Juutalaistoimisto määrätty lopettamaan toimintansa Venäjällä

Verkkojulkaisu Kansalainen toteaa, että Venäjän viranomaiset ovat määränneen Israelin Juutalaistoimiston (Jewish Agency for Israel) lopettamaan kaiken toimintansa maan sisällä. Määräyksellä saattaa olla vaikutuksia tuhansiin Venäjän juutalaisiin, jotka haluavat palata Israeliin, uutisoi Jerusalem Post tiistaina. 

Magneettimedian puolesta voimme sanoa, että olisimme iloisesti yllättyneitä, jos erikoisesti juutalaismafian toimintoja lopetettaisiin, ei vain Venäjällä, vaan kaikkialla maailmassa. 

______________ 

Venäjän Juutalaistoimisto vahvisti saaneensa kirjeen Venäjän hallitukselta aiemmin tällä viikolla, mutta ei kertonut tarkempia yksityiskohtia. 

”Yhteyttä Venäjän viranomaisiin pidetään jatkuvasti, jotta voimme jatkaa toimintaamme asianomaisten elinten asettamien sääntöjen mukaisesti”, toimisto kertoi Jerusalem Postille. 

Venäjän RBC-uutissivustolle antamassaan kommentissa Juutalaistoimisto kiisti saaneensa tällaisia määräyksiä Venäjän viranomaisilta. 

”Toiminnan välitöntä lopettamista koskevia pyyntöjä ei ole tullut”, toimisto sanoi. 

Välikohtaus sattui keskellä Venäjän ja Israelin kasvavia jännitteitä, jotka johtuvat Israelin tuesta Kiovalle Venäjän hyökätessä Ukrainaan. 

Moskovan päärabbi Pinchas Goldschmidt pakeni Venäjältä painostuksen vuoksi, koska häntä painostettiin tukemaan Venäjän sotaretkeä Ukrainassa, kertoi hänen miniänsä viime kuussa. 

Goldschmidt kertoi brittiläiselle The Times -lehdelle, että häntä oli neuvottu olemaan palaamatta Moskovaan ja että hän ei voinut mennä pidemmälle sodan julkisessa tuomitsemisessa varmistaakseen Venäjän ”juutalaisyhteisön selviytymisen”. 

Venäjän juutalaisyhteisöön kuuluu noin 500 000 ihmistä. Korkea-arvoiset lähteet Venäjän juutalaisyhteisössä väittivät, että ”he pelkäävät, etteivät pääse pakenemaan maasta, ja että he pelkäävät henkensä puolesta”, Jerusalem Post kertoi. 

Juutalaistoimisto (Jewish Agency) tarjoaa apua juutalaisille, jotka haluavat muuttaa Israeliin. Tämä päätös tunnetaan myös nimellä ”aliyah.” Jos toimisto lopettaa työnsä Venäjällä, se on ensimmäinen kerta kolmeen vuosikymmeneen, kun tällaiset kotiuttamistoimet on kielletty maassa. 

Israelin aliyah- ja kotouttamisministeri Pnina Tamano Shata kertoi Jerusalem Postille, että hän on ”vedonnut pääministeriin, jotta hän tekisi yhteistyötä Venäjän hallinnon kanssa ongelman ratkaisemiseksi”. 

Nina Metsälä 

Alkuperäinen kirjoitus: Juutalaistoimisto määrätty lopettamaan toimintansa Venäjällä (kansalainen.fi) 

Lähde: Moscow TimesJerusalem Post 

7 kommenttia

 1. ILOUUTINEN VENÄJÄLTÄ
  Olisiko juutalaisten valta hiipumassa Venäjällä? Israel tukee Ukrainaa, joka on täysin juutalaisten hallussa ja toimii USA:n proxy-sotana Venäjää vastaan. Mitä tekevät Venäjän ja Ukrainan juutalaiset oligarkit? Venäjä on ainoa kristillinen valtio tällä hetkellä. Suomalainen poliittinen eliitti on tehnyt historian suurimman virheen katkaisemalla hyvät suhteet Venäjään. Venäjä ja Kiina ovat tulevaisuuden maita, jotka ohittavat taloudellisesti USA:n ja Euroopan tulevaisuudessa. Sen tähden Suomen tulee hylätä EU ja NATO sekä pysyä sotilaallisesti liittoutumattomana ja luoda hyvät suhteet Venäjään ja Kiinaan. Suomalainen poliittinen eliitti (= roskaväki) on ollut typerä sitoutuessaan juutalaisten hallitsemaan USA:han. LIITY Vapauden liitto -puolueeseen (https://vapaudenliitto.fi/ ) tai VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!! Vaihtoehtomedioita:
  https://mvlehti.net/
  https://uvmedia.org/
  https://positv.fi/
  https://ylewatch.blogspot.com/
  http://koronarealistit.com/
  https://www.joriittaavalehtelu.fi/
  https://injektiopiikki.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://avoin.media/
  https://oikeamedia.com/
  https://laitonlehti.net/
  https://jarjenaani.fi/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  https://ncd2021.org/
  http://islam-radio.net/
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(15)Miinusääni(3)
  1. Eikös Suomen ulkopoliittinen johto nähty vast’ikään yhdessä sirkuspelle Boris Johnsonin kansssa laatimassa jotain erillissopimusta turvatakuista? Nyt sirkuspelle on kaatunut ja kohta on patsasteltava seuraavan viihdyttäjähahmon kanssa. Ulkopoliittinen johto on erittäin epävakaa niissä maissa, joissa demokratia edes miten kuten toimii. Suomessa kansalta ei kysytä mitään ja siinä mielessä olemme selkeä sopimuskumppani, koska johto on periaatteessa aina sama. Suomi noudattaa vakaasti niitä kansainvälisiä sopimuksia, joita lännen globalistit odottavat Suomen noudattavan. Tilanne on tässä suhteessa yhtä autoritaarinen kuin Venäjällä tai Kiinassa.

   Venäjän johto on ulkopoliittisessa mielessä erittäin vakaa ja ammattitaitoinen ja on ollut suurta mielettömyyttä haastaa tämä lännen sirkuspellejen toimesta. Venäjän kansa on havainnut oman johtonsa taitavuuden ja arvostaa tätä, vaikka periaatteessa autoritaarisuus voi harmittaa. Nykyaikana on jo täysin selvää, ettei lännelle mieluisan globalisti-nuken valinta tekisi kansalle Venäjällä mitään hyvää. Se että Putin on salavihkaisesti kenties NWO-johtaja on korkeamman tason spekulaatiota, jolla ei ole bensapumpulla paljoakaan merkitystä.

   Plusääni(5)Miinusääni(2)
 2. Mitä tapahtuu, kun ei ole ulkoista vihollista?

  Olemme nyt tilanteessa, joka on monimutkaisempi kuin koskaan aikaisemmin, koska nyt nousussa olevalla totalitarismilla ei ole ulkoisia vihollisia, lukuun ottamatta kansalaisia, jotka eivät ole hypnoosissa ja jotka eivät usko valheellisiin narratiiveihin. Esimerkiksi natsi-Saksan tuhosivat ulkoiset viholliset, jotka nousivat sitä vastaan.

  Toisaalta tästä on etua, koska totalitaariset valtiot tarvitsevat aina vihollisen. George Orwell kuvasi sitä hyvin kirjassaan ”1984”. Jotta massanmuodostusprosess (massa-hypnoosi)i voisi jatkua, on oltava ulkoinen vihollinen, johon valtio voi kohdistaa hypnotisoitujen massojen aggression.

  Väkivallaton vastarinta ja suorapuheisuus ovat ratkaisevan tärkeitä.
  https://mvlehti.net/2022/07/05/massahypnoosi-miksi-ihmiset-eivat-nae-covid-huijauksen-lapi/

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Lääkärit saattavat joutua vastuuseen potilaiden rokotevahingoista Itävallassa

   Toivottavaa on, että suomalaiset lääketieteen ja juridiikan ammattilaiset lukiessaan tämän artikkelin käynnistäisivät keskustelun myös Suomessa siitä, että minkälaisessa vastuussa lääkärit ja sairaanhoitajat ovat määrätessään ja antaessaan COVID-19-rokotuksia.
   https://mvlehti.net/2022/07/10/laakarit-saattavat-joutua-vastuuseen-potilaiden-rokotevahingoista-itavallassa/

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. Eikös Itävalta vielä lopputalvesta uhkaillut rokottamattomia kansalaisia valtavilla sakoilla elleivät suostu myrkytyksiin? Tässä suhteessa poliitikot ovat vastuussa. Jos joku luottaa lääkäriin tai sairaanhoitajaan, niin saa syyttää vain itseään. Jokainen virallistettu lääkäri on oletusarvoisesti ihmiskokeita tekevä ”mengele” ellei ole vahvoja todisteita siitä, että parantajan taitoja ja haluja on tällä olemassa. Parhailta lääkäreiltä saatetaan viedä toimiluvat, koska eivät suostu myrkyttämään ihmisiä.

    Plusääni(6)Miinusääni(1)
 3. Moscow Times ei wikipedian mukaan toimi Venäjältä vaan editointi on Amsterdamissa joten se ei ole puolueeton Ukrainan sodassa. On varmaan varmasti paljon oikeata tietoa mutta kyseinen uutismedia on kuitenkin EU:n ja Nato:n puolella.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat