”Kansalaisten seuranta on kansan parhaaksi” Vai onko?

Haluatteko tietää, miten vallankumoukset saavat alkunsa? Siksi että vähän kerrallaan asiat muuttuvat huonommiksi ja huonommiksi. Mutta se mitä tapahtuu nyt, on jotain todella suurta. Tämä on avaintekijä. Tämä sallii heidän tietävän kaiken, mitä heidän tarvitsee tietää saavuttaakseen täyden kontrollin. Se tosiasia, että he ovat juuri toteuttamassa sen, todistaa heidän olevan juuri sellaisia ihmisiä, jotka käyttäisivät täydellistä hallintaa kuvaamillani tavoin. Maassa, jossa asun, he sanoivat myös sen olevan kansan parhaaksi. He sanoivat samoin Neuvosto-Venäjällä. Samoin Itä-Saksassa. Todellisuudessa samaa tekosyytä on käytetty aina kaikkien seurantaan, mutta se ei ole vielä KOSKAAN ollut totuus.

Ehkä Obama ei toteuta sitä. Ehkä seuraava tyyppi ei toteuta sitä, tai sitä seuraava. Ehkä tämä tarina ei kerro teistä. Ehkä se tapahtuu 10 tai 20 vuoden päästä, seuraavan suuren sodan aikaan, tai seuraavan suuren hyökkäyksen jälkeen. Ehkä se tapahtuu lapsillenne. Sitä ei voi vielä tietää. Mutta sen tiedämme varmuudella, että juuri nyt meillä on valinnan mahdollisuus. Annammeko tämän tapahtua vai ei? Haluammeko tällaisen vallan olla olemassa vai ei?

Tämän on kirjoittanut Lähi-idässä asuva lukija, joka on selvinnyt totalitaristisesta diktatuurista ja valvontavaltiosta:

Asun valtiossa, jota pidetään yleisesti diktatuurina, yhdessä arabikevään maista. Olen elänyt läpi ulkonaliikkumiskieltojen ja nähnyt seuraukset valvonnasta ja seurannasta, jollainen on juuri paljastumassa Yhdysvalloissa. Nämä ihmiset, jotka puhuvat täällä liikkumisrajoituksista, eivät ymmärrä, miltä ulkonaliikkumiskielto todellisuudessa TUNTUU. Se ei ole sitä, että joutuu pysyttelemään sisätiloissa ja sen aiheuttamia käytännön tilanteita. Siinä on kyse tunteen luomisesta, että jokainen ja kaikkialla tarkkailee sinua. Valtion näkökulmasta tämän valvonnan tarkoitus on hallita valtion vihollisia, ei terroristeja, vaan ihmisiä jotka kerääntyvät yhteen ideoiden ja ajatusten ympärille, jotka voisivat horjuttaa nykytilannetta. Ne voisivat olla uskonnollisia aatteita tai ryhmiä, jotka ovat valtion mielestä liian hyviä teknologian taitajia. Kaiken kattava valvonta tekee näiden ihmisten tunnistamisen todella helpoksi, ja samalla heidän hallitsemisen.

Otetaan esimerkiksi opiskelija, joka liittyy erääseen ryhmään, joka haluaa lopettaa karjanhoidon menetelmät, joissa satutetaan eläimiä. Ryhmä suunnittelee toimintaa ja lähtee osoittamaan mieltään näitä käytäntöjä vastaan. Odottamatta mielenosoitus on jättimäisen suuri. Kukaan ei osannut odottaa sellaista, opiskelija oli mukana vain huvikseen. Mutta nyt jokainen paikalla ollut on epäilyksen alainen. Vaikka jokaisella oli teknisesti ottaen oikeus osoittaa mieltään, ovat he kaikki nyt vaarallisen henkilön maineessa.

1) Tällä uudella valvonnan ja seurannan teknologialla hallituksen ei tarvitse pistää opiskelijaa vankilaan. He voivat tehdä jotain paljon pahempaa. He voivat lähettää sähköpostilla vaikka yksityisen valokuvan, jonka opiskelija otti tyttöystävänsä kanssa. He voivat lähettää viestin, jossa uhkaavat kertoa opiskelijan isän huijaavan verotuksessa, tai saada hänelle potkut työpaikastaan. He kertovat, että opiskelijan tarvitsee vain kertoa muista ryhmän jäsenistä, niin isälle ei käy mitään. Opiskelijan täytyy raportoida kerran viikossa tiedoistaan ryhmästä, jonka jäsenistä on tullut jo ystäviä, tai muuten hänen isänsä menettää työnsä tai joutuu syytteeseen veronkierrosta. Opiskelijalla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ruveta ilmiantamaan ystäviään, ryhmän jäseniä ja heidän tekemisiään, pitääkseen isänsä töissä ja perheen luona.

2) Sanotaan, että ensimmäisen vaiheen toiminta jatkuu. Maassa on aika oudot oltavat, kaikki on todella omituista. Pian jostain ponnahtaa liike, valtava ja vakava liike, jossa ihmiset vaativat, ettei valtiolla saisi olla tällaista valtaa valvoa ja seurata kaikkea. Osa ihmisistä on ymmärtänyt, että kyseessä on valta, jolla on kauaskantoisia vaikutuksia. Uutisissa näkyy, miten mielenosoittajia vastaan käytetään kyynelkaasua, jossain ammutaan ihmisiä. Opiskelijan ystävät soittelevat hädissään. Opiskelija on peloissaan ja toteaa, ettei hän tällaista halunnut, hän ei tähän ryhtynyt. Opiskelija miettii hetken aikaa ja punnitsee vaihtoehtojaan. Hän päättää lopettaa ilmiantajan roolinsa, sillä huolimatta uhkauksista perhettään kohtaan, hän ei halua olla vastuussa kenenkään kuolemasta. Hän lopettaa raportoinnit, hän ei mene enää ryhmän tapaamisiin. Hän ei astu enää ulos ovesta ja yrittää olla katsomatta uutisia. Kolme päivää myöhemmin poliisi ilmestyy ovelle pidättämään häntä. Opiskelijan tietokone ja puhelin takavarikoidaan ja häntä hakataan. Kukaan ei voi auttaa, joten kaikki vain pysyvät hiljaa sivussa. Jokainen tietää, että puuttumalla asiaan joutuu seuraavaksi uhriksi. Tämä kaikki tapahtui maassa, jossa asun. Kyseessä ei ole vitsi.

3) Opiskelijalla ei ole mitään käsitystä, kuinka kauan hän oli pidätettynä. Hän näki kauheuksia, mutta useimmiten hän kuuli vain huutoja, ihmisiä anelemassa kuolemaa, outoja ääniä, joita hän ei ollut koskaan aiemmin kuullut. Opiskelijalla oli kuitenkin onnea. Häntä potkittiin joka kerta, kun hänelle heitettiin homeista ruokaa, mutta kukaan ei antanut sähköä, kukaan ei raiskannut. Ainakaan hän ei muista sellaista tapahtuneen. Toisinaan hänelle annettiin pillereitä, minkä jälkeen hän ei voinut olla varma tapahtumista. Rehellisesti sanottuna joskus nuo pillerit olivat päivän kohokohta, sillä ainakaan niiden jälkeen opiskelijan ei tarvinnut tuntea mitään. Hänellä on arpia kaltoin kohtelusta. Hän on oppinut, että kidutus on nykyään arkista. Mutta jokaista, joka lataa nettiin kuvia tai videoita näistä kidutuksista, pidetään vuotajana, uhkana kansalliselle turvallisuudelle. Melko pian haava, jonka opiskelija sai vankilassa jalkaansa, alkaa näyttää todella pahalta, kenties tulehtuneelta. Vankilassa ei ollut lääkäriä tarjolla ja väkeä oli niin paljon, että kaikenlaiset pöpöt ovat mahdollisia. Opiskelija menee lääkäriin, mutta hän ei suostu ottamaan vastaan. Lääkäri tietää, että jos hän hoitaa opiskelijaa, valtio voi nähdä todisteet ja tietää hänen hoitaneen opiskelijaa. Jopa pelkkä soitto opiskelijalta lääkärin vastaanotolle aiheuttaa vierailun paikalliselta poliisilta.

Opiskelija päättää mennä kotiinsa ja vierailla vanhempien luona. Ehkä he voivat auttaa, sillä jalka on käymässä todella pahaksi. Hän saapuu vanhempien kotiin, mutta ketään ei ole paikalla. Heitä ei voi mitenkään tavoittaa, yritti vaikka mitä. Naapuri vetää opiskelijan sivuun ja kuiskaa pikaisesti, että opiskelijan vanhemmat pidätettiin kolme viikkoa sitten, eikä heitä ole sen koommin näkynyt. Opiskelija muistaa hämärästi kertoneensa vanhemmilleen puhelimessa menevänsä siihen mielenosoitukseen. Edes pikkuveli ei ole paikalla.

4) Opiskelija ihmettelee, tapahtuuko tämä kaikki todella. Hän katsoo uutisia, urheilutuloksia ja viihdeuutisia. Kaikki on kuin mikään ei olisi pielessä. Mitä ihmettä oikein tapahtuu? Joku tuntematon virnuilee opiskelijan lukiessa lehteä. Opiskelijalla napsahtaa ja hän alkaa huutaa tuntemattomalle: ”Haista p***a, äijä, etkö sä nää, että mulla on hel**tin haava jalassa?!” Ja tuntematon sanoo: ”Sorry. En vain tiennyt, että kukaan enää lukee lehtiä.” Oikeita journalisteja ei ole ollut enää kuukausiin. He ovat kaikki vankilassa.

Jokainen ulkona liikkuva on hyvin peloissaan. Kukaan ei uskalla puhua muille, koska kukaan ei tiedä, ketkä raportoivat valtiolle. Hitto vie, opiskelija itse raportoi valtiolle vielä vähän aikaa sitten. Ehkä he vain haluavat lapsensa pystyvän käymään koulunsa loppuun. Ehkä he haluavat pitää oman työnsä. Ehkä he ovat sairaita ja haluavat pystyä käymään lääkärissä. Aina on jokin yksinkertainen syy. Hyvät ihmiset tekevät aina pahoja asioita yksinkertaisista syistä.

Opiskelija haluaa protestoida. Hän haluaa perheensä takaisin. Hän tarvitsee hoitoa jalallensa. Tämä kaikki on paljon pahempaa, kuin mitä hän ikinä halusi. Kaikki alkoi vain siitä, kun opiskelija halusi karjaa kohdeltavan paremmin. Nyt häntä pidetään käytännössä terroristina ja kaikki hänen ympärillään saattavat raportoida hänestä valtiolle. Opiskelija ei voi käyttää puhelinta tai sähköpostia. Hän ei voi saada töitä. Hän ei voi edes luottaa kasvokkain tapaamiinsa ihmisiin. Jokaisessa kadunkulmassa on aseistettuja ihmisiä. He ovat yhtä peloissaan kuin kaikki muutkin. He vain eivät halua menettää työtään. He eivät halua leimautua pettureiksi.

Kaikki tämä tapahtui maassa, jossa asun.

Haluatteko tietää, miten vallankumoukset saavat alkunsa? Koska vähän kerrallaan asiat muuttuvat huonommiksi ja huonommiksi. Mutta se mitä tapahtuu nyt, on jotain todella suurta. Tämä on avaintekijä. Tämä sallii heidän tietävän kaiken, mitä heidän tarvitsee tietää saavuttaakseen täyden kontrollin. Se tosiasia, että he ovat juuri toteuttamassa sen, todistaa heidän olevan juuri sellaisia ihmisiä, jotka käyttäisivät täydellistä hallintaa kuvaamillani tavoin. Maassa, jossa asun, he sanoivat myös sen olevan kansan parhaaksi. He sanoivat samoin Neuvosto-Venäjällä. Samoin Itä-Saksassa. Todellisuudessa samaa tekosyytä on käytetty aina kaikkien seurantaan, mutta se ei ole vielä KOSKAAN ollut totuus.

Ehkä Obama ei toteuta sitä. Ehkä seuraava tyyppi ei toteuta sitä, tai sitä seuraava. Ehkä tämä tarina ei kerro teistä. Ehkä se tapahtuu 10 tai 20 vuoden päästä, seuraavan suuren sodan aikaan, tai seuraavan suuren hyökkäyksen jälkeen. Ehkä se tapahtuu lapsillenne. Sitä ei voi vielä tietää. Mutta sen tiedämme varmuudella, että juuri nyt meillä on valinnan mahdollisuus. Annammeko tämän tapahtua vai ei? Haluammeko tällaisen vallan olla olemassa vai ei?

Tiedättekö, se asia, joka minua raivostuttaa eniten, on se että kasvoin koulussa, jossa vannottiin uskollisuuden vala Yhdysvaltain lipulle. Minulle opetettiin Yhdysvaltojen tarkoittavan ”vapautta ja oikeutta kaikille”. Vanhemmiten oppii, että Yhdysvalloissa tuo lause pohjautuu perustuslakiin. Se kertoo meille, mitä vapaus ja oikeus ovat. Valtio juuri rikkoi tuota ihannetta vastaan. Jos siis valtio ei edusta enää vapautta ja oikeutta, niin mitä se sitten edustaa? Turvallisuutta?

Kysykää itseltänne, tuossa edellä kertomassani, kuulostaako siltä, että kukaan olisi turvassa?

En keksinyt mitään itse. Nämä asiat tapahtuivat tuntemilleni ihmisille. Meillä oli tapana ajatella, ettei se voisi tapahtua Amerikassa. Mutta arvatkaa mitä. Se on alkanut jo tapahtua.

Minua itse asiassa ärsyttää suunnattomasti, kun ihmiset sanovat: ”Ei minulla ole mitään salattavaa. Antaa heidän lukea kaikki.” Niillä jotka sanovat näin, ei ole aavistustakaan siitä, mitä he ovat aiheuttamassa. He ovat naiiveja. Meidän pitää kuunnella ihmisiä muista maista, jotka selvästi kertovat tämän olevan kamala, kamala merkki ja on aika nousta ja sanoa ”EI”.

Alkuperäinen artikkeli: http://www.silverdoctors.com/in-my-country-they-claimed-surveillance-was-for-the-safety-of-the-people-same-in-soviet-russia-same-in-east-germany/

30 kommenttia

 1. Katsokaapas youtubesta Saksalainen keskusteluohjelma jossa aiheesta keskustellaan Merkine urkinnan seurauksena. Videon saa näkymään kun menee sivuille ja hakupalkkii laittaa tekstin ”Günther Jauch Handy Alarm im ´machtlos gegen Amerikas Spitzel”. Sen jälkeen tulee vain yksi video. Jos videolle koittaa suoraan, se on bannattu. Ja ehkä syystäkin.

  Keskustelun aikana selviää miten Amerikan yhdysvaltojen edustaja sanoo että ihmiset ovat naiveja jos luulevat ettei heidän puheluitaan kuunella ja viestejään lueta. Hän sanoo sitä suoraan tyhmyydeksi. Ihmisten pitää ymmärtää että heidän puhelunsa kuunnellaan, vietit luetaan ja tieokoneiden tiedostot kopioidaan terrorismi uhan nimissä. Sen tekee USA ja NSA ja monet muut. Myös Facebook, Microsoft, google, wikipedia jne. asentavat ohjelmia ja käyttävät takaportteja hyväkseen kopioidakseen kaiken tiedon mitä käyttäjän profiilin alla on.

  Suomessakin on kehitetty noita takaportteja ja muistipaikkoja joihin voi tallentaa ohjelmia. Mutta niistä ei täälä ole puhuttu juuri mitään. Nokia ei niistä tiedä ja siksi onkin hyvä että asia tulee Saksalaisten kautta ilmi. Muutoin täälä koko asia olisivaiettu kuoliaaksi. Merkine tapauksessa edes kännykän kryptaus ei auta, koska ohjelmat ja takaportit avataan sinne selkokieloiselle puolelle, ennen kyptausta.Käyttöjärjestelmän alle.

  Loppupuolella on demo siitä miten netistä ostetulla ohjelmalla on seurattu yhtä puhelinta. Sen kulkureittiä, puheluita ja valokuvia. Ja ohjelma on ostettu 100$ netistä. Eli, jos tavallinen kadun tallaaja saa sen noin halvalla, niin mitä sitten iso veli pystyykään tekemään?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Tässäpä taas lukemisen arvoinen artikkeli. Tästä löytyy varmaan ihan kongreettista asiaa myös täällä meidän ”lintukodossa” parhaillaan meneillään olevista KANSAN PARHAAKSI tapahtuvista asioista. Mielipuoliselta toiminnalta vaikuttavaa tekstiä, että voiko tällainen olla edes mahdollista ja totta, mutta kyllä tämä on täysin mahdollista. Tähän voisi vielä lisätä RAUNI LEENA LUUKANEN KILDE kertomukset HEIKELÄ KORPORAATIO videohaastattelun. Liippaa vähän tätä kyseistä artikkelia mitä kaikkea voi tapahtua ja tapahtuu!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Suomessa eliitti on ajanut autoveron siirtämistä gps-pohjaiseksi verotukseksi. Alla oleva juttu kappaleessa ”Työpaikat kasautuvat” valottaa eliitin tarkoitusperiä gps-seurannan osalta. Maailman eliitti on sopimnut YK:n puitteissa, että jokainen ihminen on tagitettava gps-paikantimella, jotta ”väärä”-aineisto tai ns. terroristit ja heitä tukevat ihmiset saadaan eliminoitua.

  gps-pohjainen autoverotus on tarkoitettu ihmisille ”helposti hyväksyttäväksi muodoksi” jatkuvalle seurannalle, jota tulevaisuudessa voidaan laajentaa mihin tarkoituksiin.

  Lainattu: tekniikkatalous.fi 6.11.2013
  Professori Mari Vaattovaara: Jokaisella kunnalla on ylimitoitetut maavarannot .

  Helsingin Yliopiston talousmaantieteen professorin Mari Vaattovaaran mielestä kaupunkisuunnittelua tehdään vanhentuneella periaatteella.

  Hänen mielestään kaupunkien todellinen kehittyminen ei enää tottele entisiä suunnitteluihanteita kuten 60-luvun malleja, jolloin lähtökohtana olivat keskus ja alakeskukset.

  -Mikä olisi nyt hyvä sijainti yhdyskuntasuunnittelun kannalta? Vaattovaara herätti kysymyksen Helsingissä järjestetyssä paikkatietotapahtumassa.

  Vastaamista vaikeuttaa hänen mukaansa yksi sokea piste eli ihmisen käyttäytymistavat. Esimerkiksi hyvien kestävän kehityksen periaatteiden on huomattu olevan ristiriidassa havaitun kehityksen kanssa.

  -Uuttamaata koskevat maakuntasuunnitelmatkin nojaavat sellaiseen ajatukseen, että meillä yhä on perinteisesti jäsennelty kaupunkiseutu. -Piirretään hienoja pampuloita mahtavan tietovarannon avulla, ja kuvitellaan, että ihmiset olisivat töissä näissä pampuloissa, Vaattovaara kuvailee.

  Työpaikat kasautuvat
  Hänen mukaansa työpaikat klusteroituvat, eivätkä ne enää sijaitse niissä paikoissa, joita on hahmoteltu kaupunkirakennemalleissa.

  – 80 prosenttia työpaikoista on muutamassa tiivistymässä. Kuntien suunnitelmissa työpaikat ovat enemmän hajallaan. Jok’ikisen kunnan maavarannot ovat näiden suunnitelmien vuoksi ylimitoitettuja. Ne eivät vastaa todellisuutta, eivätkä ainakaan kestävää kehitystä.

  Vaattovaaran mielestä paikkatiedon merkitys on vahvassa kasvussa. Vielä muutama vuosikymmen sitten kaikki yhteiskunnalliset tarkastelut tehtiin kansallisvaltion tasolla, ja se toimi.

  Nyt tilanne on Vaattovaaran mukaan toinen. Syntynyt työnjako ja globalisaatio syventää eriytymistä ja lisää alueellisten rakenteiden hienojakoisuutta.

  – Käytännössä nyt puolet Suomen kunnista kasvattaa väkeään ja toinen puoli vähentää. Muuttotappion raja valuu kohti etelää, Vaattovaara kiteyttää nykytilanteen.

  Paikkatiedolle oma klusteri
  Maanmittauslaitoksen pääjohtajan Arvo Kokkosen mukaan paikkatiedon merkitystä tulevaisuuden teknologiana kertoo sekin, että paikkatietojärjestelmät on otettu viralliseksi osaksi Yhdistyneiden kansakuntien toimintaa. -YK:hon ei ole otettu uusia toimielimiä tätä ennen 40 vuoteen.

  Paikkatietotapahtuman avanneen Kokkosen mukaan Suomeen ollaan myös rakentamassa omaa paikkatietoklusteria. Syyskuussa julkistetun kansallisen paikkatietostrategian uudistusehdotuksen mukaan Teknologiateollisuus ry:hyn on perustettu paikkatietoalan yritysten toiminnan kehittämiseksi yhteistyöryhmä, jonka nimeksi on annettu FLIC eli Finnish Location Information Cluster.

  – Tarkoitus on avata uusia uria ja löytää lisää vientipotentiaalia, Kokkonen sanoo.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. Ao. artikkeli selvittänee paremmin, mitä Illuminati, Bilderberg Jorma Ollila on ajamassa ”tulevaisuusnäkymä-Suomeenkin”. Olisi toivottavaa, että joku valtamediankin julkaisu uskaltaisi pistää kansalaisten luettavaksi mitä GPS-seuranta aikuisten oikeasti tarkoittaa.

  ”-And to really stick it into drivers even further, the costs for the GPS technology will be tacked onto the price of new cars – forcing Americans to pay for their own enslavement”!!!.

  Feds Consider Vehicle Location Tracking in New Cars
  The National Highway Traffic Safety Administration is spending the next couple of weeks mulling over its decision to install vehicle-to-vehicle communications – known as V2V for short – into new vehicles which would allow them to “talk” to each other through GPS data under the guise of “accident prevention,” according to ABC News.

  However, one official involved with the government study of the devices admitted that hackers could abuse the system to create mass havoc on the road.

  “Who has access and how do you secure the data?” David Wise of the Government Accountability Office asked.

  He even said that the V2V would rely on GPS data that can be used to easily track a vehicle – and thus the occupants inside.

  “Privacy is a real challenge,” Wise said.

  This is refreshing honesty from a government official.

  The fact that the V2V system could be hacked to cause high-speed pile-ups exposes the political lie that these devices were designed to prevent accidents. In fact, bureaucrats want the V2V installed in vehicles in order to track Americans like animals in another sick extension of the domestic spy grid pioneered by the NSA.

  With vehicle tracking, big government politicians could also accomplish their goal of taxing drivers by every mile driven.

  Lawmakers could even use this sort of technology to pass laws that allow local governments to mail drivers tickets for “recorded traffic violations” as they already do with red light cameras.

  And to really stick it into drivers even further, the costs for the GPS technology will be tacked onto the price of new cars – forcing Americans to pay for their own enslavement.

  Take a look at the following articles to see for yourself the hidden agenda behind the V2V technology:

  A black box in your car? Some see a source of tax revenue
  Richard Clarke: Hastings Accident “Consistent with a Car Cyber Attack
  GM’s OnStar now spying on your car for profit even after you unsubscribe?
  Brazilians will be forced to use RFID chips and GPS trackers in their cars
  Exclusive: Govt Documents Reveal DHS Domestic Spy Takeover
  South Carolina Police Grab Innocent Cell User’s Data Through ‘Tower Dump’

  This article was posted: Wednesday, January 1, 2014 at 3:29 pm

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Alku jo tuolla videolla on hyvin pelottava. Kaikki ei jää vain tuohon seurantaan. Kullä tässä on jo globaali Neuvostoliitto ovella. Pitänee katsoa loppuun. Toisesta ohjelmasta kuulin samalta mieheltä, kuinka ADL säätää jo lakena USA.ssa suoraan eikä vain lobbaa niitä.

  Pahinta on se, että vain viherkommarit eivät mainosta Agenda21:tä, vaan kaikki muutkin puolueet ajavat selvästitätä kauhistuttavaa juutlaista utopiaa.

  Muuten tuota autojen valvontaohjelmaa voi siis peukaloida ja syyttää autoilijaa ties mistä. Ja toiset kiertää kaiken systeemin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Vaihteeksi vähän kotimaista asiaa. 🙂

  Onko joku vaivautunut katsomaan televisiota viime aikoina? Ei kannata.

  On aivan infernaalisen käsittämätöntä, millaista totaalista soopaa sieltä tulee. Tyypillinen klo 21 jälkeinen ohjelmataulukko sisältää 80 % toisiaan toistavia amerikkalaisia roskasarjoja, jota voi kuvat vain sanalla: sontaa. Jos on katsonut yhden jakson jostakin sarjasta, on nähnyt kaikki.

  Sitten nämä Tosi-TV-ohjelmat. Nämä ovat oikeita juutalaisten märkiä unia: loputtomia laulukilpailuja (X-sitä, Idols-tätä…). Kun yksi on loppunut, toinen alkaa. Sitten erilaisia Valkoisia Naisia solvaavia sarjoja, joissa kaikkein vähä-älyisimmät bimbot patsastelevat miljoonineen. Ja tietenkin myös Valkoisia Nuoria solvataan monissa sarjoissa.

  Sitten dokumentit. Kahdeksankymmentäprosenttisesti akselilla natsi-homo-juutalaisvaino, loput muuten vaan länsivastaisia.

  Mikä puuttuu?

  Ei yhtäkään Tosi-TV-ohjelmaa juutalaisista pommittamassa palestiinalaisia, ei yhtäkään ohjelmaa, joissa näytettäisiin mustien veljiemme taitavaa luovimista ilman työntekoa.

  Ei, hauskaa on vain Valkoisten solvaaminen, homojen ylistäminen ja maahanmuuton ihailu.

  Ja taso kertoo siitä, mitä talmudistimedia on meille suunnitellut: Lobotomiaa.

  Sanalla sanoen: TV:n voi unohtaa. Kannattaa elää niin kuin sitä ei olisi. Ilmankos lupamaksua ruvetaan perimään veroista, sillä kohta kukaan ei maksaisi tuollaisesta sonnasta….

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Samaa mieltä. Kieroutuneen demokratian nimissä suomalaisten moraalin rapauttaminen on jatkunut vuosi toisensa jälkeen. Kaikkihan alkoi, kun porno- ja väkivaltaelokuvat vyöryivät Suomeen ”edistys- ja vapaamielisestämielisestä” Ruotsista. Jäljet johtavat Arkadianmäen Sirkus-Finlandiaan, joka salli kansanedustajien, ministerien ja virkamieskunnan avustuksella jatkaa alkanutta rappiokulttuuria. Suurimman vastuun kantaa Yleisradio ja TV. On syytä huomata, että YLE/TV,n johtajistossa on ollut huomattavan paljon suomenruotsalaisia henkilöitä. Protestina sanoin TV-lupani irti viitisenvuotta sitten. Nyt olen protestoinut mielestäni moraalin ja perustuslainvastaista yhteisörangaistusta
   TV-veroa. Tilanne on sama, kuin teloitettavaksi tuomittu määrätään tuomaan patruunat teloituskomppanialle, tai tuomaan krematorioon polttoaineen ja sytykkeet ruumiin
   polttamista varten. Siis uhrit kustantavat aivopesunsa materiaalin.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Juuri näin.

    Kun TV:tä katselee kriittisesti ja ymmärtäen, mitä kulttuurimarxistit ajavat takaa, niin kaikki kirkastuu.

    Ohjelmissa on kammottava tendenssimäinen aivopesu menossa.

    Amerikkalaiset sarjat ovat luonnollisesti malliesimerkkejä, kun USA nyt on täysin juutalaismedian hallussa. Näissä sarjoissa on monta periaatetta, jotka paljastuvat kriittiselle katsojalle lapsellisen helposti.

    Mainitsen muutamia:

    Sarjoissa on aina sympaattinen musta hahmo, tyypillisesti lääkäri, opettaja jne. Hahmo näyttää ulkoisesti siltä, että hän ei osaa lukea (ja useimmiten ei osaakaan…), mutta hän on aivokirurgi. 🙂 AINA, siis aina, jo n. 5-10 minuutin jälkeen kuviin on astunut PAHA VALKOINEN MIES (PVM). PVM:n suhde vaimoonsa ja yleensä naisiin on katastrofaalinen ja tästä päästäänkin seuraavaan aivopesuteemaan.

    Toinen pääperiaate on NAISEN aseman problematiikka. Näissä sarjoissa EI OLE onnellista (hetero)aviovaimoa/äitiä, vaan onni saavutetaan vain rikkomalla perhe ja (mielellään) löytämällä itsestään lesbo. 🙂 Niin tai näin, vaikka kuinka mentäisiin, niin jossakin vaiheessa joku ”miellyttävä” hahmo löytää myös onnen seka-avioliitosta, siis valko/mustasta.

    Sarjoissa on outo ilmiö eli sarjoissa ei oikeastaan koskaan ole JUUTALAISTA, joka seurustelisi mustan kanssa. Vai onko joku nähnyt? Juutalaiset varmaankin eivät yksinkertaisesti siedä mustia partnereinaan, mutta tätähän ei tietenkään tunnusteta. Yleensäkin juutalaiset hahmot ovat täysin epäuskottavia. Hollywood ei ole esimerkiksi vielä huomannut, että Wall Streetin haltijat ovat juutalaisia. Missään filmissä ei koskaan esiinny juutalainen pankkiiri puhumattakaan ”sheldonadelsoneista” eli äärisiionisteista. Kaikki maailman natsit on kammattu esiin tuhansia kertoja, mutta YHTÄKÄÄN PAHAA JUUTALAISHAHMOA EI LÖYDY.

    Ja ihmiset katsovat zombien lailla.

    Juutalaismedia on häpeämättömän ylimielinen kuvitellessaan että KUKAAN EI HUOMAA. Minä muistan joka ilta rukoilla, että he saavat vielä ansionsa mukaan. 🙂

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Erinomainen mahdollisuus myös aiheuttaa auton tieltä suistuminen kovassa vauhdissa sopivasti valitussa paikassa – so. näin esim. rikolliset maanpetturi-hallitukset (jollaisia ne ovat melkein kaikissa läntisissäkin maissa) pääsevät eroon ei-toivotuista toisinajattelijoista!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Suomalaisiin pätee täsmälleen sama kuin ruotsalaisiin:
  ”Svenskar stoppar huvudet i sanden:
  På något annat sätt kan man inte beskriva den Svenska nationens framtid är att vi har gått från kaos till ren undergång. Tack vara nuvarande regeringen så försvinner de möjligheter folket har haft till att bestämma över sin egen välfärd och sin egen framtid

  Genom tvingande lagar försvinner möjligheten till demokrati, folkomröstningar och kommunalt styre på eget bevåg, ingen som fattar att vi måste agera? Nej, tydligen var det inte det – Vi försökte i alla fall, men folk föredrog att sitta hemma eller gå på fest, sin egen framtid struntade de totalt i, och nu får de betala för det. Ingen kan säga att inte Värmlandsgruppen förutsåg det här, för i våra tal varnade vi för hur det blir om vi inte fick bort regeringen omgående. … http://www.nyapolitiken.biz/sve_politik/svenskar-stoppar-huvud-i-sanden.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. http://www.dailystormer.com/vladimir-putin-and-the-gay-distraction/

  Venäjä on Suomelle aina uhka, vaikka siellä olisivat valkoiset nationalistit vallassa. Venäjä oli chauvinistinen jo ennen vallankumousta ja juutalaiset ovat lietsoneet koko kansan paljon pahempaan chauvinismiin ajaakseen etujaan. On järjetöntä alkaa täysin varauksetta suitsuttaa venäjää Hebollan tapaan. Se on epäilyttävää.

  Ja Hebolla ihailee siis myös Putinin venäjää osaksi eikä vain oikeita arvoja siellä, koska Putessa olisi muka jotain hyvääkin. Ja sitten se menee yli äyräiden myös. Muistuttaa bäckmanilaisten hurmahenkisyyttä. Miten ihmeessä voi olla niin, että WN-väki USA:ssa ja muuallakin ja sitten bäckmanilaiset antifascistit ihannoivat Putinia ja Venäjää? Joillekin riittää homojen höykytys, vaikka myös USA:ssa sionistiset pseudokonservatiivit suhtautuvat myös konservatiivisesti homoasiaan.

  Antifascistien ihannoinnilla on katetta, sillä antifascistien johtakat ovat Putinin läheisä ystäviä ja Putinin Venäjä julistaa ajavansa maailmaa ilman natsismia. On merkillistä, että fascisteiksi katsottavat ihmiset tai vastaavat voivat pienimmässäkään määrin suhtautua myönteisesti tähän Chabad-Venäjään.

  Putinin propagandakanava Lännessä RT ja muutkin levottävät silkkaa kulttuurimarxismia ja mokutuspropagandaa Wiesenthal-propagandan lisäksi. Putinin Venäjä on täynnä laittomia halpatyöläisiä ja Putin tuo mamuja valtavasti maahansa. Etenkin Kaliningradiin eli osallistuu Euroopan tuhoamiseen.

  Putin lähestyy Länsimaidne kansaa lähinnä entisten kommunistien ja vasemmistoväen kautta ja ihan samoin opein. Miten ihmeessä jotkut voivat ymmärtää tätä jonain suurvltapolitiikkana tai Wiesenthal-propagandaa ”kansallisten myytien ylläpitämisenä”? Miksi ei tuoda esiin venäläisille tehtyjä rikoksia ja vaadita hyvitystä esim. Israelilta ym? Miksivain syytellään USAAa ja myös tosin ”sionisteja”, niin kuin Hebollakin täällä aina puhuu ”sionisteista”. Hehän olivat myös Stalinin viholliskuva lkavastetussa kylmässä sodassa.

  Putin ihailee Stalinia, jolla oli kolme juutalaista vaimoa ja joka toteutti kommunismia sekä tuhosi Euroopan ja saattoi JWO:n alulle.

  On naurtettavaa suhtautua täysin luottavaisesti Venäjään, joka on siis täysin kuralla ja mädätetty ja solutettu. On tietenkin toivottavaa, että ihme tapahtuisi ja se pääsisi irti juutalaisvallasta täydellisesti. Silti siellä pidetään kummallisena kritiikittömästi ja hyväuskoisesti häntää heiluttavia.

  Myös Venäjän media on juutalaisten omistuksessa ja kontrollissa. Venäjällä siis vangitaan tuhansia nettikirjoittelijoita joka vuosi WN-osaston väestä. Suurelta osin siis juutalaiskirjoitusten perusteella.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. No, helkkari. 🙂

  Kyllä meillä on vielä asiat sittenkin hyvin, kun meillä siionistien vastustajilla on varaa riidellä detaljeista. Minulle on aivan sama, kuinka tavoitteeseen päästään, kunhan päästään. Tuo teikäläisen loputon epäily juuri aiheuttaa loputonta epäilyä. Siinä loputtoman epäilyn maailmassa ei oikeastaan ole kuin yksi oikeauskoinen eli kirjoittaja itse ja kaikki muut ovat vain epäilyttäviä. 🙂

  Jos Venäjä on kuvaamassasi loukussa niin se on kuvaamassasi loukussa ja siinä kaikki. Mutta niin kauan kuin on venäläisiä, suomalaisia ja amerikkalaisia, jotka uskovat Valkoiseen Ihmiseen ja haluavat identifioitua Valkoisiksi Ihmisiksi, niin kauan on toivoa.

  Suurin osa ihmisistä ei kannata siionismia ja Israelia eikä esim. juutalaisten Hollywoodia, mutta toisaalta he eivät välitä koko asiasta. Se on huono asia, mutta se on myös hyvä asia, sillä kuten vanhassa tarinassa kerrottiin: Yksi kauppamatkustaja meni Afrikkaan ja raportoi, että ei kannata yrittää myydä kenkiä -kukaan ei käytä niitä. Toinen kirjoitti kotiin, että täällä on valtavat markkinat, kenelläkään ei ole kenkiä…

  Minä haluan myydä tätä kenkää, minä uskon, että sillä on kysyntää, kun asia oikein kerrotaan. Asiakkaita on paljon, paljon, mutta he eivät vielä tiedä tarvitsevansa näitä kenkiä.

  Juuri näin toimii juutalainenkin, hän hakee aina heikkouksia, heikkoja kohtia ja luopuu yrittämästä, jos piikki ei uppoa. Jos siis Venäjä on menetetty, niin on. Sitten kokeillaan muualla.

  Minä haluan tuoda tietoisuuteen oman kansani, Valkoisen Ihmisen, missä ikinä hän asuukin. Me olemme Me.

  Olkoon mustat mustia, olkoon juutalaiset juutalaisia.

  Minä haluan meille samat oikeudet. Sama oikeus identifioitua, erottautua, olla ylpeä siitä, että olen Valkoinen.

  Miten tähän päästään, se ei kiinnosta, kunhan siihen päästään. Voit jo viimeinkin unohtaa sen pulloposkibäckmanisi. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Ei ole kysymys mistään detaljista. Putin ei ole saanut oikeasti syntyvyyttäkään nousuun venäläisten osalta ja tuskin koko maankaan väestöä kasvamaan. Hiljattain näin viimein vain väitettiin tapahtuneen, mutta tuskin edes massiivvinen mamutus on kääntänyt väestön määrää ylöspäin. Totuus Putinista ja juutalaisten vallasta Venäjällä ei ole detalji.

  Kysymys ei ole mistään epäilyistä. Putinin todelliset toimet ja Venäjän ja myös sanomiset ovat faktaa. Jokainen yleisö jostain syystä ottaa rusinoita pullasta vaaikka niitä ei tahtoisi oikeasti ollakaan. jokaiselle yleisölle löytyy putunistinen agitaattori lähes jokaiselle keskustelupalstalle propagandaa levittämään Putesta ja hänen venäjästään. Siksi ihmiset menevät lankaan. Varsinkin kun moni sivusto on Putinia tukevien valeoppositioiden perustama. Jokaista yleisöä miellyttäviä sanoja löytyy Puten suusta aina joskus. Ainakin osittan miellytäviä. Samoin politiikasta. Niistä on turhaa thedä mitään johtopäätöksiä shakinpeluusta tms. ilman mitään oikeita todisteita.

  Jos Venäjä joskus nousee jaloilleen, niin sitten nousee ja toivon mukaan juutalaiset ovat menettäneet vallan siellä silloin. Tietenkin tätä on toivottava ja se on ainoa mahdollinen positiivinen kehitys.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Hyvin sanottu.

   Olen matkustanut kirjaimellisesti satoja ja taas satoja päivä Venäjällä ja osan kieltäkin välttävästi. Uskon sanomasi, mutta toisaalta haluan uskoa myös, että oikean, aidon venäläisen sielussa on Valkoinen Ihminen, joka on taas harras ortodoksi. Ja sanotaan, mitä sanotaan, ikoni on ikoni. 🙂

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Tuossa kun oli kysymys sanasta ”siionisti” niin voihan tätä kommentoida.

  Siionismihan on yksiselitteisesti JUUTALAISNATIONALISMIA. Juutalaisnationalismin hedelmä on Israel. Näin se on. Tottakai siionismi ajaa juutalaisnationalismin kautta kaikkien juutalaisten asiaa kaikkialla.

  Kannatta kaikkien kovapäisimpienkin ”antifasistien” ja vihreäpunaisten huomata, että jostakin kumman syystä siionistit ovat saaneet maailman sillätavalla sekaisin, että jos joku ihminen ajaa Valkoista Nationalismia, hän on Paha Ihminen. Ikään kuin Valkoinen Ihminen ei voi edes pitää siitä, että hän on Valkoinen Ihminen.

  Miettikääpä tätä, pienten Valkoisten Lapsien vanhemmat. Haluatteko tosiaan tuhota lapsenne identiteetin? Haluatteko, että juutalaiset julkeasti ajavat omaa nationalismiaan ja vaativat meitä samalla tuhomaan oman identiteettimme? Oletteko tosiaan sitä mieltä, että Teidän Valkoinen Lapsenne identifioituu massaan eikä saa olla niin kuin hän on, Valkoinen?

  Miksi musta voi identifioitua mustaksi ja juutalainen juutalaiseksi, mutta meidän pitää olla sielutonta massaa, joka häviää ihmiskunnan tomuun ja samalla toiset laulavat lauluja omasta identiteetistään, ylpeinä omasta identiteetistään?

  Herätkää…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. Osaksi Putinia kannatetaan venäjällä silkasta pelosta. FSB vaanii ja maata ajetaan koko ajan tiukempaankomentoon ja pahempaan mielivaltaan. Mutta jotkut venäläiset putte on kusettanut ja joillekin siis voi olla jopa henkilökultti oikeasti vaikuttanut tiedon puutteen rinnalla.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Tanskalainen Anders Bruun Laursen on kirjoittanut erinomaisen artikkelin Putinista: ”Putin Charismatic Antichristian Antithesis – Demagogue of the West”, http://new.euro-med.dk/20140101-putin-charismatic-antichristian-antithesis-demagogue-of-the-west.php
  Tässä on hänen artikkelinsa yhteenveto: ”Abstract: Putin is seen in the West as a freedom fighter in the struggle against the Rothschild bankster system.
  The famous anti -NWO opponent, Russian Orthodox priest and born Jew, Brother Nathanael Kapner, has written an article in which he praises Putin as a good Christian and the saviour of Christianity, because Putin has promised to protect Christians from persecution everywhere in the world – which he has never done. On the contrary, he now persecutes Igor Artemov because he has said that Russian Orthodoxy is the only true faith The Russian Orthodox Church also praises him – because he is increasing Russia´s glory, restoring its great power status . The word of Christ that whosoever wants to conquer the whole world risks his own soul is irrelevant to the church.
  In addition, brother Nathanael praises Putin that he has outsmarted the Jews and their puppet, Obama, Syria as well as the Jewish-controlled EU in Ukraine. Indeed, Putin is a Jew warrior – or is he?
  His government is widely composed of crypto/orthodox Jews , and it was earlier, too. Putin is very friendly to Jews, being almost adopted into a Talmudic Jewish family in his poor childhood. Some think he is a Jew – and, according to The Haaretz, Dmitry Medvedev is also suspected of being Jewish.
  The Siliviarch Circle – Putin´s advisors – is highly riddled with Jewish oligarchs. By the way, Putin has given his KGB friends (now FSB) an uncontrolled free hand to do what as they please.
  Many political prisoners groan within Putin´s prisons – and a very long series of political assassinations characterizes his regime.
  Putin is subordinate to the Pharisee-dominated Freemasonry. In his KGB days, he was a member of the Royal Arch Freemasonry of the Scottish Rite. Putin is the antithesis of the thesis of Obama – they have common masters. For now, acc. to converted Jewish Henry Makow, Putin´s role is to split Russia into 7 regions in order to pull its teeth out and plunge the country into poverty – he and his government putting the people’s money in their own pockets such as the banksters do in the West. Putin is , according to Bloomberg, the richest and most powerful man in the world. However, I think he is too, ambitious to divide Russia and his own power.
  On the contrary: Putin dreams of restoring the Soviet Union on the basis of its best features (I thought there were no such features). He is up to forming the Eurasian Union Commission by 2015 – with the former USSR countries and beyond. The U.S. is strongly opposed – and Putin’s world ruler plans mean war with the United States, Putin also havimg Alaska in mind, the old Russian province. He needs it to get better ports to be able to dominate the world .
  No, Brother Nathanael: Putin is not a Christian – but an antichrist. Putin is not a freedom fighter – but a dictator. Putin is not a champion against the Jews – he is a champion or rather a puppet of their Jewish NWO .”
  Laursenin artikkeli on myös saksankielisenä: ”http://new.euro-med.dk/20140101-putin-charismatische-antichristliche-antithese-volks-verfuhrer-des-westens.php

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Valkoisista puheen ollen globaali eliitin mielestä suomalaiset ovat valkoisia ja siten tappolistalla. Mutta ovatko suomalaiset esim. anglosaksisten white-nationalist -liikkeiden mielestä riittävän ”valkoisia”? Ilmeisesti välttämättä eivät ainakaan kaikilta osin. Osa näistä mieltää riittävän valkoisiksi tai valkoisiksi katsotytaviksi lähinnä germaaniset kansat. Pohjois-Eurooppalaiset ja alkuperäiset amerikkalaiset eli em. alueelta tulleet.

  Venäjällä mielestäni useat tyypit eivät tunnu oikein valkoisilta. Siperialaiset ja Keski-Aasian kansat ovat sulautuneet slaaveihin ja suomalais-ugrilaisiin ja viikinkeihin. Monet näyttävät tosin ”arjalaisemmilta” kuin suomalais-ugrilaiset, mutta toisaalta Suomessa on paljon sekoituttu germaaneihin/viikinkikansoihin. Slaavit näyttävät vähemmän valkoisilta monesti kuin suomalais-ugrilaiset.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. Aikainen lintu madon nappaa. 🙂

  Minusta tässä ei ole tärkeätä vaalean vivahteet, vaan tieto siitä, että haluaa kuulua ja kuuluu Valkoisten Ihmisten joukkoon. Jos Valkoinen Ihminen liikkuu esim. Afrikassa, identiteetti on heti täysin selvä, samaten Aasiassa. Tai USA:n mustien asuttamilla alueilla.

  Pääasia on identifioituminen. Kulttuurimarxistien tavoite on tuhota Valkoisen Ihmisen identiteetti. He haluavat, että me emme tunne olevamme Valkoisia Ihmisiä. Kuitenkin nämä samat kulttuurimarxistit ajavat hysteerisesti juutalaisten identiteetin tunnustavaa siionismia jopa naurettavuuksiin asti esim. geeniperimän tutkimuksissa. Paatuneimmankin tollon pitäisi jo ymmärtää, että juutalaiset haluavat identifioitua ja erottautua, mutta samaan aikaan he vaativat meitä muuttumaan massaksi ja sulautumaan. Ovatko ihmiset nykyään täydellisiä tomppeleita?

  Kylmät faktat osoittavat, että ihmiset, erityisesti Valkoiset Ihmiset, ovat onnellisimpia, kun he saavat asua ja elää omiensa joukossa. Otat minkä maan tahansa niin Valkoiset Ihmiset pyrkivät elämään Valkoisten Ihmisten kanssa. Kulttuurimarxistit ovat tietenkin saaneet erityisesti nuoret naiset uskomaan, että ihaninta on elää ”vibrantissa ja kosmopoliitissa suurkaupungissa”, mutta sielläkin juutalaiset identifioituvat ja erottautuvat, mutta meidän Valkoisten Ihmisten nuorten naisten pitäisi kiireimmiten unohtaa identiteettinsä.

  Mustat voi huoletta unohtaa tässä asiassa. Mustilla ei ole koko ihmiskunnan historiassa YHTÄKÄÄN näyttöä siitä, että he pystyisivät nousemaan oikeastaan minkäänlaisen sivilisaation rakentajiksi. Nykyiset mustat valtiot ovat niin epäonnistuneita sosiaalisesti, että sitä tuskin olisi paatuneinkaan rasisti pystynyt uskomaan vielä 50 vuotta sitten. Mustat pärjäävät vain, jos he saavat elää jonkin muun kulttuurin sisällä ja silloinkin huonosti. Tämä on osoitettu älykkysosamääriä tutkimalla monenmonta kertaa, mutta kulttuurimarxistit tietenkin eivät hyväksy tätä, sillä meidän pitäisi ratkaista tämä alentamalla Valkoisen Ihmisen älykkyyttä, sillä mustan älykkyys ei nouse muuta kuin seka-avioliitoissa ja sillloinhan muden laskee. Juutalaiset tietenkään eivät kategorisesti hyväksy seka-avioliittoja mustien kanssa. Tästä ei saa puhua, mutta näin se on.

  Aasialaiset ovat asia erikseen. He ovat yhtä älykkäitä (ja usein älykkäämpiä) kuin valkoiset ja heistä ei ole huolta, sillä he eivät näytä olevan vaaraksi meille, näin uskon. Mielenkiintoista on verrata seka-avioliitoissa syntyneiden lasten käsitystä siitä, mihin ryhmään he identifioituvat. Yleensä valko/musta lapsi on musta. Aasialais/valkoinen on valkoinen. Aasialais/musta on musta.

  Tässä ei ole kyseessä rasismi. Mustat eivät voi sille mitään, että he eivät ole yhtä älykkäitä kuin Valkoiset. Se vain on niin. Heitä ei pidä sortaa tämän takia, mutta meillä ei ole MINKÄÄNLAISTA velvollisuutta sulauttaa heidän alempaa älykkyyttään meidän geeniperimäämme vain siitä systä, että se sopii pääasiassa juutalaisten kulttuurimarxistien suunnitelmiin.

  Katsokaa aina JUUTALAISVALTIOTA eli Israelia. Se segregoi, eristää. Juutalaiset tietävät hyvin, mikä on oikein. Katsokaa aina, mitä tekee juutalainen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. Oikeastaan meidän Valkoisten Ihmisten pitäisi perustaa oma ”Israel”.

  Perustaisimme valtion, joka on ”The White State” (vrt. Israelin nimi ”The Jewish State”). Valkoinen Valtio olisi Valkoisille Ihmisille. Ts. jos jossakin päin maailmaa Valkoista Ihmistä kohdellaan huonosti niin Valkoinen Ihminen voisi aina palata kotiin, omalle Pyhälle Maalle. Vrt. taas Israeliin.

  Valkoinen Valtio olisi hampaisiin asti aseistettu (kuten Israel). Sillä olisi parikymmentä ballistisilla ydinohjuksilla varustettua ydinsukellusvenettä (kuten Israelilla) ja se puolustaisi armottomasti ja kovalla kädellä omaa suvereniteettiaan (kuten Israel).

  Valkoinen Valtio ajaisi aina johdonmukaisesti Valkoisen Ihmisen asiaa. Parhaat koulut olisivat Valkoisille Ihmisille (vrt. Israel). Parhaat yliopistot, parhaat sairaalat, paras yhteiskunta. Sanalla sanoen: Valkoinen Valtio.

  Me kaikki tiedämme, että tämä valtio olisi Ykkönen. Se nousisi takaisin maailman johtoon. Se veisi ihmiskunnan tähtiin. Me tiedämme sen, meidän pitää se tehdä. Juutalaisilla olkoon Israel. Mustilla olkoon mustien maat. Kiinalaisilla olkoon Kiina. Meillä pitää olla Valkoinen Valtio.

  Teemme vain saman kuin juutalaisvaltio. Ei enempää, ei vähempää.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 18. Afrikassa on kyllä jälkiä ihan hienoistakin kaupungeista ja raunioita, jopa säilyneitä juttuja. Ilmeisesti nimenomaan värillisten kansojen rakentamia ja hallitsemia. Kyllä uuskolonialismi pystyy panemaan kansan kuin kansasn polvilleen ja siis kuten kolonialismi ja uuskolonialismi ovat tehneet. Tuhosivat kultttuureita Etelä-Amerikassa ja Kiinassa. Tosin Intian ja Etelä-Amerikan kulttuurit ja Egyptin ovat arjalaisten perustamia.

  En oikein usko noihin ÄO-mittauksiin enkä tykkää rotu-uhosta enkä rotukiihkosta. Mieluummin tuen kulttuuriperimän säilyttämistä ja muiden kulttuurien ja uskontojen kunnioittamista.

  Muuten jos Putin on todella Skottilaisen riitin muurari ollut KGB-aikoinaan, niin ei hän siitä ole voinut päästä eroon. Rappari on rappari ikuisesti. Siten joko juutalaisen kansakunnan palvelija tai itse juutalinen.

  Mielenkiintoista miten siinä haapasalon filmissä rapujen pyydystämisestä luvatta sai 3 vuotta vankeutta. Ilmeisesti oligarkit omistavat ravutkin naapurissamme. Murmansk muistutti Neukkulan muiden kerrostalokerääntymien kanssa juuri Agenda21:n mukaista asumista. vastaava malli tulee siis nyt kaikkialle. Siis uusi NL ilman leninismi-höpöä. Juutalaisten palvomista ja kolhoosiasumista. Kommunistiorjuutta silti.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 19. Totta, totta.

  Kun vain olisi sitä mustaa kulttuuriperimää, jota voi ihailla. Kongo? Haiti? Detroit? Johannesburg? Somalia?

  Synkkä on musta kulttuuriperimä, vaikka kuinka haluaisi ihailla. Toisaalta, aivan ehdottomasti suon heille vaikka koko mantereen, ihan kokonaan. 🙂 Mutta en halua Vantaasta toista Detroitia tai Turusta toista Darfuria. Vaikea on nähdä, mitä hyvää voisimme mustilta veljiltä odottaa. Mutta saavat minun puolestani Ruandassa rotua jalostaa. Ei ole juutalaisiakaan koskaan paljon huolettanut Mustan Afrikan asiat, mutta Etelä-Afrikan Valkoiset pitää heti hävittää.

  Kuuntelin juuri äsken Leo Yankevichin haastattelun ”Counter Currents”-sivustolta. Käy ihmeessä kuuntelemassa. Hieno haastattelu, hieno mies.

  Lopuksi, pahoittelen, jos annoin ymmärtää kiihkoilevani roduilla, se ei ole tarkoitus. Mutta jos kaikilla roduilla on sama älykkyys niin missä viipyy edes yksi toimiva mustien johtama valtio? Edes yksi. Tunnustan heti olleeni väärässä, kun joku sen osoittaa. Siis mustien johtama ja mustien valtio. Minä vilpittömästi haluaisin sen löytää.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 20. Ajankohtaista:

  Kannattaa tutkia internettiä hakusanoilla ARIEL SHARON, SHABRA, SHATILA, WAR CRIME.

  Lisää sanoja: DEIR YASSIN, QIBYA, TANTOUR, JENIN, JERUSALEM, HEBRON, GAZA.

  Äkkiseltään näyttäisi siltä, että Ariel Sharonin ja Israelin kultturiperimä se vasta mielenkiintoista onkin.

  Sellaista tavallista yhteiseloa naapureiden kanssa ja vilpitöntä valtiomiestaitoa. Voi että.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 21. OK, OK, lopetan tältä päivältä.

  Mutta vielä yksi leikkimielinen kisa:

  Tämän kyseessä olevan valtion pääministerinä on toiminut terroristiorganisaation johtaja. Tämän valtion yksi päämiehistä on myös epäiltynä sotarikoksista (hän elää vielä). Tämä valtio poikkeaa muista maailman valtioista siinä, että tämä valtio toteuttaa multikulturalismia rakentamalla muureja, jotka erottavat eri etniset ryhmät. Tällä valtiolla on ydinase, kemiallinen ase ja biologinen ase.

  Tämän valtion ihmiset pitävät itseään vilpittömästi muita parempina. Tämän valtion johtavaa etnistä ryhmää pidetään muita älykkäämpänä. Tästä syystä tässä valtiossa harkitaan vakavasti maahanmuuttajien geeniperimän tutkimista, jotta ”alhaisemmat” etniset ryhmät eivät uhkaa kansan ”puhtautta”.

  Tämän valtion kansalaiset eivät paljon urheile, mutta heidän armeijansa urhoollisesti uskaltaa pommittaa valtion alueella olevaa toisen etnisen ryhmän ”keskitysleiriä”.

  Nyt Paha kysymys: Mikä on tämä valtio?

  Tämä on paha, mutta helpotan sen verran, että annan kolme vaihtoehtoa.

  1. Pohjois-Korea.
  2. Kongon Demokraattinen Tasavalta.
  3. Israel.

  Pyydän samalla anteeksi kaikilta pohjoiskorealaisilta. 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 22. Venäjällä tuntuisi Putin ja sata juutalaisoligarkkia kasaavan omaisuuksia ja siirtävän niitä myös ulkomaille.Maata pidetään tahallaan huonossa kunnossa ja tehdään vain välttämättömin. Moottoripyöräjengit ja vastaavat alemmat mafiosot pyörittävät alempina toimijoina bisneksiä. Ihmiset ovat orjia ja talmudistisen mielivallan alla. FSB ja mafia voi hyvin suuressa valtiossaan ja levittäytyy muihi maihin Venäjältä ja Israelista ja muualta vastaavista mafiavaltioista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 23. Kieltämättä alan vahvasti uskoa tuota, mitä olet johdonmukaisesti kuvannut.

  Toisaalta melko lailla lohdutonta, sillä itse halusin uskoa, että olisi edes yksi Valkoisen Ihmisen maa, joka vastustaisi siionismia.

  Muuten, onkohan täällä Suomessa muita foorumeja, joissa näistä asioista voi kirjoittaa? Itse olen lähinnä käynyt tämän lisäksi vain ulkomaisilla sivustoilla. Olet varmaan huomannut, että Google-haulla ei enää löydä Magneettimedia-sivustoa, vain viittauksia sivustoon. Juutalaisethan tietenkin valvovat kaikkia medioita kaiken aikaa. Sehän on jo täälläkin nähty.

  Itse yritän parhaani mukaan luoda yhteyksiä ulkomaille. Meitä toki on, mutta joka paikassa siionisti valvoo. Enpä olisi ikinä uskonut nuorena miehenä, että maailma voisi muuttua tällaiseksi painajaiseksi….

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 24. Ai niin, onko Sinulla tietoa siitä, voiko esim. ”HideMyAss”-sivustoon luottaa IP-osoitteen hävittäjänä? Ilmeisesti oma turvallisuus alkaa kohta vaatimaan tätä.

  Esim. James Corbett muutti Japaniin varmaankin mm. siitä syystä, että monet, monet ovat vain hävinneet… On siis syytä oppia kaikki mahdollinen tekniikka ennen kuin on myöhäistä…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 25. Tämä on sitten viimeinen viesti tänne.

  Tämä on nyt taputeltu. Me muutamat, jotka täällä olemme kirjoittaneet, tiedämme varmaan jo melko lailla hyvin toinen toistemme ajatukset.

  Luen vielä mielenkiinnolla viestejänne ja toivotan siunausta kaikille. Itse en enää kirjoita tänne.

  Takaan kuitenkin lisääväni aktiviteettiani tässä asiassa ja jatkan ulkomaisten yhteyksien rakentamista. Ja kun työt jäävät tulevaisuudessa siirryn sanoista tekoihin… 🙂

  Adios amigos! Vaya con Dios!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 26. En tunne atk-juttuja. Ilmeisesti kaikk netissä on jäljitettävissä. Kannattanee pitäytyä ulkomaisilla saiteilla keskustelemassa. Tämäkin taisi lakata lykkäämästä uusia juttuja ja lukijat vähenevät kai entisestään.

  Tuo tarve ja toive edes yhdestä ei-juutalaisesta maasta on ymmärrettävää ja siksi tuollaiset Putet vaarallisia. Jotenkin minusta oikea antisionistinen maa kohtaisi paljon pahemman hyökkäyksen ulkomailta. Kuten Kolmas Valtakunta. Venäjän kanssa vastakkainasettelu on aika lievää ja väkinäistä. Yhteinen valehtelu historiasta ja juutalainen oligarkia omistaa kaiken idässä ja länessä.

  Muutenkin jos diktatuuri ja poikkeustila joskus toimisi ja kannattaisi, sen ehtona pitäisi lla se, ettei juutalaisia ole johtavass asemassa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat