Kaksi tietoisuuden tasoa

Juutalaisen eliitin kontrollissa olevan Washingtonin modernista imperialistisesta ulkopolitiikasta ovat saaneet kärsiä niin poliittisen Lähi-idän alue kuin myös Bosnia, Kosovo ja muut lukemattomat valtiot. Suomen sionistipresidentti Sauli Niinistö on syyllistynyt räikeään epärehellisyyteen, sionistipresidentti Donald Trumpin tapaamisen yhteydessä. Niinistö ei esittänyt Krimin itsenäistymistä sionistisen lännen operoiman Ukrainan vallankaappauksen näkökulmasta, vaan syyllisti Venäjän mielivaltaiseksi ”ryöstäjäksi” ”kasakka” vertauksillaan. Niinistö on yksi Euroopan nöyrimmistä sionistisen Yhdysvallan valtapolitiikan edistäjistä ja samalla hän muodostaa todellisen uhkan Suomelle.

Sauli Niinistöllä kuin Hilary Clintonilla on myös kaksi mielenastetta, jossa ainakin edellisessä tapauksessa pohjimmainen luonne on vilahtanut esille aikaisemminkin.

Magneettimedia ei ole välttämättä samaa mieltä kaikissa jäljempänä olevan artikkelin linjauksissa.

Magneettimedian toimitus

Kaksi tietoisuuden tasoa

Olen psykiatri. Siksi mietin tietoisuuden tasoja myös kansainväliseen politiikkaan liittyen.

Katsoin Hillary Clintonin elämäkertadokumenttia ihastuneena. Se tarjosi kuvan vilpittömästä, demokratiaan pyrkivästä, ahkerasta ja naisasiaa ajavasta ihmisestä.

Ulkoministerinä hän vieraili yli sadassa valtiossa ja tunsi surua Yhdysvaltojen suurlähettilään tultua tapetuksi Libyassa.

Dokumentti päättyi kyyneliin Donald Trumpin voittaessa toiset presidentinvaalit, joihin Clinton osallistui. Ensimmäiset voitti Barack Obama, joka kuitenkin heti valituksi tultuaan nosti Hillaryn ulkoministerikseen.

Mutta, mutta, mutta. Dokumentin haastatellut olivat lähes kokonaan Clintonin vaalityöryhmän jäseniä.

Hillary Clintonin toinen todellisuus puuttui. Ei kerrottu, miten tuo demokraattista terveysuudistushanketta johtanut henkilö muuttui ihmishengistä ja tuhosta piittaamattomaksi sotahaukaksi ulkoministeriksi tultuaan?

Suru Yhdysvaltojen Libyan suurlähettilään kuolemasta ei yltänyt Libyan lapsiin, yhteiskuntaan eikä maan johtajaan Muammar Gaddafiin. Päinvastoin.

Hilary Clinton.
Hilary Clinton.

Ensi töikseen ulkoministeri Clinton Nobelin rauhanpalkinnon saaneen presidentti Obaman ohjauksessa otti yhteyttä Iso-Britanniaan ja Ranskaan saadakseen liittolaiset mukaan pommittamaan Libyaa. Dokumentista puuttui video Gaddafin teloitusta kolkosti juhlineesta Clintonista: ”Me tulimme, me näimme, hän kuoli hah, hah, haa”. Päinvastoin kuin USA:ssa Libyassa oli Gaddafin aikana ilmainen terveydenhuolto, koulutus yliopistotasolle saakka sekä valtiolta saatu ensimmäinen asunto nuorille pareille.

Yhdysvallat halusi Libyan haltuunottoyritykseen mukaan Lähi-Idän maita. Obaman henkilökohtaiseksi yhteistyökumppaniksi valitsema Qatarin emiiri rahoitti jihadisteja, joita Yhdysvallat on käyttänyt jalkaväkenään myös Afganistanissa, Bosniassa, Kosovossa ja Syyriassa. Qatarin palkkaamat ja aseistamat jihadistit kuitenkin tappoivat myös Yhdysvaltojen suurlähettilään. Nuo joukot terrorisoivat nyt Libyaa niin kuin ne terrorisoivat kaikissa maissa mihin heidän on annettu juurtua.

Suomen presidentti Sauli Niinistö on myös paljastanut todelliset kasvonsa.

Hän on antanut itsestään kuvan demokratiaa edistävänä ja isänmaallisena presidenttinä. Hän on kuitenkin antanut armeijan edustajien ohjata Suomea yhä syvemmälle NATO:n uumeniin.

Niinistö on kuvannut Suomen ja omia suhteitaan naapurimaahan Venäjään ja sen johtajaan Vladimir Putiniin hyviksi.

Yhdysvaltojen presidentti Trumpin edellinen turvallisuuspoliittinen neuvonantaja John Bolton on kirjassaan kuvannut Niinistön ja Trumpin tapaamista Helsingissä kaksi vuotta sitten.

Niinistö on luonnehtinut Putinia Trumpille kuin esinettä, ei subjektina vaan objektina. Niinistö on katsonut, että presidentti Putinille ei saa antaa periksi. Niinistö on kuvaillut Putinia älykkääksi ja että jos osoittaa arvostavansa tätä, asennoituminen muuttuu paremmaksi.

Niinistön mukaan Putin on kuin kasakka, joka ottaa sen, mitä on irrotettavissa. Niinistön suhtautumista Suomen liittymiseen NATO: on, Bolton on kuvannut tyypillisen suomalaisen epäselväksi.

Kasakka-vertausta Niinistö on käyttänyt myös kotimaisissa yhteyksissä. Vertauksen on oletettu liittyvän Krimin niemimaahan, jonka itsenäistymistä ja sen jälkeen liittymistä Venäjään Putin tuki sotilaallisella läsnäololla, jossa ei käytetty väkivaltaa.

Presidentti Niinistön toinen todellisuuden taso liittyy hänen käyttäytymiseensä Putinin ja Suomen kansan selän takana. Samalla tavalla kuin Clintonin kohdalla media vaikenee Niinistön sotaisuudesta ja epärehellisyydestä. Media vaikenee myös hänen ennenkuulumattoman röyhkeästä yrityksestään analysoida Yhdysvaltojen presidentille Putinia, ilmeisesti vaieta Suomen kansan NATO-vastaisuudesta sekä Krimin kohtalon todellisuudesta.

Jos presidentti Niinistö olisi ollut rehellinen, hän olisi kuvannut Krimin itsenäistymisen lännen suorittaman Ukrainan vallankaappauksen viitekehyksessä. ”Kasakka” ei ottanut mitään, vaan palautti Krimin asukkaille heidän toivomansa olotilan osana Venäjää, johon niemimaa on kuulunut jo 1800-luvulta ja Neuvostoliiton hajottamisesta alkaen pyrkinyt takaisin Venäjän yhteyteen.

Presidentti Obaman johtama ja usean EU-maan johtajan tukema laillisesti valitun presidentin väkivaltainen syökseminen vallasta Ukrainan liittämiseksi kansan tahdon vastaisesti NATO: on EU:n lähentymissopimuksen kylkiäisenä ei voi olla presidentti Niinistölle tuntematon asia – olihan EU:n laajentumis- ja talouskomissaarina suomalainen Olli Rehn.

Ei voine olla Niinistölle vieras asia myöskään Yhdysvaltojen toimiminen eräänlaisena Ukrainan siirtomaaisäntänä presidentti Trumpin kilpailijan Joe Bidenin ollessa maan tosiasiallinen johtaja.

Joudun usein miettimään, miten tuntevasta lapsesta muovautuu valehteleva ja väkivaltainen aikuinen, joka kieltää näiden ominaisuuksien läsnäolon itsessään. Hillary Clintonin avustajat uskoivat ihailunsa kohteen hyvyyteen, Niinistön tukijat samoin.

Usein vain pakko aiheuttaa pysähdyksen ja uudelleen arvion. Vain sota pysäytti Suomen johtajien natsistisen Suur-Suomi hankkeen. Mikä pysäyttää Clintonin tyyppisten johtajien operaatiot ja projektit, joiden raunioilla ovat mm. Vietnam, Korea, Indonesia, Chile, Jugoslavia, Afganistan, Libya, Syyria, Venezuela ja Nicaragua.

Onko NATO-liittolaisuus uusi Suomen johtajien pysäyttämätön suurhanke?

Pirkko Turpeinen-Saari

6 kommenttia

 1. Kiitos Magneettimedialle tästä kuten myös artikkelin kirjoittajalle.
  On tärkeää että totuus tuodaan julki koska vain sen pohjalta on mahdollista rakentaa parempaa ja kestävää tulevaisuutta.
  Ei liene epäilystä etteikö artikkelissa kuvattu ja ennen vaaleja kansalta piilotettu totuus Niinistön omasta ’kasakkaluonteesta’ (hänhän on ottanut maamme oman ’klaaninsa’ käsiin) olisi vaikuttanut vaalitulokseen ja saattanut estää hänen valintansa. Ja ehkä hän ei olisi (oman klaaninsa omistaman median manipuloidun? gallup-tutkimksen mukaan) maamme EU- ja Nato-mafialle myyneenä niin suosittu kuin mitä on annettu ymmärtää.

  Valitettavasti maailman ja oman maamme valtamedia yhä enemmän karttaa totuutta ja syöttää propagandaa kun se on luisunut yksityisen rahan ja sen lakeijoiden käsiin.
  Vastavalkean artikkeli – Helsingin Sanomat ja QAnon-liike – ottaa kantaa HS:n propagandistiseen luonteeseen.
  https://vastavalkea.fi/2020/06/25/helsingin-sanomat-ja-qanon-liike/

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
  1. Kun vielä seurasin Yle:ä, näin siellä raportinpätkän, jossa ortodoksipappi tai -munkki opetti joukkoa nuoria kasakoita ja kertoi, kuinka tärkeää on puolustaa oman maan aluetta, kulttuuria ja ortodoksista uskoa lännen tai islamisten vaikutusta vastaan. Tämän pätkän näkemisen jälkeen Niinistön kasakka-sitaatti on tuntunut erittäin kuvottavalta. Tämä juutalaisille itsensä myynyt roisto ja helppoheikki pyrkii mustamaalaamaan suoraselkäisiä ja itseään kunnioittavia ihmisiä, joita vielä löytyy itärajan toiselta puolelta. Suomestahan sellaiset ovat tyystin loppuneet.

   Plusääni(3)Miinusääni(2)
 2. Cliton ja Obama murhauttivat USA:n Libyan suurlähettilään tahallaan. Esim. Victor Thorn on kirjoittanut aiheesta

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 3. Totuus ei aina kiihota, usein se myös vaatii olemaan sanomatta sanaakaan henkilöstä tai asiasta.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 4. Inhuman and Brutalizing: Israeli Training of US Law Enforcement

  Bradford Hanson BRADFORD HANSON · 7 AUGUST, 2020
  The NYPD has been training in Israel for years now. It’s where the infamous knee-on-neck move originated. And yet now the NYPD’s new directive demands, under criminal penalties, ‘no non-lethal, passive physical restraint’ moves. So, does this mean an arresting officer defaults directly to taser/gun/blunt force? Sounds like, under the guise of peace-love-and-understanding, there will be more shootings and more gas on the fire for Big Jew than ever.

  EVEN SOME JEWS are now heavily criticizing the law enforcement exchange and training program between New York City and Israel for
  its brutality and dehumanization of perceived “enemies.” The liberal Jews can get away with such criticism without severe consequences because they are Jews, of course — and also, being Jews, they never mention the dehumanization, demonization, and unfair treatment meted out to racially conscious Whites and White activists.

  A new report of such intra-Jewish criticism called “Deadly Exchange” authored by “Jewish Voice for Peace” states that U.S. and Israeli officials employ a variety of tactics and technologies to surveil, profile, and repress “racial minorities” in the name of national security, and demands an end to exchange programs that train American police in Israeli military tactics.

  Drawing inspiration from brutal Israeli military practices in the Occupied Palestinian Territories, where non-Jews are treated as little more than domestic animals or slaves with no rights, strikes an ominous note in the declining, increasingly violent US.
  https://nationalvanguard.org/2020/08/inhuman-and-brutalizing-israeli-training-of-us-law-enforcement/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat