Juutalaisvaltio ei kestä arvostelua: Ruotsin ulkoministerille porttikielto

Ruotsin ulkoministeri Margot Wallström vaati tarkkoja ja uskottavia selvityksiä siitä, missä määrin Israel on käyttänyt laittomia teloituksia israelilaisten ja palestiinalaisten välillä viime kuukausien aikana. Tästä suivaantuneena juutalaisvaltio julisti Wallströmille porttikiellon Israeliin.1

Sionistien saartamassa Ruotsissa on vielä rohkeita poliitikkoja, toisin kuin Suomessa, jossa nöyristellään urakalla roisto- ja terroristivaltio Israelia.

Margot Wallström suututti Israelin.
Margot Wallström suututti Israelin.

Edes Palestiinan valtiota ei Suomen poliittinen valtakoneisto rohjennut tunnustaa. En muutoin ylistä Wallströmiä, mutta nyt hän toimi oikein.

 

Ihmisoikeusrikkoja Israel on hysteerinen kritiikille

Israelin ulkoministeriö vahvisti TT:lle Wallströmin saaneen porttikiellon Israeliin. Tzipi Hotovelyn mukaan Israel ei ota vastaan virallisia vierailuja Ruotsista.1

Juutalaisvaltion ulkoministeriön viestinnästä vastaava Emmanuel Nahshonin mukaan:

Tämä koskee vain Margot Wallströmia, joka valitettavasti on hyökännyt Israelin kimppuun siitä saakka, kun hän on ollut ulkoministeri Ruotsissa. Tämä riippuu täysin Wallströmistä. Me olemme demokraattinen valtio, joka puolustaa itseään terrorismia vastaan. Sen sijaan, että hän antaisi tukensa, syyttää hän meitä tavalla, joka on täysin sopimaton.2

 

Israelin brutaalit veriteot; palestiinalaisten on pakko puolustautua

Wallströmin tarkoittamat viimeisten kuukausien aikana tapahtuneet Israelin tekemät teloitukset ovat vain häviävän pieni murto-osa Israelin surmatöistä ihmisoikeusrikkomuksineen.

Ensinnäkin esitettäköön hiukan taustaa mainituille Israelin armeijan teloituksille.

Äärijuutalaisten surmaaman puolitoistavuotisen lapsen hautajaissaatto.
Äärijuutalaisten surmaaman puolitoistavuotisen lapsen hautajaissaatto.

Huomioikaamme ensin, että heinäkuun lopun tuhopoltossa Länsirannalla kuoli palestiinalaisperheen puolitoistavuotias lapsi ja vanhemmat. Lisäksi veli loukkaantui vakavasti. Nelihenkisestä perheestä jäi eloon vain loukkaantunut 4-vuotias poika.3 Polttomurhaajat olivat äärijuutalaisia.

Israel on asuttanut laittomasti palestiinalaisten maille yli puoli miljoonaa ”juutalaista”.

Jo kymmeniä vuosia jatkunut Israelin hirmuvalta palestiinalaisia kohtaan ruokkii myös oikeutettua vastarintaa. Jos juutalainen sotakoneisto tappaa systemaattisesti palestiinalaisia, niin silloin palestiinalaiset ovat pakotettuja tekemään vastarintaa, joka on voimatonta, sillä valitettavasti heillä on aseinaan vain puukot ja kivet.

Israel syyttää tuoreimmasta väkivallan kierteestä nimenomaan palestiinalaisten puukkoiskuja, joita juutalaisvaltio käyttää tekosyynä tappaakseen palestiinalaisia. Puukottajat ovat surmanneet kymmenkunta juutalaista. Mutta Israelin armeija sekä siirtokuntalaiset, siis uudisasukkaat, ovat murhanneet noin 70 palestiinalaista.

Juutalaissotilaita Hebronissa.
Juutalaissotilaita Hebronissa.

Israelin armeija ei ole yrittänytkään selvittää puukkoiskun tekijöitä tai niistä epäiltyjä, vaan heidät on ammuttu mielivaltaisesti siis tappamistarkoituksessa.4 Muiden muassa juuri tähän Wallströmin Israel kritiikki kohdistui.

Puukkokampanjan välittömänä syynä pidetään myös Israelin hallituksen aikomus muuttaa al-Aqsan moskeijan rukoussääntöjä. Palestiinalaisten keskuudessa pelätään hallituksen helpottavan äärijuutalaisten pääsyä muslimien kolmanneksi pyhimmälle paikalle.

 

 

Israelin aikaisemmat hirmutyöt

Muutamia esimerkkejä Israelin valtioterrorismista: Jopa Yhdistyneet Kansakunnat on viime vuoden alkupuolella syyttänyt Israelia kymmenien palestiinalaisten kotien laittomasta tuhoamisesta. YK:n humanitaarisia asioita koordinoiva OCHA-järjestön mukaan kolmen päivän sisällä romutettiin 77 palestiinalaisen kotia Ramallahissa, Jerikossa ja Hebronissa. Yli puolet kotinsa menettäneistä oli lapsia.5

Israelin valtion perustamisesta alkaen palestiinalaiset ovat saaneet kärsiä tunkeutujien verisestä miehityspolitiikasta ja maiden ryöstelystä.

Juutalaisvaltio on kurjistanut palestiinalaisten elämisen oikeutta rakentamalla Länsirannalle siirtokuntia, joita voidaan pitää myös yhtenä suurimmista rauhan esteistä. Niiden rakentaminen on käytännössä tuhonnut mahdollisuudet elinvoimaiseen palestiinalaisvaltioon, sillä palestiinalaisten elintila hupenee jatkuvasti, siirtokuntien laajentuessa.

Juutalais-siirtokuntien laajentaminen ja palestiinalaisten veden ryöstäminen tähtäävät juutalaisen elintilan levittäytymiseen ja palestiinalaisten karkottamiseen.
Juutalais-siirtokuntien laajentaminen ja palestiinalaisten veden ryöstäminen tähtäävät juutalaisen elintilan levittäytymiseen ja palestiinalaisten karkottamiseen.

Siirtokunnat ovat anastaneet leijonanosan palestiinalaisten vedestä ja tärvelleet heidän vuosisataiset viljelysmaat johdattamalla samalla juutalaisten jätevesiä palestiinalaisten viljelyksille.6

Gazan pommitusten aikoina ”valittu kansa” hillui piknikeillään hysteerisenä kukkuloilla ilosta ja kiihkosta nähdessään palestiinalaisten kärventyvän kuoliaaksi pommitushelvetissä.7

Siirtokunnat ovat laittomia kansainvälisen humanitaarisen oikeuden mukaan, sillä miehittäjävallalla ei ole oikeutta siirtää siviiliväestöään miehitetylle alueelle.

juutalaisakka
He ovat niin ”empaattisia”.

 

Miksi Israel suhtautuu hysteerisesti arvosteluun?

Israelin sionistinen johto muodostaa yhden sektorin maailman laajuisesta sionistisesta verkosta. Tämä kasaarieliitin Talmud-ihanteelle perustuva mafia muodostuu kolmesta pääluokasta:8

 1. Pankkiirien ja liikemiesten muodostama mafia, jonka aloittivat Rothschildit 1700-luvulla. Muita merkittäviä pankkiirisukuja ovat esimerkiksi Warburgit ja Rockefellerit.
 2. Globaali poliittinen oligarkia, joilla on käytössään kaikki mahdolliset organisaatiot ja järjestöt. (Esim. vapaamuurarit, ennen muuta juutalainen vapaamuurarijärjestö B`nai B`rith, bilderberg-ryhmä, Nato, YK jne.. Mutta EU:n, USA:n, ja Venäjän kontrollointi on epäsuoraa ja viittaa lähinnä Gramscin hegemonia-käsitteeseen.)
 3. Julkinen sektori, kuten esim. kasvatus- ja koulutusmaailma kokonaisuudessaan. Siihen sisältyy myös joukkotiedonvälitys ja viihdemaailma. Länsimainen massamedia uutistoimistoineen on juutalaiseliitin vaikutuksen alainen.

Sionistinen mafia pelkää nimittäin maailmanlaajuisen hegemoniansa romahtavan, jos länsimaiset vaikutusvaltaiset poliitikot alkavat arvostella heidän rikoksiaan. Tällainen tutkiva kritisointi voisi herättää laajempaa huomiota sionistien kansainväliseen vehkeilyyn, jonka paljastuminen kattavammille kansankerroksille voisi romahduttaa valtarakenteet. Myytti kuudesta miljoonasta tuhotusta juutalaisesta on vain yksi suuri ja tuottoisa valhe, jonka varaan on osittain Israelin valtiokin perustettu. Sionistit valehtelevat myös alkuperänsä, väittämällä heidän periytyvän muinaisista heprealaisista, vaikka nykyiset ”juutalaiset” ovat suurimmaksi osaksi 700-luvulla juutalaisuuteen kääntyneiden turkkilais-mongolidisen kasaarikansan jälkeläisiä. Nykyiset aškenasijuutalaiset polveutuvat kasaareista.

Lyhyesti sanoen sionistien tekemien rikoksien tutkiminen paljastaisi hämmästyttäviä asioita kansainvälisestä politiikasta ja historiasta. Silloin esimerkiksi paljastuisi, että juutalainen eliitti oli Venäjän vallankumouksen takana, neuvostohallinnon korkeimmissa hallintoelimissä istui pelkästään juutalaisia, sionistit olivat ensimmäisen ja toisen maailman sotien taustalla ja Israelin valtio synnytettiin sionistisen eliitin kansainvälistä hegemoniaa ja sotilas-strategisia tavoitteita varten.9 Näitä salaisuuksia ei sionistinen eliitti halua ihmisten tietävän, siksi he ovat hysteerisiä, jos joku pyrkii tuomaan päivänvaloon sionistien rikoksia.

Markku Juutinen

 

Lähteet

 1. Swedish officials unwelcome, deputy FM says, as Swedish deputy speaker visits.
 2. Israel portar Margot Wallström.
 3. Kravaller efter dödsbrand på Västbanken.
 4. Palestiinalaiset uhmaavat kuolemaa.

5.YK: Israel tuhonnut laittomasti kymmenien palestiinalaisten kodit.

 1. London Review of Books; Farming without water. Palestianian Agriculture in the Jordan Walley.
 2. Man klapper da af bomber.

 

 1. Ginsberg, Benjamin (1993). The Fatal Embrace: Jews and the State. Chicago: by The University of Chicago. 1-2, 103 s.
  Kilpailuviraston vuosikirjassa 2009 s. 27.
  Rami, Ahmed (1988). Vad är israel? Stockholm: Kultur förlag. S. 65 ja 66.
  Steinhauser, Karl (1994). EU huomispäivän super-Neuvostoliitto. Huhmari: Kaprint Ky.

  Brother Nathanael. Saatavilla http://brovids.com/?p=864; Den judiska frågan – några viktiga fakta – Radio Islam. Saatavilla. http://www.radioislam.org/islam/svenska/fildok/filer/tutti/judefragan.htm; The Jewish hand behind Internet. Saatavilla. http://www.radioislam.org/islam/english/jewishp/internet/jews_behind_internet.htm; Talous-sanomat. Digitoday. Saatavilla. http://www.digitoday.fi/tyo-ja-ura/2005/04/11/googlen-miljardoorikolmikko-laski-palkkansa-yhteen-dollariin/200510229/66; Veteranstoday. How the Zionist Media Steals from Gentiles. Saatavilla.
  http://www.veteranstoday.com/2011/12/26/how-the-jewish-media-steals-from-gentiles/; ALMA. Saatavilla. http://www.almamedia.fi/sijoittajille/sijoituskohde/toimintaymparisto/; Encyclopedia Britannica. Saatavilla. http://www.britannica.com/EBchecked/topic/8971/Agence-France-Presse-AFP; Reuters: CNN irti AP:sta. Saatavilla.
  http://www.reuters.com/article/2010/06/21/cnn-idUSN2125869420100621; http://yle.fi/yleisradio/organisaatio/hallitus; Membership. Saatavilla. Trilateral Commission Membership List.

STT-IL: YLE Aamu TV pe 30.11.2012
Helsingin Sanomat 1.12.2012

 

 1. Wilton, Robert (2000). ROMANOVIEN VIIMEISET PÄIVÄT Kuinka tsaari Nikolai II ja hänen perheensä murhattiin. Tabernaculum Dei ry; Baruch, Bernard (1960). Baruch: The Public Years. New York: Holt, Rinehart and Winston; Freedman, Benjamin (1961). Juutalainen loikkari varoittaa amerikkaa. Saatavilla http://100777.com/jewry/freedman_fi; Hautamäki, Erkki (2005). Suomi myrskyn silmässä. Argo Kirjastus, Eesti www.argokirjastus.ee; Hitler, Adolf (19.07.1940). Puhe, kehottaa Churchilia rauhaa. Saatavilla: http://www.youtube.com/watch?v=-LcEXOVmXwg;
  Hitler, Adolf (1945). Political Testament. Institute of Historical Review. Saatavilla: http://ihr.org/other/hitlertestament.html; Jewish Encyclopedia: Kasaari. Saatavilla: http://www.jewishencyclopedia.com/articles/4279-chazars; John, Robert (1988). Behind the Balfour Declaration. Institute of Historical Review. Saatavilla: http://www.ihr.org/jhr/v06/v06p389_John.html; JTA 17.07.1933. U.S. Envoys to World Boycott Conference in Preliminary Parley. Saatavilla: http://www.jta.org/1933/07/17/archive/u-s-envoys-to-world-boycott-conference-in-preliminary-parley-2; JTA 04.06.1933. Westchester Non-sectarian Protest Against Hitlerism. Saatavilla: http://www.jta.org/1933/06/04/archive/westchester-non-sectarian-protest-against-hitlerism; Koestler, Arthur (1976). The thirteenth tribe: the Khazar empire and its heritage. New York: Popular Library; Niemi, Pertti (2001). Johdatus Emanuel Swedenborgin filosofiaan. Turku: TAB-kirjat; Ostrer, Harry (2012). Legacy: a genetic history of the Jewish people. Oxford: Oxford University Press; Sand, Shlomo (2010). The invention of the Jewish people. London: Verso; Stieve, Friedrich (1940). What the World Rejected: Hitler’s Peace Offers 1933- 1939; Institute of Historical Review. Saatavilla: http://ihr.org/other/what-the-world-rejected.html; Stinnet, Robert (2001). Day of deceit: the truth about FDR and Pearl Harbor. New York: Touchstone; Taylor, A.J.P. (1961). The Origins of the Second World War. London: Hamish Hamilton; Rami, Ahmed (1988). Vad är Israel? Stockholm: Kultur förlag.

19 kommenttia

 1. Sen mitä olen juutalaisia nähnyt. En tahdo tietenkään sanoa väärää todistusta, vaan yritän kertoa vain mitä olen nähnyt. He ovat pieniä käppänöitä, jotka eivät näytä tajuavan mistään mitään, vaan häärivät muka viisaan oloisina omissa kuvitelmissaan. He kuvittelevat olevansa erikoisia. Siis he eivät asu tällä planeetalla. Heistä saa sen kuvan, että ovat mahdollisesti täysin jossain harhoissa, kuin huumattuja. He eivät voi ymmärtää toisia, eivätkä he taida heitä edes havaita, koska halveksunta on niin rajua, että se sulkee jopa aistit, niin että he eivät voi kuulla eivätkä nähdä mitään totuudenmukaista. Olen huomannut että siionistit keskustelualueilla, eivät ymmärrä lukemastaan MITÄÄN. Siis aivan kuin eivät osaisi kristittyjen tekstejä lukea ollenkaan. Olen aivan varma, että he ovat täysin sokeita sille, mitä kristitty kirjoittaa. Hyvin kummallista. Hmmm. Erikoista.
  Analyysia hiukan. Käsittääkseni juutalaiset halveksivat kaikkia muita hyvin paljon. Siis pitävät heitä täysin arvottomina, niin että eivät VOI edes käsittää mitä heille kerrotaan, koska siis miksi yrittää käsittää, kun se mitä sanotaan on muka lähtökohtaisesti täyttä roskaa.
  Kuvatussa asiassa on myös positiivinen asia Jumalan kannalta. Niin näen. Se on se että juutalaiset ovat tavallaan oikeassa halveksiessaan muita ihmisiä. Katsokaa. Eihän niistä ihmisistä ole heille mitään apua. He ovat täysin oikeassa, että ihmiset eivät voi heitä auttaa. Vain Herra Jeesus Kristus, planeetallemme inkarnoitunut Jehova, voi juutalaisia auttaa ja Hän tahtoo heitä auttaa, kunhan vain juutalaiset itse haluaisivat. Sen halun voi osoittaa vain tekemällä parannuksen synneistään Herran avulla.
  Toivon kaikille juutalaisille Herran Jeesuksen Kristuksen siunausta. Hän teidätkin vapauttaa totuuden halveksunnan vankilasta. Amen.
  Tätä ei tarvitse otta loukkauksena, kun se ei kerran sellainen ollut.
  Parasta olisi ehkä ajatella silleen, että olikohan tekstissä jotain oikeasti totta jossain.

  Plusääni(17)Miinusääni(2)
  1. Juutalaisista on myös hiukan kokemusta ja kitinä on se luonnehdinta jota käyttäisin. Kitinää aina kaikiesta joka ei mene heidän tahtomalla tavalla. Viimeinen argumentti on säälin haku holokaustin takia, sen varjolla viimeistään pitää myöntyä, koska ”ettei koskaan enää”, ”ei rasismille” ja muut opitut arvot.

   Hallitsevin piirre noilla lienee kuitenkin oveluus ja kiksien saaminen kun kusettamalla muita saa etua itselleen. Tämä kulkee varmaan ihan veressä, ei pelkästään opiituna ominaisuutena.

   Kristitty vs jude. En usko että uskontokunnan kautta monikaan arvottaa ihmisiä. E judetkaan ajattele, että kristitty puhuu, en kuuntele. Ihan toimien ja puheiden perusteella minä ainakin ihmisiä arvotan.

   Plusääni(14)Miinusääni(3)
   1. Tietenkin ihminen on sitä korkeatasoisempi laadultaan mitä enemmän ja parempilaatuista hyvyyttä hänessä on Herrasta Jeesuksesta Kristuksesta. Ja kyseisen hyvyyden saa vain tekemällä Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa parannuksen. Tällä sivustolla kuvataan oikeaa kristinuskoa: novahierosolyma.fi

    Plusääni(4)Miinusääni(3)
 2. Näin toimii suomalaisen ja koko läntisen propagandamedian suuresti ylistämä yhdysvaltalainen ’demokratia’ – se on marionetti, jonka tuella talmudisti-juutalaisvaltio Israel mm. pystyy jatkamaan palestiinalaisten kansanmurhaa ja sen salainen palvelu Mossad voi järjestää terroritekoja eri puolilla maailmaa:

  ”Israel’s Command of White House and US Congress, Financed by $6bn through the AIPAC Lobby in Washington

  How Israeli pricetag terrorism is financed by $6bn through the AIPAC Lobby in Washington (and raises the possibility of global war in 2016)
  The Zionist Council – now known as AIPAC – is the most powerful lobby of American foreign policy ever known. It decides who stands for election to Congress and who gets elected right across all fifty states of the Union.
  Effectively, just 20% of the American electorate control the US Legislature and Administration in a process that runs counter to any form of democratic government. It exerts that control by money paid to ensure that virtually no individual who does not support AIPAC’s political agenda for Israel is elected to Congress.
  It is a complete corruption of the democratic process that effectively disenfranchises over 240m Americans and impacts the lives of billions around the world in the most powerful, long-running, political scam ever perpetrated in the West.
  The consequences to the Middle East and to Europe are mind-blowing. The Israeli government virtually controls American global foreign policy both overtly through Mr Netanyahu’s direct instructions to Congress and covertly through AIPAC’s political machinations in Washington.
  The result is effective Israeli command of the White House and the consequent impotency of the elected president. A travesty of democratic government and an insult to justice, morality and civil rights that extends across the world and threatens eventual war with nuclear weapons.
  There is no greater threat that faces the world in 2016.”
  http://www.globalresearch.ca/israels-command-of-white-house-and-us-congress-financed-by-6bn-through-the-aipac-lobby-in-washington/5499002

  Ks. myös ”Ex Congresswoman Cynthia McKinney speaks out about AIPAC
  the American Israel Public Affairs Committee — AIPAC continued mandatory demand that all U.S. Congressional Representatives pledge: – that Jerusalem is the capital of Israel, to Israel’s military superiority and that they vote for funding of Israel. Ms.McKinney affirms that the Jewish Anti-defamation League assisted in the political tactic of redistricting, which caused her to lose her re-election bid to Congress.”
  https://www.youtube.com/watch?v=p-rbw_SLoeA

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 3. ”Video emerges showing IDF joking as they shoot Palestinian protesters” eli video osoittaa kuinka israelin armeijan sotilaat pilailevat ampuessaan palestiinalaisia mielenosoittajia:
  http://tapnewswire.com/2016/01/video-emerges-showing-idf-joking-as-they-shoot-palestinian-protesters/

  Mitäpäs tässä ihmettelemistä, kun Talmudin mukaan ei-juutalaiset, kuten esim. palestiinalaiset ovat eläimiin rinnastettavia – siis EI ihmisiä, joita voi ampua kuin riistaa.
  Netanyahun mukaanhan juutalaisten uskonnon perustana olevasta Talmudista tehdään Israelin laki.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 4. ”The Hidden History of the Incredibly Evil Khazarian Mafia (Updated)

  The curtain is now being pulled back to fully expose the Khazarian Mafia and it’s evil plan to infiltrate, tyrannize the whole World and eradicate all Abrahamic Religions and allow only their Babylonian Talmudism also known as Luciferianism, Satanism or ancient Baal worship.

  Note: The history of the Khazarians, specifically the Khazarian Mafia (KM), the World’s largest Organized Crime Syndicate that the Khazarian oligarchy morphed into by their deployment of Babylonian Money-Magick, has been nearly completely excised from the history books.

  The present day KM knows that it cannot operate or exist without abject secrecy, and therefore has spent a lot of money having its history excised from the history books in order to prevent citizens of the World from learning about its “Evil beyond imagination”, that empowers this World’s largest Organized Crime Cabal. The authors of this article have done their best to resurrect this lost, secret history of the Khazarians and their large International Organized Crime Syndicate, best referred to as the Khazarian Mafia (KM) and make this history available to the World via the Internet, which is the new Gutenberg Press…”

  Koko artikkeli: http://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

  Artikkelin mukaan Kasaarimafian keulahahmo on Rotschild – joka on johtava sionisti ja hallitsee läntistä velkahuijaus-rahajärjestelmää sekä on Yhdysvaltain Federal Reserven osaomistaja.

  Rotschild kuuluu myös Bilderberg-sisäpiiriin ja on näinollen yksi ohjeistuksen antajista ’vieraileville’ kokouksien osanottajille. Mm. tältä ’suunnattoman pirulliselta’ (incredibly evil), maailman suurimman organisoidun rikollisuuden syndikaatin Kasaarimafian keulahahmolta ovat ohjeistusta käyneet kuulemassa mm. seuraavassa luetellut suomalaiset:

  ”Ahtisaari, Wahlroos, Niinistö…Nämä suomalaiset ovat osallistuneet Bilderberg-kokouksiin”,
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060215660719_uu.shtml

  ”Bilderbergiin Suomesta Alexander Stubb, Leena Mörttinen ja Matti Apunen! – Marionettien vuosittainen aivopesusessio alkamassa…”, http://mvlehti.net/2015/06/08/bilderbergiin-suomesta-alexander-stubb-leena-morttinen-ja-matti-apunen/

  Paitsi mm. poliitikkoja näissä kokouksissa ohjeistusta kuulemassa on siis käynyt tärkeimpiä propagandamedian edustajia kuten Bilderberg-Erkon Brysselin Pravdan päätoimittajat ja vallanpitäjiemme propagandakoneekseen kaappaaman Ylen aivopesutoimintaa johtavat päätoimittaja Jääskeläinen ja toimitusjohtaja Kivinen.

  Eipä ihmettelemistä, että harhaanjohtajamme ovat ajamassa valepropagandalla ja höttöviihteellä turrutettuja suomalaisia ja Suomea tuhoa kohti!

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
  1. Todella mielenkiintoiseen suomennettuun kirjaan törmäsin tästä illuminaattien mielenhallinta toiminnasta. Hmm, ei onnistu linkin laitto mutta löytyy haulla: Syvempää tietoa illuminaateista.

   Aijemmin en oikein uskonut tämän esim. mk-ultran olemassaoloa mutta muutaman luvun luettuani, kaikki vaikuttaa järkeenkäyvälle (vaikka tietysti karmaisevalle).

   Tämä kehitys kohti uutta maailmanjärjestystä ei olisi mahdollista ellei olisi miljoonia (kirjan mukaan yhdysvalloissa 2miljoonaa) sielultaan rikottua nukkea toteuttamassa heidän käskyjään ja suunnitelmiaan.

   Tuli lukiessa kirjaa pidemmälle, eräs tillisilmäinen tyhjän katseen omaava sisäministeri mieleen.

   Olisipa mukava lukea kirjassa olleita tekstejä jostain laadukkaasta, päivittäin ilmestyvästä sanomalehdestä. Totuudenmukaisen ja peittelemättömän uutisartikkeleiden lisänä.

   Lehdessä olisi valinnanvaikeus että minkä sadoista (todellisista) etusivun jutuista laitettaisiin päivän lehteen. Lukijoiden mielenterveydestäkin olisi jollaintapaa huolehdittava 😀

   Annosteltava rankkoja juttuja, suositeltava että käy välillä sen koiran kanssa lenkillä ja tietysti jollaintapaa jokin vertaistukiryhmä ”heränneiden” kanssakin olisi varmaan jees. Asiantuntijoiden luentoja aiheesta yms. ettei tulisi rankaksi yksittäisen ihmisen psyykeelle asia.

   Noh, minä teen jollaintapaa oman osuuden tämän hulluuden esiintuomiseksi.

   Opaskirja tähän olisi hyvä.

   Illut häviää tämän. Saatta ennen lopullista tuhoa mennä rumaksi mutta heti kun tietty määrä ihmisiä saa tahtotilan päälle, he eivät voi tuhoutumiselleen mitään.

   Tahtotila on tärkeä.

   Tämän sammuttamiseen kemikaalivana myrkytykset pyrkivät muitten myrkkyjen lisäksi (lääkkeet, rokotukset ja tietoisesti väärät ruokasuositukset).

   On olemassa myrkynpoistokeinoja jolla esim alumiini saadaan ulos kehosta.

   Käyttäkää niitä arvon aktivistit. Ja lopettakaa fluorihammastahnan käyttö 😉

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
   1. Arvostan sinua kk siitä, että rohkenet tuoda esille tällaisia ajatuksia. Sellaisesta yleensä saa kimppuunsa räyhäävän lauman (perimmältään illuminatin) maksettuja trolleja sekä hyödyllisiä idiootteja, joiden ”TOTUUDEN” lähteet ovat rikollisten vallanpitäjien propagandakoneekseen kaappaama Yle ja Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda ym. valheellinen propagandamedia, joka tavantakaa varoittelee ”foliohattuisista salaliittoteoreetikoista” ja tekee näistä pilkkaa.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
   2. Kk: ”Tuli lukiessa kirjaa pidemmälle eräs tillisilmäinen tyhjän katseen omaava sisäministeri mieleen.”
    Sama asia tuli itsellenikin mieleen mm. seuraavasta:

    ”Olli Pusa: Valehteletko meille, Petteri Orpo?
    ”Kenen määräyksestä Sipilä ja Orpo tätä hulluutta ja kaaosta Suomeen ajavat?”
    Olli Pusa kirjoittaa Facebookissa julkisessa päivityksessään:

    Kun seuraa sisäministeri Petteri Orpon puheita, saa sen kuvan, kuin turvapaikanhakijoiden kaaoksessa olisi Suomen osalta pahin ohi ja rajat pitävät. Samaan aikaan kun kansalaisten keskuudessa huoli turvallisuudesta kasvaa nopeasti, sisäministeriö suunnittelee vähentävänsä 900 poliisia Suomesta. Toisaalta Petteri Orpo rähjää vapaaehtoisia kadulla partioivia ryhmiä vastaan, mutta ei esitä mitään toimenpiteitä turvallisuuden kohottamiseksi.

    Entä onko se turvapaikanhakijoiden kaaos oikeasti ohi Suomessa? Eteeni osui uutinen, jossa ensin kiistettiin, ettei VOK:n lakkauttamisella Iisalmessa ollut mitään tekemistä sen kanssa, että paikkakunnalla aloitettiin katupartiointia. Voi hyvinkin pitää paikkansa. Mutta paljon mielenkiintoisempaa on se, mitä muuta tuossa uutisessa lausuttiin ääneen.

    Siinä todettiin että tämän kuun 14 ensimmäisen päivän aikana Suomeen on tullut noin 500 turvapaikanhakijaa. Tasavallan hallitus on ollut tekevinään poliittisia päätöksiä siitä, että Suomeen otetaan vuodessa 1000-2000 turvapaikanhakijaa. Tuo 500 kahdessa viikossa merkitsee noin 1000 kuukaudessa ja tasaisella tahdilla 12 000 vuodessa.

    Jutussa myönnetään, että nyt on menossa vuoden hiljaisin aika tässä suhteessa, ja keväällä turvapaikanhakijoiden määrä tulee kasvamaan rajusti nykytahdista…”

    Suosittelen eläkeasiantuntija Olli Pusan artikkelin lukemista kokonaisuudessaan: http://mvlehti.net/2016/01/17/olli-pusa-valehteletko-meille-petteri-orpo/

    Alkaapa tuntua enenevässä määrin siltä, että P.Orpo tekee seuraa eräälle VALExanderille mitä tulee mm. puheiden todenperäisyyteen (ja tyhjäsilmäisyyteen) – molemmilla narsistisilla psykopaateilla lisäksi ilmeisestikin siintää silmissä politrukin virka Brysselin lihapatojen äärellä.

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
 5. Aikaisemmin uutisoitua: Tuottoisaa kauppaa palestiinalaisten sisäelimillä!

  Israel organ harvesting
  http://www.counterpunch.org/2009/08/28/israeli-organ-harvesting/

  Tapaukset eivät johtaneet kansainväliseen sotarikostuomioistuimeen! Käviköhän tuossa niin, että ruotsalaiset olivat lopulta anteeksipyytäjän osassa!

  Sisäelinkauppa on kuitenkin niin merkittävä tulonlähde, että esimerkiksi ISIS saa siitä huomattavia tuloja. Ja kukas se kontrolloikaan ISIStä?

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 6. Törkeetä vihanlietsontaa Israelia kohtaan! Israel on ainoa demokraattinen valtio Lähi-idässä, toisin kuin Palestuinalaiset, Israel ei tappaisi ketään, jos palestiinalaiset lopettaisivat terroriteo Israelilaisia kohtaan, mutta ei, heidän tarkoitus on poistaa Israel maailman kartalta ja hävittää Israel kokonaan. Mutta se ei onnistu, sanoo minun Raamattu, Israel on Jumalan silmäterä, Jumala on sanomut, ”joka Siunaa Israelia, sitä Jumalakin Siunaa. Joka kiroaa Israelia, sen Jumalakin kiroaa… Kyllä olette sokeitaa siellä Mangneetti mediassa, säälin tulevaa kohtaloanne.

  Plusääni(2)Miinusääni(19)
  1. Oletko sinä nainen todellakin sitä mieltä, että viattomien lapsien murhaajat olisivat Jumalan valittuja? Kysyisin sinulta, kuinka monta ihmistä Magneettimedia on murhannut henkisesti yrittäessään kertoa totuuksia, jotka ylimmällä tasolla parannuksen kanssa johtavat Jeesuksen todelliseen tuntemiseen.
   Sen sijaan siitä on netissä paljon todisteita, että se saasta mitä filmeissä, peleissä, televisiossa ja lehdistössä ajetaan on juuri siionistien haluamaa ja toivomaa. Siis ne joita palvot epäjumalina Herran Jeesuksen Kristuksen sijaan, ovat tämän planeetan henkisen rappion takana. Olisi varmaan sinunkin parasta alkaa palvoa parannuksella pelkästään Herraa Jeesusta Kristusta. Herrasta on kaikki oikea ja hyvä.

   Tässä on tietoa juutalaisuuden opinkappaleista: http://www.radioislam.org/finish/jud/talmud.htm
   Siinä on tietoa siitä mitä heidän oppinsa sanoo Jeesuksesta.

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
  2. Kysymys Pirjolle: oletko itsekin talmudisti-juutalainen, kun niin kovasti puolustat talmudisti-valtio Israelia –
   vai Talmudin mukainen ei-juutalainen ELÄIN, aasi (2. Kiddushin 68a: Ei-juutalaiset ovat eläimiä, aaseja., ”Juutalaisuuden opinkappaleet”, http://www.radioislam.org/finish/jud/talmud.htm)?

   Jos olet ei-juutalainen, voit jo odotella milloin pyöveli astuu ovestasi sisään: ”48. Abodah Zarah 26d Tos.; Kiddushin 66c; Soferim XV, sääntö 10: Parhaimmatkin ei-juutalaisista tulee tappaa.” (Kuinka monen palestiinalaisen ovesta onkaan astunut sisään israelilainen talmudisti-pyöveli!)

   ”Report: Netanyahu Promises TALMUD WILL BE ISRAELI LAW”, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440#.Vp0euFJsz6M

   DNA-tutkimus osoittaa, että nykyiset itseään juutalaisina pitävät ovat pääosin Etelä-Venäjältä lähtöisin olevia KASAAREJA eli mongolien ja turkkilaisten sekarotua, Texe Marrs:

   ” modern DNA science proves the Word of God correct—is the subject of my startling new book, DNA Science and the Jewish Bloodline. This is a book you must have. It proves absolutely that the people who identify themselves today as “Jews” are not Jews—they are the Synagogue of Satan, just as the Bible says!

   The undeniable evidence of this has become clear with the advent of DNA research. In 2001, Dr. Ariella Oppenheim and her team at Tel Aviv University released their study which found that the “Jews” were mainly Khazars, from Khazaria, a Caucasus country which is now called Kazakhstan, Georgia, and other names. The Khazarians converted from pagan religions to talmudic Judaism after the 8th century, but of course, racially they remain Khazars.

   The Khazars were and are a genome that is mainly Turkish and Mongolian blood.

   Thus today, when you see a “Jew,” what you are actually encountering is a Khazar who practices Judaism. The Khazar has no Israelite blood. His ancestors are not the Israelites of the Bible. They did not worship the God, Jehovah, but instead literally were a phallic cult. They worshipped Satan by means of the male penis idol. The Khazars were never in the land of Israel. They are not the seed of Abraham. They have no promise from God. Now we know this as absolute scientific fact.

   Dr. Eran Elhaik
   In late 2012, yet another Israeli-born scientist, Dr. Eran Elhaik, of the McKusick-Nathans Institute of Genetic Science, Johns Hopkins Medical University, published his research in The Journal of Biology and Evolution. Considered by geneticists worldwide as the “definitive study” and peer-approved, this authoritative research confirmed Dr. Oppenheim’s earlier findings and went even further.

   “There are no blood or family connections among the Jews,” reported Dr. Elhaik. “The various groups of Jews in the world today do not share a common genetic origin. Their genome is largely Khazar.”…

   http://www.texemarrs.com/082013/jews_are_khazars.htm

   Plusääni(3)Miinusääni(2)
  3. Juutalaiset eivät ole Kristittyjä !

   Nykyjuutalaiset ovat fariseusten opillisia perillisiä, ja heidän pyhä kirjansa on Talmud.
   Raamatussa ei ole mitään lupausta nykyisestä Israelista (UT puhuu hengellisestä Israelista=kirkosta; paluu on hengellinen paluu Jumalan yhteyteen).

   Lisäksi nykyjuutalaisilla ei ole mitään rodullista yhteyttä Vanhan testamentin (VT) ajan juutalaisiin (oik. juudalaisiin, Juudan valtakunnan kansalaisiin; siksi alla muoto ”juudalaiset” VT:n ajalta).

   Opillisesti nykyjuutalaiset (suuntauksesta riippumatta) ovat siis fariseuksia, pyhänä kirjana Talmud (Jeesuksen ajan ”perinnäissääntö”, joka tekee tyhjäksi Raamatun, Matt. 15:6).Lisäksi, Talmud (Gittin 57a) sanoo, että Jeesus on helvetissä, jossa häntä keitetään ulosteessa rabbien (juutalaisten opettajien) moittimisen vuoksi. Jeesus varoittaa juutalaisia helvettiin hukkumisesta (Matt. 23:33).

   Raamatussa ei ole mitään lupausta nykyisestä Israelista (UT puhuu hengellisestä Israelista, kirkosta; paluu on hengellinen paluu Jumalan yhteyteen). Juudalaiset olivat Jumalan kansa vain Kristukseen asti (he olivat väline Kristuksen tuomiseksi maailmaan), ja sen jälkeen heidät karkotettiin pitkin maailmaa. Jumalan kansaa ovat nykyisin kristityt (1. Piet. 2:9), ja Jumalan kansaksi juutalaiset voivat tulla vain tulemalla kristityiksi, esim. Room. 9:27 + 11:7.

   Suomessa on kylläkin hyvin paljon valhekristittyjä, jotka pitävät nykyisiä Kristuksen hylänneitä juutalaisia ”Jumalan omaisuuskansana” ja nykyistä Rotschildien perustamaa Israelia Jumalan lupausten täyttymyksenä.

   Raamatun Israel ei kuitenkaan ole sama asia kuin tämä Rotschildien perustama maallinen Israel.

   Jeesus ei tullut maailmaan perustamaan maanpäällistä valtakuntaa. Jeesus puhui useaan otteeseen, että Jumalan valtakunta on kristittyjen sydämissä eikä jossakin maanpäällisessä valtakunnassa.

   Kun Jeesus puhuu Israelista, hän tarkoittaa Jumalan valtakuntaa ihmisten sydämissä. Tätä taustaa vasten täytyy myös katsoa Vanhan testamentin ennustuksia Israelista. Raamattu ei puhu siis mitään nykyisestä Israelin valtiosta Lähi-idässä. Israelin valtiolla ei ole mitään tekemistä Raamatun kanssa. Asiat eivät voi olla niin, että Jumala surmaisi kymmeniä miljoonia ihmisiä saadakseen jonkun valtionsa johonkin pahaiseen Lähi-itään.

   Israelin valtion perustamiseksi on tehty valtaisa työ. Rothschildit aloittivat sen 1800-luvun lopussa tukemalla sionistista politiikkaa. Palestiinalaiset haluttiin alueelta pois. II maailmansota oli osa Israelin valtion perustamisstrategiaa. Samoin oli I maailmansota. I maailmansodassa Ottomaanien valtakunta tuhoutui. Britannia sai mandaatin Palestiinaan. Kaikki huipentui Balfourin julistukseen, jossa Britannia lupasi Rothschildeille tukea Israelin perustamista. Ja olisiko Jumala kaiken tämän takana? Ei ole. Jumala ei ole sodan jumala. Hän on rauhan ja rakkauden Jumala. Näin Jeesus opetti Jumalasta. Jeesuksen mukaan Jumala on rakkaus. Onko näin?

   Nykyinen Israelin hallitus on apartheidin hallitus. Kaikenlaiset kollektiiviset rankaisut jatkuvat palestiinalaisia vastaan. Laittomia pidätyksiä, joukkomurhia, maiden anastuksia, laittomia siirtokuntia jne. Kaiken huippuna viattomien avustuslaivojen ihmistenkin tappaminen.

   Luther totesi kerran, että jos juutalaisuskoiset perustaisivat jälleen oman valtionsa Israeliin, se olisi kuin perkele tunkeutuisi taivaaseen.

   MYÖS Vanhan testamentin aikana uskottiin luvattuun Jeesukseen (perkeleen pään rikki polkijaan eli syntien anteeksiantamukseen), Uuden testamentin aikana uskotaan jo tulleeseen Jeesukseen. Usko on aivan sama pelastava usko, usko syntien anteeksiantamukseen.

   Eikä nykyjuutalaisten pyhänä kirjana edes ole Raamattu vaan Raamatun kumoava Talmud (kaikki käskytkin Talmud kääntää päälaelleen). Nykyjuutalaiset ovat fariseusten perillisiä. Nykyinen Talmud on Jeesuksen ajan “perinnäissääntö”.

   Vanhan testamentin ajan Israel “luvattuna” maana on vertauskuva Jumalan ikuisesta armon valtakunnasta, joka alkaa jo täällä maan päällä uskovien sydämissä ja jatkuu ikuisesti elämänä Jumalan yhteydessä. Kristityn sielu liittyy Jumalaan (sielun ylösnousemus) jo uskon syttyessä Kristuksen sijaissovitukseen, ja viimeisenä päivänä ruumiskin (sama ruumis kuin maan päällä mutta eri muodossa, kuten Jeesuksella) nousee haudasta ylös Jumalan yhteyteen, ja niin kristitty elää ikuisesti sekä sielun että ruumiin puolesta uusissa taivaissa ja uudessa maassa, jotka Jumala on omilleen luvannut luoda (2. Piet. 3:13).

   Vanha testamentti on kristitylle enää vertauskuvallinen tai esikuvallinen kirja (1. Kor. 10:11), eivätkä sen käskyt sido enää kristittyä. Nyt on voimassa uusi liitto, Uusi testamentti. Ainoat Vanhan testamentin käskyt, jotka kristikunnassa vielä ovat voimassa, ovat ne, jotka vahvistetaan Uudessa testamentissa (esim. kymmenen käskyä). Kuitenkaan käskyjen ulkonaisella noudattamisella (sydämen pysyessä syntisenä) kukaan ei pelastu, sillä ihminen pelastuu vain sydämen uskossa Kristuksen sijaissovitukseen. Käskyjen tehtävä on vain paljastaa ihmisille (myös kristityille, sillä kukaan ei puhdistu lihan synneistä kokonaan tämän elämän aikana) heidän syntinsä ja johtaa heidät siten Kristukseen.

   Ylösnoussut Jeesus hallitsee nyt kahta valtakuntaa: armon valtakuntaa (kirkkoa) evankeliumilla ja maallista valtakuntaa asettamansa esivallan avulla (Room. 13. luku). Näitä ei saa sekoittaa toisiinsa, muuten molemmat menettävät voimansa, kuten Suomessa on käynyt.

   Jeesus Kristus on siis esivallankin takana ja siten myös lakien ja rangaistusten (myös kuolemanrangaistusten) ja puolustussotien takana. Jumala on järjestyksen Jumala ja rauhan Jumala.

   Jeesus sanoo juutalaisille: “Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” (Matt. 23:33).

   Plusääni(9)Miinusääni(1)
 7. Ruotsihan voisi vastapainoksi lähettää kaikki musliminsa israeliin

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat