Kansallismieliset marssivat sananvapauden puolesta Tampereella 21.10.!

Pohjoismainen Vastarintaliike tulee järjestämään lauantaina 21.10. mielenosoituksen sananvapauden puolesta Tampereella. Kannustamme lukijoita mainostamaan marssia sosiaalisessa mediassa!

Marssia seuraavalla viikolla tullaan käymään yksi aikamme merkittävimmistä sananvapausoikeudenkäynneistä, kun Poliisihallitus tahtoo kieltää liikkeen Suomessa. Mikäli kielto tulee tapahtumaan, tarkoittaa se sitä, ettei Suomessa ole sananvapautta jäljellä enää edes paperilla.

On sanomattakin selvää, että vastustamme kieltoa sekä kaikkea isänmaallisiin suomalaisiin kohdistettua poliittista vainoa. Tahdommekin tarjota laajaa yhteiskunnallista huomiota oikeudenkäynnin sananvapausulottuvuudelle sekä poliisin politisoitumiselle. Sananvapauskysymys koskettaa etenkin kaikkia kansallismielisiä maassa, jossa poliisikin keskittyy enemmän ”vihapuheen” tutkimiseen kuin oikeiden rikosten selvittämiseen.

Kutsummekin kaikki sananvapaudesta huolissaan olevat ihmiset osallistumaan tapahtumaamme. Oikeudenkäynti tulee olemaan tärkeä ennakkotapaus – ”monikulttuurisuutta” ajava eliitti kokeilee nyt kepillä jäätä. Mahdollisen kiellon toteutuessa tulilinjalle tulevat päätymään kaikki eliittiä arvostelevat tai maahanmuuttoa vastustavat henkilöt ja järjestöt Suomessa. Siksi kiellosta tulisi olla huolissaan jokaisen isänmaallisen ihmisen, vaikkei Vastarintaliikkeen kaikkia poliittisia tavoitteita jakaisikaan!

sananvapaudenpuolesta_draft2

Seuraa Kansallista Vastarintaa, sillä tulemme tiedottamaan aiheesta lisää lähiaikoina! Tulemme julkaisemaan esimerkiksi kampanjamateriaalia, jolla marssia voi mainostaa Suomen kaduilla.

Jaa tätä artikkelia sosiaalisessa mediassa varmistaaksesi, että mahdollisimman moni suomalainen tulee tietoiseksi politisoituvan poliisin entistä rajummista otteista kansalaisten sananvapautta vastaan! Vieraile myös tapahtuman Facebook-sivuilla: https://www.facebook.com/SananvapausTre/

 

Julkaistu alunperin Kansallisessa Vastarinnassa.

1 kommentti

 1. Kansallinen vastarinta palvelee perkelettä. Kansallissosialismi on saatanasta kuten kaikki muutkin ismit. Ismeissä korotetaan ihmistä, ihmisen ”viisautta” – hienoa ”aatetta”.

  Tämä maailma on tulelle talletettu. Ei tänne kannata mitään omia valtakuntia rakennella. Kaikki tulee lopulta kuitenkin tuhoutumaan. Jokaiselle voi tulla henkilökohtainen maailmanloppu millä hetkellä hyvänsä. Kaikista tärkeintä on pohtia sitä missä viettää iänkaikkisuuden. Vaihtoehtoina ikuinen elämä tai ikuinen helvetti. Kumpaan sinä olet matkalla?

  Jeesus Kristus sovitti Golgatan keskimmäisellä ristillä koko maailman synnin, nousi kolmantena päivänä kuolleista, istuu Isän oikealla puolella ja tulee pian tuomitsemaan eläviä ja kuolleita.

  Oletteko te valmiit? Vai vastustatteko te Jeesusta Kristusta? Vastarintanne on turhaa, teidän herranne on perkele joka sai teidät esimerkiksi riehumaan Jyväskylän Sokoksella, uhoamaan ja uhmaamaan.

  Jos kuolette synneissänne, joudutte ijankaikkiseen kadotukseen eli ikuiseen helvettiin.

  Tehkää parannus ja ottakaa uskossa vastaan Jeesus Kristus Herraksenne ja Vapahtajaksenne niin teistä tulee Jumalan lapsia ja saatte ikuisen elämän. Seuratkaa Jeesusta Pyhässä Hengessä ja totuudessa (Jumalan Sana).

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat