Kansallinen Vastarinta Magneettimedia-oikeudenkäynnissä

J. Kärkkäinen Oy -tavarataloyhtiön Magneettimedia-julkaisun sionismivastaisia artikkeleita puitiin 30.9. Ylivieskassa käräjäoikeudessa. Syyttäjä vaatii lehden päätoimittaja Juha Kärkkäiselle ehdollista vankeusrangaistusta kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sekä 45 000 euron yhteisösakkoa yhtiölle. Kansallinen Vastarinta oli paikalla seuraamassa oikeudenkäyntiä.

Oikeudenkäynnissä tavarataloyhtiötä ja päätoimittaja Juha Kärkkäistä edustivat eri asianajajat. Yhtiön asianajaja pyrki todistamaan, että Magneettimedian kirjoitukset oli julkaistu vastoin osakeyhtiön hallituksen tahtoa. Päätoimittaja Kärkkäinen puolestaan argumentoi oikeudessa Magneettimedian artikkeleiden paikkansapitävyyden puolesta. Huomattava osa oikeudenkäynnistä kuluikin itse artikkeleiden sisältöä koskevien kirjallisten todisteiden parissa. Tuomio julkistetaan muutaman viikon päästä.

Kärkkäisen mukaan Magneettimedian tarkoituksena on ollut toimia vastapainona valtamedioiden poliittisesti värittyneelle uutisannille sekä kritisoida länsimaiden sionistisia valtarakenteita. Kärkkäinen puolusti lehdessä julkaistujen artikkeleiden viestiä, mutta kiisti syyttäjän väitteen siitä, että sionismin tai äärijuutalaisuuden kritisointi olisi antisemitismiä tai kiihottamista kansanryhmää vastaan. Loppupuheenvuorossaan hän myös kyseenalaisti valtakunnansyyttäjä Mika Isidor Illmanin objektiivisuuden sananvapausrikoksia koskevissa oikeusjutuissa.

Oikeudenkäyntiä oli seuraamassa lukuisia toimittajia muun muassa Ylestä ja sanomalehti Kalevasta.Magneettimediaa käsittelevässä uutisoinnissa on kuitenkin kokonaan ohitettu rikollisiksi väitettyjen artikkeleiden sisältö. Erään tauon aikana pohjoissuomalainen toimittaja tokaisi kollegalleen suoraan, etteivät häntä lainkaan kiinnostaneet oikeudenkäynnin kirjalliset todisteet. Artikkeleita ja oikeudenkäyntiä enemmän toimittajat olivat innostuneita ilmiön skandaaliarvosta sekä hallituksen ja päätoimittajan välisistä ristiriidoista.

Syyttäjä koki nolostuttavia hetkiä yrittäessään määritellä antisemitismiä. Hän oli lainannut määritelmänsä European Forum on Antisemitism -järjestöltä sekä kirjailija Eero Kupariselta. Ilmeni, että Kuparinen tekee tiivistä yhteistyötä äärisionistisen Israelin Ystävät -yhdistyksen kanssa, eikä hänellä ole oikeustieteellistä pätevyyttä. European Forum on Antisemitism puolestaan paljastui American Jewish Congress -lobbausyhdistyksen (AJC) peitejärjestöksi. AJC:n militantin johtaja Stephen Steinlightin rasistisia kommentteja puitiin myöhemmin oikeudenkäynnin aikana tarkemmin muun muassa Kärkkäisen puolustuspuheenvuorossa. Syyttäjä ei osannut kommentoida lähteidensä puolueellisuutta.

Antisemitismiä ei ole myöskään määritelty Suomen laissa, joten sanan käyttäminen lyömäaseena oli Kärkkäisen puolustusasianajajan mukaan vähintäänkin ongelmallista.

Myöhemmin oikeudenkäynnissä syvennyttiin esimerkiksi amerikkalaismedioiden omistussuhteisiin, Yhdysvaltojen poliittista valtavirtaa ohjailevaan ”Israel-lobbyyn”Pertti Salolaisen tapaukseen, juutalaisvaltion sotarikoksiin, juutalaisille pyhän Talmud-kirjan rasistisiin ja seksuaalisesti kieroutuneisiin teksteihin, juutalaisterroristi Menachem Beginin saamaan Nobelin rauhanpalkintoon, Israelin Suomen-suurlähettiläänkarkeisiin lausuntoihinAdrian Salbuchin ennustamaan Syyrian sotaan sekä antisionismin ja antisemitismin eroon. Puolustus vetosi vahvasti David Duken kirjaan Juutalainen ylivalta. Oikeudessa katsottiin myös Duken video Kuinka sionistit hajoittavat ja hallitsevat. Syyttäjä ei kyennyt kumoamaan puolustuksen laajalle lähdeaineistolle perustuvaa argumentointia.

Lisäksi käsiteltiin kohua aiheuttanutta artikkelia ”Suuri raiskaavien rabbien salailu”. Artikkeli kertoi tapauksesta, jossa newyorkilaismedia vaikeni täysin raiskauksista, jotka paljastuivat tänä vuonna paikallisessa juutalaisyhteisössä. Sen sijaan juutalaisomisteiset sanomalehdet ovat tänä vuonna kirjoitelleet yli 10 vuotta sitten New Yorkissa sattuneista tapauksista, joissa katoliset papit olivat ahdistelleet lapsia. Syyttäjän mukaanMagneettimedian sisältö on rikollista osaksi siksi, että se on käsitellyt juutalaisaihetta ”liian yksipuolisesti”. Puolustus vastasi tähän esittelemällä Ylen verkkosivuilta tulostetun uutislistan hakusanalla ”katolinen”. Vaikka hakusanoihin ei kuulunut esimerkiksi ”pedofiilia” tai ”hyväksikäyttöä”, liittyivät katolisia käsittelevät uutiset lähes järjestään vain lasten hyväksikäyttöön ja muihin äärimmäisen negatiivisiin ilmiöihin. Katolisten ”yksipuolinen” käsittely suomalaisissa valtatiedotusvälineissä ei ole kuitenkaan johtanut rikostutkintoihin, vaikka se on jatkunut vuosia. Sen sijaan yksi juutalaista pedofiliaa käsittelevä artikkeli joutui heti poliisin syyniin.

Kaikkia Kärkkäisen mukanaan tuomia todisteita ei ehditty oikeudessa käsitellä. Hänen mukaansa juutalaisten valta-aseman juuret yltävät pitkälle historiaan, ja hän suositteli tutustumaan muun muassa nykyaikaisen sionismin isänä pidetyn Theodor Herzl’n vuoden 1896 teokseen Juutalaisvaltio. Hän myös pahoitteli sitä, ettei poliisitutkinnassa tutkittu lainkaan Magneettimedian artikkeleiden todenperäisyyttä.

Kaikelle Magneettimediassa julkaistulle sionismia ja äärijuutalaisuutta käsittelevälle kirjoittelulle oli olemassa selvät lähteet, joita esiteltiin pitkin oikeudenkäyntiä. Niiden pitävyyttä syyttäjä ei myöskään kyseenalaistanut. Räväkkänä loppukaneettina syytetty siteerasi Talmudia, jonka sivuilla esimerkiksi väitetään, että ei-juutalaiset ovat eläimiä, joiden ainut tehtävä on palvella juutalaisia.

 

Alkuperäinen artikkeli: http://www.patriootti.com/kansallinen-vastarinta-magneettimedia-oikeudenkaynnissa/

16 kommenttia

 1. Jep.

  Toivottavasti Illmanilla oli korvatkin punaisena mokomasta syyttelystä.
  Pitäisin aika erikoisena jos tästä ihan aikuisten oikeasti voidaan jonkinlainen tuomio antaa,
  Ja varmaankin sitten olisi syytä nostella aika paljon lisää syytteitä myös valtamediaa kohtaan jos tuomio tulee vaikkakin kai sitä voi puolustella etteivät katoliset ole kansanryhmä….?

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Puuttumatta siihen, ovatko katoliset kansanryhmä vai ei, on pakko todeta, että sillä, miten ’valtamedia’ on kirjoitellut katolilaisista, ja sillä miten Magneettimedia on kirjoitellut juutalaisista, on vissi ero. Itse asiassa juuri se ero, mikä on asiallisen kirjoittelun ja vihapuheen välillä. Eli ei ole ’valtamedialla’ suurtakaan syytä huoleen tämän oikeudenkäynnin johdosta.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Olen samaa mieltä. Ja se ero on se, että vihapuhelaeilla on juuri tarkoitus estääö puheet juutalaisista. Illman on itse sanonut laeistaan, että ne eivät suojaa kristittyjä ja muita kantiksia. Lisäksi kaikki muut lait ulkomailla ja oikeuskäytäntö ovat yhtä kommunistisia.

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
   2. Miksi kaikkinainen sionistien ja juutalaisten toimien ja tekemisen arvostelu on heti vihapuhetta? Eihän niistä vihastu kuin arvosteltu taho itse? Ja miksi heille pitäisi antaa lupa toimia lain vastaisesti jos sitä odotetaan muilta?

    Heillä lienee kieroutunut minä-kuva joka heijastaa jonknlaista yli- ja määräysvaltaa muita kohtaan, eikö? Sellaiset ihmiset ovat despootteja tai narsisteja jotka pyrkivät alistamaan toisia ja määräämään heitä.

    Jos vaikka joku sanoo ettei Saksassa kuollut kuutta miljoonaa juutalaista vaan YK:n laskemien mukaan 30 000kpl, niin heti syytetään vihapuheesta. Mitä tämä viha-puhe oikein on? Miten se määritellään? Eihän sitä ihmiset vihoissaa puhu asioita. Ne todetaan yleensä faktojen perusteella. Kuten sekin että Israel on levinnyt kuin syöpä siltä alueelta joka sille ulkopuoliste toimesta annettiin Palestiinan valtiolta. Sekin lienee vihapuhetta jos toteaa ettei nykyisillä juutalaisilla taida olla paljon oikeutta raamatulliseen maapaikkaan. Nykyiset siellä asuvat ovat käännytetyjen jälkeläisiä.

    Tässäkö olisi kiihotusta kansanryhmää vastaan ja vihapuhetta?

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. Kaleva kertoi tästä artikkelista, mutta kuten arvata voimme, niin hyvin leimaavassa sävyssä.

  ”Magneettimedia julkaisi äärioikeistolaisen järjestön kirjoituksen”

  Kaleva näyttää myös systemaattisesti pyrkivän välttämään suorien linkkien laittamista artikkeleihin, jos niissä on valtamedian narratiivia kyseenalaistavaa informaatiota. Olisi mielestäni kohtuullista tarjota lukijoille suora linkki Kalevan käsittelemään juttuun, jotta lukijoiden ei tarvitsisi luottaa Kalevan toimituksen tulkintaan tästä ”äärioikeistolaisen järjestön kirjoituksesta”.

  Kalevan toimituksen tarkoitus ei taida kuitenkaan olla objektiivinen tiedonvälitys vaan magneettimedian demonisointi viittauksilla ”äärioikeiston” aiheuttamiin kauheuksiin. Otsikko on myös hyvin erikoisella tavalla muotoiltu ja otsikointi on journalismissa hyvin tärkeässä roolissa, mikä mielestäni kertoo Kalevan tarkoituksellisesta yrityksestä assosioida magneettimedia ”äärioikeistoon”.

  http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/magneettimedia-julkaisi-aarioikeistolaisen-jarjeston-kirjoituksen/643941/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. 1. ”Meidän juutalaisten ja vihollistemme välillä on valtava ero. Kyse ei ole vain kyvyistä, vaan myös moraalista, kulttuurista, omatunnosta ja ihmishengen pyhyydestä. Vihollisemme ovat tällä hetkellä naapureitamme, mutta hieman etäältä katsoessamme huomaamme, etteivät he kuulu maanosaamme, maailmaamme eivätkä edes samaan galaksiin kanssamme.” Israelin presidentti Moshe Katsav. The Jerusalem Post, toukokuun 10. 2001.

  2. ”Palestiinalaiset ovat kuin krokotiileja. Mitä enemmän ruokit niitä, sitä nälkäisemmäksi ne muuttuvat.” Ehud Barak, tuolloinen Israelin pääministeri. Elokuun 28. 2000. Julkaistiin Jerusalem Postissa elokuun 30. päivä 2000.

  3. ”(Palestiinalaiset ovat) kahdella jalalla kulkevia petoja.” Menahim Begin puheessaan Knessetille, julkaistu Amnon Kapelioukissa, ”Begin and the Beasts”. New Statesman, 25. kesäkuuta 1982.

  4. ”Palestiinalaiset voitaisiin murskata kuin heinäsirkat (…) niiden päät voisi murskata kivenmurikoihin ja muureihin.” Israelin tuolloinen pääministeri puheessaan juutalaisille uudisasukkaille. Julkaistu New York Timesissä huhtikuun 1. 1988.

  5. ”Kun olemme asuttaneet maan, ainut asia, mitä arabit voivat tehdä on juosta päättömästi karkuun kuin huumatut torakat lasipullossa.” Raphael Eitan, Israelin puolustusvoimien johtaja. Julkaistu New York Timesissä 14. huhtikuuta 1983.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. 1. Keritoth 6b: Ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.
  2. Kiddushin 68a: Ei-juutalaiset ovat eläimiä, aaseja.
  3. Midrash Talpioth 225d: Jehova (Jumala) loi ei-juutalaiset ihmisen muotoisiksi, niin ettei eläinten muotoisten eläinten tarvitse palvella juutalaisia. Ei-juutalainen (esim. kristitty) on niin ollen ihmishahmon omaava eläin, jonka on palveltava juutalaista yötä päivää. Heitä ei voi koskaan vapauttaa tästä palvelusta.
  4. Shene Lukohoth Haberith: Vaikka maailman kansat ulkonaisesti muistuttavat juutalaisia, he ovat varsinaisesti vain apinoita ihmisiin verrattuna.
  5. Ketuboth 111a: Ei-juutalaiset ovat kansaa, joka on kuin aaseja – orjia, jotka katsotaan isännän omaisuudeksi.
  6. Jebamoth 98a: Kaikki ei-juutalaisten lapset ovat oikeudellisesti äpäriä, koska ei-juutalaiset ovat vain eläimiä.
  7. Niddah 45a: Rabbien mukaan naiset eivät voi tulla raskaaksi ennen kuin he saavuttavat 12 vuoden ja yhden päivän iän. Kysyttäessä, kuinka oli mahdollista, että ei-juutalainen tyttö oli tullut raskaaksi kuuden vuoden iässä, rabbi vastasi, että ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Jussi.
   Silloin kun kirjoitat Talmudin saastasta, olisi reilua kertoa se niille jotka eivät tiedä. Talmud on jyrkässä ristiriidassa Raamatun ja Tooran kanssa.
   Talmudia lukevat vain täysin Paholaisen pettämät juutalaiset jotka juuri kuuluvat siihen ”saatanan synagogaan” mistä Jeesus puhui.
   Mutta kaikki juutalaiset eivät ole niitä pahoja juutalaisia. Vaan hedelmistään puu tunnetaan.

   Kun Herramme Jeesus Kristus palaa maanpäälle tuomitsemaan eläviä ja kuolleita silloin vihdoin tulee rauha Lähi-itään.
   Juutalaiset ovat Jumalan valittu kansa mutta heistä ei pelastu kuin vain se murto osa mitä on jäljellä Ahdistuksen ajalla.
   Olemme Suuren Ahdistuksen ajan alussa ja se alkaa kun Antikristus solmii rauhan sopimuksen Israelin ja arabien välillä, mutta se ”rauha” ei kestä.
   Raamatun profetiat toteutuvat koko ajan ja JEESUKSEN TAKAISIN PALUU ON ENTISTÄ LÄHEMPÄNÄ, AIKOJEN MERKIT OVAT JO NÄHTÄVISSÄ. MATTEUS 24 .
   Israelin valtion kukoistusta ja uudelleen syntymistä ei yksikään jumalaton kansa voi estää, te kyllä yritätte sitä kaikin keinoin, mutta Jerusalem on kivi kansojen kengissä.

   Hesekiel 36:17
   Ihminen! Kun israelilaiset asuivat omassa maassaan, he saastuttivat sen teoillaan ja toimillaan. Heidän elämänsä oli minun silmissäni saastaista kui kuukautisveri. Minä syöksin vihani heidän ylleen, koska he olivat tahranneet maan veriteoillaan ja saastuttaneet sen epäjumalillaan.
   Minä karkotin heidät toisten kansojen sekaan, ja he hajaantuivat moniin maihin.
   Minä tuomitsin heidät sen mukaisesti kuin heidän tekonsa ja toimensa ansaitsivat.
   Mutta minkä kansojen keskelle joutuivatkin, he tahrasivat minun pyhän nimeni, sillä heistä sanottiin:’Nämä ovat Herran kansaa, mutta heidän on täytynyt lähteä maastaan.’
   Minä olin murheellinen, koska israelilaiset tahrasivat pyhän nimeni, minkä kansojen keskelle joutuivatkin. >> Sen tähden sano Israelin kansalle: Näin sanoo Herra Jumala: En minä teidän tähtenne, israelilaiset, tee sitä minkä teen. Minä teen sen pyhän nimeni tähden, jonka te olette tahranneet, minkä kansojen keskelle olettekin joutuneet.
   Minä osoitan, miten pyhä on suuri nimeni, vaikka se on tahrattu kansojen keskuudessa – te olette tahranneet sen kansojen keskellä. Kansat tulevat tietämään, että minä olen Herra – näin sanoo Herra Jumala – kun minä siinä, mitä teille teen, osoitan Pyhyyteni niiden nähden.

   Hesekiel 36:24.>> Minä otan teidät vieraiden kansojen keskeltä, minä kokoan teidät kaikista maista ja tuon teidät omaan maahanne.
   Minä vihmon teidän päällenne puhdasta vettä, niin että puhdistutte, minä puhdistan teidät kaikesta saastastanne ja epäjumalienne iljettävyydestä. Minä annan teille uuden sydämen ja teidän sisimpäänne uuden hengen. Minä otan teidätn rinnastanne kivisydämen pois ja annan tilalle eävän sydämen.
   Minä annan henkeni teidän sisimpäänne ja ohjaan teidät seuraamaan säädöksiäni, ottamaan varteen minun käskyni ja elämään niiden mukaan.
   Te saatte asua maassa, jonka minä isillenne olen antanut, te olette minun kansani ja minä olen teidän Jumalanne.
   Minä vapautan teidät kaikesta, mikä on teitä saastuttanut. Minä saatan viljan kasvamaan ja tuottamaan runsaan sadon, enää en anna teidän nähdä nälkää.
   31. >>Te muistatte silloin tekonne ja toimenne, jotka eivät olleet hyviä, ja te inhoatte itseänne syntienne ja iljettävien tekojenne tähden.
   En minä teidän tähtenne tee sitä minkä teen, sanoo Herra Jumala, se teidän tulee tietää. Hävetkää muistakaa vaellustanne ja hävetkää israelilaiset!
   >>Näin sanoo Herra Jumala: Sinä päivänä, jona minä puhdistan teidät kaikesta syyllisyydestänne, minä tuon taas asukkaat kaupunkeihin, ja kaikki rauniot rakennetaan jälleen.

   Vanha Testamentin profeetta Hesekielin kautta Israelin Jumala Herra Sebaot ilmoittaa miksi Israelin kansa palaa omaan maahansa.

   Herran tiet ovat oikeat. Vanhurskaat kulkevat niitä, mutta väärintekijät kaatuvat. Hoosea 14

   VALITUN KANSAN VASTUU
   Aamos 3 ” Kuulkaa mitä Herra on sanonut teistä, israelilaiset, ja koko siitä kansasta, jonka hän toi Egyptistä:
   – Vain teidät minä olen ottanut omakseni
   kaikista maailman kansoista. Sen tähden minä vaadin teidät tilille kaikista vääryyksistänne.
   Ei Herra Jumala tee mitään ilmoittamatta suunnitelmiaan palvelijoilleen, profeetoille. ”

   http://injesuschrististand.blogspot.fi/2013/08/a-revelation-of-lord-about-movies-and.html

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. David Duke kertoo American Heritage Dictionaryn sanovan:
  Talmud on traditionaalisen juutalaisuuden uskonnollisen auktoriteetin perusta.
  Juutalainen kirjailija Herman Wouk sanoo:
  Talmud on juutalaisen uskonnon virtaava sydänveri. Mitä tahansa lakeja, tapoja, juhlamenoja me noudatamme – olimmepa ortodokseja, konservatiiveja, reformijuutalaisia tai vain kiihkeitä sentimentalisteja – me seuraamme Talmudia. Se on meidän yhteinen lakimme.
  Universal Jewish Encyclopedia, s. 637:
  Korkein ortodoksian auktoriteetti on babylonialainen Talmud. Raamattu on sen alapuolella käytännössä, joskaan ei teoriassa.
  Encyclopedia Judaica, s. 906:
  (New Yorkin) teologisessa rabbiseminaarissa suuntaus on ollut selvästi kohti enemmän ortodoksista asennoitumista kuin oli edellisen sukupolven aikana.
  Sama teos sanoo sivulla 396:
  Israelin valtiossa on vain hyvin harvoja reformi- tai konservatiiviseurakuntia. Israelin virallinen uskonnollinen suunta on ortodoksia. Rabbien enemmistö kuuluu vanhaan Talmud-juristien koulukuntaan.
  Rabbi Yeckiel Eckstein (What Christians should know about Jews & Judaism):
  Juutalaisuudessa Tooraa – – tulkitaan rabbien ja suullisen ilmoituksen (= Talmudin) silmin – – Nykyjuutalaisuudessa juutalaisten käsitykset kirjoitetusta sanasta (= Toorasta) määräytyvät ja muodostuvat Talmudin mukaan. – – Sen vuoksi juutalainen elämä nykyisin juontaa farisealaisesta traditiosta.
  Universal Jewish Encyclopedia 1943:
  Juutalainen uskonto on peräisin fariseuksilta. – – Talmud on juutalaisten tärkein kirja.
  Jewish Encyclopedia 1905 sanoo, että farisealaisuus (so. Talmud) on muovannut juutalaisuuden ja juutalaisen elämän ja ajatustavan 70 j.Kr. nykyaikaan asti.

  Kirjassa ”The Pharisees” rabbi L. Finkelstein:
  Farisealaisuudesta tuli talmudilaisuutta, mutta muinaisten fariseusten henki säilyi,
  ja kirjassa The Jews – their History, Culture and Religion:
  Talmud saa auktoriteetin muinaisten akatemioiden (= rabbien) opista – – Nykyisin kaikkien juutalaista uskontoa koskevien päätösten tulee perustua Talmudiin.
  Rabbi Morris N. Kertzer:
  Talmud on oikeudellinen lakikokoelma, joka muodostaa juutalaisen uskonnollisen lain perustan ja se on kirja, jota käytetään rabbien koulutuksessa.
  Adin Steinholtz (Israel Scene, elo-syyskuu 1991):
  Talmud on se keskeinen tukipylväs, joka pitää pystyssä juutalaista hengellistä ja älyllistä elämää.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Vau. Olipa hyvin kirjoitettu, napakka artikkeli, kiitos. Jos tuo kaikki pitää paikkansa, niin syyttäjä on lirissä. Ja pahassa.

  Toisaalta näin asia tulee puitua läpi ihan oikeudellisestikin eikä tarvitse enää jossitella. Syyttäjää voi myös onnitella siitä että näin aihe saa mukavasti julkisuutta. Edellyttäen että muut mediat kirjoittavat siitä. Ja jos eivät kirjoita, niin sekin kertoo jotakin. Aika vaihtaa lehteä.

  Toivottavasti Pertti Salolainen saa samalla hyvitystä ja jatkossa Suomessa uskalletaan puhua ihan oikeista asioita.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Pitäisi olla lirissä, mutta ei ole. Jo se kerto paljon, että kehtaa tulla moisen aineiston kanssa oikeuteen ja laatia tuollaisen syytteen. Hän on varma siitä, että prosessi on stalinistinen näytösoikeudenkäynti.

   maamme ei ole enää edes banaanivaltio. Sitä ei ole olemassa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. näin on ,suomi on panaanivaltio kovalla peellä jos sitäkään

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Jospa tuostakin selviäis maustekurkumalla, inkiväärillä tai jättämällä vaikka rokotukset ottamatta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Minulla on hyvä idea ja kaikki pakolaisista huolestuneet voivat käyttää tätä:

  Ohjataan Välimeren pakolaisalukset Israeliin.

  Israel on toista maata. Siellä asuu paljon juutalaisia ja mehän kaikki tiedämme, että he ovat maan suola. He ovat ahkeria, ystävällisiä ja ah niin empaattisia.

  Heidän viiteryhmänsä on Eurooppa, sillä jostain merkillisestä syystä he eivät karsi jalkapallon MM-kisoihin Aasian sarjassa, vaan Euroopan sarjassa. He myös haluavat identifioitua euroviisujen kanssa. Sanalla sanoen, he ovat melkein eurooppalaisia.

  Kyllä, Israel auttaa.

  Eihän Israel upota aluevesilleen tulevia aluksia? Eihän? Ei kai… Eeeiii… 🙂

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat