökkäsivät ulkomaiset etniset ryhmät, mutta saksalaiset eivät järjestäneet tällaisia hyökkäyksiä.

  Vuosina 1946 ja 1947 Burg eli Freisingissa, juutalaisten pakkosiirtolaisten leirissä lähellä Müncheniä amerikkalaisella vyöhykkeellä. Sen johtajana oli juutalais-amerikkalainen virkailija. Burg palveli hänen oikeana kätenään: hän organisoi poliisin, vankilan, sanomalehden ja kulttuuriasiat. Hän järjesti ryhmiä ja ajelutti heitä ympäri Baijeria näyttäen heille maisemia, museoita ja linnoja. Hänen leirikokemuksensa sisältyvät kirjaan Guilt and Fate.

  Burgille luettiin kohta kirjasta ”Did Six Million Really Die?” (Richard Harwoodin [= Verrallin] kirja, eri kuin se, josta tämä on nyt suomennos, VL): ”Natsien ensimmäiset ehdotukset Madagaskarista lopullisen ratkaisun paikkana tehtiin Schacht-suunnitelman yhteydessä v. 1938.” Burg todisti, että sionistit estivät niiden juutalaisten maastamuuton natsi-Saksasta, jotka eivät menneet Palestiinaan. Sionistit estivät juutalaisia menemästä muihin maihin, koska heidän intressinään oli saada juutalaiset menemään Palestiinaan. Lisäksi useimmat maat kieltäytyivät vastaanottamasta juutalaisia maahanmuuttajia.

  Saksan valtakunta tahtoi toimittaa juutalaiset ulos: kuinka ja minne olivat toisarvoisia kysymyksiä. Henkilöt, jotka Göringin alaisuudessa hoitivat juutalaiskysymystä, ottivat käyttöön suunnitelman, joka oli peräisin sionistiliikkeen perustajalta, Theodor Herzliltä, ja jonka mukaan juutalaiset muuttavat Ugandaan tai Madagaskarille. Molemmat nämä siirtokunnat kuuluivat Ranskalle. Suunnitelma ei toteutunut, mutta suunnitelman olemassaolo jo sinänsä todistaa, ettei juutalaisten tuhoamista ollut. Ja heidän työpanostaan myös tarvittiin. Burg sanoi painokkaasti, että saksalaiset eivät tuhonneet juutalaisia.

  Vuoden 1933 siirtosopimus (Transfer Agreement; Haavara Agreement) oli yksi tärkeimmistä tapahtumista tämän holokausti-asian kontekstissa. Tämän sopimuksen mukaan noin 2,5 miljoonaa juutalaista vaihdetaan kuorma-autoihin. Sopimus ei koskaan toteutunut kokonaan, koska sionistit eivät kyenneet ottamaan niin paljon juutalaisia Palestiinaan.

  Burg oli saanut selville, että Saksan sionistijohtajat olivat vaatineet jo v. 1933, että juutalaiset määrätään kantamaan keltaista tähteä. Sionistit eivät nähneet tätä loukkauksena vaan sankarillisena asiana, aivan kuten SS kantoi hakaristiä. Vuonna 1938 sionistiliikkeen johtaja Kolmannessa valtakunnassa sai aikaan sen, että juutalaiset alkoivat käyttää keltaista tähteä, vastoin sekä Göringin että Goebbelsin tahtoa.

  Burg kirjoitti kirjoissaan siitä yhteistyöstä, joka vallitsi sionistijohdon – David Ben-Gurion mukaan luettuna – ja natsihallinnon välillä ennen sotaa. Joitakin päiviä sen jälkeen kun Hitler oli nimitetty kansleriksi, rabbi Leo Baeck, Saksan sionistijärjestöjen johtaja, ilmoitti julkisesti, että juutalaisuuden intressit ovat identtisiä kansallissosialismin intressien kanssa. Burg todisti, että Baeck tarkoitti ”sionismin”, ei ”juutalaisuuden”. Tuohon aikaan sionisteja oli Saksan juutalaisista 1,5 %. Muutama päivä myöhemmin eräs toinen sionistijohtaja (Siegfried Moses) antoi samanlaisen lausunnon. Näiden julistusten merkitys, todisti Burg, oli seuraava: ”Me nationalistiset juutalaiset, siis sionistit, olemme yksimielisiä tämän hallinnon kanssa. Me emme häpeä nationalistisia ajatuksiamme.” Ne saksalaiset, jotka joutuivat hoitamaan juutalaiskysymystä, alkoivat välittömästi tehdä yhteistyötä tämän juutalaisvähemmistön kanssa todistaakseen koko maailmalle, että he eivät olleet juutalaisvastaisia vaan tekivät yhteistyötä juutalaisten kanssa.

  Tämän natsien ja sionistien välisen yhteistyön tuloksena 1930-luvun alkupuolella noin 120 000 juutalaista muutti Saksasta Palestiinaan. Vaikeuksia syntyi kuitenkin, kun Britannia, joka hallinnoi Palestiinaa, kieltäytyi myöntämästä enempiä maahanmuuttolupia arabien levottomuuden vuoksi.

  Saksan sionistit ryhtyivät järjestämään lapsille juutalaiskielisiä kouluja, nuorille henkilöille työpajoja jne. valmistaakseen siten ihmisiä jonakin ajankohtana muuttamaan Palestiinaan. Sionistit olivat kiinnostuneita vain Palestiinaan tapahtuvasta maastamuutosta ja tekivät kaiken voitavansa varmistaakseen, ettei kukaan juutalainen päässyt muualle kuin Palestiinaan. Natseja kiinnosti saada juutalaiset muuttamaan pois maasta, minne vain pääsivät. Kuitenkin yhteistyö jatkui sionistien ja natsien välillä, sellaisten kuin Adolf Eichmann, Golda Meir ja David Ben-Gurion välillä, aina vuoteen 1942, jolloin sionistijohtajat olivat sitä mieltä, että he olivat päässeet päämääräänsä. Burg mainitsi, että jo tuolloin Saksan tappio oli nähtävissä ja sionisteista tuli kuin ”rottia, jotka jättävät uppoavan laivan.”

  Burg keskusteli usein Zündelin kanssa tästä natsien ja sionistien yhteistyöstä. Burg uskoi, että sionistit olivat syyllinen osapuoli ja että saksalaiset olivat jääneet ansaan. Päästäkseen kaikesta sionistit käyttäytyivät kuin ovela varas, joka juoksee poliisin edellä ja huutaa ”Ottakaa varas kiinni!” Zündelin velvollisuus oli taistella tätä vastaan, ja Burg sanoi, että hän auttaa. Miksi?
  Koska muuten kansojen välille ei tule sovintoa. Totuus tulee hiljalleen esiin, ja tällä tavalla, sionistijohtajien aikaansaamana, viha juutalaisia vastaan kasvaa.
  Zündel oli kertonut Burgille, että tämän vuonna 1962 julkaistun kirjan Guilt and Fate ansiosta hänestä oli tullut se, mikä hän nyt oli, taistelija totuuden puolesta, taistelija omaa kansaa vastaan esitettyjä vääriä syytöksiä vastaan.

  Burg todisti, ettei keskitysleireissä tapahtunut tuhoamisia. Terveempiä ihmisiä käytettiin vapaaehtoisena työvoimana. Burg painotti, että kultainen häkkikin oli vapauden rajoitus ja jopa rikos, mutta tarinat kaasutuksista tulivat sairaista aivoista. Burg tahtoi todistaa, että jopa Birkenaussa, jossa kaasutuksia väitettiin tapahtuneen, juutalaiset miehet ja naiset saattoivat saada erityiskohtelua. Eräs esimerkki oli Benedikt Kautsky, juutalainen, joka oli henkevä persoonallisuus sosialistis-marxilaisessa maailmanliikkeessä. Kautsky oli Birkenaussa sodan aikana ja teki siellä toimistotyötä. Hänen 79-vuotias äitinsä lähetettiin myös Birkenauhun. Kun tämä sairastui, hän sai erillisen huoneen ja lääkärin määräämän erikoisruokavalion. Tämä oli ”erikoiskäsittelyä”, jota annettiin, että tämän naisen elämää voitaisiin pidentää, ehkä jopa hänen sairautensa parantaa. Hän kuoli 80 vuoden ikäisenä. Kun tri Kautsky vapautettiin, hän palasi Wieniin Itävaltaan, jossa hän jatkoi tieteellistä työtään. Vuonna 1946, heti vapauttamisen jälkeen, tri Kautsky oli yksi ensimmäisistä, jotka julkaisivat kirjan. Sen saksalainen nimi oli Teufel und Verdammte (Paholainen ja kadotukseen tuomitut). Burg todisti, että kirja oli totuutta ja että sillä oli historiallinen arvo. Kuitenkin koko painos poltettiin. Puolitoista vuotta myöhemmin hän julkaisi toisen painoksen, jossa hän kirjoitti osia uudestaan ja teki muutoksia. Mutta hän ei kokonaan kirjoittanut sitä uudestaan. Kaasukammioista ei ollut dokumentteja, ja Kautsky myönsi, ettei hän itse ollut koskaan nähnyt kaasukammiota.

  Kirjassaan Schuld und Schicksal Burg käsitteli Varsovan ja Lodzin ghettoja. Kun saksalaiset joukot valtasivat Varsovan, he tahtoivat koota juutalaisväestön yhteen. Todellisia ghettoja oli ollut siellä vuosisatoja, mutta sulautuneet tai vapautetut juutalaiset olivat eläneet kaukana ghetoista. Nyt saksalaiset tahtoivat koota kaikki juutalaiset yhteen. Käytännöllisessä mielessä ghetto oli myös perustettu juutalaisväestön suojelemista varten.

  Sionistit olivat tyytyväisiä tähän järjestelyyn. Gheton hallitseva elin oli virkaan asetettu juutalaisneuvosto. Juutalaisilla oli oma poliisi, omat vankilat ja omaa kaikki muukin. Luonnollisesti joukossa oli sellaisia, jotka olivat julmia. Yksi tällainen oli poliisin varajohtaja, joka myöhemmin teloitettiin. Burgin silmissä tämä teloitus oli osoitus siitä, että juutalaiset puolustivat itseään sionistien muodostamaa vähemmistöä vastaan, joka käytti juutalaisten enemmistöä omien tarkoitusperiensä toteuttamiseen.

  Lodzin ghetossa oli juutalainen poliisi, juutalainen pankki, juutalainen raha, juutalainen postitoimisto ja vain juutalaisten käyttöön tarkoitetut postimerkit. Juutalaisia varten oli työpajoja. Jos saksalaisilla oli suunnitelma tuhota juutalaiset, miksi siellä oli työpajoja, kysyi Burg. Miksi nuo kuluerät? Miksi kouluttaa lapsia työelämään? Berliinin ansiosta, Burg todisti, juutalaiset toteuttivat käytännössä pienimuotoista Israelia. Näistä asioista ei kuitenkaan voinut nykyään puhua, koska nyt sanottiin, että tapahtui ”holokausti” ja juutalaiset murhattiin.

  Saksan kansaa, ei vain natseja, oli syytetty väärin; eikä ainoastaan Saksassa asuvia saksalaisia vaan saksalaisia kaikkialla maailmassa. Burgin huomio oli kiinnittynyt tähän asiaan, koska hän uskoi, että se synnytti vihaa juutalaisia vastaan. Nykyisinkin sionistijohtajilla oli kiinnostus saada aikaan vainoja juutalaisia vastaan, ja Burg oli todistamassa estääkseen sen.

  Vuonna 1982 Zündel kirjoitti Burgille kahdesti ja pyysi hänen apuaan ja neuvojaan Toronton sionisteja vastaan, jotka tuottivat hänelle ongelmia. Zündel oli ollut sitä mieltä, että niistä voisi olla hänelle apua.

  Burg oli useaan otteeseen keskustellut Saksan korvauksista Zündelin kanssa. Burg oli sitä mieltä, että ellei holokaustia olisi keksitty, saksalaiset eivät maksaisi korvauksia, ja, hän tähdensi, ”he maksavat”. Hän käsitteli tätä aihetta kirjassaan Guilt and Fate, jonka Zündel oli lukenut 1960-luvulla. Israel perustettiin vuonna 1948, ja vuonna 1951 sillä ei vielä ollut diplomaattisia yhteyksiä Saksan liittotasavallan kanssa. Kyseisenä vuotena Israel antoi Maailman juutalaiskongressin edustajalle, tri Nahum Goldmannille, valtuudet neuvotella Saksan liittotasavallan kanslerin, tri Adenauerin, kanssa Saksan syyllisyydestä. Ben Gurionin johtama Israel halusi rahaa noilta ”kirotuilta saksalaisilta” mutta ei tahtonut istua heidän kanssaan samaan pöytään neuvottelemaan. Goldmannin ja Adenauerin neuvotteluiden tulos oli, että Saksa tunnusti, että se oli syyllistynyt holokaustiin juutalaisia vastaan.

  Burg todisti, että oli tärkeää tarkastella erikseen Israelin valtiolle suoritettuja maksuja. Israelia ei ollut olemassa sodan aikana. Se oli silloin Palestiina ja kuului brittihallintoon. Koko toisen maailmansodan aikana yksikään saksalainen sotilas ei ollut Palestiinassa. Mitä siellä pitäisi hyvittää ja korvata, kysyi Burg.

  Israel esitti Saksalle dokumentin, jossa todettiin, että neljästä Euroopan juutalaisesta kolme oli tapettu, ja noista kuolleista ihmisistä Israel vaati korvausta. Dokumentti ei väittänyt, että kuusi miljoonaa oli kuollut. Dokumentissa ei puhuttu kaasutuksista eikä murhista. Käytetty sana oli ”tapettu”. Alkuperäinen 3,5 miljoonan markan suuruinen summa oli kasvanut, eikä ainoastaan nykyisten saksalaisten ollut määrä maksaa vaan myös syntyvien. Rahasummia perusteltiin keksimällä, että 40 miljoonaa juutalaista oli tapettu kaasulla, sitten 25 miljoonaa, sitten n. 6 miljoonaa, määrä, joka sittemmin on pysynyt.

  Burg todisti, että syy siihen, että sotarikosoikeudenkäyntejä yhä jatkettiin Saksan liittotasavallassa ja Yhdysvalloissa, oli se, että tahdottiin todistaa jokaiselle, että saksalaisia, myös Amerikassa ja Torontossa syntyneitä, oli syytettävä juutalaisten murhaamisesta ja kaasuttamisesta.

  Israelin olemassaolo perustui siihen, että holokausti tapahtui. Liittotasavallan saksalaiset maksoivat Israelille työllä rehellisesti ansaittua rahaa, pohjaton rahasampo.

  Goldmann neuvotteli myös niiden puolesta, jotka oli vapautettu keskitysleireistä. Nämä olivat niitä, jotka olivat kärsineet, sanoi Burg, niitä, joilta oli otettu pois kodit ja asunnot, niitä, jotka olivat jättäneet kaiken taakseen. Erityisiä korvaustoimistoja perustettiin ympäri maailmaa, missä Saksalla oli edustustoja.

  Burg keskusteli Zündelin kanssa siitä, kuka oli vastuussa siitä vihollisuudesta, joka vallitsi maailmassa saksalaisten ja juutalaisten välillä. Hän kertoi Zündelille, että ensimmäinen maailmansota oli tuonut sionisteille kotipaikan Palestiinaan mutta ei kansaa. Tämä oli aivan liian vähän, ja oli tehtävä kaikki mahdollinen Israelin valtion luomiseksi. Tämä oli mahdollista vain sodan avulla. Oli tultava maailmansota. Sen vuoksi sionistit tekivät yhteistyötä niiden kanssa, jotka tunnettiin Wall Streetinä (= pörssimaailma, rahamaailma). Wall Street sai aikaan toisen maailmansodan, aivan kuten he olivat saaneet aikaan ensimmäisen maailmansodan. Burg huomautti, että myös Hitlerin hallintoa oli tuettu, koska sen oletettiin taistelevan kommunisteja vastaan. Kansallissosialistien tavoin myöskään kommunistit eivät halunneet tulla riippuvaisiksi Wall Streetistä. Churchillin, sionistien ja Wall Streetin amerikkalaisten yhteisenä suunnitelmana oli varmistaa, että kansallissosialistit ja kommunistit ”lyövät toinen toisensa ulos”. Chaim Weizmann oli sanonut, että hän oli halukas uhraamaan Saksan juutalaiset Israelin valtion hyväksi.

  Burg yhtyi käsitykseen, että Zündel oli osoittanut vilpitöntä tiedonhalua juutalaiskysymyksen suhteen. Zündel oli saksalainen, ja hän puolusti maataan, sanoi Burg. Zündel oli sanonut hänelle, että hän katsoi elämäntehtäväkseen puolustaa kansaansa, koska sitä häpäistiin. Burg itse uskoi, että Saksan kansaa häpäistiin. Hän oli ilmaissut tämän näkemyksen kirjoissaan ”uudelleen ja uudelleen” ja oli joutunut kärsimään sen vuoksi henkilökohtaisesti. Burg oli tyytyväinen, että Zündel oli oppinut jotain häneltä siinä, että hän ei puhunut automaattisesti ”juutalaisista” vaan sen sijaan painotti ”sionisteja”.

  Jos holokaustitarina jatkaisi entistä rataansa, sanoi Burg, silloin juutalaisten ja saksalaisten välillä ei olisi koskaan vilpitöntä suhdetta. Sionistijohtajat pitäisivät huolta siitä. Burg oli kertonut Zündelille, että sellaiset filmit kuin ”Holocaust” ja Shoah” olivat historian vääristelyn levittämistä ja että niiden tarkoituksena oli näyttää saksalaisille, miksi heidän täytyi maksaa ja miksi maksaminen tulisi jatkumaan vielä joidenkin sukupolvien ajan.

  Burg todisti, että jos Zündel olisi kulkenut virran mukana, hänellä ei olisi niitä ongelmia, joita hänellä nyt oli. Elämä olisi ollut paljon helpompaa hänelle. Burg oli sitä mieltä, että jos Zündeleitä olisi kaksi tai kolme lisää, se olisi parempi juutalaisillekin.

  Syyttäjä päätti olla ristikuulustelematta Burgia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 41. Tutkijoiden lausuntoja
  1. Syyskuussa 1944 saksalaiset kutsuivat Punaisen Ristin Auschwitz-Birkenaun keskitysleiriin, koska liittoutuneiden propaganda julisti, että saksalaiset tuhoavat leireissä juutalaisia myrkkykaasulla. Punaisen Ristin delegaatio sai täysin vapaasti keskustella juutalaisten ja kenen tahansa kanssa, myös leirin yhteyteen majoitettujen englantilaisten sotavankien ja leirissä työssä käyvien vapaaehtoisten siviilityöntekijöiden kanssa, joita leirissä oli varsinaisten asukkien ja sotarikollisten lisäksi. Nämä ryhmät työskentelivät toistensa yhteydessä, joten he tiesivät toistensa asioista.

  Delegaatit tutkivat leirin huolellisesti, eivätkä he havainneet mitään kaasutuksiin viittaavaa. He tiedustelivat kaikilta ryhmiltä, myös siviilityöntekijöiltä ja englantilaisilta, tiesivätkö he mitään ”moderneista suihkuista”, joissa internoituja kaasutettaisiin ryhmissä, kuten propaganda väitti. Ei kukaan, ei yksikään juutalainen, ei yksikään englantilainen, ei yksikään siviilityöntekijä eikä kukaan muukaan tiennyt sellaisista mitään. Delegaatit eivät löytäneet mitään ”kaasukammioita”. Raportissaan he joutuivat toteamaan, ettei Auschwitzissa ole kaasukammioita.

  Sodan jälkeen Punainen Risti ja Vatikaani haastattelivat leireillä olleita, eivätkä asukit puhuneet kaasukammioista mitään (Punaisen Ristin dokumentti nro 9925, kesäkuu 1946).

  Kolmiosaisessa raportissaan (Geneve, 1947) Punainen Risti toteaa keskitysleireistä: ei ole mitään todisteita kansanmurhasta.

  Vuonna 1956 Punainen Risti arvioi tutkimustensa perusteella, että toisessa maailmansodassa kuoli Euroopassa kaikista syistä (taudit, epidemiat, vanhuus, pommitukset, tappamiset) n. 300 000 juutalaista. Myöhemmin Punainen Risti asetti kuolleille ylärajan: toisen maailmansodan aikana Euroopassa on voinut kuolla korkeinaan 1-1,5 miljoonaa juutalaista. Historioitsija David Irving on arvioinut, että ehkä vain 100 000 juutalaista kuoli sodassa tappamalla (olivat lähinnä saksalaisia vastaan taistelleita partisaaneja).

  Maailman juutalaiset, Vatikaani, Punainen Risti ja saksalaiset eivät tienneet mitään juutalaisten joukkomurhista, koska sellaisia ei tapahtunut. Saksalla oli olemassaolonsa ollessa uhattuna muutakin tekemistä kuin murhata juutalaisia ja sitten salailla sitä.

  2. Prof. Arthur Butz on kirjoittanut kirjan ”The Hoax of the Twentieth Century” (”1900-luvun suurin huijaus”). Esitellessään tätä kirjaa prof. E. L. Hebden Taylor toteaa (Christian News Encyclopedia, s. 1093):
  Butz osoittaa, että useimmat niiden todistajien kertomuksista, jotka väittävät nähneensä kaasutuksia, ovat mielikuvitusta. Pilkkukuume, jota liittoutuneet tuhoamalla täydellisesti Saksan huoltoyhteydet sodan viime päivinä edistivät, aiheutti noin miljoonan juutalaisen kuoleman toisessa maailmansodassa. Mitä Zyklon B:hen tulee, se oli tavallinen hyönteismyrkky, jota käytettiin pilkkukuumetta levittävien täiden tuhoamiseen. Auschwitzin ”kuolemanhaju” tuli keinokumia valmistavien tehtaiden hydrausprosessista.
  Taylor kertoo sitten eräästä TV-keskustelusta, jossa Butz totesi, ettei yksikään löydetty natsidokumentti viittaa tuhoamispolitiikkaan;
  …ei ole uskottavaa, että niin valtavaa tuhoamisohjelmaa olisi voitu toteuttaa panematta jotakin paperille. Laaja-alaiset toimet tuottavat väistämättä paperia puhtaasti teknisistä syistä, eivätkä toimenpiteet kulje ilman sitä; insinöörit, rakentajat ja muut ammattimiehet tarvitsevat paperidokumentteja töitään varten. Kuitenkaan ei ole olemassa paperidokumentaatiota kaasukammioiden rakentamisesta juutalaisten tuhoamista varten. Mutta krematorioiden suunnittelusta ja rakentamisesta on olemassa runsaasti tällaisia dokumentteja.
  Kun Butzilta kysyttiin, mitä varten krematorioita rakennettiin, hän vastasi:
  Niiden avulla taisteltiin pilkkukuumetta vastaan.
  Fil. tri Austin App kertoo Butzin kirjasta seuraavaa (Christian News Encyclopedia, s. 1096):
  Tunnettu tiedemies, apulaisprofessori Arthur Butz, on suunnannut koneenrakennusta ja tietojenkäsittelyoppia koskevan koulutuksensa sen väitteen tutkimiseen, että Kolmas valtakunta olisi suunnitellut ja toteuttanut Euroopan juutalaisten joukkomurhan. Tri Butz ei spekuloi eikä luota sekundaarisiin lähteisiin, hän analysoi dokumentteja – – Perusteellisen ja objektiivisen tutkimuksensa lopussa Butz sanoo: ”Euroopan juutalaisia ei tuhottu eikä Saksa yrittänytkään tuhota heitä. Saksa pakkosiirsi tietyn ihmismäärän, ja nämä ihmiset siirrettiin lopulta uudelleen liittoutuneiden ohjelman mukaisesti. Juutalaiset kärsivät sodan aikana siitä, että heitä kuljetettiin itään ja heidän omaisuuttaan takavarikoitiin, ja ennen kaikkea he kärsivät paljon olosuhteista, jotka liittyivät Saksan tappioon. Ehkä miljoona heistä kuoli. Jokainen Euroopassa kärsi sodan aikana, etenkin Keski- ja Itä-Euroopan kansat. Ne, jotka kärsivät eniten, olivat häviäjät, saksalaiset (ja itävaltalaiset), jotka menettivät 10 miljoonaa sotatoimissa, liittoutuneiden pommituksissa, sodanjälkeisessä neuvostoterrorissa, sodanjälkeisessä sotavankityössä Neuvostoliitossa ja Ranskassa ja puolalaisten ja muiden toimeenpanemissa karkotuksissa, joissa heitä karkotettiin kotimaistaan hyvin brutaaleissa olosuhteissa ja kostonhimoisissa miehitystoimissa vuosina 1945-1948.”

  Butz sanoo myös, että hänen arvionsa miljoonasta juutalaisuhrista on todennäköisesti liian korkea ja että se pitää sisällään ne, jotka kuolivat vanhuuteen ja sairauteen, ne, jotka laillisesti teloitettiin partisaaneina, ja ne, jotka tuhoutuivat neuvostovallan alaisuudessa.

  Saksan keskitysleirit olivat sitä, mitä saksalaiset sanoivatkin niiden olevan, turvallisuus- ja työleirejä, eivät kuolemanleirejä. Saksalaiset Einsatz-joukot, jotka toimivat itärintaman takana, käsittivät n. 3000 miestä, joiden tehtävänä oli kukistaa partisaaneja eikä suinkaan teloittaa juutalaisia vain siksi, että nämä olivat juutalaisia.
  App kertoo Butzin myös osoittaneen, ettei mitään tuhoamisohjelmaa ollut olemassa:
  Prof. A. R. Butzin ”The Hoax of the Twentieth Century” vakuuttaa jokaisen lukijan siitä, että Kolmas valtakunta ei tuhonnut juutalaisia eikä koskaan suunnitellutkaan sellaista. Kuuden miljoonan taru on sodanaikaista kauhupropagandaa.
  Earl Denny kertoo eräästä Butzin julkisesta esiintymisestä 21.10.1977 (Spotlight 1.5.1978):
  Tri Butz syytti harvinaislaatuisessa julkisessa esiintymisessään ihmisten herkkäuskoisuutta siitä, että väite, että ”Hitler tappoi 6 miljoonaa juutalaista”, on saanut laajan yleisen hyväksynnän. Hänen esiintymisensä on harvinaislaatuinen, koska hänen kollegansa välttelevät häntä ja koska häntä ja hänen henkeään on uhattu sen jälkeen kun hänen kirjansa, jossa hän väittää, ettei natsi-Saksalla ollut suunnitelmaa tuhota juutalaiset fyysisesti, oli julkaistu. Butz sanoo, että monet ihmiset uskovat tähän legendaan yhdenmukaisuuden pakon, en-tahdo-olla-erilainen-asenteen, vuoksi ja koska he vain olettavat, ”ettei kukaan kerro sellaisia valheita” ja että sen niin ollen täytyy olla totta.

  Butzin mukaan väitteen kuudesta miljoonasta uhrista esittivät sionistit vuoden 1942 lopulla ja vuonna 1943. Sionistipropagandaa johti rabbi Wise, siihen aikaan sekä American että World Jewish Congressin johtaja. Alkuaan sionistien motivaatio esittää tällainen tuhoamisväite liittyi vaatimukseen, että brittien tulee avata Palestiina juutalaisten maahanmuutolle.

  Butzin mukaan Nürnbergin oikeudenkäynti oli laiton; se pantiin toimeen ex post facto-lailla, ja siksi niillä, jotka järjestivät oikeudenkäynnin, ei ollut ennalta tunnustettua tuomiovaltaa. Oikeudenkäynnin henkilötodistuksia ei voida pitää luotettavina niissä laittomissa ja hysteerisissä oloissa, joissa oikeudenkäynti käytiin – – todistuksia voitiin pakottaa eri tavoin. Dokumentit olivat liittoutuneiden, Saksan vihollisten, kontrollissa. Vain sellaisia dokumentteja käytettiin, joita syyttäjäpuoli piti ”relevantteina”.

  Saksalaiset dokumentit eivät puhu mistään tuhoamispolitiikasta. Ne puhuvat ”lopullisesta ratkaisusta”, mutta sillä saksalaiset tarkoittivat juutalaisten karkottamista Euroopasta. Vielä Butz sanoo, että Punaisen Ristin raportit eivät pidä yhtä tuhoamistarinan kanssa. Vatikaanin raportitkaan eivät tue sitä. Juutalaisten päiväkirjoissa tai juutalaisneuvostojen raporteissa ei puhuta mistään tuhoamisohjelmasta. Missä siis on todellinen todiste? Butz sanoo, ettei sellaista ole, ja siksi kyseessä on ”the Hoax of the Twentieth Century”, ”1900-luvun suurin huijaus.”
  The Institute for Historical Review esittelee myös Butzin kirjan ja toteaa, että Butz osoittaa siinä, kuinka sodanjälkeisiä sotarikosoikeudenkäyntejä lavastettiin ja kuinka todisteita tehtiin väärentämällä.

  Religious News Service kertoo 18.2.1977 Butzin kirjasta:
  Tri Butz väittää, että holokaustitarina perustuu naurettavalle informaatiolle. Sionistien järjestämä kampanja on levittänyt tarinaa siitä, että natsit murhasivat juutalaisia. Auschwitzin kuolemat johtuivat luonnollisista syistä. Lääkkeitä ja ruokaa oli vähän.
  Christian News sanoo 7.5.1990:
  Butzin mukaan ”tuhoaminen” on propagandahuijaus. Auschwitz-tarina on ”pelkkä valhe, joka koostuu valapattoudesta, väärennöksistä, tosiasioiden vääristelyistä ja asiakirjojen vääristä tulkinnoista”.
  3. Juutalainen historioitsija Samuel Gringauz toteaa holokaustin ”todistajista”:
  Holokaustista ”pelastuneiden” muistelmat ja kertomukset ovat suurimmaksi osaksi pelkkää naurettavaa jaarittelua, kirjoitusmaanista liioittelua, dramaattisten tehokeinojen käyttöä, liiallista mahtipontisuutta, harrastelijamaista filosofointia, teennäistä tunteilua, tarkistamattomien juorujen kertomista, ennakkoluuloja ja yksipuolista hyökkäilyä tai puolustelua (Jewish Social Studies, tammikuu 1950, Vol. 12, s. 65).
  Niinpä vuonna 1960, kun virallisesti tunnustettiin, ettei Saksan maaperällä olleissa leireissä ollut kaasukammioita tai joukkomurhia, tuhannet näitä koskevat todistukset mitätöitiin, niillä ei ollut mitään uskottavuutta eikä todistusarvoa. Ei ole mitään syytä epäillä, etteivätkö asiat olisi samoin Puolan maaperällä olleiden leirienkin suhteen.

  4. Auschwitz-oikeudenkäynnin (Frankfurtissa 1960-luvulla) jälkeen oikeus valitti lausunnossaan:
  Oikeudelta puuttuivat lähes kaikki keinot, joita normaalisti käytetään murhaoikeudenkäynneissä kuvan saamiseksi siitä, mitä tosiasiallisesti tapahtui. Ei ollut uhrien ruumiita, ei ruumiinavauksia, ei asiantuntijoiden lausuntoja kuoleman syystä ja ajankohdasta, ei johtolankoja murhaajista, ei murha-aseita jne.
  Oikeus siis virallisesti sanoo, ettei Auschwitzissa ollut kaasukammioita (murha-aseita) ja ettei saksalaisten syyllisyydestä ole mitään viitteitä (”johtolankoja”).

  5. K. C. Gleason sanoo (Journal of Historical Review, talvi 1984), että informaatio, joka koski juutalaisten joukkomurhaa toisessa maailmansodassa, ymmärrettiin lännessä sodan aikana kauhupropagandaksi:
  Liittoutuneiden johto ei suhtautunut siihen vakavasti, ei myöskään liittoutuneiden tiedustelu; ei Amerikan yleisö eikä Englannin yleisö; eivät Amerikan juutalaiset eivätkä edes Euroopan juutalaiset – – Massiivinen ja perusteellinen mutta vähän luettu v. 1981 julkaistu tutkimus Britannian sodanaikaisesta tiedustelusta, ”the British Intelligence in the Second World War”, tukee vahvasti käsitystä, etteivät brittiläiset yhdistäneet sitä, mikä osoittautui satunnaisiksi juutalaisten ampumisiksi, mihinkään joukkomurhaan – – Ja eräs entinen OSS:n (Office of Strategic Services, USA) agentti, joka toimi Euroopassa, kertoi hiljattain lausunnossaan, että OSS sai ennalta tiedon saksalaisten suihkukoneiden kehittämisestä, natsien yrityksistä kehittää ydinase, V-1 ja V-2 ohjuksia koskevista salaisuuksista ja Hitleriä vastaan suunnatusta salaliitosta. Nämä olivat hyvin salaisia asioita Kolmannessa valtakunnassa. Vaikka OSS olisi saanut vain sanallista informaatiota suunnitellusta juutalaisten tuhoamisesta, tiedon siitä pitäisi löytyä monista sodanajan Euroopan tiedusteluraporteista. Sitä ei löydy. On päinvastoin täysin selvää, ettei amerikkalaisten agenttien raporteissa ole mainintoja Euroopan juutalaisten tuhoamista koskevista kertomuksista tai uskoa sellaisiin. Jos huhut tuhoamisesta, jonka sanottiin olevan yleistä leireissä, olisivat olleet uskottavia, agenttien raporteista olisi tullut ilmetä shokki ja huoli. On selvää, että leirien työntekijöiden määrän äkillinen vähentyminen olisi loogisesti herättänyt epäilyjä heidän hävittämisestään. OSS kuitenkin sai paljon tietoa keskitysleirien roolista Saksan sotaponnisteluissa; itse asiassa se tuli siihen tulokseen, että todistusaineisto Saksan syyttämiseksi tuhoamisohjelmasta on riittämätön.

  Euroopan vallattujen kaupunkien juutalaisneuvostoilla ei ollut mitään vihiä mistään saksalaisten suunnitelmista tuhota heidän väkensä fyysisesti. Ja näin asia oli kaikkialla natsien hallitsemassa Euroopassa. Ranskan, Hollannin, Tanskan, Kreikan, Unkarin ja muiden maiden juutalaiset käyttäytyivät tavalla, joka osoitti epäuskoa tähän sen ajan mielikuvitukselliseen juoruun. Kaikkein dramaattisin todistus, jopa todiste, siitä, että nämä väitteet hylättiin yleisesti, on kuitenkin se yksinkertainen tosiasia, että läpi sodan juutalaiset nousivat vastarintaa tekemättä ”uudelleenasutusjuniin”.

  Amerikan ja muiden liittoutuneiden maiden juutalaisjärjestöt osoittivat samanlaista haluttomuutta suhtautua vakavasti tarinoihin, joita virtasi ”vanhasta maasta”. Kyllä, useimmat olivat nähneet lehtikirjoituksia natsien juutalaisia kohtaan harjoittamasta julmuudesta, ja kyllä, miehityksen alla elävien sukulaisten sana vahvisti, että juutalaisten olot olivat ankarat. Kuitenkaan minään hetkenä Amerikan tai Britannian juutalaiset eivät lähteneet mihinkään laajaan, määrätietoiseen ja koordinoituun yritykseen pelastaa heidät, eivätkä he ryhtyneet edes protestoimaan.
  6. Juutalainen Raul Hilberg myönsi Zündel-oikeudenkäynnissä v. 1985, ettei yksikään tieteellinen tutkimus ole koskaan todistanut natsien kaasukammioiden olemassaoloa.

  7. Germar Rudolf kirjoittaa toimittamansa kirjan ”Dissecting the Holocaust” sivulla 37:
  Omassa luvussaan ilmakuvien ammattitulkitsija John Clive Ball esittää tärkeimmät ilmakuvat Treblinkasta, Babi Jarista ja Auschwitz-Birkenausta ja osoittaa, ettei väitteitä näissä paikoissa tapahtuneista joukkomurhista voida ilmakuvista vahvistaa, vieläpä, että ilmakuvat suurimmaksi osaksi osoittavat ne vääriksi.
  Tuossa ”omassa luvussaan” Ball toteaa:
  Tähän mennessä yksikään ilmakuva ei vahvista väitettyä juutalaisten joukkomurhaa missään Saksan miehittämän Euroopan kolkassa toisen maailmansodan aikana. Lisäksi ilmakuva-analyysi osoittaa vääräksi väitteen, että ”natsit” olisivat tahtoneet pitää väitettyjen tuhoamisleirien tapahtumat salassa. Monissa tapauksissa ilmakuvat osoittavat selvästi, että joitakin tapahtumia, joista silminnäkijät ovat todistaneet, sellaisia kuin Unkarin juutalaisten tuhoamista tai Babi Jarin joukkoteloituksia, ei todellisuudessa lainkaan tapahtunut.
  8. Silminnäkijätodistusten arvioinnin asiantuntija prof. Elisabeth Loftus (itse juutalainen) kertoo silminnäkijätodistusten todistusarvosta:
  Kaikista todistuskategorioista nämä ovat kaikkein epäluotettavimpia maailmanlaajasta mediamainonnasta ja holokaustiaihetta ympäröivästä hyvin latautuneesta ilmapiiristä johtuen.
  9. Germar Rudolf:
  Niiden rakennusten tutkimus, joita on väitetty käytetyn joukkokaasutuksiin, on osoittanut, ettei Auschwitzin väitetyissä ”pääkaasukammioissa” – pääleirin krematorion ruumishuoneessa ja krematorioiden II ja III ruumishuoneissa – ole havaittavissa, mistä tai millä tavalla myrkkykaasua olisi tuotu sisään. Reiät, jotka nykyisin katossa näkyvät, on tehty sinne sodan jälkeen. Jos tätä havaintoa ei kumota, tämä yksin tekee joukkokaasutukset täysin mahdottomiksi.
  10. Tohtori William B. Lindsey, joka oli toiminut 33 vuotta tutkijakemistinä Dupont-yhtiössä, todisti vuoden 1985 Zündel-oikeudenkäynnissä, että Auschwitzin kaasutustarina on teknisesti mahdoton. Tutkittuaan huolellisesti paikan päällä Auschwitzin, Birkenaun ja Majdanekin ”kaasukammiot” hän ilmoitti:
  Olen tullut siihen johtopäätökseen, ettei ketään tapettu tieten tahtoen tai tarkoituksellisesti Zyklon B:llä tällä tavalla. Pidän sitä täysin mahdottomana (The Globe and Mail, 12.2.1985, s. M3).
  11. Juutalaiset eivät ole ainoita, joiden kohtalo toisessa maailmansodassa natsien käsissä on ollut tutkimuksen kohteena. Jehovan todistajien kohtalon tutkimusta voidaan verrata juutalaisten kohtalon tutkimukseen.

  Ruotsalaisen Jehovan todistaja Ditlieb Feldererin juutalaistaustainen äiti pakeni poikansa kanssa vuoden 1942 paikkeilla Italiaan ja siirtyi sieltä myöhemmin Ruotsiin. Sodan jälkeen Felderer ryhtyi tutkimaan, mitä tapahtui niille Jehovan todistajille, jotka kieltäytyivät Hitlerin aseista, heitähän sanottiin tuhotun 60 000. Hän tutki heidän kohtaloaan yhteisönsä päätoimiston arkistoissa New Yorkissa, samoin monissa muissa maissa, mm. Skotlannissa ja Ruotsissa, ja tuli siihen tulokseen, että vain 203 Jehovan todistajaa oli teloitettu, ei 60 000.

  Hän alkoi epäillä myös juutalaisholokaustia ja ryhtyi tutkimaan myös sitä, ja päätyi havaintoon, että sekin oli petos. Hän teki n. 30 matkaa Puolaan ja kävi keskitysleireissä satoja kertoja. Hänen vaimonsa oli vietnamilaiselta vaikuttava filippiiniläinen, ja tämä seikka helpotti hänen liikkumistaan kommunistimiljöössä. Felderer vertasi CIA:n v. 1979 julkistamia ilmakuvia omiin havaintoihinsa ja kykeni yksityiskohtaisesti osoittamaan, kuinka rakenteita oli sodan jälkeen Auschwitzissa muuteltu ”kaasutuksia” tukevaan suuntaan. Hän paljasti mm. valesavupiipun, johon kuitenkaan ei ollut hormiyhteyttä, ja ”kaasukammion” katon valeaukot, jotka oli hakattu sinne jälkeenpäin ja joita väitettiin sitten Zyklon B:n annosteluväyliksi.

  Felderer oli todistajana v. 1988 Zündel-oikeudenkäynnissä Kanadassa (Zündeliä syytettiin holokaustin kieltävän kirjallisuuden levittämisestä), ja siellä hän antoi todistuksen, ettei saksalaisilla ollut kaasukammioita. Felderer osoitti, etteivät juutalaiset kirjoittajat, esim. Raul Hilberg, olleet koskaan käyneet tutkimassa ”kuolemanleirejä”, joista he kirjoittivat. Enimmäkseen he lainailivat toisiltaan ja ylistivät sitten toisiaan. Hän kertoi myös, että Auschwitzissa oli uimahalli, tanssisali ja konserttitalo.

  Myöhemmin Felderer irtaantui Jehovan todistajista, ja nämä väittävät yhä, että tuhansia Jehovan todistajia tuhottiin keskitysleireissä.

  12. Fil.tri, prof. Austin App (LaSalle College, USA) kuvaa sodanjälkeisiä tapahtumia omaelämäkertateoksessaan ”German-American Voica for Truth and Justice”. Hänen mukaansa todellinen holokausti olivat saksalaisten joukkomurhat sodan jälkeen. Nämä joukkomurhat olivat todellisia päinvastoin kuin juutalaisten valheholokausti. Kirjansa sivulla 262 App kertoo, että puolalaiset ja neuvostoliittolaiset karkottivat Sleesiasta, Tsekkoslovakian sudeettialueilta ja Baltiasta 15 miljoonaa saksalaista, joista 2,5 miljoonaa murhattiin matkalla. Heidät myös ryöstettiin ja raiskattiin massaraiskauksissa. Jaltalla ja Potsdamissa Amerikan presidentit, Stalin, Churchill ja Attlee antoivat tähän valtuutuksen. Saksalaisia on kohdeltu sodan jälkeen kuin heillä ei olisi mitään oikeuksia. Heidät on jopa pakotettu rankaisemaan niitä, jotka kieltävät holokaustin, vaikka mitään holokaustia ei tapahtunut. He siis rankaisevat oman valheellisen nöyryytyksensä kieltämisestä.

  App sanoo, että 6 miljoonan juutalaisholokausti on historian röyhkein valhe. Kaikkialla vallitsee germanofobinen epärehellisyys.

  13. Juutalainen Joseph Burg sanoo, että holokausti on ”hirvittävä valhe”. Paul Rassinier sanoo: ”Holokaustiväite on historiallinen valhe, kaikkien aikojen traagisin ja kauhein huijaus”. Arthur Butz sanoo, että holokausti on ”1900-luvun suurin huijaus”. Prof. Robert Faurisson sanoo, että holokausti on”historiallinen valhe”.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 42. Surkeinta tässä asiassa on se että tämä ”holokausti” hommeli on taannut tietyille tahoille oikeuden olla oikeassa joka asiassa. Henry Kissinger, joka sivumennen sanoen on vastuussa muutaman miljoonan vietnamilaisen siviilin murhista, on vaikutusvaltainen mies ja bilderberg ryhmän napaäijä, potkii munille ketä haluaa jos joku kyseenalaistaa sen touhotuksen mitä nämä jiiveikkoset harrastaa pallon ympäri. Perusteena on 6 ihmeellistä miljoonaa.Nanjingin verilöylyssä kuoli vähintään 100 000 kiinalaista yhdessä vuorokaudessa, mutta enpä ole kiinalaisten valituksia asian johdosta kuullut. Sota on sotaa. Suomalaista meni kun heinää kannaksen ja itä-karjalan suurhyökkäyksen aikaan, vaan paljonko on marmatettu? Se että on olemassa joku valittu kansa jonka voivotusten takia koko muun maailman pitää ruoskia itteään on perverssiä. Ja vielä kun tämä voivotteleminen ei perustu todistettaviin tosiasioihin vaan pelkkään paskanjauhamiseen. Sitten kun tähän nippuun liittää vielä ne hyypiöt jotka jeesushuumassaan kerjää rahaa NISRAELIN aseisiin ni vot! Oksentasin jos viittisin.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 43. Pseudohistoriallista paskaa tämä. Teillä ei ole _mitään_ todisteita, ettäkö holokausti olisi valhe. Lehtileikkeitä ja sumean logiikan omaavia ”todisteita” vain. Helppohan sitä on uskoa, jos haluaa. Bongihuuruisten särkien silmiä ehkä tämä voi ”avata”, korkeintaan, juuri sinne väärälle tielle. -.- Hirveästi ihmisillä muka täällä mielipiteitä kyseisestä holokaustista, vaan kuinkahan moni teistä on edes viitsinyt käydä auschwitzin leirillä paikan päällä?

  järki käteen nyt. Huomaa, että rasistejakin on täällä liikkeellä…

  Plusääni(0)Miinusääni(3)
 44. Magneettimedia… juuh. Pitäiskö uskoa tyyppejä, jotka uskovat reptiliaaneihin ja myrkkykaasuvanoihin?

  Plusääni(0)Miinusääni(3)
 45. Mä oon trolli!
  Jos joku kansanryhmä pitäisi poistaa, olisi tämä kansa mielellään itse juutalaiset. Olen roomalaiskatolinen ja harrastan seksiä ilman kondomia. Minulla on esinahka. Julistan itseni finanssijuutalaiseksi ja puolustan Maailmanpankkia. Esi-isäni oli Aavikon-Kettu — marsalkka Rommel, joka puolusti P-Afrikkaa henkeen ja vereen.
  Pelkään Mossadin vastatoimia, joten pakenen maan alle ja minut saa kiinni Ranskan vastarintaliikkeen kautta. Jos elän enää. Kysykää Särkylääkettä.
  Deutchland Über Alles!

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 46. David Pain videossa on sotapoikia lähdössä sotimaan. Ihan samalla tavalla käyttäydytään muissa maissa, oli se valloitus- tai puolustussota.
  Sotilaat tarvitsevat tsemppiä.
  Enempää en lässytä, koska jos pikkuisenkin dissaa jutkuja tulee oven taakse poliiseja. Käyttäkää proxia, ettei ne tule kyselee tosi typeriä kysymyksiä.
  Tämä kuulustelija ei tiennyt mitään juutalaisista, mutta tiesi kaverini, joka sai porttikiellon(!) Hollantiin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.
  Ei pitänyt neekereistä, ählämeistä, eikä juutalaisista.
  Ja tämä tarina on tosi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 47. juutalaiset ovat nykysotien aiheuttajia juutalaiset hallitsevat usaa ja usan aseteollisuutta israel on pahan valtio

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 48. Juutalaisten korokkeelle nosto ja Israelin olemassaolon paras tae on ANTISEMITISMI. Antisemitismi synnytti nykyaikaisen Israelin valtion. Usea arabi on minulle sanonut, että selvästi HITLER OLI JUUTALAINEN! Juuri Natsi-Saksa teki Israel-ajatuksen mahdolliseksi.

  Jeesus Kristus on JUUTALAINEN. Hitler oli kakkosluokan taiteilija ja taatusti LUUSERI.

  Huomenna 9.5. venäliset juhlivat Voitonpäivää, voittoa Natsi-Saksasta ja natsimyrkystä. KIITOS PYHÄ VENÄJÄ!!

  Raimo Kivioja

  Plusääni(0)Miinusääni(3)
  1. Tarkoitit kaiketi kiitos pyhä juutalainen Neuvostoliitto. Juuri se sama, joka teurasti miljoonittain tavallisia venäläisiä ja suomensukuiset kansalaiset olivatkin erityiskusessa. Esittelet itsesi Israelin vastustajana mainitsemalla ”juutalaisten korokkeelle noston” ja heti perään alat sättiä Israelin valtion vastustajia antisemitisteinä. Musta on valkoista ja tappio on voitto, josko ymmärsin oikein tuon ”loogisen” päätelmäsi ”natsimyrkystä” eli Israelin valtiosta.

   Juutalaisten mukaan Kristus oli juutalainen huoranpenikka, joka rähinöi rahanvaltaa vastaan ja ansaitsikin tulla surmatuksi. Joidenkin juutalaisten mukaan Hitlerkin oli juutalainen huoranpenikka ja kakkosluokan taiteilija, joka rähinöi rahanvaltaa vastaan ja ansaitsikin tulla surmatuksi. Minulle Kristus oli Nasaretilainen, joka nosti yksilön arvon kollektiivisen rahanvaltakoneiston yläpuolelle. Sen puoleen minun ei tarvitse perse pystyssä kumartaa ketään maanpäällistä herraa edes voitonpäivänä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat