Kantelu THL:n ja valtioneuvoston asettamista poikkeusoloista

Kohdistamme kantelun Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä Suomen valtioneuvoston toimista poikkeusolojen ja siihen liittyvien sulkutilojen asettamisen takia. Kantelu on lähetetty Suomen valtioneuvoston oikeuskanslerinvirastoon.  

Kantelun kohteet  

Kohde 1.  

Viranomaiset, johon kantelu kohdistuu on Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) sekä Suomen valtioneuvosto. Täsmennettynä kantelu kohdistuu THL:n johtoryhmään, ja siihen kuuluvaan Terveysturvaaja – osastoon.  

Johtoryhmän ylimmät johtajat ja viestintäjohtaja  

Henkilöt joiden menettelystä kantelussa on kyse ovat THL:stä johtoryhmä, joka vastaa laitoksen kokonaisjohtamisesta: Heitä ovat pääjohtaja Markku Tervahauta, tietoylijohtaja Pekka Rissanen, TKI-ylijohtaja Katja Tukiainen ja viestintäjohtaja Marjo Loisa.  

Terveysturvaajat  

Osaton johtaja ja tutkimusprofessori Mika Salminen ja johtava tutkija sekä tutkimusohjelmajohtaja Jaana Halonen.  

_ _ _ _ _ _ _  

Kohde 2.  

Tässä kantelun kohteena on Suomen valtioneuvosto, ja kantelu suuntautuu viranhaltijoihin, joita ovat pääministeri Sanna Marin, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson, perhe- ja peruspalveluministeri Annika Saarikko, sisäministeri Maria Ohisalo ja perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru.1  

Menettely sekä päätökset  

Tässä yksilöidään menettelyt ja päätökset joiden takia kantelu on tehty.  

Pääministeri Sanna Marin ja hänen johtamansa Suomen valtioneuvosto on (1.3.2021) yhteistyössä tasavallan presidentin kanssa todennut poikkeusolot Suomeen.2, 1  

Yllä olevaan viitaten Suomeen on julistettu (8.3.2021) 3-viikon sulkutilat, joita perustellaan huonontuneella koronatilanteella. Sulkutilojen vaikutus riippuu siitä, millä alueella ihminen asuu Suomessa, ja siitä millaiseksi tautilanne kullakin alueella on määritetty.3  

Maa on jaettu leviämis-kiihtymisvaiheeseen ja perustasoon. Suomi on kokonaisuudessaan käytännössä sulkutilassa, lukuun ottamatta perustasoa, joka käsittää Kainuun, Pohjois-Karjalan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon ja Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirit.  

Täten epäillään, että sekä THL että Suomen valtioneuvosto (ynnä näiden asiaa koskevat viranhaltijat) ovat syyllistynyt laittomuuteen vaikuttaessaan siihen, että Suomeen asetettiin poikkeustilat ja niitä välittömästi seuranneet sulkutilat.  

Seuraavaksi esitämme perusteluja THL:n ja valtioneuvoston viranhaltioiden menettelyistä ja päätöksistä, mitkä ovat herättäneet epäilyksemme laittomuudesta viranhoidossa.  

THL:n tiedotukseen ja suositukseen perustuvat sekä valtioneuvoston päättämät leviämis- ja  kiihtymisvaiheen alueet johtaa ihmiset harhaan, sillä koronatartuntoja on näillä alueilla hyvin vähän. Tartuntoja on niin vaatimattomasti, että niiden perusteella mistään sulkutiloista ei olisi pitänyt päättää.  

Kanteluasia: perusteluja sulkutilan tarpeettomuudesta  

Tässä kuvaamme asiaa, josta kantelussa on kysymys. Perustelemme millä tavoin menettely tai päätös oli mielestämme virheellinen. THL:n ja valtioneuvoston virheelliset päätökset johtuvat Covid –19 “pandemian” suunnattomasta liioittelusta. Koronatilanne ei ole niin vaarallinen kuin mainitut instituutiot valtamedia välityksellä ovat antaneet sen ymmärtää.  

Vaadimme, että oikeuskansleri ryhtyy juridisiin toimenpiteisiin THL:n ja valtioneuvoston ja näiden mainittujen viranhaltioiden oikeudelliseen vastuuseen saattamiseksi tässä asiakirjassa esitettyjen kanteluiden perusteella. 

Tartuntojen vähäisyyttä voidaan perustella seuraavalla:  

Koronalle altistuneisuus määritetään RT-PCR-testillä.  

Kiihtyvyysvaihe: Kyseisen vaiheen alarajana THL pitää vähintään kymmenen tapausta 100 000 asukasta kohden kahden viime viikon aikana. Positiivisten näytteiden osuus on tällöin suurempi kuin 1 prosentti.4  

Leviämisvaihe tarkoittaa sitä, että yli 18 henkilöä 100 000 asukasta kohden saa kahden viikon aikana positiivisen testituloksen. Positiivisten näytteiden osuus on suurempi kuin 2 prosenttia.4  

Lisää perusteita sulkutilojen tarpeettomuudesta:  

Testeistä yli 90 prosenttia on negatiivisia ja karanteenissa olleista alle 1 % sairastuu koronaan. Suurimmassa osassa sairaaloita on ollut vain joitakin koronapotilaita ja useissa sairaaloissa ei ole havaittu koronapotilaita ensinkään.5  

R0 eli tarttuvuusluku on Suomessa ollut noin 1–1,2 alueella, mikä kertoo siitä, että Covid-19 tartuttaa huonosti.6  

Maailmalla ja niin muodoin Suomessa on aikaisemmin esiintynyt todellisia pandemioita, kuten esimerkiksi hongkongilainen 1968. Tähän influenssassaan sairastui yli miljardi ihmistä sekä kuoli ainakin miljoonaa ihmistä maailmanlaajuisesti. Suomessa siihen kuoli noin 1 000 ihmistä, jotka olivat suurimmaksi osaksi nuoria ihmisiä. Virusinfektion luonnonmukainen läpimeno aika oli tuolloin marraskuusta helmikuuhun ja toinen lievempi aalto talvella 1969 samoin muutaman kuukauden.7, 8 Tuolloin ei käytetty sulkutiloja eikä rajoituksia. Ei ollut edes tehohoitoa.   

Nykyisin koronaan kuolleiden mediaani-ikä on 84 vuotta ja  THL ilmoittaa, että koronavirukseen menehtyneet vuoden 2020 puolella ovat lähes 90 prosenttisesti yli 70 vuotiaita, ja että taustalla on jokin sairaus. THL:n joulukuun 12. 2020 julkaistujen tilastojen mukaan korona on vaatinut Suomessa vuonna 2020 ainakin 409 ihmisen hengen.9,10  

Ennen COVID-19 kautta Suomessa menehtyi vuosittain influenssaan arviolta 500–2 000 ihmistä. Myös vakavia pandemioita on ollut ennenkin. Miksi yhteiskuntaa ei Suomessa ole aikaisemmin näissä tietyissä tapauksissa suljettu estämään kuolemaa influenssan kanssa?11   

Yllä esitettyyn perusteluun viitaten on pääteltävissä, että koronataudin vaarallisuutta on hurjasti ylimitoitettu, sillä sehän ei ole Suomessa yhtä vaarallinen kuin mainitut influenssat. Koronassa jopa oireet ovat usein miedompia kuin jopa tavallisessa influenssassa.  

Yhteiskunnan sulkeutuminen aiheuttaa miljardiluokan kustannukset. Yrityksiä kuolee ja työttömyys kasvaa. Koska muiden sairauksien hoito viivästyy sairaaloiden jonojen kasvaessa, vaikuttaa se myös kuolemien lisääntymiseen. Yhteiskunnan alas ajaminen synnyttää yleistä huonovointisuutta.   

Markku Juutinen 

Lähteet 

 1. Valtioneuvosto (113/2021). Hallitus linjasi siirtymisestä välittömästi koronaepidemian torjunnan tasolle kaksi, hallitus valmis ottamaan poikkeusolot käyttöön (valtioneuvosto.fi) 
 1. Talouselämä (3.3.2021). Kuinka suuren virheen Sanna Marinin hallitus teki ilmoittaessaan epämääräisesti valmiuslain käyttöönotosta? Tästä vyyhdissä on todella kyse. Saatavina:  

Kuinka suuren virheen Sanna Marinin hallitus teki ilmoittaessaan epämääräisesti valmiuslain käyttöönotosta? Tästä vyyhdissä on todella kyse | Talouselämä (talouselama.fi) 

 1. MTV-uutiset (8.3.2021). Kolmen viikon sulkutila alkaa – näin se rajoittaa elämää eri puolilla Suomea. Saatavina: 

 Kolmen viikon sulkutila alkaa – näin se rajoittaa elämää eri puolilla Suomea – MTVuutiset.fi 

 1. Eduskunta (22.2.2021). Hallituksen esitys he 22/2021. Saatavina: HE 22/2021 vp (eduskunta.fi) 
 1. Lehtinen, Jorma [erikoislääkäri] (25.2.2021).Lempäälän Vesilahden Sanomat. Realismia koronahysteriaan. Saatavina: Realismia koronahysteriaan – Lempäälän-Vesilahden Sanomat (lvs.fi) 
 1. US (13.8.2020). Koronavirus: Nyt tapahtui selvä käänne Suomessa – R0-luku nousi selvästi yli yhden. Saatavina: 

 Koronavirus: Nyt tapahtui selvä käänne Suomessa – R0-luku nousi selvästi yli yhden | Uusi Suomi 

 1. Lindfors, Jukka: Hongkongilainen influenssa 
 1. Linnamäki, Eija (2006). Duodecim. Historian influenssapandemiat. Saatavina: duo95933.pdf (ebm-guidelines.com) 
 1. Tilastokeskus. Influenssaan kuolleet (2018). 
 1. THL (8.5.2020). Koronavirukseen menehtyneistä lähes 90 prosenttia on yli 70-vuotiaita – taustalla yleensä myös jokin perussairaus. Saatavina: Koronavirukseen menehtyneistä lähes 90 prosenttia on yli 70-vuotiaita – taustalla yleensä myös jokin perussairaus – Tiedote – THL 
 1. MTV-uutiset (6.3.2020). Saatavina: Influenssakuolleisuus lähes kymmenkertaistui neljässä vuodessa, mistä se voi johtua? ”Todellisuudessa huomattavasti enemmän kuin Tilastokeskuksen luvut kertovat” – MTVuutiset.fi 

12 kommenttia

 1. Tällaista kansakunnalle kohtalokasta möhläämistä (oman pesän likaamista) tapahtuu vain siksi että yhteiskunnalle tärkeitä asioita voivat ja saavat hoitaa epäpätevät ja kahlitut henkilöt ilman että tervejärkiset kansalaiset voivat vaikuttaa mihinkään. Tämä on ilmiselvä tosiasia jota kansan enemmistö ei vielä ole ymmärtänyt.
  Jos nykyisten päättäjien tilalle valitaan uudet niin tilanne tuskin muuttuu koska systeemi jolla valinta tehdään ei muutu: se valitsee vain epäpäteviä. Ja se valitsee niitä siksi että epäpätevät ovat parhaita (sopivimpia) sen kannalta koska ne voidaan helpoiten koukuttaa ja jopa pakottaa sen systeemin palvelijoiksi jolla EU.ta johdetaan. Ilman EU-kahleista irtaantumista muuta tietä ei ole.
  Tämä Tuomas Malisen testamentti video kertoo kaiken joten ei tässä enempää selittelyä tarvita. Se pitäisi jokaisen katsoa:

  Tuomas Malisen testamentti: ”Päääministeri Sanna Marinia hallitaan Suomen ulkopuolelta”
  https://mvlehti.net/2021/03/10/tuomas-malisen-testamentti-paaaministeri-sanna-marinia-hallitaan-suomen-ulkopuolelta-video/

  Plusääni(26)Miinusääni(1)
  1. WEF:n ”globaalit nuoret johtajat” Suomessa: Sanna Marin ja Annika Saarikko

   Keskustelu käy nyt kuumana siitä, että kenen lauluja pääministeri Marin hallituksineen oikein laulaa. Toimittaja Riikka Söyring muistuttaa uutisoidessaan Maailman Talousfoorumin uusimmasta dystopia-esityksestä, että Marin ja Saarikko ovat WEF:n globalismin kasvatuslapsia.
   Toimittaja Riikka Söyring muistuttaa tänään julkaistussa Avoin Median artikkelissa, että kaksi suomalaista eturivin hallitusministeriä ja puolueiden johtajaa, pääministeri ja sosiaalidemokraattisen puolueen johtaja Sanna Marin sekä keskustapuolueen puheenjohtaja, tiede- ja kulttuuriministeri Annika Saarikko, kuuluvat molemmat Maailman Talousfoorumin (WEF) globalismin ajatusten istutusohjelmaan eli Young Global Leaders -verkostoon (nuoret globaalit johtajat).
   https://mvlehti.net/2021/03/11/globalistieliitin-wef-globaalit-nuoret-johtajat-suomessa-sanna-marin-ja-annika-saarikko/

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
 2. Kiitokset Markku Juutinen,
  Olet nyt tehnyt lähettämälläsi kanteella oikeaa työtä joka ei vain ole kirjoittelua helpolle alustalle. Tämä on esimerkki kaikille muille ”vapaille medioille” joiden niin ikään pitäisi lähettää nootit myös poliisin. puolustuvoimien, Eduskunnan ja Ylen johtoihin vehkeilystä Suomen yhteiskuntaa vastaan.

  Ystävällisesti Paul Lagerspets ().

  Plusääni(34)Miinusääni(0)
 3. HYVÄ KANTELU
  Kantelu on hyvä ja osoite oikea eli oikeuskansleri, joka valvoo viranomaisia. Nyt täytyy kuitenkin huomioida, että Suomessa sekä valtioneuvoston oikeuskansleri että eduskunnan oikeusasiamies ovat vallitsevan järjestelmän juoksupoikia, joilta ei voi muuta odottaa kuin tukea vallitsevalle järjestelmälle. Marinin hallitus on kansainvälisten voimien (lue: kansainvälinen miljardöörieliitti plus vapaamuurarit) ohjaama. Nämä voimat ohjaavat mm. Maailman talousfoorumia (WEF), jonka suunnitelmiin kuuluu Great Reset (Suuri nollaus) eli kansojen itsenäisyyden tuhoaminen romahduttamalla taloudet tekemällä tehdyllä koronapandemialla. Kasvomaskit ja sulkutilat ovat vain alistumisen merkkejä, jotka ovat turhia ja vahingollisia kuten rokotuksetkin. Lisäksi Siionin Viisailla on myös muita suunnitelmia käyttää hyväksi rokotuksia, mutta näitä salaisi suunnitelmia on vaikea todistaa. USA:n Texasin osavaltion kuvernööri Greg Abbott on mielenkiintoinen esimerkki; hän poisti kasvomaskipakon ja kaikki rajoitukset koronan vuoksi. Saa nähdä miten ”muuntovirus” etenee Texasissa. Itse uskon, että koronahysteria voitetaan vain voimakkaalla informaatiosodalla, mutta mistä rahat tähän sotaan, sillä valtamedia on ylivoimainen. Kansa on aivopesty niin vahvasti koronahuijauksen puolesta, että se tarvitsee todella pätevän ja laajan tiedottamisen, jotta sen pää kääntyisi. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(18)Miinusääni(1)
 4. Irrationaalinen Venäjän pelko – Suomen syöksykierteen perimmäinen syy

  04.03.2021 3 Comments
  Kuviteltua vaaraa paettiin suden suuhun ymmärtämättä, että maallemme tehtiin juuri se miltä sitä piti näillä toimilla suojella, kirjoittaa Niko Aleksanteri Kauko toimitukselle lähettämässään kolumnissa. ”Valinnan ei pitäisi olla vaikea; alusmaa vai itsenäinen maa?”
  https://uvmedia.org/2021/03/04/irrationaalinen-venajan-pelko-suomen-syoksykierteen-perimmainen-syy/

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 5. RT-PCR-TESTI ON TÄYDELLINEN HUIJAUS
  Koko koronapandemia loppuisi, jos lopettaisimme RT-PCR-testaukset. RT-PCR-testipattereita levitettiin ympäri maapalloa kymmeniä miljoonia kappaleita vuosina 2017-2018. Tällä ennakoitiin pandemiaa ja SEN KEINOTEKOISTA LUOMISTA. Nyt täytyisi koko koronahuijauksen vastaisen toiminnan keskittyä nimenomaan RT-PCR-testin valheellisuuden osoittamiseen. Vapauden puolesta -sivu kirjoittaa: ”Tästä syystä PCR-testien positiiviset “tapaukset” ovat huono indikaattori sille, kuinka yleinen korona on väestössä. Sen sijaan meidän täytyy perustaa päätökset sairaanhoitoa tarvitseviin, tehohoitoa tarvitseviin ja kuolemiin. Jos katsomme vain PCR tuloksia, uskomme ikuisesti, että sairaus on laajalle levinnyt väestössä, vaikka se todellisuudessa tulee entistä harvinaisemmaksi. Ja tämä olettaen, että testausmäärät eivät nouse. Jos jatkamme tämän sisäänrakennetun tarkkuusongelman kanssa massiivisella testimäärien nostolla (kuten on tapahtunut suurimmassa osassa maita pandemian edetessä) voimme luoda vaikutelman sairaudesta, joka jatkaa leviämistään villisti väestössä, vaikka se ei sitä tee.” (https://vapaudenpuolesta.fi/2020/11/27/kuinka-tarkka-pcr-koronatesti-on/).
  Koko ”muuntovirus”-hössötys johtuu vain siitä, että RT-PCR-testi antaa vääriä positiivisia tuloksia. Nyt kyseessä on huijaus, joka voidaan helposti osoittaa, kun osoitetaan RT-PCR-testin valheellisuus. Ihmiset uskovat THL:n esittämiä tartuntalukuja, jotka voivat olla vain noin 10 % todellisista tartunnoista eli mitään suurta pandemiaa ei olekaan. Kuolinluvut ovat pandemian todellinen mitta, ja ne eivät poikkea joka vuotisista tilastojen mukaan. RT-PCR-testin kelvottomuus on koronahuijauksen vastaisen taistelun tärkein ase. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
 6. KORONAHUIJAUS KESTÄÄ VUOSIA
  Sanna Marin sanoi 10.3.: ”Itse kannan huolta siitä, mitä tapahtuu ensi syksynä, mitä tapahtuu ensikeväänä. Me saatamme olla tässä tilanteessa vielä vuosia.” Sanna Marin kuuluu Maailman Talousfoorumiin (WEF) ja siksi puhuu näin. Sanna Marin pettää isänmaansa WEF:n takia. WEF ennustaa, että tapahtuu Great Reset (Suuri nollaus), joka kestää vuosia. Siksi on koronahuijaus, että saadaan kansojen taloudet romahdutettua ja luotua ”uusi maailmanjärjestys” (UMJ eli NWO). Kyseessä on maailmanlaajuinen rikos itsenäisiä kansoja vastaan. Viime kädessä se on Siionin Viisaiden yritys orjuuttaa kaikki kansat, sillä Siionin Viisaat ovat voimaryhmä WEF:n takana. WEF:n ohjelmaan kuuluu myös mikrosirujen asentaminen ihmiskehoon, millä voitaisiin kontrolloida ja ohjata ihmisiä. Näin luotaisiin aivan uusi ihmistyyppi: ihminen 2.0 eli juutalaisten orja. Tätä emme halua. Nyt on kaikkien vapautta rakastavien kansalaisten ryhdyttävä vastatoimiin tällaisen hulluuden estämiseksi. Ja ensimmäinen vastatoimi on koronahuijauksen ja etenkin RT-PCR-testihuijauksen paljastaminen. ÄLÄ OTA KORONAROKOTUSTA JA VAROITA MUITA OTTAMASTA!!! LEVITÄ TIETOA KORONAHUIJAUKSESTA!!!
  http://koronarealistit.com/
  https://vapaudenpuolesta.fi/
  https://rapsodia.fi/category/rokote-videot/
  https://www.globalresearch.ca (tekstin saa suomeksi yläpalkista)
  http://stopworldcontrol.com
  BENJAMIN KIVILOHKARE, miles Domini, pontifex primus
  Herran Toisen Tulemisen Kirkko

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 7. Näyttää siltä että Suomessa on tämän vieraan vallan edustama joukkue, jonka miesvahvuus on ainakin sellaiset 20-40 henkilöä . Tosin voihan olla että jos otetaan mukaan myös kaikki alimmat toimijat niin miesvahvuus on komppanian luokkaa.

  Tämän joukkueen tehtävä ei ole pelastaa Suomea, vaan tuhota Suomi. Siihen sillä on tietyt edellytykset koska joukkueen jäsenet ovat korkeissa asemissa. Julkisuuteen kyllä annetaan koko ajan lausuntoja jossa vakuutellaan
  kuinka joukkue tekee päätöksiä Suomen pelastamiseksi, mutta jokainen omilla aivoillaan ajatteleva tietää että se ei pidä paikkaansa.

  Onkin ironista etä nukke kasvoinen pääministeri yrittää vakuutella tiedotustilaisuuksissa miten he tekevät päätöksiä auttaakseen kansalaisia / Suomea , mutta tehdyt päätökset tarkoittavat päinvastaista .

  WEF joukkue niittää tuhoa maassa, merellä ja ilmassa . Koordinoitu hyökkäys Suomea kohtaan, demokratian halveksuntaa koska joukkue saa käskynsä Suomen ulkopuolelta .

  Nämä maanpetturit on käsin valikoitu jo paljon aiemmin, monia vuosia aiemmin muusta massasta, kykyjensä vuoksi. Kyvyt joita tarvitaan on sokea vallanhimo, kyky olla armoton oman maan kansaisia kohtaan, kyky olla hyvin nöyrä ja kuuliainen vieraan vallan käskyttäjiä kohtaan, kyky osata puhua jargonia/ olla vastaamatta varsinaisesti kysymyksiin haastatteluissa.

  Myös Niinistö kuuluu joukkueeseen, se nyt on ollut päivänselvää jo vuosia .

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 8. Korona on tapa lietsoa hysteriaa jolla ei ole mitään reaalista totuuspohjaa. Ihmiset lietsotaan sellaiseen mielentilaan missä ällikulta karkaa kaukomaille. Jos tämä olisikin joku espanjan tauti tai kolera niin kuolinluvut pyörisivä tuhansissa. Nyt Coleraan on kuollut vajaa tuhat ihmistä vuodessa ja hallitus propagandallaan ajaa ihmisiä tuhotunnelmiin.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 9. Corneliu Codreanun käsityksiä demokratiasta:

  ”Poliittiset puolueet tarvitsevat rahaa ja lainoja ulkomailta; ja kun ne pääsevät valtaan, ääniä; suosiollisen lehdistön, kun ne ovat oppositiossa. Juutalaiset Codreanun mukaan uhkasivat leikata rahoituksen, jota tarvitaan puolueiden vaalipropagandaan; uhkasivat katkaista yhteistyön juutalaisen kv. finanssin kanssa ja siten lainat hallitukselle; uhkasivat kontrolloida laajoja määriä ääniä, joiden avulla he nyt, kun heillä on kansalaisoikeudet, saattoivat ratkaista vaaleja osallistumalla demokraattiseen järjestelmään; he uhkasivat manipuloida kansaa lehdistön avulla, jota he kontrolloivat lähes täydellisesti ja jonka tukea ilman hallitus tai puolue voidaan nujertaa. Raha, lehdistö ja äänet merkitsevät demokratiassa elämää ja kuolemaa. Eliittijuutalaiset kontrolloivat kaikkia näitä ja siten Romanian puolueet ovat muuttuneet pelkiksi välineiksi juutalaisen vallan käsissä. Jos vastustaa juutalaisia, saa vastaansa hallituksen, puolueet, paikalliset viranomaiset, armeijan, kun taas juutalaiset vain katsovat rauhassa päältä. Myöhemmin C toteaa, että koska demokratiassa puolueiden välinen kilpailu on kallista, demokratia vaatii aina paljon rahaa. Luonollinen seuraus on se, että siitä tulee juutalaisen kv. finanssin alistama. Koko kansan kohtalo annetaan paankkieliitin käsiin.

  C: ”Juutalais-liberaalinen voima oli kuullut opiskelijoiden liikkeestä. Se huomasi, että opiskelijat kampanjoisivat sitä vastaan yhtenä ryhmänä. Mikään ei pelota juutalaisia yhtä paljon kuin yhtenäisyys toisissa: yhtenäinen ajattelu ja tunne liikkeessä, kansakunnassa. Tämän vuoksi he ovat aina ”demokratian” puolesta, jossa ei ole muuta etua kuin kansakunnan vihollisen etu. Sillä demokratia rikkoo kansakunnan yhtenäisyyden ja hengen, jolloin kansakunta kukistuu, kun se kohtaa jakautuneena demokraattisiin puolueisiin Romanian ja muun maailman juutalaisten täydellisen yhtenäisyyden ja solidaarisuuden.”

  Romaniassa käytännössä kaikki, jotka saattoivat rahoittaa, olivat juutalaisia pankkiireita, upporikkaita juutalaisia, juutalaisia viljadiilereitä, suuria juutalaisia tehtailijoita ja kauppiaita. He rahoittivat poliittiset puolueet tarkoituksenaan Codreanun mukaan kukistaa (”tuhota”) romanialaiset heidän omassa maassaan.”

  https://uppochnersehr.wordpress.com/2021/03/13/corneliu-codreanu-ja-hanen-legioonansa-rautakaarti/

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 10. Tilastopaljastus: Vain puolella THL:n ilmoittamista tehohoidon koronapotilaista on testillä vahvistettu tartunta
  Kansalaisaktivisti Ossi Tiihosen blogilla vierailee virallisia tilastoja tutkinut kirjoittaja, Antero T, joka paljastaa julkaistuihin tilastotietoihin perustuen, että vain puolella THL:n ilmoittamista tehohoitoa saavista COVID-potilaista on testillä todennettu koronatartunta.
  https://mvlehti.net/2021/03/17/tilastopaljastus-vain-puolella-thln-ilmoittamista-tehohoidon-koronapotilaista-on-testilla-vahvistettu-tartunta/

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat