Kannanotto Israel-vastaiseen kirjoitukseen lehdessä 42/2012

Toivon, että mahdollisimman harva lukija luki Magneetti-lehden 42/2012 julkaisemaa kirjoitusta koskien Israelia ja juutalaisia. Kirjoitus oli suomennos ( Kevin Barret Press TV 22.9.2012) ja on yhden henkilön kannanotto. Teksti on järkyttävää luettavaa, täysin asiatonta, valheellista ja antisemitismiä. Uskomattomia väitteitä mm Israelin osallisuudesta WTC-iskuun. Kaikki maailmalla tapahtuneet kauheudet olivat juutalaisten syytä. OTTAKAA YSTÄVÄT SELVÄÄ, MITÄ ISRAELISSA OIKEASTI TAPAHTUU!!  Media yhä lisääntyvässä määrin vääristelee totuutta ja on saanut monet uskomaan valheeseen. Esim. TV7 kanavalla arkisin klo 21.00 ohjelma Israel News kertoo, kuinka asiat oikeasti ovat. Juutalaiset ovat Jumalan omaisuuskansa ja Raamatun mukaan JOKA ISRAELIA SIUNAA, SITÄ JUMALA SIUNAA JA JOKA ISRAELIA KIROAA, SITÄ JUMALA KIROAA!!

45 kommenttia

 1. http://johnfriendsblog.blogspot.fi/2012/10/john-friend-on-truth-militia-radio-with.html

  Maailmaa hallitsee juutalaine rikollisverkosto. Hyvänä apuna ovat miljoonien kristittyjen sionistien massat, jotka juutalaiset ovat aivopesseet palvomaan juutalaisia. He ovat aivottomia ja aivopestyjä kummajaisia, jotka tottelevat mastereitaan sokeasti. He saarnaavat alistumista Israelille ja isarelin törkeyksiin Jumalan tahtona.

  Juutalaiset ovat hyvin vahvasti toistensa puolta pitävää porukkaa, jonka koheesinen ryhmähenki on mahdollistanut maailman haltun ottamisen. Pankit, media, liike.elämä, lähes kaikki on heidän hallussaan lähes joka maassa jo. Jo satoja vuosia.

  Talmud on juutalaisuuden keskeisin kirja ja se suhtautuu erittäin vihamielisesti kristinuksoon. Itse asiassa koko juutalaisuus tuntuu olevan isolta osalta kristittyjen vihaamista ja vainoamista. Tätä on tehty vuosisatojen halki aina Roomanvaltakunnan ajoista alkaen. On uskomatonta, kuinka nämä hullut on saatu ryömimään juutalaisten edessä, vaikka esim. Israelissa kristinuskoon suhtaudutaan erittäin kielteisesti ja kristinuksoa vastaan on käynnissä hylkkäys monella rintamalla.

  Ei Israel tarkoita juutalaisia. Raamattua on tulkittu väärin tuossa. Eurooppakin on lähempänä Israelia kuin kasaarien ja edomilaisten jälkeläisten eliitti.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Luther:

   Ja voisiko ihminen, joka ei tunne perkelettä, ihmetellä, miksi he ennen kaikkea kristityitä kohtaan ovat niin vihamielisiä, koska heillä ei ole siihen mitään syytä, sillä mehän teemme heille kaikkea hyvää. He elävät meidän keskuudessamme kuin kotonaan, turvassamme ja suojeluksessamme, käyttävät maitamme ja teitämme, torejamme ja katujamme. Sen lisäksi ruhtinaat ja esivalta istuvat, kuorsaavat suu auki, antavat juutalaisten kähveltää avoimista kukkaroistaan ja lippaistaan, varastaa ja rosvota mitä haluavat, se on, he antavat juutalaisten koronkiskojain nylkeä ja imeä kuiviin sekä heidät itsensä että heidän alamaisensa ja tehdä heidät kerjäläisiksi heidän oman rahansa avulla. Sillä juutalaisten maanpakolaisina ei pitäisi omistaa mitään. Ja mitä he omistavat, sen on kuuluttava meille; koska he eivät tee työtä, eivätkä myöskään mitään ansaitse, emmekä mekään lahjoita emmekä anna heille mitään. Kuitenkin he ovat ottaneet meidän rahamme ja omaisuutemme ja siten tulleet meidän isänniksimme meidän omassa maassamme, vaikka ovatkin maanpakolaisia. Jos varas varastaa kymmenen guldenia, niin hänet hirtetään, Jos hän ryövää tiellä, niin hän menettää päänsä. Mutta juutalainen, kun hän varastaa kymmenen tynnyriä kultaa ja ryövää koronkiskonnallaan, on rakkaampi kuin itse Jumala.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Luther:

   Mutta epäjumalisuutta he ovat kauheammin harjoittaneet tämän kuin edellisen temppelin aikoina, ei karkeata, kouriintuntuvaa, tomppelimaista, vaan ovelaa, henkistä epäjumalisuutta, kuten Sakarja, Sak. 5:nnessä luvussa heitä kuvailee lentävän kirjakäärön ja kulkevan vakan nimillä, ja vihdoin Sak. 11:12 – 13 ja Sak. 12:10 ennustaa heistä häpeällisiä asioita, miten he myyvät Jumalan kolmestakymmenestä hopearahasta ja pistävät Hänet lävitse. Mutta siitä toisessa paikassa. Eikö ole tarpeeksi suuri häpeä, että samaan aikaan papit mitä häpeällisimmin vääristelivät Jumalan kymmentä käskyä? Sano sinä, mikä epäjumalisuus on sen kauheuden vertainen, että Jumalan sana muutetaan valheeksi. Se on oikealla nimellään, että Jumalan nimeen vedoten ja sen varjolla pystytetään epäjumalia, se on, vääriä jumalia, minkä toinen käsky kieltää: sinun ei pidä väärinkäyttää Jumalasi nimeä!

   Kirjoittavathan heidän Talmudinsa ja rabbiininsa, ettei muka tappaminen ole synti, jos joku juutalainen tappaa pakanan, vaan vasta silloin, kun hän tappaa jonkun israelilaisen veljensä. Ja se ei ole synti, jos juutalainen ei pidä jollekin pakanalle antamaansa valaa. Siis: gojimeilta varastaminen ja ryöstäminen (kuten he koronkiskomisellaan tekevät) on muka jumalanpalvelusta. Sillä he pitävät asian sellaisena, koska he muka ovat jaloa verta ja ympärileikatuita pyhimyksiä, mutta me kirottuja gojimeja, minkä vuoksi he eivät voi kohdella meitä tarpeeksi karkeasti eivätkä rikkoa meitä vastaan, koska he muka ovat maailman herroja ja me heidän orjiaan, jopa heidän elukoitaan. Tästä voit itse lukea edelleen Burgensilaisen ’additione’ Jesajan, Jes. 34:nnen ja Sakarjan, Sak. 5:nnen luvun johdosta, niin tulet huomaamaan, mitä rabbiinit opettavat Jumalasta ja tulet sanomaan, että minä kirjoitan aivan liian lempeästi juutalaisia vastaan.

   Yleensä miten heidän rabbiininsa ovat opettaneet, sanovat meille myös evankelistamme, Matt. 15:4 – 6, että he ovat tehneet tyhjäksi isän ja äidin kunnioittamista koskevan neljännen käskyn, ja Matteuksen, Matt. 23. luvun mukaan he ovat harjoittaneet paljon häpeällistä oppia, paitsi mitä Kristus vielä Matteuksen, Matt. 5:17 jälkeen sanoo, miten he ovat Jumalan kymmentä käskyä niin viekkaasti saarnanneet ja selittäneet. Ja he olivat järjestäneet temppeliin rahanvaihtajia, kauppiaita ja kaikenlaista ahneudenharjoitusta, niin että Herramme Kristus sanoo, että he olivat tehneet Jumalan huoneen rosvojen luolaksi. Ajattele nyt, millainen kaunis kunnia se on, miten ihanuutta täynnä on sellainen huone ollut, kun Jumalan on täytynyt omaa huonettaan nimittää rosvojen luolaksi sen vuoksi, että niin paljon sieluja on murhattu heidän itaran, väärän oppinsa, se on, heidän kaksinkertaisen epäjumalisuutensa vuoksi. Sellaiseen oppiin juutalaiset uskovat vielä tänäkin päivänä ja tekevät niin kuin heidän isänsä, vääristelevät Jumalan sanan, ahnehtivat, harjoittavat koronkiskomista, varastavat, murhaavat (missä voivat) ja opettavat vielä lapsiaankin yhä edelleen tekemään samalla tavalla.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  3. Luther:

   Joku ehkä voi ajatella, että minä puhun liian paljon. Minä en puhu liian paljon, vaan aivan liian vähän, sillä minä näen heidän kirjoituksistaan, että he parjaavat meitä gojimeiksi ja toivottavat meille kouluissaan ja rukouksissaan kaikkea onnettomuutta. He ryöstävät meiltä rahamme ja omaisuutemme koronkiskomisellaan, ja missä vain voivat, he osoittavat meille kaikkea salakavalaa häijyyttä. He uskovat (mikä vielä on ilkeintä) tekevänsä siinä hyvin ja oikein, se on, palvelevansa Jumalaa opettamalla tekemään sellaista. Sellaista eivät ole mitkään pakanat tehneet, eivätkä myöskään tee muut kuin perkele itse tai ne, jotka se on riivannut, kuten se on riivannut juutalaiset.

   Burgensilaista, joka oli heidän keskuudessaan hyvin oppinut rabbiini ja joka Jumalan armosta on tullut kristityksi (mikä on hyvin harvinaista), askarruttaa tämä kohta hyvin paljon, nimittäin että he kouluissaan meitä kristityitä niin kauheasti kiroavat (kuten myöskin Lyra kirjoittaa), ja hän tekee siitä sen johtopäätöksen, etteivät he voi olla Jumalan kansa. Sillä jos he olisivat Jumalan kansa, he tekisivät kuten vangitut juutalaiset Babylonissa tekivät, joille Jeremia kirjoittaa näin: ”Rukoilkaa sen kuninkaan ja sen kaupungin puolesta, missä olette vankina, sillä heidän rauhassaan teilläkin on rauha!” Mutta meidän äpärämme ja väärät juutalaisemme ajattelevat, että heidän täytyy meitä kirota, vihata ja tehdä meille kaikkea vahinkoa missä vain voivat, mihin heillä kuitenkaan ei ole mitään syytä. Siitä syystä he eivät varmastikaan ole Jumalan kansa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  4. Olen herännyt aivopesusta, en enää antaudu minkäänlaiseen aivopesuun, en omista telkkaria, en kuuntele radiota. Netistä löytyy tietoa, jos vain viitsii penkoa. Harva jaksaa ja vetäsee hirveät kilarit jos vähän yrittää herätellä heitä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. WTC-iskut olivat selvästi Israelin tekemät. Asiassa ei ole mitään epäselvää. Kuten niin monet aiemmat,Lavon-affair, USS Liberty etc. etc. Muistakaamme riemuinneet Mossadin muuttomiehet tai sillaan räjäyttäjät, jotka pääsivät erikoisluvalla pois maasta kaiken päälle.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Todella huonoa huumoria puolustella israelia.
  Osaatko edes raili hävetä ?a.sharon on puheissaan
  myöntänyt kaikki asiat joita magneettimedian uutisessa kerrottiin.

  Pitäisikö sinun olla enemmän huolestunut a.sharonin puheista kuin
  magneetimedian uutisesta joka kertoi vain jo tiedossa olleet asiat?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Israel (1948)
  – Israel perustetaan uudestaan juutalaisvaltiona. Jes. 11:11, Aam. 9:11
  – Juutalaiset tulevat olemaan vain jäännös (holokaustista) valtiota perustettaessa. Jes. 11:11
  – Brittiläiset laivat ovat ensimmäisiä, jotka tuovat juutalaiset ihmiset kotimaahansa. Jes. 60:9
  – Israel tulee takaisin yhtenä valtiona, ei kahtena. Hoos. 1:11, Hes. 37:18,19,22
  – Israelin valtio perustetaan päivässä (hetkessä). Jes. 66:8
  – Israelin valtion perustaja tulee olemaan David (Ben-Gurion). Hoos. 3:5
  – Elvytetyn valtion nimi tulee olemaan Israel. Hes. 37:11
  – Davidin Tähti tulee olemaan perustettavan valtion lipuna. Jes. 11:10
  – Valtio tullaan perustamaan muinaiseen Kaananinmaahan. Jer. 30:2-3, Hes. 37:12
  – Israelissa ei enää puhuta Egyptistä vapautumisesta. Jer. 16:14-15
  – Israel ei enää tule olemaan kuningaskunta. Miik. 5:5
  – Israel tulee perustetaan ennustettuna vuonna ja kuukautena. Dan. 4, Hes. 4:4-6
  – Heprean kieli elvytetään Israelissa. Jer. 31:23, Sef. 3:9
  – Jerusalem jaetaan kahtia. Sak. 14:1-3
  – Jordania miehittää Länsirantaa. Sef. 2:8, Sak. 12:1-7
  – Israel ennallistetaan aluksi ilman Jerusalemia. Sak. 12:1-7
  – Israelilla tulee olemaan voimakas armeija. Sak. 12:1-7, Jes. 41:12-14
  – Juutalaiset tulevat takaisin jumalattomina. Hes. 37:7,8,11
  – Juutalaiset maahanmuuttajat Jemenistä palaavat kotimaahansa. Jes. 43:3-7
  – Juutalaiset täyttävät maan uudelleen. Hes. 36:11
  – Jerusalem on oleva pyhinvaelluskohde. Sak. 8:22, Miik. 4:1
  – Israel ei enää tulee olemaan erämaata. Jes. 41:18-20, Jes. 51:3
  – Isrealista lähtee hedelmiä ympäri maailmaa. Jes. 27:6
  – Juutalaisten maahanmuutto ympäri maailmaa. Sak. 8:7-8, Jes. 43:5-6
  – Jerusalem on muuttuva maailman polttopisteeksi. Sak. 12:2

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kristillisestä sionismistä:

   Kristillinen sionismi on harhainen aate
   Kristillinen sionismi on harhainen aate, joka synnyttää ja pönkittää ihmisten ennakkoluuloja. Aatteen Raamatulliset perusteet ovat äärimmäisen hatarat. Sen levittäminen hämärtää uuden liiton ja pelastuksen Kristuksessa.

   Kristillinen sionismi on aate, jossa Israelin valtion tukemista perustellaan kristillisellä uskolla. Siihen kuuluu ajatus Israelista juutalaisena valtiona, juutalaisten oikeudesta Palestiinan maahan, juutalaisten Israeliin muuton edistämisen ensisijaisuus ja eskatologinen oppi juutalaisten aikojen täyttymisestä, kun juutalaiset kootaan luvattuun maahan.

   Useat lukemani kommentaattorit tähdentävät, että oppirakennelmana kristillinen sionismi on huteralla pohjalla. Oppi perustuu muutamaan Raamatun kohtaan, kuten 1 Moos 13:14-17, jonka perusteella sionistit ovat sitä mieltä nykypäivän juutalaiset ovat lupauksen perillisiä ja voivat tehdä maalle ja sen entisille asukkaille mitä haluavat. Kuitenkin ilmeisesti on niin, että ei ole mahdollista löytää Israel-kysymyksessä yhtä ja oikeaa raamatuntulkintaa: kaikki tulkinnat ovat vajavaisia. Silti sionistiset teologit näyttävät surutta kumoavan galatalaiskirjeen opetuksen että Kristuksessa ei ole juutalaista tai kreikkalaista (hyvä analyysi löytyy tästä)

   Kristillinen sionismi ei missään tapauksessa kuulu klassiseen kristinuskoon sillä se on syntynyt vasta II maailmansodan jälkeen Israelin valtion syntyessä länsimaiden tuella. Maailman suurimman kristillisen kirkon, katolisen kirkon, työkalupakkiin tällainen oppirakennelma ei missään tapauksessa sisälly. Asialla ovat olleet pääasiassa protestanttiset kristityt. Jo ilmiön historiallinen tuoreus osoittaa, ettei se ole opillisesti kovin vahvalla pohjalla vaan klassisen kristinuskon päälle liimattu keinotekoinen ilmiö. Harhaoppista kristillinen sionismi on siitä näkökulmasta, missä määrin se hämärtää meiltä Jeesuksen opetuksen ytimen. Kristillinen sionismi on väärä oppi, joka korruptoi raamatullisen sanoman rauhasta, oikeudesta ja anteeksiannosta.

   Reima Jokinen (Concordia 4, 2006) tiivistää opillisesta näkökulmasta: Poliittisen sionismin liittäminen osaksi kristillisen uskon perustaa vie harhaan. On syytä suhtautua ystävällisesti juutalaiskansaan ja rukoilla sen puolesta. Mutta juutalaisvaltiota ilmiönä ei pidä asettaa uskonharjoituksen kohteeksi. Jumalan yleinen kaitselmus ja johdatus koskevat luonnollisesti juutalaiskansaa. Mutta jos luovutaan Kristuksen asettamista näkyvistä asetuksista eli sakramenteista ja asetetaan tilalle juutalaisvaltio, joudutaan väärälle tielle. Ylihengellistävä reformoitu suuntaus, joka käytännössä on saanut paljon sijaa monissa pietistisissä liikkeissä, ei näe Jumalasta tai Jumala-yhteydestä mitään näkyvää maan päällä. Sakramentit ovat sen mukaan ainoastaan merkkejä Jumalan armosta, eivät armon välittäjiä tai Jumala-suhteen aikaansaavia välineitä. Tähän tyhjiöön asetetaan sitten juutalaisvaltio Israel. Kun mukaan liitetään ajatuksia, jotka sotivat pyhän Paavalin opetusta vastaan: ”Sillä eivät kaikki ne, jotka ovat Israelista ole silti Israel, eivät kaikki ole lapsia sen tähden että ovat Abrahamin siementä” (Room 9:6-7), ollaan pahasti harhassa. Nykypäivän juutalaiset eivät siis pelastusopillisesti erityisryhmä ainakaan jos halutaan pysyä luterilaisen tunnustuksen mukaisessa kristinopissa.

   Kristillinen sionismi aatteena

   Enemmän kuin oppi, kristillinen sionismi on kristinuskoa hyväkseen käyttävä ideologia. Näyttää siltä että suurten uskontojen kylkeen syntyy helposti tuhoisia tai joka tapauksessa uskoa hämärtäviä ideologisia liikkeitä, jotka surutta sivuuttavat uskonnon ydinopetuksen ja käyttävät joitakin kontekstista irroitettuja osasia oman ideologiansa edistämiseen (minusta uskonnoissa loisivat ideologiat ovat kaikki yhtä vastenmielisiä: konservatismi, nationalismi, liberalismi, fundamentalismi, vanhoillislestadiolaisuus – näissä kaikissa itse asiassa poljetaan ja suhteellistetaan ihmisarvoa (vähintäänkin suhteessa aatteeseen mutta myös aatteen perusteella) ja ihmistä Jumalan kuvana). Kyseessä on aivan sama ilmiö kuin islamissa al Quaidassa ja Taleban-liikeessä (vähintäänkin ajaudutaan väkivallan puolustamiseen, jos ei välttämättä väkivallan käyttöön). Kristillisen sionismin innokkaimmat kannattajat ovat tehneet aatteen kannattamisesta pelastuskysymyksen, mille Raamattu ei todellakaan anna opillisia edellytyksiä, mikäli uskotaan Jeesukseen ja että todellakin elämme uudessa liitossa, emme vanhan liiton aikaa.

   Kristillisen sionismin vaikutuksen alaisena

   Osoitus kristillisen sionismin vaikutuksesta Suomen kirkossa oli vuodenvaihteessa 2008-2009 tapahtunut Israelin hyökkäys Gazaan. Sen yhteydessä virallinen Suomen kirkko (piispat, kirkkoherrat) vaikeni ja mitä ilmeisimmin kristillisen sionismin aatetta kannattavat henkilöt, joista monet nimellään esiintyneet olivat tunnettuja seurakunta-aktiiveja paikkakunnillaan, puolustivat Israelin armeijan toiimia Gazassa. Näyttää siltä, että kirkon johtavilla viranhaltijoilla ei ollut halua ärsyttää hyvin orgnisoitunutta ja seurakuntien tiloissa toimivaa sionistista liikettä Suomen kirkossa. Israelin toimista Kirkon Ulkomaanapu, Yhdistyneet Kansakunnat, Kansainvälinen Punainen Risti, israelilaiset ihmisoikeusjärjestöt kuten B’tselem ja Human Rights Watch yksimielisesti totesivat, että ihmisoikeusrikkomukseen syyllistyivät Hamas ja Israelin valtio (armeija). Arkkipiispa Jukka Paarma totesi Israelin iskut suhteettomiksi, vaati osapuolia pidättäytymään väkivallasta ja pyysi seurakuntia rukoilemaan Gazan ja Lähi-Idän rauhan puolesta. Tulokseni oli netin keskusteluissa ja lehdissä valtava arvosteluryöppy siitä että arkkipiispa ”asettui Israelia vastaan”.

   Luterilaisessa kirkossa porukka jakautuu selvästi tietoisesti kristillistä sionismia kannattaviin, näiden aatemaailmaa myötäileviin sekä pienempään joukkoon joka on tietoisesti toisenlaisen ajattelun kannalla. Kristillisen sionismin seurauksena on paitsi paljon matkoja Israeliin myös suomen kansan keskuudessa vahvistuneet rodulliset ja poliittiset ennakkoluulot arabeja kohtaan. Viime aikojen nettikeskusteluiiden puheenvuoroissa voidaan tunnistaa avoimen rasistisia piirteitä, jossa juutalaiset kuuluvat meihin ja arabit ja erityisesti palestiinalaiset ”niihin”.

   Olen seuraavanlaisia kannanottoja lehdistä ja erinäisistä keskusteluista netissä ja kasvokkain:
   humanitaarista apua ei tule antaa palestiinalaisille
   palestiinalaiset ovat epäluotettavia ja väkivaltaisia
   Jordanian ja Pyhän Maan lutetilaisen kirkon piispa Mounib Younan on valehtelija ja kirkon ”tarkoitusperät ovat epämääräisiä”.
   Israelilla on oikeus puolustautua keinoja kaihtamatta (kannanottojen esittäjät eivät edellytä että Israel noudattaisi Geneven sopimuksia tai kansainvälisiä ihmisoikeussopimuksia).
   juutalaisille on oikeuksia maahan ja resursseihin (esimerkiksi Länsirannalla), joita palestiinalaisilla ei ole
   Israel on juutalaisvaltio (ei huomioida 1,375,600 henk. arabiväestöä Israelissa)
   Israel kuuluu länsimaihin, on demokraattinen, puolustaa länsimaisia arvoja, palestiinalaiset edustavat väkivaltaa ja barbariaa
   Kiistatta puolueettomasti toimivat ihmisoikeusjärjestöt leimataan vasemmistolaisiksi tai miksi milloinkin, heti jos ne tuovat esille Israelin tekemiä ihmisoikeusrikoksia. Kristillinen sionismi on valheella toimiva ideologia?
   On vaikea käsittää, että Itseään hartaina kristittyinä pitävät henkilöt levittävät tällaista käsittämätöntä rasistista vihapropagandaa. Kristittyjen sionistien oppirakennelmaa on varmaan kohtuullista arvioida myös heidän toimintansa ja sen vaikutusten kautta? Miten heidän ideologiansa on edistänyt tai edistää rauhanprosessia Lähi-Idässä? He toivottavat rauhaa ja puhuvat rauhasta, mutta rauhantekijöitä heidän joukostaan taitaa olla vaikea löytää? Osoittakaa, että olen väärässä!

   Tosiasia on, että valtaisa enemmistö sekä Israelin että Palestiinan asukkaista kaipaa rauhaa, sovintoa ja oikeudenmukaisuutta. Se että Israelin ja Palestiinan mediassa vihan kylvö on saanut yliotteen johtuu siitä että molemmilla puolilla väkivaltakoneisto kontrolloi ihmisiä ja pyrkii muovaamaan heidän maailmankuvaansa. Valitettavasti moni suomalainen uskoo, että jokainen palestiinalainen on hamasiin kuuluva pommivöihin sonnustautunut itsemurhaterroristi. Tämä tietenkin pitää yhtä vähän paikkansa kuin, että kaikki israelilaiset olisivat murhanhimoisia militaristeja. Mutta, kun ihmisiltä viedään toivo, yhä suurempi osa heistä menettää uskonsa rauhanomaiseen ratkaisuun.

   Sekin tosiseikka ohitetaan yllättävän keveästi (tietämättömyyden vuoksi), että konfliktin seurauksena pääasiassa Israelin toimien tuloksena on tuhoutunut Pyhän Maan perinteinen kristillinen kulttuuri ja sen kristitty väestö on ollut pakotettu emigroitumaan ulkomaille. Bethlehemin kaupungissa, jossa aikoinaan kristityn väestön osuus on ollut jopa 80%, kristittyjen osuus on laskenut 20%:n. Palestiinan hallintoa ja muslimeja on syytetty tästä, mutta tutkimuksen eivät tue väitteitä väestöryhmien välisistä paineista. Tutkimusten perusteella pääsyy poismuuttoon ovat Israelin asettamat palestiinalaisia koskevat liikkumisrajoitukset ja matkailutalouden romahtaminen kaupungissa. Toki viime aikoina jännitteet äärimuslimien ja muiden palestiinalaisten välillä ovat lisääntyneet ja tämä koskee myös kristittyä väestöä. Tilanne näyttää uhkaavalta, kun nyt näyttää mahdolliselta että radikaali islam saa pysyvän jalansijan palestiinalaisalueilla. Netissä esiintyvien väitteiden kristittyjen vainoamisesta Länsirannalla täytyy ola puhdasta kristittyjen sionistien valhepropagandaa sillä itse en ole havainnut mitään sellaiseen viittaavaa eikä yksikään tuntemani palestiinalaiskristitty ole kertonut sellaisesta.
   Tähän asi kaikissa tapauksissa, joissa olen keskustellut arabikristittyjen tilanteesta sionistisia näkemksiä kannattavan henkilön kanssa (tai lukenut heidän kirjoituksiaan), asia on joko koetettu sivuuttaa vaikenemalla tai leimaamalla heidät epäluotettaviksi ja vääräoppisiksi.

   Takaisin Jeesuksen viitoittamalle tielle?

   Jeesus puolusti sorrettuja, köyhiä, väkivallan uhriksi joutuneita. Ei ole mitään käskyä, joka olisi suurempi kuin Jeesuksen antama rakkauden käsky ja kehotus laskemoimattomaan lähimmäisen auttamiseen. Jeesus itse osoitti meille, että me kohtaamme hänet lähimmäisissämme, joiden tuskaa olemme valmiita kantamaan. Kaikkien kristittyjen on tuettava rauhanlikkeitä sekä Israelissa että Palestiinassa. Me voimme vaikuttaa suunnattomasti tukemalla sekulaaria ja kristillistä koulutusta ja rauhankasvatusta Palestiinassa (jos me emme auta, onko parempi että palestiinalaislapset menevät Hamasin pitämään kouluun???). Meidän on ehdottomasti ja tinkimättömästi vaadittava, että kaikki osapuolet pyrkivät oikeudenmukaiseen rauhaan alueella. Kaikkien alueen asukkaiden perusoikeudet on tunnustettava ja turvattava. Meidän täytyy epäröimättä tukea riippumattomia ihmisoikeusjärjestöjä ja niiden työtä alueella. Meidän täytyy luoda yhteydet samoin ajatteviin rauhan ja oikeudenmukaisuuden puolesta työskenteleviin rodusta, uskonnosta ja kansallisuudesta riippumatta. Rakkauden, pelastuksen ja rauhan sanoma kuuluu kaikille myös Lähi-Idässä ja meidän kristittyjen tehtävä on sitä siellä – sitä suuremmalla syyllä mitä huonommiksi olosuhteet muuttuvat! Meidän on tehtävä työtä myös omassa kirkossamme, että tietämättömät ja erehtyneet saavat lisää tietoa ja tarkistavat ajattelutapaansa. Vaikenemisen on loputtava.

   Onneksi meillä on pitkät perinteet vastuullisesta auttamisesta Suomenkin kirkossa. Teologinen saivartelu voidaan jättää omaan arvoonsa ja ryhtyä Jeesuksen opetuslapsina käytännössä rakastamaan lähimmäisiämme tukemalla Kirkon ulkomaanavun Palestiinakeräystä, Suomen Lähetysseuran työtä Israelissa ja Palestiinassa sekä kirkkojen yhteistä EAPPI ihmisoikeustarkkailuohjelmaa: ihmisoikeustarkkailuun vapaaehtoisesti lähtevä voi omakohtaisesti saada varman tiedon siitä loukataanko Israelissa tai Palestiinassa ihmisoikeuksia vai ei ja siten samalla edistää niiden toteutumista käytännössä!

   Etsikää tietoa ja vakuuttukaa (alla linkkejä tiedonlähteille). Jos Pyhä Maa kiehtoo, matkustakaa Israelissa ja Palestiinassa, keskustelkaa ihmisten kanssa – jakakaa kokemuksenne. Tukekaa runsaskätisesti rauhantyötä ja ihmisoikeustyötä alueella. Kuten niin monessa muussakin asiassa, mistä kirkossa keskutellaan, suuren enemmistön ääni hukkuu näiden aatteiden äänitorvien alle. Kirkon jäsenien järkevän ja omantunnon mukaan oikein toimivien enemmistön pitää nyt ottaa tässä aloite käsiinsä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. On helppoa imitoida Raamattua idiooteille, kun kaikkivalta on taskussa. Myös muita ennustuksia. Holokausti täytyi kuitenkin valehdella. 6 miljoonaa ei kuollut. Muutama kymenen tuhatta.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Varsovan getosta olikin kätevä muuttaa ulkomaille, kun jo sen muusta kaupungista erottavaa aitaa lähestyneet ammuttiin kuoliaaksi. Yli kolmesataatuhatta juutalaista hävitettiin pelkästään sieltä. Sinä Repe olet sekaisin.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Höpöhöpö. Siirrettiin muualle. Jopa kapinajohtajia oli ihan hiljattain elossa. PAtton kertoo 2 miljoonasta idän leireilötä tulleesta jutalaisesta. Kyllä niidne liikkeet sodajn jälkeen on tiedossa.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Repe! Ongelmasi on, että olet asennevammainen. Sivistykseen kuuluu ottaa asioista selvää,eikä kirjoitella mitä sylki suuhun tuo. Kohdistan asian myös muillekkin kirjoittajille. On helppo kertoa asiattomuuksia paremman tiedon puutteessa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. kai huomaatte, että kirja on syytä lukea. Juutalaiset kun raivoavat, asiassa on osuttu varsin lähelle totuutta ja kyse on todella oleellisesta kamasta. Hitler sanoi oikein hyvin että jos juutalaiset eivät lehdissään ym. paasaa ja raivoa sinusta, et ole edellisenä päivänä tehnyt työtäsi kunnolla. Maailma on heidän hallussaan ja kukaan ei saisi sitä paljastaa. Jokaisen tulisi toimia siten, että juutalaiset iskecvät kimppuun. Jos kaikki toimisivat niin, maailma pelastuisi heidän kynsistään.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Hitler oli ensimmäisiä False Flag tempauksia jolla saatiin maailman sympatiat juutalaisten puolelle. Hitler itsekin oli juutalainen mitä moni ei tiedä kuten ovat Bushit ja suurin osa maailman eliitistä. Obama on kloonattu Egyptiläinen miunainen hallitsija ja eliitin sätkynukke. Olisivat nyt laittaneet oikean Afrikkalaisen näköisen presidentiksi niin olisi ollut vähän uskottavamman näköinen.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Todellista kristinuskon pilkkaamista on unohtaa Martti Lutherin uskonpuhdistus ja herjata

  Lutherinopetuksia siten 123 on antikristuksen asialla.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Itse olet halveksittava ja Luther oli Jumalan soturi joka kirjoitti juutalaisista oikein:

   Tarkoituksenani ei ole kinastella juutalaisten kanssa tai oppia heiltä tietämään, miten he Raamattua tulkitsevat tai käsittävät. Minä tiedän sen kaiken hyvin jo ennestään. Vielä vähemmin on aikomuksenani, että tahtoisin käännyttää juutalaisia. Sillä se on mahdotonta! Ja kaksi oivallista miestä, Lyra ja Burgensilainen, ovat meille jo sata ja kaksisataa vuotta sitten monien muiden ohella juutalaisten siivottomista selityksistä luotettavasti kirjoittaneet ja todella pätevästi heitä vastustaneet. Kuitenkaan se ei ole juutalaisten keskuudessa auttanut mitään, vaan he ovat tulleet yhä vihamielisemmiksi.

   Myöskin, koska he ovat tulleet niin paatuneiksi ja läpeensä rappeutuneiksi, etteivät he tahdo viisastua siitä kauheasta vaivastakaan, että he nyt yli 1400 vuotta ovat olleet maanpaossa, eivätkä he alituisella ankaralla Jumalan avun kutsumisellaan ja huutamisellaankaan (kuten he luulevat) voi saada sille mitään loppua tai määräaikaa: elleivät (sanon minä ) tällaiset lyönnit auta, niin on hyvä päätellä, että meidän puheemme ja selityksemme auttavat vielä vähemmän.

   Sen vuoksi kristitty olkoon tyytyväinen älköönkä kinastelko juutalaisten kanssa. Vaan jos sinun täytyy tai sinä tahdot puhua heidän kanssaan, niin älä puhu enempää kuin näin: Kuulehan sinä, juutalainen, tiedätkö sinä myös, että Jerusalem ja teidän hallituksenne sekä temppelinne ja papistonne on nyt hävitetty yli 1460 vuotta sitten? Sillä tänä vuonna, jolloin me kristityt kirjoitamme Kristuksen syntymästä 1543, on kulunut tasan 1468 vuotta, siis pian 1500 vuotta siitä kun Vespasianus ja Tiitus hävittivät Jerusalemin ja karkottivat sieltä juutalaiset. Anna juutalaisten pureskella tätä pähkinää ja väitellä niin kauan kuin heitä haluttaa.

   Sillä sellainen Jumalan hirmuinen viha osoittaa tarpeeksi, että heidän on varmasti täytynyt joutua eksyksiin ja menetellä väärin, sen voi lapsikin hyvin käsittää. Sillä Jumalaa ei ole pidettävä niin hirmuisena, että Hänen täytyisi omaa kansaansa niin kauan, niin kauheasti ja niin säälimättömästi rankaista ja sen lisäksi kokonaan vaieta, ei antaa lohdutusta sanoilla eikä teoilla eikä määrätä mitään aikaa eikä loppuakaan! Ken tahtoisi sellaiseen Jumalaan uskoa, asettaa toivonsa Häneen tai Häntä rakastaa? Sen vuoksi tästä vihaisesta teosta huomataan, että Jumala on varmasti hyljännyt juutalaiset ja etteivät he enää ole Hänen kansaansa eikä myöskään Hän enää heidän Jumalansa. Ja tapahtuu Hoosean sanan mukaan, Hoos. 1:9: Lo Ammi: ”Te ette ole minun kansani, enkä minä ole teidän Jumalanne.” Niin, heidän on siis – valitettavasti – kärsiminen, paljon ja kauheasti. He saavat selitellä miten haluavat, me näemme kuitenkin koko tämän asian silmäimme edessä; sen suhteen emme erehdy.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Lutherilla on kyllä ollut sana ja totuus hallussa:

   Juutalaisilla on eräs perustus, josta he määrättömästi pöyhkeilevät ja ylvästelevät, nimittäin se, että he muka ovat syntyneet maailman korkeimmista ihmisistä, Aabrahamista, Saarasta, Iisakista, Rebekasta, Jaakobista ja kahdestatoista patriarkasta ja edelleen Israelin pyhästä kansasta, kuten myös Paavali Room. 9:5 tunnustaa ja sanoo: ”Quorum patres”, se on, ”heidän ovat isät, ja heistä on Kristus ihmisyytensä puolesta syntyisin” jne., ja Kristus itse sanoo Joh. 4:22: ”Pelastus on juutalaisista.” Siitä syystä he kerskuvat olevansa jaloimpia, niin, ainoita jaloja ihmisiä maan päällä. Me (gojim) olemme muka heihin verraten pakanoita, emmekä heidän silmissään edes ihmisiä, vaan tuskin sen arvoisia, että he pitäisivät meitä viheliäisten matojen vertaisina. Sillä me emme ole tuota korkeaa, jaloa sukuperää, heimoa, syntyä ja perua. Tämä on minun mielipiteeni mukaan eräs heidän uhmansa ja ylvästelynsä huomatuimmista ja voimakkaimmista perustuksista.

   Sen vuoksi on Jumalan heitä kärsittävä heidän kouluissaan, rukouksissaan, lauluissaan, opeissaan ja koko heidän elämässään. Siellä he tulevat Hänen eteensä ja kiusaavat Häntä kovin (puhuakseni näin Jumalasta inhimillisellä tavalla). Siellä Hänen on kuultava, miten he kerskuvat ja kiittävät Jumalaa siitä, että Hän on heidät erottanut pakanoista ja antanut heidän syntyä pyhistä isistä ja valinnut heidät omaksi pyhäksi kansakseen jne. Ja tällä sukuperän ja lihallisen isistä syntymisen ylistyksellä ei ole mitään mittaa eikä määrää.

   Vielä lisäksi, että heidän raivokas, hullu ja typerä mielettömyytensä olisi täydellinen, he ylistävät ja kiittävät Jumalaa ensiksikin siitä, että heidät on luotu ihmisiksi eikä eläimiksi, toiseksi, että he ovat Israelin kansaa eikä gojim (pakanoita), kolmanneksi, että heidät on luotu miehiksi eikä naisiksi. Sellaista narrimaisuutta he eivät ole saaneet Israelilta, vaan pakanoilta. Sillä historioissa kerrotaan, että kreikkalainen Platon on joka päivä sillä tavalla kiittänyt ja ylistänyt Jumalaa. Onko muuten tällaista puhetapaa ja jumalanpilkkaa pidettävä Jumalan kunnioittamisena? Sillä samainen Platon ylisti jumaliaan myös näiden kolmen asian johdosta, nimittäin, että hän oli ihminen eikä eläin, mies eikä nainen, kreikkalainen eikä muukalainen tai barbaari. Tämä on narrin ylistystä ja jumalanpilkkaajan barbaarin kiitosta: samanlaista kuin jos valaat uskottelisivat olevansa yksin ihmisiä, koko muun maailman ollessa niihin verraten pelkkiä hirviöitä tai ankkoja tai hiiriä.

   Niin, Israelin syntyperän ja heimon mainetta heiltä ei voi kukaan kieltää. Vanhassa Testamentissa he ovat sen vuoksi (tätä ei kukaan juutalainen käsitä) monta taistelua sodissa hävinneet. Kaikki profeetat ovat heitä sen vuoksi nuhdelleet (sillä se on ylvästelevää, lihallista julkeutta, jossa ei ole mitään henkeä eikä uskoa). Mutta heitä on myös sen vuoksi murhattu ja vainottu. Pyhä Johannes Kastaja nuhteli heitä siitä syystä ankarasti ja sanoi: ”Älkää luulko voivanne kerskua, että olette Aabrahamin siementä, sillä minä sanon teille, että Jumala voi näistä kivistä herättää lapsia Aabrahamille”. Johannes ei nimittänyt heitä Israelin lapsiksi, vaan kyykäärmeiden sikiöiksi. Mutta oi, tämä oli Israelin jalolle suvulle aivan liikaa, ja he sanoivat, että hänessä on perkele. Samoin Herrammekin nimittää heitä kyykäärmeiden sikiöiksi, kuten Joh. 8:39,44: ”Jos olisitte Aabrahamin lapsia, niin tekisitte Aabrahamin tekoja.” ”Te olette isästä perkeleestä ja isänne himoja te tahdotte noudattaa!” He eivät sietäneet sitä, että heidän piti olla perkeleen eikä Aabrahamin lapsia, yhtä vähän kuin he nytkään voivat sitä sietää. Siellä, missä heidän on luovuttava tästä maineesta ja perustuksesta, täytyy heidän kaikkien asioittensa, jotka jaloon sukuperään nojaavat, sortua ja muuttua toiseksi.

   Luulen, että kun heidän Messiaansa (jota he toivovat) tulisi ja tämän heidän perustuksensa ja kerskumisensa kumoaisi, niin he varmaankin ristiinnaulitsisivat hänet ja pilkkaisivat häntä seitsemän kertaa vihaisemmin kuin mitä he ovat tehneet meidän Messiaallemme. He tulisivat sanomaan, ettei hän ollut oikea Messias, vaan väärä perkele. Sillä he ovat Messiaansa kuvitelleet itselleen sellaiseksi, että hän tulisi vahvistamaan ja korottamaan sellaisen lihallisen, ylvästelevän suku- ja heimoylimystön itserakkautta. Se on niin paljon, kuin että hänen pitäisi auttaa heitä Jumalan ja Hänen luotujensa pilkkaamisessa ja pilkallisessa halveksimisessa, kuten naishenkilöiden, jotka ovat ihmisiä ja Jumalan kuvia yhtä hyvin kuin mekin, ja lisäksi meidän lihaamme ja vertamme, äitejämme, sisariamme, tyttäriämme, vaimojamme jne. He eivät (edellä mainitun kolmiosaisen kiitosrukouksen mukaan) pidä Saaraa (naisena) niin jalona kuin Aabrahamia (miehenä). Ehkäpä he tahtovat lukea itselleen kunniaksi, että he ovat puoliksi jaloa, jalosta isästä, ja puoleksi alhaista, alhaisesta äidistä lähtenyttä syntyperää. Mutta annettakoon heidän pitää narrimaisuutensa ja houkkamaisuutensa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  3. Kannattaa lukea:

   Edelleen, vaikka juutalaiset olisivat seitsemän kertaa sokeampia, niin – jos mahdollista – heidän täytyy toki se havaita, että Esau tai Edom on ruumiillisen syntyperänsä vuoksi yhtä jalo kuin Jaakob, koska hän ei ainoastaan ole saman isän, Iisakin, ja saman äidin, Rebekan, poika, vaan myös esikoispoika, mikä oli siihen aikaan suurinta ylimyksellisyyttä muiden lasten joukossa. Mitä häntä on nyt tämä samanlainen syntyperä auttanut, myöskin esikoisuus, minkä johdosta hän oli paljon jalompi kuin Jaakob? Kuitenkaan häntä ei ole laskettu Jumalan kansaan kuuluvaksi, vaikka Aabraham oli yhtä hyvin hänen isoisänsä ja Saara hänen isoäitinsä kuin Jaakobinkin, ja esikoisuuden ansiosta paljon paremminkin kuin Jaakobin. Ja toiselta puolen, Aabrahamin itsensä ja Saaran täytyi pitää häntä pojanpoikanaan, poikansa Iisakin ja Rebekan poikana ja lisäksi ensimmäisenä ja jaloimpana poikana, mutta Jaakobia vähempiarvoisena. Sano nyt tästä minulle, mitä on lihallinen syntyperä tai sukuylemmyys Aabrahamista alkaen auttanut?

   Ja jos tässä tahdottaisiin sanoa syyksi, että Esau oli tullut pahaksi ja hän sen vuoksi oli menettänyt tämän kunnian jne., niin siihen on ensiksi vastattava: me puhumme nyt siitä, kelpaako pelkkä syntyperä Jumalalle, niin että sen ansiosta voitaisiin olla Jumalan kansaa tai sellaiseksi tulla? Jos se ei kelpaa, niin miksi sitten juutalaiset siitä niin suuresti kerskuvat toisille ihmislapsille? Mutta jos se kelpaa, niin miksi Jumala ei pidä siitä huolta niin ettei se mene myttyyn? Sillä jos Jumala pitäisi ruumiillisen syntyperän riittävänä siihen, että niiden pitää olla Hänen kansaansa, jotka syntyvät pyhistä isistä, niin Hän ei sallisi heidän tulla ilkeiksi, ettei Hän omaa kansaansa kadottaisi ja Hän itse tulisi epäjumalaksi. Mutta jos Hän antaa heidän tulla ilkeiksi, niin on varmaa, ettei Hän pidä syntyperää sellaisessa arvossa, että sen pitäisi tehdä tai tuottaa Hänelle jokin kansa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  4. Yhtä hyvin voivat murhamiehet ja huorat, varkaat ja heittiöt ja kaikki pahat ihmiset kerskua olevansa Jumalan pyhää valittua kansaa, koska heillä on Hänen sanansa ja he tietävät, että heidän on Häntä pelättävä ja oltava Hänelle kuuliaisia, Häntä rakastettava ja palveltava, Hänen nimeänsä kunnioitettava, ei murhattava, ei tehtävä aviorikoksia, ei varastettava eikä tehtävä pahaa. Sillä jos heillä ei olisi Hänen pyhää, oikeata sanaansa, niin he eivät voisi tehdä syntiä. Mutta kun he nyt tekevät syntiä ja tulevat kirotuiksi, niin on varmaa, että heillä on Jumalan pyhä, oikea sana, jota vastaan he tekevät syntiä. Antaa heidän sitten kerskata kuten juutalaisten, että Jumala on heidät lakinsa kautta pyhittänyt ja valinnut erikoiseksi kansaksi ennen kaikkia ihmisiä. Juuri samanlaista ylistämistä on myöskin se, kun juutalaiset kouluissaan kerskuvat sekä ylistävät ja kiittävät Jumalaa siitä, että Hän on lakinsa kautta heidät pyhittänyt ja tehnyt erikoiseksi kansaksi, niin että he hyvinkin tietävät, etteivät he pidä siitä mitään, vaan ovat täynnä ylimielisyyttä, kateutta, koronkiskomista. ahneutta ja kaikkea pahuutta, ja kaikkein enimmän ne, jotka rukouksissaan tahtovat olla hyvin hartaita ja pyhiä. Sillä he ovat niin sokeita, etteivät he ainoastaan harjoita koronkiskomista (muista paheista puhumattakaan), vaan opettavat sitä oikeutena, jonka Jumala on heille Mooseksen kautta antanut, missä he, niin kuin kaikissa muissakin kohdissa, häpeällisesti tekevät Jumalan valehtelijaksi. Mutta nyt ei ole aika puhua siitä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  5. Perkele kaikkine enkeleineen on niin villinnyt tämän kansan, että se Jumalan edessä aina kerskuu ulkonaisilla asioillaan, lahjoillaan, töillään ja teoillaan, se on: uhraa tyhjät kuoret ilman sisusta. Niihin nyt Jumalan pitäisi katsoa ja pitää heitä sen vuoksi kansanaan, korottaa ja siunata ylitse kaikkien pakanoiden. Mutta että Hän tahtoo, että he pitävät Hänen käskynsä ja pitävät Häntä Jumalanaan, sitä he eivät pidä minään. Niin tapahtuu sitten Mooseksen sanan mukaan: ”Kun he eivät pidä minua Jumalanaan, niin en minäkään pidä heitä kansanani”, tai kuten myös Hosean, Hoos. 1:9 kohdassa sanotaan: ”Te ette ole minun kansani, enkä minä ole teidän Jumalanne.”

   Ja ellei Jumala olisi antanut hävittää Jerusalemin kaupunkia, ajanut heitä pois maasta, vaan olisi jälkeenkinpäin pysyttänyt heidät kuten ennenkin, niin kukaan ei olisi voinut väittää, etteivät he olisi Jumalan kansa, koska heillä olisi vielä temppeli, kaupunki ja maa, huolimatta siitä, miten tottelemattomia ja uppiniskaisia ihmisiä he olisivatkin, vaikka joka päivä olisi satanut pelkkiä profeettoja ja siellä olisi seisonut tuhat Moosesta ja huutanut: te ette ole Jumalan kansa, sillä te olette Jumalalle tottelemattomia ja uppiniskaisia. He eivät voi vielä nytkään jättää mieletöntä, raivoisaa kerskumistaan, että he muka ovat Jumalan kansa, vaikka he nyt lähes 1500 vuotta ovat olleet maanpakoon ajettuna, hävitettynä ja alttiina perikadolle. He toivovat vielä pääsevänsä sinne takaisin omien ansioittensa perusteella. Sillä heillähän ei ole siitä mitään lupausta, jolla he voisivat lohduttautua, paitsi mitä he eksyttävästä pimeydestään käsin Raamatun kirjoituksia väärentävät.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Myös EU:n perustajaisä Richard Coudenhove Kalergi oli nostamassa juutalaisia tulevaisuuden aateliksi ja herraroduksi jo 1920 luvun alussa.

  Lukekaa vaikka hänen Praktischer idealismus teoksensa. Tai asiasta kertova bloggaus

  http://vilaurio.blogspot.fi/2008/02/suomen-tuhoamisohjelma.html

  Kyseessä ei varsinaisesti ole mikään salainen asia vaan se toteutuu silmiemme edessä, mutta siitä ei vain kirjoiteta. Ja suurin osa ihmisistä on semmoisia sokeita lampaita jotka eivät vaivaudu ajattelemaan omilla aivoilla ja tarkistamaan faktoja kiihkottomasti. Lainaukset siis voi tarkistaa tuosta aivan itse. Esim sivulla 54 kutsutaan juutalaisia ”Herrenvolk” sanalla. Se on ihan oikeasti kirjoitettu kirja eikä mitään propagandaa.

  http://archive.org/stream/PraktischerIdealismus1925/PraktischerIdealismus#page/n0/mode/2up

  Tässä vakuuttava värillinen skannaus ko. kirjan Adel osiosta, Toronton yliopiston kirjastosta. Siis Adel tarkoittaa aatelia, siis tässä yhteydessä juutalaisaatelia. Kaikki mitä Saksassa tapahtui 30-40 luvuilla oli vastareaktio tuolle.

  http://archive.org/stream/Coudenhove-Kalergi-Adel/Coudenhove-kalergiRichard-Adel192256S.Scan-text#page/n3/mode/2up

  Suomessa taitaa ola vain Itsenäisyyspuolue joka ei ole noiden talmudistien kontrollissa. Persut on.

  Aina kun poliitikot sanovat että ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ottaa lisää velkaa tai yksityistää tai pakkokansanvälistää niin nuo kaikki lähtevät IMF:n lainaehdoista. Siis tuo on kasaari/feikki/ääri-juutalaisten laitos. Samoin kustantamot ovat samoissa käsissä. Tornadoa ei niin helposti huomaa jos on sen sisällä.

  On muuten useita hienoja juutalaisia jotka myös vastustavat tuota maailman dominanssi pyrkimystä. Kuten Gilad Atzmon, Israel Shahak jne.. ajatus maailman herruudesta on sisäänkirjoitettu fundamentaaliseen juutalaisuskoon. Samoin kuin henkilökohtaisen valaistumisen tavoittelu buddhalaisuuteen ja Kristuksen kautta pelastuminen Kristinuskoon jne. Sen tuominen esiin ole mitään vainoharhaista salaliittoteoriaroskaa.Hehän odottavat jumalan valittuina maallisen Messiaansa paluuta ja sitten messiaaniset(sionisti) kristityt luulevat sen olevan Jeesuksen toinen tuleminen ja kannattavat Israelia vaikka kyseessä on Raamatullisesti Anti-Kristus. Väärä rauhan julistaja kun kansat ja maat on saatu ykseytettyä. Suomenkin Chabd Lubavitch sivuilla tuosta ”maailman ykseytymisestä” (siis poliittisesti vallan keskittämisestä joka näkyy silmiemme edessä) ja ”messiaan tulosta” kirjoitetaan. Ihan rukoilevat sitä. ”Tikkun olam” on se heidän jumalainen oikeutus ”korjata maailmaa”, joka toteutuu niinkin perverssillä tavalla kuin velkorjuutuksella. Siinä mielessä on ihan sama ovatko Sionin viisaiden pöytäkirjat aitoja vai väärennöksiä kun asiat tapahtuvat silmiemme edessä joka päivä.

  http://www.lubavitch.fi/library/article_cdo/aid/1912115/jewish/Do-the-Jewish-People-Still-Expect-a-Messiah.htm

  Tämä video voi räjäyttää tajunnan jos on avoin mieli..kaikki on tarkkaan dokumentoitu juutalaisista lähteistä.

  http://www.youtube.com/watch?v=FJjSzXkm55o

  Ex-jengiläinen Benjamin Freedman on puhunut asiasta myös 1961 puheessaan. Löytyy Youtubesta.

  Lähi-itään saataisiin rauha jos juutalaiset muuttaisivat Australiaan kuten eräs Australialainen juutalaisjärjestö on ehdottanut. Siellä on samantyyppinen ilmasto ja lääniä riittää ja tulokkaiden taidoille olisi kysyntää. Typerää kinastella pienestä lämpäreestä jossain Välimeren nurkassa joka on niin kiistanalainen asia, että ei tule varmasti koskaan ratkeamaan kummankin osapuolen kansojen ääri-ryhmien luonteen tietäen. Maasta kiistelemisen sijaan voisivat vaikka meditoida ja mennä itseensä ja ymmärtää, että ei ole pyhiä paikkoja tai maita. Todellinen pyhyys voi tapahtua vain elävien entiteettien välillä. Jos juutalaiset ovat kerran niin ylempää rotua ja jaloa jumalaista kansaa mielestään niin silloin heidän tulisi väistää ja katkaista koston kierre. Heillä on paremmat taloudelliset edellytykset. Ovat itse tehneet itsestään eristetyn ja syrjityn väen perinnäissääntöjen ja ideologiansa johdosta viimeisen 3000 vuoden aikana. Kukaan ei pitä porukasta joka pitää itseään sisäsyntyisesti valittuna kansana. No, tuollainen väistäminen olisi tietty ”heikkouden” merkki ja liian kristillinen tapa kovan linjan sionisteille.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Hei ihmiset!

  Nyky tekniikalla kieliäkin taitamaton voi lukea Juutalaisten pyhää TALMUDIA. Ihan ymmärrettävästi omalla kielellään! Lue siis hyvä ihminen ja kommentoi ja ennen kaikkea perusta käsityksesi vasta kun olet lukenut Juutalaisten itse kirjoittamia kirjoituksia, joita opetetaan tänäkin päivänä KAIKISSA Rabbiinisissa juutalais uskon lahkoissa. Ja Juutalaiset olivat ne jotka eivät hyväksyneet Jeesusta messiaaksi vain ristiin naulitsivat hänet. Ja kertovat hänen upotetun sian ja koirien ulosteeseen…jne.

  http://www.sacred-texts.com/jud/talmud.htm

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Uskomatonta soopaa koko lehti/ nämä keskustelupalstat täynnä. Eksyin ja nauroin, kuinka yksisilmäisiä jutun kertojia täällä on! Vai että salaliittoja ja huijausta lähes kaikki onkin! Ja juutalaisia ei tapettu eikä kuussa käyty….
  Aikuisten oikeesti, ootteko tosissanne höpötystenne kanssa?

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
 10. Täällä Kärkkäisen propagandasivustolla vaikuttaa pari harhaista natsismiin taipuvaista foliohattua, mm. Repe ja Jussi. Ja siinä kaikki. Ette edusta kuin murto-osaa suomalaisten mielipiteestä, mutta verbaali masturbaationne viihdyttää ilmiselvästi teitä itseänne.
  Käynti näillä sivuilla todistaa, että mielenterveystyö avohoitona voi kanavoida potilaiden harhat kirjalliseenkin muotoon. Mutta voimia teille Repe ja muu jugend, tarkistakaa toki välillä, ettei lääkityksenne enää pahemmin luisu vituralleen.
  Heil Hitler, Meil Repe !

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. No mielipide nyt sitten tähänkin:

  Voi jumalauta mitä paskaa. Ei tätä kukaan tosissaan ota, paitsi sekopääuskovaiset ja ääri-mormonit.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Jumala ja Jeesus, Jeesus ja Jumala, raamattu sitä ja raamattu tätä. Mitenhän olisi välillä ihminen ja omatunto sekä oma järki?
  Mitähän ” Jumalaa ” nuo juutalaiset palvovat jotka ovat Jumalan hylkäämää kansaa? He tekivät kullasta patsaan ja palvovat kultaa. Onko olemassa köyhää juutalaista?
  En ole antisemitisti mutta tuo kommentoija ei tiedä yhtään mistä puhuu ja elää jossain ” Kuplassa ”. Juutalaisethan kontrolloivat nykyään maailmaa, ja varsinkin rahamaailmaa, ja tekevät hirvittäviä rikoksia ihmiskuntaa vastaan. Siitä on netissä niin paljon todisteita että ihan turha kiistää sitä.

  Kaikkihan jo tietävät että raamattu on suurilta osin huijausta ja on tehty harhauttaakseen ihmisiä.
  Kuten eräs vanha Amerikan intiaani sanoi että ” eri uskontoja pitää kunnioittaa mutta ne pitä kiertää kaukaa ”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Aina tulee juutalaisista herjaamaan ihmisiä totuuden sanomisesta. Kaikkien pitäs herätä ja tajuta et israel on jenkkien kanssa ne oikeet terroristit. Jenkkien verorahoja menee Israelin puolustusvoimille joka vuos 80miljardii $. Kaikki ne jotka uskoo kaiken mitä uutiset tai historiankirjat sanoo, ei ole mitenkään perillä maailman kieroudesta.
  Ps:musta on tullu suuri Vladimir Putin fani! Se haluis oikeesti pelastaa maailman ja se on ainoa joka uskaltaa puhua NWO:ta ja sodanlietsontaa vastaan! Go Putin

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Miksi hän sitten perustaa holohoax-museoita ja kieltää pian holohoaxereiden epäilemisen ja ylipäätään kaiken revisionismin? Samat vihapuhelait siellä jyräävät ja rokottajat. Putin on juutalainen oligarkki ja hänen mukanaan maassa ovat vallan ottaneet lubavich-juutalaiset. Putin ja muut juutalaisoligarkit ryöstävät koko ajan lisää mammonaa ja kohta kukaan muu ei omista mitään. FSB auttaa tässä. Varat siirtyvät ulkomaille kuten aina ennenkin.

   Uskomatonta typeryyttä tämä putinismi, kun siellä ihan avoimesti juutalaisoligarkkien bäckmanit hoitavat propagandan ja samat luottojuutalaiset ovat perustaneet esim. järjestön ”maailma ilman natsismia”. Venäjä tukee antifasisteja eli se on edelleen bolsujen asialla.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Baruchin YK:ssa ja kansainliitossa aiemmin oli juurikin tarkoitus olla bolshevikit mukana. Se oli nimenomaan NWO-visio. Putinin propagandassa on väläytelty NWO-sanaa juuri tarkoituksena saada kaikki kuppikunnat kelkkaansa juutalaisohjaukseen. RT:n lellikki Alex Jones harrastaa sanan viljelemistä myös kovasti.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat