Kansanäänestys Unkarissa: 92 % äänestäjistä sanoo EI taakanjaolle!

Kukaan ei voinut ennakoida tällaista tulosta. Arvioiden mukaan ‘ei’-äänet olivat vahvoilla, mutta että näin vahvoilla – sitä ei kukaan uskaltanut ennustaa!

Unkarissa järjestettiin tänään kansanäänestys siitä, haluavatko unkarilaiset osallistua EU:n määräämään pakolaisten “taakanjakoon” eli kiintiöpakolaisten ottamiseen muista EU-maista.

92,3 prosenttia unkarilaisista ilmoitti, että he eivät halua osallistua moiseen. Vain 1,4 prosenttia sanoi ‘kyllä’. Kuusi prosenttia äänistä oli hylättyjä protestiääniä, kuten paikallisia “kirkkoveneitä” ja vastaavaa.

Historiallisen tuloksen jälkeen vallitsevan Fidesz-puolue ilmoitti, että Unkarin kansa on nyt kääntänyt selkänsä Brysselille.

“On häkellyttävää, miten suuri enemmistö hylkäsi Brysselin politiikan”, sanoi hallituksen tiedottaja Zoltan Kovacs.

“Koska hallitus oli tämän kansanäänestyksen aloitteentekijä, meillä ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin pitää kansalaisten päätöstä hallitusta sitovana.”

“Tämä sitoo myös Brysseliä, koska se ei voi käydä kansanäänestystä vastaan.”

Unkarin presidentti Victor Orban riemuitsee tuloksesta.

“Kansanäänestyksen tulos on upea! Tämä riittää meille aseeksi Brysseliä vastaan.”

Unkarin lain mukaan kansanäänestys on sitova, jos siinä äänivaltaansa käyttää vähintään 50 prosenttia kansasta. Äänestysprosentti oli 42.

Matalaa äänestysaktiivisuutta selittää osaltaan se, että moni ei halunnut periaatteesta osoittaa tukeaan konservatiiviselle Orbanin hallitukselle osallistumalla äänestykseen, ja jätti äänestämättä.

Orban lupaa silti viedä tuloksen laiksi: Unkari ei ota vastaan EU:n sille määräämiä, muista EU-maista siirrettäviä siirtolaisia, jotka ovat lähtöisin EU:n ulkopuolelta.

Muun muassa ruotsalainen EU-parlamentin edustaja Malin Björk on jo ehtinyt kuvata äänestyksen tulosta rasistiseksi.

Orban kutsuu kaikki Euroopan kansat kapinaan Brysselin hallitsematonta pakolaispolitiikkaa vastaan!

Lähde: MV-lehti

5 kommenttia

 1. Sukulaiskansa on sentään vielä järjissään! Kiitos tuoreessa muistissa oleva kuuluminen Neuvostoliiton valtapiiri -”onnelaan”. Oikeammin sanottuna WWII jälkeinen neuvostosotilaiden tuoma ”vapaustus” saksalaisista miehittäjistä kuullosti lähinnä huonolta vitsiltä, mutta se tuntui unkarilaisten luuydintä myöten.
  Eläköön Itsenäinen Unkari ja sen VIISAS Kansa. Tätä menestystä ei tahraisi eikä mitätöisi edes se, että EU:n ”pellekerhon” Jean-Claude Juncker – tuo tunnettu alkoholisti – päättäisi tehdä Mutti Merkelin kanssa ”brežnevit” eli lähettäisi laumoittain ”poskisuutelevia” federalisteja ”humanoidittamaan” ts. kaikki Sirkuksen kummajaiset Unkariin kaataamaan hallitusta ja sen politiikkaan tyytyväistä kansakuntaa, joka on sadistisesti vielä TYSIJÄRKISTÄ ja VAHINGOLLINEN kosketus TODELLISUUTEEN sekä ymmärrys tärkeimmistä LUONNONLAEISTA, jotka OVAT ja PYSYVÄT MONOLIITTISESTI niin kauan kuin MAAILMA SEISOO!!!

  Meillä ovat nämä ”täysvallattomat kipapäät”, jotka eivät osaa edes %-laskua. VOI MEITÄ.
  Sammakot ja heinäsirkkaparvetkin, eivätkö NE olisi RIITTÄNEET!!!

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 2. Unkarille pisteet! Sieltä sentään vielä löytyy poliitikkoja jotka ovat oikeasti huolissaan maansa kehityksestä ja kansalaistensa tasa-arvosta. Täällä Suomessahan on Perussuomalaiset ja monet muut osoittautuneet näyttelijöiksi jotka ovat esittäneet olevansa Suomen asialla mutta teot ovat sitten kertoneet totuuden.
  Unkari on nyt näyttänyt, että Brysselin voi haastaa, koska Suomi tekee saman vai jatketaanko tällä samalla nöyristely ja nuoleskelu linjalla?

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 3. (Pidempi versio aiemmasta kirjoituksesta lisäyksin)

  Miten voi olla rangaistus jostakin, jota ei ole koskaan tapahtunutkaan? Silti Hollywood on täynnä näitä sairaan mielen kostofantasiatuotoksia. Aivopesu toimii. Samaa järjenvastaisuutta ja sulaa hulluuta on vasemmistolaisten harhakuvat siitä että esi-isämme, mukamas, kohtelivat esim. orjia väärin (globaalisti ajateltuna) ja se kelpaa oikeutukseksi käynnissä olevaan valkoisten joukkotuhontaan avoimien rajojen sekä sateenkaaripolitiikan avulla. Kuitenkin nämä samat vasemmistotahot KIELTÄVÄT valkoisten kansanmurhan tapahtumisen par’aikaa, mutta samaan aikaan siis toisaalta OIKEUTTAVAT sen keksityillä verukkeilla menneisyydestä. Miten voi oikeuttaa asioita jollakin, jota ei ole olemassa? Näiden hyysäämiin laittomiin, maahantunkeutuviin kehitysmaalaisiin ei myöskään päde samat lait. Esimerkkeinä mainittakoot halal- ja košer-eläintenkidutus, naamioitumiskielto (islamisteille laillista) ja »rasistinen» motiivi kovennettuna rangaistusperusteena väkivaltarikoksissa – pelkästään valkoisen SUOMALAISEN ollessa syytettynä!

  Miettikää esim. »holokaustin» kieltämistä ja kansallissosialismia koskevat lait Euroopassa: sionistinen eliitti ja rikolliset juutalaispankkiirit selvästikin pelkäävät totuuden leviämistä, kun kutsuvatkin sitä »vihapuheeksi»! Hirveä salailun, peittelyn ja painostuksen ilmapiiri! Pahinta myrkkyä sionisteille ja vapaamuurareille on juutalaisten itsensä esittämä epäusko koko holokausti-valhetta kohtaan. Tutustukaa esim. sellaiseen herraan, kuin revisionisti David Cole! Monet juutalaiset koomikot ovat myöskin käsitelleet väitettyä holokaustia ihmeen kevyesti, joka ei sovi mitenkään sodan voittajien kirjoittaman »virallisen totuuden» vaatiman painoarvon kanssa yksiin. Juutalaiset ovat itsekin myöntäneet että »tuhoamisleirejä» kaikista keskitysleireistä oli vain muutama eli siellä ei monella uunilla ole poltettu EDES heidän mukaansa. Ihmisen krematointi vie kahdeksan tuntia. Jos 10 000 000 ihmistä poltettiin, siinä olisi mennyt 80 milj. tuntia. Jos uuneja näillä tuhoamisleireillä olisi yhteensä ollut kymmenen, olisi polttamisessa mennyt yli 913 vuotta! Jos uuneja olisi ollut sata, olisi polttamisessa mennyt yli 91 vuotta! Jos uuneja olisi ollut tuhat(‼), olisi polttamisessa mennyt siltikin yli yhdeksän vuotta! Melkoinen savupilvi Euroopan yläpuolella! Onneksi internetin syntymistä edes »Protocols of Zion» ei pystynyt ennustamaan. Kuten hakkerietiikan ensimmäinen sääntö kuuluu: INFORMATION WANTS TO BE FREE!

  Ylläolevista jokainen voi miettiä mikä on mahdollista, todennäköistä tai edes uskottavaa. Huonosti käsikirjoitettu Hollywood-satu jälleen kerran juutalaisilta. Aukkoja täynnä kuten »kuulennot» tai WTC/911. Liian kova kiire ahneilla sionisteilla, aivan kuten Nurembergissa, jossa piti mahdollisimman nopeasti saada maailmalle syntipukki (ei siis todellista SYYLLISTÄ). Missään vaiheessa tietoja ulkomaailmalle näistä »lopullisen ratkaisun leireistä» (joka on muuten juutalainen keksintö terminä – todisteita löytyy runsain mitoin!) ei siis kuitenkaan tihkunut: ei saksalaisten, natsien, juutalaisten tai kenenkään muunkaan toimesta! »Band of Brothers» -tyyliset SEMI-FIKTIIVISET Hollywood-propagandatekeleet sitten kertovat maailmanlaajuisesti kansalaisille, miten homma »oikeasti meni». Aikamoista! Hollywood ja kansainväliset juutalaiset tietotoimistot ovat niin uskottava AUKTORITEETTI, joka on itse itsensä oikeuttanut ristiviittauksillaan ja »faktoillaan», että suomalainen uskoo. Kun TV:stä – juutalaisesta nurkkajumalasta – tulee ne iltauutiset, joissa kaksi ankkuria vuoroin toljottaa suoraan sinun sieluusi ja vuoroin toisen ankkurin sivuprofiiliin samalla valheita leperrellen, niin suomalainen USKOO! Suomalaiset mediat ja suomalaiset ihmiset on saatu lepertelemään idioottimaisesti indoktrinoituina näitä »naisen euro on 80 senttiä» -roskapuheita sekä käyttämään esim. täysin järjenvastaista sanaa »ikärasismi».

  Muistakaa sionististen juutalaisten harhautukset:

  • »natsi»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Konrad Heiden
  • »anti-semiitti»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Moritz Steinschneider
  • »rasisti»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Leon Tortsky (oik. Lev Davidovich Bronstein)
  • »seksimi»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Margaret Feldman, ja lopuksi
  • »juutalainen»: loukkaava epiteetti kaikille maailman »juutalaisille», jotka ovat oikeasti edomialaisia, khazaareja ja juudalaisia (Juudan autiomaan mukaan).

  Tämä porukka on tunnetun maailmanhistorian suurin huijari-, väärentäjä-, murhaaja- ja rikollisjengi! Vasen-viher-liberaalimielensairaudesta kärsivien ihmisten takia koko olemassaolomme on aidosti uhattuna. Meidän vihollisentiteetti taistelee valheella ja petoksella, kääntäen kaikki omat hirmutekonsa meitä vastaan sekä vääristellen historian todellista kulkua. Materiaali- ja dokumenttitodisteiden loistaessa poissaolollaan, juutalainen maailmanvalta vetoaa ihmisiin koskettavilla mutta täysin sepitetyillä Hollywood-nyyhkytarinoilla, tekaistuilla TV-dokumenteilla, lehtijutuilla sekä erikoisjulkaisuilla, joissa jaksetaan aina rummuttaa Saksan ja saksalaisten pahuutta. Ottakaa ihmeessä selvää, mitä esim. JFK sanoi Hitleristä, Saksasta ja maailmaa johtavasta näkymättömästä eliitistä!

  Harhauttaja kätyreineen pyrkii hajottamaan yhteiskuntamme sisäisiin ristiriitoihin ulkoapäin masinoidulla tuohoamiskoneistollaan, jolla on takanaan kaikki maailman raha poliitikkoineen, päättäjineen ja järjestöineen. Eurooppalaisten perinteisen vahva kansallistunto ja -mielisyys yritetään nujertaa syöttämällä tuholliseen »tasa-arvoon» tähtääviä SAIRAITA ideologioita, jotka murskaavat sen todellisen, luontaisen monimuotoisuuden kulttuureista ja kansoista. Liberalismia ja muita äärimmäisen VAHINGOLLISIA ajatuksia, kuten feminismiä, sponsoroidaan ja promotoidaan myöskin väsymättä, jotta saataisiin aikaiseksi ydinperheen tuho sekä naisten yleinen viha miehiä kohtaan. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Pan-Euroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen!

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 4. Orban varoittaa kommunismin vastaisessa puheessaan Euroopan Yhdysvalloista.
  Tuolla on tuo Orbanin koko puhe:
  Paikalla myös Puolan presidentti.
  http://www.therebel.media/watch_viktor_orb_n
  Neuvostoliiton ja kommunismin vastaisessa muistojuhlassa..
  Orban varoittaa puheessaan että EU ollaan muuntamassa Neuvostoliiton kaltaiseksi imperiumiksi ja yhdistyneeksi Euroopaksi.
  Euroopan kansallisvaltiot korvattaisiin ”Euroopan Yhdysvalloilla”.
  Orban varoittaa monikulttuurista ja Euroopan kristillisten perinteiden katoamisesta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat