Kansat ovat nousemassa koronadystopiaa vastaan; Itävalta näyttää esimerkkiä taistelusta

Itävallan Wienissä alkoi 20 marraskuuta massiivinen mielenosoitus Itävallan hallituksen ylläpitämää koronatotalitarismia vastaan. Kansan tuohtumusta on aiheuttanut muiden muassa pakkorokotukset koronaa vastaan ja sulkutilat. Myös Suomi on seuraamassa Itävallan viitoittamaa koronahysteriaa ja totalitaristista linjaa Suomen hallituksen, terveysviranhaltijain sekä valtamedian lietsomana. 

Itävallan liittokansleri Alexander Schallenberg lehdistötilaisuudessa. Kuva: Georg Hochmuth/AFP

Pakkorokotukset 

Itävalta ilmoitti ensimmäisenä EU-maana ottavansa käyttöön koronarokotepakon. Kaikilla kansalaisille on oltava koronarokote helmikuun 1. päivä 2022 lähtien. Tästä asiasta tiedotti taannoin maan liittokansleri Alexander Schallenberg. 

Schallenbergin mukaan he ovat jo kuukausien ajan kehottaneet itävaltalaisia ottamaan k-rokotteet. Tästä huolimatta riittävää määrä ihmisiä ei ole ottanut niitä. 

Hän syytti rokotteesta kieltäytyjiä ”hyökkäyksestä maan terveydenhuoltojärjestelmää kohtaan”. 

Rokotuksesta kieltäytyvä saa sakon tai mahdollisesti jopa vankeusrangaistuksen. 

Itävalta täydelliseen sulkutilaan 

Itävalta määrättiin hiljattain koko maata kattavaan sulkutilaan, joka kestää korkeintaan 20 päivää. Sulkutila otettiin käyttöön viime viikon maanantaina 15 marraskuuta. 

Sulkutilan aikana saa käydä vain ostamassa peruselintarvikkeita ja lääkkeitä. Myös kouluja pidetään auki. Ihmisille on suositeltu etätyöskentelyä ja työpaikalle ei saa mennä, jos työn voi tehdä etätyönä. Vain ja ainoastaan täyden rokotussarjan saaneet, mikäli he lisäksi käyttävät  vähintään FFP2-kasvomaskia, pääsevät menemään työpaikalleen vapaasti. 

Suurmielenosoitus koronadystopiaa vastaan on alkanut Wienissä 

Itävallan Wienissä alkoi 20 marraskuuta massiivinen mielenosoitus Itävallan hallituksen ylläpitämää koronatotalitarismia vastaan. Mielenosoitukseen ovat yhdistyneet Vapauspuolueen (FPÖ) lisäksi myös ammattiliitot, poliisi ja puolustusvoimat. Suurmielenosoituksen varsinaisena käynnistäjänä on vaikutusvaltainen parlamentaarinen Vapauspuolue (FPÖ). 

FPÖ:n johtaja Herbert Kickl pitämässä puhetta. Kuva: Alois Endl

Itävallan hallituksen koronatoimet ovat olleet niin dystopisia ja yhdenvertaisuus- sekä perustuslainvastaisia, että myös poliitikot, ammattiliitot ja viranomaiset ovat liittyneet vastarintaan koronatyranniaa vastaan. Tällaista heräämistä ja taisteluintoa tarvittaisiin myös Suomessa, joka suunnittelee jo pakkorokotteita. 

Lopuksi 

Suomi ilmeisesti seuraa Itävallan mallittamaa koronaohjelmaa pakkorokotuksineen. Suomessa siirtymävaihe pakkorokotuksille koronaa vastaan viedään jokseenkin ujuttamalla. Tätä ujuttamista on jo tapahtunut koronapassin välityksellä, sillä vaadittu koronapassi pääsääntöisesti tarkoittaa sitä, että k-passin omistaja on k-rokotettu. Kovasti on jo valtavirtakeskustelussa puhuttu myös rokotuksien pakollisuudesta ainakin tietyille ammattialoille. 

Koronarajoituksilla ja koronarokotteisiin liittyvillä säädöksillä pakkorokotuksineen on  ensisijaisesti kysymys vallasta ja hallinnasta, missä kansallisvaltioiden poliittiset koneistot ajavat isänmaataan pakkolunastuskuntoon (tuhoamisohjelma) globaalin valtaeliitin hyväksi sekä maailmanhallituksen toteutumiseksi. Tämä tietysti sisältyy Maailman Talousfoorumin keskeisimpiin tavoitteisiin. 

Klaus Schwabin kirjoittamissa kirjoissa selvitetään sitä millaiseksi maailma on muodostuva muiden muassa Davosin agendan mukaisessa WEF:n järjestelyihin sisällytetyssä The Great Reset –operaatiossa.   Tässä tavoitteena on ensin EU:n liittovaltiokehitys, ja sen jälkeen maailmanlaajuinen Uusi Maailmanjärjestys. Suomen johtavat poliitikot, kuten Marinin hallitus ja myös eduskunta ovat näihin tavoitteisiin petturuuttaan sitoutuneet.   

Edelliseen kappaleeseen viitaten huomautamme, että kansallisvaltioiden tuhoamisohjelma tapahtuu myös Suomessa, jossa kasvottomien pääomanhaltioiden ja globaalin poliittisen eliitin asiamiehet ovat pirullisella kiihkolla tuhoamassa Suomen heiveröisiä itsenäisyyden tunnusmerkkejä, oikeusjärjestelmää, perustuslakia, kulttuuri-identiteettiä, poliittista järjestelmää ja ennen muuta Suomen kansaa. Lyhyesti sanoen Suomi ja sen kansa halutaan tuhota kokonaan ja hyvin perusteellisesti. Tässä tuhoamisen ohjelmassa ovat kunnostautuneet erikoisesti nykyinen valtioneuvosto ja eduskunta.  

Suomen tuhoaminen kyllä onnistuu, sillä ovathan esimerkiksi pääministeri Sanna Marin ja tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko Young Global Leaders (YGL) ‑järjestön “kouluttamia” eli manipuloimia negatiivisen globalisaation edunvalvojia, ja niin muodoin isänmaansa ja sen kansalaisten sekä kansallisen kulttuuri-identiteetin hillittömiä vihollisia. YGL –foorumiin kytkeytyy paljon muitakin  Suomen poliittisia päättäjiä. YGL toimii Davosissa kokoontuvan Maailman talousfoorumin (WEF) alaisuudessa. WEF:n sekä YGL:n perustaja on maailmanlaajuiseen finanssieliittiin kuuluva juutalainen Klaus Schwab. Nykyinen YGL:n johtaja on myös sukunimensä perusteella juutalainen tai juutalaistaustainen Mariah Levin. Joskin kaikki kulttuurietniseen taustaan viittaavat lähteen ovat visusti kätketty myös Levinin kohdalta.  

Klaus Schwabilla on tiedetty olevan kiinteät ja hyvät suhteet globaaliin juutalaismafiaan. Hän on professori Israelin Ben-Gurion-yliopistossa sekä lisäksi Israelin entisen pääministerin edesmenneen Simon Peresin perustaman Peres Centre for Peace ‑järjestön jäsen.   

Tiivistäen juutalaismafian globaalihegemonia on järkyttävän suurta. Kyseinen mafia kontrolloi1 esimerkiksi massamediaa, viihdeteollisuutta, hallitsee kansainvälistä2, 3 velkarahajärjestelmää, mafian lonkerot ovat soluttautuneet länsimaiden hallituksiin sekä eduskuntiin, mainitun mafian dominoiva vaikutus ulottuu Yhdysvaltoihin4, Euroopan unioniin5 ja Venäjälle. 

Juutalaismafia on siis kaiken pahan alku ja juuri planeetallamme. Mikäli he onnistuvat The Great Reset –operaatiossa, siitä seuraa kansallisvaltioiden demoralisointi, missä prosessissa ihmiskunta vajoaa vähitellen robottimaisten olioiden tasolle, jotka omaavat kuitenkin riittävän ajattelukyvyn täyttämään itsekkäitä tavoitteitaan sekä ennen muuta palvelemaan juutalaismafiaa eli herravaltaa.    

Aivan lopuksi vielä sanottakoon, että läntiset valtiot Suomi mukaan lukien ovat tuhoon tuomitut, jos emme taistele globaalia tyranniaa vastaan. On olemassa parlamentaarinen taistelu, oikeudellinen taistelu, informaatiosota ja vielä kenttätaistelu suorana toimintana. Nämä neljä taistelun muotoa liittyvät yhteen, mutta tällä hetkellä tärkeimpänä on informaatiosota. Valitettavasti kenttätaisteluakaan ei voida estää, sillä globaalista tyranniasta koostuva mafia ja niiden edunvalvojat eli yksityisten valtioiden poliittinen johtajisto, eivät kuunaan suostu luovuttamaan valta-asemaansa ilman voimatoimia. Mutta globalistit ovat niitä, jotka aloittavat väkivaltaisuudet. Tästä syystä meidän pitäisi verkostoitua ja varustautua kaikilla rintamilla. Nyt ihmiskunta taistelee olemassa olostaan. 

Markku Juutinen 

Lähteet 

So kann Österreich die Impfpflicht für alle durchsetzen – Politik | heute.at pakkorokotus 

MEGA-Demo am 20.11.: Kickl ruft zum Protest gegen CORONA-DIKTATUR (wochenblick.at) 

So kann Österreich die Impfpflicht für alle durchsetzen – Politik | heute.at 

emma-tekelius.pdf  

emma-schwab-hebrew.pdf  

The Jews behind Internet – Radio Islam (islam-radio.net) 

Watch: Goldman Sachs CEO Gary Cohn Says Mark Cuban Is Wrong on Bursting Tech Bubble, But Is He? – Jewish Business News 

Maailmanmahti USA on sionistien sätkynukke – Radio Islam (islam-radio.net) 

In the 1930s: Chapter 19 of Alexandr Solzhenitsyn’s “200 Years Together” – The Occidental Observer 

 1. Radio Islam. Saatavilla: Den judefråganhttp://www.radioislam.org/islam/svenska/fildok/filer/tutti/judefragan.htm 
 1. http://www.businessinsider.com/the-rothschild-gang-shadow-conspiracy-or-rumor-2011-6?IR=T  
 1. http://www.investopedia.com/ask/answers/033015/what-was-nathan-rothschilds-interest-funding-napoleonic-wars.asp 
 1. John J. Mearsheimer (2008). Israel Lobby and U.S. Foreign Policy.    
 1. Steinhauser, Karl (1994).EU- huomispäivän super-Neuvostoliitto. Karprint; Muut kirjailijan vapaamuurari aiheiset teokset: Laillinen mafia; Paholaisen toimihenkilöt; Kuka kukin on ilman naamioita. 

12 kommenttia

 1. Suomessa on LEHDESSÄ jo 2013 kerrottu kuka Suomea todellisuudessa johtaa:

  Iltalehti 19.2. 2013 ”Miljoonien rahavirrat puolueille.”

  Jorma Heikkinen: ”Puolueille ei maksettu rahaa turhaan.” Rahalla on saatu ”omanlaista lainsäädäntöä”.

  Tällaista ostettua ”lainsäädäntöä” oli mm. ”koronaan” ja SULKUTILAAN valmistautuminen :

  Perustuslain tarkastuskomitean mietintö 9/2010; sivulta 60 lukien: poikkeuslakia tulee muuttaa niin, että poikkeusolot voidaan sotatilan lisäksi julistaa kansainvälisen elimen ILMOITTAMAN koronantapaisen ( katso sanahässäkkä itse ) maailmanlaajuisen pandemian seurauksena .

  Riittää siis YK:n ja WHO:n ILMOITUS; totuuspohjaa ei tarvitse olla kun Suomen hallitus voi kasvattaa omaa valtaansa !

  Mutta tämä muutos saatiin LAHJONNALLA ja KIRISTYKSELLÄ kootulla hallituksella :

  Sanomat24 keskustelupalsta Kataisen hallitusneuvotteluista rekisteröitynyt käyttäjä timpuri: Kerrotaan kokoomuksen suurien velkojen, puhutaan miljoonan / miljoonien velasta poistuneen yhdessä yössä RKP:n rahaoilla; vaatimuksena pakkoruotsin jatkaminen ja 2 ministerinpestiä.

  Heidi Hautala oli Brysselistä käsin sanonut hallitus on ostettu, mutta vaiennut heti, kun vihreät otettiin mukaan.

  Lahjonnalla ja kiristyksellä koottu hallitus teki myös toisen valtiopetoksen ”perustiuslakiin 2011”: PL 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Ilman näitä MAANPETOKSIA Suomi ei nyt olisi tässä tilassa ja poikkeusoloja WHO ”ilmoituksen” perusteella ei olisi voitu julistaa !

  PETOKSEEN siis on osallinen 2 ”eduskunnan” enemmistö, joka saattoi voimaan 2011 ”perustuslain” !

  Valtakunnansyyttäjänvirastoon jo 9.12. 2005 olen jättänyt SYYTEILMOITUKSEN lainsäädännöllisen syrjinnän lopettamiseksi Suomessa !

  Kyse siis on JATKETUISTA VAKAVISTA RIKOKSISTA; joiden takia kansan on IHMISOIKEUDETTOMANA oikeutettu ottamaan Suomi hallintaaansa !

  Armeijan se KUULUISI tehdä; mutta armeijan johto on mukana PETOKSISSA !

  Plusääni(14)Miinusääni(4)
  1. Nyt puhutaan täyttä totta.

   Vielä kun ihmiset ymmärtäisivät, että koko systeemi on jo alun perin petos, niin sitten voitaisiin saavuttaa todellisia edistysaskeleita. Sen sijaan nytkin monet odottavat ratkaisuita virallisen järjestelmän sisäpuolelta. Systeemihän on kuitenkin rakennettu meitä vastaan, hallinta on sen ainoa tarkoitus. Ratkaisua ei siis tule sieltä ja jos sellainen näennäisesti tulisi, se olisi huijaus ja meille haitaksi kuten kaikki muukin yhteiskunnan organisaatioiden puskema harha.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. NYT TAISTELUUN JOKA IIKKA!
  Markku kirjoittaa aivan oikein: nyt on ryhdyttävä taisteluun kaikilla rintamilla, eduskunnassa VKK:n johdolla, oikeustaistelulla juristi Jaana Kavoniuksen johdolla, informaatiosodalla vaihtoehtomedioissa ja kentällä suurmielenosoituksissa. Kysymyksessä on Suomen itsenäisyys ja koko maailman ihmisten itsenäisyys. Vastustajana EU, Maailman Talousfoorumi (WEF), YK, vapaamuurarijärjestö sekä pääoperaattori Siionin Viisaat. Kansat on aivopesty kannattamaan sulkutiloja, maskipakkoa ja lopuksi pakkorokotuksia. Mitä rokotteet sisältävät? Sen tietävät vain rokotevalmistajat ja salaisten sotilaslaboratorioiden johtajat. Joka tapauksessa miljoonat ihmiset tulevat kuolemaan ja vammautumaan rokotteista. Siionin Viisaat ovat massamurhaajia, jotka ovat saaneet aikaan kaksi maailmansotaa sekä Ranskan ja Venäjän vallankumoukset. He nauttivat saadessaan kansat tuhotuiksi. He noudattavat Talmudin oppeja, jonka mukaan muut kansat paitsi juutalaiset ovat eläimiä. He ovat pystyneet aivopesemään kaikki kansat hyväksymään holokaustivalheen aivan samoin kuin koronavalheen, että koronavirus olisi tavallista flunssaa pahempi tappajavirus, mitä se ei ole. Siionin Viisaat muodostuvat 300:sta johtavasta juutalaisesta, jotka tulee tuhota fyysisesti. Näihin kuuluvat mm. Rothschildit, Warburgit, Bill Gates, George Soros ynnä muut johtavat juutalaiset, jotka ovat suurrikollisia ja johtavat mm. vapaamuurarijärjestöä. Heidän hallussaan ovat mm. pankkilaitos, sijoitusyhtiöt Black Rock ja Vanguard, jotka omistavat satoja suuryrityksiä sekä maailman media. He ovat aivopesseet kansat holokaustipropagandallaan ja heillä on vielä oma ydinasevaltio Israel, joka on mätäpaise ihmiskunnan ruumiissa. Kun koronahuijaus paljastuu massoille, paljastuu myös holokaustihuijaus. Myös nykyajan kristittyjen enemmistä yhtyy Siionin Viisaitten puolelle uskoen holokaustivalheeseen ja koronapropagandaan. Mutta Kaikkitietävä Jumala on meidän totuudenrakastajien puolella ja voitamme sodan, jolloin Siionin Viisaiden valta tuhoutuu. Ryhdy taisteluun kaikesta sydämestäsi. Voitto on varma. LÄHETÄ TUTKINTAPYYNTÖ (https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/)! ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/
  https://www.ossitiihonen.com/
  http://sinikkatyynela.blogspot.com/
  https://www.elinahytonen.fi
  https://www.globalresearch.ca (teksti suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(19)Miinusääni(3)
 3. Johan sen näkee sokea Reettakin että kasaaarien jälkeläisiä tuo on. Luiska otsa tarkoittaa pientä tunne-elän lohkoa aivoissa. Ja toimnta on sen muikaista. Eläimellistä.

  Olen hmetellyt sitä miten tiukassa nuo kasvonpiirteet pysyvät tuolla rodulla. Edes kymmenet sukupolvet eivät saa niitä muuttumaan vaan tuntuu että ne vahvistuvat koko ajan. Jos katsoo 50 luvun amerikkalaisia filmejä niin nehän melkein näyttivät eurooppalaisilta. Mutta nyt ne tunnistaa heti.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 4. Makow — Covid Belongs to Age-Old Judeo-Masonic Conspiracy
  Covid kuuluu ikivanhaan juutalaisvapaamuurarien salaliittoon
  Henrymakow.com – Nov 22, 202 kirjoittaa
  Äskettäin ystävältä Seattlessa: ”Kaksi ystävääni menehtyi vaxiin . Yksi on 43-vuotias Boeingin insinööri, maratonjuoksija 4 viikkoa vaxin jälkeen . Myös 28-vuotias tyttö . Ystävän tytär kuoli unissaan Myös 4 viikkoa vaxin jälkeen . Kaunis tyttö . Täysin terve . Otti rokotteen töihin.”
  (Juutalaisuus määritellään kabbalismin kautta, joka on saatanallista. Kabbalismi on kommunismia.)
  Etnisenä juutalaisena minun on tuskallista sanoa, että kabbalistisen juutalaisuuden ja järjestäytyneen juutalaisuuden ydin on ryöstää, orjuuttaa ja hävittää ’goimit’ ja perustaa saatanallinen hallinto maan päälle. Tämä on agenda keskuspankkien, globalismin, COVIDin ja kommunistisen uuden maailmanjärjestyksen takana.
  Useimmat juutalaiset ovat huijareita ja kieltävät sen, aivan kuten useimmat goimit kieltävät sen, että useimmat ”johtajat” kaikilla aloilla ovat pettureita ja opportunisteja, jotka edistävät tätä ikivanhaa juonta ryöstää ihmiskunnalta sen syntymäoikeus.
  Vaikka MSM ei raportoi siitä, ei tule paluuta ”normaaliin”. He sanovat niin itse. Älkää antako ”antisemitistisen” mielenhallinnan estää teitä kohtaamasta tätä rumaa totuutta. Tätä SUURTA KUVAA tarvitaan pienen kuvan ymmärtämiseksi.
  Vallankumousta edeltäneellä Venäjällä juutalaiset noudattivat Talmudin määräystä, jonka mukaan ei-juutalaisten omaisuus on ”vapaata aluetta” juutalaisille, jotka saavat maksua vastaan kaupunginvaltuustolta (”Kahal”) ennakkoluvan sen kikkailuun.
  ”Juutalaisten omaisuus on kuin omistajaton autiomaa, ja jokainen [jokainen juutalainen], joka sen takavarikoi, on hankkinut sen.” – Babylonian Talmud, IV/3/54b.
  ”Tavoitteenamme on vähitellen omaksua maailman rikkaudet.” – Cecil Rhodes, vapaamuurari.
  Kommunismi oli/on yksinkertaisesti naamio pakanallisen rikkauden takavarikoimiselle. Sama pätee sionismiin, joka on naamio palestiinalaisten omaisuuden varastamiselle.
  Vastuuvapauslauseke: Miksi minä, juutalainen, levitän tätä tietoa? Koska en ole tällainen, eikä sitä ole perheeni tai tuntemani juutalaiset. Olen Scruples-pelin keksijä, joka perustuu 1200 moraaliseen dilemmaan. Jumala on moraalinen järjestys. Kaikilla ihmisillä on sielu, joka kykenee kuulemaan Jumalan äänen. Velvollisuutemme on havaita Jumalan tahto ja totella sitä. Sinun on oltava hyvä voidaksesi tuntea olosi hyväksi.
  Kuitenkin vapaamuurarijuutalaiset pankkiirit ja heidän ei-juutalaiset vapaamuurarien kätyrinsä ovat mukana tässä ilkeässä juonessa, jonka tarkoituksena on riistää ihmiskunta. Se alkaa moraalin alentamisella ja totuuden kääntämisellä ylösalaisin ja päättyy johonkin planetaariseen gulagiin tai ydinräjähdykseen.
  Voisin olla hiljaa, mutta uskon, että meidät on asetettu maan päälle palvelemaan ja ylistämään Jumalaa. Tämä artikkeli osoittaa, että ihmiskunnan riistäminen on aina ollut järjestäytyneen juutalaisuuden agenda.
  https://www.deepl.com/Translator
  https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=121176

  Plusääni(15)Miinusääni(2)
 5. Kauanko Saatana saa mellastaa! Herätkää ihmiset ja jättäkää YLEN seuraaminen, kuin myös muidenkin valtamedioiden lukeminen ja avatkaa silmänne, katsokaa mihin teitä ohjeistetaan, alkakaa käyttämään aivojanne itsenäiseen ajatteluun!

  Plusääni(26)Miinusääni(1)
 6. Hyvin Jaanalta tiivistetty missä mennään, mukana hänen kanssaan/rinnalla.

  Totuuden kertomien, lähetin kirjeen, sai erään valtamediasta tekemään soiton ja hupsistakeikkaa töistä kotimatkalla ennen isänpäivää ajaa farmaripoliisiauto pyörätiellä kohti.

  Ehkä oli sattumaa ehkä ei. Pelkäävät liikaa covid-19 pandemia petoksen paljastumista veikkaanpa.

  https://tokentube.net/l/2101437730/Jaanalla-on-asiaa-OSA-7-Koronahuijaus-ja-jättipaljastukset-22-11-21-kello-20-00

  Yritän saada keskusteluyhteyttä, mutta toistaiseksi huonolla tuloksella. Toivottavasti partion kaksikko on saanut ns. Kriisiapua Erkki Kiiskilän toimesta, ajatukseni ovat heidän puolellaan.

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
 7. It seems that WHITE (nonjews) do not want to face reality ..There is a low intensity Racial Civil War against whites/christian/Western peoples. Blacks and other minorities had become the shock troops for the Talmudic replacement CRT forces. The fewer WHITES demographics the harder it will become to fight back, peacefully, legally and otherwise. In another 20yrs into the future a case/verdict like Kyles RittenHouse will be impossible to achieve. Many other countries that were facing dwindling native/racial populations instituted open borders for their REturning diasporas, racial exiles…for Example Spain, Italy, Japan, Germany, welcome expats living abroad to return. Japan open its borders to any emigrant residing/born abroad at least having ONE japanese ancestor…Now the liberal open borders DEM/LEFT are protesting/blocking open borders/HB visas in Misssissippi,AK,TN… for poor displaced White Boers/SAfricans, Australians, NZealenders, and open borders for ANGLOS from Latin America..DEMOGRAPHICS is destiny…WHITES???? Natalism??? OPEN BORDERS NO VISA requierements for any White/ANGLOS from all over the world…TOO Late..???

  “… our most powerful weapon is fomenting racial unrest: that is, inciting black against white.”
  – Jewish playwright Israel Cohen, June 7, 1957 –

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Suomalaislääkärit vetoavat jälleen eduskuntaan ja presidenttiin: ”Koronarokotukset keskeytettävä välittömästi”

  Tänään torstaina uutisoitiin, että Euroopan lääkevirasto EMA on hyväksynyt kokeelliset mRNA-piikitykset vain 5-11-vuotiaille lapsille, joita harkitaan myös Suomessa. Samalla kymmenet suomalaislääkärit ovat lähettäneet yhteisen vetoomuksen presidentti Sauli Niinistölle ja eduskunnalle koronarokotusten keskeyttämiseksi.
  https://mvlehti.net/2021/11/25/suomalaislaakarit-vetoavat-jalleen-eduskuntaan-ja-presidentille-koronarokotukset-keskeytettava-valittomasti/

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 9. POIMITTU REDDITISTÄ

  I’m currently illegally using public transport and I’m illegally outside. Welcome to Germany y’all

  I’m on the train right now in Germany, I’m not allowed in here since it’s tested and vaccinated only or whatever. I’m meeting up with friends to drink in the city where’s a curfew for the unpoisoned after 9PM. I’m sitting by the door without a mask as always on the train and I feel that I’m surrounded by spineless cowards. Knowing the majority are vaccinated or tested with tests they have to pay a fortune for. I feel sick

  I’m ready to run from the cops tonight in heels. I’m prepared and ready lol. If they catch me on the train they’ll either try to corner and fine me in the most pathetic ways or kick me off, me, a 19 year old girl, even when it’s 3 in the morning. Or they’ll just try to arrest me but as I said I’ll run. I won’t allow their dirty hands on me. @ Police you don’t serve the people you suck the governments microscopic dick. You’re not men you’re an embarrassment.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 10. Maailma menee nyt niin aivopestyjen poliittikkojen ja osan kansasta päiden sekottamiseen, että. Tämä tilanne on ajanut minut hamstraamaan aseita, jousia, veitsiä, ruokaa, rakentamaan piilopaikkoja ja opettelemaan tekemään ansoja. Muutin maalle, ja mikä sen parempi paikka olla suojassa. Tämä taitaa nyt olla se ww3, hieman toisessa muodossa kuin on ehkä odotettu. Eliitti vastaan kansa. Lupaan että jos minua tullaan jaloista ja käsistä repimään väkisin rokotteelle, lähtee pari heppua jalat edellä

  Plusääni(8)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat