KAHDEN PÄTEVÄN VIROLOGIN HUOMIOITA

Tässä tohtori Joel Hirchhornin artikkeli Covid-19-viruksesta. Julkaistu Global Research -sivulla 23.8.2021. Mukaellen kääntänyt Benjamin Kivilohkare.

Kun kaksi suurta mieltä tekevät samanlaisia johtopäätöksiä nykyisestä maailmanlaajuisesta pyrkimyksestä rokottaa kaikki kokeellisilla COVID-rokotteilla, meidän tulee terästää huomiota. Molemmat erittäin kokeneet tiedemiehet suhtautuvat rokotusponnisteluihin täysin kielteisesti. Pahempaa kuin tehottomuudet he osoittavat kielteisiä terveysvaikutuksia maailman väestölle. Nämä kaksi totuutta kertovaa arvostettua lääketieteen tutkijaa saavat Faucin näyttämään yhtä taitamattomalta, petolliselta ja vaaralliselta kuin hän onkin.

Tässä artikkelissa esitetty pointti ei ole vain se, että Fauci on tuonut esille väärää ja mahdollisesti tuhoisaa pandemiaratkaisua, vaan että hän on estänyt oikean ratkaisun.

Suuri osa siitä, mitä nämä kaksi virologia sanovat, on luonteeltaan hyvin teknistä. Tämä artikkeli yksinkertaistaa heidän kiistanalaisia viestejään menettämättä niiden olennaisia merkityksiä. Yleisön on ymmärrettävä heidän varoituksensa, jotka kumoavat kaiken propagandan, joka ajaa hallituksen ja kansanterveysvirastojen sekä suuren median pyrkimyksiä.

Varoitus: Jos jatkat lukemista, niin saatat masentua.

Tohtori Luc Montagnier

Ensimmäiseksi hieman henkilöstä tohtori Luc Montagnier, ranskalainen virustutkija ja vuoden 2008 Nobelin lääketieteen palkinnon saaja hänen löydöstään ihmisen immuunikatoviruksesta (HIV). Hän on koulutukseltaan lääketieteen tohtori. Mutta paljon muustakin voidaan päätellä, että hän on loistava asiantuntija: Hän on saanut yli 20 suurta palkintoa, mukaan lukien Ranskan kansallinen ansiomerkki ja Légion d’honneur. Hän on saanut Lasker-palkinnon, Scheele-palkinnon, Louis-Jeantet-palkinnon lääketieteen alalla, Gairdner-palkinnon, American Academy of Achievementin Golden Plate -palkinnon, King Faisal International -palkinnon (tunnetaan nimellä arabien Nobel-palkinto) ja Asturian prinssin palkinnon.

Tohtori Luc Montagnier.

Hän on työskennellyt kovasti paljastaakseen vaarat COVID-19-rokotteista, jotka ovat vielä kokeellisia, mutta valitettavasti saatetaan pian hyväksyä kokonaan. Rokotteet eivät pysäytä virusta, väittää tunnettu virologi, ne tekevät päinvastoin – ne ruokkivat virusta ja helpottavat sen kehittymistä vahvemmiksi ja tarttuvammiksi varianteiksi. Nämä uudet virusmuunnelmat ovat vastustuskykyisempiä rokotukselle ja voivat aiheuttaa enemmän terveysvaikutuksia kuin niiden alkuperäiset versiot.

Montagnier viittaa massarokoteohjelmaan ”epähyväksyttävänä virheenä” ja ”tieteellisenä virheenä” sekä ”lääketieteellisenä virheenä”. Hänen väitteensä on, että ”lääketieteen historiakirjat osoittavat, että rokotus luo muunnelmia.” Toisin sanoen: ”Rokotteen luomat vasta-aineet” pakottavat viruksen ”löytämään toisen ratkaisun” tai kuolemaan. Tässä syntyy muunnelmia. Juuri muunnelmat ovat tuotantoa ja seurausta rokotuksesta. Pysähdy ja mieti näitä ajatuksia. Oletko kuullut paremman selityksen muunnelmien luomisesta? Epäilen sitä.

Hän puhuu viruksen mutaatiosta ja vahvistumisen ilmiöstä, joka tunnetaan nimellä Antibody Dependent Enhancement (ADE). ADE on mekanismi, joka lisää viruksen kykyä päästä soluihin ja aiheuttaa taudin pahenemista.

Tiedot ympäri maailmaa vahvistavat, että ADE:tä esiintyy SARS-CoV-2:ssa, joka aiheuttaa COVID-19:n. Montagnier sanoo. ”Näet sen jokaisessa maassa. Se on sama: rokotuskäyrää seuraa kuolemankäyrä.”Kuulostaa siltä, mistä kuulemme nyt enemmän, nimittäin lisääntyvistä läpimurtoinfektioista, jotka tappavat joitain ihmisiä. Ja tällä katastrofin kierteellä ei ehkä ole loppua.

Marraskuussa 2020 julkaistussa dokumentissa hän korosti haitallisia ja irrationaalisia maskipakkoja sekä sulkemisia, karanteeneja, hallinnon väärinkäytöksiä ja tehokkaiden COVID-hoitojen, kuten hydroksiklorokiinin, hylkäämistä. YouTube ja useimmat muut valtavirran kanavat kielsivät hänen videonsa. Tuolloin Fauci oli onnistunut estämään halpojen geneeristen COVID-hoitojen laajan käytön ja jatkanut rokotestrategiaa.

Montagnier on arvostellut äänekkäästi joukkorokotuskampanjaa. Kirjeessä Israelin valtion korkeimman oikeuden presidentille ja tuomareille, jolloin käynnistettiin maailman nopein ja massiivisin rokotuskampanjan, Montagnier puolsi sen keskeyttämistä. Hän sanoi: ”Haluaisin tehdä yhteenvedon näiden rokotteiden mahdollisista vaaroista joukkorokotuspolitiikassa.” Tässä ne ovat:

1. Lyhytaikaiset sivuvaikutukset: nämä eivät ole normaaleja paikallisia reaktioita, joita havaitaan rokotteen yhteydessä, vaan vakavat reaktiot koskevat vastaanottajan elämää, kuten rokoteseoksen komponenttiin liittyvä anafylaktinen sokki tai vakavat allergiat tai autoimmuunireaktio. Tähän ryhmään meidän tulisi sisällyttää joukko tappavia veriongelmia, joihin liittyy hyytymiä ja verihiutaleiden menetystä, jotka aiheuttavat aivohalvauksia, aivoverenvuotoa ja muita vaikutuksia.

Rokotteen suojan puute:

2.1 Indusoidut vasta-aineet eivät neutraloi virusinfektiota, vaan päinvastoin helpottavat sitä vastaanottajasta riippuen. Jälkimmäinen on voinut jo altistua virukselle oireettomasti. Luonnollisesti indusoidut vasta-aineet voivat kilpailla rokotteen indusoimien vasta-aineiden kanssa.

2.2 Rokotuksen aiheuttamien vasta-aineiden tuotanto populaatiossa, joka on erittäin altis virukselle, johtaa näille vasta-aineille resistenttien varianttien valintaan. Nämä variantit voivat olla virulentimpia tai tarttuvampia. Tätä me nyt näemme. Loputon virus-rokotekilpailu, joka kääntyy aina viruksen eduksi.

Pitkäaikaiset vaikutukset: Toisin kuin lähetti-RNA-rokotteiden valmistajat väittävät, virus-RNA:n integroituminen ihmisen genomiin on olemassa. Soluillamme on kyky kääntää transkriptaasi RNA:sta DNA:ksi. Vaikka tämä on harvinainen tapahtuma, sen kulkeutumista sukusolujen DNA:n läpi ja sen siirtymistä tuleville sukupolville ei voida sulkea pois.

Hänen toteamansa: ”Ennakoimattoman tulevaisuuden edessä on parempi pidättäytyä.” Mutta useimpien ihmisten on äärimmäisen vaikeaa vastustaa kaikkia pakko- ja rokotusmääräyksiä.

Huhtikuussa 2020, ennen kuin puhuttiin muunnelmista ja ennen kokeellisten rokotteiden käyttöönottoa, Montagnier kehotti ihmisiä kieltäytymään rokotteista COVID-19-virusta vastaan, kun niitä tulee saataville. Hänen pääasiansa tulee aina muistaa: ”infektion estämisen sijaan ne kiihdyttäisivät tartuntaa.” Nykyään SARS-CoV-2:n uudet variantit, jotka vaikuttavat rokotettuihin ihmisiin, todistavat hänen väitteensä. Hänen tieteellisen ajattelunsa mukaan joukkorokotukset voivat aiheuttaa uuden, tappavamman pandeemisen infektioaallon.

Paljon puhutusta lauman immuniteetin toivosta hän on sanonut: ”Rokotteet Pfizer, Moderna, Astra Zeneca eivät estä viruksen tarttumista ihmisestä toiseen ja rokotetut ovat yhtä tartuttavia kuin rokottamattomat. Siksi toivo ”kollektiivisesta immuniteetista” rokotettujen määrän lisäämisen kautta on täysin turha.”

Positiivisena puolena hän kannatti tätä: ”Infektioiden varhainen hoito ivermektiinillä ja bakteeriantibiootilla, koska siellä on bakteerifaktori, joka voimistaa viruksen vaikutuksia.”

Tohtori Vanden Bossche

Arvostettu belgialainen virologi tohtori Vanden Bossche on jakanut jyrkät näkemykset Montagnierilta. Hänellä on myös huomattavia valtakirjoja, jotka tekevät hänen näkemyksensä huomioimisen arvoisiksi. Hän on suorittanut virologian tohtorin tutkinnon Hohenheimin yliopistossa Saksassa. Hän työskenteli opettajana Belgian ja Saksan yliopistoissa. Hän työskenteli Saksan infektiotutkimuskeskuksessa Kölnissä rokotekehitystoimiston johtajana. Hän on työskennellyt yksityisellä sektorilla useissa rokoteyrityksissä (GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals), joissa hän työskenteli rokotteiden T&K:n sekä rokotekehityksen parissa. Hän työskenteli myös Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) -järjestössä Genevessä Senior Ebola Program Managerina.

Tohtori Vanden Bossche.

Hänen näkemyksiään on analysoitu tuoreessa artikkelissa. Hän on myös vaatinut äänekkäästi joukkorokotusohjelmien keskeyttämistä. Hän uskoo, että jos iskuja ei pysäytetä, ne voivat johtaa yhä vahvempien viruksen muunnelmien kehittymiseen, kunnes ”supervirus” ottaa haltuunsa ja pyyhkii pois valtavat määrät ihmisiä.

Tämä on hänen rohkea näkemyksensä:

”Kun otetaan huomioon valtava määrä immuunipakoa, jonka massarokotuskampanjat ja niihin liittyvät eristämistoimenpiteet aiheuttavat, on vaikea kuvitella, kuinka ihmisten toimet eivät saisi COVID-19-pandemiasta muuttumaan uskomattomaksi katastrofiksi maailmanlaajuiselle ja yksilölliselle terveydelle.”

Tässä on hänen ajattelunsa olennainen osa. Lähes kaikki, mitä pandemiassa tehdään, ei takaa viruksen poistamista. Tapahtuu selektiivinen viruksen ”immuunipako”, jossa virukset leviävät edelleen tartunnan saaneilta sekä rokotetuilta että rokottamattomilta, koska ne neutraloivat vasta-aineet eivätkä estä viruksen replikaatiota ja eliminaatiota.

Virukseen kohdistuva evoluution selektiopaine ”immuunipakosta” luo yhä enemmän virulentteja viruskantoja, joilla on kilpailuetu muihin muunnelmiin verrattuna ja joilla on yhä enemmän potentiaalia murtautua vasta-ainepuolustuksen läpi. Rokotteen aikaansaama immuunijärjestelmä on ”rokoteresistenssi”. Mitä tapahtuu, on se, että rokotteiden valmistajat yrittävät jatkuvasti voittaa ovelia variantteja, mutta epäonnistuvat. Joten he jatkavat tehosterokotusten ja vuosittaisten rokotteiden antamista. Tämä on huono lähestymistapa. Tätä auttaa se, että suuret tiedotusvälineet tukahduttavat monia rokotteita koskevia negatiivisia tosiasioita.

Bosschen pelottava ennuste on, että pandemian pahin on vielä tulossa. Vaikea uskoa ottaen huomioon kaikki huonot uutiset tapauksista, sairaalahoidoista ja kuolemantapauksista. Mutta hän ajattelee, että nyt koemme tyyntä ennen lopullista myrskyä. Kuvittele uusi tartunta-aalto, joka on paljon pahempi kuin mikään tähän mennessä nähty.

Miten tämä tapahtuu? Tulee olemaan enemmän mutantteja tai muunnelmia, joille rokotepistoksista saatu adaptiivinen immuunijärjestelmä antaa vain vähän vastustuskykyä. Samalla luontainen tai luonnollinen immuuniteho heikkenee, elleivät ihmiset ryhdy toimenpiteisiin luonnollisen vastustuskyvyn vahvistamiseksi.

Bossche huomauttaa johdonmukaisesti todisteiden puutteesta siitä, että olemassa oleva maailmanlaajuinen massarokotusohjelma, joka on otettu käyttöön, vaikka ympärillä on vielä merkittävää tartuntaa, on ennennäkemätön, eikä sen toimivuudesta ole tieteellistä näyttöä. Tästä syystä hänet jätetään suurelta osin huomiotta.

Hän korostaa, että historialliset rokotusohjelmat ovat aina korostaneet väestön profylaktisen rokottamisen tärkeyttä tartuntapaineiden puuttuessa.

Hän väittää myös, että jos käytettäisiin erityyppisiä rokotteita, jotka antaisivat steriloivan immuniteetin eli estäisivät immuunivasteen karkaamisen ja tappaisivat kaikki rokotetuissa olevat virukset, tilanne olisi täysin erilainen. Useimmat ihmiset eivät ymmärrä, että nykyiset kokeelliset rokotteet eivät itse asiassa tapa virusta; ja että sekä rokotetut että rokottamattomat levittävät virusta. Nämä rokotteet eivät estä virusten leviämistä. Ja kaikki tartunnantorjuntatoimenpiteet eivät yksinkertaisesti toimi tarpeeksi tehokkaasti estämään viruksen laajaa leviämistä sen eri muodoissa.

Tässä on hänen kokonaiskuvansa: ”Tällä hetkellä vaakalaudalla on vain yksi asia, ja se on suoraan sanoen ihmiskuntamme selviytyminen.”

Mutta Bossche sanoi hiljattain vahvempia sanoja, joihin on kiinnitettävä huomiota:

Jokainen ”osittain” tai ”täysin” rokotettu henkilö on kävelevän taudin inkubaatiojärjestelmä, joka asettaa kaikki muut riskiin saada tappava, rokotteen aiheuttama ”muunnelma”, joka voi tappaa heidät. ”Rokotetut” ovat käveleviä murhaajia, jotka levittävät tauteja muille. Faucin flunssaruiskeen saaminen ei ole vain typerää; se on myös murhan muoto, koska rokottamattomat ihmiset ovat nyt vaarassa saada tappavia sairauksia, joita syntyy rokotettujen ruumiissa. Jos Trump ei olisi koskaan ottanut rokotetta käyttöön, pandemia olisi lakannut aikoja sitten. Koska hänen rokotteitaan jatketaan… kuitenkin ”Delta”-variantti leviää kulovalkean tavoin, ja sitä seuraa pian muut ”muunnelmat” syksyn alkaessa.

Tämä on myös erittäin vahva näkemys. ”Massarokotusohjelma… ei pysty luomaan laumaimmuniteettia.” Jos totta, COVID-pandemian päättymisestä ei ole juurikaan toivoa.

Mikä on ratkaisu? Bossche on tunnistanut tarvittavan vaihtoehdon nykyiselle massiiviselle rokotushankkeelle. Se on tämä; ”Tämä ensimmäinen kriittinen askel voidaan saavuttaa vain lopettamalla välittömästi joukkorokotusohjelma ja korvaamalla se laajalle levinneillä antiviraalisilla kemoprofylaktisilla lääkkeillä samalla, kun uhrataan massiivisia kansanterveysresursseja Covid-19-taudin monilääkehoitojen skaalaamiseen.” Tämä viittaa varhaiseen kotihoitoon/avohoitoon, jotka perustuvat halpoihin, turvallisiin ja täysin hyväksyttyihin geneerisiin lääkkeisiin, kuten ivermektiiniin ja hydroksiklorokiiniin; nämä toimivat myös ehkäisynä. Kirja Pandemic Blunder tarjoaa paljon tietoa ja neuvoja tämän hoitotavan käyttämisestä. Joten molemmat virologit tukevat sen käyttöä, minkä Fauci on estänyt.

Bossche antoi myös nämä toimintasuositukset: ”Tarjoa – veloituksetta – varhaista monilääkehoitoa kaikille sitä tarvitseville potilaille.”Järjestä kampanjoita terveellisten ruokavalioiden ja elämäntapojen edistämiseksi. Toisin sanoen ihmisten on ryhdyttävä toimiin parantaakseen luonnollista vastustuskykyään, tähän pitäisi kuulua vitamiinit ja lisäravinteet, mukaan lukien tämä cocktail: C-vitamiini, D-vitamiini, sinkki ja kversetiini.

Johtopäätökset

Mieti hetki, että Patrick Wood Bannon-ohjelmassa 21. elokuuta päätteli, että kaikki saatavilla olevat tiedot Yhdysvalloista ja Euroopasta osoittavat, että noin 100 000 ihmistä on kuollut kokeellisiin COVID-rokotteisiin. Olen samaa mieltä tuosta arviosta. Ja kun luet tämän, FDA on saattanut antaa täyden hyväksynnän Pfizer-rokotteelle.

Kun on pohdittu näiden kahden asiantuntijan sanoja, on aiheellista kritisoida sitä, mitä nykyiset hallituksen virkamiehet sanovat, eli syyttää rokottamattomia COVID-tapausten, sairaalahoitojen ja kuolemien lisääntymisestä. Suurin vaihtoehto tälle ajattelulle on se, että rokotetut ihmiset aiheuttavat pandemiaongelmia, muunnelmat mukaan lukien. Vahva johtopäätös on, että nykyiset rokotteet ovat tehottomia, suojaamattomia ja vaarallisia.

Tarvitaan täysin uusi lähestymistapa COVID-rokotteisiin. Ehkä on olemassa yrityksiä, jotka työskentelevät tämän parissa. Tämä uhkaisi nykyisten rokotteiden tuottajien biljoonien dollareiden liiketoimintaa.

Jos ihmiset, virastot ja instituutiot, joilla on kaikki voima, kuuntelevat näitä kahta erittäin älykästä virologia, he omistaisivat kaikki voimansa käyttämään vaihtoehtoja nykyisille rokotteille. Meillä on niitä. Erityisesti hoitoprotokollat, joita niin monet suuret lääkärit ovat luoneet ja käyttäneet auttaakseen potilaitaan.

Monet muut lääkärit ja lääketieteen tutkijat ovat vaatineet suurten lääkeyhtiöiden nykyisen rokoteboomin pysäyttämistä. Sillä välin kaikille niille, jotka haluavat tarkastella tosiasioita, on päivittäin selvempää ja selkeämpää, että kokeelliset rokotteet eivät ole tehokkaita. On järjetöntä tehdä tai laajentaa sitä, mikä ei toimi. Se on se hullu maailma, jota nyt koemme, vaikka yhä useampi kuolee läpimurtoinfektioihin, veriongelmiin ja muihin huonoihin rokotteiden terveysvaikutuksiin.

Ehkä ruma totuus rokotuksista paljastuu laajalti vasta, kun on massiivisia, laajalle levinneitä kuolemantapauksia kaikista rokotuksista huolimatta. On liian myöhäistä muuttaa pandemian hallinta rahavetoisesta tyhmyydestä henkiä pelastaviin, lääketieteellisesti moraalisiin tekoihin.

Benjamin Kivilohkare:

Näin siis kaksi johtavaa virologia. Meillä on menneillään kolmas maailmansota, jossa meitä ei uhkaa ainoastaan piikkimyrkytykset, vaan myös uudet entistä vaarallisemmat mutanttivirukset, jotka yhdessä myrkkypiikkien kanssa tappavat suuren määrän ihmisiä. Virusdenialisti Stefan Lanka kirjoitti, että koko pandemia on ohi kesään mennessä. Nyt kuitenkin totuus on, että pandemia tai plandemia tulee pahentumaan ensi vuonna, kun ihmisiä alkaa kuolla kuin kärpäsiä. Virusdenialismi on vaarallista typeryyttä, joka uskoo, että ei ole olemassa viruksia, vaan taudit aiheutuvat kehon omista ”puhdistautumisprosesseista”. Vaarallisempaa typeryyttä voi tuskin olla. Tälläkin sivustolla on virusdenialisti Vesa-Ilkka Laurio saanut palstatilaa virusdenialistisille teorioilleen. Nyt on kysymyksessä sota, ja toisella puolella ovat hyvät eli koronahuijauksen vastustajat ja toisella puolella maailman mahtavimmat ihmiset, heidän johdossaan Siionin Viisaat. Aseina tässä sodassa ovat totuudet ja vääryydet. Ole sinäkin totuuden puolella. Totuus kuitenkin lopulta voittaa, vaikka taistelusta tulee kammottava.

Benjamin Kivilohkare, hum. kand., miles Domini

Lähde:

https://www.globalresearch.ca/two-top-virologists-frightening-warnings-about-covid-injections-ignored-government-big-media/5753731

59 kommenttia

 1. Tuo Bossche on vähän epäilyttävä kun on tehnyt uraa noissa petofirmoissa hyvällä omalla tunnolla ja nyt muka tulee ilmiantajana pelastamaan maailmaa. Mitään lääkkeitä ei tarvita eikä nämä corona ”virukset” todennäköisesti leviä ilman kautta. Jos leviävät ollenkaan. Voi olla että ”kausiflunssat” ovat niitä puhdistureaktioita. Toisin kuin esim. Hepatiiti-A joka leviää ulosteiden(ei hengitysilman) kautta.

  Klooridioksidia voi käyttää kun hivenaine ja vitamiinitasot on korjattu. Ja tuskin pari tablettia Ivermektiiniä pahaa tekee jos siitä kerran hyötyä on ollut. Intiassa on sillä on raporttien mukaan hoidettu kymmeniä miljoonia ihmisiä jo alkuvaiheessa ilman tarvetta sairaalahoidolle.

  Plusääni(9)Miinusääni(3)
 2. Mutta kun mitään pandemiaa ei ole! Ei millään todellisella mittarilla. WHO myös muutti pandemian määritelmää jotta luvut näyttäisivät pahemmilta. Mitään COVID19 virusta ei myöskään ole löydetty eikä varsinkaan eristetty. Miksikö? Koska sellaista ei yksinkertaisesti ole olemassa.

  Plusääni(21)Miinusääni(2)
  1. Tietääkseni ei ainakaan ole olemassa mitään luotettavaa testiä jolla voitaisiin todistaa koronaan sairastuminen. PCR testi ei ole luotettava ja sillä saatu positiivinen tulos ei kerro totuutta. Miten ylipäätään voidaan sanoa että jollakin on korona jos ei ole testiä millä se todetaan ja pystytään erottamaan flunssa- tai influenssaviruksesta?
   Tämä mahdollistaa sen että tilastoja voidaan vääristää koronan hyväksi ja kannustaa ihmisiä ottamaan rokote joka on monin verroin vaarallisempi kuin virus. Rokotuskamppanja ei palvele viruksen torjuntaa vaan aivan muuta hanketta. Mitä kaikkea, emme edes tiedä ja se tässä on kammottavinta.
   Kun valta luisuu yksityisen mafian käsiin niin kaikki on mahdollista.
   Siksi valta pitäisi palauttaa kansalle. Kansan enemmistön moraali on aina korkeampi kuin psykopaattien jotka nyt ovat kaapanneet vallan.

   Plusääni(17)Miinusääni(2)
 3. BKlta hyvää tekstiä ,,, tiksis.

  Tilanne globalistien ja heränneiden tavallisten kansalaisten välillä tulee eskaloitumaan entisestään. Voi olla, että meneillään olevien ja tulevien paljastusten myödä mittaviakin kansannousuja ja mellakoita tullaan näkemään eri puolilla Euroopan unionia ja muuallakin.

  Otteet tulevat kovenemaan! Eikä mene kauan.

  Lissabonon sopimuksen ratifiointia koskeva kuolemanrangaistus tullaan ottamaan käyttöön Euroopan Unionin alueella, koska Euroopan Unionin uudistussopimuksen takia hyväksytään myös Euroopan Unionin perusoikeuskirja.

  Perusoikeuskirjassa toki mainitaan ettei Unionin alueella sovelleta kuolemanrangaistusta … mutta … mutta … tässä kohdassa onkin sitten hiuksia nostattava alaviite, itseasiassa alaviitteen alaviite: `paitsi sodan, mellakoiden ja mullistusten tapahtuessa (war, riot and upheaval)`.

  Kuolemanragaistuksen mahdollistava pykälä on niin hyvin kätketty, ettei se ensimmäisenä osu silmukkaan. Tämä ko. voimaan saattamaton alio tarkoittaa sitä, että Lissabonin sopimuksen kuolemanrangaistusta koskeva kohta palautetaan – myös Suomessa?. Ja nimenomaan se rauhanaikaan sovellettava kohta.

  Demonstraatio:
  Henkilö Xn kirjoittamaa tekstiä tulkitaan globalistien piireissä provokatiiviseksi ja jonka tulkitaan aiheuttaneen mellakoita vaikkapa Espanjassa. Luovutussopimuksen nojalla henkilö X saatetaan rikospaikalle Espanjaan rangaistavaksi.

  Espanjalaisessa oikeuskäytännössä esitutkintavankeus saatta kestää vuosia. Tutkintavankeuden vankilaolosuhteet ovat ovat lähes viemärin tasolla (ei puutu rottia, torakoita jane. jane. jane. ja hygieniataso on olematon). Jos sieltä selviät elävänä niin jatkosta et selviä.

  Mutta tämä tapaushan on selvä: henkilö X aiheutti kirjoituksillaan mellakoita Espanjassa ja hänet tuomitaan lain nojalla kuolemaan, koska kuolemanrangaistusta sovelletaan mellakointiin (rauhan aikana), sisällissotaan ja sotatilan aikana.

  Milloin me Euroopan unionin alueella ei olla sodassa, niin kuka sitten määrittelee mellakan ja/tai mullistuksen aiheuttajan, johon ko. aliota sovelletaan. Arvatkaapa kahdesti.

  Plusääni(9)Miinusääni(5)
 4. Arvoisat B.K ja m-median toimitus:
  Saisimmeko vihdoin nähdä ne todisteet näistä viruksista mistä tässä yo. artikkelissa puhutte?

  eli perusteella väitätte että SARS CoV-2 on olemassa?

  Kun yhdelläkään maailman terveysviranomaisella ei ole mitään oikeaa todistetta väitetyn SARS CoV-2 -viruksen olemassaolosta (soluviljelmät eivät ole eristämistä ja puhdistamista) niin millä perusteella Te väitätte että se olisi olemassa ja se aiheuttaisi sairastumisia?

  Terveysviranomaisten vastaukset kansalaisten tietopyyntöihin ympäri maailmaa osoittavat että yhdelläkään niistä ei ole mitään oikeaa todistetta väitetyn SARS CoV-2 -viruksen olemassaolosta:
  https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/08/20/virologian-kulissit-kaatuu/

  Ei ole todisteita mistään viruksesta, joka olisi luotu osaksi jonkinlaista aseohjelmaa. He eivät ole todellisesti eristäneet yhtään minkäänlaisia viruksia, ja, kuten tiedätte, tämä on osoitettu todeksi monin eri tavoin.

  Yksi mielenkiintoinen tapa vahvistaa tämä ovat juuri nuo hallituksille ja yliopistoille ympäri maailmaa osoitetut Freedom of Information Act [Informaation vapautta koskeva laki; Suomessa Julkisuuslaki] -tiedustelut. Yhdessäkään tapauksessa ne eivät ole kyenneet esittämään minkäänlaisia tieteellisiä todisteita, että jokin virus olisi todella olemassa,

  FOIs reveal that health/science institutions around the world (139 and counting!) have no record of SARS-COV-2 isolation/purification, anywhere, ever
  https://www.fluoridefreepeel.ca/fois-reveal-that-health-science-institutions-around-the-world-have-no-record-of-sars-cov-2-isolation-purification/

  STM myöntää virallisesti, että sillä ei ole todisteita koronaviruksen olemassaolosta
  https://koronarealistit.net/stm-myontaa-virallisesti-etta-silla-ei-ole-todisteita-koronaviruksen-olemassaolosta/

  Ilmeisesti nämä todisteet virusten olemassa olosta – ovat B.K:n ja m-median toimituksen hallussa?

  Muistakaa kuitenkin, että epidemiologiset havainnot, kuten ”Minulla oli”, ”muistan sairastaneeni”, ”kaveri sairastui”, ja tarinat tähän tyyliin ”se ja se ’surma’ silloin ja silloin tappoi niin ja niin paljon” eivät ole mitään vastaansanomattomia todisteita. Koska silloin voimme väittää myös Tshernobylin ydinvoimala -onnettomuutta tai tulivuoren purkausta virusepidemiaksi. Tai sitä, kun lehdet tippuvat syksyisin puusta, viruksen aiheuttamaksi taudiksi. Ymmärrättehän?

  Eli jos syy ihmisten joukkosairastumiselle on epäselvä, syy ei aina ole itsestään selvästi jokin virustauti, kuten tarinan kertojat antavat olettaa. Ymmärrättehän? Olkaa siis rehellisiä!

  Puhun nyt siis konkretiasta. Eli sen patogeenin eristämisestä, vangitsemisesta ja kiinni saamisesta itse teossa ( EI el. mikroskoopin ruudulla olevaa solujätettä ). Todistakaa asia niin ettei kenellekään jää mitään epäilyksen sijaa, mistä on kysymys.

  Plusääni(14)Miinusääni(8)
  1. No eihän tulivuoren purkaus nyt kai ole mikään kulkutautiin verrattava asia. Radioaktovinen säteily toki on. Mutta aiheuttaako säteily kaikki kulkutaudit? Ruttobakteeriinhan te kai uskotte vai eikö sitäkään ole olemassa? Miksi Musta surma edettiin tähän?

   Plusääni(1)Miinusääni(7)
   1. Tämä on juuri näitä argumentointivirheitä mitä täällä useasti näkee. Pyydetään todistamaan ”virusten” olemassaolo, ja vastauksesi saadaan epidemiologinen havainto (mikä ei todista syy-seuraussuhdetta) ja kysymys ”kulkutaudeista”.

    ”Kulkutauti” (”epidemia”, ”pandemia” ) jo käsitteenä olettaa, ilman perusteita, että ”viruksia” ja sitä kautta myös ”tartuntoja” on olemassa. Älytöntä kehälogiikkaa.

    ”Virukset ovat olemassa, koska kulkutaudit/epidemiat/pandemiat”.

    Eli toisin sanoen, ”virus on olemassa, koska virus on olemassa”. Hohhoijaa…

    Jepulisjepsis juuri yllä painotti ettei nämä epidemiologiset havainnot ja muut ”mutu-tuntuma” jutut todista mitään.

    Plusääni(7)Miinusääni(4)
     1. Mikrobiteoriasta ja viruksista täällä on yhtälailla kirjoiteltu. Ks. esim. Laurion tekstit.

      ”Kulkutaudit” ovat väitetysti ”tartuntauteja”, ja nämä teoriat pohjautuvat nimenomaan mikrobiteoriaan sekä virologiaan.

      Bakteerien olemassaoloa ei tietääkseni kukaan täällä ole kieltänyt. Sen sijaan on käyty keskustelua siitä että A) onko viruksia olemassa ja B) aiheuttavatko bakteerit sairastumista vai ovatko ne todellisuudessa ihmiskehon ”parannus, puhdistus- ja korjausmekanismi”, eli tulevat vaurion luo korjaamaan ja parantamaan kehon myrskyistä jne. (Flunssa, kuume, tulehdus jne. olisivat siis kehon luontaisia parannuskeinoja).

      Myöskään bakteerien aiheuttamia sairauksia ei ole todistettu, vaan niiden oletetaan aiheuttavan niitä koska bakteereita löytyy aina sieltä missä elämää on. Bakteerit tulevat paikalle tulehduksena tai muuna, parantamaan ongelman, ja tästä on vedetty kärri-ennen-hevosta tyyppinen johtopäätös että bakteerit itse asiassa aiheuttaisivat tuon ”sairauden” tai ongelman.

      Täällä on käytetty hyvää vertauskuvaa: vaikka palomiehiä löytyy aina sieltä missä on tulipalo, niin ei se kuitenkaan tarkoita sitä että palomiehet olisivat tuon tulipalon aiheuttaneet.

      Plusääni(4)Miinusääni(2)
  2. VIRUKSEN ERISTÄMINEN
   COVID-19 viruksen eristäminen on toistaiseksi epäonnistunut. PCR-testi on myös epäluotettava, joka antaa vääriä tuloksia, jolloin myös A-ja B-influenssavirukset antavat positiivisia tuloksia. Mutta terve järki sanoo, että on pieneliöitä, jotka aiheuttavat sairastumisia ja tartuttavat ihmisiä. Virologien tulisi keksiä keinot, joilla virukset voitaisiin yksilöidä, mutta toistaiseksi virologit eivät ole tällaisia keinoja esittäneet. Kuitenkin he ovat pystyneet sekvenssoimaan virusten perintöaiainesta. En ole virologi, joten en voi todistaa mitään. Todistus on virologien tehtävä. Luulisi, että elektronimikroskoopilla tehtävä onnistuisi. Nythän virologit eivät ole edes yksimielisiä siitä millaisia virukset ovat, ovatko ne eläviä vai kuolleita. Ehkä tulevaisuudessa saamme vastauksia. Eräässä amerikkalaisessa tutkimuksessa havaittiin, että 1500 PCR-testin positiivista näytettä paljastui A- ja B-flunssaviruksen aiheuttajiksi, ei siis ollut mitään COVID-19-tautia. Sadoissa laboratorioissa tutkitaan viruksia; en usko, että he tutkivat olemattomia. Koronavirus on kuitenkin osoitettu olevan suuren luokan huijaus, jonka avulla yritetään aiheuttaa yhteiskuntien velkaantuminen ja luhistuminen. Huijauksen takana ovat miljardöörit ja etenkin Siionin Viisat, jotka yrittävät luoda uuden diktatuurin maan päälle. Meidän on taisteltava koronahuijausta vastaan, eikä väitellä siitä, onko viruksia olemassa vai ei. LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
   https://mvlehti.net/
   http://koronarealistit.com/
   https://vapaudenpuolesta.fi/
   https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
   https://www.ossitiihonen.com/
   http://sinikkatyynela.blogspot.com/
   https://www.elinahytonen.fi
   https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
   http://stopworldcontrol.com
   BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
   Herran Toisen Tulemisen Kirkko

   Plusääni(9)Miinusääni(7)
   1. Se, että 1500 pcr testatusta löytyy jollain testillä A ja B influenssa virusta ei muuta asiaa koska onko A ja B influenssa virustakaan eristetty oikein? Vai onko tällä ”paljastuksella” tarkoitus ylläpitää epäselvää virus teoriaa?

    Kirjoitit, että -”Mutta terve järki sanoo, että on pieneliöitä, jotka aiheuttavat sairastumisia ja tartuttavat ihmisiä. Virologien tulisi keksiä keinot, joilla virukset voitaisiin yksilöidä, mutta toistaiseksi virologit eivät ole tällaisia keinoja esittäneet” … Näin siis vahvistat itsekin, ettei ole näyttöä koko asiasta ja turha enään väittää mitään ennen kuin on tieteellisesti varmaa jonkin olevan olemassa. Täten ei voida sanoa virallisesti, että tämä on tarttuva tauti.

    Plusääni(7)Miinusääni(3)
   2. Juu, Hohhoijaa…tosiaan.

    Pinttyneissä käsityksissään piehtaroivat jästipäät kiemurtelevat täällä jumiutuneissa patoutumissaan seuraavin tyhjin lausein ja sanoin;

    ”Arvellaan”, ”luullaan”, ”kyllähän terve järkikin sanoo”, ja ”kyllä tulevaisuudessa” ja ”Virologien tulisi keksiä keinot” ja ”virologien tehtävä on todistaa”. <— Eli vain vain lonkalta rätkimistä ja vastuun väistämistä.

    ja lisäksi,

    "Sadoissa laboratorioissa tutkitaan viruksia" ja "en usko että he tutkisivat olemattomia" Miten niin todistetuista? Olitko paikalla? Vai näitkö vain kenties Pfizerin sponsoroiman dokumentin Discovery kanavalta? Tai kenties artikkelin Tieteen kuvalehdestä ? Luuletko, ettei BigPharma pysty ostamaan lähes koko mediaa markkinointikanavakseen, tai yliopistoja ? Ja vaikuttamaan siten jopa näiden opetusohjelmiin halutessaan ? Ne käyttävät tästä termiä Perception management – mielikuvien hallinta. Tuollainen korruptio ja mielipide vaikuttaminen on näille pelkkä markkinointikulu. Tästä löytyy helposti todisteita. Henkilöitä on ollut vuorotellen lääkeyhtiöiden ja mediayhtiöiden palveluksessa; esim. Pfizerin hallituksessa istuva Jim Smith on myös Thomson Reuters Foundationin puheenjohtaja sekä Reutersin emoyhtiön toimitusjohtaja ja johtaja. Mikä synergia !

    Etkö tiedä, että silloin ruton ja muiden kuuluisien kulkutautien aikaan, ihmisten elinolosuhteet olivat kaupungeissa ihan hirvittävät. Jätehuoltoa ei juuri ollut ja paljon ihmisiä tungeksi isoissa kaupungeissa kivihiilen polton ja kaiken muun terveydelle vahingollisen keskellä. Mutta niistä viis. Se oli virus, koska televisiossa sanottiin niin. Hoh-hoijaa.

    Suomessakin on ollut menneinä vuosikymmeninä muutamia virus epidemioiksi nimitettyjä tapauksia, mutta kun niitä on alettu penkomaan, on paljastunut, että sairastuneiden määrät ovat olleet todellisuudessa aika pieniä. Esimerkiksi 80-luvulla julistettiin muistaakseni 9 polioon sairastuneen takia epidemia – kuitenkaan kertomatta, että lähes kaikki heistä olivat rokotettuja poliota vastaan. Muutamat useaan kertaan.

    Kuten myös tuo mainitsemasi Espanjan tauti aiheutettiin rokotteilla ja aspiriinin yliannostuksilla. Sama kaava toistuu myös isorokon tapauksessa. Isorokko tapauksia havaittiin eniten siellä – missä rokotettiin eniten. Rokotteilla ja huonoilla elinolosuhteilla (jopa tahallisilla nälänhädillä) on aiheutettu toksemia (myrkytys) – epidemioita ja ne valehdellaan härskisti viruksen aiheuttamaksi. https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2021/09/26/rokotuskampanjat/
    Ettekö tienneet, että tällä medikaali-pedolla ei ole mitään moraalia? Valehtelu ja siitä kiinni jääminen ei ole sille minkäänlainen ongelma.

    Espanjantaudista:
    ”Eleanora McBeanin perhe koki vuoden 1918 ”pandemian” ja oli vahingoittumaton. Hänen omakohtaisesta raporttiaan voi lainata pitkästi: ”Kaikki lääkärit ja ihmiset, jotka elivät vuoden 1918 espanjaninfluenssaepidemian aikana, sanovat, että se oli kauhein sairaus, mitä maailmassa on koskaan ollut. Yhtenä päivänä elossa olevat vahvat miehet, rohkeat ja sydämelliset, olivat seuraavana päivänä kuolleena. Taudilla oli mustankuoleman piirteitä, jotka liittyivät lavantautiin, kurkkumätään, keuhkokuumeeseen, isorokkoon, halvaantumiseen, ja kaikkiin tauteihin, joihin ihmiset oli rokotettu välittömästi 1. maailmansodan jälkeen. Käytännössä koko väestölle oli injektoitu vähintään kymmeniä sairauksia tai myrkyllisiä seerumeita.

    Kun kaikki nuo lääkäreiden tekemät taudit alkoivat puhjeta kerralla, se oli traagista. Pandemia kesti kaksi vuotta, ja se pysyi hengissä lisäämällä uusia myrkyllisiä lääkkeitä, joilla lääkärit yritettivät estää oireita. Sikäli kuin sain selville, flunssa osui vain rokotettuihin. Ne, jotka olivat kieltäytyneet rokotuksista, säästyivät influenssalta. Perheeni oli kieltäytynyt kaikista rokotuksista, joten pysyimme terveenä koko ajan. Grahamin, Trailin, Tildenin, ja muiden terveysopetuksista tiesimme, että ihmiset eivät voi saastuttaa kehoaan myrkkyillä aiheuttamatta sairauksia.”

    lähde:
    https://www.rehellisetuutiset.org/uutiset/espanjantaudin-uusinta-ja-muutama-myytti

    VIRUSES AND SICKNESS – THE EVIDENCE (SHORT VERSION)
    https://www.bitchute.com/video/7zBn96cmW06b/

    Plusääni(7)Miinusääni(0)
  3. TODISTUSTAAKKA
   Todistakaa te, ettei viruksia ole olemassa. Esimerkkinä aasialainen influenssa vuonna 1958. Silloin noin kaksi miljoonaa suomalaista sai taudin. Oliko kysymys myrkytys tai kehon puhdistautumisprosessi. Yleensä on vaikeaa todistaa, ettei jotain ole olemassa. Koronahuijaus on tosiasia, mutta virus selittää monet flunssaepidemiat parhaiten. LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
   https://mvlehti.net/
   http://koronarealistit.com/
   https://vapaudenpuolesta.fi/
   https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
   https://www.ossitiihonen.com/
   http://sinikkatyynela.blogspot.com/
   https://www.elinahytonen.fi
   https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
   http://stopworldcontrol.com
   BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
   Herran Toisen Tulemisen Kirkko

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
   1. Et sitten yhtään lue mitä täällä kirjoitetaan? Mitä ylimielisyyttä.

    Se ettei viruksia ole olemassa ON JO todistettu. Ne kontrollikokeet joissa havaittiin, että solut kuolevat aivan samalla lailla niissä lab. olosuhteissa, ilman viraalin aineksen lisäämistä näytteeseen, ja niiden kontrollikokeiden puuttumiset mitätöivät ne paperit joissa väitetään, että jokin virus olisi olemassa. Saksan oikeuslaitos vahvisti tämän asian 2016. Se Endersin paperi ns. mitätöitiin. Lisäksi ne FOI pyynnöt. Nyt jo yli 140 kielteistä vastausta. Kukaan ei ole pystynyt toimittamaan todisteita.

    Se on kyllä totta että negatiivista on vaikea todistaa, silti se on tässä tehty. Millä esim. todistat, että jokin tietty pelikaani ei ole vaikkapa lentänyt maapallon ympäri.

    Mutta me kaikki odotetaan, että SINÄ toimitat ne todisteet helposta asiasta, viruksen olemassaolosta.

    Nuo epidemiologiset havainnot vuodelta se ja se, eivät ole mikään todiste. Muutoin kaikenlaiset kehon oireet voidaan laittaa viruksen piikkiin, ja niin itseasiassa olette myös tehneet. Ja se on typerää yksisilmäisyyttä. Selittelette ja valehtelette vain pala kurkussa – kokoajan.

    https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/12/22/virususkovaiset-idiootit-vaihtoehtomediassa/

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Ei kannata mennä Lankaan

  Otin pihaparlamentissa puheeksi tuon virus/bakteeri aiheen nimenomaan AKn (Anton Russell Kaufman) tulkitsemana.

  AK kuulemma esiintyy mielellään mikrobiologian tieteen asiantuntijana, joskin hänen paras osaamisalueensa on psykiatria. Ei ole kauan kun online sivustot ohjasiva AK-haulla yhteen ainoaan videositykseen, Tämä videoesitys teki hänestä ensin kylähullun ja sitten jonkin sortin kuuluisuuden. Miten lie nykyään?

  Oli kuulemma paljastavaa lukea AKn vastuuvapauslauseke hänen omalta verkkosivustoltaan, jossa sanottiinn tällä tavalla: Esitetyt lausunnot on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä niitä ole tarkoitettu korvaamaan lääkärin tai muiden terveydenhuollon ammattilaisten neuvoja.

  Eikö väittämänsä tutkittu aihe olekaan niin luotettava, kuin antaa ymmärtää. Keihin Ak nojaa viitatessaan terveydenhuollon ammattilaisiin; Ugur Sahiniin, Özlem Turekiin, A.Fauciin, A.Bourlaan vai kehen.

  Silti hänen lausuntojaan toistellaan papukaijanomaisesti, vaikka niiden tueksi ei ole ainoatakaan varteen otettavaa evidenssiä.

  AK joutui jo opiskeluaikoinaan Ohion kurinpitolautakunnan kuultavaksi, jäi kiinni valehtelusta ja varastamisesta. Oli käyttänyt saamansa apurahat henkilökohtaisiin tarpeisiinsa.

  AK väittää olevansa mikrobiologi ja psykiatri. Hän on toki opiskellut Dukessa, MITssä ja Etelä-Carolinan lääketieteellisessä yliopistossa

  Hänen nimensä pitäisi esiintyä MITn hyväksyttyjen listassa – tarkistakoon ken tahtoo. Oli tai ei, mutta MIT kurssilta valmistuminen ei kuitenkaan sinänsä tee kenestäkään akkreditoitua tiedemiestä.

  AKn mukaan virukset eivät ole eläviä pieneliöitä, joilla pystytään todistamaan infektoituminen.

  Kutsuttiinpa niitä (viruksia) myrkylliseksi hyökkäykseksi tai infektion aiheuttamaksi, niin mikä on lopputulos? Se on molemmissa tapauksissa aivan sama – tauti leviää.

  Mikäli ottaisimme esimerkin viimeisimmistä todistetuista pandemioista kuten keskiajan ruttotaudit ja/tai espanjantauti, niin kuinka nämä voisi selittää myrkyllisestä hyökkäyksestä johtuviksi? Käsittääkseni ei mitenkään! Jonkunlainen viruksen/bakteerin infektoituminen siinä luulisi olevan.

  Plusääni(5)Miinusääni(3)
  1. Kaufmaniin, hänen yksityiseen elämäänsä tai taustoihinsa, en ota kantaa, sillä itse olen tietoni kerännyt muualta ja lähinnä minua kiinnostaa tämä virus-asian sisältö, ei niinkään ne persoonat tai mikään muu (suhteellinen) turhuus, kun verrataan asian keskeisimpiin elementteihin: eli onko viruksia vai ei.

   Mitään todisteita kukaan ei esitä. Virususkonnon oppeja toitotetaan kyllä hyvin kovaan ääneen. Virususkovaisten ei myöskään koskaan tarvitse perustella tai todistaa mitään, vaan riittää se että hämmästellään, kummastellaan ja väitetään etteihän mikään muu selitys voi pitää paikkaansa kuin ns. virukset. Sitten esitetään lista erilaisista epidemiologisista havainnoista, anekdooteista ja muusta mantrasta joka tulee kuin apteekin hyllyltä. ”Koska Espanjan tauti”, ”koska influenssa virus”.

   Koen jokseenkin turhauttavaksi käydä tätä keskustelua, kun asiaan ei selvästi joko olla paneuduttu tai sitten tässä on muut motiivit kyseessä (uppiniskaisuus vai jotain pahempaa?). Esim. Espanjan tautia on käsitellyt Kaufmanin lisäksi (ilmeisesti kommentin kirjoittaja ei siihenkään ole viitsinyt tutustua) esim. Thomas Cowan jne. Samoin asiaa käsiteltiin Tony Wileniuksen koronavideossa, jonka Vesa-Ilkka Laurio jakoi täällä jossain.

   Kyseessä oli maailmanlaajuisesti tapahtuva ”sairastuminen”, joka sattui kaikkialla samanaikaisesti. Sitä ei mikään ”viruksen” leviäminen selitä. Juuri tuohon aikaan tapahtui myös teknologian saralla mullistava ”kokeilu” tai käyttöönotto.

   Samoin tätä teoriaa tartuttamisesta on kokeiltu ihmisillä ja eläimillä. Esim. räkää toisen nenästä toisen nenään, yskitty ja hengitetty toisen suuhun jne. Ja siltikään mitään tartuntaa ei ole saatu aikaiseksi. Kuten mitään ”virusta” ei ole koskaan eristetty tai todistettu.

   Ymmärrän hyvin esim. Vesa-Ilkka Laurion näkemyksen siihen, miksi suomalaisille miehille tai ”miehille” hän ei juuri mitään juttele. Puuduttavaa.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 6. Koronarokotteiden harvinaisia haittavaikutuksia: Yliherkkyysreaktioista tromboosiin ja trombosytopeniaan:
  Novak N, Tordesillas L, Cabanillas B. Adverse rare events to vaccines for COVID-19: From hypersensitivity reactions to thrombosis and thrombocytopenia. Int Rev Immunol. 2021 Jul 12:1-10. doi: 10.1080/08830185.2021.1939696. Epub ahead of print. PMID: 34251972; PMCID: PMC8290371.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34251972/

  Kardiovaskulaarisia, neurologisia ja keuhkoihin liittyviä haittavaikutuksia koronarokotusten jälkeen:
  Cari L, Alhosseini MN, Fiore P, Pierno S, Pacor S, Bergamo A, Sava G, Nocentini G. Cardiovascular, neurological, and pulmonary events following vaccination with the BNT162b2, ChAdOx1 nCoV-19, and Ad26.COV2.S vaccines: An analysis of European data. J Autoimmun. 2021 Oct 26;125:102742. doi: 10.1016/j.jaut.2021.102742. Epub ahead of print. PMID: 34710832; PMCID: PMC8547775.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34710832/

  Tapausraportti: Kuolemaan johtanut mRNA-rokotteen aiheuttama immuunitromboottinen trombosytopenia haimasyöpäpotilaalla:
  Su PH, Yu YC, Chen WH, Lin HC, Chen YT, Cheng MH, Huang YM. Case Report: Vaccine-Induced Immune Thrombotic Thrombocytopenia in a Pancreatic Cancer Patient After Vaccination With Messenger RNA-1273. Front Med (Lausanne). 2021 Nov 1;8:772424. doi: 10.3389/fmed.2021.772424. PMID: 34790684; PMCID: PMC8591100.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34790684/

  Koronarokotteen aiheuttama tromboottinen trombosytopenia ja aivolaskimoiden tukos: Systemaattinen tarkastelu.
  Sharifian-Dorche M, Bahmanyar M, Sharifian-Dorche A, Mohammadi P, Nomovi M, Mowla A. Vaccine-induced immune thrombotic thrombocytopenia and cerebral venous sinus thrombosis post COVID-19 vaccination; a systematic review. J Neurol Sci. 2021 Sep 15;428:117607. doi: 10.1016/j.jns.2021.117607. Epub 2021 Aug 3. PMID: 34365148; PMCID: PMC8330139.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34365148/

  Koronarokotteiden haittavaikutuksia Euroopassa:
  Abbattista M, Martinelli I, Peyvandi F. Comparison of adverse drug reactions among four COVID-19 vaccines in Europe using the EudraVigilance database: Thrombosis at unusual sites. J Thromb Haemost. 2021 Oct;19(10):2554-2558. doi: 10.1111/jth.15493. Epub 2021 Aug 25. PMID: 34375510; PMCID: PMC8420446.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34375510/

  Verihyytymiä ja verenvuototapahtumia BioNTech-Pfizerin ja Oxford-AstraZenecan koronarokotteiden jälkeen: Analyysi Euroopan tilastoista.
  Cari L, Fiore P, Naghavi Alhosseini M, Sava G, Nocentini G. Blood clots and bleeding events following BNT162b2 and ChAdOx1 nCoV-19 vaccine: An analysis of European data. J Autoimmun. 2021 Aug;122:102685. doi: 10.1016/j.jaut.2021.102685. Epub 2021 Jun 23. PMID: 34174723; PMCID: PMC8220408.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34174723/

  Tapaus koronarokotteen aiheuttamasta tromboottisesta trombosytopeniasta:
  Chittal A, Rao S, Lakra P, Nacu N, Haas C. A Case of COVID-19 Vaccine-Induced Thrombotic Thrombocytopenia. J Community Hosp Intern Med Perspect. 2021 Nov 15;11(6):776-778. doi: 10.1080/20009666.2021.1980966. PMID: 34804389; PMCID: PMC8604444.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34804389/

  Aivolaskimotukos koronarokotuksen jälkeen: analyysi tapauksista, jotka on ilmoitettu Euroopan lääkevirastolle:
  Krzywicka K, Heldner MR, Sánchez van Kammen M, van Haaps T, Hiltunen S, Silvis SM, Levi M, Kremer Hovinga JA, Jood K, Lindgren E, Tatlisumak T, Putaala J, Aguiar de Sousa D, Middeldorp S, Arnold M, Coutinho JM, Ferro JM. Post-SARS-CoV-2-vaccination cerebral venous sinus thrombosis: an analysis of cases notified to the European Medicines Agency. Eur J Neurol. 2021 Nov;28(11):3656-3662. doi: 10.1111/ene.15029. Epub 2021 Aug 4. PMID: 34293217; PMCID: PMC8444640.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34293217/

  Aivolaskimotukos potilailla, joilla on koronarokotteen aiheuttama immuunitromboottinen trombosytopenia:
  Sánchez van Kammen M et al. Characteristics and Outcomes of Patients With Cerebral Venous Sinus Thrombosis in SARS-CoV-2 Vaccine-Induced Immune Thrombotic Thrombocytopenia. JAMA Neurol. 2021 Nov 1;78(11):1314-1323. doi: 10.1001/jamaneurol.2021.3619. PMID: 34581763; PMCID: PMC8479648.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34581763/

  Kuolleisuuden lasku aivolaskimotukokseen ja trombosytopeniaan koronarokotuksen jälkeen:
  van de Munckhof A, Krzywicka K, Aguiar de Sousa D, Sánchez van Kammen M, Heldner MR, Jood K, Lindgren E, Tatlisumak T, Putaala J, Kremer Hovinga JA, Middeldorp S, Levi M, Arnold M, Ferro JM, Coutinho JM. Declining mortality of cerebral venous sinus thrombosis with thrombocytopenia after SARS-CoV-2 vaccination. Eur J Neurol. 2021 Sep 18. doi: 10.1111/ene.15113. Epub ahead of print. PMID: 34536256.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34536256/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Oletteko panneet merkille kuinka rokotettujen asenteet rokottamattomia kohtaan ruohonjuuritasolla kovenevat kaiken aikaa. Jos ette niin haastatelkaa ihmisiä erilaisissa tilanteissa niin huomaatte.

  Tuo 80 % rokotekattavuus Suomessa voi hyvinkin olla 30 – 40 %n luokkaa. Mikäli näin on niin kuin näyttäisi olevan, silloin haittailmoitusten määrä suhteessa rokotettujen määrään olisi järkyttävän mittava, tätä salataan, siitäkin huolimatta, ettei haitoista tule ilmi kuin vähäinen osa, joka sekin on paljon.

  Manipuloinnin tavanomaisimpia keinoja on vääristää tilastoja ja saada ihmiset toimimaan samalla tavalla kuin toisetkin. Viittaan esim. Iso-Britanniassa paljastuneeseen törkeään rokotekattavuuden vääristelyyn tai meillä esim. S Niinistön tai S Marinin mitattuihin kansansuosiolukuihin.

  Mielenhallinnan asiantuntijat eivät ole ainoastaan väärentäneet tilastoja, vaan ovat myös asettaneet rokotetut ja rokottamattomat vastakkain ja vieläpä vahtimaan toinen toisiansa niin kuin vanginvartija vankiaan.

  `Stanfordin vankilakoetta on pidetty osoituksena siitä, että kuka tahansa kykenee pahuuteen ja voi kohdella lähimmäisiään julmasti, jos hänelle annetaan siihen rajoittamaton valta`.

  Stanfordin vankilakoe (kandee kattoo leffa):
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Stanfordin_vankilakoe

  Juuri näinhän se menee meilläkin Suomessa. Rokotetut saadaan yksinkertaisia mielenmuokkausmenetelmiä käyttäen toimimaan hyvinkin raaasti rokottamattomia kohtaan. Emme ole vielä nähneet tämän kehityksen päätepistettä.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 8. Katsoin juuri Yle:n Prisma-ohjelman Totuus antibiooteista https://areena.yle.fi/1-4673926
  ja taistelusta bakteereja vastaan. Heräsi muutamia kysymyksiä/ajatuksia, jotka osoitan täällä oleville fiksuille tutkijoille ja kirjoittajille pohdittaviksi.
  1) Onko bakteereja – hyviä/pahoja – vai ovatko nekin hölynpölyä? Jos on, niin…
  2) Ovatko antibiootit (ainoa) oikea tapa niiden tuhoamiseen?
  3) Ohjelmassa kerrottiin ennen penisilliiniä merestä löytyneistä pieneliöistä (nimi löytyy ohjelmasta), jotka etsivät bakteereja, tarttuivat niihin ”jaloillaan”, injektoivat niihin omia aineitaan ja tuhosivat ne. Näitä oli kuulemma käytetty itäblokin maissa tuloksellisesti, kunnes länsimaiden antibiootit olivat syrjäyttäneet ne. Onko tämä totta?
  4) Ohjelmassa näytettiin, että erilaisista likaisista paikoista otettiin näytteitä, jotka petrimaljoissa osoittivat niissä olevan bakteereja tuhoavia aineita. Myös käden iholla oli tällaisia aineita (antibiootteja?). Silti samassa yhteydessä käskettiin pesemään kädet huolellisesti monta kertaa päivässä (tai periaatteessa koko ajan, jos oli koskenut johonkin). Mielestäni tämä osoitti, että tässä plandemiassa käsienpesu ja käsidesin käyttö ovat pikemminkin edistänyt tauteja kuin ehkäissyt niitä. Muuta syytä en niille näe. Onhan osoitettu, kuinka liika hygienia aiheuttaa enemmän allergioita kuin ehkäisee niitä. Esim. maamme itäraja erottaa tällä puolella olevat runsaat allergiat, jotka tuolla puolella ovat lähes tuntemattomia.
  5) Kerrottiin, että uusia antibiootteja ei ole pitkään aikaan kehitetty, mutta bakteerit ovat tulleet entistä vastustuskykyisemmiksi ja olemme pian häviämässä taistelun niitä vastaan. Esteenä sanottiin olevan tutkimukseen käytettävän rahan puute. Tiedämme, että se ei ole rahasta kiinni, vaan ilmeisesti lääketeollisuus ei ole nyt kiinnostunut muista kuin ihmisten tappamiseen tarkoitetuista rokotteista. Kaikki rahat on nyt panostettu tähän projektiin. Marinkin hymyillen kertoo valtion korvaavan KAIKKI Covidin aiheuttamat kulut.
  6) Eläimillä näyttää olevan luontaista vastustuskykyä sairauksia vastaan. Olemmeko me ihmiset menettäneet tämän kyvyn antamalla myrkyttää itsemme. Eläimet osaavat etsiä oikean kasvin jokaiseen ongelmaansa ja syömällä sitä se paranee. Tämä keino olisi meillä ihmisilläkin elleivät lääkefirmat olisi kieltäneet kaikkien luontaisten hoitojen käytön tai aivopesseet ihmiset väheksymään niiden merkitystä. Jotkin luontaistuotteet on luokiteltu jopa hengenvaarallisiksi (!), niinkuin lääkkeet eivät sitä olisi vielä suuremmassa määrin. (Esimerkiksi sammakko, joka on joutunut käärmeen puremaksi, voi etsiä piharatamon ja syömällä sen lehtiä se säilyttää henkensä.)
  7) Omana havaintonani kerron, että koska koronaan sairastuneilla on ollut tavallisesta influenssasta poikkeavia oireita, kuten maku- ja hajuaistin häviämistä sekä monia erilaisia halvausoireita, kyseessä täytyy olla jotenkin muilla keinoin aikaansaatu myrkyttyminen. Onko siinä käytetty esimerkiksi testitikkuun ujutettua myrkkyä, johonkin ruoka-aineeseen tai hygieniatuotteisiin lisättyjä aineita jne.? Myöskin aiemmin saatu/otettu jokasyksyinen influenssarokotus on saattanut vahingoittaa ihmisiä siinä määrin, että lopulta tavallinen influenssa iskeekin voimakkaammin jopa nuorempiin ihmisiin. Nämäkin rokotteet ovat olleet ainakin vanhemmille ikäluokille maksuttomia ja kukaties ”riskiryhmille”. Hehän ovat niitä, joista varsinkin halutaan päästä eroon. Nyt heille nämä rokotteet ovat sitten tappavia.

  Muuten – prisma, eli kolmio on yksi vapaamuurareiden pyhistä merkeistä. Se esiintyy mainitun markettiketjun tunnuksena vielä moninkertaisena (kolme kolmiota kolmion muodossa ja niiden väliinkin jää vielä yksi kolmio). Myös neliö, viisi- ja kuusikulma sekä viisi- ja kuusisakarainen ovat tällaisia merkkejä. Heidän huoltamoketjunsa merkkinä on peukutus. Sekin vm-merkki. Piiloviestintää.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Lisäisin tuohon edelliseen, että monet mainokset, jotka toistuvat usein ja joissa oikein tuputetaan jotakin aivan erikoisen hyvää, ovat antaneet sellaisen kuvan, että siinä täytyy olla ”koira haudattuna”. Esimerkkinä mainitsen Vitaepro:n. Sen takana täytyy olla suuri raha, koska niitä mainoksia on TV:ssä ja lehdissä aivan mahdottomasti ja tyrkytetään tilaamaan puoleen hintaan. Epäilen, että joko niissä valehdellaan sisältö, tai sitten niiden ”hyvien” ainesosien joukkoon on sujautettu myrkky. En ole tilannut, koska tuo tuputtaminen on herättänyt epäilykseni sen suhteen.
   Voisi ruveta tarkkailemaan myös muita tuotteita samalla silmällä.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
  2. Hei vaan.
   Vedit aika pitkän kysymys-litannian. Sinulla on lisäksi joitakin vääriä olettamuksia. Bakteereja meissä on paljon ja ne eivät ole pahoja. Ne eivät aiheuta sairauksia, vaikka ovat vauriokohdissa läsnä (kuten palomiehet tulipalopaikoilla). Bakteerit ovat siis seuraus (ei syy), ja niiden toiminta on korjaavaa toimintaa (vaikka sitä sanotaan ”sairaudeksi”). Vaikka bakteerit työtä tehdessään aiheuttavat oireita, se ei ole ”pahaa sairautta” vaan ”hyvää parantamista, puhdistamista.” Eihän palomieskään ole tulipalon aiheuttaja sen vuoksi, että hän on tulipalopaikalla. Heikoilla tapahtuma on tietenkin vakavampi, ja hyvin heikot voivat kuolla voimien ehtyessä. Antibiootit keskeyttävät luonnollisen parantumisprosessin ja jättävät sen keskeneräiseksi (vaikutukset näkyvät myöhemmin).

   Joudut tällä kertaa opiskelemaan loput aiheesta ihan itse,
   https://northerntracey213875959.wordpress.com/2021/01/18/antibiotics-the-sense-and-nonsense-of-anti-life-drugs/

   Jollei englanti taivu, niin ohessa V.I.L:n yksi selvitys bakteereista; *https://www.magneettimedia.com/nakokulma-piikkimurha-oyn-toimista/#comment-49071*
   (poista * -merkit linkin molemmilta puolilta, niin linkin pitäisi toimia)

   Opin tuosta Tracey Northernin artikkelista mm. sen, että esimerkiksi antibiootit ovat täydellisen turhia. Ne vain estävät kehon hyödyllisten ”talonmiesten” eli bakteerien työt, jopa tappavat niitä ja ovat näin ollen pelkästään haitaksi. Antibiootit estävät ja hidastavat luonnollista puhdistusprosessia, joita me hölmöt kutsutaan sairaudeksi. Koska antibiootit ovat pääosin myrkkyä ne vain lisäävät elimistön myrkkykuormitusta. Antibiootit häiritsevät ihmisen omaa hyödyllistä bakteeristoa (mikrobiomia) . Tämä bakteerien yms. tekemä puhdistusprosessi ei tapa sinua, se on naurettava ajatus, mikä tappaa sinut, ovat myrkylliset antibiootit, jotka paitsi pysäyttävät puhdistusprosessin myös lisäävät uusien myrkky- ja roskakertymien määrää. Myös ivermektiini on samaa paskaa. Loismyrkkyjä, joita voi tarvita vain jossain hyvin erityisissä tapauksissa. Ivermektiinistä lisää täällä.
   https://tokentube.net/v/1361210036/IVERMEKTIINI%C3%84-SUOSITTELEVILLE-IDIOOTEILLE
   Oleellista on huomata, että ivermektiinin vaikutusmekanismi ei edes tehoa viruksiin. Ne jotka tätä lääkettä suosittelevat, eivät siis edes ole tutustuneet tämän lääkkeen käyttötarkoitukseen. Ivermektiini on loismyrkky jonka tarkoitus on siis tappaa erilaisia parasiitteja. Ei viruksia, jotka väitetysti ovat jo kuolleita (ei metaboliaa). Virus ei edes pystyisi ”syömään” tätä myrkkyä. Silti näillä I-mainosmiehillä vain suu käy ja intetään vastaan. En ymmärrä tätä typeryyden määrää.

   JA sitten vailla parempaa tietoa sanot; ”Omana havaintonani kerron, että koska koronaan sairastuneilla on ollut tavallisesta influenssasta poikkeavia oireita, kuten maku- ja hajuaistin häviämistä …”.

   –>

   Väärin, tuo Ei ole poikkeava oire. Kaikissa ihmisen toksemia kriiseissä kuten hengitystie infektioissa – maku- ja hajuaistin häviäminen on normaalia. Tuon oireen tarkoitus on keskeyttää syöminen ja aloittaa paasto, jotta elimistö (erityisesti maksa) saisi työrauhan, eli se voisi keskittyä siihen toksiinien poistamiseen, jota siis me vailla parempaa tietoa pidetään sairautena. Todellisuudessa kysymyksessä on ns. toksemiakriisi. Ihmiskeho on superviisas, se vaimentaa maku- ja hajuaistin juuri silloin kun pitääkin. Eli kun pitää paastota. Tästä toksemiakriisistä paremmin ao. artikkeleissa. Kiitos jälleen VIL;lle, näistä. Olisi kannattanut lukea nämä jo ihan tuoreeltaan, vink-vink;
   https://olennaisiafaktoja.wordpress.com/2021/08/17/sairauksien-todelliset-aiheuttajat-2/
   https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2021/07/14/toksemia/
   artikkeli jatkuu täällä:

   Lääketiede on massiivinen petos

   Tämä on kaikki todella loogista ja selkeää, kun selvittää itselleen nuo sairauksien todelliset syyt. Tässä ei ole mitään mystistä, kuten geenivirheet tai ilmassa lentelevät näkymättömät viraalit hiukkaset, joita ei millään keinoilla meinaa saada metsästettyä itse teosta kiinni. Eikä niitä saakaan kiinni, kun niitä ei ole olemassa. Se kaikki on taikauskoa. Ei kannata tukeutua noihin tartunta – nimisiin kummitustarinoihin, niiden avulla menee vain harhaan.

   Oireet ovat siis parantumista, kehon erilaisia automaattisia huolto -mekanismeja. Jos niistä ei tykkää, ennaltaehkäisy on paras lääke. Tähän on keinonsa. Kehon pitää antaa poistaa toksiinit määräajoin ja sitä detox toimintaa pitää tukea. Mm. VHH – dieetti jonkin verran auttaa asiassa. Tämän takia ei ole ollut minkäänlaista flunssaa pariin vuoteen, vaikka olen huolimattomuuttani jopa kylmettänyt itseäni.

   t. Jepulis

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
   1. Kiitos tosi paljon vastauksistasi! En tosiaankaan ole ehinyt lukea kaikkea koronasta kirjoitettua, jota on aivan mahdottomasti ja liian paljon itseään toistavasti. Laurion tekstit ovat osittain jopa jaaritusta, saman toistoa. Luki-häiriöisenä olen hidas lukemaan ja tärkeimmät asiat pitää lukea moneen kertaan, että ymmärtää. Halusin vain kertoa tuon bakteeri-ohjelman herättämät ajatukset heti tuoreeltaan ennenkuin vanha pää ne taas unohtaa. Tietenkin olen tietoinen siitä, että esim. suolistomme sisältää aivan hirveän määrän bakteereja ja ne ovat elintärkeitä terveytemme kannalta. Mutta miten on ulkopuolellamme olevien bakteereiden laita.

    Itse olen sairastanut jo lapsena melkein kaikki mahdolliset sairaudet. Isä totesikin, että aina tuo pentu on kipeänä. Ei siitä ole mihinkään. Niinpä minua on kohdeltu vammaisena. Aikuisenakin olen ollut monesti kuoleman kielissä korkean kuumeen takia. Mutta olen välttänyt kuumetta alentavia lääkkeitä, koska olen tiennyt sen olevan elimistön oma parannuskeino. Yleensä kuume alkaa nousta illalla kuuden aikaan. Menen lepoon ja lisään peitteitä niin kauan kuin viluttaa. Juon lämmintä mustaherukkamenua. Kuume alkaa yleensä laskea puolen yön aikaan, jolloin alkaa hiottaa. Seuraavana päivänä olenkin sitten taas kunnossa.
    Yleinen ohje on pitää potilas viileänä ja antaa kuumetta alentavaa. Siis estetään elimistön oma parannus, niinkuin tuo kuume olisi sairaus. Olen kyllä huomannut tuon maku- ja hajuaistin vajavuuden sairauden aikana, mutta en kuvitellut sen olevan yhtä voimakasta kuin nyt on ilmennyt. Sitä on siis liioiteltu nyt koronan aikana.

    Kesällä 20 sairastuin flunssaan ja luulin sen olevan koronaa, joten otin yhteyttä netin kautta palvelimeen, jossa annettiin ohjeita mahdollisen tartunnan saaneille. Sieltä käskettiin silloin seurata tilannetta ja tulla testiin, jos oireet jatkuu. En mennyt testiin, vaan lääkitsin itseäni kotikonstein ja se meni ohi luonnollisesti yskän ja räkätaudin myötä. Olin sen flunssan aikana aika läheisessä kosketuksessa yhteen porukkaan, jotka, jos se olisi ollut koronaa, olisivat kyllä ilmoittaneet siitä minulle, koska he olisivat menneet testeihin. Mutta ilmeisesti kukaan heistä ei ollut sairastunut edes flunssaan. Luulen, että jos olisin mennyt testiin, se olisi voitu luokitella koronaksi ja siitä se ruljanssi olisi sitten alkanut ja jatkunut ties miten.

    Yksi kysymys olisi vielä. Kun Raamatussa kerrotaan paljon pitalista ja sen osoitetaan olevan tarttuva tauti, jonka tähden nuo sairastuneet on pitänyt eristää terveistä ja tarkat ohjeet siihen liittyen, niin mikä sen aiheuttaa? Onhan sitä vieläkin mm. Afrikassa. (Typerä kysyy)

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
    1. Vastaus nimimerkki ”Tähystäjän” kommenttiin 21.12.2021 at 11.46.

     Kommentissaan nimimerkki kysyy: ”Kun Raamatussa kerrotaan paljon pitalista ja sen osoitetaan olevan tarttuva tauti, jonka tähden nuo sairastuneet on pitänyt eristää terveistä ja tarkat ohjeet siihen liittyen, niin mikä sen aiheuttaa? Onhan sitä vieläkin mm. Afrikassa.”

     Raamatussa ei ole alkukielissä (heprea, aramea, kreikka) yhtäkään kohtaa, jossa kerrottaisiin jonkin taudin ”tarttuvan” tai olevan ”tartuttava.” Sellaisia sanoja Raamatussa (käytän vuosien 1933-38 suomennosta) on muutama, mutta ne ovat syntyneet Raamatun käännöstyössä, kun kääntäjät ovat olettaneet, että on olemassa tauteja, jotka ”tarttuvat”, ja tulkinneet tekstiä olettamuksensa mukaisesti. Sanoja ”tarttua”, ”tartunta”, ”tarttuma” jne. on eniten ”pitaalitaudiksi” sanottua sairautta koskevissa kohdissa 3. Moos. 13:47-59 ja 3. Moos. 14:34-48 (lähes kaikki kohdat muodossa ”tarttuma”, ja kaikissa puhutaan vain ”pitaalin” ilmestymisestä vaatteisiin tai talojen seiniin, eivätkä ne koske ihmisiä). Muualla Raamatussa on tuollaisia sairautta koskevia kohtia vain jakeissa 5. Moos. 28:21 (”Herra antaa ruttotaudin tarttua”), 5. Moos. 28:60 (”Herra kääntää sinua vastaan kaikki Egyptin taudit, joita sinä pelkäät, ja ne tarttuvat sinuun”) ja 2. Kun. 5:27 (”Naemanin pitalitauti tarttuu sinuun ja sinun jälkeläisiisi ikiajoiksi”).

     Kaikissa noissa kolmessa jälkimmäisessä kohdassa ”tarttumiseksi” käännöksissä tulkittu sana on alkukielellä verbi, jonka juuri on daalät + beet + goof (heprean kirjainten nimiä) ja joka tarkoittaa ”liittää” ”tarttua kiinni”, ”olla tiukasti kiinni” (siis Jumalan tai Jumalan miehen voimasta, ei minkään ”mikrobin” voimasta).

     Mitä kohtiin 3.Moos. 13:47-59 ja 14:34-48 tulee, niin ensimmäisessä kohdassa alkukielen sana on 12 sanan kohdalla nägah ja yhden kohdalla saarahat ja toisessa kohdassa kaikissa seitsemässä kohdassa nägah. Tutkimani pari sanakirjaa ja pari selitysteosta kertovat, että sana nägah ei tarkoita lainkaan käännösten antamaa ”tarttumaa” tai muutakaan tarttumiseen liittyvää. Nägah tarkoittaa kyseisissä kohdissa seuraavia asioita: vaiva, vitsaus, tauti, sairaus, sairas paikka (siis vaatteessa tai talon seinissä), isku, lyönti, läikkä, rohtuma, hilseinen tai karstainen ihosairaus. Se ei tarkoita ”tarttumista” tai edes pitaalia.

     Sana saarahat puolestaan tarkoittaa seuraavia asioita: yleisesti ”ihosairaus” tai ”sairaus” vaatteissa tai talon seinissä. Septuaginta antaa sanalle merkityksen ”lepra” (näin myös englanninkielinen KJV), mutta lepralla ei tarkoitettu tuolloin sitä, mitä lepralla nykyään tarkoitetaan (”pitaalia”); lepran merkitys alun perin oli ”hilseilevä ihosairaus” (näin Corpus hippocraticum). Koska sanaa sovelletaan myös vaatteisiin ja talon seiniin, se ei viittaa mihinkään tiettyyn ihosairauteen vaan sulkee sisäänsä useita sairaustiloja ja ”epäpuhtauksia.” Sana on peräisi verbistä, joka tarkoittaa ”olla ihottumaan sairastunut.”

     Muutamassa kohdassa no kaksi sanaa muodostava yhdessä (näägah + saarahat) merkityksen ”hilseilevä ihotauti”, jolle monessa käännöksessä on annettu virheellinen merkitys ”pitaalitauti.” Nimenomaan tälle sanalle saarahat on käännöksissä annettu merkitys ”pitaali”, vaikkei sellaista merkitystä sanalla alkukielessä ole. Niinpä muualla Vanhassa testamentissa (2. Moos. 4; 3. Moos. 22; 4. Moos. 5 ja 12; 5. Moos. 24; 2. Sam. 3; 2. Kun. 5, 7 ja 15; 2. Aikak. 26) ”pitaaliksi” käännetty sana on aina saarahat. Uudessa testamentissa (Matt. 8, 10, 11 ja 26; Mark. 1 ja 14; Luuk. 4, 5, 7 ja 17) ”pitaaliksi” käännetty kreikan sana on lepra. Sanalle lepros sanakirjat antavat merkitykset ”pitaalinen”, ”suomuinen”, ”rupinen.”

     Alkukielisessä Raamatussa ei siis ole minkään sairauden kohdalla sanaa ”tarttua”, ”tartunta”, ”tarttuma” tms. Raamatussa ei ole myöskään yhtäkään kohtaa, jossa kerrottaisiin, että pitaaliset tulisi eristää terveistä ihmisistä siinä tarkoituksessa, ettei tauti ”tarttuisi” terveisiin. Kun eristämisestä luvuissa 3. Moos. 13 ja 14 puhutaan, silloin kyseessä on kulttiin eli jumalanpalvelusmenoihin Jumalan määräämänä kuuluva asia, ei mikään diagnostinen tai lääketieteellinen asia. Nuo luvut koskevat ainoastaan silloista jumalanpalveluskulttia. Ehkä jakeet 3. Moos. 13:12-13 auttavat ymmärtämään asiaa:

     ”Ja jos pitali puhkeaa ihossa, niin että se peittää sairaan koko ihon päästä jalkoihin asti, mihin pappi katsookin, ja jos pappi tarkastaessaan huomaa pitalin peittävän koko ihon, niin julistakoon hän sairaan puhtaaksi; hän on kokonansa muuttunut valkoiseksi ja on puhdas.”

     Vertauskohtana nämä jakeet:

     ”Ja hänen (Jeesuksen) muotonsa muuttui heidän edessään, ja hänen kasvonsa loistivat niin kuin aurinko, ja hänen vaatteensa tulivat valkoisiksi niin kuin valo” (Matt. 17:2);

     ”Kuitenkin on sinulla Sardeessa muutamia harvoja nimiä, jotka eivät ole tahranneet vaatteitaan, ja he saavat käyskennellä minun kanssani valkeissa vaatteissa, sillä he ovat siihen arvolliset. Joka voittaa, se näin puetaan valkeihin vaatteisiin, enkä minä pyyhi pois hänen nimeänsä elämän kirjasta, ja minä olen tunnustava hänen nimensä Isäni edessä ja hänen enkeliensä edessä” (Ilm. 3:4-5);

     ”Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja he seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä puettuina pitkiin valkeihin vaatteisiin – – Ja yksi vanhimmista puhui minulle ja sanoi: ’Keitä ovat nämä pitkiin valkeihin vaatteisiin puetut, ja mistä he ovat tulleet?’ Ja minä sanoin hänelle: ’Herrani, sinä tiedät sen’. Ja hän sanoi minulle: ’Nämä ovat ne, jotka siitä suuresta ahdistuksesta tulevat, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä’” (Ilm. 7:9, 13, 14).

     Kaikenlainen epäpuhtaus ihmisissä, vaatteissa ja talojen seinissä (vaatteet olivat kuin toinen iho, ja talon seinät olivat kuin perheen toinen iho) tuli karsia pois, ja kaikki siinä viittaa ”varjon” ja ”esikuvan” lailla Kristuksen meille hankkimaan täydelliseen puhtauteen uskossa hänen meille hankkimaan syntien anteeksiantamukseen:

     ”Älköön siis kukaan teitä tuomitko syömisestä tai juomisesta, älköön myös minkään juhlan tai uudenkuun tai sapatin johdosta, jotka vain ovat tulevaisten varjo” (Kol. 2:16-17);

     ”Jos hän (Kristus) siis olisi maan päällä, ei hän olisikaan pappi, koska jo ovat olemassa ne. jotka lain mukaan esiinkantavat lahjoja ja jotka palvelevat siinä, mikä on taivaallisten kuva ja varjo, niin kuin ilmoitettiin Moosekselle, kun hänen oli valmistettava maja. Sillä hänelle sanottiin: ’Katso, että teet kaikki sen kaavan mukaan, joka sinulle vuorella näytettiin’” (Hebr. 8:4-5);

     ”Sillä koska laissa on vain tulevan hyvän varjo, ei itse asiain olemusta, ei se koskaan voi samoilla jokavuotisilla uhreilla, joita he alinomaa kantavat esiin, tehdä niiden tuojia täydellisiksi” (Hebr. 10:1);

     ”Tämä, mikä tapahtui heille (Vanhan testamentin ajan isille), on esikuvallista ja on kirjoitettu varoitukseksi meille, joille maailmanaikojen loppukausi on tullut” (1. Kor. 10:11).

     Mikrobiteoria on väärä teoria, eikä ole olemassa mitään bakteerien tai oletettujen virusten aiheuttamia sairauksia. Ei siis ole olemassa tarttuvaa tautia nimeltä ”pitaali” (”lepra”) eikä niin ollen myöskään eristämisen tai karanteenin aihetta. Nuo nimitykset ovat vain nimi joillekin elimistön itseparantamisprosessin OIREILLE. Kuten olen artikkelissani ”Lääketiede on massiivinen petos” täällä kirjoittanut, todellisuudessa on olemassa vain yksi ainoa sairaus, myrkkyverisyys, ja kun elimistö pyrkii poistamaan noita ihmisten elimistöönsä työntämiä myrkkyjä ulos, syntyy oireisto, jota yleensä luullaan ”sairaudeksi”, vaikka se on elimistön puhdistus- ja parantumistapahtuma, oireiden vaihdellessa aina sen mukaan, minkä elimen kautta ja millä tavalla elimistö myrkkyjä poistaa. ”Pitaali” on ihon kautta tapahtuva terveellinen myrkynpoisto-operaatio, ja se muuttuu krooniseksi ja vakavaksi vain jos ihmiseen virtaa jatkuvasti uutta myrkkyä tai jos myrkynpoisto-operaatiota estetään esim. ”pitaalin hoidoilla.” Kaikki ”oireet” ovat elimistön itseparantamisprosessia, eivät ”sairautta.” Syy kaikkiin sairauksiin on IHMINEN ITSE.

     Olen aiemmin täällä kirjoittanut lyhyesti eräässä artikkelini ”Koronavirusta ei ole olemassa” kommentissani siitä, mitä SANOTAAN ”lepraksi” eli ”pitaaliksi”, ja toistan tekstini tässä:

     ”Ei ole olemassa sairauksia aiheuttavia bakteereja ja viruksia. Ne sairaudet, joita sanotaan väärin ’infektiosairauksiksi’, ovat olemassa, mutta niitä eivät aiheuta infektiot vaan jokin puutos tai jokin vahingollinen vaikutus (esim. kylmyys, kuumuus, säteily, myrkytys, psyykkinen stressi). – – Leprasta (pitaalista) on syytetty bakteeria (mycobacterium leprae), koska bakteeria löytyy leprapotilaasta. Bakteeri ei kuitenkaan aiheuta lepraa, vaan se on paikalla parantamassa elimistöön kohdistuneita vahinkoja (bakteerit ovat elimistön ’talonmiehiä’). Eihän palomieskään ole tulipalon aiheuttaja sen vuoksi, että hän on tulipalopaikalla. Lepraa esiintyy alueilla, joilla vallitsee aliravitsemus ja huono yleinen hygienia, mikä osoittaa, että kyseessä on tauti, jonka aiheuttavat puutostila ja mahdollisesti myrkyllinen ympäristö. Parantuneen ravitsemustilanteen ja hygienian seurauksena lepramäärät alkoivat laskea 1900-luvulla. Taudin oireita ovat iholeesiot, jotka voivat haavautua. Kyseisillä alueilla hermopäätteet tuhoutuvat, jolloin syntyy tunnottomuutta, ja se taas lisää vahingoittumisherkkyyttä. Leprabakteeri ei ole syy vaan seuraus.”

     Tutkiskelin muutamia asiaan liittyviä selitysteoksia, ja tuon tässä esiin niistä joitakin lyhyitä poimintoja.

     1. Uuras Saarnivaara: Voiko Raamattuun luottaa?

     (Yllä esitettyihin 3. Mooseksen kirjan kohtiin liittyen): Kolmannen Mooseksen kirjan nimi Leviticus on peräisin Septuagintasta ja se merkitsee ”leeviläisten kirjaa.” Se on Leevin sukuun kuuluvien pappien KÄSIKIRJA, joka sisälsi Herran antamat ohjeet jumalanpalvelusmenoja ym. varten. Ilman tätä käsikirjaa papit ja leeviläiset eivät olisi tienneet, miten heidän on tehtävissään meneteltävä. – – 3. Mooseksen kirjan JUMALANPALVELUSMENOJEN LAKI oli suureksi osaksi Vanhan testamentin ”EVANKELIUMIA”. Se osoitti israelilaisille, millä tavalla heidän syntinsä voivat tulla sovitetuiksi, niin että he saivat ne anteeksi, ja miten heidän rikkoontuneet välinsä ihmisten kanssa voivat korjaantua. Sen säädökset alkavat usein sanoilla: ”Jos joku…”

     3. Mooseksen kirjassa Herra täten sääti israelilaisille PELASTUKSEN TIEN. Siihen kuului (tapausten laadun mukaan vaihdellen) seuraavia asioita: syntien tunnustaminen, sovitusuhri, veren vihmonta, korvaus sille, jolle oli tehty vääryyttä sekä kuuliaisuus Herran käskyille ja säädöksille. Näissäkin asioissa laki oli ”kasvattaja Kristukseen” (Saarnivaara viittaa jakeeseen Gal. 3:24).

     2. Aapeli Saarisalo: Raamatun sanakirja.

     (Hakusanan ”Pitalitauti” kohdalla): Mooseksen lain kulttisaastaisuus ja meikäläisen ajatustavan mukainen tarttuvaisuus ovat kumminkin eri asioita – – 3. Moos. 13:13 tekee selvän eron seremonisen saastan ja sairaan välillä [jae esitetty yllä].

     3. Antti Laato: Vanhan testamentin Selitysraamattu I Laki.

     (S. 549): Ihosairauden saanut joutui elämään eristyksissä muista. Kyseessä ei ole lääketieteellinen syy vaan rituaalinen. Epäpuhtaus tarttuu, ja israelilaisten tuli välttää kaikkea epäpuhtautta, kun hän lähestyy Jumalaa.

     4. John W. Kleinig: Leviticus (Concordia Commentary).

     (Kleinig kääntää 3. Mooseksen kirjan lukujen 13 ja 14 sanat ”pitaali” sanoilla ”scaly skin disease”, suomeksi ”hilsehtivä ihosairaus”; tosin hän erehtyy siinä, että pitää sitä tarttuvana).

     (Selittäessään jakeen 3. Moos. 13:4 sanoja, että sairas tuli ”sulkea sisään” [KR 1933-38] eli eristää tai panna karanteeniin 7 päiväksi): Karanteenin tarkoitus ei ollut estää infektion leviämistä vaan pitää epäilty infektio valvonnan alla ennen kuin se julistettaisiin joko puhtaaksi tai saastaiseksi.

     (Luvun 3. Moos. 13 teologinen analyysi): Tämän luvun rituaalinen ohjeistus ei anna ihotautien lääketieteellistä diagnoosia, eikä se käsittele sellaisten ihmisten rituaalista statusta, joilla on tietynkaltainen ihosairaus. Vaikka useimpia eri ihosairauksia ei pidetty rituaalisesti merkittävinä, on kuitenkin yksi laji, joka tekee israelilaisista ja heidän vaatteistaan saastaisia. Se on sairaus, jota kutsutaan nimellä saarahat, hilsehtivä ihosairaus (suomalaisissa Raamatuissa ”pitali”). Tämä tekninen termi sisältää joukon erilaisia tiloja. – –

     Papit julistivat Jumalan edustajina saastaisiksi ne, joilla oli ihosairaus, koska se oli eräänlainen kuolema, joka sulki heidät Jumalan läsnäolon ulkopuolelle.

     Näitä Kleinigin toteamuksia pitaalitoimenpiteiden kulttiluonteesta tukee myös raamatunjae 5. Moos. 24:8, jossa puhutaan ”pitalitaudista”: ”Ole varuillasi pitalitautia vastaan, niin että tarkoin noudatat kaikkea, mitä leeviläiset papit teille neuvovat. Noudattakaa tarkoin käskyjä, jotka minä olen heille antanut.” Oli turvauduttava pappeihin (Jumalan edustajiin) ja kuuliaisuuteen Jumalan käskyjä kohtaan, ei lääkäreihin eikä lääkkeisiin.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
  3. Ohessa nimimerkille tähystäjä vähän lisätietoja. Kaikkea en ole jaksanut suomentaa…

   https://tokentube.net/v/1463329420/DR-LORRAINE-DAY—Bakteerit-ovat-kehon-talonmiehi%C3%A4
   https://tokentube.net/view?v=1117432242
   On luotettava omaan kehoon, sillä keho parantaa aina itsensä, kun sen annetaan oireineen tapahtua (oireet eivät ole sairauden merkki vaan merkki siitä, että keho on suorittamassa parantavaa toimintaansa, joka ytimessään on kehoon kertyneiden myrkkyjen poistamista ulos kehosta eri tavoin ja eri elinjärjestelmien kautta).

   Siinä tilanteessa – kun tuo toksemia kriisi on päällä (flunssa, kuume, jne. ) ei kannata laittaa mitään suusta sisään. Korkeintaan vettä. Sitä juuri se kehosi yrittää sinulle kertoa, kun menetät hetkeksi maku ja hajuaistisi. Se on vihje = aloita paasto.

   Flunssa tai vilustuminen ei johdu viruksesta, se on myytti.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
   1. Kiitos ohjeista! Olen täältä saanut paljon tietoa terveyden hoidosta, jotka olen pannut käytäntöön.
    Ja jos Luoja suo, uskon saavani elää vielä suht terveenä, elleivät sitten tapa, kun en ota rokotetta.

    Sain juuri äsken luettua Vesa-Ilkka Laurion kääntämän David Icken herätyshuudon ja täytyy antaa siitä hänelle täysi tunnustus ja suurkiitos. Siinä ei ollut yhtään turhaa lisäystä ja teksti oli selvää.
    Päivä siihen näin hitaalta lukijalta meni, mutta olen tulostanut kaikki nämä koronatekstit ja luen ne alleviivaten, että näen myöhemminkin tärkeimmät asiat jo ensi-silmäyksellä. Kertaus on opintojen äiti.
    Tuota tekstiä taidan suositella serkullenikin, koska siinä on koko asia kattavasti alusta asti.
    Kiitos asiallisista teksteistä ja kommenteista!

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
    1. Herran luomakunta on ihmeellinen, mutta me ihmiset olemme menettäneet paljon sitä tietämystä jota kaukaisilla esivanhemmillamme oli.

     Eräällä tuttavalla oli samanlaisia, kertomiasi oireita. Aina kun hän asettui levolle (totuttuun paikkaan) niin oireet alkoivat. Hän heräsikin usein väsyneempänä aamulla kuin nukkumaan mennessä.

     Nämä aineenvaihduntaakin vaikuttavat oireet eivät olleetkaan syy vaan seuraus. Hänen biologinen järjestelmänsä oli jokseenkin sekaisin. Sattumoisin hän tapasi `varpumiehen`, joka tulikin hänen kotiinsa heilurin kanssa.

     Varpumies paikallisti melko pian ongelman osoittamalla hänen sänkynsä sijaitsevan g-säteilylinjojen risteyksessä. Kaiken lisäksi risteymän alla oli vesisuoni, joka yksin olisi riittänyt aiheuttamaan terveyshäiriön. Mutta nämä kaksi yhdessä lannistavat kenet tahansa.

     Hän vaihtoi nukkumapaikkaansa ja oireet katosivat, keho virkistyi ja voimistui.

     Eräs tohtori (muistaakseni Pohjonen) pystyi osoittamaan syöpään kuolleen sängynpaikan vaikka puretun talon raunioista (Liian monet syövät johtuvat g-linjojen risteymistä). Kaiken lisäksi hän pystyi nimeämään syöpätyypin. Tuohon en pysty, vaikka löydänkin g-linjat ja vesisuonet.

     Tunsin yhden ainoan, joka ihme kyllä viihtyi vesisuonen päällä, sai siitä jopa voimia. Reaktiota ihmeteltiin, koska yleensä siinä ei noin käy.

     G-säteilylinjoilla viihtyvät kissat ja muurahainen rakentaa niille pesänsä ja siinä viihtyvät hyvin tietyt kasvit. Linnut ja kalat sekä merikilpikonnat suunnistavat niiden avulla. Aistillisuuteen vajonnut ihminen ei niitä näe, joitakin harvinaisia poikkeuksia lukuunottamatta, vaikka voikin määrittää niiden reitit ja vaikutuksen.

     Tuulenpesät puiden oksilla viittaavat G-linjojen risteyksiin, samoin nykyiselle lääketieteelle selittämätön kätkytkuolema, koska kehtoikäisen lapsen hermojärjestelmä on vielä heikko eikä se kestä g-linjojen risteyksessä oloa.

     On ravihevosten omistajia, myös urheilijoita, jotka heti kisapaikkakunnalle tultuaan ottavat yhteyttä `varpumieheen` tai pitävät sellaisen mukanaan. He eivät tahdo menettää kisojaan tuollaisen kömmähdyksen takia, että sattuisivat yöpuulle vesisuonen päälle tai peräti g-linjojen risteykseen.

     Lienet kai sulkenut pois mahdollisuuden terveydelle vahingollisista huonekasveista kuten Fiikus tai sitten homesieni-itiöistä, joista jotkut voivat olla ns. sädettäjäsieniä. Myös nämä sopisivat oirekuvaan niinkuin muutamalle tuttavalle on käynytkin.

     Viimeinen vaihtoehto olisi alkava mustisairaus (aivojen rappeutumissairaus), joka oireilee aivan kertomallasi tavalla, niinkuin lähipiirissäni on käynyt. He sairastuivatkin muutaman vuoden päästä dementiaan, parkinsonin tautiin tai mielluummin altshaimerin tautiin (koska hajuhermo ja aivojen etulohko).

     Tuo kuume on melko yksilöllinen. Joillekin yli 37,5 kehonlämpö on aivan normaalia kun taas toiselle se osoittaa kehon puolustusmekanismin olevan valmiustilassa `tunkeilijan` takia.

     Ensimmäiseksi tulee mieleen sängyn nykyisen paikan vaihtaminen, vaikkapa vain kokeeksi, muutamaksi viikoksi, mielluummin pää itään päin.

     Eräiden tutkimusten mukaan Lebraan altistuminen löytyisikin melko läheltä, itse asiassa oman nenän limakalvoilta. Nenäänsä kaivelevat sairastuvatkin herkästi flunssaoireisiin ja jatkuvasti nenäänsä kaivelevat jatkuviin flunssanoireisiin, mutta joissakin tapauksissa, kuten aliravitsemustilassa, lebraan.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Aika foliohatulle ,,,

  Muuan tunti sitten ohitseni ajoi väriltään valkoinen taxi, jonka kylkeen oli kirjoitettu viistosti todella suurin kirjaimin KORONA. Tuli vaan mieleen tuosta valkoisesta ja coronasta ,,,

  Jo vuosia sitten coorona(virus) tunnettiin sarjakuvista, ennen kuin mitään corona-`virusta` oli edes olemassa:
  https://blogs.aalto.fi/lighting/2020/03/26/corona-ft-asterix/

  Tosiasiassa Coronasta uutisoitiin lähes kaksi vuosituhatta sitten:

  (Vulgata): `Ja minä näin, ja katso: valkea hevonen; ja sen selässä istuvalla oli jousi , ja hänelle annettiin seppele (lat. CORONA = kruunu), ja hän lähti voittajana ja voittamaan` (Ilm 5:2).

  Tässä kohtaa kysymys ei ole viruksista tai bakteereista, vaan ihmisen ulkopuolisesta tunkeutumisesta (= injektio) toisen ihmisen kehoon myrkyllisillä piikeillä, joka sisältää mm. grafeenioksidia ja piikkiproteiinia.

  Jo vuosia sitten lääketieteen toimijat onnistuivat geneettisesti manipuloiduilla kokeillaan muuntamaan kasvien, eläinten ja ihmisten genomia tuottamalla ristisiitoksia eli hybridejä.

  Nyt heidän pahuutensa ja vääryytensä on mennyt kvanttihypyn pitemmälle. Aivan avoimesti he ovat tuottaneet kokeellisia geenimuunneltuja mRNA injektioita ja ovat vieläpä onnistuneet vakuuttamaan ihmisille torjuvansa `coronaa`.

  Aikaa myöten ja joissakin tapauksissa lähes välittömästi, tämän tihutyön jälki tulee olemaan kauhistuttava.

  Vaihdetaampa toiseen tekstivarianttiin samasta jakeesta: `Ja minä näin, ja katso: valkea hevonen; ja sen selässä istuvalla oli jousi (kr. TOXON) , ja hänelle annettiin seppele, ja hän lähti voittajana ja voittamaan` (Ilm 5:2).

  Toxon = toksiini = `elävien solujen muodostama taudinoireita aiheuttava myrkky` (Sivistyssanakirja).

  Valkoisella hevosella ratsastavalla ei ole ainoastaan voitonavaimet hallussaan (lat. corona = kruunu), vaan hänellä on myöskin `jousi ` (toxon), jolla ammutaan ihmiskuntaan myrkyllisiä piikkejä (injektioita).

  Tavalla tai toisella tämä valkoinen ratsumies tulee voittamaan tämän sodan. Te tulette häviämään tämän taiston aivan varmasti, olittepa kuinka lukuisia tahansa tai miten vahvoja hyvänsä.

  Tämä on alku digitaaliselle identiteetille, täydelliselle kontrollille ihmiskunnasta, jolloin ihminen on omassa ympäristössään pelkkä avovanki.

  Mutta tämä on pienin, vaikka ei sekään niin vähäinen, niistä progressiivisesti etenevistä tapahtumista, jotka seuraavat valkoista ratsukkoa. Tulee vielä kolme toinen toistaan pahempaa ratsukkoa.

  Kirjoitusten mukaan näiden ratsukkojen tuhovaikutus käsittää vain 1/4 osaa globaalista maailmasta. Näin ollen kurimuksen tulee kokemaan yli 1,5 mrd., mutta alle 2 mrd. koko maailman populaatiosta kuolemien ja pysyvästi vammautumisten kautta.

  Jäljelle jääneet saavat oikein Isän kädestä kun hivutukset saavat käsittämättömät mittasuheet.

  Miten käy suomalaisten? Suomalaisten käy tällä tavalla:

  `Jumalan lähettämänä enkeli ilmoitti (Gustaf Johanssonille, 1920), että Suomea kohtaa kolme kovaa tuomiota: Ensiksi miekan kärki kastuu, toiseksi miekka menee puoliväliin ja kolmanneksi miekka menee kahvaa myöten. Kansasi tulee kokemaan kolme tällaisen miekan iskua ja näkemään kolme suurta sotaa, jolloin miekka isketään Suomeen. Yksi isku on jo tullut, mutta kaksi on vielä tulematta. Suomi tulee kestämään nämä kaksi miekan iskua, mutta kolmas on uppoava syvälle ja kahvaa myöden, ellei Suomen kristityt palaa takaisin Raamattuun ja täyty Pyhällä Hengellä sekä tee parannusta kaikessa missä parannusta voi löytyä. Viestin aiheena oli Suomen tulevaisuus`.

  Jostakin syystä suomalaiset päättäjät olettavat, että vihollinen tulee idästä. Se ei tule idästä, vaan etelästä ja lännestä, niin kuin nyt se on jo selvästi havaittavissa. `Iivana istuu, kauhtana kastuu, puukko seljässä, itse Iivana näljässä`.

  Ensimmäinen isku oli kansalaissota, toinen isku oli WWII ja kolmas isku tulee olemaan WWIII, joka on jo käynnissä. Ja aivan kuin merkkinä tästä, saksalaiset joukot tulivat maahamme ensimmäisen iskun aikana (pfadfinder ja saksalaiset), toisessa iskussa (wehrmacht) ja nyt kolmannen iskun aattona aluksi frontex-joukkoina itärajalle.

  En jaksa uskoa, että historialliset `Liikkalan nootti` ja `Anjalan liitto` pelastaisivat kansamme. Ainut pelastus on Herrassa. Enpä usko kyllä siihenkään, että te kääntyisitte.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
 10. Suuren Valeen verhon läpi näkeviä hengenmiehiä:

  Kardinaali Müller tuomitsee Great Reset -hankkeen
  Wed Dec 15, 2021 – 11:36 am EST
  (LifeSiteNews) – Uskonopin kongregaation (CDF) entinen prefekti, kardinaali Gerhard Müller on varoittanut, että Suuren Nollauksen kannattajat käyttävät COVIDia tilaisuutena ”alistaa ihmiset täydelliseen valvontaan ja perustaa valvontavaltio”.

  Müller esitti huomautuksen Itävallan St. Bonifatius -instituutin haastattelussa aiemmin tässä kuussa.

  Saksaksi tehty haastattelu julkaistiin tänään, mutta lyhyitä otteita oli lähetetty jo aiemmin.

  Müller puhui ”tietystä kaaoksesta”, jonka COVID-pandemia on aiheuttanut ja jota globalistinen eliitti käyttää hänen mukaansa keinona käynnistää suuren uudelleenjärjestelynsä.

  Hän selitti, että rajoitukset ovat osittain ”syntyneet halusta käyttää tätä tilaisuutta hyväkseen ja alistaa ihmiset täydelliseen valvontaan [ja] perustaa valvontavaltio, aivan kuten Great Resetin kannattajat itse sanoivat”.

  Saksalainen kardinaali siteerasi Maailman talousfoorumin (WEF) perustajaa ja toimitusjohtajaa Klaus Schwabia, joka kuvasi COVID-19-pandemiaa ”tilaisuudeksi” toteuttaa Great Reset, kun hän kirjoitti kesäkuussa 2020 julkaistussa artikkelissaan, että ”pandemia edustaa harvinaista mutta kapeaa tilaisuutta pohtia, uudelleen ajatella ja nollata maailmamme”.

  Müller tuomitsi Schwabin siitä, että hän kuvasi COVIDia myönteisenä asiana maailmalle.

  ”Monet ihmiset kuolevat, ovat sairaita, heidän elämänsä on vakavasti rajoittunut, talous on pahoin vaurioitunut, lapset eivät voi käydä koulua, millä on dramaattisia pitkäaikaisia vaikutuksia heidän sielulleen ja hengelleen”, hän sanoi. ”Sitten on ihmisiä, jotka rikkautensa huipulta katsovat alaspäin näitä jokapäiväisiä kamppailuja ja julistavat sitten äänekkäästi, että tämä on tilaisuus ajaa omaa agendaansa.”

  Kardinaali väitti, että Great Reset -agenda ”perustuu petokseen”, ja selitti, että petos koostuu ajatuksesta, että ihmiset voivat ”nykyaikaisen teknologian tai nykyaikaisen viestinnän avulla synnyttää uuden luomuksen, luoda uuden ihmisen omaksi kuvakseen ja kaltaisekseen”.

  ”En halua tulla pelastetuksi ja luoduksi Klaus Schwabin tai Bill Gatesin tai Sorosin ja muiden vastaavien ihmisten kuvaksi ja kaltaiseksi”, Müller sanoi.

  Sitten hän tuomitsi rikkaan globaalin eliitin tekopyhyyden. Müller kuvaili heitä ”ihmisiksi, jotka lentävät Glasgow’hun yksityiskoneillaan ja haluavat sitten määrätä toimenpiteitä ja rajoituksia ’massoille'”.

  Müllerin sanat olivat samankaltaiset kuin St Bonifatius -instituutin myös haastatteleman Kazakstanin piispa Athanasius Schneiderin, joka selitti, että ”ehdotetut rokotepassit rajoittavat voimakkaasti vapautta”.”

  https://www.lifesitenews.com/news/cardinal-muller-denounces-great-reset-covid-being-used-to-establish-global-surveillance-state/?utm_source=top_news&utm_campaign=usa
  Translated with http://www.DeepL.com/Translator (free version)

  https://www.riemurasia.net/kuva/Sanna-ja-Klaus-/227363

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. VALOA NÄKYVISSÄ
  Nyt on kehitetty uusia koronarokotteita, jotka eivät ole mRNA-myrkkypiikkejä. Ei vielä tiedetä, voiko niihin luottaa, mutta ne eivät ole ainakaan niin vaarallisia kuin mRNA-injektiot. Saa nähdä päätyvätkö ne jakoon Suomessa. Niitä ovat Novavax-yhtiön Nuvaxovid, jossa proteiinit kuljettavat viruksen osasia ja tuottavat elimistössä immuunipuolustusreaktion, ja Valneva-yhtiön VLA2001, jossa on alumiinin suola aluna ja CpG1018-adjuvantti, ja se vahvistaa T-solujen kykyä vastustaa koronaviruksen proteiineja. Nyt on nähtävä, hyväksytäänkö nämä rokotteet Suomessa, jolloin niiden saajat välttyisivät mRNA-injektioiden haitoilta. Menisikö luu Siionin Viisaiden kurkkuun ja Great Reset epäonnistuisi? Toivossa on hyvä elää. Joka tapauksessa pakkorokotuksia tulee vastustaa viimeiseen hengenvetoon asti. Itse en ota mitään rokotusta, koska uskon oman immuunipuolustukseni kehittämiseen (D- ja C-vitamiini, sinkki ja magnesium, terveet elämäntavat). Osallistu mielenosoitukseen 28.12. LIITY VKK:hon (https://valtakuuluukansalle.fi/ ). LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  https://mvlehti.net/
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(5)Miinusääni(3)
  1. En tuossa ole mitään valoa näkyvissä. Rokotukset ovat suoraa myrkyttämistä, vahingoittamista ja tappamista. Ei edes mitään virusta ole olemassa, jota vastaan rokotettaisiin. Rokotus on jo itsessään täysin luonnoton ja loukkaava toimenpide, kuten jokainen lapsikin luonnostaan tajuaa ja vaistoaa. Väkivaltaista puoskarointia. Idiotiaa, syvää, syvää idiotiaa. Ei ihmisten sisään kuulu ruiskuttaa metallineulalla tuollaista sontaa!
   Selvisi, oheisesta videosta, https://www.bitchute.com/video/ALXIJW0TNOu8/ että tämä rokotus on Kabbala (tai Talmud?) – eliitin rituaalimeno : Lapset sarjaraiskataan! Eli se metallineulan survaiseminen lapsiin, on tämän kultin palvontamenoihin kuuluva rituaalimainen raiskaus ja rokotetun kuolema on veriuhri tässä saatananpalvontakultissa. Miettikää miten sairasta touhua tämä on !
   https://tokentube.net/view?v=3867864374

   Tämä koronaterrorismi voi täälläkin äityä veriseksi terrorismiksi, lahtaukseksi. Kyllä, hallituksemme ja asiantuntijamme pystyvät siihen, kevyesti pystyvät. Mikä näitä estäisi? Itävallassa aloitettiin 5-12-vuotiaiden lasten tappamisohjelma. Absoluuttisen julmaa. Pienten lasten näkeminen odottamassa eutanasiaa on saatanallista. Meidän täytyy jahdata kiinni kaikki ne paskiaiset, jotka ruiskuttavat tätä myrkkyä lapsiin. Vain sillä tavalla tämä saadaan loppumaan. Ne on roskaväkeä. Murhaajia.

   Aforismeja korona-Suomesta

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. PIENIKIN VALONPILKAHDUS ON HYVÄ ASIA
    En kannata mitään rokotuksia, koska ne ovat luonnottomia. Mutta kun koronarokotukset kuitenkin jatkuvat massiivisen propagandan tukemina, olisi sekin hyvä, että ei käytetä mRNA-injektioita, vaan perinteisiä rokotteita. mRNA-injektioiden selvänä tarkoituksena on tappaa ihmisiä, joten tappaminen vähentyisi. Tietenkään ei ole varmaa, mitä kaikkea nämä uudet rokotteetkin sisältävät. Rokotteiden haittavaikutukset ovat pahempia kuin itse tauti. Koronatautia voisi hoitaa ivermektiinillä ja hydroksiklorokiinillä, joista on kiistatonta hyötyä. Parasta olisi. kun ihmiset hoitaisivat immuunipuolustuksensa paremmin.
    Benjamin Kivilohkare

    Plusääni(2)Miinusääni(2)
    1. Perinteisissä rokotteissa on nimenomaan ollut niitä myrkyllisiä adjuvantteja, joilla saadaan aikaan se immuunivasteeksi kutsuttu reaktio, joka on oikeasti myrkytysreaktion mitta. Tämä asia piti olla jo selvä? Magneettimediassa on artikkeleita rokotteiden haitoista vaikka miten paljon.

     Myös nuo mainitsemasi loislääkkeet ovat myrkkyjä, ja noilla kehoa lisää myrkyttämällä estät paranemisprosessin ja siihen liittyvät epämiellyttävät oireet. Ne antavat valheellisen vaikutelman parantumisesta kun oireet lievittyvät. Ne siis estävät todellisen paranemisen. Samoin kuin kipulääkkeet estävät kuumeen ja muut oireet jotka keho tarkoituksella nostaa poistaakseen myrkkyjä. Influenssa, köhä, nuha, flunssa, jne. on kehon paranemisprosessia sen jälkeen kun vaurio on jo tapahtunut. Mitään virusta, jonka tappamiseen pitäisi keskittyä, ei ole olemassa. Sen takia pidän sanaa immuunipuolustus, hieman harhaanjohtavana.

     Mitä jos opiskelisimme mitä se keinotekoinen RNA, eli mRNA on?

     Tämä on uusi asia opiskeltavaksi. Mitä oikeasti on synteettinen mRNA?
     https://northerntracey213875959.wordpress.com/2021/06/30/the-amino-age-and-the-new-abnormal-doctors/

     En ihan vielä tarkkaan tiedä, mutta minun käsittääkseni myös se on haitallinen aine, koska ne itse kutsuu sitä nimellä ’drug’, eli lääke. Tuo artikkeli määrittää sen ’Mixture of chemicals.’. Sitä kaikki lääkkeet on. Tuollaiset vieraat keinotekoiset aineet keho sylkee toksisena ulos. Jos olet onnekas ja sulla on hyvä terveys.

     Millään noista mainitsemistasi aineista ei siis paranneta mitään. Se ns. immuunipuolustus (parempi sana on paranemiskyky) meissä on jo. Ei Jumalan luomaa tarvitse mun mielestä parannella. Miksi terveyttä pitäisi keinotekoisilla kemikaalikoktaaleilla parannella?
     https://synergeticum.info/wp-content/uploads/2020/09/god-and-Covid.jpeg

     Plusääni(3)Miinusääni(0)
 12. To be or not to be ,,,

  Virusten olemassaolo lienee todennettavissa.

  Henkilö Ö ei usko viruksien olemassaoloon. Kustannetaan henkilö Ö:lle matka lähimpään virusten säilyttämiseen erikoistuneeseen laboratorioon.

  Annetaan henkilö Ön kontaminoitua virusten kanssa. Itse asiassa henkilö Ö saa ihan vapaasti valita viruksen, vaikkapa isorokon, ruton tms. Henkilö Ö valitsee isorokkoviruksen ,,,

  Jäädään odottamaan ,,,,

  Noh, ollako vai eikö olla viruksia ,,,

  Laboratorion koetestin lopputulema henkilö Ön kohdalla saattaa hyvinkin näyttää tältä:
  https://www.abc.net.au/cm/rimage/4858514-1×1-large.jpg?v=2

  Oletko todella valmis ottamaan riskin?

  Plusääni(2)Miinusääni(4)
  1. Onpahan jälleen järkeviä ehdotuksia. Kukapa sitä haluaisi tulla luonnottomasti tuon myrkyllisen big pharma (((käärmeen))) puremaksi (rokotetuksi tai injektoiduksi) kun niissä piikeissä voi olla mitä tahansa, jonka tietysti sitten kerrotaan olevan ”vain luonnollista virusta”. Koko premissi on jo päälaellaan (synteettinen, luonnoton).

   Jospa sen sijaan…

   A) todistettaisiin ”virusten” esiintyvän luonnossa (eli se luonnollisuus

   B) tästä luonnollisesta ”viruksesta” eristetään kaikki muu pois, jotta meille jää vain puhdas ”virus”

   C) tällä viruksella suoritetaan kokeet, mukaan lukien kontrollikokeet (ks. Lanka, Cowan et al.). Aiheuttaako ”virus” ”sairautta” vai ei.

   D) testataan että löytyykö tätä ”virusta” luontaisesti esim. ihmisistä jotka ovat täysin terveitä vai löytyykö sitä vain ”sairaista”

   E) jos sitä löytyy vain ”sairaista”, niin suoritetaan kokeet, mukaan lukien kontrollikokeet

   F) testataan voiko ko. ”virus” tarttua luontaisesti luontaisessa muodossaan ihmisestä tai eläimestä toiseen pisaratartuntana tms. Esim. 10 ”sairasta” ihmistä ja 90 tervettä. Tarttuuko yskimällä, limakalvoilta jne. Tietysti myös kontrollikokeet tulee suorittaa ja testit tulee ottaa. Pelkkä epidemiologinen havainto ei riitä. Syy-seuraussuhde tulee selvittää tieteellisesti.

   Ja jos mikään yllä olevista ei toimi, eli ”virusta” ei voida todistaa eikä ”tartuntoja” voida saada aikaan luotettavasti, niin EHKÄ sitten jotkut rohkeimmat voivat..

   G) Ihmiskokeet halukkaille, jossa puhdasta ”virusta” injektoidaan/rokotetaan suoraan vapaaehtoisiin koehenkilöihin. Injektoimisen/rokottamisen tulee suorittaa todella luotettava taho ja testiä tulee seurata ja kontrolloida tarkkaan. Tämän järjestäminen itsessään on jo todella vaikeaa, ja varmasti lainvastaista(?) mutta myös mahdotonta jos kohtia A-F ei ole ensin suoritettu.

   Ei kärriä ennen hevosta.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Muuten hyvä, mutta nuo tartuntakokeet on jo tehty. Sata vuotta sitten. Et ole lukenut mitä täällä on kirjoitettu:
    https://tokentube.net/v/3351829745/Influenssa-ei-tartu

    Sitten toinen pointti, että miksi haluat injektoida ihmisiin metallineulalla jotain sekalaisia aineita ? Injektoimalla sekalaisia aineita ihmisen kehoon saat aikaan vaarallisen anafylaktisen reaktion. Et ole lukenut tätä,
    https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2021/06/21/anafylaksia/

    Luonnossa, tämä väitetty virus EI siirry ihmisestä toiseen injektoimalla itseänsä metallineulalla ihon läpi.

    Ovatko kaikki täällä jotain verenhimoisia murhaajia ja raiskaajia?
    https://tokentube.net/d/2134642171/Rokotus-on-raiskaus

    Mikä ihmeen into teillä on tökkiä metallineulalla ihmisiin sekalaisia aineita ? Oletteko jotain narkkareita ? Se injektointi on jo itsessään täysin luonnoton ja loukkaava toimenpide!

    Minua kiukuttaa jutella täällä ihmisten kanssa näistä asioista, kun te vetelette juttujanne täysin lonkalta, miettimättä asiaa yhtään ja vailla mitään pohjatietoja. Saatanan lonkaltarätkijät !

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
    1. Asia, jota tuot esille on tärkeä.

     Aihe on aika haastava hyväksyä kertakuulemalta kenelle tahansa.

     Aikaisemmin ei ole tullut edes mieleen, että rokotteiden haittavaikutusten lisäksi rokotteet sinänsä ovat jo itsessään haittavaikutuksia, jopa tappavia.

     Me emme kannata minkäänlaisia rokotteita, kaikki ne ovat myrkkyjä.

     Ymmärrätteköhän te minkälaisen lääketieteellisen vallankumouksen te olette alloittaneet.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Olen tietoinen että nuo tartuntakokeet on tehty jo aiemmin. Tiedän myös ettei ”viruksia” ole koskaan todistettu.

     Kirjoitin lähinnä vastauksena Junnulle, ja olisi pitänyt mainita että tartuntakokeet eivät todista tautien tarttumista ihmisestä toiseen. Olenhan täällä toistuvasti sanonut ettei ”viruksia” ole koskaan todistettu. Kirjoitukseni tarkoitus oli ”mitäs jos näin tehtäisi… Eikun hetkinen niinhän onkin jo tehty = ei” viruksia! ”

     Ehkä vastaukseni oli turhan epäselvä. Ja minähän nimenomaan vastustan piikkejä. En myötäile niitä yhtään.

     Plusääni(2)Miinusääni(0)
     1. Ok. Kiitos näytät Luukas olevan ihan hyvin perillä asioista sittenkin.
      Tosiaan rokotteiden vaikutukset ovat ainoastaan haittavaikutuksia. Mitään muuta ne ei voi olla, koska mitään virusta ei ole. Rokotteisiin laitetaan adjuvantteja, jotta saadaan tarvittaessa mitattua se myrkytysaste, jota ne kutsuu vasta-ainetuotannoksi, tai immuniteetiksi. Sairasta!

      Tosin jopa tavallisia turvallisiksi kutsuttuja aineita ihon alle injektoimalla saadaan aikaan haitta, anafylaksia.
      Tämä lääketeollisuus on hirveä murhaajakultti, ollut aina. Tässä ’bodycount’, mitä ne on saaneet aikaan pelkästään 2000-luvulla;
      https://pharmadeathclock.com/
      Onko heillä noiden ruumiskasojen jälkeen enää mitään ’kompetenssia’ sanoa, että kenellä on oikeus harjoittaa terveydenhoitoa (lääketiedettä) ja kenellä ei? Miksi tällaisten palvelujen tarjoaminen on niin tarkkaan valvottua ja luvanvaraista? Kuitenkin tuo virallinen lääketiede, eli BigPharma aiheuttaa nuo kuolemat. Ei Maria Nordin.

      Todellakin. Kaikki on ylösalaisin. Hyvin sanottu.

      Plusääni(7)Miinusääni(0)
 13. Koronatestit

  `Suomeen on tällä viikolla saapunut miljoona koronan kotitestiä – kysyntä räjähtänyt käsiin`:

  https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/yle-suomeen-on-t%C3%A4ll%C3%A4-viikolla-saapunut-miljoona-koronan-kotitesti%C3%A4-kysynt%C3%A4-r%C3%A4j%C3%A4ht%C3%A4nyt-k%C3%A4siin/ar-AAS4KHl?ocid=msedgdhp HYPERLINK ”https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/yle-suomeen-on-t%C3%A4ll%C3%A4-viikolla-saapunut-miljoona-koronan-kotitesti%C3%A4-kysynt%C3%A4-r%C3%A4j%C3%A4ht%C3%A4nyt-k%C3%A4siin/ar-AAS4KHl?ocid=msedgdhp&pc=U531″& HYPERLINK ”https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/yle-suomeen-on-t%C3%A4ll%C3%A4-viikolla-saapunut-miljoona-koronan-kotitesti%C3%A4-kysynt%C3%A4-r%C3%A4j%C3%A4ht%C3%A4nyt-k%C3%A4siin/ar-AAS4KHl?ocid=msedgdhp&pc=U531″pc=U531

  Onkohan edellä mainitut samaa settiä kuin seuraavassa :

  Satoja miljoonia COVID-19-testejä myyty 2017 ja 2018
  https://avoin.media/2021/09/09/viruspandemia-vai-valheita-vallan/

  Muutenkin ihmetyttää esim. tuo rokotteiden tuotantokyky. Siellähän pitäisi olla jumalattoman suuret tuotantolaitokset täydessä vauhdissa yötä päivää, koska markkinat ovat globaalit!

  Asian voisi toki ratkaista siten, että viisi tai kymmenen vuotta sitten aloitettu tuotanto höläytettäisiin nyt markkinoille. Ei menis hyvät dropit hukkaan. Pitäisi vain salata, ettei tuolloin mistään C19 jutskasta ollut tietoakaan – vai oliko?

  Tämähän on tuttua huttua esim. kuolemankauppiaille. Kun kansainvälinen lainsäädäntö estää esimerkiksi kiinalaisten AK47 ammusten (miljoonia ja miljoonia) myynnin (albanialaisista varastoista) vaikkapa Lähi-Idän markkinoille, niin pakataan koko setti uudelleen ja nimetään sen tuottajaksi kenet halutaan. Nyt kauppa käy.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 14. Niin ja tämän tulisi olla päivän selvä asia:

  Nämä tieteelliset testit ja niiden tulokset tulee julkaista avoimesti ja tehdä helposti saataviksi (kaikkien luottavaksi), jotta ko. testit voidaan replikoida ja suorittaa missä tahansa maailman kolkassa, kenen tahansa toimesta. Tietysti jos omaa resurssit ja taidot jne.

  Missään nimessä ”tieteen” ei tule olla monopolia tai millään tavoin kontrolloitua (esim. peer review, ”tiedejulkaisut” jotka valitsevat vain sopivat ”tutkimukset”, rahoitus kanavoidaan valikoiden ja halutaan jokin tietty tulos jne.) ja mihinkään auktoriteettiin, mielipiteeseen, henkilöön, enemmistöön, koulutukseen tai titteliin ei tule nojata tai luottaa.

  Tieteellisen metodin juuret ovat filosofiassa, mutta käytännössä itse metodi on empiirinen. Se eliminoi enemmistöt ja vähemmistöt, tittelit ja auktoriteetit, mielipiteet ja uskomukset, äänekkäimmät ja hiljaisimmat persoonat, rikkaat ja köyhät jne. Millään näistä ei ole MITÄÄN merkitystä itse koe tuloksen kanssa. Toki, jos on rahaa ja resursseja niin välineistön ym. hankinta on varmasti helpompaa, mutta koetulosta se ei muuta JOS se tehdään oikein:

  – luonnollisen ilmiön syy-seuraussuhteen selvittäminen kontrolloidusti

  – tutkimus julkaistaan avoimesti ja se voidaan suorittaa uudelleen ja uudelleen kenen tahansa toimesta, eikä mitään salata tai peitellä

  Tutkimuksessa tulee olla:

  1. Riippuvainen muuttuja, engl. dependant variable (eli seuraus/ilmiö: ko. LUONNOLLINEN ilmiö jota tutkitaan ja jonka syytä selvitetään)

  2. Itsenäinen muuttuja, engl. Independent variable – kai tämän voisi vapaamuotoisesti suomentaa myös ”muuttuva tekijä” tms. (eli syy joka aiheuttaa seurauksen: osa tutkimusta jota muutetaan kontrolloiden, jotta syntyy tai ei synny oletettu syy-seuraussuhde)

  3. Kontrollitekijät/muuttujat, jotka pidetään samana koko tutkimuksen ajan. Jotta eliminoidaan esim. ympäristön vaikutus (mm. ilmanpaine, kosteus, lämpötila jne). Eli vain itsenäistä muuttujaa muutetaan (= oletettua syytä).

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Tämä artikkeli vahvistaa juuri sen mitä sanoin puolitoista vuotta sitten: Ihmisistä tehdään petri-maljoja joissa kasvatetaan viruksia. Ja lopputuloema on se että virukset ovat niin vahvoja että selvityäksesi, sinun on otettava jokainen rokote.

  No, miksi sitten Ruotsi lähti ”laumasuoja” linjalle? No siksi että Ruotsin kruunu kuuluu vapaamuurarien 13:sta joukkoon ja Ruotsin kruunulla on ikiaikainen paikka Bildenbergissä. Se tarkoittaa että rutalaiset tiesivät sen että laumasuoja vahvistaa niiden kanssa. Jonka jälkeen niiden on helpompi taas alistaa Suomi alusmaakseen.

  Sanon nyt: Alusmaiden aikakausi on jälleen alkamassa. Katsotaan tätä väitettä vuonna 2025.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Ei ole mitään ”viruksia”. On vain myrkkypiikkejä, myrkkyinjektioita, myrkkyliuoksia, myrkkypillereitä, myrkkyjauheita, myrkkykapseleita ja myrkkyterapiaa (kemo ym.). Myöskään mitään ”laumaimmuniteettia” ei siten ole.

   Kaikki tämä virologinen sonta on vain osa tätä jumalatonta, kommunistista ja ’darwinistista’ diktatuuria. Nämä tyrannit ovat myyneet meille idean (oikeastaan kirjaimellisesti, koska meistä kynitään kaikki pennit ja sentit korkovelka-huijauksella) että luonto ja maailma on meitä vastaan ja meidän tulee turvautua heihin jotta voimme elää turvallisesti ja terveellisesti. Viruksia joka kulmalla vaanimassa. Susia lampaan asussa.

   Todellisuudessa nämä tyrannit ovat vaanimassa meitä kaikkialla. Valtamediassa, hallituksissa, eduskunnissa, kouluissa, terveydenhuoltojärjestelmissä jne. Ja tämä taho on se joka meitä myrkyttää ja ”sairastuttaa”.

   Kaikki on ylösalaisin.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 16. Huomio eiliseltä:sytyttelin jäälyhtyjen kynttilöitä plasmasytyttimellä,ja kun siitä loppu virta,niin siirryin käyttämään kaasusytytintä,joka toimi loistavasti kun minä sitä käytin.Mutta eipä enää toiminut,kun kolmeen kertaan rokotettu veljeni sitä kokeili!Niin tänään juolahti mieleen,että johtuko se siitä , että kun hän hönkäili krafeiinia ympärilleen,niin pietsosytytys esty sen takia?Kaasua kyllä riitti,sitä jopa lisättiin,mutta siitä huolimatta ei enää toiminut.Voisko joku vastata?

  Plusääni(0)Miinusääni(4)
  1. Toimitus on poistanut kommentista loukkaavasti lässyttävän osion 25.12.2021.

   Etkö Esa todellakaan tajua, että kylmä kaasusytytin pelaa huonosti kovalla pakkasella?
   Oletko miettinyt miksi esim. diesel moottoreita pitää kylmällä ilmalla aina hehkuttaa, ennen käynnistystä?

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 17. Hybridit/Kyborgit

  Oletteko ottaneet jo kolmannen annoksen (C19-rokotetta), kuulemma tämä tehostaa kahta aikaisempaa annosta. Neljäs piikkitys tehostaa kolmatta ja viides neljättä etsetera. Siinähän he ovat oikeassa. Kyllä, kyllä se tehostaa.

  Jeshua ennusti meidän ajastamme näin: `Niin kuin oli Nooan päivinä, niin on ihmisen pojan tulemuksen päivinä`. `Nooan päivinä` onnistuttiin sotkemaan ihmisten, eläinten ja kasvien genetiikkaa niin perusteellisesti, että maailma piti puhdistaa hybrideistä.

  Nyt, ennustuksen mukaan, `Nooan päivät` ovat tulleet takaisin.

  Esimerkiksi Afrikkalainen ja Etelä-Amerikkalainen mehiläinen risteytettiin saadakseen aikaan tuottoisampi ja taudinkestävämpi lajike. Lajikkeesta tulikin agressiivinen `tappajamehiläinen`. Tämä on vain mieto esimerkki niistä kauhistuksista, joita he ovat kehittäneet.

  Eipä olisi uskonut, että meneillään olevassa `neljännessä teollisessa vallankumouksessa` mennään pahuudessa ja vääryydessä jos mahdollista vieläkin pidemmälle kuin biologiseen geenimanipulointiin.

  Kokeellisilla mRNA rokotteilla ihmisistä tehdään hybridin esiasteita. Meneillään oleva rokotuskampanja määritellään melko avoimesti geneettisiksi manipuloinneiksi, injektioiksi, mutta kertomatta jää muutama kiusallinen seikka.

  Hybridi on biologinen ristisiitos, mutta kyborgi on biologinen esimerkiksi ihmiskeho, johon on yhdistetty hienotekniikkaa. Laittaa vaan miettimään kuinka ihmiseen on injektoitu esimerkiksi meneillään olevassa rokotevimmassa grafeebioksidia.

  Neukkulan tiedemiespiireissä tunnettiin jo 70-luvulla ihmisen elävien solujen sähkömagneettinen ominaisuus. Tuolloin selvitettiin solujen kalium magnesium rakenne, jolloin toinen on + napa ja toinen – napa.

  Lisäksi havaittiin kuinka solut toimivat interaktiivisesti kuin elävät `paristot`, joilla oli vastaanottava ja lähettävä ominaisuus, joten niihin voitiin vaikuttaa ulkoapäin.

  Alkaako Tom Cruisen tähdittämä sciencefiction elokuva `Minority Report` tuntua jo jopa uskottavalta. Näinhän eliitti usein paljastaa tulevia aikomuksiaan.

  Levymäiset, nanokokoiset grafeeniopksidi metallinpalaset, ovat 4000 kertaa titaania vahvempia, partakoneen teriä terävämpia ja kestävät 930 celsiusasteen kuumuuden. Juuri tämä mikrotason sirppiarmeija injektoidaan ihmisen verenkiertoon.

  Kun ne on injektoitu kehoon, ne eivät poistu kuin täydellisessä verenvaihdossa. Saastunut veri siirtyy imettävän äidin rintamaidossa ja verensiirrossa seuraavaan uhriin.

  Lisäksi niillä on magneettisia ominaisuuksia ja ne reagoivat tietyllä taajuudella lähetettyihin sähkömagneettisiin aaltoihin.

  Näyttää siltä, että ne voidaan aktivoida esimerkiksi alkuaan sotilasteknologiaan tuotettujen G5 verkoston vaikutuksella. Vielä ihmeellisempää on, että nämä partikkelit voivat olla vuorovaikutuksessa ed. mainittujen verkkojen kanssa, jolloin haluttu vaikutus saadaan aikaan ja jopa ihmisen aikeita pystytään tulkitsemaan.

  Tällä menetelmällä injektoitu henkilö voidaan myös täsmätuhota: `Sehän sai vain sairaskohtauksen`. Koska menetelmä on kokeellinen, niin `rapatessa roiskuu`. Esimerkiksi urheilijan vilkastunut verenkierto saa grafeenioksidin aktiiviseksi tai tietyllä taajuudella soitettu musiikki saman ilmiön aiheuttaen tajunnan menetyksen tai kuoleman.

  Digitaaliset lompakot tulevat digitaalisine identiteetteineen, aluksi kännykkäsovelluksina, mutta viimekädessä tietueet sirutetaan ihmiseen, injektiolla. Tällä hetkellä puuhaillaan nettipassia, etteivät tämänkaltaiset kommentit pääse häiritsemään heidän pimeitä puuhiaan. Ilman nettipassin kelpuutusta et voi tehdä verkossa juuri mitään mitä ei sallita.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 18. Uusi-Seelannista päivää!

  Miten päästään eroon ylimääräisistä (hyödyttämät suursyömärit) metaanikaasun päästelijöistä eli `riskiryhmistä` (työttömät, eläkeläiset, sairaat jane.)? Kas näin!

  Ajetaan PK-yrittäjät ahtaalle. Jokusen tuhat itsemurhaa. Ihan liian hidasta.

  No aloitetaan sitten vaikka maskipakosta. Tutkimusten mukaan maskit altistavat keuhkosyöpään. Se on ainakin varmaa, että niinkin herkät elimet kuin hippokampus ja hypotalamus, jotka lisäksi korreloivat keskenään, häiriintyvät maskin käytöstä. Terveysvaikutukset ovat vakavat ja yhdessä C19 piikin kanssa kohtalokkaat.

  Suljetaan jo valmiiksi hunokuntoiset ja liikuntarajoitteiset vanhukset koteihinsa vaikka millä ulkonaliikkumiskielto sovelluksella, niin eipä tartte kauan odottaa.

  Se tiedetään, että lyhyellä aikavälillä C19 piikkiin kuolee paljon ihmisiä ja pitemmällä tarkastelujaksolla massoittain.

  Tehohoidossa menetelmä on yksinkertaisempi, annetaan remdesiviiriä ja laitetaan henkityskoneeseen, niin se on laakista vainaa (tässä vain yksi tehokeino).

  Erittäin hyvä kannustin on 1000 dollarin tapporaha, jokaisesta likvitoidusta koronapotilaasta; sovelletaan monissa, monissa sairaaloissa.

  Kaikkein paras `hoitokeino` on yleistymässä. Mitäs sitä turhaan jahkailemaan. Voihan nämä metaanikaasun hiilijalanjälkipäästelijät toki tappaa saman tien, sitä mukaa kuin niitä tulee.

  `Uusi Seelanti: eutanasia mahdollinen koronapotilaille`:
  https://avoin.media/2021/12/28/uusi-seelanti-eutanasia-mahdollinen-koronapotilaille/

  `DefendNZ arvostelee EOLCAn (End of Life Choice Act -laiki) väljiä ja epämääräisiä, runsaasti tulkinnanvaraa sisältäviä muotoiluja, jotka mahdollistavat epäeettisen toiminnan`.

  Tässähän käy kohta kuin `Käläviällä`. Miten lie käyny, mutta ei kuulemma hyvin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 19. Pfizerista iltaa ,,,

  `Tässä on video, joka jokaisen planeetan asukkaan olisi syytä katsoa. Videolla esitellään seikkaperäiset tieteelliset todisteet siitä, miten järkyttävään petokseen Pfizer on syyllistynyt väittäessään omaa koronapiikkiään tehokkaaksi ja turvalliseksi. Pfizer on väärentänyt ja manipuloinut omaa tutkimusdataansa tavalla, joka on uskomattoman moraalitonta. Toiminnalla ei ole mitään tekemistä tieteen kanssa`:

  The Pfizer Inoculations For COVID-19 – More Harm Than Good:
  https://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/

  Mummo tuli aikoinaan kylään ja sanoi: Mitä teille kuuluu ja mitä teille ei kuulu ,,, mielluummin minä kuunteleisin sen mitä teille ei kuulu, mutta sitähän te ette suostu kertomaan.

  Tämä viehättävä `puskaradion päätoimittaja` oli oikeassa. Ja näinhän se on. Usein me kätkemme asioita, jotka taitava `lukija` kyllä huomaa, vaikkemme kertoisikaan niistä.

  Se mitä meille Eliitin taholta näytetään ja mikä on ilmeisen selvästi tulkittavissa jää usein siitä huolimatta piiloon. Mikäli symboleja oppii tulkitsemaan, vaikkapa edellisen sivuston symboleihin perehtyneen `tulkin` opastamana, niin ei voi kuin ihmetellä: Näinkö avoimesti `eliitti` esiintyy jokapäiväisessä elämässämme.

  Elämme kuin Jim Carreyn tähdittämässä `The Truman Show`-illusiomaailmassa. Tuntuu kuin kaikki ympärillämme olisi yhtä valhetta. Mihin vain talikkonsa iskee, niin aina osuu paskaan.

  Jos ei ole tullunna käytyä sivustolla, niin kannattaa käydä mulkoilemassa. Varoitus: Saatat jäädä koukkuun.

  `Salaisuus avoin visuun kätköön jää, sen kansat vasta myöhään käsittää` (Heine),

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat